Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Timcike
, gratulálok az államvizsgához!!!!! :D

Falevél, Noémi, a múlt heti felkészítő sem volt jobb, akkor is ilyen meleg volt. Sajnos. :roll: Tényleg vigyetek valamit a tarkótokra, amivel borogatni tudjátok magatokat.
Falevél, azért a vízben/ mellett elviselhetőbb lehetett a meleg... Irigykedem is... :D :D

Vizesedést még nem tapasztaltam, de érzem, hogy feszül a vádlim. Akkor felpockolom, és nedves törülközőt tekerek rá, és utána jobb lesz! Az ujjaimban talán jobban érzem, hogy dagadnak...
Valószínűleg hozzánk is a héten jön a védőnő, de még nem jelezte, hogy melyik nap. :D Lassan talán ott tart a babaszoba, hogy be is merem majd engedni... :lol: :lol: :lol:

Lányok, a hétvégén lánybúcsúba megyek, van valakinek valami jó ötlete, amit ajándékba vihetnék??? Eszembe jutott a harisnyakötő, de lehet, hogy erre más is gondol... Ti emlékeztek, miket kaptatok? (már ha volt lánybúcsútok?) :wink:

Mogyoland: kép????

B.lin, hát tényleg nem könnyű ebben a nagy melegben, de néha úgy érzem, szinte mindegy, hogy babát várunk-e vagy sem, ez mindenhogy megviseli a szervezetet... szegény lánykádnak sem lehet azért túl jó.

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


sziasztok mindjárt próbálok fel rakni képet!
mogyoland
 
 


Kép

Ő a kislányunk. "Mogyika".
mogyoland
 
 

 
 

Kép
mogyoland
 
 


Kép
mogyoland
 
 


Bocsi kétszer raktam fel probálkozok de csak sikerül valami
mogyoland
 
 


Most van egy olyan problémám ,hogy a köldökömnél balra egy tenyérnyi helyen fáj a hasam ha lehajulok vagy ha feszül nagyon a pocim olvastam utánna és azt olvastam, hogy a hasizom fájhat meg volt akinél megrepedt valaki tapasztal-e valami hasonlót?
Még nem voltam vele orvosnál!
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Timcike - gratulálok a vizsgához!

Noémi - gyerekorvos téma: Mindenki másképp csinálja!! :wink:

Falevél - igazán csini a pocakod!!!

Mogyoland - Mogyika egy tündér!! :lol: Ugye milyen jó bekukucskálni? Én mindig annyira élveztem amikor megleshettük.

Kép
potykamanó
 
 


Mogyoland, nagyon édes a kis Mogyó!!!! :D Olyan szépen kivehető a pofija! :D
A hasfájást nem tudom, ilyet még nem tapasztaltam. Mindenképpen kérdezd meg a dokidat!

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Hát igen először kis vékonyka volt mert akkor 22 hetesen voltunk először és 30 hetesen már azért kivan kerekedve.
A sógornőmmel beszéltem erről mert neki is nemrég született meg a babája és mondta hogy nyúlnak az izmok meg a szövetek és attól fáj néha meg viszket is.




Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk a szülőszobalátogatáson, és azt kell hogy mondjam, hogy kellemesen csalódtam... Sokkal rosszabb körülményekre számítottam... A szülésznő nagyon aranyos volt, az újszülöttosztályt is megnéztük (ez volt a legjobb... olyan édes csöppségeket láttunk...már alig várom, hogy babázhassak...)
Persze azért luxuskörülményekre ne számítson senki.
Ami szintén pozitív volt, hogy a vajúdás alatt lehet tusolni, sétálni, gugolni, ülni, szóval ami jól esik és van egy labda is, amit lehet használni és csak a kitolási szakasznál kell felfeküdni az ágyra.

A szülés utáni kétórás megfigyelésen veled lehet a baba, meg lehet szoptatni stb. (persze, ha minden rendben ment, akkor)

Szóval nekem nem tűnt olyan rémisztőnek az egész, szerintem sokmindent próbálnak rugalmasan kezelni és a lehetőségekhez mérten alkalmazkodni a kismamákhoz.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Meddig tartott a szülőszoba látogatás?
Hát gondolom kénytelenek ők is fejlődni ami persze jó.





