Sziasztok!
Mogyoland, én is tartottam ettől, és megbeszéltem a dokival, hogy szedjem-e az elevitet, vagy sem. Erre azt mondta, hogy nem attól lesz óriás babánk, ha minden vitamint megkap. Hanem a "fene nagy jóléttől"...
Szóval én szedem azóta is, és eddig többen mondták, hogy pici hasam van. Hát nem tudom. Cipelni ezt is épp elég...
És így megnyugszom, hogy legalább ilyen formában minden fontos vitamint megkap, amit egyébként lehet, hogy nem kapna meg.
És a szüléssel meg szoptatással sok vitamin ürül majd ki a szervezetünkből, és azt is jó karban tartani. Hisz nekünk is kell az enerdzsi
Persze kinek a pap, kinek a papné.
Mandula, a limuzin is nagyon klassz lehetett!!!!!!!
Végül is eldőlt, mert az illetékes chippendale (nem tudom, jól írtam-e) fiút szeretne...
A kis hamis...
Most azt szervezzük neki...
Én is baba-mama szoba párti vagyok. Egyetértek Falevéllel, hogy akkor is azon izgulnék, mi van a babámmal, ha nem láthatom és nem lehetek vele. És tényleg ott bénázzak egy sort, amikor még van segítség, és lehet kérdezni, mint itthon egyedül... Persze vannak lelkes nagyszülők, meg nagynénik, akik alig várják, de még is csak meg kell tanulni valamikor...
Babarajongó, én sem megyek a talira.
Sziasztok
Manófalvi