Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok Jó reggelt. :)

Nagyjából átfutottam mindent. Aki beteg annak egy naaagy gyógypuszi ♥♥, meg ahogy látom mindenkit megvisel a hidegfront. Borzalmas. Szenvedünk a melegtől és amior jön a hüvös az sem jó.. :P :lol: Nekem fáj mindenem, és a tököm tele van már a takarítással. De hát muszály. Ámde. Világ életemben utáltam takarítani.. :oops: :roll: :oops: De tegnap olyan jól esett. Felsöpörtem szépen felmostam, mosogattam. És komolyan örültem neki. Most vagy én nem vagyok normális, vagy nagyon itt a fészekrakóláz.. Majd meglátjuk. Drukkoljatok, hogy a hét végére befejezzük az átalakítást. Az egyik ajtó már készen van és a második kivésése is már félig. Tehát, ha az kész akkor már "csak" a falazás és bútorpakolászás és takarítás marad. De az utolsó kettő, ha átcsúszik a jövő hétre az nem baj. Csak a falazással legyünk készen. :)

Na megyek, mert lassan kelnek a gyerekek. Ja és dobok egy képet. :) Tegnap egy fél órát röhögtem rajta. :D Megkértem Vivit, hogy legyen mérges. :D Ez lett belőle. :D

Kép

Na megyek és mindenki vigyázzon magára.
Ja és tegnap volt az első nst. :D És tök szép a szülőszoba és a nővérek és a szülésznők is tök arik, meg a dokik is. :D

Na L :D pápá

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Ha nem is reagálok mindenkire, azért olvasni szoktam a hsz-at. :)
VEletek együtt örülök, a jó eredményeknek.

Rita!
Még morcin is nagyon bájos a kislányod!!! Takarítás miatt nem irígyelek. Ma már nekem is kellene aktiválnom magam, mert hétvégén jönnek a haverok, és a lakás romokban.

Marek!
Tényleg jól tetted, hogy beválaltad a tanfolyamot. Anyagilag is jó, ügyes vagy. Heti négy óra az már tényleg nem sok. De ez a kutyás "telep"?MÉg szerencse, hogy most már kocsival jársz. :)

Ebi!
nem semmi ami veled történt az elmúlt héten. Szüleidnek jobbulást. Szemikét, pedig szerez gyorsan, egy újat, ezek után megérdemled.
Pórszívózás. :D Én is rendmániás voltam, én is szedtem négykézláb a szöszöket, de Manó mellett megtanultam, hogy van fontosabb is, mint a rend. Erre még visszatérünk kb. 1 év múlva. :) Ok?

Timi!
Hogy vagytok?

Niki!
NAgyon helyes pár vagytok!

Andi!
Nem volt meleged a pulcsiba? :? Amúgy jól nézzel ki.

Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Niki! Hát tényleg, mint egy jó kis romantikus film... El sem hiszem! Na jó, Neked elhiszem! :wink: Éljen a romantika!
Rita! Hajrá! Meglesz az! Ez aztán a méreges kiscsaj! :lol: :lol: :lol:
Marek! Ha végeztél az otthoni lomokkal, jöhetsz hozzánk is! (Úgy látom vannak itt mániákusak, ebben a topikban... Marek porszívózik és takarít, Ebi fogkefével porszívózik, én cukormérés-függő vagyok, Jutta parabajnok, Andi munkamániás...)
Coltrane- jaj, a férjem jazz rajongó, én meghallgatom, de nem vagyok rajongó...Akkor már inkább egy kis klasszik (Mozart, pl. tudjátok Szibériai borbély!) Amúgy meg azt látom, h Andival ugyanaz a zenetárunk... :lol: :lol: :lol:
Timi! Hogy vagytok?
Gabcii? Mi a helyzet?
Na megyek, mert mindjárt itt a tervező, utána meg hív a vasút vár a máv (emlékszik még rajtam kívül itt valaki erre a reklámra?). Fú, gondoljatok rám, olyan cikis lesz ez az egész!
Szép napot!

Kép
ermoni

Móni!
Gondolunk rád. De nem lesz cikis, meglátod. A jó eredmény a lényeg.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Nohát minden takarító-felújítónak nagy-nagy drukk!!!
Rita, NST... hááát ez már nagyon a végét jelzi a terhességnek... :shock: Te hol is szülsz? Kistarcsa?
Marek, pocakra azért vigyáz, bár kisebb behatásoktól a magzatvíz miatt nincs semmi gond, de azért no... már ütöd-vágod ezt a gyerket? :lol:

Andi, a csajos kapucnis kocsikabát NAGYON tuti, ha megyek Tesco-ba befigyel!!

Niki, nagyon szép pár vagytok és a baba tuti szép tejeskávé lesz!
És a sztory hihető, főleg a mellékelt kép miatt!! 8)

Timi, gyerkőc hogy van?

