Sziasztok,
Konkri, hatalmas vagy!!!!!!!!!!!!!!!!Mármint nem a méreted..........
Iszonyat jót röhögtem rajtad, ahogy eldumálsz magaddal!!!!!!!!!
Edelényi, üdv!
Na akkor válaszok:
- számomra a lafead-féle táblában a terhességi hetek és a szülési idők zavarosak, tehát van pl. két tök közeli szülési kiírás, és közben a terhességi hetek+napok száma meg távolabbi. he?
ELŐFORDUL, KI HOL SZÁMOLJA.....BABANETTEL VAGY VÉDŐNŐJÉVEL
- hogyan kell képet feltenni magatokról, és hogyan van az a kis izé az üzik alján a kis mukik várható születési idejével? (tök gáz, hosszú évek óta dolgozom gépen és internetezek, de nem fórumos vagy hasonló célokkal, így tök tufa vok az ilyen dolgokhoz)
WWW.BABAFALVA.HU WWW. LILYPIE.cOM MEG EGY CSOMÓ HELYEN, LÁTOD NÁLUNK KIÍRVA, OTT KERESEL TICKERT, MEGCSINÁLOD, MEGKAPOD A BBCODE-OT HOZZÁ ÉS AZT BEMÁSOLOD A PROFILODBA AZ ALÁÍRÁSHOZ!
- terhesmelltartót kell venni? már most? ez most komoly? én nem hordok soha, ne idegesítsetek...
NYUGI!!!!!!!!!NEKEM MELLEM SINCS........HOVA A MELLTARTÓ???????ÖRÜLÖK, HA A GYEREK MEGTALÁLJA, NEKEM MÉG NEM SIKERÜLT, (AHOGY ÉSZREVETTEM A PASIJAIMNAK SEM MINDIG
)
- van már hasatok? azt páran írtátok, hogy puffadtok. ezt csak érzitek belül, vagy vizuálisan is látható?
NA NEKEM PL VAN.........NEM IS KEVÉS, IGAZ A FELE ZSÍRPÁRNA....NA EVVAN.......DE AMÚGY EMBERFÜGGŐ HOGY LÁTSZIK-E
- aki még nem volt afp-n, az izguljon, mint állat?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Na szóval ma keveset voltam.................bocsi.............de szar napom volt................Schöfiben kissé felnyomták az agyam és csak bőgtem és bőgtem ma............szerintükiszonyat szar az afpm (0,81) és kell hasi szúrás, mert amúgy nem csinálják meg a genetiaki uhut!!!!!!!!!!
Na azóta már biztos, hogy nem csinállják meg, nem ők!!!!!!!!
Felhívtam az Istenhegyit és megkérdeztem, miért mondja ez a kórház,hogy szar minden, amikor ők meg kizártak mindent.
Elmagyarázták és ekkor megnyugodtam.
Okkulásként másnak és magamnak.
Szóval ugye nekem minden egyes rohadt hormon szar, kicsit fentebb vagy kicsit lentebb volt mint az átlag.
Ok:
Vegyük a magasságot. (Ezzel magyarázta a biológus)
160 cm legyen az átlag, a nagy átlag. De egészséges az is, aki 180 vagy aki 150 cm.
Azonban a 100 cm felnőtt már nem egészséges.
Tehát én egészséges vagyok, bár nem átlagos!!!!!!!!!Ha 100 cm lennék, akkor ráírták volna a papíromra, hogy + a szűrés. De a 1:8200 Down és 1:7000 nyitott gerinc aránya jó arány!!!!!!!!!
Szóval Schöfibe nem megyek, mert képesek lettek volna 27 évesen amniózni!!!!!!!!!!!!!Pedig csak ennyi kellettt volma, elmagyarázni, mi miért van.
És nem 4 órás paráztatásban élni!!!!!!!!!De a férjem rámerőszakolta, hogy hívjam fel a klinikát és jól tette!!!!!!!!!Oda megyek gen uhura agu2án az állítólag legjobb uhushoz, mert utána jártam azóta ennek is, kihez kell majd mennem!
A doki nő, nőgyógyúsz és gentikus is és mindenhol agyondícsérik!!!!!!!!!