Új privát üzeneted érkezett!

Sagi! Érezd jól magad!

Ha szülinapotok lesz Ti is szóljatok! Nagyon jól esik az embernek, ha felköszöntik, meg ilyesmi! :) Szóljatok ám Ti is!

Nyaralás jövőre: ahogy hétvégén néztem a balcsin a babákat... hmmm... én már várom az egy év mulvát! Olyan jó volna a kis féléves babussal menni valahova apuval. Végre családként nyaralni jó volna. vagy jó volna végre családként nyaralni... nem az idióta "barátokkal".
Már kezdi átvenni a családi dolog az első helyet és nem a munkán agyalok - na nem vagyok munkamániás, csa eddig stresszes volt az időszak, de most már kezd lazulni. még két hét és szerintem elérem a lightos munkálkodást és valahogy utolérem magam. ez a folytonos határidő, határidő...

De mintha most mindegyikőnk jó hangulatú lenne: Vörösbegy már túl van az aggodalmon, Bingii, Lafead, Sagi... mindig kis vidi, és nem aggódós típusok, Sagi még nyaralni is fog, Blongyi is nyugisabb és még kutyát is akar, Boo is tiszta pozitív... minden egész jól alakul!

Kalitka viszont eltűnt... :?:

Csajok, fogunk mi valaha együtt találkozni?
konkri

Hali-gali!

Nekem is megfordult már a fejemben, hogyha túl leszek a szúrkáláson és végre kezemben az egészséges eredmény, hogy találkozni kéne. Úgy ahogyan Vörösbegy megmondta, túl leszünk ezen és a végén egy jót nevetünk az egészen. :D

Eddig nem mertem felhozni, nehogy előre örüljek :( Holnap megyek az új dokihoz őt is kikérdezem.
Vendég

Sziasztok!

Sagi:
Jó nyaralást,érezzétek jól magatokat!! :)

Blongyika:
Sok sikert az új dokihoz!!Bizti Ő is megnyugtat majd,hogy nincs baj!

Nem tom, Ti hogy vagytok az evéssel?Eddig nem nagyon volt étvágyam,amit megkívántam,és amennyi jólesett megettem,de most már még a vasszöget is megenném!Álandóan éhes vagyok!
Megyek is,valamit harapnom kell!:)

mazsolasyl

Jó étvágyat Mazsolasyl! :lol: ez teljesen természetes! nekem is volt ilyen, de a nagy kánikulában elmúlt, sőt fogytam 3 kg-t, nem bírtam enni, csak inni...
Szerintem nagyon jó ötlet lenne egy találkozó, ennyi pocakos nő egy fényképen :lol:
Blogyinka remélem az új dokid szimpatikusabb lesz! :)
Én is holnap megyek a dokimhoz, pénteken meg az AFP-re...a dokim már felkészített, hogy ne aggódjak, biztos magas lesz az eredmény, mert lepénybiopszia után mindig az :( úgyhogy nem fogok aggódni... :lol:
Tegnap vettem egy terhesmelltartót, már muszáj volt, de annyira kényelmes :D

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Halihóóó!

Vörösbegy:
Köszönöm szépen,megvolt! :) Kinentem még a kertbe egy kevés kukoricáért,azt most jól megfőztem,és majd nemsokára nekiülök :)
Én is beterveztem a cicitartó vásárlását,már nekem is muszáj,mert mint ahogy mondani szokták,kicsi az ól....... :D

A képet elképzeltem.... :D :D

mazsolasyl

henon!
még továbbra is csak "ismerkedek" véletek, nemtom, meddig kell visszaolvasnom, hogy teljesen képben legyek. majd szépen fokozatosan. van időnk elég... :)
van 1-2 dolog, ami nem tiszta nekem :?
szóval:
- számomra a lafead-féle táblában a terhességi hetek és a szülési idők zavarosak, tehát van pl. két tök közeli szülési kiírás, és közben a terhességi hetek+napok száma meg távolabbi. he?
- hogyan kell képet feltenni magatokról, és hogyan van az a kis izé az üzik alján a kis mukik várható születési idejével? (tök gáz, hosszú évek óta dolgozom gépen és internetezek, de nem fórumos vagy hasonló célokkal, így tök tufa vok az ilyen dolgokhoz)
- terhesmelltartót kell venni? már most? ez most komoly? én nem hordok soha, ne idegesítsetek... :)

még párat kérdeznék:
- van már hasatok? azt páran írtátok, hogy puffadtok. ezt csak érzitek belül, vagy vizuálisan is látható?
- aki még nem volt afp-n, az izguljon, mint állat?

