Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!
Csatlakoznék hozzátok, tegnap ajánlotta Ági ezt a topikot.
Nekem egy kislányom van, 8 hónapos lesz 20-án és Lottinak hívják.

Gabi3: Mi ismerjük egymást személyesen is. Örülök, hogy itt is ööszefutottunk. Hogy van Flóra? Nagyon édes kislány.
Melinda

Gabi3! De igen, a Laktoherb teára gondoltam. Otthon is van hintátok v. el kell mennetek a játszótérre? Anyuék is akarnak most otthonra a kisunokának, sajna tesomék nem szerelnek fel, még jó, hogy a nagyszülöknél lehet.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Szia Melinda: De jó, hogy itt is találkozunk. Jöttök ma tornázni? Mi megyünk. Flóci jól van épp itt hisztizik a kezemben!

Karmen: Szerencsére nem kell lemenni a jáccóra hintázni, mert itthon szereltünk fel egy házihintát. Szerintem tök jó.

Gabó: Mikor láthatjuk Simit és Jázit együtt?

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Banita: A Sinlac nevû tejpépet eszi Gergõ és 1 dl-t vacsira. Utána még szopizik.

Gabomamo: Puszi a mérlegért. Nagyon jó volt néha tudni, hogy mennyit fejlõdött a trónörökös. Az biztos, hogy én sokszor bénáztam vele.

Ági: Köszi a könyvinfót.

Gabi3: A kaktuszföldet mi keverni szoktuk. Nem tudom, hogy lehet e venni. A fõzeléket én is krumplival csinálom. Szombattól kipróbáljuk a céklát is. Kíváncsi vagyok a hatásra.

Kriszti
gykriszta

Ágci:
Köszi szépen, és igazad van, valóban szinte mindegyik "praktikáról" olvastam már Én is. Nem tudom miért gondoltam, hogy valami egészen titkos csodamódszerrõl fogok olvasni./féllábon ugrálni egész délelõtt/Kép
Na mindegy továbbitom, és köszi mégegyszer.

Anita:
Az Öcsém pár éve nincs a Krisztivel, Deeeee azóta a Mártával van.KépKépKép
Kriszti szük egy éve ment ki Tunéziába és azt hiszem férjhez is ment.
Szóval most a Márta a sógornõm. Ja és augusztusban születik a pici.Kép

Kriszti: Medgyesiné volt az osztályfõnököm.

Gabomamo:
Semmi extra nem volt, csak a suli elsõ nap elsõ percétõl nem szimpatizáltunk egymással, Õ nyert.

Nina
nina74

Sziasztok!

Kriszti:Milyen arányban kevered a földet?

Ki jön holnap? Vagy lesz holnap valami? Enikõnek írtam sms-t de nem válaszolt. Szerintetek még Szegeden vannak?

Gabi3
inecsg

Sziasztok,
holnap akkor 10-kor a Mikkában tali. A tornateremben leszünk.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Gabi3: Nem voltunk ma tornázni, mert Lotti egyetlen dédikéje ma töltötte a 80 -at, õt köszöntöttük.
Iszonyatosan elfárasztotta magát Lotti,így már alszik. Reggelig, ugyanis átalussza az éjszakát 5 hónapos kora óta (kiv.: amikor nõ a foga.
De a jövõ héten feltétlenül megyünk tornázni, hiányzik a mozgás, pedig minden nap sétálunk.

Hogy álltok a járókával? Lotti kb. fél órát bír ki benne csendben. Az más, ha ott vagyok mellette.

Mikortól kellene pohárból tanítani inni?
Melinda

Sziasztok!

Gabómamó!

Csak a végén nehogy Jázmin örökölje Simitõl a ruhákat! Kép Úgy megnézném már, ahogy megy Jázmin! Nagyon édes lehet! Kép
Igen, nekem is csak a külsõ nyílt ki. Viszont pihenni semmit nem tudok. De csak arra gondolok, hogy Neked is ez volt, és a végén meddig húztad! Kép

Gabi3!
Lili 2450-el született.