Kép
mogyoland
 
 


Kb. 1,5 órás volt. Kicsit késett a szülésznő ( nem a Miklós Márta tartotta). De nem tűnt hosszúnak, mert mászkáltunk: szülőszoba, apás szülőszoba, vizsgáló helyiségek, újszülöttosztály, baba-mama szobák.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Manófalvi!

Én a lánybúcsúmra szexi hálóingeket kaptam! :-) Abból sosincs elég! :-))) És júniusban voltam én is egyen és azt vittem! Nagy sikere volt.

Falevél!

Egyetértek Veled! Szerintem is jók a körülmények! És nekem is az újszülött-osztály tetszett legjobban! :-)))))

Puszi Mindenkinek!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Mogyoland, akkor jó, ha "csak" ezért fáj. :) És tényleg a hosszuk szinte már alig változik, inkább híznak a kis drágák ilyenkor. :D :D

Falevél, Noémi, én is kellemesen csalódtam, sokkal rosszabbra számítottam. Főleg azok után, amiket hallani lehetett néhány éve...
Mi is láttunk egy alig 3-4 órás babát. :D Amikor mentünk, kb épp etetés előtt lehettek, és sorra zendítettek rá a kisbabák... Nagyon édesek voltak! Azért tényleg meglepő, hogy 2 újszülött között is megkkora méretbeli különbségek voltak! Eddig ezt nem gondoltam volna... :roll: Bár az biztos, hogy mi sem vagyunk egyformák, és egy ekkora csöppségnél nem mindegy, hogy 2,6 kg, vagy több mint 4 kg... :wink:
A labdát akkor Ti is láttátok! Szóval tuti van! :D :D

Noémi, köszi a tippet! Majd szétnézek... :)

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Én azt hallotam,hogy aki szed magzatvédő vitamint annak nagyobb lesz a babája.Igaz-e vagy sem!
Én lelkesen szedem már az eleje ota még akkor ajánlotta a doki mikor még nem voltunk benne biztosak meg ő sem merte állítani,hogy kismama vagyok.
Nekem van olyan ismerősőm aki szintén kismama és azt mondta,hogy ő biztos nem szedi mert nagy lesz a baba!
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Csak bekukkantok egy kicsit, mert mostanában szegény Ádám nagyon nyűgös.

Mogyoland! Nagyon édi kislány lapul a pocidban! :P
Én az Elevitet szedtem az első harmadban, meg szülés előtti utolsó hónapban.Azért így, mert a dokim mondta, hogy módjával, mert valóban nagy baba születhet miatta. Hát nem tudom így van-e, de az én Ádim 3800 grammal született, pedig alig szedtem a 9-ből 3 hónapot.

Manófalvi! Sajnos én nem tudok segíteni, mert nekem annó a lányok egy limuzint béreltek, meg kaptam egy nagy virágcsokrot. :) Szerintem a hálóing tényleg jó ötlet. Ki ne örülne neki?

Timci! Utólag is gratula a szép vizsgaeredményedhez!

Falevél, Noémi, Manófalvi! Szerintem is jók a körülmények, amikor előkészítettek, én akkor jártam a megfigyelőben. (Meg persze előtte sz.felkészítőn.) Valóban odaadják a kisbabád, ha jól van. Egy frissen szült anyukát épp akkor toltak be, és rögtön hozták a babát is inkubátorban, amiben melegedni szoktak, és oda tették mellé. (Olyan jó volt neki!) Ti babás-mamásba mentek?

Remélem mindenki jól van!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mandula82
 
 


hát ez az Ádi baba is imádni való és jól látom akkor huncut is! :D
mogyoland
 
 


hát ezen én is gondolkodtam ,hogy babás-mamás vagy sem!
Erről is hallotam hol ezt ,hol azt .Jó hamár veled van de amaz meg azért jó mert kitudod egy iciri picit pihenni magad!
Ti mit gondoltok?
mogyoland
 
 


Én mindenképpen baba-mama szobában szeretnék majd lenni. Pihenni szerintem így se úgy se fogok,állandóan azon filóznék, hogy mi van a kisbabámmal, arról nem is beszélve, hogy szerintem hatalmas előny a baba-mama szobában, hogy a 4 nap alatt megtanulom a babát pelenkázni, fürdetni, szoptatni stb. így talán kevesebb bénázás lesz otthon, mikor már egyedül leszek...