Ebi, ez a másfél hét... Tudod mit, következőnek az első dolognál bőgd el magad, ha ez "segít"... lényeg, hogy happy end...

Móni, neked jó utat, egy hétre mentek? De jóóóóó!! (nem azééé mert nem leszel, te nagyon lüke.... majd talizol Ebivel és ő beszámol, hogy képben legyünk) Azért a cukormérőt NE vidd!!

JA és én már nem parázom annyira... csoda, mi? No azért lehűtöttem magam, mert már-már nyakamba venném a világot - azt azért még nem szabad, de a hangulatom teljesen más... :lol:

Ja és a tegnapi nap egyéb eseményei a megnyugtató orvosi vizsgálaton túl:

- Meg van a babakocsi, Apuka hazaszállította!!
- Kaptunk egy halom babaruhát barátoktól - még nem bontottam ki, de mindjárt!!!

Timi, te már Bibi ruháit mosod? Vagy ez csak a "normál" adag?

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok!!!!
hát ahhoz képest, h éjjel többször felébredtem arra, h nőnek a gyerekek, nagyon jó hangulatban ébredtem. túl vagyok a 30 grammos reggelin, és Apuka is elment végre dolgozni ;)

Jutta, muti, milyen új szerzemények vannak!

Niki, nem cikizésből írtam, hanem komolyan. csak ilyet nem szoktak, tudom... még jó, h nem irigykedem ;)

Jolka, a pulcsi nélkül száétfagytam volna a moziban, mert amúgy is a karom fázik nekem midig, de így terhesen a mellem olyan szuperhiperérzékeny... kellett a pulcsi, no...
valami apropója van a hétvégi összejövetelnek vagy csak úgy haveroztok?

Móni, én nem vagyok munkamániás... csak hát.. izé... akkor kell dolgozni, amikor van munka.. de én mondjam ezt egy (kettő) tapasztalt szabadúszónak? :wink: máv? én mindenre emlékszem... akkoriban volt a piért reklám is :lol: :lol: jujj...
a cukker meg jó lesz, mert jó lesz és kész. és Mareknek is és nekem is és Katnak is (ha neki ugye egyáltalán rossz(?) )

Rita! iszonyú tempóban haladtok!!!! nem semmi!!!! azért te csak módjával!
mi az az NST? már tudnom kellene, mi?

na, megnézem van-e intimtorna tanfolyam...
ma is leszek, mert dolgozom...khmkhm....nem röhög!
:D 8)

Kép
an°°di

jutta: vácon szülök. :) hát igen ez volt az első nst, van még 3. jajj.. aztán szülök. vagy előbb.. :D

andi: az utolsó hónaüpban heti egyszer szívhangot hallgatnak a babánál. nézik, hányszor mozog, meg a méhtevékenységet is méri. :) neked sztem előbb lesz és többször mint heti 1. De majd meglátjuk. :D

Na megyek aktiválom magamat. :) sziasztok.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!!

El se mondom, mit csinálok délelőtt, mert kicikiztek. :oops: Már el is kezdtem, az uram meg hisztis, mert állítólag mindig ugráltatom :twisted: Meg ne takarítsak már, úgyis újra piszkos lesz :twisted: Baszki...! Inkább segítene, de legalább ne b*szogasson, mert beszólok...mert még ő a hisztis amikor azt merem kérni, hogy üljön máshova....
Tegnap is leb*szott amikor bevertem a hasam, hogy mér én csinálom...ugyan kire várnék???? :shock: Ja, és azt gondolta, hogy nekem segített, amikor az ő rohadt cuccait rendezgettük...szerintem meg én segítettem neki, egyedül soha nem lett volna kész, mondjuk nem is zavarta volna annyira...
Ja, és amikor végre újra elkapott az allergia a hülye portól amivel tele voltak a cuccai, akkor azt mondta, hogy ez Bálintnak biztos nem jó...mer nekem aztán baromi jó...nem? :twisted:
Na jó megyek .... Egyébként reggel begörcsölt a lábam, még most is fáj... Mi jön még????

marek

Jó reggelt! Vagyis inkább jobbat!

