Új privát üzeneted érkezett!

gumicukor
Végre valaki!! - nálunk dettó ez a helyzet - és én sem vasalok - utállom!!!

Dió
Városliget nekünk is jó!!
de jó a Margitsziget is, vagy bármelyik park a belváros közelében

Zita
Várni még egy kicsit - hidd el össze fog ugrani - ha közben nem töltöd ki kajcsivalKép - erre kell vigyázni!!

Djeszter
sok sikert a dinnyéhez - nem tudom mekkora mennyiséget tervezel, de arra készülj fel, hogy gondozni kell rendesen! és sok-sok napsütés kell neki + víz - de annak meg van a taktikája, hogy mikor mennyi, mert ha túl sok, akkor ízetlen lesz, esetleg szétreped.
Ha gondolod, nekem van egy barátnõm, aki dinnyézett Meggyesegyháza környékén, bármi tanács kell, megkérdezhetem majd tõle Kép

Ági
megvan a szakdoga, de 30 MB - így nem tudom elküldeni - ha gondolod megvan kinyomtatva is, sõt van olyan is, ami plusz példány, ha minden igaz - azt neked adhatom...

Nyuszi
ez tényleg érdekes.... nálunk alul van 2. - úgy hívom, kis Süsü - mert a nagynak ugye 4 van...Kép

Porszívó
Képzeljétek felfedeztem, hogy ha bekapcsolom a porszívót, egybõl csend és nyugalom van - sõt idõvel el is alszik rá.... úgyhogy manapság nagy tisztaság van ám nálunk Kép

Forti
lehet, hogy azért volt nyûgös: Nálunk pl. Dodo mindíg iszonyú nyûgös, mielõtt valami új tudományt bemutatna Kép

sasha
ezek szerint mi még nagyon le vagyunk maradva. Dodo 8 nappal idõsebb, de még nem ül önállóan - szeret ülni, de közben tartanom kell, mert elborul...

Most viszont megyek, mert felébredt, hallom, hogy dumál márKép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Forti

Gratula a felálláshoz!Kép Biztosan a fogmanó gyötri szegényt! Emília is kétszer sírt fel éjfél elõtt amikor kibújt a legutóbbi foga. És nem ám csak úgy felsírt, hanem még utána a kezemben is, alig bírtam megnyugtatni.Az ujjamat meg valósággal kitépta a szájából, amikor próbáltam neki bekenni az ínyét. Azért eléggé fájhat ez a dolog szegényeknek...Kép

Sasha

Ez a beszéd! Meglátod nem lesz semmi baj. Megnéztem Gabcsi képeit az albumban, nagyon vagány abban a sapkában!Kép

Higiénia

A szomszédunk nem akart a lakásba bejönni cipõvel, mondván hogy a kisgyerek a földön kúszik, jajj istenem, nehogy beteg legyen...Mondom mi sem húzzuk le a cipõt a bejárati ajtó elõtt és még nem volt beteg.KépNem visszük túlzásba a takarítást, mert kell az a kis egészséges kosz hogy ellenálló legyen a szervezete.Kép
Tegnap ugyan kimostam a függönyöket, meg lemostam az ablakokat, mert ma jönnek a kolleganõmék akik megvennék a lakást.

Lányok

Ti tudtok olyan rendelkezésrõl ami kimondja, hogy mindig elõjoga van a házban lakóknak az elõvásárlásra ha valaki eladja a lakását? A szoszédom ezzel csesztet és már megõrülök tõle. Még a végén összevesznek rajta...Kép

Rit

Emília ugyan tud már ülni de ha fáradt még mindig könnyen elborul. Tegnap pl. addig hajtogatta meg húzkodta a fején a textilpelenkát, hogy elvesztette az egyensúlyát és hanyattvágódott...Kép

Képzeljétek Emília lekesen pápázik mindenkinek, olyan aranyos!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Sziasztok!

