Új privát üzeneted érkezett!

And!

Gratulálok!!! Akkor erősíteni fogjátok a kétlányos szülők táborát!!! Még mindig Bodza vezet a különböző nemű gyermekekkel...
És mennyire mondta biztosra a doki? Csak mert elsőre nekem is lányt mondtak...
Ja, és abban is tuti vagyok, hogy Megann-nak is lánya lesz újra... Nem is tudok mást elképzelni... :lol:

Kép
kuha
 
 


Sziasztok lányok!

Bocsi de még kicsit csúsznak a képek...

tegnap nővérem ment haza, és őket vittem ki a reptérre,
ma meg uh-on voltam, meg vérvételen, meg a cégnél, meg a nődokimnál...végülis elmegyek táppénzre...most jobban járok ezzel, azt néztük...

ja Tüncsi ma úgy tűnik lázasan futkosta velem végig a napot... :cry: :cry: mikor hazaértünk 38,5 -volt, és egész nap folyt az orra és nyüszi volt...reggel csak kicsit langyi volt, azt hittem csak a meleg...

most nem tudom, hogy a foga okozza mindezt, vagy megfázott...? :cry:
szegény olyan kis nyüszike...

kistesó jól van, már 10 centis, és úgy néz ki ő is kislány :) apa nagy örömére! kép is lesz ígérem...amint szusszanást kapok...most Tüncsinél várom a fejleményeket...

And gratula a fütyishez! Nagyon egyértelműen látszott?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Jaaaaj, And, bocsi...csak a Bence név maradt meg a szemem előtt...Gratulálok a kislányhoz! :oops: :lol:

Kép

Kép
prüntyi
 
 

 
 

Prüntyi!

Na, ez a nagy bejelentések napja!! Jobbkor nem is jöhettél volna a hírrel, most akkor Te is megerősíted azt, amit az előbb írtam! Ti is kétlányos szülők lesztek!!!

Kép
kuha
 
 


Szép hűvös jó estét! :)

Itt már nagy vihar volt/lesz, és tizenvalahány fokot esett a hőmérséklet!!! :D :D

Annyira kicsinált a meleg+Panni betegsége, hogy teljes hülye, és depi voltam.Pl.szombaton, mikorra Panna láztalanná, jókedvűvé vált, 3.5 óra hosszat ültem dédinél egyedül(ne is szóljon hozzám senki).mondom, tiszta zé voltam!!! :roll: :roll: Másnap Gyopi, a strand, Panni fickándozása, jókedve helyretett.Az is beidegelt, hogy ennyire szerencsétlen.......-ok vagyunk, hogy nem akkor, és oda(nem Bali, Mauritiusra gondolok) megyünk nyaralni,pihenni ahová szeretnénk. :?

Kuha:
el sem hiszed mostanság hányszor, de hányszor eszembe jutsz!!!!
Két ok miatt is:írod Te is sokszor, hogy Te még nagyon a rokonokhoz se tudsz elmenni, és hogy nem "kattansz" be.én mindíg nyafogok. :evil: A másik , meg a munkába állásod, ami mindjárt itt van.!!!Az enyém csak dec.1-én, de ráz a hideg, és gőzöm nincs, hogy hogyan fogom feldolgozni, rendberakni magamban, azt, hogy nem velem kel Panna, nem én adok neki reggelit, és eddig szinte szimbiózisban éltünk, és egyszercsak huss, irány a bölcsi, irány a munka.Valahogy olyan, minha Panna felnőtt lenne :shock: Tudom, zizi, és zagyva vagyok.Kíváncsi vagyok, Te, ill.más hogyan éli ezt meg, úgy a lelkiekre gondolok??
Vagy túlreagálom????

a Balcsis képeid szuperek, a naplementés meg tiszta olyan, mintha egy képeslap lenne!!!Gyönyörűűűű!!!!! :D

And:
Eszti nagyon csini a fehér felsős-kavicsdolgozós képén!!!!A pocis-Kistesónak éneklő meg olyan megható!!!!!!!Köszi az őssejtes infót, továbbítottam unokatesómnak.az a baj, hogy itt a környéken nem tudnak senkit leinfózni ezzel kapcsolatban
Panni nagyon bírja a gyümilevest(én is!!!! :lol: )tegnap főztem:barackból, almából.van.pudingporral, és tejszínnel habarok rá, édesítőnek canderel.+fahéj, szegfűszeg.

Juci:
Danicicakutyagyerkőc :lol: :lol: :lol:
Én tudtam hogy cicus, régen írtál Róla, én akkor hittem azt, hogy Danika Marcikának a pocidban lakó tesója!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Panninak ez a herpangina olyan, hogy a garat, a mandulái teli voltak apró hólyagokkal, amik piszkosul fájnak. :cry: Ma voltunk kontrollon, Ok minden, már csak holnapig kell szednie az antibiotikumot.

Viki:
Szia Te elveszett Csaj!!!!!!! :D Peti szédület mekkorát nőtt, és nagyon jó kis barna bőrkéje van!!!!!Nektek is gratula a pelusnélküliséghez!!!!!!




Fúú, mit is akarok még...... :roll:


Annamami is nagyon eltűnt!!!!!!!! :shock:
Emeséről nem is beszélve!!!!!

Barbi, Ti most mentek nyaralni?????

