Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lafi :) Grat a képhez! Szuper lett! Nagyon kis édes! :D Nálatok sem tudni még nemet?

Norma :)

Igen, összesítve nézi a gép. Minden értékhez, amit mért a dokibácsi, külön külön írta, melyik mekkora babának felel meg. Volt amelyik 14 hetest mutatott... De szerintem annyira változóan nő a babóca, hogy ezeket az adatokat nem lehet hasonlítgatni, max. átlagolni. Merthát van akinek 4 kg-s és van akinek 3 kg-s babája születik, nemdebár?? Kinek ekkora, kinek akkora!

Csajok, nekem pár napja ki akarja nőni a házat a bébi... Eléggé húzódik a méhem... Gondolom tök természetes, abszolút nem fáj, csak érzem, hogy feszül.

Konkri :)

Isten éltessen sokáig! :)

Nyaralóknak előre is nagyon nagyon jó pihenést és szép (nem kánikulai) időt! :)

Sagi :)

Azért ne dolgozd agyon magad! Vigyázz magatokra! :)

Csibe :)

A puffadással, esti óriáshassal és 3-4 naponta wc-zéssel én is teljesen így vagyok... Ja és 1/2 kg pluszban vagyok össze vissz... Tegnap vicces volt, mert vittük a nyuszmónkat oltásra, és meg kellett mérni, hány kg. Hát én mértem, ugyebár kézben. :) 55,8 kg-t mutatott a mérleg (nyuszi nélkül). Tehát 80 dkg pluszban vagyok... :) Poci pedig már van ám... De nem tudok képet rakni mert besz*rt a fényképezőnk! :evil:

Na majd még jövök, most befejezem a szómenésemet! :)

Kép
Kép
sleepin

Lány vagy fiú?: én is és az uram is fiút érzünk. De tényleg igaz, hogy mindegy csak egészséges legyen.
De mivel írtátok, hogy anyai megérzésetek csalt már, hát így nem tudom. De még mindig hiszem, hogy Marcell van a hasamban.

Puffadás: mióta kerülöm a szénsavat nem puffadok. De csinnyán bánok a kukoricával is.
konkri

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok...:)

Lafead: nagyon helyes a babóka, tényleg milyen fura, hogy már ebben a korban mennyire baba formájuk van, nem??? Olyan szépek! :D

Konkri: hát akkor neked nagyon boldog szülinapot 'csinált' Marcell:) De jó is lehet ez! Én még nem érzem, hogy Bogi/Marci mozogna...
Kicsit türelmetlen is vagyok, bevallom! Mindig noszogatom,hogy "mozogj már, te kis lusta!":) Vagy csak nem venném észre!???

Csajok, észrevehető azért a mogzás? Nem tudnám összekeverni semmivel??

KépKép
Kép
sagi1

Sagi, sztem nem észrevehető... 1000el oda kell figyelni. Én is tuti csak azért vettem észre, mert a gyaloglás után leültem nyugiba. Érzem, hogy ő volt, tutira! a gyomrom másként szokott csinálni. De ez ilyen apró pici érintésszerű valaminek tűnt...

Jó utazást mindegyikőtöknek!
konkri

Sziasztok,

én is érzek valamit........olyan bélmozgásszerűt de aztán elmúlt, azóta még1x volt, azóta semmi....?????

Sleepin, nem tudni még, de tán jövő pénteken, mert akkor lesz 4d!!!!!!Meg genetikai uhu!!!!!!!!Várom már!
Na és akkor nem késlekedek 4 hetet a képfelrakásáig :oops:

Konkri, boldog szülinapot!!!!!!!!

Hát én eddig fogytam, ugye van is miből, de amióta ilyen meleg van és iszok mint egy gödény, híztam már 2 kgt.
Amúgy meg székrekedés és hasfelfújódás itt is :twisted: jellemző nálam!
Vendég

Sziasztok!

Sleepin:
Pont tegnap este mondtam a páromnak,hogy olyan,mitha a bébi nem férne el odabent :) Tényleg nem fáj,csak fura érzés :) És azok a kis kaparászás szerű érzések.... :D

Konkri:
A kukoricának én sem tok ellenállni,de a szőlőnek sem :) nyami-nyami :)+a pizza,+ a sültkrumpli..... :)

mazsolasyl

Hello Lányok!
Nekem a favorit a lecsó meg a koviubi. :wink: ja, és az a hülye fornettis kakaós süti. de azt is csak akkor eszem meg, ha friss.