Most sajnos noncs idõm angyon vissazolvasni, mert ma költözik el anyukám tõlünkKép és pakolunk, csak jöttem beszámolni, hogy tegnap voltunk babaúszáson az Újhegyi usziban. A vizipók tartja.
Tehát összességében pozitív voltaz élmény, mivel az Emma nagyon jól érezte magát, tetszett neki, nagyokat vigyorgott közben. Azért van pár negatívum is: Az öltözõ nem zárható, és csak egy nagy asztal van bent, amin lehet pelenkázni. Így babakocsival nem lehet vinni, mire pedig elcipeltem oda az Emmát (kb 10 perc gyalog), azt hittem hogy leszakad a karom. A medence nem csak babáknak van fenntartva, elõttünk pl alsó tagozatosok voltak benne, és amíg a babaúszás tart addig is vannak a medence más részén babaák, gyerekek a szüleikkel,a kik cska simán magán úton jöttek az usziba.

Pozitívum: A víz kb 1 m-es, így még én a 160 cm-el is nagyon jól tudtam térdelve, gugolva fogni Emmát. A víz hõmérséklete nagyon kellems, én egy percig se fáztam benne, nem úgy mint más uszodákban, Emma se fázott, talána legelején egy minimálisna, de nem sírt miatt egyik baba sem. A 1/2 6-os órán összesen 3-an voltunk, mondjuk gondolom ez köszönhetõ a szeles idõnek is. Emma szinte végig vigyorgott, cska 20 perc után fáradt el, akkor ki is mentünk a vízbõl a másik kezdõ babával együtt. Egxébként akkor e úgy fáradt el, hogy a vízben nem volt kedve lenni, csak akkor már cska az ölemben akart ücsörögni, miközben én ugráltam, az nagyon tetszett neki, de a karmozdulatokat, meg lábmozgást nem akart már csinálni, az ellen tiltakozott.
Szóval egyenlõre tetszik.

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 

 
 

Sziasztok

Hu mi termes volt itt fel nap alatt: )))
Nekunk jol telt az ejszaka csak keson akart elindulni,mert fel 8-kot indultunk a batyamektol es persze bealudt a kocsiban,utana persze mar csak 10-kor aludt el.Viszont addig a kiasagyaban nyuglodott neha bementem hozza ha sirdogalt,de aztan megint magatol aludt el: ))))
Nem tudom mi lehet a levegoben hogy ennyi babaoca rosszul alszik,Alex nagyon erzekeny a frontokra most pedig nincs jele.


N nn jjhm jhmjmhnj j (ezt Alex irta)persze itt ul az olemben mert mar fel 7-ota megunta az egyedul jatszast.

Zita
Nekunk bevalta Rossman pelus,olysn mint a Babylove csak nem rugalmas a fule,de amugy jo.

Gumicukor
Ha nekunk nem kell az utazoagy eppen akkor en szivesen kolcsonadom nektek,de a jaroka is jo otlet,bar lehet hogy nem tudna hogy most a kkor mi van eddig ebben nem kellett aludni: )))

Sasha
Hat passz,mindenesetre a tuletetest azert a kanalasokbol lehet csinalni mert itt tobben is irtataok hogy csak keveset adtok egyszerre az elejen hogy ne terhelje a gyomrat.Viszont en tudom hogy Alex aki egyebkent egy atlag evo,addignem hagyja abba a kajcsit amig van benne,marmint a gyumit vagy fozit.Tegnap plmegevett 190 sutotok+krumplit.
Viszot az ultetes egyaltaln nem jo semmilyen kaja utan mert akkor meg az en nem bukos babam is visszaadja felet.Probald meg felteteni egy kicsit eves utan legalabb fel orat.
Nekem mivel tapszert eszik abbol ha mar jollakik elloki az uveget ,de ahat az koztudottan jobban laktat.

Doi
Mi az inerneten hirdettuk a lakast meg a kocsit is es nagyon hamar sikerult eladi.Azt hiszem e-otthon.hu volt az oldal.
Nekunk is ilyen megfontolasbol kell hamarbb eladni alakast minhogy koltozunk hogy megkapjuk a 2 milliot,viszont igy fel evig lakunk majd mashol az uj elott.
Djeszter
Gartaula Marcinal a felallashoz !!!!