Éjszaka, vagy ötször pisijárat, meg kb 3 óra alvás több részletben :evil: . Ma még pihizni akartam miután apuka elment melózni, de a hülye macska, nagy rohangászásában, felrúgta a ventillátort, az meg nagyon szétesett. Émmeg, úgy meg vertem, hogy belesajdult a tenyerem.
A tegnapi körutamon, annyi hasznos történt csak, hogy baromi jól éreztem magam, és elfáradtam. 2 hálóinget tudtam csak venni, meg egy tök egyszerű, pántos felsőt. Rá kellett ébrednem, hogy ruhát kapni a mostani önmagamra, szinte lehetetlen. nem is értem, nektek hogy sikerül.
És ismmét meg kellett állapítsam, nem normálisak az emberek.
Kínai boltban, nézegetjük barátnővel a hálóingeket. Odavágódik mellénk, egy 50-es nőci. Ami ruhadarabot visszatettünk, azt ő is megnézi, és próbálgatja magához. És, jön utánnunk a felsőkhöz is, ott is ugyan az a szitu, közben meg figyel, de kitartóan, nehogy szemelöl tévesszen minket.
Elkezdtük a ronda ruhákat nézegetni, hátha talál közte magának valót.... és, talált, és próbálgatta is :lol: :lol:
Nem vártuk meg a végkifejletet, mi elöbb leléptünk, de szórakoztató volt mindenesetre.
Niki: édesek vagytok a pároddal. Kapuciner szelet :lol:
Andi, mindig meglepődök, mennyire nem is nagy a pocid. Szép kerek.
Rita: meglesz az a lakásátvarázsolás, érzem :wink:
Timi: neked meg ha egy napod is kicsit eseménytelenül telne, sztem rosszul is lennél tőle. Emlékszel még milyen unatkozni?
Maja cuccai is nagyon vagányak, csinos lesz bennük a kiccsaj.
Jutta: látod, mire képes a pihenés. Télleg, szobafogságban vagy még?
Móni: mond el az igazat a dokinál, csak nem szúr le. Ha meg igen, sz@rni rá. Nincsenek kilengéseid, tartod a diétát, csakhát (sztem) normális a cukrod, ott a gond. Nem fejteném ki a véleményemet ismételten a témáról.
Ebinc: már asztem elvesztél. De úgy látom, igazoltan voltál távol.
Nem semmi történet, hallod. A csúszás-mászás helyett, gondolom eszedbe sem jutott, hogy gyorsan beszerezz egy másik porszívót, ha ennyire nélkülözhetetlen számodra?!! :lol: :P

Kép
Kép
gabcii

Marek, de rég voltál ilyen morgós-morcos kedvedben... 8)
takarítasz? sose szégyelld! én is túlvagyok egy porszívózáson, már mos a gép, lehúztam az ágyneműt, és felraktam az utolsó előtti lakkréteget a polcra...

Kép
an°°di

Marek: beszélgess el kicsit apukával. Az nem használ, ha szemtől szemben kiakadsz neki? (nálunk szokott)

Jaa, ma délután megyek nőgyógyászhoz. Mostmár én is kíváncsi vagyok, hogy állunk méhszáj ügyileg.
csak le ne szúrjon, mert utóljára a 25. héten vizsgált.
Aki mára dokikörutat tervez, sok szerencsét.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok

Köszi az érdeklődést majcika elvan,igazából szeritnem őt a betegség felpörgeti eddig egyetlenegyszer hagyta el magát amúgy ha beteg hiába az antibio pörög ezrrel,lehet valami doppingszert kap.Tegnap kaki is volt ,kis sírással,aztán behányt az ágyba úgyhogy ma egy sima adagot is moshatok.Nem tom miért hányt remélem csak a hiszti miatt.

Jutta
bizony én már Bibi ruháit mosom,eddig 4 adag van kész és meg legalább 5-6 vissza van.olyan fél éves korig mosom őket.rengeteg van,ma még mosok egy adagot akkor már csak két nagy zsák lesz.én 36ik hétre mindenel kész akarok lenni.a vonalzóm késleltetve van ,mensi és fele uh szerint már a 32ik hétbe vagyok asszem.Miután kész lesze Bibi cumóival,jön Majci szekrénye,plusz nagy takarítás aztán mást nem óhajtok csinálni csak babázni.Napok óta 8ig vasalok :?

Móni
jó pihit nektek :-) jó időtök lesz :-)

hidd el van mit venni Majának,ezek kimenős cuccik,ittonit nagyon nem kell venni,de kénytelen vagyok most beruházni őszre,mert szept elejétől tgyáson leszel és amire abból pénztz lázok minimum november szerintem,akkor majd elég lesz egy fizuból a mindennapi dolgokat fizetni. :?

Andi
klaszz a pulcsi :-)

Rita
édes a kis morc,enyim lány nagyon csúnyán bír nézni :-)

hm,költői kérdés hányjak vagy kávézzak?tiszta kóma vagyok,de már kétszer kávé után hánytam :-(
Vendég

Gabi
tényleg fura lenne egy nap csak úgy magamba,de majd meglátod ha Ádi megszületik,az embernek onnantól nincs egy perc nyugta sem.Persze itt is vannak kivételek
Vendég

Még azt akartam kérdezni Timi, hogy a kórházban rövidgatya-pólót, nem engednek ez világos. De a hálóingből nem csak a gombosat lehet ugye? Ez nincs megszabva?
Ja, hát ha Ádámka megszületik, tudom , hogy minden megváltozik, de már alig bírom kivárni, hogy így legyen. nekem kicsit sok nyugalom jutott mostanság. Dobáljon meg nyugodtan, aki meg pont erre vágyna.
A napokban elgondolkodtam rajta, hogy nem vagyok még felkészülve a szülésre. Egyre jobban félek tőle az a helyzet. Ez normális.???