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


And:

Mondtam én, hogy Csajszi lesz!!!!!!!!! :D :D :D Szívből, szeretettel gratulálunk!!!

Prüntyi:
Nektek is!!!! :D Panninál én is a melegre, túlhevülésare gondoltam, eszembe nem jutott, hogy a torka...... :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Jaj, barinőm cuki-pufókpofis Jázminját megnézheitek a 2007 nyári babásoknál!!!!!! :D :D


Még egy jaj: :lol:
súlyom mínusz 10kg!!!!!!!!!!!!!!Marha jót tesz az egómnak, hogy nincs olyan nap, hogy meg ne jegyeznék, jééé, mennyit fogytál!!!!!!!Az arcom se olyan tokás, a fenekem se, a hasam se, a derekam :D se!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

And!

Gratula az újabb kiscsajhoz (bár a 18.héten még Petire is azt mondták :wink: )! Nem, mr nem szopik Peti, egészen pontosan 21 hónapig, és 1 napig szoptattam, majd 3 nyűgisebb éjszaka és kész!

Prüntyi!
Nektek is gratula az újabb kislánybabához!:)

Hajni!

Panninak további jobbulást, és gratula a -10 kg-hoz!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Totkaaaaaaaaaaaaaa!!!

A végével kezdeném: hát ez valami szuper hír!!! Gratulálok a - 10 kg-hoz. Ezek szerinte folytattad a gyógyszer szedését???
Fizetéskor én is kiváltom, az legkésőbb jövő hét végén lesz!!! Már nagyon kíváncsi vagyok!

Na, a depit meg gyorsan elhesegetni magadtól....!!!! Messze van még az a dec. 1.-je!! És nem csak Te reagálod túl a dolgokat, mert bennem is van egy csomó kérdés, és főleg kétely, azt sem tudom, hogy mi hogy lesz, de igyekszem nem foglalkozni ezzel. Olyanokra gondolok pl., hogy ugyan a bölcsi közel van a munkahelyemhez, de pl. én 4-ig fogok dolgozni, akkor hogyan fogunk hazavergődni Gergővel, ha 4:30 -kor megy a buszunk, és a bölcsitől 10 percre való buszozásra van az indulás. Szóval, ha négyig dolgozom, akkor még irány a bölcsi, ott úgysem az lesz, hogy rögtön indulni tudunk haza, tehát a fél 5-ös buszt már tuti, hogy nem fogjuk elérni. A legközelebbi meg 18: 25-kor indul.Ezzel a busszal kb. negyed 8-ra érünk majd haza. A két időpont között nincs busz... Szóval ilyen és ehhez hasonló"apróságok", amik azért elgondolkodtatnak néha napján.
És bizony bennem is felmerült, hogy nem alszunk együtt fél 9-ig, meg nem hozzám szalad majd napközben, ha elesik, és megüti magát, stb. De hidd el, nem tudok mit tenni, és baromira nem tenne jót a depimnek (mert nekem is van ám), ha ezeken agyalnék. Az én depimnek egy kicsit most jót tesz, hogy újra emberek közé mehetek, és dolgozhatok, és csinosan felöltözhetek, és kifesthetem magam egy kicsit, stb. Szóval érted!
És előbb, vagy utóbb úgyis eljön ez az időszak, amikor egy kicsit el kell engednünk a kezüket... És hidd el, hogy szerintem azoknak sem lesz könnyebb, akik most a kistesóval otthon vannak, és ezt az időt kitolhatják egy kicsit későbbre. Szerintem, ha az az idő jön el, nekik is ugyanilyen gondolataik fognak támadni.
Szerintem ez nem kor függő, az ember márcsak így van a gyerekével...

Kép
kuha
 
 


nem tudtam, hogy van olyan név, hogy Bodza :) nekem ez annyira tetszik, de ember azt mondta, legyen akkor zsurló , olyan hülye :lol: pedig nekem tényleg tetszik ez a szó.
könyvünk nincs, de itt bújjuk a netet, hát nm lesz könnyű dolgunk megint...

Évi, ez így van, ahogy mondod, nekünk majd 2 év múlva lesz legalább ilyen sz.r :(

Hajni! gratula a mínuszokhoz!! nagyon jó vagy, és tényle jó érzés lehet :)

Viki, na akkor minden meg van ahhoz, hogy a Peti végérvényesen átaludja az éjszakát! :D :) magad, magatok miatt döntöttél így, vagy Peti nem igényelte már? neki nyugtató is volt a szopi, jól emlékszem?

KépKép
KépKép
and
 
 


lányok, nekem "rendes" receptet mondjatok, én kezdő béna vagyok! :oops:

KépKép
KépKép
and
 
 


Sziasztok,
csak bekukkantottam!

And, Prüntyi, gratula a kislányokhoz !
(úgy látszik akkor nem lesz kivel boltoljak csereruha ügyben :) )

Ancsi, örülök, hogy jó volt a Balcsin, de jó neked, lassan tényleg a finishben vagy!

Pusz mindenkinek: Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok! Szegedről írok, gyorsban...