De persze mindenki maga döntheti el, hogy mi a jó neki...

Egyébként a kórházban rengeteg kisbaba volt az újszülöttosztályon, a baba-mama szobában meg alig voltak. Mondjuk a szülésznő is mondta, hogy valamikor mindenki oda akar menni, vmikor meg senki, ez attól függ, hogy éppen milyen kismamák szültek.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok! Jön közületek valaki a babanet talira most szombaton pl kocsival Kecskemétről? Sűrgős lenne a válasz köszi nektek előre is :)
babarajongó
 
 


A baba mama szoba?Nekem az a véleményem róla,ha császáros vagy ne kérjed,inkáb pihenj,mert sok időd nem lesz pihenni,ha vele vagy.Ha meg normál szülésed volt,akkor simán. :wink:
Én mennék szivesen a talira,de ilyen picivel nem válalom,nem szereti a tömegnyomort. :oops:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Mogyoland, én is tartottam ettől, és megbeszéltem a dokival, hogy szedjem-e az elevitet, vagy sem. Erre azt mondta, hogy nem attól lesz óriás babánk, ha minden vitamint megkap. Hanem a "fene nagy jóléttől"... :lol: :lol: Szóval én szedem azóta is, és eddig többen mondták, hogy pici hasam van. Hát nem tudom. Cipelni ezt is épp elég... :wink: És így megnyugszom, hogy legalább ilyen formában minden fontos vitamint megkap, amit egyébként lehet, hogy nem kapna meg.
És a szüléssel meg szoptatással sok vitamin ürül majd ki a szervezetünkből, és azt is jó karban tartani. Hisz nekünk is kell az enerdzsi :lol: :lol: Persze kinek a pap, kinek a papné. :wink:

Mandula, a limuzin is nagyon klassz lehetett!!!!!!! :D Végül is eldőlt, mert az illetékes chippendale (nem tudom, jól írtam-e) fiút szeretne... :wink: A kis hamis... :lol: :lol: Most azt szervezzük neki... :wink:

Én is baba-mama szoba párti vagyok. Egyetértek Falevéllel, hogy akkor is azon izgulnék, mi van a babámmal, ha nem láthatom és nem lehetek vele. És tényleg ott bénázzak egy sort, amikor még van segítség, és lehet kérdezni, mint itthon egyedül... Persze vannak lelkes nagyszülők, meg nagynénik, akik alig várják, de még is csak meg kell tanulni valamikor... :D

Babarajongó, én sem megyek a talira.

Sziasztok
Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Nagy költözködésben vagyunk, nem is nagyon jutok Nethez. Van köztetek hetényi? Meg tudja valaki mondani, hol találok ott védőnőt?

Vitamin: én kb heti kettőt szedek be hébe-hóba, az első babánk mégis 4 kilós lett... A dokik szerint a baba úgyis elveszi azt ami kell neki, a vitaminnal csak az anyuka szervezetét védik a kimerülés ellen. De erről volt is szó szülésfelkészítőn szerintem.

Gyerekdoki: tudtommal az első alkalommal kötelező kijönniük, ezért nem is kell nekik fizetni. De meg lehet kérdezni a védőnőt is, hogy hogy szokás. Mi annak idején nem adtunk, utána meg kétezreket. Volt egy sürgős esetünk, új dokinál, mi mentünk hozzá pünkösdkor, akkor ötezrest adtunk, mert nem is volt nálunk más, és időnk sem volt váltani. De azóta sem kellett magánrendelésre menni, és mindig megismer, meg tudja, hogy mi bajunk volt utoljára...

Kép
Kép
melissza
 
 


hát igen a sogórnőm is baba-mama szobába kérte magát de császáros volt és igy meggondolta magát.
Vitamin:Azt hallotam ,hogy valamennyire hozzájárul ,hogy nagyobb a baba de pont azért mert igy minden vitamint megkap.
mogyoland
 
 


Sziasztok!