Kép
Kép
gabcii

Andi!
Nincs semmi apropója, csak valamikor április környékén taliztunk utoljára. MÉg Manó előtt ismerkedtünk meg velük, Spanyolországban, nyaralás alatt (magyarok). Azóta tartjuk a kapcsolatot. Így most Ők jönnek hozzánk. Nagyon várjuk Őket, de még rengeteg meló van itthon. A vendég ágybelit még csak most tettem ki szellőzni, mosok, főzök, takarítok. Közben Manó miatt ketőtt előre egyet visszalépés megy. :) De, egyszer csak végzek. Egyelőre még nem panaszkodik, miért nem megyünk ki.:)

Gabcii!
Pisijárat nálam is volt tegnap, mostanában indult be. :D

Marek!
Csak egyformák a férfiak. Az enyém is mindig azt mondja, hogy minek takarítok....
Én tegnap belülről fóráztam le a gyereket. Nagyon melg volt a kaja, hát végig égette a nyelőcsövem és a gyomrom, remélem a Tesó nem érezte meg. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Gabcii!
Teljesen normális, hogy már tartasz egy kicsit a szüléstől. MÁr nekem is beremeg a hasam, ha rágondolok. Olyan ismerős, vizsga előtti drukk. :)

Polo éppen a kiskád tetejéről (ez már elől került) ugrál a fotelbe. Közben kiabálja, hogy ügyes. :? :? :? Nem lenne gond, hisz fiú, csak az a vaccak kád ergonómikus, így, ha rosszul lép, még fel is borulhat, de félelem érzet az nála nincs.

Na enniy pihit engedtem magamnak, megyek issza melózni.

Jók legyetek, később még benézek, pihenés képpen. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

az én uram nem mondja, h miért takarítok. sőt! észre sem veszi 8) bár elég hüje a helyzet, mert ugye ha itthon dolgozgatok egész nap, belefér simán egy kis ez-az (mosás, porszívó, portörlés, stb), h ha együtt tudunk végre lenni, akkor ne ezzel kelljen foglalkozni.. meg hát kell az ürügy, h felálljak a székből... :wink:

a gombos háling nem azért kell, mert könnyebb úgy a szoptatás? Gabcii, tuti, h beengednek cipzárosban is ;)

Jolka, azért csak megfontoltan...
belülről meg sztem senkit nem lehet leforrázni...
ja, vagy ez csak poén volt? :shock: :roll: :D

Kép
an°°di

Gabi
én is így voltam Maja elött és egyáltalán nem értettem meg amikor babások mondták,hogy addig örüljek maíg bent van.Amikor megszületik jön az eufórikus érzés aztán ahogy jönnek a problémák..........
Én is félek,én nem a szüléstől attól sosem féltem,hanem hogy mi lesz utána Maja miatt.Hogy milyen típusú lesz a pici,attól sok függ majd.

Figyu beengednek a kórházba akár sexy baby dollba is ,csak azért mondják a hálóinget jobban,mert ha gáz van jobban hzzád férnek,elöl gombos meg nem a szépsége miatt kell,hanem a szopi miatt,az neked egyszerűbb.Hálóingbe kénylmesebb vaalmilyen szinten állandóan wcre mászkálni ,betét cserélni,nem kell hajolgatni ilyesmi.A gyerekágyon sokan vannak naciba,szülés után szerintem egy fokkal jobb a hálóing,de akkor sem fognak szerintem piszkálni ha pizsibe leszel.Reggel megnyomkodják a hasad aztánkész ,ha nincs semmi gond.És mért lenne:-)Aszem én is beszerzek egy pamut szbadidő féleséget
Vendég

