Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Halihó

Mi van itt ma...? Rohadt hidegfront? Mondjuk Móni már régóta mondja, hogy nem kell nekünk a hidegfront, és lám.... Vajon honnan tudta.... :?

Móni
Mi van veled? Jobban vagy egy kicsit????

Ennyire nem lehet sz*r a kedv, hogy mindenki eltűnjön...mi lesz itt velünk?
És mit fog csinálni velünk egy ilyen hidegfront szeptemberben? Van egy tippem....

marek

Jó reggelt!!!

Hol van mindenki??? Vagy kihasználjátok, hogy végre normálisan tudtok aludni??? Én is tudnék még, de mennem kell a fogorvoshoz :twisted: de tudom, hogy jó lesz... :lol:
Na megyek reggelizni, mer utána egy ideig nem lesz lehetőségem ilyesmiket csinálni...

marek

Jó reggelt!

Hogy aludtatok?
Marek, megy a drukk.
Végre, normálisan lehűlt éjjelre, tök jót aludtunk. Apukának, elég kockás volt a feje, mikor munkába indult. Szegényke, biztos tudott volna fetrengeni 11-ig.
Nekem meg kezd fájni a fejem. Mért is lenne minden okés legalább egy nap?...
Móni, jobban vagy?
Timi, veletek mizu?
Ma délután, barátnővel, megyünk vásárolgatni. Mostmár kéne vennem, vmi ruhát, amiben utcára is lehet menni.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Jó reggelt! Remélem mindenki jól van és nem zavart be nagyon ez a hidegfront.

Gabcii, kávé? Vagy nem használ / nem lehet?

Marek, ma akkor tuti fogod tatrani a diétát... :?
Megy a drukk!!

Ciripke, dehogy baj, hogy vkinek végre jó kedve volt tegnap!!

Timi, hogy vagytok?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!

Kérdeztem a múltkor, hogy ki lesz a szülésznőd, de lehet hogy nem ment el, vagy a válaszról maradtam le, szóval megkérzem mégegyszer bocsi.

Timi, Nektek mielőbbi jobbulást.

Délelött próbáltam rendet rakni a lakásba (még nem pakoltam vissza a festés után), jól kipurcantam. Mert ugye eddíg a 40 fok miatt halogattam a pakolást a tetőtérben, most meg hidegfront! De mindjárt itt az alvásidő!

Jövő héten megyek nődokihoz, akkor töltöm a bűvös 30-at! Nagyon remélem, hogy jó helyen lesz már a feje, ez az én nagy félelmem!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Annyira jó, hogy elszállt amit írtam...mé nem hallgatok én Zsura???
Szóval végeztem a fogorvosnál (mára) most éhenhalok, mert egy ideig még nem ehetek és baromi nyűgös vagyok, meg álmos, de nem mehetek pihizni, mert valamikor a du. során jön a villanyszerelő és az asztalos és tuti nem hallom meg a csöngőt, ha lefekszem.... :twisted:

Mindenki jól van egyébként??? Mer olyan csend van...

marek

Hali!

Marek, én jól, de tényleg egy pár napja nagy itt a pangás...
Ma meg...

Ciripke: Makarászné Andrea lesz a szülésznőm, neked?

Ja és ma megyek dokihoz, kérek nagy drukkot a paráimhoz (aki nem emlkezne, de ez szinte lehetelen: méhszáj ill. babaméret)!

De most nem aggódom, vhogy úgy gondolom, hogy annyit pihizek, meg szedek mindent, hogy tuti jónak kell lennie mindennek!!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak reggel tesco ( máá nem volt mit ennünk, nem volt wc papír, fogkrém.- Jaj de utálok vásárolni. :x ) utána meló, most kaja és védőnő ( ezéé csak lightos kaja, majd utána bezabálok.)