Hat ez a Pataki Attila story tenyelg durva.Viszont nem tudom lattatok-e de a feleseg iszonyat kover lett es allitolag nekik sokaig nem jott a baba es mindenfele hormonkezelst kapott.Gondolom utanam ar csak a Taltosban hittek meg csodaban es most duplan feltik a babat aki hosszu idok varakozas utan jott csak.

Pocok
Jol lehetett Manka akissraccal )))
Na akkor majd majusdban megbeszelunk egy talit mert a fejrem husvet utan elutazi a vilag masik vegebe en meg anyueknal leszek addig nyaralani : ))
Tudod a ferjem nagypapaja Verocen van betegotthonban es minden hetvegen meglatogatja vagy juk es oda a Vaci uton menni,majd egyszer en addig idozok nalatok jo???

Na megyek mert nyikorgas van.
Kataa es a jelenleg babakocsiban ulo es taviranyitozo Alex

Kép
Kép
kataa
 
 


Kataa!

Akkor megnyugodtam, nekünk 20 db 10*15-ös+4 dbmásolat+1 nagy kép volt 10000 Ft, de énsokalltam, mert az elején nekünk kevesebbrõl volt szó, csak aztán mindíg lett valami plusz költség.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sasha!

Az én lányom aztán imádja túlenni magát, ha valami ízlik neki képes addig enni amíg szószerint folyik vissza belõle, de ettõl nem hörög! Az eredmény maximum egy jó nagy büfögés keretében az én pulóveremen landoló kaja maradvény. Szóval nem hiszem hogy túletetnéd Gabit.

manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Forti
Hu de ugyo Levi.Es ha megint jon a foga es azert ilyen siros??

Zita
Ezt nekem is mondta hogy igy majd hamarbb megfordul meg kuszik a jatekokert,hat eddig semi: (

Rit
Hat ti jo sokaig aludtataok ma ; )))MEgont rossz ido van ugyhogy leredukalom a setat az altatasra.

Nyuszi
Csak akkor van elovasarlasi joga a szomszzednak ha benne van a tarsashazi alapito okiratban.Nezd meg ott es ha nincs benne akkor csak mondja; ))
Mi az eloszobabana mar levesszu ka cipot de nem a baba miatt ,amgunk miatt,igy szoktuk meg.Viszont az utalom ha kerdes nelkul vegigmenne a szonyegen cipovelmint a dokinenink uge Rit????

Mano
Hany perces az ora,nekunk 45 perc es Alex 35-ig nagyon elvezte : )))
Hat igen ide is jarnak elotte kisgyermekesek,es ami nem tetszik de ez mindenhoil igy van hogy csak egy biciklis gatyo van rajuk amibol ugye kimegy a pisi.Alexnak van uszopelusa de hat semmit sem er mert mase meg attol belemegy : (((

Kép
Kép
kataa
 
 


Kataa!

Itt 30 percesek az órák. Ti milyen gyakorlatokat csináltatok az elsõ órán?

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Kataa!

190 ml fõzelék? Húha! Hát Gabinak kb 150 ml-t készítek aminek a fele be se jut a szájába, hanem a partedlin köt ki és mindig marad a tálkában jó pár teáskanálnyi. Kb olyan 80-90 ml fõzit eszik meg, de ma kiszámolom pontosan!

Manó!
Nem Gábor nem eszi túl magát szerintem, mert ami nagyon ízlik neki (pl. az elsõ falat után elkezd vigyorogni és repkedKép) abból sem eszik olyan sokat. A banánból evett meg egyedül egy egészet. Ha már nem kell neki akkor löki ki a szájából, vagy egyszerüen kiveszi a kanalat a kezembõl és játszik vele.

Húúú de kiváncsi vagyok mennyit hízott 5 hét alatt! Jõvõ héten megyünk tanácsadásra, de ezen a héten kellett volna, csak a lüke dokinõ miatt, meg a kórházak miatt (amibõl ugye semmi sem lett) nem vittem el ezen a héten, hogy ne érje annyi zaklatás egy héten. Viszont lemértem és 73 cm. 5 hete volt 9040 g. Örülnék, ha leállna ez a rohamos gyarapodásKép Lassan leszakad alatta a karomKép

puszi
sasha és a 6 hónapos gábor

Kép
sasha
 
 


Nyuszi!