A magzatvédő vitaminról. Nem attól lesz egy kisbaba nagy méretű, hogy az anyuka magzatvédő vitamint szed!!! Nagy tévedés! Egy jóbarátunk édesanyja (ma már 60 felé) 5 (!) kilósan született! Akkor még hírük-hamvuk sem volt a magzatvédő vitaminoknak! De abba is bele lehet gondolni, hogy milyen maradandó károsodásoktól óv a vitamin! Nekem nem volt kérdés, hogy szedjem-e. Mikor kiderült, hogy cukros lettem, akkor mondták, hogy hagyjam abba, mert hogy abban is van cukor és befolyásolja az értéket. De hat hónapos korig szedtem. (Pedig hánytam is tőle.)

Baba-mama szoba. Én ebbe szeretnék menni. Sajnos, nekem már nem él az anyukám, így ott szeretnék bizonyos dolgokat ellesni. Bár, hál'istennek Anyósommal nagyon jóban vagyunk és Ő jön majd segíteni, de azért ez mégiscsak alapvetően az én dolgom lesz. :-)

Lányok!
Jövő héten megyek az első NST-re! :-))) Izgulok! :-)

Babarajongó!
Babatalálkozóra én sem megyek.


További szép napot!
Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Holnap megyek az ultrahangra mert múlthéten nem voltam a meleg miatt igy eltoltam egy héttel.
Az a baj,hogy nincs kocsink és senki nem tudott bevinni délelőtt de remélem nem szolnak hogy miért nem voltam! :oops:




Kép
mogyoland
 
 


Mert igazából,hogy működik ez a baba.mama szoba van ott valaki aki segit vagy a nővérkének kell szolni?
mogyoland
 
 


Mogyoland!

Nem hiszem, hogy szólnak.

A baba-mama szobában reggeltől késő estig Veled van a Kicsi. Természetesen az elején még megmutatják, hogy mit hogy, aztán gondolom, szép lassan belejön az ember, mert rákényszerül. :-) Úgymond van "időd" kísérletezni, próbálkozni és ha nagyon nem megy, akkor meg úgyis segítenek. De azt is mondták, hogy ha valaki meggondolja, akkor ki is mehet egy ilyen szobából.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Akkor lehet én is megprobálom ezt a baba-mama szobát párom is mondta,hogy abba menjek.
azt mondja jobb mintha háromóránként látná az ember a babát meg a babának is jobb.
mogyoland
 
 


Ki izgul a szülés miatt?
Érdekelne mert tőlem is kérdezik és mindig azt mondom,hogy nem majd akkor már lehet mikor ott leszünk vagy nem lesz rá idő ,hogy izguljak.





Kép
mogyoland
 
 


Melissza: Én hetényi vagyok. Igazából Kecskeméthez tartozik Hetény is, de Hetényben is kint vannak kedden és csütörtökön illetve azt hiszem még pénteken a gyerekorvosnál, mert akkor van tanácsadás. Az orvosi rendelő a ABC-nél a gyógyszertár mellett van.

Szerintem úgy a legkönnyebb, ha bemész a kórházba a védőnőkhöz, megkérdezed kihez tartozól és ők megadják a telefonszámát.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Baba-mama szoba: Én is ott voltam. Szerintem nagyon jó, én nem hagytam volna ki semmi pénzért. Egész nap együtt voltunk és az csodálatos érzés, akkor ettünk amikor akartunk, ami abból a szempontból is jó, hogy minél többször teszed mellere annál hamarabb indul meg a tejcsid.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Szerintem aki teheti, menjen baba-mama szobába. 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy sokkal hamarabb gyógyul az ember ott. Bennem volt vagy 30 varrat, úgy szétszedett Lili, de másnap már úgy zuhanyoztam, vagyis törölköztem utána, hogy a radiátorra feltettem a lábamat. Egyszerűen nem érsz rá azzal foglalkozni, hogy mi és hol fáj. Veled van a kisbabád, akkor eszik, amikor felkel, nem kell felkelteni..., szóval szuper. (Császár utáni dolgokról nem tudok nyilatkozni, az azért biztos egészen más.)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok! Jön valaki közületek Kecskemétről szombaton a babanet talira Pestre? Előre is köszi a válaszokat :)
babarajongó
 
 


jajj bocsi látom már reagáltatok :) Akkor köszi! :)
babarajongó
 
 


Mogyoland!

Tőlem is szokták kérdezni.