Végeztem!!!! :lol: :lol: :lol: Mindent felporszívóztam, felmostam.... :lol: Még a teraszt is letakarítottam. Most megyek bevásárolni, aztán főzök, aztán még kiteregetek, és jöhet a jól megérdemelt munka... :lol: Az uram meg olvas és számítógépezik egyszerre :shock: Ja, délután neki is lesz két órája (nekem négy) és ráadásul neki kell busszal menni, szóval most úúúúgy sajnálom... :lol:
De lesz*rom...addig amíg meg tudom csinálni nincs is gond, de mi lesz, ha majd egyszer már nagyon nem megy...akkor szégyenszemre elhívom anyukámat vagy a nagymamámat porszívózni, miközben a kedvesem itthon ül?? :? Érdekes lesz...
De egyébként jó kedvem van, ezek csak kérdések, amik felmerülnek...de nem ő tehet róla...nevelés...na erről most nem szeretnék... :roll:

marek

felmosás...kellene vennem olyan rudas bigyót, h ne kelljen hajolgatnom... ha majd délután. most jobb ötletem van: postára megyek (csekkek...grrr és számlák... ebből nekem lesz pénzem jippííí), könyvtárba végre..
remélem, kibírom pisilés nélkül.. most vágtambe fél liter teát :oops: 8)
még jövök!
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!!

Visszaterve a romantikus tortenetre: na jo, elhiszem, hogy nem cikiztetek :wink:

Rita! Nagyon edes a kislanyod!! :D Huu, latom mar neked sincs sok hatra.. :?

Jolka, nekem a pisijarat mar az elejetol van, es mar nagyon-nagyon unom!!! 8 honapja legalabb otszor kell kimennem. Van, hogy 7-8-szor is... Nem tudom az idejet, hogy mikor aludtam egy jot utoljara!! Es mikor fogok?? :?
Mondjuk a nagylanyom nagyon-nagyon jo baba volt, 2 hetes koratol mar egyaltalan nem kelt fel ejszaka, sosem sirt. De az a baby mar a hasamban egesz mas...24 orabol 22-t fent van...ajaj

Itt megint eso.... :twisted: Az idei nyarat elfelejthetem..pedig ugy vartam!!! Jo lenne egy kis indian nyar... :)
Vendég

Sziasztok!
Kaptam egy fórumos csajszitól nagyon fini "fogyi lepény" receptet. tényleg nagyon fincsi, most kajcsiztam be, és 3 perc alatt kész.

Mindjárt bemásolom, aztán megyek visszaolvasok!

Fogyi lepényHozzávalók: 1 tojáshoz 1 púpozott evőkanál reszelt parmezán (vagy valamilyen) sajt, 1 lapos evőkanál szójatejpor, vagy teljes kiőrlésű liszt, só.
Keverd össze, és hagyd állni pár percig, hogy egy kicsit összeálljon. Öntsd teflonba, majd fordítsd meg, mint a palacsintát.
Tipp: Ezt az alapot, ha felvágod pici darabokra, használhatod galuskának is. Lehet pizza alap is, és forró olajba beleszaggatva is süthető, mint a galuska. Sütés közben megdagad a tészta!

Kép

Kép
katherina

Kat, köszi a receptet...
bár ma nálunk borsófőzelék lesz fehér liszttel behabarva és rántva.. szörnyű anya leszek, mi?

ha már ajánlgatunk: most jövök a könyvtárból és találtam a Mesterkurzus sorozatban egy "Sorsdöntő találkozások: szülők és gyermekek" c. könyvet. már az eleje is nagyon érdekes. Ranschburg-Popper-Vekerdy szerzőtrió műve... rossz nem lehet. gondolatébresztőnek megéri...
és olvasta vki már a Dr Zsivágót? megvettem kiárusításon 150ér'. annyit tuti megér, ha egy Nobelt is bekaszált (volna) érte Borisz.
na, teregetés és főzés..

Kép
an°°di

na. Felsöpörtem, felmostam, szedtem krumplit krémlevesnek. Most már csak azt várom mikor fárad el Vivi, hogy el tudjak menni vásárolni.. De nem fárad.. Bújócskázik. :D
Idézem: "Tizenkettő, tizennyolcvan, akinem, bújtam, akinem, jövöök!!" :lol: :lol: :lol:

timurr: olyan édesek amikor nagyon mérgesek. :D De most hogy Vivi bebandzsított.. :lol: :lol: Apja ezt imádja. Mindíg szivatja szegény gyereket, hogy bandzsítson. Mondtam neki, h egyszer úgy fog maradni a szeme... Bár tényleg édi. :D

niki: nagyon szépek vagytok. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Na csajok...én lehet, hogy egy ideig nem leszek. Nagyon összebalhéztunk, nem tervezek ma este hazajönni, majd lesz valahogy....
Aztán még addig bármi lehet, de én nem érzem azt, hogy ez a dolog változna és most elegem lett...
Kb egy órája egyfolytában bőgök, hol csak kicsit, hol ülök a földön és zokogok és senki nem kérdezi meg, hogy mi a bajom... Szóval most asszem elég egy időre... a hátam szétszakad úgy fáj, most már kezd a hasam is gondolom az idegtől... remélem...
Persze ha szent lesz béke akkor hazajövök, de ez most nem úgy néz ki... Csak Bálintnak ne legyen baja ettől a sok szarságtól...

marek

Újra itt!
Visszaolvastam meg rohangálok föl-le, mert mindig azt hittem Geri felébredt, de csak hallucinálok!