Konkri: nagyon sok boldog születésnapot, Isten éltessen nagyon sokáig egészségben, boldogsában , gazdagságban..... :lol:

Hála az égnek engem eddig elkerül a székrekedés. megpróbálok mindennap joghurtot enni, állítólag a korpás cuccok működésre késztetik a beleket. :roll:
Vendég

Azt mondják, hogy kb. félidőben érezni az első mozgásokat. Én a második babánál a 15.héten éreztem, és azt mondta a védőnő, hogy ez normális, a második, harmadik, stb. babánál azért érzem előbb, mert már van tapasztalatom, és könnyebben meg tudom különböztetzni a baba mozgását a bélmozgásoktól.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hú, a kovi ubiért én is odavagyok. A múltkor is csináltam egy 5 literes üveggel, és két nap alatt elfogyott, csak úgy simán ettem, és még a levét is megiszom. Az apukám le szokta fagyasztani a levét, és télen azt szokta inni.
Nektek nincs olyan kaja, amitől a terhesség óta megundorodtatok? Én a húsal vagyok így, egyszerűen nem bírok ránézni sem, semmilyen formában. A felvágottakat sem bírom megenni, csak a száraz szalámikat.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe: a húst azóta én sem annyira favorizálom, pedig eddig szerettem. Főképp a sülteket utálom nagyon, a párom nagy bánatára, aki imádja!:)

Koviubi, nektarin: minden mennyiségben! és most valahogy a levesek is jól csúsznak, bár szerintem a folyadékszükséglet miatt!
Ja, és tej, azt imádom!

KépKép
Kép
sagi1

Csibe:
A májkrémre ránézni sem bírok,de a chipsekre sem.Ja,és semmilyen szalámit nem bírok megenni.

Lecsó és koviubi ide is jöhet :lol: :lol: Bár a múltkor égett a gyomrom a lecsótól,na de ha megenném.... :)

Blongyika:
Akkor mi szerencsések vagyunk székrekedés terén :) Nálam a kefír tesz jót :)

mazsolasyl

Kép
Vendég

A húst én se bírom megenni!!!

Nektarin jöhet! :) persze arra figyelek, hogy vagy kovi ubi, vagy nektarin...
konkri

Konkri drága!

Istenke éltessen sokáig Titeket:))

kaja: húst én se bírom, leginkább főzeléket eszek. Utáltam a lencsét és a sárgaborsót, most folyton azt ennék :D Nagyon imádom a teavajas fonottkalácsot kakóval vagy tejjel:) Barátnőm szerint tuti lány lesz a baba,mert egy pasi nem kívánna főzelékeket :D
Hát legyen igaza,mert bár mindegy mi lesz, csak egészséges legyen, de kislányt szeretnénk mindketten párommal. :)

Székrekedésem szerencsére nincsen, pedig terhesség előtt én gyakran küzdöttem evvel a gonddal.
Egyelőre az allergiám sem jött elő, pedig ilyenkor én már gyógyszerrel is meg szoktam veszni.

bingii

Köszönöm, az újabb jó kívánságokat! :)

Blongyika, úgy tűnik hogy jó kedved van, de legyen is így! Úgy is minden rendben lesz! (meg van is)

A főzelék nálam is megy 1000-el, meg a levesek is. Tegnap mikor gondolkodtam a szülinapi menün, eszembe jutott a sajtkrém leves, meg a hagyma krém leves... stb... de hát egy 15 fős vacsorán nálunk nem szokás ilyesmit tálalni. De most kitaláltam, hogy ha haza megyek, még összedobok egy gyümilevit :) martinivel tuningolva :)
Amúgy sült csirkecomb és hawai pulyka lesz - ezek tutira nem az én kajáim. kuki sali - na ez se. krumpli püré, koviubi, sütik. Még jó, hogy a nagyobbik sógorom tanárbá így tudtam még ma ugrasztani, hogy ezt, meg azt vegyen - hát igen, aki otthon van... :)

Amúgy a nagyobbik sógorom (nagyobbik hugom pasija) a kisebbik hugom osztályfőnöke (volt, mert most ballagott) :) tők jó. Még jó, hogy a kicsi kitűnő tanuló volt. De így a mi ballagási vacsoránkon az oszifő is ott volt.
konkri

Nektek nem fáj, ha tüsszentetek?
Nekem olyan mintha becsípődne alul az oldalam.
konkri

Konkri, de olyan fura érzés meg a köhögés is!!!!Pláne most, hogy 5 napja beteg vagyok, trüsszögök meg fájt a torkom, most már csak taknyos vagyok.
Ez is jó, 40 fokban felfáztam :shock:
Vendég

Lafead: Uh, beteg vagy? Lázad volt? Sajnálom! Remélem semmi komoly!