Marek:
fogorvos fájt?
Vendég

Igen fájt...na jó, ez nem igaz, de mindig úgy ülök abban a székben, hogy beképzelem magamnak, hogy mennyire fáj, meg különben is azonnal megfulladok stb. Aztán persze utólag már tudom, hogy ez most megint nem fájt, de ott közben valami iszonyat.... :lol:

És még mindig nem ehetek, de már rosszul vagyok, remeg a kezem, nem látok...basszus, elegem van!!!

marek

Halihó

Köszi csajok,elvagyunk.Lhetne jobbis ,dehát ilyenkor csőstől vagy mitől jön a baj .Tegnap elvasaltam két adag babaruhát ,majd amikor tergetettem a szárogató a fejemre esett.Majszikám éjféli pillangót játszik tegnap is éjfél után aludt el.Én nem tudom miért jó akkor játszani.Reggel miután felébrdetem az unokatesók ricsajozására felöltöztem és Majszika is felkelt elmentünk a doki néninhez.Helyettesítés van kicsit másképp vizsgál ez a doki amit Majszi nem díjazott,de csak kicsit sírt.Kapott antibigyót meg köptetőt.A boltba felrankoltam innivalóval ,majd haza felé azon agyaltam,hogy hogy lehetek ilyen hülye hogy 20 kiló helyett 30 at tolo fel a dombon.A gyógyitárba ott hagytam az összes pénzem.Felmásztam a dombon ,addigra már szépen keményedet a pocim és azóta is.Postást pont elcsíptem aki épp hozta a parfümöt amit boltoltam magamnak.Aztán amikor kibontottam érta meglepi ,hogy ez nem is az a parfüm,juhéééj.Közbe adtam a hülye kacsáknak vizet ,jó dolog 15 rugós papucsba kacsaszarba lépkedni,sde siettem,mert Majszikám üvöltött (szokás szerint).Aztán begyógyszereztem a nőt és megcsináltam a lazagnét közbe mostam még kettőt,ezzel a fehérek kivégezve.Még kb 7-8 mosás van vissza.Közbe megy a kaki mizéria és meghozta a postakocsi a csomimat amibe Majus ruhái vannak csak 2 hiányzik egy meg pluszba van amt nemkértem.Szóval ez is az én napom.totál kemény a pocim úgyhogy bedobobm a magnebémet aztán lepencizek Maja mellé,úgyis megint majd éjfél egykor tudok alukálni.

Ciripke
én is nagyon meghatódtam a múltkor a kórházba mikor láttam a pici babákat,olyan kis édesek,tényleg olyan mintha ezer éve lett volna,hogy Maja is ilyen kis csomag volt.Most a babarucikat is nézegetve úgy várom már.Közbe meg totál bevagyok tojva mi lesz egy hisztipókkal meg egy újszülöttel.

Jutta
drukk,drukk,méhszáj változatlan,baba korának megfelelő :-)
Neked mikor lesz uh?

Beszéltetek itt a fogorovosról én Majával se voltam és most sem megyek,a fogaim változatlanok és nem akarok lehányni egy dokit sem :-)

No,mindenki jeentkezzen és meséljen milyen napja volt,az enéymet úgysem tudjátok felülüberelni :-)
Vendég

Marek:
én is rosszul vagyok tőle. Pl. pár éve, fogmosásnál is, mikor a nyelvem, vagy a hátsó fogaim mosom öklendezek. ( szegény apuka hihi. :lol: :oops: ). Gondolhatod, mikor a fogdoki túrkál. ÁÁ, nem is gondolok rá.
De Te egy hős vagy. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Marek, Gabcii!És mindenki! Köszi, kezdem kiheverni a tegnapi hidegfrontot. Feküdtem, aludtam, semmit nem csináltam! Aludni is tudtam valamennyit. Szóval jobb a mai nap! (Lehet, h a lóvémat is sikerül szabadság után megkapnom... :wink: )
Marek! Nem haragszol, ha én nem tartalak hősnek, azért mert leszedték a fogköved? :lol: (Annál is inkább, mert ha ez hősiesség akkor én szuperman vagyok, annyit járok fogorvoshoz! Ahhoz, meg nincs kedvem! :wink: ) De túlélted, és még csak nem is fájt!
Gabcii! Mit sikerült vásárolni?
Ciripke! Ne pakolj, majd elpakolod később! :wink:
Jutta! Mi volt a dokinál? (Én holnap megyek nődokimhoz és a cukros dokinénihez :evil: . Olyan gáz! Most hazudjak, vagy mi a bánatot csináljak?)
Timi! Jó hogy jobban vagytok! Milyen parfüm?
Andi? Szent a béke?
Niki? És nálatok mi a helyzet? (Elgondolkodtattál ezzel az egy eret vagy mit nyom a bébi történeteddel! Köszi! :wink: )
Ebi! Hol vagy már? Holnaputántól Keszthelyen leszek és se az időjárást nem jósoltad meg, se nem dumáltunk meg egy randit! Nem akarsz találkozni velem? (Mondjuk, megértem! :wink: )
Kollegákkal találkoztam ma, és mindenki dícsérte a pocim! El is nevezte a férjem pofavizit helyett pocakvizitnek a mai napomat!
Na, valaki jelentkezzen! Vagy mindenki....