aztán meg mondanék is a hízáshoz:
én már most bazidagi vagyok. :( semmi ruhámba nem férek bele. de nem zabálok, hanem miután kiderült a terhességem, rögtön abbahagytam a másodállásomat, amivel sokat pörögtem, éjszakáztam, mozogtam. szóval tök megnyugisodott azóta az életem, és kb. 3 hónap alatt már 4-5 kilót felszedtem. :( borzasztó! csajok, ma már ne egyetek semmit! és ne fürgyetek le! :D
edelényi

Jaj lányok!
Besz@rtam a röhögéstől azon, amiket ma írtatok. Ebből egy kabarét lehetne írni. Szerintem a párjaink kész lennének ha visszaolvasnák életük párjának bölcseességeit :D

Edelényi Üdv!
szerintem terhes melltartót vásárlását magadtól fogod érezni! Amikor már szétpattan a melled és nem jó, hogy a drága Newton által felfedezett gravitáció ezzel a kihívással is gazdagítja várandós élményeid sorát, akkor berohansz az első bugyogóbótba és leakasztod ami rád jön. Amúgy én már a 9.hétem megvettem az elsőt, mert fájt a cicim és tényleg nagyon kényelmesek. Most is hordom pedig már nem vagyok rá "jogosult" :D

Konkri
A családi nyaralást már én is nagyon várom! és nuygi pihenek: ma például egész nap anyukámnak néztünk bútort, meg függönyt, meg bevásároltunk, stb. Na jó viccen kívül estére b@zira elfáradtam, most jól esik kinyúlni. Szombaton féjem uram dolgizk, így itthon fogok unatkozni kuytával, majd fekszem, kutyázok, és HarryPottert olvasok. Meg Ábel a rengetegbent. Na most nem hülye vagyok? Most van kedvem elolvasni, amit az iskolában kötelező lett volna. Én tényleg meghülyültem :shock:
boo

Helloka! :)

Tali szuper lenne, bár eléggé szét vagyunk szórva... Mondjuk sok a pesti is... :)

Én voltam a 80 dekás hízós... :) A vicc, hogy zabálok... nem tudom hova tűnik... :shock: Na jó, mondjuk nem bírok annyit mint régen, lehet már ez ennyit számít...

Terhesmelltartó nálam sportmelltartó... :) Csak azt tudom elviselni, a hagyományosat nem.
Viszont ma eléggé sikerült ledöbbennem. Ugyebár jó 2 hete nem nagyon volt rajtam nadrág, csak ruhák folyton. Hát ma fel akartam venni... Nem sikerült!!! :shock: :roll: :oops: Azt hiszem gatyákat kell néznem... Igazából majdnemhogy csak csípő gatyáim vannak, de azok sem jók... a cippzárt még nagy nehezen fel tudom húzni (kínszenvedve), de a gomb már nem megy...

F. Edit :) Üdv. itt! :) A mensi szerint nézted Te is a terhességedet? Mert sokan (mint pl én is) nem tudtam, hogy honnan számítják, merthát ugye amikor megjött nem voltam terhes... :) De az már beleszámít. Nem lehet ez az elcsúszás oka?

Na megyek!

Puszi!

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok,
Konkri, hatalmas vagy!!!!!!!!!!!!!!!!Mármint nem a méreted.......... :oops: :wink: Iszonyat jót röhögtem rajtad, ahogy eldumálsz magaddal!!!!!!!!!

Edelényi, üdv!
Na akkor válaszok:
- számomra a lafead-féle táblában a terhességi hetek és a szülési idők zavarosak, tehát van pl. két tök közeli szülési kiírás, és közben a terhességi hetek+napok száma meg távolabbi. he?

ELŐFORDUL, KI HOL SZÁMOLJA.....BABANETTEL VAGY VÉDŐNŐJÉVEL

- hogyan kell képet feltenni magatokról, és hogyan van az a kis izé az üzik alján a kis mukik várható születési idejével? (tök gáz, hosszú évek óta dolgozom gépen és internetezek, de nem fórumos vagy hasonló célokkal, így tök tufa vok az ilyen dolgokhoz)

WWW.BABAFALVA.HU WWW. LILYPIE.cOM MEG EGY CSOMÓ HELYEN, LÁTOD NÁLUNK KIÍRVA, OTT KERESEL TICKERT, MEGCSINÁLOD, MEGKAPOD A BBCODE-OT HOZZÁ ÉS AZT BEMÁSOLOD A PROFILODBA AZ ALÁÍRÁSHOZ!

- terhesmelltartót kell venni? már most? ez most komoly? én nem hordok soha, ne idegesítsetek...