Mindig azt válaszolom, hogy nem, mert tényleg, nagyon őszintén nem félek tőle. Nem is izgulok. Bent nem marad. A férjem velem lesz, a doki normális meg a szülésznők is. Mi baj lehetne?! Minden a legnagyobb rendben lesz! :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Magzatvédő vitamin: valóban nem attól lesznek nagyok a babák. Egyetlen ilyen volt a Materna vagy mi, ami valóban felturbózta picit a gyerkócöket. De azt nem is ajanlják már rég.
Én pl tavaly augusztus óta szedem az Elevitet, és nem is híztam tőle. A terhesség előtt 2-3naponta 1et vettem be, és mióta +at teszteltem, napi 1et. A doki is mondta, h végig szedjem, mert nálam a koraszülés veszélye is fennáll, és ha korán jönne, akkor a vitamin segít sok mindenben ( pl tüdők érettebbek, idegrendszer, szemek, agy stb.). Én még Omega3 kapszulát eszem mellé. MErt az is segíti ezeket a dolgokat. :)

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ja, és eddig minden uh_n megfelelő méretű volt.
Én majd a vip.vagy miélyen szobába szeretnék menni. Egyszer azt hiszem Borsike írta, h vna ilyen is. A lényeg, h én úgy tervezem, h napküzben velem van a pici, de éjjelre be tudjam tolni valahova. Persze nem egész éjjelre, csak max 1 etetés maradna ki. A lényeg, h abban a pár napban kell kipihennie magát az embernek, utána jön a kemény műszak. Szerencsére nekem a hugicám révén ( 10és fél év van köztünk) elég sok "tapasztalatom" van. Persze szoptatni én sem tudom hogyan kell, de a pelusozással, pohárból és üvegből etetéssel nem volt még soha gondom. Azóta is gyakoroltam jópárszor unokatesók és ismerősök gyerekeivel :) Szóval attól a részétől nem félek. Inkább a fájdalmak, amiket ha nem pihen ki az ember, akkor később üt vissza majd.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Enn

A vip szoba már nme is olyan vip szoba ha van hely bárki bekerülhet. Nem kell érni minden eset fál tízkor felvisszük a babát és reggel az első szopira vissza kapod.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Noémi:
Én is mindig ezt mondom bent nem marad az a baba :lol:
Voltam ultrahangon.súlybecslés szerint már 2025gr szerintem egész jó 31 hét és 6 naposan .
Minden oké. :wink:


Baba-mama szobában mikor látogatás van akkor is bent maradhatnak a kicsik?

Kicsit mérges voltam ma mert voltam vérvételen is és nem mondta a védőnő ,hogy pénteken nem vesznek ellenanyag szűrésre vért így hétfőn újra mennem kell.

Kép
:x :x :x :x :x :?
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Úgy látom a hétvégén mindenki eltűnt! Remélem jól vagytok...

Ma jön hozzánk a védőnő... Nálatok volt a terhesség alatt? Gondolom a lakás, ill. a szociális körülmények érdeklik... Mindenesetre nagyon nem izgulok, megcsináltam a szokásos hétvégi takarítást, meg rendet raktam, a babaszoba meg már készen van: felraktuk a függönyöket és a polcot is... Szóval, remélem tetszeni fog neki... :D

Szép napot kívánok mindenkinek!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Falevél! Nálunk is volt a védőnő az utolsó trimeszterben. Megnézte a lakást, meg mondott egy pár hasznos infót. Például, hogyha van különszoba, akkor egyből mehet majd oda a baba(, de nem hallgattunk rá ebben az egyben, mert csak 3 hónapos kora óta van külön szobája. :oops: ) Aztán elmagyarázta hogyan kell majd fejnem, miket igyak, egyek szoptatás alatt, miket kell még beszerezni a babának, stb. Nálunk ilyen volt. Én egyébként nagyon megvagyok elégedve a mi védőnéninkkel, mert nagyon rendes. Remélem te is meg vagy elégedve a védőnőddel! :wink:

Mogyoland! Először is köszi a dícséretet, tényleg huncut. :wink: Amikor a barátnőm volt babás-mamásba neki ki kellett menni a folyosóra, ha látogatója jött. Szerintem ez a rendszer van még, ha meg nem változtatták azóta, de ez már 2 éve volt.