Melinda!
Üdv közöttünk! Kép

Ildianyu
ildianyu

sziASZTOk,

Nina,

Simon furdi utan 7-kor szopizik, es altalaban sir kb 15-60 perc, dde nem egyfolytaban, van hogy el is alszik, de felebred. Ha nem alszik eleg melyen amikor lerakom, akkor felebred es nyoszizik. Legkozelebb 2kor v. 3kor v. 4kor szopizik mostmar altalaban visszaalszik utana. Teljesen valtozo, hogy mikor legkozelebb. Van , hogy orankent, van, hogy csak 7-kor. Tok ossznyevisznya. Ha elkezd nyuszizni rogton szoptatom, mert 1. nem akarom, hogy sirasba atmenjen, nehogy felebrdjen Jazmin, 2. akarok is szoptatni ejszaka, mert hiszem, hogy nagyon jot tesz a tejtermelesnek a folyamatossag. Az is lehet, hogy par perc nyuszi utan aludna tovabb, ja ilyenkor amikor szoptatom nincsen ebren. Jazmint is barmikor meg tudtam szoptatni,mar nagyobb koraban amikor aludt. Mielott mentem lefekudni, felkaptam megszoptattam Kép Eszre sem vette. Kép
Azert az elso 2 het nem volt konnyu, mert nem aludt vissza Simi. Amikor mar nem birtam tovabb a faradtsagtol raraktam a cicire fekve es ugy aludtunk.
Az ejszakai szopi nem zavar, inkabb a korai keles. De ugy csinalom, hogy amikor felebred 6-7 korul, szopi es a hasamra rakom es ugy elalszik 1 ido utan persze sir kozben. Eleg sirokas baboka, de talan nem annyira , mint Jazmin volt.

Krisztina,

utana neztem a forgasnak a Gyermekgyogyaszat konyvben:

hasra es visszafordulas 5-9 honap (az atlag: 5-7)
hasra fordul 5-8 honap (az atlag: 5-6)
oldalra fordul 3-7 honap (az atlag 4-5)

Pontosan mennyi Gergoci? kb. 6 honapos , ugye? akkor meg nagyon benne vagytok.
Jazmin csak 1 evesen tudott ulni. Flocinak meg meg nincs fogoja. Ja Gabi, az egyik baratnom fianak asszem 14 honaposan jott az 1. foga. A dokineni mondta neki ne aggodjon, olyan meg nem volt, hogy vkinek nem lett foga. Kép
Krisztina ha aggodsz, kerdezd meg a dokitokat. Egyebkent ilyeneket en mindig megkerdezek a gyermekdokonktol is. 1gyel tobb velemeny.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Ildianyu,

asszem ha Simi igy halad, akkor osszel mar Simi lesz a fonok.Kulonben Jazmin ugy megy, mint a bekakilt pingvin Kép
a ti gyerkoceitek mennyi ideig mentek szeles terpesszel?

En is akkor batorodtam fel a nem pihenessel kapcsolatban, amikor a sogornom mondta, hogy a 2. gyerektol kezdve (mar 4 van)o is felidotol 2100 cevix-szel elt Kép neki sem volt ideje nagyon pihenni. Kép

Na persze ezt 1. gyerekuket varo anyukaknak eszukbe sem jusson!!!

g.
gabomamo

Sziasztok!

Gabo: Köszi szépen, hogy utána néztél a fordulásnak. Kérdeztem a dokinkat is . Õ annyit mondott, hogy segítsek a gyereknek, de ne erõltessem a dolgot. Pontos adatokat viszont nem említett. Az oldalára fordulással már 4-5 hónapos kora óta próbálkozik, de még mostanra sikerült neki egyedül megcsinálni. Gergõ márc. 20-án töltötte be a 6. hónapot.