Kép
ermoni

sziasztok
hát csajok... ilyen egy másfél hetet, mint ami nekem volt... Meséltem már, hogy az "Élet", a "Sors" (vagy mindenki nevezze, aminek akarja), mennyire szeret velem elviccelődni... Mindig elértem eddig, amit akartam, de iszonyú kerülőutakon, mindig úgy, hogy minden méteren kitette elém a lábát, amitől iszonyú nagyokat tudtam pofára zúgni, ez meg csak röhögött....merugye humorérzéke az van neki rendesen... :shock: - émmeg dacos vagyok, oszt nem szeretem megadni magam :)
Amit most művelt velem, megint édes volt... Az egész másfél hete, egy reggeli telefonnal kezdődött... Cseng.. felveszem "A jó kurva életbe" hallom a vonal másik végén.. Apukám volt, üdvözölt :lol: . "Közölte", hogy hamagyorsanazonnal protekció kell, mert anyukámat most vitte be a kórházba, intézzem el, hogy anya előre kerüljön, mert nagyon rosszul van... telefonálások.. elintéztem, aztán rohantam le a kórházba - mivel kis unokaöcsém ott volt anyukámékkal, elhoztam magammal... Szerencsére nem volt komolyabb gond, mindenki túlélte, anyukám,apukám haza, de addig olyan stresszen mentünk keresztül, hogy ihaj.. Másnap újabb telefon, apukám szívrohamszerű tünetekkel (szívbeteg, iszonyat szar vérnyomással már kb. negyven éve) rosszul lett, öcsém rohan, hogy kórházba szállítsa.... Szerencsére ezen is túljutottunk, nem lett komolyabb baj, újabb "nyugodt" nap... harmadik nap Keszthely egyik legdurvább lejtőjén egyszer csak elment az autó fékje... franccccsetuggya, honnan a lélekjelenlét, valahogy azon is túl lettem (kézifék...), másnap vittem szerelőhöz (két napig fék nélkül, az de tuti....), közben tönkrement a porszívó - nekem ez iszonyat tragédia, minden nap porszívóznom kell, különben kikészülök :lol: - így napokig négykézláb mászva, centiről-centire, szivaccsal és egyéb kellékkel szedtem a koszt az egész lakásban..... oks, nem sorolom tovább, lényeg az, hogy minden napom olyan volt, hogy jajjjj, folyamatosan halmozódtak egymásra a szarabbnál, szarabb dolgok..... Az ott meg, az a sorséletvagymijarossebb.... szinte hallottam, ahogy kérdezgette: "még mindig röhögsz?"... Télleg, vicc nélkül, mindent keményen álltam, abszolút derűvel, nem csináltam problémát semmiből (amúgy se vagyok az a problémázós típus, ráér az ember akkor befsni, mikor tényleg baj van, addig meg minek tegyem tönkre a napjaimat…), azon voltam, hogy megoldjam a dolgokat, oszt kész... aztán a végén.... nagyon mókás, mert a legeslegeslegapróbb fszságon borult ki a bili: eltört a napszemüvegem szára :lol: tudom, hogy hülyén hangzik, de ez volt az a pont, amikorra végül elpityeregtem magam, feltettem a két kezem és közöltem "azzalottavalamivel", hogy ok, kész megadom magam, győztél.... Végülis csak ennyi kellett, mert onnantól kezdve megint ment minden a maga menetében, mondhatni, mint a karikacsapás, szüleim totál jól vannak, az addig "80 ezer lesz a fék cseréje" úgy megoldódott, hogy a kisujjamat se kellett mozdítanom és 5 ezerből megúsztam, stb......

Bocsi, ez hosszú lett, csak gondoltam megosztom veletek elmúlt napjaimat :) - merolyanrohadtul érdekel mindenkit, mi? :lol:

most megpróbálok visszaolvasni, de olyan piszok sokat írtatok, hogy nem biztos, hogy menni fog...

