sziASZTOk,
Nina,
Simon furdi utan 7-kor szopizik, es altalaban sir kb 15-60 perc, dde nem egyfolytaban, van hogy el is alszik, de felebred. Ha nem alszik eleg melyen amikor lerakom, akkor felebred es nyoszizik. Legkozelebb 2kor v. 3kor v. 4kor szopizik mostmar altalaban visszaalszik utana. Teljesen valtozo, hogy mikor legkozelebb. Van , hogy orankent, van, hogy csak 7-kor. Tok ossznyevisznya. Ha elkezd nyuszizni rogton szoptatom, mert 1. nem akarom, hogy sirasba atmenjen, nehogy felebrdjen Jazmin, 2. akarok is szoptatni ejszaka, mert hiszem, hogy nagyon jot tesz a tejtermelesnek a folyamatossag. Az is lehet, hogy par perc nyuszi utan aludna tovabb, ja ilyenkor amikor szoptatom nincsen ebren. Jazmint is barmikor meg tudtam szoptatni,mar nagyobb koraban amikor aludt. Mielott mentem lefekudni, felkaptam megszoptattam
Eszre sem vette.
Azert az elso 2 het nem volt konnyu, mert nem aludt vissza Simi. Amikor mar nem birtam tovabb a faradtsagtol raraktam a cicire fekve es ugy aludtunk.
Az ejszakai szopi nem zavar, inkabb a korai keles. De ugy csinalom, hogy amikor felebred 6-7 korul, szopi es a hasamra rakom es ugy elalszik 1 ido utan persze sir kozben. Eleg sirokas baboka, de talan nem annyira , mint Jazmin volt.
Krisztina,
utana neztem a forgasnak a Gyermekgyogyaszat konyvben:
hasra es visszafordulas 5-9 honap (az atlag: 5-7)
hasra fordul 5-8 honap (az atlag: 5-6)
oldalra fordul 3-7 honap (az atlag 4-5)
Pontosan mennyi Gergoci? kb. 6 honapos , ugye? akkor meg nagyon benne vagytok.
Jazmin csak 1 evesen tudott ulni. Flocinak meg meg nincs fogoja. Ja Gabi, az egyik baratnom fianak asszem 14 honaposan jott az 1. foga. A dokineni mondta neki ne aggodjon, olyan meg nem volt, hogy vkinek nem lett foga.
Krisztina ha aggodsz, kerdezd meg a dokitokat. Egyebkent ilyeneket en mindig megkerdezek a gyermekdokonktol is. 1gyel tobb velemeny.
nu csok mindenkinek,
gabomamo