Egyáltalán nem biztos, hogy elövásárlási joga van. Nálunk az van, mert igy szólt a megállapodás, de itt csak 6 sorházi lakásról van szó, és eddig még semmi gond nem volt, pedig már 2 lakás is el lett adva.
Általánosságban ez nem igaz!

Zita!

Az jó, ha sokat van földön a baba, mert tud kószálniKép, ha akar. De ekkor sincs biztositva az, hogy elöbb fog mászni, kúszni, mint felállni. Nálunk Nátán sokat van földön (söt, szinte csak ott van), és ugyan elöbb mászott, de rá két nappal felállt, ugyhogy hiába lenne fontos a mászás, ha ö nem ugy akata. Igaz, most sokat mászik, és nem jár. Tehát azért gyakorol.

Forti!

Nagyon ügyes!KépKép

Anemona, Gumicukor!

És hogyan oldjátok meg azt, amit mindeképpen kell vasalni. Én sem szertek, de egyszerüen kell. Vagy mégesem?KépKép
Adjatok már biztos tippet rá, hogy ne is kelljen vasalni,d e azért nem legyenek gyüröttek a ruhák!

A fog:
Hát én nem is tudom, mi lesz majd a fogváltáskor. Grrrr... Az biztos, hogy én nem huzogatom neki, de azt is tudom, hogy az is rossz, ha már szinte nem tartja semmi.

Panda!

Akkor OK.Kép De a szemfognak nem baj, ha csak késöbb jön? Mennyivel késöbb? Lesz helye?
Ugy tünök, mint aki elsögyerekesKépKép, de komolyan mondom, fogalmam sincs róla, Beninek hogy jöttek a fogai. Igaz, neki nem ilyen ütemben jöttek, egy kcisit lassabban. Most van neki 20, de hogy a 8 után mikor jött ki a többi, már nem tudom.
Dokinéni?
Nem tudom. Nátán egy kicsit szöttyög. Már lassan esedékes lenne, bár a súly és hosszmérésen kivül semmi nincs, amiért el kéne menni (popsikrémünk és fürdetökrémünk van, illetve ez utóbbit, mióta a nagykádban fürdik, nem is használjuk). Súlyilag nem tudom, hogy állhat, de már nem is olyan nagy kérdés, amióta nem csak szopit kap. Most már egy nap elfogy 190-200 g pépes étel is, és nem tünik ugy, mintha nem lenne elég. Ma adtam almalevet is neki, de inkább csak az üveggel szórakozott, nem kellett neki.
Képzeld, a szomszéd kislánynál valószinü véletlenül rosszul adta be a szuritKép (túl mélyre vagy nem elég mélyre), és holnap fel fogják neki vágni (ráadásul altatásban, gondolom, hogy nehogy izegjen-mozogjon). 3 hónapos.
Nem lehet jó egyiköjüknek sem. Meg egy kicsit nekem sem, mert én ajánlottam a dokit, igaz, már nálunk is adott be jópár oltást (a két gyereknek együtt talán 7-et), és még eddig semmi baj nem volt. Meg nagyon gondos volt mindig.

Beszti
megyek vasalniKépKép, mert amig jobb módszer nincs, addig kénytelen vagyok, és csak ilyenkor lehet, amikor Nátán alszik

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Gergõ tegnap átfordult hátról hasra. Igaz, a lábát beakasztotta belém, de azért örültem, mert eddig csak hasról hátra csinálta. na és mi volt a motiváció? Focilabdájáért tekergettKép
Holnap utazunk el Sopronba anyukámékhoz és ha minden jól megy húsvétig maradunk. Úgyhogy még gyorsan írok, mert aztán no internet.

Sasha!
remélem már nem hörög Gabi. Szerintem, ha még mindig aggódsz, keress egy másik dokit, akinek jobban adsz a véleményére.