Ancsi! Pocakosan tüdőszűrésen voltál???? :shock: :shock:

Kuha! Gyönyörűek a balatoni képek, bár a vitorlázásról való véleményedet nem osztom, engem ki lehet vele kergetni a világból. Szerintem ennél unalmasabb, sznobabb (hú, de hülye szó) sport kevés van. Egyedül a Balaton közepén való úszkálást szerettem én is benne, de ha kicsit is rosszabb időben hajóz ki az ember, akkor az se lehetséges. :(
Húú, őszintén szólva a munka miatt nem irigyellek, el se tudnám képzelni még a napjaimat Saci nélkül. De persze ott van, hogy vissza emberek közé, meg jó kis fizetés, hát igen... két oldala van a mérlegnek.


And! Gratula a hugihoz! És támogatom a Bodza nevet, nagy megtiszteltetés lenne számomra, ha lenne egy topikbeli druszám! :lol:

Van egy tuti őszibarackleves receptem! Veszel 1-2 kg barackot, a felét kockákra vágod, kicsit lecukrozod, lelocsolod 1 dl borral/konyakkal, és berakod a hűtőbe pár órára, hogy összeérjen. Közben a barack másik felét meghámozod, fölrakod 1-2 l vízbe főni. Raksz bele szegfűszeget, 1 citrom héját (ezt turmixolás előtt kiszeded), ízlés szerint cukrot, és egy csipet sót. Kis főzés után behabarod (tejszín+liszt), a végén pedig összeturmixolod. Ha kihűlt, belerakhatod a citrom levét, és a közben összeért boros barackot.
Remélem érthetően írtam le, nekem ez a kedvenc gyümölcslevesem. Ja, és én adtam belőle Sacinak is, abszolút nem érződött benne az alkohol. :oops: :oops:

Totka! Hess depi! Pannád remélem gyorsan meggyógyul!
Gratula a -10 kg-hoz! Lehet, hogy még néhány kg-ot elcsalok tőled, mert én meg mindenki szerint kezdek elfogyni, már a saját apám is bőregérnek hív. Hát, az biztos, hogy szinte még lánykoromban se voltam ilyen sovány. De Saci továbbra is lelkesen szopizik, és őszintén nem is igyekszem leszoktatni őt se. Bár kíváncsi vagyok, hogy a 6 nap Róma után is szopizik-e majd. :?

Ja, megvan a szállásunk, mindenkinek köszi a tippeket!

Viki! Üdv újra itt és gratula a bilizéshez!

Anikó! Jó családi banzájt, biztos szuper most nektek!

Na, megyek, leragad a szemem...

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Sziasztok,

Csak gyorsan bejelentkezem!

Koszi lanyok, igen most nagyon jol erzem magam, imadtak a paellat, meg a gyerekek is boldogok! Balazs egesz delutan es este csak kiabalt, hogy mama, nagyi nenje, es harman ugraltnk korulotte :lol: Szoval minden ok!

And
Gratula a kislanyhoz!

Ancsi
Persze, hogy minden rendben Mollival es jo, hogy jot nyaraltatok!

Viki
Peti kepek csabosak :lol: nagyon helyes kisfiu es aranyos is, hogy hagyja a szuleit aludni :lol:

Pruntyi
Neked is gratula a kislanyhoz!

Meg mire emlekszem

Totlka
Hu az mar nagyon latszhat a kilo miusz!
Nagy gratula, hogy ilyen kitarto vagy :lol:
Depi meg huss!!!! Messze van meg december

Kuha
En mar 12eve vagyok kinn es a ferjemhez jottem ki, akkor meg csak nagy szerelmemhez es hat osszenottunk! Munkaban is jo, mert itt is csinalom amit otthon, csaladi vallalkozas igy en dolgozok is de azert szabadabb is vagyok mint mas munkaheyen!
Neha nem is a munkaba allassal van a gond, hanem a munka utani elettel! Eleg sok munka osszehangolni a munkat a gyerekeket a haztartast es a hazaseletet! Dehat ha masoknak sikerult nekem miert ne alapon, optimistan kell hozzaallni es nekem nagyon tetszik a hozzaallasod :lol:
Igen vagyok az iwiw-n is, csak oda mar valoban abszolut nincs idom menni :cry:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Szép jó napot!!!

Nagyon klassz hűvös van, imádom, a kedvem is nagyon jó, szerintem a befordulásomhoz hozzájárult ez a pokoli hőség is!!! :?

And:
Zsurló :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondd meg Zolinak, hogy van egy gégész ismerősöm, akinek két lánya van, az egyiket(de tényleg így vannak anyakönyvezve!!!! :shock: ) Eperkének, a másikat Borókának hívják!!!!!!!!!! :shock: :P
Nem is írtam még Nektek, hogy Tesóm jövöre szeretne kismami lenni, és ha fiú lesz, CIPRIÁNNAK fogják hívni! :shock: :shock: (az életemben még nem hallottam ezt a nevet, de rákerestem, és tényleg van!!!
Gyümileves: :lol: :lol: (ne tessék szerénykedni!!!!)
1.5l.vízbe kb.3-4 öszibarit elkockázni+2-3 kisebb almát+édesíteni+pici fahéj, 2-3 szegfűszeg.Picit forralni, utánna 2 dl.tejszínt elkeverni fél cs.van pudingporral, és ezzel ráhabarni.
Én így készítem!

Bodza:
Kristófnak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!


Mentem is, pipihusilevest főzök, és édes-savanyút!!!!

Csóközön!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

And!