NYUGI!!!!!!!!!NEKEM MELLEM SINCS........HOVA A MELLTARTÓ???????ÖRÜLÖK, HA A GYEREK MEGTALÁLJA, NEKEM MÉG NEM SIKERÜLT, (AHOGY ÉSZREVETTEM A PASIJAIMNAK SEM MINDIG :lol: :oops: )

- van már hasatok? azt páran írtátok, hogy puffadtok. ezt csak érzitek belül, vagy vizuálisan is látható?

NA NEKEM PL VAN.........NEM IS KEVÉS, IGAZ A FELE ZSÍRPÁRNA....NA EVVAN.......DE AMÚGY EMBERFÜGGŐ HOGY LÁTSZIK-E

- aki még nem volt afp-n, az izguljon, mint állat?

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Na szóval ma keveset voltam.................bocsi.............de szar napom volt................Schöfiben kissé felnyomták az agyam és csak bőgtem és bőgtem ma............szerintükiszonyat szar az afpm (0,81) és kell hasi szúrás, mert amúgy nem csinálják meg a genetiaki uhut!!!!!!!!!!

Na azóta már biztos, hogy nem csinállják meg, nem ők!!!!!!!!

Felhívtam az Istenhegyit és megkérdeztem, miért mondja ez a kórház,hogy szar minden, amikor ők meg kizártak mindent.
Elmagyarázták és ekkor megnyugodtam.

Okkulásként másnak és magamnak.

Szóval ugye nekem minden egyes rohadt hormon szar, kicsit fentebb vagy kicsit lentebb volt mint az átlag.
Ok:
Vegyük a magasságot. (Ezzel magyarázta a biológus)
160 cm legyen az átlag, a nagy átlag. De egészséges az is, aki 180 vagy aki 150 cm.
Azonban a 100 cm felnőtt már nem egészséges.
Tehát én egészséges vagyok, bár nem átlagos!!!!!!!!!Ha 100 cm lennék, akkor ráírták volna a papíromra, hogy + a szűrés. De a 1:8200 Down és 1:7000 nyitott gerinc aránya jó arány!!!!!!!!!

Szóval Schöfibe nem megyek, mert képesek lettek volna 27 évesen amniózni!!!!!!!!!!!!!Pedig csak ennyi kellettt volma, elmagyarázni, mi miért van.
És nem 4 órás paráztatásban élni!!!!!!!!!De a férjem rámerőszakolta, hogy hívjam fel a klinikát és jól tette!!!!!!!!!Oda megyek gen uhura agu2án az állítólag legjobb uhushoz, mert utána jártam azóta ennek is, kihez kell majd mennem!
A doki nő, nőgyógyúsz és gentikus is és mindenhol agyondícsérik!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok !

Az egyik kollegenőm 5 hónapos és a terhesség miatt elvesztette az egyik fogát ! elég szarul néz ki szegény és külön szívás hogy csak a szülés után pótolhatják. Én nyomatni fogom a kalciumot, hátha segít.

A terhesmelltartó ua. mint a szoptatós? már nekem nagyobbat kell vennem, de csak húzom, halasztom.

Kép
boci1234

Sziasztok!

Lefekvés előtt még felkukkantottam picurt :)

Konkri, drága vagy, hogy azt írod mindig kis vidámak vagyunk :)
Vannak olykor nekem is rossz napjaim, vagyis talán inkább csak érzékenyebb napok, ami eddig nem volt rám jellemző. Tegnap is totál kiakdtam egy beszóláson.

Bemásolom a sztorit a blogomból. Kicsit hosszú, de majd átlapozzátok, ha uncsi :D

Van egy néger kollégám aki vmi haverjával spanyolul beszélt telefonon. Egy másik kollégám viccesen beszólt, hogy ez tuti minket dumál ki és meg kéne tiltani, hogy melón kívül másra is használja a spanyolt. Erre a főnökasszony közölte, hogy jah, a Z-re biztos azt mondja, hogy itt ül velem szembe és egész nap csak vigyorog és dudorászik, a M egy stupid, a főnökasszony, ha rám néz, tuti akar vmit és Brigi meg terhes és nem dolgozik....
....és itt mintha szíven szúrtak volna...kattogott az agyam, hogy mit mondott, jól hallottam?!?!?
Évek óta szinte egyedül viszem azt, amit anno 2-en,3-an csináltak, idén még szabin se voltam, de még csak beteg sem és a statisztika szerint minden hónapban nő a fuvardarabszám, a megbízók, fuvarosok 80%-a nem hajlandó a kollégámmal dolgozni, januárban szülök és úgy terveztem évvégéig dolgozni fogok, amiről persze ő is tud....miről beszél???? Ráadásul mindneki avval jön, hogy mi lesz ha nem leszek.