Niki! Én imádom Angliát, bár sajna csak egyszer voltam Liverpool és Manchaster-ben, de azonnal beleszerettem. Londont sajna még nem láttam, csak a repterét. Jó hogy ilyen szerelmesek vagytok!!! És tuti gyönyörű babód lesz, a párod kislánya is csudaszép!

Húúú remélem a férjem nem olvas bele a fórumba, mert ő is asztalos, de tisztaságmániás féle, sehol nem hagy koszt, utálja. A munkahelyén is rettegnek tőle ezért…. Ha otthon van szerencsére nekem is segít, csak ritkán van otthon.
Andi kafa a csikos pulcsid. Én egyébként nagynak tartom a saját hasam, azt hiszem előbányászom az Anita hastartó övemet, az jó volt Gerivel is.

Marek nagy GRATULA a barátnődnek! Majdnem öt kilós baba?!! Óriási! Te is pollen-allergiás vagy? Mert sajna én is….

Cukrom? Úgy tűnik jól van, 4,5-nél nem volt több. Cukros kismamik! ti nem kezdtetek el fogyni a diéta miatt? Én 2,5 kg-ot fogytam 2 hét alatt! Andi az én terheléses cukromra már most legutóbb húzták a szájukat. Pedig van orvos, aki ezt másképp gondolja 7,6 –nál. Nem tudom itt kinek mennyi volt, mert annyira nem tudtam visszaolvasni, de engem sikerült akkor megijeszteniük. Ezért inkább a diéta.

dobok még egy receptet!

Mérges VIVI csudaszép!!! :D :wink:

Porszívózás: Nekem kötelező, mert Gergő imád poszívózni, így ha kell ha nem pórszívózunk minden nap. Mondjuk ezt is apucitól tanulta, csak hát ő ugye dolgozik….

Kép

Kép
katherina

Marek, ne hüjülj már! valami apróságon megy a balhé, mi? vagy leálltál apukával megbeszélni a neveltetését? ajjaj... :? :?
na, akkor én megkérdezem: mi a bajod?

Kép
an°°di

Ezt még nem próbáltam ki, de a csajszi szerint nem olyan macerás, és szerinte a Tupperware tál nélkül is elkészíthető! :lol:

Krumplis Lángos -fél kg liszt (mi nagyobbrészt tönköly kisrész sima lisztet használtunk) -1 db közepes krumpli - 1 púpos kk só - 1 deci olaj - negyed csomag élesztő Jó kis Tupperware kelesztő tálban tök hamar elkészül és nem is olyan rossz!

Kép

Kép
katherina

Marek!
Sajnálom, hogy összebalhéztattok. Előfordul az ilyesmi. Remélem nem nagy dolog, csak a szokásos házastársi vita, csak most érzékenyebben reagálsz. Nálunk inkább apa szokott "elmenekülni" itthonról. De ma már kinőtte, inkább megbeszéljük, ha még bőgök is közben. Kibékülni pedig mindig jó. Sírd ki magad rendesen az jót tesz, de nagyon vigyázz magatokra. Tanításhoz pedig sok türelmet!

Kat!
Köszi a receptet én is. Jöhet bármikor, szívesen fogadjuk.
Holnap megyek mázsálásra, hát lehet, hogy diéta lesz a vége. Megjelent a tokám.

Manó nálam is alszik, az ebéd utáni csatatér még vár. :evil: Etetőszék, a padló tele van maradékkal, tudtam én, hogy nem kell még felmosni. :?
Pórszívózás most már nekünk is kedvenc, de féléves korától kb. 1 éves koráig retegett tőle. Annyira, hogy vagy apa pórzsívózott mikor nem voltunk itthon, vagy akku seprűztem.
Ma pórszívózás közben az ágyról irányított, hol koszos még a szőnyeg. :shock: Hozta a kis pisztolyújjaival a szemetet, hogy ez ott maradt. :)

Rita!
Nagyon aranyos lehet a kislányod. Nálunk négy, hat a számolási tudomány. :) Ja és állítása szerint Ő már 4 éves. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Húúúúúúúúú sikerült vonalzót gyártanom, de nem a Llilypie-ről, nem tudom ott miért nem jött össze!
Na most meg olyan feltűnő lettem, hogyha NAGY SÁRGA KUKACOT LÁTTOK, AKKOR jelentem az én vagyok :lol: :lol:

Kép

Kép
katherina

Marek, mi a baj? Természetes, hogy sokkal érzékenyebb vagy mint azelőtt!!! nagyon ne izgasd azért fel magad, a picire gondolj!
Nyugi, rendbe jön minden!