Kép
ebinc

sziasztok!
én is vagyok/leszek mindjárt, de nagyon zsúfoltra szerveztem amai napom:
8-f10 tanítás
10-11 fogorvos (semmi különös)
f1-f2 diabetikus tanácsadás
2 vérvételre beutalók beszerzése
utána haza, útközben bolt, most még csak ebéd, utána sos fordítás...
szóval, jövök ám....

Kép
an°°di

Ebikém
úgy nézem te is a sors kegyeltje vagy :-)

Móni
áh semmi extrára ne gondolj :-)oriflames parfüm,agyon útba volt a csajnak és kevesebb mint féláron adta,erre ez valami különkiadás :-( azt mondta ne ffizessem ki tartsam meg :-)aranyos csajszi :-)
de valami jó is a napba vadásztam csizmát Maja kabijához az is barna-rózsaszín :-)

Gabi muti a szerzeményeket

jajj ez a Bibi lány feltolja a fenekét a nyakamig,jó kis csontos lehhet neki :D
Vendég

Végre bepakoltak a férjem "dolgozószobájába"... Épp befért két íróasztal meg egy kis könyvespolc... :oops: De legalább nem kellett az ebédlőben hagynom a hülye számítógépeket a hülyes zsinórokkal... Így csak rácsukom az ajtót és rend van.... :lol: Viszont ha ő bemegy, én már nem férek oda, ezért mostantól csak akkor leszek, ha az uram alszik, vagy dolgozik.... :cry:

Így megyek takarítok egy kicsit....lassan de biztosan...egyszer csak elérünk egy lakható állapotot, mert most már elegem van...

De jó, hogy visszatértetek, és mindenki átvészelte a hidegfrontot!!! :lol:
Andi
Mit mondott a diabetikus??? Én ma nagyon diétáztam a fogorvos miatt...de most bepótoltam, ettem zöldbabfőzeléket.... abból bármennyit ehetek...most meg nem tudok mozdulni... :lol: Na megyek pakolni...és örülök neki, hogy végre tudok valamit csinálni :lol: :lol: :lol:

marek

Basszus...pakoltam be abba a rohadt szobába, és olyan kicsi a hely, hogy beakadtam és bevertem a hasam és most fáj.... :cry: Hallottam, hogy a terhes nők bénák, de ennyire... :shock:
Megyek lepihenek, így sose leszek kész...f*sza!!!

marek

Marek
én is mindenhova beverem a hasm,meg összeizezem meg összekenem :-)

tudom milyen állapot ez a kupi :-( én is úgy érzem sosem lesz rend,látnád mi vana s Bibi szobába :roll:

gyerekek Majci olyat pukizott,azóta dőlök jobbra-balra :D
Vendég

Sziasztok!

Valoban szokatlanul nagy a pangas... :?

Moni! Tudom, nem valami szakszeruen irtam le.. :oops: De nehez megerteni angolul egy orvos szakvelemenyet, foleg, ha indiai a holgy.. :) Hu, tegnap este is jottek ezek a tunetek, akarmerre fordultam az agyban mindig legszomjam volt..aztan valahogy csak elaludtam :)

Itt szokas szerint borus, esik...
Ma ment az egyik baratnom haza ket hetre, ugy irigylem... :cry: A parom kikiserte a buszhoz, mert szegenyke kifogott egy paranid pasit, aki allandoan zaklatja...hat, jo, hogy ment a dragam vele, mert a pasi ott varta a busznal..nagyon gaz az urge, kiderult, hogy mar bortonben is volt valami not zaklatott... :?

Marek! Hos voltal, ugyes vagy!! :wink:

Andi! Hogy allsz cukor-ugyileg?

Hu, Ebinc, nem semmi tortenet! Remelem, a szuleid mar jol vannak! A fekes dolog sem volt piskota! Ha nem haragszol, egyedul a porszivos-ugy nem hatott meg... :?
:D
Vendég

hehe. a pukis Maja ;)

Marek, végülis a legfontosabb, amit a diabetikus mondott, h meg kell enni a 180 g szénhidrátot (be is nyomtam egy 8.8as joghurtot) és okosan elosztva 5 alkalomra (30+20+50+20+40+15), h egyenletesen terheljem a szervezetem cukkerral.... és ne zabáljak be :( és ne egyek 0 gramm szénhidrátot egyik nap sem, mert nem ez a lényeg... és ne zabáljak fölösleges kalóriákat, h ne hízzak többet, mint amennyit muszáj...
ennyi. sokkal nem lettem okosabb, de legalább elmentem..
a hasadra meg vigyázz, bár ugye azt mondják, h még mindig most vannak a gyerekek a legbiztonságosabb heylen... szülés után egyre rosszabb lesz ;)