Gabi3: Virágföldet és sódert 1/2-1/2 arányban keverj össze, így a legegyszerûbb.

Új képet tettünk fel Gergõrõl.

Kriszti
gykriszta

Sziasztok!

No, jól lemorzsolódtam megint. Mea culpa... De majd' egy hónapig a szüleimnél voltunk, azóta pedig jött egy kis munka, és nem igazán volt idõm írni. Pár napja próbálom behozni a lemaradásomat, olvaslak Benneteket teljes gõzzel!
Drukkolok mindegyikõtöknek, leendõ kismamák és leendõ mamák!

Banita!
Nem fordultam Hozzád mégsem kommunikáció-ügyben, mert végigbogarásztam az összes alternatívát, és kiderült, hogy a levelezõ szak tlképpen több elfoglaltsággal jár, mint a nappali. Nagyon mérges voltam, hogy nem jött össze. Végül angol kiegészítõre jelentkeztem, így legalább van remény, hogy nyugdíj elõtt befejezem...

A férjem egész héten suliban van az ország túlsó végében, így kettecskén múlatjuk az idõt Marcival. Nagy a szerelem...
Iszonyú, hogy rohan az idõ, már 20 hónapos. Eszméletlen dolgokat mûvel és mond - minden nap akad valami rácsodálkoznivaló. Jó lenne, ha többet (illetve, ha egyáltalán) találkozhatnánk Veletek, mert kezdek nagyon elfogult lenni, azt hiszem... Ugyanakkor persze bénázunk is egy sor dologgal, de az többnyire az én bûnöm. Pl. Marci még mindig nem tud normálisan pohárból inni, csak szívószálazik. Azzal vigasztalom magam, hogy a fogainak ez még jobb is...

Jöhetne már a tavasz! Bár ebbõl szerintem már nyár lesz.

Puszi mindenkinek!

Anita
fanita

Sziasztok!

Nem gyõztelek benneteteket olvasni. Nagyon beindult a csapat tegnap este!

Melinda: Isten éltesse a dédikét! A Flóci dédpapája közeledik a 90-hez! A tornán tök jó volt, mert nem voltak sokan. Nekünk járókánk nincs is. Nem is férne el a lakásban. Szerintem bármikor, már lehet. Flóci még csak próbálgatja, de nem szereti, mert vam mikor mellényel.

Kriszta: Köszi az elegyet.Most már csak azt nem tudok, hogy honnan szerzek sódert.

Ildi: Akkor a kistesó biztos nagyobb lesz. Én mindig azzalbátorítom magam, hogy Fló tesója tuti nagyobb lesz nála. Kép

Fanita: És Marci miket csinál és mond?

Képzeljétek, flóci megint kezdi a hajnali keléseket. Ma reggel is 6-kor kelt. Próbáltam neki tápit adni, utána cici, hát nem aludt el. Szerintem arra ébred, hogy a Papája pöszmötöl a konyhában. Mert, hogy korán jár dolgozni. Kép

Akkor a Mikkában találkozunk!

Gabi3
inecsg

Megmértem reggel is a hömet ma hüvelyben 37,5. A teszt neg. igy már ez biztos. Neki is álltam egyböl takaritani, el se tudjátok képzelni mi lett itt 3 hét alatt.
Szerintem nem igazi vérzés volt, azért van fent a höm mert várható majd újabb vérzés. Sokihoz kb. másfél hónap múlva megyek, akkor megbeszéljük hogyan tovább, 2 hónap múlva lehet csak elkezdeni a fogigátlót.

Karmen
karmen

Hali!
Komolyan gondolkodtam, hogy megyek veletek a Mikkamakkába, mert Kitti úgyis halálra fáraszt mostanában, akkor legalább legyen értelme.Kép De mire kinyomoztam, hánykor, már rég túl voltatok rajta, gondolom!
Mindegy, mert Kitti 11 felé szokott álmosodni, 11.30-kor már aludt, úgyhogy az idõpont úgysem lett volna megfelelõ nekünk. Kép. Pedig de jó lett volna....