Kép

Kép
katherina

Marek, legalább egy emailt eressz már meg, h ne aggódjak! :?

Kat, végre látszik a kukac!!!! :D krumplilángoooos? áá, majd szoptatás alatt, de elteszem a receptet. én keltetni a paplan alatt szoktam tálban, ahogy a nagymamám. jobb, mint a tupper. ;)

Jolka, megjelent a tokád??? :shock: :lol: :lol: hát ez jó. pont tegnap gondoltam rád, mikor megláttam egy kirakatban, h végképp eltűnt a derekam. mostantól nem aggódok. ;)
érdekes ez a porszívó: a barátnőm kisifiát semmi nem nyugtatja meg úgy, mint egy kis elektromos cucc-zümmögés...biztos sokat porszívózott az utolsó hetekben 8) ja meg minden reggel hajat mos! ahá, ez lehet az!
olyan cukik lehetnek ezek a kölykök életben, Manó is, Vivi is, meg Gergő is, ahogy takarít...

hehe, Huba és Petra beindultak... ízlett nekik a főzelék vagy tetszik a zene, nem tudom, de buli van ;)

Kép
an°°di

Kat!
Gratulálok a vonalzóhoz, ügyes vagy!!! Nekem tetszik.

Andi!
Manó szerintem a látványától retegett. Állítólag a macskák is félnek a pórszívó csövétől, mert kígyóra emlékeztet, ugyan nekem nincs macskám, de a macskások ezt mondták. Móni, nálatok?

Hajrá Petra és Huba, jó bulizást. Szeritnem mind a kettő bejön nekik, kaja és zene. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

óóó kisebb lett a kukac...:(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kat!
Állísd vissza, mert a többiek kimaradnak belőle. :D Hátha Mareknek is jobb kedve lenne tőle. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Tegnap már nem jöttem vissza, nagyon fájt/görcsölt a hasam egész este. :? Ma, h újra 36 fok van kutya bajom.

Eddig Kikában voltunk, úgy elfáradtam, de legalább a kajára nem volt gond. :)

Rita:
nagyon édes Vivi. :)

Niki:
nagyon romantikus. :wink:

Marek:
nemáááá, mi a baj???
Próbálj megnyugodni.
Na, asszem megvan az előnye, h apuka soha nincs itthon és hetekre elutazik, így balhézni sem tudunk. :wink: Najó, ez vicc volt, szval szar meg minden, de legalább ez....
Ma este jön haza. :lol: :lol:

Lépek dinnyét enni. Fini hideg. :wink:
Vendég

Hajni én is szemezek a dinnyével, de előtte meg kellene csinálni a vacsit.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Lekicsinyítettem a kukacot, nem akarok senkit elijeszteni magamtól :lol: :oops:

Kép

Kép
katherina

nem ijedtségből, de lelépek... mindjárt itt a diák.. utána talán vagyok...

Marek? :roll: :roll: :roll:

Móni? :shock: 8)

Jutta, Ciripke, Ebinc, jól vagytok?

Zsu meg a hasát sütteti. Remélem, itthonhagyta a paráit ;)

Kép
an°°di

Marek drága
akár mi történt a férfaik már csak ilyenek,de biztos bármiről van is szó nem éri meg könnyet hullajtani érte.Ha segít öntsd ki a lelked privibe :-) vagy itt :-)

Kat
nagyon szuper a kukac

Jolka
Maja is félt a porszívótól olyan egy éves kora körül most meg aztán állandóan kibe kapcsolja amikor megy meg ő akarja csinálni.Nagy segítség ő nekem,segít felmosni,mosogatni,pakolni,az megy csak neki igazán.Nem tudom nálatok ,hogy van,de amióta Maja van a rend mint olyan megszűnt létezni :?

fáj az alfelem ,meg keményedik a poci,és lehet röhögni,de úgy nézem mától mamabugyit fogok hordani,csak pár normális van ami még kényelmes.Ráadásul amiket az anyós adott vagy 30 at baromi kényelmetlenek,én nem tom kire szabták őket,a lábaközött is van az a jó bökős csipkésgumi meg bevág ahasamba is ,pedig 3 xl
Vendég

Na igen, mulatságosak a gyerkőcök, ha elkezdenek dumálni.
És, honnan az a végeláthatatlan energiájuk? Mint a duracell nyuszik, annyira pörögnek. Remélem, a gyerkőcökhöz, anyukáknak is jár vhonnan plussz energi.
Kat, egyedi a vonalzód... szupi :lol:
Marek, ne sokáig bújdokolj ha lehet. Sírd ki magad és meséld el, legalább nekünk, hogy mi a baj pontosan.