Tulajdonképpen mindkettő volt. Eljutott odáig Peti egyedül, hogy csak hajnalban bújt oda szopizni, és akkor is csak pár percre. Éjjel, mikor ébredt nem mindig kereste, és csak akkor adtam neki már, ha nagyon követelőzött. Volt olyan, hogy 1-1 nap kimaradt teljesen, és úgy gondoltuk, hogy akkor már nem sok értelme van az egésznek, és egy vasárnap reggel még kapott, majd hétfőn már nem, ez nem volt nagy érvágás, mert amúgy sem kért volna, viszont mintha érezte volna, hogy megszületett bennünk a nagy elhatározás, és hétfő éjjel meg már sírva kiabálta, hogy ciciiiiiiiiiiiiiiiiii, ciciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, de már muszáj volt kitartani, így pár perc nyafi után visszaaludt. (próbáltam a vizet, de atól jobban üvöltött, így csak úgy egy kis popórázással visszaaludt) még két éjjel játszotta el a ciciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii műsort, majd elmaradt. Azért még ébred éjjel általában, mint ma éjjel is fent volt, de nincs semmi különösebb gond, pár perc alatt visszaalszik. Mikor abbahagytuk a szopi, úgy kb. 1 hétre rá egyszer úgy ébredt fel, hogy rámnéz, mondja: anya, ciciiiiiiii, NEM! olyan édes volt, majd megzabáltam. :)

Köszönjük a képdícséretek Peti nevében! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok,

Viki, akkor most a babaprojekttel mégjobban nekilendültök? :)
Vagy nem is tudom, hogy álltok vele.
Képek tutik.

Bodza, boldog névnapot Kristófnak.

Tényleg, esetleg ha valaki tud benne segíteni.
Mi Csányi Kitty nevet szeretnénk adni tesónak. De csak i-vel találtam meg. Akkor kérvényeznem kell, ha én y-al szeretném, hogy engedjék???

Köszi: Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok!

Az már teljesen egyértelmű, hogy nemhogy több, de még kevesebb időm van ideülni most hogy vendégünk van. Elnézést. :( David fia megérkezett Amerikából, két hétig lesz itt. Csak bejelentkezem, hogy élünk és minden rendben van...

A lányok most velünk alszanak a hálóban, mert az ő szobájukat átadtuk a srácnak. Zsuzsa kiságyát átköltöztettük, Szilvi pedig köztünk alszik a nagy ágyon, bár az ő bölcsője is bent van, de nem nagyon kisérletezek a belerakással ha Zsuzsa is a szobában van, mert elég valószínű, hogy felébred mire lekecmergek vele az ágyról és átrakom a bölcsőbe. Úgyhogy inkább alszik köztünk (és lerúgja az apját).

Egyébként úgy tűnik, tetszik nekik az új felállás, tök jól elalszanak a hangzavarban amit David meg a fia a nappaliban rendeznek, meg amit egymásnak rendez a két lány. Szilvi szeret sikongatni, Zsuzsa meg állandóan beszélget(ne), az ablak meg mindig nyitva van hogy járjon a levegő, és hát Újpest Központra nézünk, elég nagy a hangzavar. De alszanak a lányok, úgyhogy tök jó. Zsuzsának szerintem kifejezetten tetszik hogy nem egyedül alszik a másik szobában hanem velünk.

A programokat is tök jól bírták eddig. Még egy 2 órás buszos városnézésre is elmentünk velük, hát nagyon büszke vagyok hogy mindannyian tűléltük. Úgy tűnik, kezdenek összenőni. Szilvi eddig is mélységes áhítattal figyelte Zsuzsa minden mozdulatát, de mostanában Zsuzsán is látom, hogy kedz nyitni a húga felé. Egymás mellett ülve a kocsiban rárakja a kezét a lábára,vagy megsimogatja, vagy odamegy hozzá és úgy csinál mintha fel akarná venni (de nem emelgeti) hogy mutassa nekem, hogy hozzam Vivit is. A múltkor rápakolt a fejére egy építőkockát, aztán jót mulatott rajta. Szilvi meg csak nézett ki a fejéből.

Továbbra is mindkettő nagyon jó hangulatú, gondolom ez köszönhető annak is, hogy mi is lazábbak vagyunk, jókedvűbbek, ha nem is kipihentebbek ilyen alvásfelállás mellett (bár nem panaszkodom, mert egész jól alszunk).

Jövő héten megyünk le a Balatonra, kiváncsi vagyok az milyen lesz. A srác egyébként nem sok vizet zavar, általában az apjával ökörködnek, amúgy csendes, inkább visszahúzódó. Bátran próbálgatja a magyar kosztot.

Csatolok egy pár képet, aztán megpróbálok valamennyire visszaolvasni amíg a lányok alszanak...


A büszke apuka három csemetéjével:

Kép


A városnéző buszon:

Kép


Ahol Zsuzsa így szórakoztatta magát:

Kép


A piacon megcsodáltak minket (David nagyon utálja az ilyen kotnyeleskedő öreg néniket, ez asszem látszik is az arcán):

Kép


Testvérek (avagy "már megint miért nyavalyogsz??")