Van egy OFF kérdésem. Venni akarunk szimpla 140x200 cm-es szivacsmatracot. Tesco-ban néztem, ott nem volt. Hol lehet ilyet kapni? És házhoz szállítják (mert nekünk nincs kocsink)?

Méri
méri

Én a Lengyel u. és a Dugonics sarkán tudok szivacsmatracs árust. De az húzat nélküli. Nem tudom házhoz viszik-e.

Karmen
karmen

Méri,
kár, még fél 12 kor ott voltunk. Majd legközelebb!
A Teréz utcában van egy áruház, ott minden méretben lehet venni matracot, olyat, amilyet kértek. Házhoz szállítást nem tudom, meg kell kérdezni. Most nyílt közvetlenül mellette a Kossuth L. sgt Teréz utca sarkán egy másik is, nézzétek meg ott is.
Szandit sikerült már venni?
csütörtökön lesz a Gyermekházban börze, és lesznek bababoltok is, meg játék stb, új is használt is, szerintem érdemes elnézni.Kép

Ágci

Kép
Ágci

Karmen,

amit Agci irt az jo, van 1 teso uzletuk Feketesas u-ban. Mindkettoben varrnak ra huzatot, de csak ha ott veszed az anyagot. Azt elotte otthon be kell avatni. Kezben is haza lehet vinni. En 0 60x120-ast 8 cm vasrtagot vettem novemberben es terhesen Jaszmint tiolva hoztam haza. Ketten a ferjeddel el tudjatok hozni, mert osszecsavarjak.
g.
gabomamo

sziasztok

Úgy látom vége lett a talinak, bejelentkeztetek. Kép
Jó kis szél fúj odakint.

Ma reggel csináltam tesztet, van egy nagyon halvány 2. csikom, és szerencsére még mindig késik.
Még akarok egy tesztet csinálni, mert halvány a 2. Addig óvatosan remélek.

Ma 15.10-tõl van a Dunán az elõadás (A magzat mint páciens.)

Meso, Zsuzsa, Vevike merre vagytok?

Megtréfált a rendszer, nem akarja elküldeni, remélem most elmegy. Kép

Gigi
gigi1

Karmen,
milyen volt a vérezgetés egyébként? Erõs, gyenge, barnás vagy milyen? Olvastam a másik topikban, hogy kicsit fájdogál a melled stb.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Milyen volt a tali? Tessék beszámolni! Kép

Karmen!
Nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült! Kép A következõnél még jobban drukkolunk! Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Most értünk haza!

Lara: Inkább a sétát választottuk a Burgi után. Van egy gyalogkakukkunk. Kép

Karmen: Azért én még mindig reménykedek. Ne add fel amíg a doki nem mondja rá az áment!

Gigi: Én tökre örülök. Szerintem a 2. csík jót jelent. Lehet, hogy korán csináltad meg. Legközölebb már egészen két csíkos lesz. Hogy fogod megmondani a párodnak?

Ágci: Képzeld, azt hittem, hogy a MIkkában hagytam a sálamat. Közben meg kiderült a Burgiban,hogy a Fló satyijába tettem. Úgy adtam rá. Kép Nem tudom miért nem szólt,hogy nem csak õ van a satyiban?!

Gabi3
inecsg

Ja, holnap megyünk utógondozásra! Nem tudja valaki, hogy a sportorvosiban mikor van szemészet rendelés? És mi kell hozzá?

Gabi3
inecsg

Gigi
két csik az két csik!
örülök a jó hirnek.gratulálok.

most már ne várd nem fog megjönni.Kép
Nina
nem tudok irni mert itt van Vanda a kzemben
nina74

Szijasztok!

Már régen irtam, tegnap pl nem volt egész nap telefonvonalunk, de mára már megjavult.