...enyhén szólva dühít! Mi több, nagyon dühít!

Megkínált utána csokival és mondtam, köszönöm nem kérek, mert most magamba szállok és elgondolkozok azon, hogy nem dolgozok.
Persze egyből az jött, hogy de csak viccből mondta, mert a csoportból mindenkire mondania kellett vmit, hogy a kollégánk mivel kapcsolatosan dumálhatja ki az illetőt.

Lehet, hogy túl érzékeny vagyok most ebben az állapotomban, de kurvára bánt ugyanis ilyen nem jön csak ki úgy az ember szájából, hacsak nincs vmi alapja szerinte.
Persze én megint csak magamból indulok ki, hogy ilyet még csak viccből sem.

Kíváncsian várom, hogy ő hogyan viseli majd első terhességét és egyáltalán meddig fog majd akkor dolgozni.

Melltartó: én is vettem már terhesmelltartót,mert kezdtem kinőni a 80C-t és folyton 4mellem volt már :D

Has: nekem óriási! Anyum el se hiszi, hogy "csak" 2kilót híztam eddig,mert szerinte vagy 5kiló tuti ott van a hasamon :D

Kívánósság: most, hogy kicsit lehült az idő nekem is jobb lett az étvágyam,de próbálok sok gyümit enni. Igaz mostanság szőlőt vacsizok, az pedig a szőlőcukor miatt azt mondják, hogy hízlal, de legalább van benne vitamin,nem igaz? :D

Lafead: akkor most végül mi van? Elméletileg minden oké?

Na most megyek vacsit melegíteni,mert uram hamarosan megjön a bányából :)

Jó éjt mindenkinek!

Jah! Ti hogy tudtok aludni? Én ott tartok, hogy kizárólag csak vmelyik oldalamon és a legjobb úgy, hogy pokróccal vagy párnával alátámasztom a hasim. A többi póz rém kényelmetlen és háton pedig húzódik vhogy a hasam.

Jajj prüszkültem és fááááájt!

Na jó éjt babavárók:)

bingii

Boci,

van olyan terhesmelltartó ami még nem szoptatós,.Úgy van kialakítva, hogy nagyon kényelmes legyen. Vastagabb a pántja, hogy levegye a terhet a válladról,a formája is más szerintem mint egy normál melltartónak. A szoptatós meg tudtommal olyan "kisablakos' és a mellrésznél ki lehet emelni belőle a bimbót :)

Na tényleg mentem!

Jó éjt! :)

bingii

háj csajok, nagyon köszi a kielégítő válaszokat! tényleg bazijó ez a fórum!
én most elkezdek dógozni, úhhogy majd este otthonról nézek csak be. nektek jó retyetülést!
ja, és boo-nak: én is éppen az ábelt olvasom... :D
edelényi

Bingii, elméletileg az Istenhegyin azt mondták, hogy nem poénból írták a jó arányt, de természetesen biztosan csak aug2án tudnak mondani.........a genetikai uhun.

Amúgy érdekes, olvastam topikot az alacsony afpről és magas bhcgről és sztem teljsen jó az enyém, akiknél gond volt, ott alacsonyabb volt az afp és magasabb a bhcg, enyém még tartományban van, bár súrolja.
És ott a csajok csináltattak ellenőrző vérvételt és 1:2000-nél már azt mondta Czeizel nekik, hogy nyugi, ez jó, na akkor a 7000-em sem rossz, sztem.

meg azt is olvastam, hogy a Schöfi mindig az amniot részesíti előnyben és nem foglalkozik mással, vagy azzal, hoy ki hány éves, vagy mennyire szar az afpje. Szóval nekem is ezt akarták, én meg nem.
Nem is mentem ma reggel oda..............várok aug2ig de tudom hogy minden rendben van, mert egyrészt az istenhegyin lenyugtattak, másrészt meg a topik is bár nem közvetlenül, hanem közvetve.......
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Brigi! Ne húzd fel magad! Szerintem tényleg csak vicc volt, ami rosszul sült el - fú én hányszor estem ilyen hibába... Lehet, hogy a főnököd szarabbul érzi magát most mint Te.

Bögytartó: hát én bazira örülök, hogy a 70-75-ös B melleim beindultak, kellenének is már mátyik melltartók, de én nem szenvedek a 4 mellűség problémájával, mer nekem egyszerűen előbújik a mellbimbóm és utat tör magának azt kész. :) Félek elmenni venni, mert eddig megkerestem a legkisebbet oszt jóvan... de most...