Kép


Apuka a legkisebbikkel:

Kép


Délutáni alvás a hőségben:

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Rokica
Eszméletlenül édesek a Lányok!
Tényleg tuti ez a babakocsi.
Azért látszik Szilvi pofiján is a rettenet :lol:

And, Prüntyi
Gratulálok az újabb kislányhoz! :P

Totka
Neked meg a -10 kg-hoz!
Marci is megy bölcsibe fél napra szeptembertől. És az én szívem is fáj picit, bár nekem könnyebb mert önszántunkból és azért mert úgy érzem, hogy jó lesz Neki. Ha meg tévedek nem muszáj eröltetni.
De ez az élet rendje. Segíteni kell Őket az önállóság és szocializáció felé úgy, hogy a lehető legnagyobb örömöt és sikert találják meg benne. Ettől még az anyuka egyik szeme sír, de a másik nevet! Jó látni ahogy fejlődnek és okosodnak. És az ember társasági lény, szükségük van a pajtásokra. Erre koncentráljál szerintem, úgy talán könnyebb....

Mea
Sajnálom, hogy a helyzet változatlan. És hogy ilyen szomorúak vagytok, de megértem.

And
Már többször szerettem volna Neked írni valamit. Amikor írtad, hogy a múltadban Te jól döntöttél, hogy elhagytad az exedet...
Szóval csak annyit szeretnék ezzel kapcsolatban, hogy Te akkor még nem hoztál egy olyan döntést, hogy igen és nem vállaltatok gyereket. Szerintem azért más felelősség nehezedett úgy a válladra. REmélem nem bántottalak meg, csak ezt szerettem volna leírni.
A Bodza név nekem is tetszik!

Viki
Peti nagyon helyes kisnagysrác!

A végére tartogatok egy kis bejelentést, van egy(pár :lol: ) kettő csíkos tesztem. :P A fotógépünk sajnos megint bekrepált :?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Juciiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

Hurrá!!! Nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Juci!

Gratulálok!!!!!!!!!!!:D Hány hetes vagy? Hogy érzed magad?

Rókica!

Nagyon helyesek a lányok! :D


Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Juci

De jóóó, szívből gratulálok!!!!!!!!! :D

Hűha, tényleg mi leszünk kevesebben, akiknél egy gyerkőc van!!!!! :shock:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Prüntyi:
Hogy van Tüncsi????

Rokica:
szupi képek, látom zajlik felétek az élet, de így jó!!!! :)

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Juci!!!!
szuper!!!!! nagyon örülök :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
jajjj de jó, jönnek itt a babák szépen sorban :) olyan jó lesz mindig nézni a piciket.

Zsuzsát és Vivit is olyan jó nézni együtt, annyira aranyosak, főleg abban a testvérkocsiban!
Rokica, én már azt hittem a balatonon vagytok, azért nem írsz, elfelejtettem, hogy jön a nagyfiú. ő mit szólt a lányokhoz?

ja, Juci, igazad van, nekem könnyebb volt ilyen szempontból a döntés, akkor.. de a lényeg talán az volt, hogy sírtam, hogy boldogtalan vagyok, és azt éreztem, hoigy fiatal vagyok ahhoz, hogy ezt érezzem, és ez talán gyerektől független.

köszi a recepteket, és Hajni, nem szerény voltam, hanem őszinte ;) :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Ciprián??! hű de furcsa, még nem hallottam, bocsánat, de nekem az jut róla az eszembe, hogy valaki nem tudja kimondani a Krisztiánt :oops: a Boróka még tetszik.
sajnos a Bodza megvétózva, pedig imádom ezt a szót :) az a baj, h ember vezetékneve beszédes, mármint van jelentése, és ezért sem könnyű mellé találni nevet. sajnos abba nem ment bele, hogy a gyerekek az én nevemet örököljék, pedig én felajánlottam :D

KépKép
KépKép
and
 
 


Szép jó reggelt!

Kedves Annamami, Anikó, Majola Annácskája, PPanna, Davallia Pandája!

Névnapotok alkalmából szeretettel köszöntelek Benneteket!!!(remélem, nem hagytam ki senkit!!!) :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat!

Juci! GRATULÁLOK!!!!!!!

Totka, köszönjük, jobban, csak az nap szökött fel a hője...azóta sincs semmi...nem tudom mi a fene lehetett...a fogát folyamatosan fájlalja...azt kenegetjük...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!
Bekukkantottam néha, de írni nem nagyon volt időm, nyaraltunk, lakást takarítunk éjszaka, úgyhogy zajlik az élet! :lol:

először is, minden névnaposnak boldog névnapot!!!

Juci, nagy nagy gratula!!!! :D

az új kiscsajokhoz is nagy-nagy gratula (And, Prüntyi)!!!

Nagyon jól éreztük magunkat Balcsin, Kővágóörsön voltunk, 4 anyuka-5 gyerek-2 szoba felállásban!!! Hát érdekes volt, de összességében nagyon jó!!! Alkalmazkodás felsőfokon, de Fanni átment a teszten, nagyon ügyesek voltak a gyerekek is, nem is egyszer előfordult, hogy egyszerre aludt az összes gyerek!!! :shock: :shock:
Mi addig lazultunk.. 8)
Sajnos a betegség is felütötte fejét, mert pont azon a héten volt az a nagy lehülés, de Fanni megúszta hálistennek!!! :roll:

múlt hét szerdán jöttünk haza, aztán még hétvégére apával visszamentünk hétvégére, mert átúszta volna a Balatont, de végül is elmaradt az átúszás. azért mi lementünk. 8) megnéztem a lakást, kész a festés, már párszor átmentem vakarni a festékpöttyöket, úgyhogy még nyaralás előtt átcuccolunk szépen, mert aug. 13-tól megyünk másfél hétre megint Balcsira, de már apával!!!

mindenkinek további szép nyarat!!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Tegnap tesómnál voltunk, rakok pár fotót Panniról és Fanniról!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Hellóka!