Magunkról annyit, hogy Ádám szépen fejlődik. A múlt héten hasra fordult, és mostmár minden áron kúszni is szeretne, de ez még nem jön neki össze. Ilyenkor nagyon mérges tud lenni. :) Ma meg ült az ölembe, és belekapaszkodott a kezembe, aztán felhúzta magát ülésbe. :shock: Persze önállóan még ez a tudomány se megy neki, de nagyon igyekszik. Rólunk most ennyit.

Teszek fel pár képet róla. Szép napot nektek!

Kép

Kép meg volt az első uszika

Kép és egy hasalós kép

Kép
Kép
mandula82
 
 


Na, volt itt a védőnő... Nagyon kedves volt, elmondott néhány hasznos infót, meg megnézte a babaszobát és adott néhány fontos telefonszámot is. Úgyhogy meg vagyok elégedve vele. :D

Mandula: jó kis vasgyúró lett Ádám babából! Az úszás hogy sikerült? Élvezte? Hol voltatok?

Pálfinoémi, Manófalvi mi van veletek?

Timcike?

Kép

Kép
falevel2
 
 


Az előbb butaságot írtam, mert Ádi csak félig ült az ölemben, és úgy húzta fel magát ülőhelyzetbe. Szóval nem vagyok ma teljesen magamnál, bocsi. :oops:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Falevél! Köszönöm Ádi nevében is! :D
Ballószögön voltunk, mert ott van babaúsztatós medence. Első alkalommal kicsit meg volt szeppenve, de másodszorra annyira megnyugodott a víztől, hogy elaludt a kezembe. :) Amúgy azóta minden este úszik itthon a fürdőszoba. :D Szóval tetszett neki.
Örülök, hogy minden oké a védőnővel! Ja, és szép nagy pocakod van, most látom a vonalzódon!

Üdv: Adri

Kép
Kép
mandula82
 
 


sziasztok!

Ma voltunk szülésfelkészitőn elég érdekes volt.
Hát volt némely apuka aki a vetitésnél nem nézett oda nem birta a látványt elég érdekes volt.
Lehet,hogy meg is gondolja magát ,hogy mégsem apás szülés lesz.
A párom tök természetesen vette meg én is de tényleg volt aki nehezen.

Mi is szeretnénk menni babaúszásra nem is tudtam ,hogy a ballószögi fürdőbe is lehet járni nekünk az nem messze volna.(mennyibe kerül ha szabad ilyent kérdeznem?)


Kép
mogyoland
 
 


Hát már én is gondoltam,hogy nemsokára jön hozzánk a védőnő!

Hát még nem állitottuk fel a baba ágyat azt hiszem lassan itt lesz az ideje meg venni akarok kókuszmatracot.
Sokan dicsérik ti ,hogy vagytok vele?
Ma már vettem egy pár babarucit kész vagyok tőlük de páromnak is nagyon tetszettek.
Meg kaptam egy jópárat lassan azokat is ki kell mossam,vasaljam!





Kép
mogyoland
 
 


Mogyoland, mi is voltunk tegnap a szülésfelkészítőn. Igaz késve értünk oda, meg még a dokinál is voltam. De megyünk a jövő héten is :) Merre ültetek???
Apa is bírta a képeke. Szerinte hasznos, h megmutatták, mert sokan álomvilágban élnek.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Eddig nem engedett be a net. :(

Mogyoland, én egyelőre nem félek a szüléstől. Nem tudom, megmagyarázni, hogy miért nem, de nem. Majd ha ott leszek, akkor biztos izgulni fogok... :)

A felkészítő tényleg nagyon jó... :D

Mandula, milyen kis huncut már Ádám! Igazi nagy kópé! :D Mi is tervezzük, hogy járunk majd úszásra, de ide Kmétre. Apa már teljesen bezsongott ettől, és ezt várja, hogy vihesse a gyerkőcöt úszni... :lol:

Nálunk is volt a védőnő, és átbeszéltük a babakelengyét és a kórházi listát. Meg a gyerekorvos kérdést. Oda 2 hét múlva megyünk bemutatkozásra. Remélem, szimpi lesz a gyerekorvos. :)

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?