Szilbee
Boldog szülinapot Levinek!!!
Kajla
Jesszusom, most hogy irta Lorca, nem is tudom, én felköszöntöttem-e Regit
Remélem, igen. Ha mégsem, akkorm ost küldök neki sok-sok puszit. Aranyos a képeken
Lorca
Irtam püt, de csak hétfőn tudom majd elküldeni, mert holnap mennem kell még be a céghez, aztán rohanunk nagyikhoz, hétvége vidéken, ugyhogy a hétfő marad.
Rólunk:
Nemtom, irtam-e anno, de nem vették fel Nándit egyik pesti bölcsibe se. De az egyiknél van lehetőség, "fizetős" szolgáltatásra, ami annyit tesz, hogy ugyanugy jár bölibe,csak nekünk nem 330 ft-ot kell napidijra fizetni, hanem 1200-at . Namármost, ha minden nap megy, akkor is kb ott vagyunk, mint az inárcsi magánbölcsinél (sőt, még kicsit olcsóbban) és itt sokkal nagyobb helyük van. Nameg, most úgy tűnik, hogy visszamegyek néhány hónapra dolgozni (nagyon-nagyon jó pénzt ajánlottak, muszaj kihazsnálni) és igy a bölcsit is könnyebb lekoordinálni, ha Pesten van.
Nah, ma volt az első szülői értekezlet.
Amig én benn okosodtam addig Nándi kinn játszott Csabival az udvaron. Sab elmondása szerint egész végig rá se hederitett, játszott a gyerekekkel. Ennek nagyon örülök, bár lehet, hogy azért benne van, hogy tudja, hogy ott van, a szeme sarkából figyelheti.
Nah, már aug elején kezdjük a beszoktatást, 6 vagy 7-én. Tök fura. Autó lesz a jele.
Kell beszereznem egy csomó mindent, de összességében abszolút pozitiv az első élményem (sztem ez is fontos, mert esetleg érezheti rajtam, hogy bizonytalan vagyok, az nem lenne jó) Zsuzsa néni és Ancsa néni lesznek a dadusok, most csak a Zsuzsa nénivel találkoztunk, de nagyon kedves, kb anyám korabeli lehet.
Majd biztos még mesélek, ha letisztulnak a dolgok, most ennyi.
megyek, Helyszinelni.
Pusz