Köszi, akik egy két kedves szóval segítettetek :)

Juci!

Nagy nagy gratuláció!!!!!!De jó :D

Mi jól vagyunk, kert elkészül lassan, már 4 hete készül....de végre ki lehet majd menni meg ülni, már várom.

képek szuperek, annyira helyesek a gyerekek!

Öröm nézni őket!

Pusszans

Mea
mea
 
 


Juci!

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Akkor ez nektek is gyorsan ment :wink: :wink:
Bevetettél valami tudományos módszert vagy csak úgy természetesen?????

Lányok!

Bocsi, állati állapotok uralkodnak itthon, bontják a gipszkartont, vezetékelik és szerelik a klimákat, kosz van és rumli...és 2 nap múlva utazunk...és ráadásul Léna is megfázott úgy néz ki...
Tök kivagyok.....

Most csak ennyire futotta.....megpróbálok jönni majd...

Totka!
Gratulálok a fogyihoz :wink:

And, Prüntyi!
Kicseszett irigy vagyok :twisted: :twisted: :twisted: nekem tuti kisfiam lesz.....ezek után...hogy mindenki igy duplázott a statisztika szerint most egy vegyes testvérpárnak kell jönnie...
(azért titkon még mindig kislányt akarok...)

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Mi is sok boldogságot kívánunk minden Annának/Pannának és Anikónak! :) :) :)

Megann,
Én osztom Kuha véleményét, szerintem neked is kislányod lesz! :) :) :)
Rumli. :( De király lesz, ha már kész lesz!
Lénának jobbulást :!: :!:

Juci,
Gratula itt is! :) :)

Csibb,
Édesek a csajszik! :) Mi is nemsokára, egész pontosan jövő vasárnap, költözünk. Szintén állandóan takarítok, minden aktuális szerelés után. De alakul! :)

Totka,
-10 kg az már nagyon profi! Hajrá, csak így tovább! De aztán maradjon belőled valami! :)

And,
Gratula a hugihoz! :) Nekem is tetszik a Bodza és a Boróka is! :)

Prüntyi,
Neked is gratula a hugihoz! :) Tüncsinek jobbulást :!:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Megann,
A mi fórumunkon összesen két vegyes testvérpár van, Aysenak és Bodzának, a többi családban egyneműek / vagy azok lesznek a babák! Neked is esélyes! :)
Remélem, nem felejtettem el senkit! De ciki lenne! :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok!

KÖszönöm lányok, a gratulációkat! :P

Boldog névnapot kívánok az ünnepelteknek!

Megann
Csak úgy természetesen, intenzíven próbálkoztunk :wink:
Hála Istennek úgy tűnik, hogy gyorsan sikerült. JÖvő héten megyek vérvételre meg dokihoz.

Viki
Kicsit(eléggé) fáradékony vagyok meg a vérnyomásom szerintem alacsonyabb. Ja és néha rám tör a farkaséhség.
Ezeket leszámítva nincsen változás a közérzetemben. Kicsit reszketek, hogy a hányinger mikor csap megint le rám, de ha jönnie kell hát jöjjön...

Csibb
Nagyon aranyosak a Lányok!


Ja Megann
MÉg azt szerettem volna, hogy ha gondolod átveszem a vegyes testvérpár minősítést és akkor lehet a Tiéd (is) lány! :wink:

Megyek aludni :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Viki,
Nagyon jók a fényképek! Peti jól megnőtt! :) Gratula az éjszaka átalvásához! Még sok ilyet kívánok nektek! :)

Aniko,
Éljen, hogy megérkezett a család! :) Legyen sok örömetek egymásban! :) :) :)

Rokica,
Nagyon helyesek a lányok! :) Annyira édesek együtt a babakocsiban! :) Engem is érdekel, hogy a bátyus mit szólt hozzájuk? Gondolom, Zsuzsa odavan érte, ugye? David feje a piacon :) :)

Csikken,
Szerintem, nem lehet kérvényezni sem, hogy "y"-nal legyen írva Kitty neve. Az a szabály, hogy csak magyar helyesírás megengedett. De ne legyen igazam! Csak így hallottam!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Ezt nézzétek, milyen kreatív voltam! :) :)
Annyi új pocakos anyuka van, hogy ezt muszáj dokumentálni!
Remélem, nem hagytam ki senkit, főleg nem pocakost, mert nekem nincs is terhes agyam, max. költözős! :) Ha valami nem oké, akkor szóljatok!