Timi, Te is mutasd a szerzeményeket, főleg a csizmát (de jó, h végre normálisabb idő van... nem izzadok bele, ha kiscsizmát látok... asszem)

nem maradok sokáig, mert zuhany és utána pedig moziba megyek... egyedül. Apuka olyat néz, ami engem nem érdekel a haverjaival, és nincs kedve a Vénusz c. angol filmhez... letesztelem és elmondom, milyen, okés?
de elébb zuhany
:arrow:

Kép
an°°di

Dobok egy kepet, tegnap csinaltuk (33+5 nap) A masik topikban kapuciner-szelethez hasonlitott minket az egyik lany.. :lol: :lol:

Kép
Vendég

Andi, kivancsi vagyok a filmre, jot hallottam felole. Itt neztem, de mult heten nem jatszottak...remelem fogjak...
Vendég

Niki, szeretsz te ott élni? csak mert másodszor írod, h irigykedsz a hazalátogató barátnődre....
kapucíner.. ja.. hát nem egy ebony and ivory az tuti ;) de olyasmi :D édesek vagytok együtt!

én mentem is...
este még benézek!
pihi meg hepi van ugye?

Kép
an°°di

Niki
hát igen kapucíner :-) a félvér babák a legszebbek :-)
barátnőm angliába egy kubai csávól él,kíváncsi vagyok milyen lesz a gyereküknek a haja :-) a barátnőmé simán göndör,de a fiúé,hát az nem gyenge :-)

Andi
megmutatom,de nem akarom megtölteni a topikot Maja ruháival :-)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Timi, aranyosak a rucik, interneten vasaroltad?

Paromnak is iszonyu gondor a haj (marmint ha megnovesztene) a ket kislanyanak is. De o mar eleve felver, anyukaja angol. Tehat a mi kislanyunk csak "negyedver" lesz...de gondor hajra szamitunk..ez a pici lanya, szep gyurus haja van :D

Kép
Vendég

Andi, alapjaraton szeretek itt elni, egyedul az idojarast utalom!! De szerintem mindenkinek van honvagya, aki idegenben el, ez teljesen normalis..(messzirol minden megszepul) Aztan, amikor otthon vagyok, akkor egy ido utan eleg, es egy darabig jo, aztan 2 honap mulva megint ramjon a mehetnek...meg hat a szuleim hianyznak, ez termeszetes. (vagy nem? :D )
Vendég

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, de előbb:

Méhszájam nem romlott, Dorka 1530 g és minden rendben! :lol:

Jupi-jupi-jéééé!!!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta! Szuper!! :D
Vendég

Na, védőnő letudva. :wink: 1.7 kg hízás 4.5 hét alatt. Vajon ezéé mit kapok? :oops: :?
Csináltam ecetes halat, nyammmm,,gyerek barátnőzik.
Én hulla vagyok a mai naptól.. Úgy szúr, görcsöl, nyom a hasam, sehogy nem jó. :roll:
asszem eldőlök kicsit.

Timi:
nagyon jók a cuccok.

Ebi:
hát, tényleg kijutott....

Jutta:
hurrá. :lol:

Andi:
jó mozizást.
Vendég

Ebinc!

Még olvasni is keserves volt.
Egyébként az én apukám is kórházban van, csak sajnos ez nekünk már nem hír. Cukorbeteg, 2,5 éve levágták az összes lábujját az egyikről karácsony elött a másikról húsvétkor (fasza ünnepek), Ja és 1 hónapos volt a fiam, dec 24-én budán kezdtük a rehabilitációs intézetben az "ünneplést". Szóval most is ott van, mert sosem tökéletes a lába, minden évben eltölt ott pár hetet. Az a legrosszabb, hogy baromi messze van, fél nap egy látogatás, így csak 2 hetente megyünk, egész pereputty (mármint 4-en). De ez nem panaszkodás volt, nálunk sajnos ez a "normális".

Niki, nagyon jó a képek, Jól néztek ki is a kislány is gyönyörű.