Gigi! Jó hogy irtad a mindentudás egyetemét, pont most megy a Duna TV-n.

Kriszta! Azért elég jó súlya van Gergönek, nemmondom!

Ildi! Jaj de jó, hogy hugija lesz Lilinek! Majd együtt barbiznak:-)))

Banita! Nem hiszed el, de tényleg tökre örül, hogy rajta lehet a fején a termo sapka, még itthon sem akarja levenni, söt a nagykabátot sem engedi levetni itthon:-))) Kicsit hóbortos:-)))

Gabomano! Azért sok elönye van annak is, hogy lassan utoléri Jázmint Simi. Viszont, egy-két év múlva Simi simán leosztja majd Jázmint egy-egy vitánál..
Néha Hanga is szokott követni, én is rálépek egyszer-kétszer, föleg, ha hirtelen a hátam mögött terem.
Szerintem nem baj, ha mindig kézben van Simi, ha nagyobb lesz, már ugysem teheted meg, hogy mindig a kezedben tartsd, úgyhogy használd ki ezt a pár hónapot. Én a köv. gyereket, le sem fogom tenni, az tuti!

Nina! Akkor csak van öcséd! Nem Rafael?
Azé nemsemmi, Ninát mindenki az iskolákból ismeriKép

Szerintem tök jó volt a tali a Mikkában. Hanga kb. 10 prc alatt feloldódott és játszott a játékokkal de most is a csúszda volt a favorit.

Szijasztok, Lara
lara

Nekem nagyon tetszett most a Mindentudás Egyeteme. Igaz én a legtöbb részét amúgy is nézem.

Gabi3! A doki azt mondta, ha a teszt most neg. lesz akkor el kell fogadni, és hagyjam abba a gyógyszereket. Tehát én biztosra veszem már. Máris várom a köv. lehetöséget, még jó hogy mindig olyan gyorsan elszalad az idö.

Gabomamo! Köszi, de Méri kérdezte a szivacsot, csak kapkodtam lemaradt a megszólitás, mert fagyott ma a net. nem akartam megint elszálljon amit irtam.

Ágci! A szokásos mindig nagyon erös.Most 1 napig kevés barna volt, majd normális vörös lett, de az se volt sok. De lehet, hogy azért mert az Utrogestant is szedtem. Biztos a neg. szerintem, mert vasárnap lesz 3 hete a transzfer, tehát ma már valóban kellett volna 2 csiknak lennie, ha lakik bent valaki. A doki szerint is már biztos.

Gigi! Irtam neked, csak még nem tudtam nézni válaszoltál-e mert a net sürün fagyott.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok
Köszi a gratulációkat mindenkinek. Jólesik.
Karmen, reggel kaptam tõled e-mailt és du. válaszoltam.
Gigi
gigi1

Karmen, most kaptam meg a választ.
Puszi, megyek haza, ha fel nem kap a szél a "pille" súlyommal. Kép
Gigi
gigi1

Szasztok!

Gigi: Azért nem is vagy elefánt méretû!!Kép Teljesen kiment a fejembõl a TV. Flóci négyig aludt én meg belemerültem a számítógépbe. Mikor lesz a következõ? Vasárnap? Biztos ami biztos legközelebb felveszem videóra.

Gabi3
inecsg

Gabi3! Igen, vasárnap adja az M1 is. Nincs tv müsöröm igy most nem tudom hánykor lesz, kb. 13 óra fele szokott lenni.
Érdemes megnézni és is megnézem újra.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Gigi1: Gratulálok a babócához!!! Tudod nekem is ilyen volt az elsõ tesztem és 5 nap mulva már mindkét csík sötét színû lett.

Gabi3: Ha megírod milyen kaktuszaid vannak csinál a párom neked földet.

Lara: Érzi is a hátam, hogy Gergõ szépen gyarapszik.

Kriszti
gykriszta

Ildianyu! Kösz a köszöntést!