Nadrág/csípőnadrág: én vettem egész jó kínai nacikat, aminek a dereka patentos kötős a szára bő és kötözhető is... 1300.- otthonra jó lesz. De mostanában hordom úgy is hogy felkötöm térdbe. Amúgy vettem anyagot, jó nyúlósatt és a nagyseggű csípőgatyóimat át fogjuk szerkeszteni a nagymamámmal... +ugyan ebből az anygból szoknyát is fogok varrni, nyúlóssat.

Ma nekem is rossz kedvem van: tegnap kaptam meg az uramtól a szülinapi ajándékom. Hát nem örültem. Egy telefont kaptam. Én nem akartam másikat, nekem jó volt az, amit pont egy éve kaptam apukkámtól, és nem is akartam, hogy ennyi pénzt költsön rám. Már a 28 szál rózsát is soknak találtam. Pedig folyton mondtam, hogy nekem nem kell másik. Ő állítólag szarul hallott engem (érdekes, csak ő) de most ezzel az új telefonnal én hallom vacakul. És annyira nem is tetszik, és a menűje se szimpi. Szerintem ha kiadott 40000 forintot az megbeszélhette volna velem. Azt mondja, hogy félre tette, de én mondtam, hogy ezt a pénzt hármunk elől tette félre. Most voltunk a balcsin, ott is elköltöttünk egy csomó pénzt, kértem, hogy ne vegyen már semmit szülinapomra-névnapomra... erre tessék. Most jól összevesztünk. Sztem ezt a telefont a maga örömére vette.
Köcsög vagyok ugye?
konkri

Konkri, nem köcsög, hanem terhes és hormonjaid kicsit érzékenyebbé tettek!Sztem nagyon kedves a férjed, ha maga miatt vette volna, magának vette volna!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok!

látom a melltartó téma lassan mindenkit érint :lol: én a vörösbegy nevet sem véletlen kaptam anno...mindig is elég bögyös voltam, úgyhogy fokozottan kell figyelnem a helyes méretű melltartókra ha nem szeretném, hogy a köldökömig érjen a mellem a szoptatás után majd :)

Boo! olvass amennyit csak jól esik...egyébként én is újra olvasom a kötelezőket..már amit elolvastam annak idején...mert akkor muszáj volt és azt nem sikk elolvasni :lol: és vén fejjel rájön az ember, hogy nem véletlenül lenne kötelező mindenkinek megismerkedni az adott művel :)

Edelényi! remélem sikerül megcsinálnod a vonalzódat :lol: az első terhességem előtt én sem hordtam melltartót...az elején :lol: de észre fogod venni, mikor kell :shock:

Sleepin! örülj neki, hogy eddig csak ennyit híztál! ideje beruházni egy kényelmes kismamanadrágra :lol:

Lafead! ezek a vérvételek kiborítják a kismamákat... :? én holnap megyek afp-re, de megmondom őszintén nem is érdekel az eredménye...megvan a kromoszómaeredmény...egészséges kisfiú...nem hagyom magam idegesíteni...örülök, hogy neked is van egy hely, akikben megbízol...ez nagyon fontos :lol:

Has: nekem amolyan vándor hasam van...komolyan...hol van, hol nincs...reggel szinte lapos...este meg olyan szülés előtti :lol:

Konkri! szerencséd van, hogy sk. tudtok kismamacuccokat varázsolni...mert rohadt drágák...nálunk sajnos senki nem ért a varráshoz...szerintem a férjed csak örömet akart szerezni...bennünk már tombol a fészekrakási láz :lol: minden pénzt kidobottnak látunk, mert kell még babakocsira, kiságyra stb... :lol:

További szép napot csajok!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Konkri,

ne légy mérges a párodra. Benned ott vannak az anyai ösztönök, hogy kell majd a pénz erre-arra-amarra,de ő ezt még nem tudja úgy átélni szerintem és biztos csak jót akart. Én marhára örülnék egy új telefonnak :D
Amúgy a főnököm tuti megbánta,mert azóta kenyérre lehet kenni :)

Lafead: jól van, akkor azért nyugodtak lehettek/lehetünk felőled :)

Blongyinka ma megy az új orvosához, kiváncsi vagyok mit mondd majd neki!

bingii

Bingii, nem is reagáltam a lila írásodra. Szóval szard le a fönököd magas ívből!!!!!!Ilyet az ember még viccbőlsem mond, bunkó volt, egyértelmű!!!!!!!!!!
Vendég

Hello Lányok!