Pont előbb elemeztük a kolleganőmmel, hogy mind a ketten azt mondjuk, hogy trüsszenteni. De a szótár szerint tüsszenteni... :) na most megkönnyebbültem, hogy szerinted is trüsszentés. a Tüsszentésnek semmi értelme :). mint például a a tarhonyának se. Az targonya! :)

Képzeljétek az én programom:
ma szülinap
szombaton ennek reményében szeretném elrángatni az uram kertszínházba (padlás) szombat még sógi névnapja is
hétfő uh
szerda válás
csüt hugom, unokahugom szülinapja
vasnap névnapom
:)

A legjobban az uh-t várom! aztán a válálst! ez a kettő a legnagyobb ajándék most!
konkri

Konkri,Lafead:
A tüsszentés miatt most engem megnyugtattatok :) Már azt hittem,csak nekem fáj tőle alul,oldalt a hasim!

Konkri:
akkor boldog névnapot is :)

Lafead:
Jobbulást,mielőbb gyógyulj meg!!

mazsolasyl

Sziasztok!
Konkri
Nagyon boldog szülinapot! Ritka jó fej a györök, hogy megpukkantott belülről.

Ma azzal szórakoztattam magam, hogy a Jónás féle módszer szerint kiszámoltam, hogy ha majd megint próbálkozhatunk, akkor mikor kell akcióba lépni. Jókat nevettem magamon. konkrét időpontjaim vannak ám :wink: Apa beájul ha hazajön és megmutatom neki. Azt is megmutatta, hogy melyik hónapban milyen nemű lesz, ér persze azt is kimazsolázgattam, hogy milyen jegyben szülessen :D Most már csak várni kell türelemme.
Az egészben egyébként ez a kéynszerpihenő a legjobb, pihenni-pihenni s pihenni. (persze azok után, hogy tegnap az egész lakást nagyon durván kitakarítottam, majd leszakadt estére a derekam, de most minden csitti-fitt. felért egy tavaszi nagytakarítással. Ez biztos valami ösztönös női hülyeség, így próbálok tudatalatt szabadulni a történtektől. Viszont nagyon hasznos, és praktikus kényszer :D Nem kell valakinél takarítani :D )
boo

Boo, akkor te aztán unatkozol.........nekem mensi napjait adta anno :shock: !

Nem vagyok lázas, csak trüsszentek rengeteget meg taknyolok....de már van hangom, férjemnek jobban tetszett, hogy nem volt, szte túl sokat dirigálok :D !

Konkri, hogy őszinte legyek én trüsszentést mondtam világ életemben,szóval én nem is tudtam,hogy ilyen szó nincs is.... :shock:
Vendég

sziasztok, most regisztráltam, 14-15 hetes vok.
köszönöm, én is megnyugodtam a tüsszentéssel kapcsolatban, nekem is belenyilall ott lent.
a másik a puffadás, székrekedés. nemtom, hallottatok-e a lenmagpehelyről. ez egy natura-termék, dm-ben is lehet kapni. ha önmagában eszed, elég borzasztó, olyan, mintha homokot rágnál, de amióta pár kanállal lenyomok, mindig van másnap produktum :D .
egyelőre ennyit.
ja, és boo hozzám jöhetsz takarítani. csak egy nyomi garzon van, de én még a lusta korszakomat élem. a páromnak úgy mondom: én most kettő helyett vagyok lusta is...
edelényi

Sziasztok !

Újra jelentkezem, remélem mindenki remekül van. Én túl vagyok az esküvőmön, a nászúton, minden nagyon jól sikerült. Egy kérdés nagyon foglalkoztat :fiú lesz vagy lány ? Jövő héten megyek 17 hetesen UH-ra, akkor már megtudják állapítani ?

A védőnő azt mondta 9-10 kilót kellene csak hízni egy terhesség alatt. Én azt mondtam ez nagyon optimista, de bizonygatta, h ez bőven elég, próbáljam ehhez tartani magam. Néha rámtör a zaba, mint például most is... Olvastam vki csak 80dekat hízott eddig. Havonként mennyit hízhatunk, hogy kijöjjön a 9kiló ? állítólag az utolsó hónapokban havi 2 kilóval gyarapodunk, de hány hónapon keresztül ? Annyit tudok, h a gyerek súlya az uccsó hónapban hetenként 250g-mal nő.