Érdekelne, hogy mindenki hiper érzékeny-e? most ez függetlenül Marektől kérdezem, mert én már felfedeztem magamon, a mindenen bőgni tudnék és hagyjon mindenki béként.
Hajni, nálatok lehet, hogy bevált, hogy apa sokat van távol, nálunk ez főképp a hiszti tárgya.

Na, lépek készülődni. csinálok (Timi után szabadon: pornósztáros) borotválkozást tükörrel :shock:

Kép
Kép
gabcii

Gabi
csak óvatosan,én is nekiálltam a múltnap aztán fele dzyungel maradt,mert ehogy se érem el,mondtam apának örülhet,mert fodrászkodhat kedvére,Majcival sak az utolsó hetekbe nem értem el :roll:
Vendég

marek: jajj :(:( mi is vitáztunk ennyit apával. De megfigyeltem, hogy amikor terhes vagyok ( jó vicc mintha mindíg az lennék..) akkor sokkal többet és jobban veszexünk. Olyankor nekem is több dolog csúszik ki a számon mint kéne, apuka, meg visszafelesel, megsértve ezzel anyai önbecsülésemet. Akkor én lehülyef..ozom, és közlöm vele, hogy ő meg rossz apa. Aztán még üvöltözöm kicsit, és bőgök, ő meg összeszedi a holmiját a táskájába és elmegy. Na ilyenkor gondolom azt mint te.
Kicsit sétálj szellőztesd ki a fejed. Egyél egy fagyit és menj haza. :) Jobb lesz.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Gabcci:
dehogy vált be. :shock: Eleinte én is sokat hisztiztem, kiborultam, de mára rájöttem, h attól nekem nem jobb. :(
Szval inkább elviselem. Ez most egy helyzet, ami tart még kb. 1 évig. Túl kell élni....
Cinikusan írtam, h legalább ez az előnye megvan, h nem veszekszünk. :oops:
Vendég

Sziasztok!
Nődoki: Jankával minden okés, de úgy néz ki, hogy farfekvéses. Bármi történhet még, de lehet, h császár! Jobb ha készülök lelkileg. És nem lesz kész a MÁV, a Szabolcs utca olyan amilyen... Minél hamarabb haza kell kerülni, ez a lényeg.
Ja, és súlyra 31. hétnek felel meg. (Bár még csak most kezdtük a 30.hetet!)
Cukros dokinéni: lapítottam, megdícsérte az eredményeimet, csináljam csak tovább, és kb. 3 hét múlva mennem kell vissza, és valami kiegészítő vérvételre. (pl. hogy mi a helyzet a pajzsmirigyemmel, van-e cukor a vizeletemben, stb. na van min aggódni megint! :cry: )
Marek???? Szent a béke?

Kép
ermoni

nahát, nahát, az ember elmegy tanítani, eladja a régi matracát ( :cry: :cry: :cry: ), h elférjen a félszobában majdan a két gyereke, közben meg micsoda hírek...

Timi és a mamabugyi... nincs abban semmi rossz. én is abban nyomulok, főleg itthon, de ha csak bugyiban lézengek, akkor jobban esik ez a fajta..

Móni, nem mondta, h 'jaj, kedveském, dehát maga nem is cukorbeteg!'? (épp most rakom befelé a hamlet-kefír uzsonnát...ennyiszer zabálni tényleg.. :? ). és Jankával minden okés!!! :D :D :D nem kell aggódni semmin (mondom én, pedig már most aggódom a jövő keddi vérvétel miatt...).. és ilyen nagy már? lehet, h mégis számít, h milyen magasak a szülők?

Marek és a rosszkedv.. remélem, vége... már tanítasz, mi?

Rita, h lehet jobban vitázni??? :shock: ez vmi elírás lesz.. 8)

megyek olvasni picit...
még jövök
:arrow:

Kép
an°°di

Andi
lassan 5xles mamabugyi kell nekem,ráadásul napi kettőt simán elfogyasztok

mit olvasol?

Móni
örülök ,hogy Jankával minden oké:-) szép nagy baba lesz biztos :-)
pisit neked nem néznek havonta?
Vendég

jah Móni még megfordulhat Janka.Bibi fejjel lefelé van mindi,de amit most művel az lehet épp egy bukfenc vagy nem tudom mi,de nagyon aktív a kisasszony
Vendég

Marek, remelem, estere happy end-del tersz vissza kozenk!! Ne mar csak engem cikizzenek a romantika miatt!! :D

Timi! Ha nem vagyok indiszkret, mi tortenik veled, hogy bugyit kell cserelned? :lol:

Rita, aranyos a bujocska-sztori :lol: Parom kislanya is viccesen szamol: ten, eleventeen, twelveteen, thirteen... :lol:
Vendég

Niki
terhes asszonyok között nincs tabu :-) nagyon vizes folyásom van
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?