Manó!
De jó, hogy élvezte Emma az úszást. Ha visszajövünk, mi is elkezdjük. A Camponához szeretnénk vinni a Gergõt, ha továbbra is szép marad a bõre. A férjem már langyibb vizet szokott hozni este és az arcát is locsolgatjuk. Tegnap mondjuk jó hülye voltam, úgy fröcsköltem rá, hogy nyelt egy kicsit. Szerencsére csak én ijedtem meg, õ nemKép

Kataa!
Az én dokim se veszi le a cipõjét. Persze nem szólok neki, mert én hívom ki, ez van. Mi mindig levesszük. A védõnõ is le szokta venni. Egyébként én se vagyok paraanyuka, játékait nem mosom pl. Vasalni szoktam a cuccait, de azt az érzékeny bõre miatt. Meg szeretek is vasalni.
Az én fiam is csak akkor bukizik,ha az apja gyömöszöli evés után, meg ültetgeti.

Zita!
Nekem is ez a problémám, felül még a kis kockák is megmaradtak a hasamon, alatta meg ott a hastáncos bõrKépSzóval olyan mamásKépNem is tudom van-e erre gyakorlat, mert a felülés inkább a felsõ kockáimat eddziKép

Gumicukor
Nekem is rugdossa a hasamat a pelenkázon Gergõ. Csak az a rossz. amikor feljebb talál el. De az apját sem kiméli bizonyos helyekenKép

Na pusz, jók legyetek, nem tudom mikor jövök újra. (Azért annyira nem kell jónak lenniKép)És KHÜKép

KHÜ=Kellemes húsvéti ünnepeket!

Judy és Gergõ
Judy (fodroczy)
 


Beszti!

Szegény kislányKép És hogy derült ki, hogy rosszul oltották? Mert Gergõnek is megmaradt kicsit a duzzanat (hiába borogattam, kenegettem) a 3. és a 4. hónapos után is, de azt mondták nem baj és tényleg pár hét alatt lement.

Judy
Judy (fodroczy)
 


Sziasztok!

sasha
látod, hogy nincs olyan nagy baj, mint gondoltad! Remélhetõleg a házidoki okosabb lesz!
Dani is kb. 6 hónaposan hanyattfekvésbõl felhúzva uazt produkálta, mint Gabcsi baba, aztán csak 8 hónaposan ált fel elõször, most meg már mindenhol van és körbejárja a járókát. A járókájával szemben van egy nagy tükör, ha feláll benne, akkor pont látja magát, ugrál fel le és üvöltözi, hogy ba-ba-ba-ba. Amikor etetem akkor is kokettál saját magával a tüörben, ilyenkor felhúzza az orrát és vigyorog. Most meg úgy átszik megtanulta az orrfújást, de persze csak úgy a levegõbe, jön minden, mert ugye a fáradt agyú anyukája erre tanította. Tessék, most takaríthatok utána Kép

Dió
Dani is pont uezt produkálja éjjel. Félálomban és csak cumizgat a cicin, nagyon nem is szív, aztán bekábul és alszik tovább, vagy beszélget még egy kicsit és elaltatja magát. Kép
Pont tegnap néztem meg a Dunakeszis lakópark oldalát, nekem is nagyon tetszik! Melyik lesz ikerház, társasház?

A Kismamában volt egy recept fogzáskönnyítésre:
kis olívaolajat összekeverni szegfûszegolajjal és teafaolajjal, ez nyugtatja az ínyt és fájdalomcsillapítókén t is hat.
Aki használ gfogzásra Chamomilla homaobogyót, milyen adagolásban adjátok? Csak akkor kell, amikor jön a foga, vagy folyamatosan, amikortól kibújt az elsõ fogacska?

Nyuszi
Gratula a pápához Emiliának! Dani a troliknak szokott Kép

Kataa
Az utazóágyat tényleg komolyan gondoltad! De ari vagy! KépKép Kép Július 17-tõ aug 2-ig megyünk nyaralni, ha akkor tudnád nélkülözni, azt nagyon megköszönném!