Gabi3! Lotti is fel szokott ébredni reggel / hajnalban (5-kor) az apjára. Van amikor rögtön visszaalszik, de ha nem (nyûgösködik), akkor befekteti mellém az ágyba, ott képes továbbaludni. Ma is ilyen napunk volt. És reggel 8 -ig aludt.
Melinda

Sziasztok!

Karmen: Azt hiszem be kell majd állítani a videót felvételre, mert valószínû, hogy anyósomék jönnek. Akkor biztos nem tudom megnézni, pedig nagyon érdekel.

Kriszti: Hát ez jó, mert a nevüket nem tudom. Meg már kezdenek kifogyogatni. De megnézem és megpróbálom megkeresni a könyvemben. Nagyon köszönöm elõre is. Lassan a balkon ládákat is be kell ültetni virágmaggal.

Melinda: Hát én nem vagyok ilyen szerencsés. A Fló nem alszik vissza semmi pénzért. De ma délután 3 órát aludt egyfolytában.

Remélem holnapra elmúlik ez az állat szél. Mert így nem tudunk sétálni a ligetben az utógondozó elõtt. Legyen jó idõ!

Mindenkinek szép álmokat!

Gabi3
inecsg

Gabi,

mi januarba voltunk berendelve a z utogondozoba, de mar nem volt kevdem elmenni. Azota sem voltunk, de asszem mar nem is megyunk.
Miert nem hagyod Flot az agyaban reggel. En sosem veszem ki rogton Jazmint. Hatha visszaalszik v. gagyaraszik. Jazminnak vannak berakva jatekok es mar az is jo szorakozas, hogy kivagdossa oket.

g.
gabomamo

Sziasztok!

Gigi!
Gratula! Halvány csík is csík! Kép

Gabómamó!
Lili is állandóan kidobál mindent az ágyból! Aztán azért kezd el ordítani, mert a kedvenc maciját nem éri el! Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Gabó: Próbáltam visszatenni, de üvöltés volt a vége. Nem szoktam rögtön felkapni, hagyom egy kicsit, de már nem alszik vissza. Nem baj legalább hosszabb a napunk. Hajnalban már tápit is adok neki utána cicit, hogy kibírja a reggeliig.
A kiságyban lévõ játékai nem érdekli már, csak ácsorog és várja, hogy jöjjek.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni.Szegeden jó orvost keresek,akinek van UH-ja és esetleg kicsit benne van a meddõségi témában is.Elõre is köszi az infókat,Kriszta
Névtelen

Szijasztok!

Kriszta!Szoktad még kenguruban vinni Gergöt?

Megnéztem a TVújságban és 13 órakkor lesz az adás az m1-en.

Ildianyu! Hanga is soxor kidobálja a játékokat, föleg akkor, ha már megunta a kiságyat és ki akar jönni. De van úgy, hogy felébred és még 1 órát lustálkodik. Ilyenkor csak fexik és gagyarászik és dugdossa a plüss kutyájának a fülét az orrábaKép

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Lara: Köszi, be fogom állítani a videót, mert tuti lefelejtem. A kutyának az orrába dugja vagy a sajátjáéba?

Flóci 7560 g, 69,5 cm. Fél 12-tõl negyed 3-ig voltunk az utógondozóba. Már csak jövõ ilyenkor kell mennünk, ha nincsen semmi baja. Valaki 5 hónaposnak nézte.

Gabi3
inecsg

Lara:
Igen õ a tesom csak elfelejtettem irni a multkor. talán csak nem a suliból ismered?Kép

Kriszti:
Gyüjtitek a kaktuszokat? Az tök jó! Nekem sajna jelenleg nulla a virágállományom, pedig volt olyan mikor totál dzsungel volt a lakás.

Remek éjszakánk volt Óránként kelltegetett Vanda. Biztosan a szél..
Képzeljétek az oldalán alszik mostanában. Olyan cuki.