Reggel voltam az új dokinál . Baromira örülök,hogy váltottam. Miközben beszéltünk láttam rajta,hogy tényleg érdekli az esetem, odafigyelt..stb. Végigbeszéltük az eddigi leleteket, természetesen a down kockázatszűrést is. Megnyugtatott, kétszer is rákérdeztem, azt mondta,hogy ne izguljak, nem nagy a % szám. Azt mondta,hogy a Söfiben a legjobb helyen leszünk. Végig kérdezte az előző terheséget és a szülést is. Sőt amikor elmondtam,hogy hogyan kezdődött a szülés ő fejezte be a történetemet. A másik dokit gyakorlatilag nem is érdekelte. Ettől a dokitól rákérdeztem,hogy megismétlődhet-e uaz,mint az előzőnél azt mondta,hogy nem.
A magne B6-ot ajánlotta szedni, azt mondta,hogy az még segít a vérnyomás csökkentésében is.
Megvizsgált, mindent rendben talált. Én meg megnyugodtam.
Persze teljesen nyugodt csak a szuri után leszek.
Vendég

Örülök, hogy jó kezekben vagy!!!!!!!!!!!!És minden rendben lesz!
Mikor mész pontosan?
Vendég

Hali!
Aug. 01-én reggel véremet adom az AFP-re, illetve ez a doki hiányolta a nemibetegségre vonatkozó vizsgálatot, szintén vérből.
Aztán du.6 környékén befekszem , ott töltök egy mámorító éjszakát. Megreggeilzem és utána jön a haslövés. Pihike, majd koradélután hazajöjetek, szerintem. Most meg vissza kell mégegyszer olvassalak, hogy tudjam mi a bánatot akartak Tőled.
Vendég

Na akkor kb egyszerre tudjuk meg a jó híreket, nekem aug 3 13.40kor genetikai uh.........

És azt én is szeretném tudni, hogy mi a fenét akartak tőlem a schöfiben............
Vendég

Azt mondta a mostani dokim (továbbiakban: a dokim), hogy mindeféle vérvizsgálatot a Söfiben elemeznek. De nem értem, mert a Te afp-d még rendben is van (szerintem). Itt egy másik topicban olvastam az alacsony apf értékekről, volt akinek hiába volt kisebb mégis egészséges a babája.
Meg figyu! Ne izgulj!!! Kidumáltuk,hogy ez már annyira nem mérvadó adat, máshol nem is csinálják..stb.
2-án elmész a genetikai uhu-ra, ott meg minden rendben lesz, ahogyan eddig is volt.
Én is az uhu-ba kapaszkodom, ott mindig rendben volt minden.
Vendég

Blongyinka,

jajj de jó, hogy ez a doki ilyen normális volt és azért valamennyire meg tudott nyugtatni! Hogy hívják?

Lafead,

ugye, hogy ilyet még viccből se mond az ember? Most már mondjuk nem érdekel, de akkor eléggé szarul esett.

bingii

na és még hülye is vagyok, aug 2 13.40kor lesz az uh............
Vendég

Lafi! Nyugi! :lol: Mondom én aki még mindig izgul, de hát ez a szúrásig már így marad.

Bingii: Dr Urbancsek Árpád , a Bajcsyban van, Fogarasi úton a magánrendelője.
Vendég

Ja, Skacok! Most megyek ebédelni!
Vendég

Jó étvágyat, én már túlvagyok rajta!
Vendég

Lafi, tényleg megbeszéltük az afp-t, ahogy blongyi is mondja... ahogy nekem is magyarázták: a jó adathoz tudni kéne, hogy pontosan mikor fogant és a terhesség előtt miből mennyi volt benned - de ezt te is írtad, hogy változó a hormonháztartásod...
Szerintem is ami jó, az uh, egy jó doki meglátja a gázt. Ami pedig kicsi probléma vagy a vérben is kics az eltérés, attól lehet életképes a baba - a védőnő így mondta, ami mondjuk azt jelenti, hogy rendben van a baba. A védőnő szerint, ha az embernek rossz dokija van, akkor azt mondja, hogy... (fúj), de a jó dokik - és hiszem azt hogy ebből van több, pozitívak! De úgy látom, hogy lassan kialakul mindenkinek a legjobb doki is. Blongyinak is - ez szerintem fél siker. Van egy olyan nyugtató szakértőd, aki ért is hozzá, és jó fej is. Már én is várom a hétfőt! Megyünk apussal! Már tegnap a dokival álmodtam :). A multkori uh előtt is, és a lényeg stimmelt is - kivéve, hogy nem otthon a szobában volt az vizsgálat :) mert így volt az álomban. :)