Kép
boci1234

Szia Leafed !

Betennél minket is a táblázatba, 2 nap különbséggel vagyunk szülésre kiírva!

Boci
Budapest II.ker.
30
István
16+3
nincs
2008.jan.5.

Kép
boci1234

Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így a kajálással, hanem mások is. A kedvesem mindíag azt mondja, hogy válogatós vagyok, de mindíg mondom, hogy nem is igaz,egyszerűen semmit nem kívánok. Ki is említette a lecsót? Én ma azt főzök, virslivel, meg tarhonyával(vagy targonyával?). Lehet jönni ebédre, 11-re kész lesz, mert délre megyek dolgozni. Szép napot mindenkinek, már legalább nincs olyan hőség.
Ja tegnap voltunk az utcazenefesztiválon, sz@rrá áztunk. Elvitük a nagyfiamat is, mert imádja a Sub Bass Monstert, de már fázott szegény, úgyhogy nem néztük végig, de azért jó volt, lehet ma is elmegyünk a férjecskémmel.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Én is felkerülhetek a táblázatra?
Csibe Veszprém 30 Veszprém Megyei 13+0 Dani9/Bence2,5
2008.01.30.

Köszi.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt csajok!

Olvastátok - britney seaprs megint terhes és azt sem tudja kitől... na f.sza, hogy tényleg az ilyen drogos qrváknak összejön a gyerök.
konkri

Már fél 10 és még sehol senki!

Mi van veletek? Én amúgy bazi álmi vagyok!
konkri

Az uramra fura betegség tört rá, de most én is kezdem göthösül érezni magam. Az orrom, a torkom, és a mellkasom is furi. Lehet, hogy elkaptam Lafitól?
Szerintem neki is ez a baja.

Nem akarok beteg lenni! Nem akarom a göthös víremme fertőzni a kisbabám! :(
konkri

Na szépen vagyunk! Mi van veletek csajok?

...Tudom..., én is dolgozok, de én bekapcsolom reggel a fórumot és ha eszembe jut nyomok egy frissítést. Már kínomban a szülős topikot olvasom, és kezdem megdumálni a babussal, hogy jobb lenne, ha bent maradna és nem akarna szétszaggatni... hát ez az amire én nem vagyok felkészülve! Félek! A dokim mondja, hogy tanuljam meg a szülés folyamatát - szerintem ezt tudom, de ahogy átérzem a fájdalmat, fú, hát ez irtózat.

Na ha nem jöttök, majd eldumálok magammal:
-hogy vagy kriszti?
-köszön kérdésed, de szarul - mint az átlag magyar, nem azt mondom, hogy fine thanks, hanem zúdítom a panaszom.
-fájnak a csontjaim, furi a torkom, furi az orrom...
konkri

Konkri,

itt vagyok, de most elmegyek ebédelni. Utána majd írok:)

Egyelőre annyit, hogy a prüszköléstől nekem is fáj.

A névnapod egybeesik a házassági évfordulómmal:) Ez lesz az első :D
Ugyan még van egy hét, de isten éltessen:)

bingii

Sziasztok!

Szerintem tutira mindenki ebédez most.
Most,hogy már nem izgulok annyira a kedvem is jobb. Viszont, a hülye kutyánk lassan 3 hete meglógott. Ez egy befogadott hobó volt, mindig futott 1-2 kört aztán hazajött. Ahogy öregedett, meg ugye a szukák ha tüzeltek meghülyült. Kerestük már mindenfele, a sintéreknél is.
Na, ma ott jártunk ismét, mert kutyát akartunk hozni a házhoz. Amelyiket tegnap kinéztük az már nem volt ott. Aztán ahogyan beszéltünk az ápolóval azt mondta, hogy gyerek mellé ne vigyünk a telepről kutyát, ki tudja, hogy mifélék. Persze erre gondoltunk mi is.
Kell várnunk amíg kiskutya nem lesz valahol.... :roll:
Vendég

Blongyinka...
Mit szólnál hozzájuk? Éppen gazdikat keresek..