Kép

Csibb,
Fanninak csak saccoltam a szülinapját a vonalzóból, de esélyes, hogy nem pontos. :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Juci,
Drukk, hogy ezúttal a hányinger elkerüljön!!! Meg drukk a kislányért is! :) Ez akár össze is függhet! Más terhesség, más nemű baba! :)


Ma nem egyszerű dologra vállalkoztunk két barátnőmmel! :) Elmentünk biciklitúrára (egy rövidebbre persze) 5 gyerekkel. Mind fiú, három nagyobb, 7, 6, 6 évesek, egy 3 éves és Dani, a legkisebb. Ő az én bicajomon ült, a többiek a sajátjukon! Nem volt mindig egyszerű összeterelni a bandát, de ügyesek voltunk és egész jól sikerült a kirándulás!!! :) :)

Nem akartok lelőni?!?! Annyi dolgom lenne!!!! De végre ide jutottam egy kicsit! :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Juci, gratulálok :) :) :)

And, Prüntyi, nagy gratula a kislányokhoz!

Ismét megjöttünk a nyaralásból, már hétfőn, de forditok, nem sok időm van, épp csak bejelentkezem.

Rókica, képzeld, kitaláltuk, hogyan lehet nekünk is testvérkocsink :lol: :
Kép
Kép

KépKép

KépKép
majola
 
 


Hahó!!!!

Először is minden névnaposnak nagyon sok boldog névnapot!!!
Nem sorolom,mert nem akarok kihagyni senkit!! :oops:

Akinek a gyerkőcének két keresztneve van:ti tartjátok mind a kettőt???
Mert ugye Meli, Panna is,úgyhogy neki is ma névnapja van,de ezt nem igazán tartjuk!! :roll: Azért kapott egy barbie babát!! :wink:
De a családdal nem tartjuk.Nem is tudom minek adtunk két nevet... :roll: ,bár képzeljétek el,hogyha kérdezzük hogy-hogy hivják akkor kivétel nélkül azt mondja hogy Panna!! :shock:
Pedig össz-vissz két ember szokta igy hivni,velük is ritkán talizik!! :roll:

Kuha.
Balatoni képek iszonyú jók!!Én is szvesen kipróbálnék egy ilyen hajókázást!!! :)
Végül nem mentünk az Eszterházy strandra,hanem az Annagora aquaparkban voltunk!!
Ott volt ilyen pici csúzda,azt élvezte Meli,de egyébként nem egy nagy vizmániás!! :roll:

Totka.
Hűűűű,-10kg!! :shock:
Nagyon ügyes vagy!!!Gratula!!! :)

And.
Éljen a kiscsaj!!! :) Te is örülsz neki??
Mert én nagyon örültem mikor kiderült,hogy megint csajszink lesz!! :)

Prüntyi.
Nektek is gratula a csajszihoz!!!! :)
Sajnálom,hogy nem taliztunk a Balcsin,de mi is megyünk jövőre ha minden úgy alakul!! :)
És a Marinában van felújitott részleg??Mintha azt irtad volna!!

Bodza.
Állitólag a 33.hét után mindenkinek kötelező lenne lenne elmenni tüdőszűrőre!!Ezt a főorvos nő mondta!!
Melivel én sem voltam!! :roll:
Itt senki nem volt??
Kezdek parázni,hogy lehet mégse kellett volna menni...de a védőnő olyan természetesen adta a beutalót és a kórházban is nyugisan csinálták! :roll:
Hát csak nem lesz gond!!! kopp-kopp-kopp!!!!!

Juci!!!!!!
Aztaaaaaaaa!!!De jó!!!! :P :P
Nem is tudtam hogy tervezitek a tesót!!!!!

Benianyu.
Köszi a táblát!!!!
Hűűűű,nem is gondoltam hogy heten vagyunk pocakosak!!De nem gonoszok!!! :lol: :lol: :lol:
És én leszek túl rajta leghamarabb!!! :D :D

Mostanában kicsit parázok,mert Meli megint annyira anyás lett és olyan hirtelen hisztis tud lenni!!!! :(
Néha nyugiban viselem mig lenyugszik,de van mikor nálam is elszakad a cérna!!! :(
Ő is ha rájön eldobja ami a kezéban van,vagy csapkod,vagy csak úgy hirtelen elkezd nyigni minden ok nélkül!! :shock: :evil:
És fogalmam sincs hogy-hogy kezeljem...itthon általában hagyom mig lenyugszik,de ha ez közönség előtt zajlik,akkor ég az arcom rendesen!!!! :oops:
Tippek????

ancsi26
 
 



Jujj,még kettő és befejezem!! :oops:

Kicsit,hogy hizelegjek apának...volt a szállodában egy vetélkedő és elnyerte a mr.Balaton cimet!! :D

Kép
Kép

ancsi26
 
 


Sziasztok,

Juci! Nagy gratula :) :) :)

Anikóknak meg akik ma tartják még boldog névnapot,!

Benianyu, kösz a választ. Hát akkor sima i-lesz. De azért majd megérdeklődjük.
(Bár nem tudom hol...)

Ancsi, nagyon jók a képek!
Utánad már én következek szülésben :)

pusszancs

(Benianyu, jó ismét táblit látni)

Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok!

Névnaposoknak (Anna, Panna, Anikó, és remélem nem hagytam ki senkit ) nagyon boldog névnapot kívánunk!

Benianyu!

Tök jó, hogy tettél fel egy táblit, már jó újra látni, és hogy mennyi pocibaba van már! :D

Megann!

Neked szerintem is lányod lesz újra, valahogy nem is tudom másképp elképzelni! :wink: :D

Ancsi!

Jók a képek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Majola!