Én is eszek: zöldbab főzi, vargabéles (no hús) :) nemtom kiírta, hogy azt mondták neki, h tuti lánya lesz, mert a fiúk nem esznek főzit, hááát... csajok, én úgy képzelem, hogy mindegyikőnk főzit eszik. De kérdezzük meg Vörösbegyet, ő már tutira fiú.
Én a lecsót sose szerettem, de most se.
Viszont kínai leves!!!! jöhet! A szecsuánit már nem eszem, mert hús van benne.
konkri

Konkri,

a barátnőm mondta, hogy szerinte lány lesz,mert a fiúk nem kívánnak olyat, mint a főzelék :D Hát meglássuk!
Én ma lecsót ebédeztem!
Fúúúúúúú kínai leves! Én is imádom! Bármikor meg tudnám enni! :)

bingii

:lol: ma éppen tökfőzeléket főztem...előtte krumplit, meg borsót...amúgy főzeléket utoljára akkor főztem mikor Dóri 8 hónapos volt :lol:

kérd meg a párodat, hogy mikor oda se figyelsz szórjon sót a fejedre :lol: és figyeljen...ha az orrodat vakarod meg, akkor fiad lesz, ha a szádat, akkor lányod...ez még nagymamám tudománya volt és eddig mindig bejött...sőt egy kolleganőm mindkettőt megvakarta és utána kiderült hogy ikrei lesznek...egy fiú és egy lány :lol:

Az olyan orvos akiben megbízunk, már fél siker, örülök Blogyinka, hogy jól választottál :lol:

Jó étvágyat utólag is mindenkinek én csak most eszem, orvosnál voltam...minden rendben :lol: és ragyogok...az orvosom szerint...is...tényleg élvezek minden percet az eredmény óta :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Jól van Vörösbegy! Örülök, hogy minden rendben. Olyan jó, hogy te már túl vagy rajta, és az is jó, hogy Blongyi ilyen pozitív! Et nagy húzó erő ám nekem. :)

Orr vakarás: én qrva babonás vagyok. Ha megvakarom az orrom, utána megütögetem a kezem 3szor, hogy ne veszekedjek. tehát ha az orrom fogom vakarni, a kéz ütögetés is jön vele :)

további babonáim:
-minden reggel jobb lábbal kelek fel
-ha megbotlok visszalépek 3-at (rosszul vagyok, ha nem tehetem, mert hülyének néznének pl. utcán)
-ha fekete macska - mondókát mondok+kocsival,gyalog de át kell menni a másik oldalra
-a pókokat csak kirakom az udvarra, nem ölöm meg
-ha egyszerre mondok valakivel valamit, akkor "103 mondj egy napot" - és az nap szerencsém lesz :)

Azt hiszem ennyi:) hát ja ölég flúgos vagyok.
konkri

ja és hát a szempilla: szempillát találok az arcomon, két újj közé veszem, kívánok vmit, 3 ráfújás - alsó vagy felső? ha eltalálom teljesül a kívánságom.

ja és kocsival vonat alatt átmenni (mármint nem közvetlenül alatta, hanem híd alatt... :) ) akkor is lehet kívánni...
konkri

Vbegy..tudsz te még nekem újakat mondani:))))
Vendég

Vörösbegy,

só a fejre? Mennyi? :D És ha teljesen másomat vakarom meg? :) Ezt ki kell próbálnom :)

bingii

:lol: lehet hogy mást is megvakartok, de előbb, vagy utóbb jön az orrod, vagy a szád :lol:
nem kell egy kilónyi, csak egy csipet...lényeg, hogy a kismama ne vegye észre :shock:
Pötty majd besózlak téged is :)

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Én még a karikagyűrűs jóslásról tudok...
konkri

Hello Lányok!
Jót kajáltam, mi? :D Megebédeltettem a pasikat is, aztán letettem a gyereket szunyálni. Gondoltam amíg elalszik, addig TV-zek egyet. Ja, amint vízszintbe kerültem már csak "bőrTV" volt.
Vendég

próba...
edelényi

2. próba...
edelényi

... nem is teccik ez a csík... :( leszedem
edelényi

Hello! Én is szeretnék csatlakozni! Ez itt a legjobb fórum!
Már hetek óta olvasgatlak titeket, így viszonylag képben vagyok,de csak ma kaptam meg hivatalosan a dátumot: január 31.!
(Remélem a vonalzóm is sikerült!)

Kép
Kép
bama

Jajj! Asszem aképet rossz helyre raktam...

Kép
Kép
bama

Szia Bama!