:)

http://varavir.freeblog.hu/archives/200 ... _keresnek/

Annyira nincs szívem menhelyre vinni őket...
Anyu éppen a héten oltatja be őket, és garantáltan nincsen semmi bajuk....
Vendég

Én is eszek spenótot, a konyhás néni hülyének nézett, hogy főttkrumpli híjján pürét kértem hozzá... amúgy csak 1 főtt tojással adta volna, azt kenje a hajára.

A mai nap szívása: tegnap a kínai kajából nem ettük meg a húst - a kukában landolt, amit a takarítónő nem ürített ki, most elég büdi van itt. Lusta dög ez a takarító. fullon vannak a kukák, ez meg nem csinált semmit, máskor meg, ha bent vagyok még, mikor jön, akkor még azt is megnézi, amit tutira üres...
konkri

Konkri,

hozzánk múltkor 5 után pár perccel benyitott a takarítónő és megszólalt: Jesszusom, ezek még itt vannak! :D
Amúgy porszívózáson és kukaürítésen kívül nem tudom, hogy mit csinál még,mert minden tiszta por.

Edelényi, üdv itt közöttünk :)

Boci, nekem is azt mondták, hogy a 10kiló gyarapodás a normális és, hogy a 7. hónaptól jön majd fel a legtöbb súly.

bingii

Blongyinka,

milyen kutyust szeretnétek amúgy? Van vmi elképzelés?
Nekünk egy csivavánk van de annyira imádom.:) Kicsit sajnálom szegényt,mert tuti, hogy iszonyat féltékeny lesz ha megszületik a baba és nem vele lesz egész nap foglalkozva.

bingii

Pöttye!
Megnéztem őket, csuda aranyosak. Most,hogy itt a lehetőség a párom vacilál, de nem adom fel. Nekünk mindenképen kislány kutyus kellene. Egyébként meg ismerem mindkét szülő fajtáját (nagy kutyabolond vagyok) kafa kutyák lesznek.
Még a páromat puhítom és megdumáljuk a részleteket! :D
Vendég

Hálám örökké üldözne, mert egyszerűen mi is olyan kutyabolondok vagyunk...És nincs szívünk menhelyre adni őket... más megoldásról meg ne is beszéljek... :(
Ha adsz e-mail címet, dobok még neked pár képet... Mézesmadzagnak:)
Vendég

Pöttye,

nekem is küldhetnél még képet, hátha anyumék túlvannak már a régi kutyuson akit pár hónapja el kellett altatni annyira izületes volt :( Igaz azt mondják, hogy egy kuvasznál a 12év már szép kornak számít és így legalább nem szenvedett tovább,mert szegényt már rossz volt nézni ahogy csak húzta a hátsó a lábait.

bingii

jajj, az e-mail címem: brigitta.marton@deltasped.hu
de ha nem jönne át,mert le van butítva a rendszer akkor haspok@freemail.hu

köszi, előre is:)

bingii

Ime az emilem: luxy90@t-online.hu
Vendég

Bingii, elküldtem, és én köszi, és csajok, bocsi az OFF-ért.
Vendég

Sziasztok!

Kívánosság: Nekem mindig ez kell, ami épp a legdrágább... de vicc nélkül... lecsó mániám akkor volt, amikor még 89.-/db vol a paprika. Dinnye mánia akkor, amikor 198.-/kg. Most szőlő mánia van, mert 600.-/ kg... Hihetetlen... Na a szilva az most olcsó és mégis csúszik rendesen! :) Meg még mindig az van, hogy valamit iszonyúan megkívánok, 1 tányérral eszek, és már nem kell több... Ja és persze nem tudok sokat enni. Tegnap csináltam túrógombócot, mindig ilyen kis gombócokat csinálok... olyan fél tojásnyi méretűek. 3-nál már tuszkodtam az utolsó falatokat...

Hús... Nálam kényes téma, vegetáriánus vagyok/voltam/. Megígértettem magammal, hogy ha terhes leszek, enni fogok, mert neki szüksége van rá... Hát had ne mondjam, hogy mennyire nem kívánom... 1-2 felvágott még okés, de főtt kajában egyszerűen nem csúszik... Eleve félig meggyőződésből nem ettem (félig egészségügyi okokból), így elég nehéz. Ha valamit nagy nehezen megkívánok az oké, de ha nem, akkor nem erőltetem... Úgyis tudja a picúr mi kell neki... :)

Kutyus :) Meg sem nézem a képeket, mert hazahozok egyet, és így is van 2... Hát én is kíváncsi eszek, mennyire lesznek féltékenyek a kutyák. Elég sok gyerekkel találkoznak, attól nem félek, de azért más az, hogy egyszer csak lesz valaki, aki miatt sokkal kevesebbet törődünk majd velük. Párom mondta, hogy Ő majd megpróbál odafigyelni rá, hogy foglalkozzon velük.