Ágci:
tényleg jó ötlet a csoportos rendselés, Most nem találtam semmit, szólj máskor is nyugodtan.

Nina
nina74

Sziasztok!!!

Ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán jelentkezem, de most lesz az eljegyzésem, és nagyon el vagyok foglalva.

Képzeljétek, a múlt héten mindenórásnak néztekKépKépKép

Panka jól van, Meso is.
Puszilnak mindenkit.

Gigi!
Nagyon gratula, halvány csík is csík!!!

Karmen, neked legközelebb még ennél is jobban drukkolunk!!!

Ágci, nem válaszoltál!

Zsófi (28+3)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,
Zsófi,
azt hittem jöttök tegnap.
No, mindegy. Szerintem jövõ héten csütörtökön mi megyünk a bababörzére a mikkába, ott összefuthatnánk.
Mikor mész a Sikohoz?
Tudod, már új rend van az uh-n. Hétfõn megyek hozzá. Remélem gyorsan végzünk.

Kedves Kriszta,
mikor egy hasonló problémánál felvetõdött korábban ez a kérdés, én a nõgyogyim asszisztensét (egyébként védõnõ is), kérdeztem, és azt mondta, hogy bármelyik orvos ok, ha komolyabb probléma van, akkor úgyis a Kááliba küldik a leendõ kismamákat. Szóval én tudom ajánlani a dokimat is, ha egy megbízható és fiatal, de tapastalt orvoshoz akarsz menni, van magánrendelése, egyébként a klinikán dolgozik, és hétfõnként csinálja az uhkat, külön rendelésen, elõre be kell jelentkezni, és áltlaában be is tartja az idõpontot.
Mióta próbálkozotok?

Nina,
lehet, hogy a www.babaholmi.hu-n több mindent találsz.

Tegnap nem is írtam, szvsz is jó volt a tali, olyan aranyosak a gyerkõcök. Majdnem csk mi voltunk, uralták a terepet a lurkók.Kép

Gabi3,
nálunk uez van, ha nem veszem ki, addig bümbizik, amíg nem veszem ki. hiába van benn játék.

Melinda,
de egy bumbi paraszt vagyok, még nem is üdvözöltelek. Jó, hogy idetaláltál. Szóval, láthatunk vhol a kislányodról képet? A Lotti becenév, vagy így van anyakönyvezve? Írj magatokról egy kicsit. Mit csináltál, mileõtt babáztál, a kislányod, milyen? hisztis, nyugodt? Jó evõ? Miket csinál már...?

No, elhallgatok, hagyok másnak is helyet.Kép
Ágci

Kép
Ágci

Még vmi, ezt egy másik topikban találtam, aki esetleg nem néz tv-t (mint a mi családunk se sûrûn...Kép ):
[url=http://www.origo.hu/mindentudasegyeteme/papp/20030407papp35.html" TARGET="_top]http://www.origo.hu/mindentudasegyeteme/papp/20030407papp35.html[/url]
Ágci
Ágci

Sziasztok,

Agci,

mar napok ota errol van szo amit most megitrtal, mint aki felfedezte a spanyolviaszt Kép.(kezdessz Larara hasonlitani) A hetvegen lesz a M1-en.

Melinda,

mikor szultel? Asszem amikor szulesre felkeszitore jartam, akkor lattam 1 Lotti nevu babot. 2001. szeptember-oktober. Nem o az? Mert ha igen, akkor ismerem a lanyod, csak mar ne emlexem ra.