üdv itt közöttünk! gratulálok a pocaklakódhoz! mesélj kicsit magadról! hogy viseled a babavárást? mióta élsz Milánóban? hol fogsz szülni?
első baba lesz?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Szia Bama!

Köszöntelek ebben a szupi csoportban :D Milyen izgalmas lesz,hogy közöttünk vagy, nem sokunknak van tapasztalata Milánói terhesgondozásban, szülésben...stb. :lol:
Örömmel várjuk a beszámolódat az érzéseidről, tapasztalataidról..stb.
Vendég

Köszi!

Ez az első baba lesz, 27 éves vagyok, 8 éve élek Olaszországban, két éve Milánó mellett a barátommal.

Szülni sajnos itt fogok, mert különben kb. fél évre kellene hazaköltöznöm, de a babának a papa mellett a helye! Ő meg ugye dolgozik...

A Milánói terhesgondozás elég siralmas.

Az az igazság, hogy kb. egy hónapja olvasom ezt a fórumot, és nem is értem mik ezek a vizsgálatok, amikről írtatok.
Én a 8. héten voltam Győrben a saját dokimnál, aki megállapította a terhességet. (+csinált UH-t)
Aztán ma voltam először az itteni nőgyógyásznál, mert korábban nem tudott időpontot adni. (Egyébként nő létére elég jó fej, pedig féltem tőle... Olaszországban ugyanis nem szokás férfi turkászhoz járni! Nem is nagyon vannak...) Megvizsgált, és meghallgattuk a szívét. Csak sajnos kb 15 mp után szerintem a baba lefigyelte, hogy hallgatózunk, és inkább nyugisabb környékre úszkált! :D

Most kaptam időpontot vizsgálatra szept.3-ra+szept. 2. felére beutalót UH-ra.

Eddig csak egy vérvételem volt, ahol toxoplazma-para volt két hétig, de aztán kiderült, hogy nincs is gond.
Azért jól megijesztettek...

De azóta semmi. Se nyaki redő, se UH, se egyéb szűrések. Én nem is értem. Ezek az olaszok nem normálisak.

Azért majd szeptemberben megkeresem az otthoni dokimat, - biztos ami biztos- + elmegyünk 4D-s ultrahangra. Addig meg csak nem lesz gond... Ha ez itt így szokás...

Kép
Kép
bama

Üdv Bama!

Látjátok csajok az olaszok nem félnek az afp-től... :)

Azért Bama sztem is nézz körül itthon, ha van rá lehetőséged. Normális körülmények között mi 4 hetente randizunk a monitoron a babákkal (egyenlőre)

Fúj de szarul vagyok... :(
konkri

Konkri, mi a gáz??????

Figyu, a második trimeszter ennyire nyugis?Úgy értem, hogy tök jól alszom, nem húzódik semmi, meg nem kell lassan kijönnöm az ágynól, a fáradtségtól eltekintve fullon vagyok energyvel...........
Vendég

Lafi! Szerintem nekem az utóbbi egy hónapos stressz tett be. De az első 3hónaphoz képest jól vagyok.

Talán a forró fornettitől vagyok rosszul. Erre fanyalodtam, pedig felkészültem a briósra, de nem volt ebben a köcsög büfében. Jaj, mi lesz az ebéd? Már várom! Valami krémleves, vagy főzi lehetne.

Amúgy minden rendben van. Már nem stresszelek annyit. De a hétfőtől félek. uh. lehet, hogy úgy vagyok vele, hogy amit nem tudok az nem fáj... de mindegy, most azt érzem, hogy az én kisbabám egy stramm egészséges krapek lesz. :) Ugye Prüntyi.
Eddig azt szerettem volna, ha egy kis édi babám lesz, nem pedig egy 4 és fél kilós bucibaba, aki szétrepeszt, de talán, ha nagy lesz az az egészség jele. bár megfordult a fejemben az is, hogy manapság tök nagy babák születnek, sztem mi még hozzájuk képest picik voltunk, sztem ezek az új gyógyszerek és vitaminok okozzák. Nem? Kíváncsi leszek, hogy azt a francos gravidát is érdemes volt e szedni. Már én is este veszem be és úgy jobb.

Jaj, ma 6ig dolgozok, és holnap is jönnöm kell... :(

Tegnap bent volt egy kolleganőm, aki márciusban szült, mentek oltásra és előtte benéztek... :) hát Dávidka pont berottyantott, így tisztába kellett tenni, és a nacit rádhattam :) olyan jó kis puha volt. és az az igazi szép nagy egészséges baba. Én is ilyet szeretnék, és ilyenem is lesz! Tuti!

Amúgy jó reggelt mindenkinek! Péntek!
konkri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?