Édesek a kiscsajszik a közös babakocsiban! :D

Tényleg lányok, akkor most aki babát vár és már tudja a baba nemét, mindenkinek lánya lesz? Ez tök érdekes! :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Benianyu!
De kedves vagy, hogy minket is beleraktál a táblázatba!!! Köszönöm!!!
Amúgy, mint vérprofi, teljesen pontosan számoltad ki az adatokat! 8)
Fanni 3170 g és 51 cm volt.
Tök jó, hogy már Ti is a finish-ben vagytok költözésileg!!! :D

Majola
Nagyon ötletes!!! :wink:

Ancsi
látszik, hogy jól telt a nyaralás, olyan boldog mindenki a képen! :D

Csikken
Én felhívnám az önkormányzat anyakönyvi ügyekkel foglalkozó részlegét, ott csak tudnak valami felvilágosítást adni, ha mást nem, hogy hol tudod megkérdezni.

Megann
Szerintem is lányod lesz!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Lányok!

Köszönöm hogy ilyen aranyosak vagytok és "meghitelezitek" nekem a kiscsajt :oops: :) :) :)
Tényleg olyan rendik vagytok....és bevallom én is nehezen képzelem el magam egy kis kukissal..na de hát ha őt akarja nekem adni a Jóisten akkor csak tudja hogy miért :) :roll: :roll: :roll:

A képeket megnéztem ám, és minden baba nagyon cuki, pláne a kiskorkülönbséges tesók.

Ancsi!

Irtó nagyot nőtt Meli megint és ha nem haragszol meg akkor Te is :wink: :wink: :wink: :wink:
Nagyon bájos nagy pocid van :wink:

Figyi, Léna is mármár elviselhetetlenül anyás lett az elmúlt 2-3 hétben.....tegnap szégyen szemre anyósomat lezavarta az emeletről, hogy még föl se jöjjön megnézni ahogy fürdik :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: szegényt nagyon megsajnáltam, aztán kicseleztük Lénát persze, de nagyon nem tetszik ez nekem......apját sem fogadja el nálunk sem...mindig mindent csak anya csinálhat és ha már látja hogy épp elkészülök valahová, őrült sirásba kezd....persze ez csak addig tart amig kitűnök a képből...de akkor is....jó lenne ha ez az állapot nem tartana sokáig.
Szomszédasszonyom azt mondta, hogy lehet hogy Léna is érzi az "állapotomat" és azért ilyen....
Hát nem tudom...nekem erről a "baba megérez mindent" cimű dologról teljesen más a tapasztalatom.

Viki!

Halleluja átalvás, még épp időben van Peti :lol: :wink:
Mi meg leszoktunk az átalvásról, mindig van egy-két-három "inni" járatom a másik szobába, és már kezdek nagyon elfáradni bele :evil: :evil:

Juci!

Én nem is értem....hogy mindenki először megy vérvételre, az én dokim hüvelyi uh-val ellenőrizte a tehességi teszt eredményét.
Fel sem merült hogy esetleg vérvétellel tenné... :roll: :roll:

Benianyu!

Úgylátom túlteng az energiád :wink: :wink: még táblit is kapunk :wink: szerintem neked folyton költöznöd kellene, ha igy megduplázódik az erőd :lol: :lol:

Nekem viszont jártányi sincs, úgyhogy húzok is vizszintesbe...

Jó éjt...

M.

(mellékesen nem tetszik a 2. vonalzóm :evil: :evil: :evil: , lehet hogy csinálok egy Csikken-eset, mert azon sokkal több adat van :P :P :P )

Kép

Kép
megann
 
 


Ancsi!
de jó, hogy tettél fel képeket, olyan rég láttunk rólatok. te mindig is nagyon jól mutattál a képeken, de az a hármas kép, köztetek Melivel gondolom a nagyszülők kedvence lesz, annyira sugárzik róla a boldogság! nagyon szépek vagytok!! :)
érdekes, amíg nem tudtam, hogy lány lesz-e vagy fiú, tök mindegy volt, amikor kiderült nagyon örültem, hogy erősödik a nemi arány, aztán tegnap meg ma láttam két olyan aranyos kisfiút, hogy egy kicsit megfájdult a szívem, hogy lehet, hogy nem fogom megtudni milyen érzés, ha az embernek fia van. de ez olyan megmagyarázhatatlan, hülye dolog. alapvetően nagyon-nagyon örülök :)

éljenek a névnaposok és a balaton!! :D

KépKép
KépKép
and
 
 


Ancsi, igen, az a LIDÓ apartman. Azért jól sikerült látom! Nem volt semmi gond?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak lusti voltam írni, meg nagyon sok az elitéznivaló a nyaralásra, ugye holnapután indulunk :P
Ja, meg nagggyon rákattantam az angol ebay-re, rendeltem egy csomó mindent már, most lesem a postát, hogy mikor is fognak a cuccok megérkezni.......1-2 dolog már megjött, az nagyon szuper :D

Juci!
Óriási gratula a pocaklakóhoz, nem is tudtam, hogy már tervezitek is a 2. babát! :D

And, Prüntyi!
Nektek meg gratula a nunisokhoz :wink:

Képek mind nagyon édesek, olyan jó nézegetni.

Mi holnap még megyünk reggel ügyeket intézni, kocsit mosatni, pakolunk, stb.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Minden névnaposnak sok-sok boldogságot kívánok! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?