Na azt hiszem kibeszéltem magam mára! :)

Blongyinka :) "Most, hogy már nem izgulok annyira a kedvem is jobb." Ez már tetszik! Csak így tovább! :wink:

Boo :) Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Csak takaríts, de azért vigyázz is magadra! Még pihenni kell!!! :)

Na megyek!

Puszi Csajok, élvezzétek a hűvösebb időt!!!

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!
Edit vagyok és ma regisztráltam.
Nagyon érdekesnek találtam ezt az oldalt, és nagyon sok és hasznos dologra is akadtam itt.
Segítségeteket szeretném kérni AFP- ügyben.
12 hetes a babám és a doki az uh. szerinti méretek alapján 14 hetes terhességet állapított meg. Ezért félek a az AFP eredményemtől. Segítsetek légyszi nekem, hogy mikor érdemes ezt megcsináltatni. Én 100% tudom, hogy 2 héttel fiatalabb vagyok. Nem akarnék rossz eredmények miatt aggódni feleslegesen.
Előre is köszönöm nektek.
Edit
f.edit

Üdv, F. Edit!

Sztem két dolgot tehetsz:
ki kéred most egy másik doki véleményét, vagy ha megvan az afp akkor kéred ki egy másik doki véleményét.

de ha most a 12. héten 14-nek nézett, akkor mi volt a tarkóredővel?

(én ettől jobban félem, mint az afp-től, mivel az afp-ről hallottam már, hogy máshol nem is igazán van és a terhességi idő bizonytalansága miatt jöhetnek ki fars eredmények)
konkri

ja vagy 3. elmész Te is egy géndiagnosztikára és ott vizsgáltatod meg magad.

De nem értem, ha te azt mondtad a dokinak, hogy x. az utsó mens.idő, akkor ő a méret alapján azt mondta, hogy nem, ez már két héttel idősebb magzat?
konkri

Boo, eszembe jutott a nagy kérdés:
Pihenés??? Ez ugyan azt jelenti, hogy nagytaki??? Mert én nem örülnék. :)
Amúgy 5 éve volt egy abortuszom, és másnap én is takarítottam...
konkri

Sziasztok!

nem tudlak benneteket követni :lol: nagyon beindult a topic :) szerencsére!
Blogyinka sokat gondolok rád, hamarosan Te is túl leszel a szúráson és meg fogod tudni, hogy minden rendben van...
Bingii! szerintem mindenki annyit fog hízni, amit a terhessége megkíván...mert ha már mondjuk megvan az a bizonyos ajánlott 10-15 kiló, senki nem kezd el fogyózni a terhesség vége felé szerintem...persze nem árt odafigyelni, hogy mit és mennyit eszünk...de most ez olyan időszak, ha valamit enni kell, akkor enni kell :lol:
Konkri! utólagos is sok boldog születésnapot kívánok Neked és ennél szebb ajándékot, mint a babát a pocakodban nem is kaphattál volna az élettől! :)
Sleepin! nekem is olyan érdekesen feszülget a hasam...de hát most fogunk "megindulni" azt hiszem :lol:
Boo! azért ne strapáld túl magad! valószinű hogy ez afféle pszichés nagytakarítás volt! ha kecskemét felé jársz, szólj, ide jöhetsz :lol: ha megszülök, majd meghálálom, Te akkor már úgysem erölködhetsz a nagy pociddal :!:
Edelényi üdv a csapatban, szerintem jól fogod érezni magad, szuper társaság jött össze!

Leléptem, mostanában nem jövök olyan sokat, de valahogy nem esik jól ülni a gép előtt... :?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Hali Csajok!
Bocs, hogy csak így futólag 'ugrok be', de ma őrültekháza volt nálunk! Így csak annyit, hogy holnaptól nyaralunk jövőhét szerdáig! Addig is mindenki legyen jó, LEGYEN JÓL! és vigyázzatok magatokra babástul, mindenestül! Ha visszajöttünk jelentkezem!
Puszi nektek!

KépKép
Kép
sagi1

Sagi! érezzétek jól magatokat! jövőre már nem lesz ilyen egyszerű :)
Te is vigyázz magadra és várunk vissza!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?