Délután megint rámjött a sütögetés (hátha a végére elhízom), kelttésztát sütök elvileg cseresznyés a recept, de én szilvával meg barackkal csináltam, meg a változatosság kedvéért cukkini lepény, mert mindíg kapunk cukkinit valahonnan.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jutta!

az én kiválasztottam is Andrea, de én csak a lánykori nevét tudom. Vörös haja van

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!!!
Húúúúúúúúú Ma váratlan vendégem volt, egyik barátunk. Nagyon örültem neki, jót beszélgettünk! De elment a kedvem a dokimenéstől, pedig cukrot kellett volna méretnem. Hát majd holnap megyek. Meg egy másik dokihoz is, e miatt meg én vagyok tiszta ideg, nem is merem ide kiírni miért….
…tegnap meg ráfröccsent a forró zsír a pocimra, :( most meg piros foltok díszelegnek rajta :( ….jó mi?

Nagyjából visszaolvastam!

Jolka, nagyon köszi a kiokosítást vonalzó ügyben, remélem végre összejön! :D

Andi! Nagyon kafák a béby-felsők! És nagyon szép pocid van!!!! :wink: :wink:

Niki sorstársam! Imádni fogod a babázást! Nem hiszed el, de mikor Gergő megszületett, alig vártam, hogy hazamenjünk a kórházból. Még sírtam is bent, hogy az én szerelmetes férjem nem maradhat velünk. Aztán mikor férjem hazavitt, az egész utat végigbőgtem, mert nem hittem el, hogy újból van egy kisbabám. Azóta is imádjuk Gerit. És nagyon boldogok vagyunk, hogy lehet még egy kistesó! Bár anyagilag elég sz…ul állunk, A pici/k mindenért kárpótolnak! Ja és neked is gratu a kisbabához!!! A férjed angol? Merre is vagytok pontosabban? Nagyon aranyosak vagytok a képen!
:D :wink:
A póráz dolog nagyooooooooooon dúrva!!!!!

Majd még jövök, most Gergő a páromon lóg :lol: addig nyugi van, csak vacsit kell csinálnom!

Kép

Kép
katherina

Timi!!! Hogy vagytok? Maja gyógyulgat?

Kép

Kép
katherina

Kat, a masik kodot kell bemasolnod..
Vendég

Kat, jo volt olvasni a soraidat! A parom angol, megfuszerezve kis jamaicai verrel.. :wink: (anyukaja angol, apukaja jamaikai)
Vendég

Ja, most neztem, kerdezted, merre lakunk. Swindon, Londontol kb 100 km-re nyugatra. Nagyon-nagyon szeretjuk egymast!!! :wink:
Vendég

Én is vagyok, csak pakolok...egyszer csak vége lesz, de hogy én ezt hogy utálom...bár legjobban félbehagyni utálom a dolgokat, úgyhogy valószínű még hajnalban is itt fogok hajolgatni...
Az uram eddig segített, csak ő mindenen agyal, úgyhogy nem halad, ketten meg nem férünk be, úgyhogy nem is bántam, hogy elment fallabdázni.... :lol:

Basszus...itt akkora a hely, hogy alig férek a géphez a hasamtól.... :oops:

Jutta...hurrááááá!!!

Na pakolok még egy kicsit meg várom az asztalost, azt mondta ma benéz, de úgy látom, hogy nem lesz ebből már semmi.....

marek

hellóóóóóó

Jutta!! nahát, ki gondolta volna, h fölös a para, mi? ;) ;) nagyon örülök, h minden rendben! :D

Ebinc, Te vagy a másik véglet...azannya... egyetlen embert ismerek, akinek ennél több jött össze egyszerre. nem a te bajodat akarom kicsinyíteni, nem azért írom (akkormegminek, ja)...
mondjuk a napszemüveg... az sztem egy gyenge pont eleve (vagy csak nekem olyan béna az arcom, h ha találok egyet,a mi áll vhogy, abból szerelem lesz..).. de a fék.. és a porszívó... rendmániás vagy vagy 'csak' tisztaságmán? család jól van már?
és sztem igenis érdekel minket, h mi van veled.. ha nem, átugorjuk az unalmas részeket. shakespeare-t is így olvastam 14 évesen... ;)

Marek, ne hajolgass sokat. terhes vagy, rémlik? minek kell még az asztalos? nem volt elég munkásemberekből? csak a koszt csinálják....

