Sziasztok!
Kívánosság: Nekem mindig ez kell, ami épp a legdrágább... de vicc nélkül... lecsó mániám akkor volt, amikor még 89.-/db vol a paprika. Dinnye mánia akkor, amikor 198.-/kg. Most szőlő mánia van, mert 600.-/ kg... Hihetetlen... Na a szilva az most olcsó és mégis csúszik rendesen!
Meg még mindig az van, hogy valamit iszonyúan megkívánok, 1 tányérral eszek, és már nem kell több... Ja és persze nem tudok sokat enni. Tegnap csináltam túrógombócot, mindig ilyen kis gombócokat csinálok... olyan fél tojásnyi méretűek. 3-nál már tuszkodtam az utolsó falatokat...
Hús... Nálam kényes téma, vegetáriánus vagyok/voltam/. Megígértettem magammal, hogy ha terhes leszek, enni fogok, mert neki szüksége van rá... Hát had ne mondjam, hogy mennyire nem kívánom... 1-2 felvágott még okés, de főtt kajában egyszerűen nem csúszik... Eleve félig meggyőződésből nem ettem (félig egészségügyi okokból), így elég nehéz. Ha valamit nagy nehezen megkívánok az oké, de ha nem, akkor nem erőltetem... Úgyis tudja a picúr mi kell neki...
Kutyus
Meg sem nézem a képeket, mert hazahozok egyet, és így is van 2... Hát én is kíváncsi eszek, mennyire lesznek féltékenyek a kutyák. Elég sok gyerekkel találkoznak, attól nem félek, de azért más az, hogy egyszer csak lesz valaki, aki miatt sokkal kevesebbet törődünk majd velük. Párom mondta, hogy Ő majd megpróbál odafigyelni rá, hogy foglalkozzon velük.
Na azt hiszem kibeszéltem magam mára!
Blongyinka
"Most, hogy már nem izgulok annyira a kedvem is jobb." Ez már tetszik! Csak így tovább!
Boo
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Csak takaríts, de azért vigyázz is magadra! Még pihenni kell!!!
Na megyek!
Puszi Csajok, élvezzétek a hűvösebb időt!!!