Sziasztok!
sasha
látod, hogy nincs olyan nagy baj, mint gondoltad! Remélhetõleg a házidoki okosabb lesz!
Dani is kb. 6 hónaposan hanyattfekvésbõl felhúzva uazt produkálta, mint Gabcsi baba, aztán csak 8 hónaposan ált fel elõször, most meg már mindenhol van és körbejárja a járókát. A járókájával szemben van egy nagy tükör, ha feláll benne, akkor pont látja magát, ugrál fel le és üvöltözi, hogy ba-ba-ba-ba. Amikor etetem akkor is kokettál saját magával a tüörben, ilyenkor felhúzza az orrát és vigyorog. Most meg úgy átszik megtanulta az orrfújást, de persze csak úgy a levegõbe, jön minden, mert ugye a fáradt agyú anyukája erre tanította. Tessék, most takaríthatok utána
Dió
Dani is pont uezt produkálja éjjel. Félálomban és csak cumizgat a cicin, nagyon nem is szív, aztán bekábul és alszik tovább, vagy beszélget még egy kicsit és elaltatja magát.
Pont tegnap néztem meg a Dunakeszis lakópark oldalát, nekem is nagyon tetszik! Melyik lesz ikerház, társasház?
A Kismamában volt egy recept fogzáskönnyítésre:
kis olívaolajat összekeverni szegfûszegolajjal és teafaolajjal, ez nyugtatja az ínyt és fájdalomcsillapítókén t is hat.
Aki használ gfogzásra Chamomilla homaobogyót, milyen adagolásban adjátok? Csak akkor kell, amikor jön a foga, vagy folyamatosan, amikortól kibújt az elsõ fogacska?
Nyuszi
Gratula a pápához Emiliának! Dani a troliknak szokott
Kataa
Az utazóágyat tényleg komolyan gondoltad! De ari vagy!
Július 17-tõ aug 2-ig megyünk nyaralni, ha akkor tudnád nélkülözni, azt nagyon megköszönném!
Ha megnézted a fotókat, amiket a Pataki feleségérõl mutattak, akkor még nem volt kismami, hát ott sem volt egy nádszálvékony termet! A legjobban a robbantott-cipõs-székre feltett lábas-patakihozsimulós-erotikusnak vélt kép tetszett.
Fú, de gonosz vagyok.
elsõ melóhelyemen volt egy 43 éves férfi minkatársam, aki még mindig a szüleivel élt, nagyon zárkózott volt, szex téma, vagy hasonló poénok szóba sem jöhetett. Anyukája, amikor õ született, kapott vmi betegséget és utána mindig azt mondták neki, hogy kisfiam ne hagyj minket sosem egyedül, ne menj ide, nem menj oda, ne csináld ezt vagy azt. És mi lett belõle egy magábafordult megkeseredett agglegény, akinek ég barátnõje sem volt sosem.... Valamennyire azért érthetõ a szülõi féltés, de ez már nagyon átcsapott a másik végletbe.
Cipõlevetés
Mivel nálunk kutya van, aki az elõszobában közlekedik napközben, este fürdetik és utána jöhet be a szobába, pontosabban behozza apósom és a kis vackán el is alszik, nem mászkál a lakásban. Így az elõszobában mi is mindig papucsban vagyunk, de a szobákban nem. Viszont a dokinéni és a védõnéni mindig hoz magával nejlon cipõvédõt. A védõnõmet viszont úgy kell beterelni a fürdõbe, hogy ugyan már mosson kezet a retkes troli után!
Beszti
Vasalás, igyekszem olyan ruhákat venni, amit nem kell vasalni
PErsze ha nagyon muszáj, akkor azt a darabot, ami éppen kell gyorsan kivasalom. De náéam nem áll kupacban a vasalnivaló, mint anno anyukámnál, õ még a bugyikat is kivasalja
A férjem minden reggel kivasalja magának az ingét, amiben elmegy dolgozni. A rahedli ruhánk nem látom értelmét kivasalni, mert beteszem a szekrénybe és csak újból összegyûrik egymást, és akkor kezdõdik minden elõlrõl. Hát én így vagyok a vasalással
Judy
Gratula Gergõnek a forgáshoz!
A víznyeléssel ne aggódj, Dani is szokott néha, még direkt is iszik a vízbõl, persze az usziban próbálom nem engedni neki. Mi egész picikora óta csurgatjuk az arcára a vizet, most már fröcskölni is lehet, meg se kottyan neki. Ha rendszeresen csináljátok, akkor elõbb utóbb belejön!
Hastáncbõr eltüntetés:
Feküdj hanyatt, a derekad szorítsd le a talajhoz és a lábad kinyújtva, minél közelebb a talajhoz emelgesd. ez az alsó hasizmokat mozgatja meg, elég nehéz, de bele lehet jönni. Vagy evezõülésben, (térd felhúzva, félig hátradõlve, karok elõl a láb mellett kinyújtva, úgy, mintha kétevezõssel eveznél), hátra engeded a hátad, piciket mozogva. Ez vmivel könnyeb, mint az elõzõ és uott dolgoztat. Jó pocizást!
gumicukor és dani