Móni, mizújs? ja, perszehogy szent a béke.. nem megy sokáig a haragszomrád.. és sem a gyomromnak, sem az idegeimnek nem tesz jót...
ma eszembe jutottál a csíkos kölcsönbe kapott pulcsimról... hát, most már tényleg istenkísértés... többen néznek meg az utcán, mint ha jeti kosztümben lennék...
és milyen jó, h visszakaptam ezt a pulcsit a barátnémtól.. még tőlem kapta januárban névnapjára (akkor nem gondoltam volna, h én is hordani fogom idén :oops: ) ilyene:
Kép

Kép
an°°di

Andi
És a mozi??? Már vége? Vagy tízkor kezdődik???
Ebi
Általában ilyen dolgokon bukik ki az ember...már az, aki nem rögtön az eljén.... Mondjuk az a fék.... legdurvább.... :shock:

marek

a mozinak kedves Marek már vége.. végre egy másfél órás film ;) nemterhesen sem bírom 2 óránál tovább... zsibbad a fenekem...
ez nagyon cuki volt, és szomorú picit, de nem rossz értelemben.. és olyan jól esett végre egy kis angol ákcentus 8)
mi volt a fogdokinál te mártír, te? leszedte a köveket?
asztalos???

Timi, sztem mind szívesen nézegetünk ruciképeket, nem? szóljon, aki unja...
de Majának több ruhája van, mint az egész családomnak összesen (a szüleimet is beleszámítva!!) :shock: 8) :wink:
és a Te torkoddal mi van?

Kat, a főzés közbeni balaestekkel kapcsolatban asszem Hajni és Timi az illetékesek.. nem csak te bénáziol, ne iuzgulj. én is hasbavágtam magam múltkor, mert elfelejtettem (?), h mekkora vagyok... :roll: :shock: :?
tényleg, ti emlékeztek a hasatok eredeti állapotára? nekem irtó gyorsan halványulnak az emlékek...

Kép
an°°di

Asztalos...? Hát a padlónak... mer Timit hiába várom, mindig van valami kifogás...hol ő beteg, hol a gyerek...szörnyű :lol: Az uram meg űberbéna úgyhogy sajnos ezér is pénzt fogunk adni...gondolom a munkadíj több lesz mint a padló... hurrá.... de legalább megcsinálják a leszakadt redőnyöket, ha már erre járnak... :lol: Csak arra még kell vári kb. két hetet... De legalább az ebédlőt és a nappalit megszabadítottam a kedvesem kütyüjeitő, zsinórjaitól, cédéitől...miegymás... Lassan megint úgy néz ki a ház, mint egy otthon, bár a hálóban elég szép rakás van Bálint cuccaiból...
Meg azér lesz még mit csinálni, de így már lehet élni :lol: úgyhogy éljünk...vagy éljen vagymi :lol: :lol: :lol:

Jaj....a barátnőm telefonált, hogy megszületett a nővére fia...Bálint...és majdnem öt kiló :shock: :shock: :shock: Ugye nem minden Bálint ilyen nagy..? :? És el akarta mesélni, hogy nagyon fáj a tesója hasa császár után, de mondtam, hogy ezt én most annyira nem akarom hallani... :lol:

marek

Én emlékszem az eredeti hasamra...ezér van az, hogy úgy gondolom bárhova beférek, aztán sajnos mégsem.... :cry: Meg arra is emlékszem, amikor még le tudtam vágni a körmöm, meg láttam, milyen színű bugyi van rajtam.... De szép is volt....! Mondjuk ezeket a bugyikat, amiket most hordok, nem is érdemes nagyon nézegetni.... :lol:

marek

én ma találkoztam először olyan nővel (a fogorvos asszisztense), aki bele akart kezdeni vmi enyhe horrorsztoriba (szülés/várandósság, mittomén pontosan), és időben észbekapott, és leállította magát, mondván, h ez most igazán nem érdekes. és milyen igaza volt! baromi hálás voltam neki!
olyan nehéz vajon kicsit figyelmesebbnek lenni??? :roll:
sztem nomen est omen... :twisted: :twisted: és ezt Huba és Petra érdekében is remélem (az ikres csaj Hubája 2,5 kilóval született ugyanis)

Kép
an°°di

nahát nem pangok itt magamban...lefekszem olvasni és lábat polcolni...
még benézek, hátha...

