Jó reggelt! Vagyis inkább jobbat!
Éjszaka, vagy ötször pisijárat, meg kb 3 óra alvás több részletben
. Ma még pihizni akartam miután apuka elment melózni, de a hülye macska, nagy rohangászásában, felrúgta a ventillátort, az meg nagyon szétesett. Émmeg, úgy meg vertem, hogy belesajdult a tenyerem.
A tegnapi körutamon, annyi hasznos történt csak, hogy baromi jól éreztem magam, és elfáradtam. 2 hálóinget tudtam csak venni, meg egy tök egyszerű, pántos felsőt. Rá kellett ébrednem, hogy ruhát kapni a mostani önmagamra, szinte lehetetlen. nem is értem, nektek hogy sikerül.
És ismmét meg kellett állapítsam, nem normálisak az emberek.
Kínai boltban, nézegetjük barátnővel a hálóingeket. Odavágódik mellénk, egy 50-es nőci. Ami ruhadarabot visszatettünk, azt ő is megnézi, és próbálgatja magához. És, jön utánnunk a felsőkhöz is, ott is ugyan az a szitu, közben meg figyel, de kitartóan, nehogy szemelöl tévesszen minket.
Elkezdtük a ronda ruhákat nézegetni, hátha talál közte magának valót.... és, talált, és próbálgatta is
Nem vártuk meg a végkifejletet, mi elöbb leléptünk, de szórakoztató volt mindenesetre.
Niki: édesek vagytok a pároddal. Kapuciner szelet
Andi, mindig meglepődök, mennyire nem is nagy a pocid. Szép kerek.
Rita: meglesz az a lakásátvarázsolás, érzem
Timi: neked meg ha egy napod is kicsit eseménytelenül telne, sztem rosszul is lennél tőle. Emlékszel még milyen unatkozni?
Maja cuccai is nagyon vagányak, csinos lesz bennük a kiccsaj.
Jutta: látod, mire képes a pihenés. Télleg, szobafogságban vagy még?
Móni: mond el az igazat a dokinál, csak nem szúr le. Ha meg igen, sz@rni rá. Nincsenek kilengéseid, tartod a diétát, csakhát (sztem) normális a cukrod, ott a gond. Nem fejteném ki a véleményemet ismételten a témáról.
Ebinc: már asztem elvesztél. De úgy látom, igazoltan voltál távol.
Nem semmi történet, hallod. A csúszás-mászás helyett, gondolom eszedbe sem jutott, hogy gyorsan beszerezz egy másik porszívót, ha ennyire nélkülözhetetlen számodra?!!