Jovo csutortokon megprobalunk elmenni a talllira.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Ágci! Szia, akkor megpróbálom röviden bemutatni magunkat.
A lányom Lotti Nikolettre van anyakönyvezve, de a Lottit használjuk. 2002. aug. 20-án született a klinikán, dr. Daru József segítségével. Ezért volt a 2 tûzijáték! (vicc)
Jogász vagyok, a közigazgatásban dolgoztam.
Lotti gyönyörû (szõke, kék szemû). kb. 7 kiló és 65 centi körül van, de hétfõn megyünk súlymérésre.
Naponta még 4x,5x szopizunk (voltak gondjaink a szopival), így rendkívül büszke vagyok magunkra, és Lotti egészen addig fog szopizni amíg elfogadja és amíg egy csepp tejem is van. Egyébként 5,5 hónapig pótlással bár de csak anyatejet kapott.
Lottika imád enni! Eszik már gyümit és fõzeléket is.
Hasról hátra tud forogni de nem gyakran mutatja be, fordítva elég gyakran. Állandóan gagyarászik, néha szinte énekel, sikoltozik (örömében). 2 foga van. 3 hete tud egyedül ülni. Imád állni (nem egyedül!), pedig ezt állítólag nem szabad. Hátrafelé tud lassan kúszni. Kicsit hisztis, de azért jól el tud lenni magában is.
Ennyit most röviden. Kérdezzetek nyugodtan, majd lassan én is felveszem a tempótokat.

Gabomano! Valószínû, nem a mi Lottinkat láttad.

Gabi3! Tényleg nem lesz már áprilisban torna?
Melinda

Lányok!
Köszi az infót, már hasznosítottam is, Teréz utcában vettünk Kittivel egy szivacsot.Kép És házhozszállították! Kép
Örök hálám üldözzön mindenkit!
Méri
méri

Sziasztok!

Lara!
Aranyos lehet Hanga, ahogy dugdossa az orrába a kutyus fülét! Kép
Melyik nap lesz ez a mûsor?

Zsófi!
Úristen, mekkora lehet a hasad! Kép
Gratula az eljegyzéshez! Kép

Ildianyu
ildianyu

Gabómamó,
nem azért írtam, tudom, hogy errõl volt szó, csak hogy itt a neten is olvasható, azt próbáltam vázolni, mert ugye pl. mi nem nézünk szinte egyáltlaán tv-t ellenben rohadt sok idõt töltünk a gép elõtt, innen is elolvashatom, mirõl is van szó. És ha esetleg más is lemaradna videostul, akkor itt elolvashatja.Kép
Ágci

az tök jó lenne, ha jövõ héten el tudnátok jönni.

Kép
Ágci

Sziasztok!

Ágci!
Gigi már ajánlotta ezt a linket (én már elolvastam), de azért köszi!

Gabómamó!
Olyan jó lenne ha jönnétek csütörtökön!Kép Mindkét gyerkõcöt elhoznád? Én már nagyon kíváncsi vagyok Simire élõben!

Gigi!
Gratula a csíkodhoz! Kép

Gabi3!
Hajnalban hozzáfogsz tápot készíteni Flócinak? Szerintem ha csak szopizna az is elég lenne reggelig (hajnalig). Nem?
Én még nem láttam Flórát csak fényképen, de hihetetlen hogy 5 hónaposnak nézték! Ez tök komoly?

Melinda!
Én is üdvözöllek közöttünk!A mi gyerekeink majdnem egyidõsek. Én 2002. aug. 27-én szültem Bálintot (a tesóját Benedeket pedig napra pontosan 3 évvel korábban).
Simán szülted Lottit v. császárral? A Daruval meg vagy elégedve? Hány napot voltatok bent a klinikán?
Most ugrott be, hogy mi lehet hogy ismerjük egymást! Nem jártál véletlenül kismamatornára Újszegedre a Védõnõképzõbe, és vizi kismamatornára az Újklinikára? Az Edit mondta mikor találkoztunk a Klinikán, hogy kislányod született (ha te az a Melinda vagy akire én gondolok...).

Nina!
Tesódék pontosan mikorra várják a babát? Tudják már hogy kisfiú lesz v. kislány? És neveken gondolkoznak már?

Lara!
Igaz hogy nem tõlem kérdezted, de én még szoktam Bálintot kendõben vinni, fõleg ha tömegközlekedünk (egyszerûbb).

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?