Kép
an°°di

Sziasztok!
Na vége a grillezésnek nálunk, vendégek el...
Andi! Most is csíkos poló van rajtam.... :lol: :wink: :wink:
Marek! Hogy nektek mennyi cuccotok van? Ennyit pakolni....
Ebi! Még szerencse, h Te örök optimista vagy! én nem vészeltem volna át ezeket ilye könnyen!
Timi! Jók a cuccok! Amennyi cuccotok nektek van...Nem is kell mosnod! :wink: Minden napra jut!
Niki! Én a bátorságodat csodállom! Ugye jól emlékszem, h nem olyan rég óta élsz kinn? Én ennél beszaribb vagyok! Én ennyi idő után még biztos nem horgonyoztam volna le, és hát én egy 16 éves kapcsolatban most vállaltam gyereket. De nem vagyunk egyformák...
És "ebony and ivory", énekelni is akarod Andi...
Ja, cukor... hát a link amit felraktam, pont erről szólt. Szóval sokmindent nem tudtál meg... vagy igen? Engem holnap nyúznak ezügyben (is).
Ciripke, most ne...ilyen sütik... :cry: Gondoljatok rám, ha eszitek! :cry:
Kat! Nálad most akkor mi is a helyzet? Na persze, h cukorra gondolok...kicsit (nagyon) korlátolt vagyok mostanában!
Na, lassan megyek aludni! Reggel tervező, utána TIGÁZ, utána dokik, utána kinyúvadás... Szal holnap se nagyon leszek, pénteken meg már megyünk... így lassan megszabadultok tőlem! :wink: Egy időre! :lol:

Kép
ermoni

Ja, Jutta! Gratula! De tudtuk mi ezt! A parakirálynői koronát átadnád nekem? :wink: Vagy több is van belőle? :lol:
Na, hát itt meg senki? Akkor irány az ágy!

Kép
ermoni

Moni! 2 eve elek itt, es kicsit tobb, mint masfel eve ismerem a paromat. Ez valoban nem sok ido, es alapjaraton en sem vagyok gyorsan-donto tipus..(nemhiaba nem lett tesoja 14 evig a lanyomnak) De a parommal mar a megismerkedesunk napjan tudtuk, hogy ez egy nagyon kulonleges talalkozas, valami mas..es ez azota is minden egyes nap es minden pillanatban bebizonyosodik. Olyan hatalmas szerelemben es boldogsagban elunk, hogy azt csak a filmeken latni, es azt hisszuk, ez nem is letezik... :) Mindketten sokat csalodtunk az elmult hosszu evek soran, de egymasban 100%-ig biztosak vagyunk!! Es olyan boldogok vagyunk, hogy a boldogsagunkat most egy baba is megkoronazza!! :D

Jaj, nem akartam ilyen komoly lenni! Mashogy nem tudom elmondani.. :oops:
Vendég

nahát, ez olyan romantikus.. totál meghatódtam... biztos csaka hormonok... ;)
el is megyek alukálni én is, nehogy vmivel elrontsam ezt a hangulatot (zeneajánlat: john coltrane) :)
akkor holnap és jóccakát!

Kép
an°°di

Valóban sok cuccunk lehet, mert még nem végeztem...de a többit majd holnap, aztán végre normálisan kitarítok (nem úgy hogy kábeleket meg íróasztalokat, meg oda nem illő tárgyakat kerülgetek) és aztán nyugi lesz.
Ja, és holnap tartom az utolsó négy órát...ennyi volt az intenzív tanfolyam, pedig hogy féltem tőle az elején, még meg is kérdeztem, hogy ti be mernétek e vállalni.... :lol: Beszari alak vagyok na.... :lol: De a céges tanfolyamom viszont jövő héten folytatódik, de az csak heti 4 óra, úgyhogy lassan de biztosan fogy a meló és jön a pihi..
Ráadásul megkaptuk az egyik fordítás díját, úgyhogy irány babaágyat venni....Három hét múlva már én is a ruhákat mosom, vasalom és pakolom a szekrénybe :lol: :lol: :lol: Úúúúgy várom!!!

Na megyek olvasni, mert ennyi jókedvet nem tudtok elviselni!!! Főleg nem tőlem akinek állandóan sír a szája :lol:

marek

Jaj, Andi, ne cikizz maaaa :D
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?