Ha megnézted a fotókat, amiket a Pataki feleségérõl mutattak, akkor még nem volt kismami, hát ott sem volt egy nádszálvékony termet! A legjobban a robbantott-cipõs-székre feltett lábas-patakihozsimulós-erotikusnak vélt kép tetszett. Kép Fú, de gonosz vagyok.

elsõ melóhelyemen volt egy 43 éves férfi minkatársam, aki még mindig a szüleivel élt, nagyon zárkózott volt, szex téma, vagy hasonló poénok szóba sem jöhetett. Anyukája, amikor õ született, kapott vmi betegséget és utána mindig azt mondták neki, hogy kisfiam ne hagyj minket sosem egyedül, ne menj ide, nem menj oda, ne csináld ezt vagy azt. És mi lett belõle egy magábafordult megkeseredett agglegény, akinek ég barátnõje sem volt sosem.... Valamennyire azért érthetõ a szülõi féltés, de ez már nagyon átcsapott a másik végletbe.

Cipõlevetés
Mivel nálunk kutya van, aki az elõszobában közlekedik napközben, este fürdetik és utána jöhet be a szobába, pontosabban behozza apósom és a kis vackán el is alszik, nem mászkál a lakásban. Így az elõszobában mi is mindig papucsban vagyunk, de a szobákban nem. Viszont a dokinéni és a védõnéni mindig hoz magával nejlon cipõvédõt. A védõnõmet viszont úgy kell beterelni a fürdõbe, hogy ugyan már mosson kezet a retkes troli után!

Beszti
Vasalás, igyekszem olyan ruhákat venni, amit nem kell vasalni Kép PErsze ha nagyon muszáj, akkor azt a darabot, ami éppen kell gyorsan kivasalom. De náéam nem áll kupacban a vasalnivaló, mint anno anyukámnál, õ még a bugyikat is kivasalja Kép A férjem minden reggel kivasalja magának az ingét, amiben elmegy dolgozni. A rahedli ruhánk nem látom értelmét kivasalni, mert beteszem a szekrénybe és csak újból összegyûrik egymást, és akkor kezdõdik minden elõlrõl. Hát én így vagyok a vasalással Kép

Judy
Gratula Gergõnek a forgáshoz!
A víznyeléssel ne aggódj, Dani is szokott néha, még direkt is iszik a vízbõl, persze az usziban próbálom nem engedni neki. Mi egész picikora óta csurgatjuk az arcára a vizet, most már fröcskölni is lehet, meg se kottyan neki. Ha rendszeresen csináljátok, akkor elõbb utóbb belejön!

Hastáncbõr eltüntetés:
Feküdj hanyatt, a derekad szorítsd le a talajhoz és a lábad kinyújtva, minél közelebb a talajhoz emelgesd. ez az alsó hasizmokat mozgatja meg, elég nehéz, de bele lehet jönni. Vagy evezõülésben, (térd felhúzva, félig hátradõlve, karok elõl a láb mellett kinyújtva, úgy, mintha kétevezõssel eveznél), hátra engeded a hátad, piciket mozogva. Ez vmivel könnyeb, mint az elõzõ és uott dolgoztat. Jó pocizást!

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Judy!

Hogyan derült ki?
Nem volt nehéz, mert azon kivül, hogy csomós volt (olyan nálunk is volt, de én észre se vettem egy darabig, mert nem látszott, csak egyszer simogattam lábacskáját és akkor vettem észre), az oltási terület egy kis részen piros is volt. A Heim Pálban elöször adtak rá neki kötést, hogy hátha segit, de mivel nem javult, és ilyen esetben eltályogosodhat, holnap megcsinálják.
Az egész nem is lenne baj, emrt ugyan biztos fájna neki, de az azért nem olyan nagy gond, hanem az altatás!Kép Ilyen kicsi gyereknél!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


sziasztok
Ilke,Nyuszi
az én párom se tudná elsorolni szerintem hogy miket eszik petike de nem baj én amugy is utálom már a "na és mit eszik már a gyerek kérdéseket " bár én is mindig elmondom hogy mit szeret petike és mit eszik meg Kép.

Rit,Gumicukor
én sem vasalom petike cucaitt egylen egyszer vasaltam ki öket mielött megszületetKép különben én is utálok vasalni de nagy ritkán muszáj mert a páromnak valami féle inget fel kell venni Kép

Rit
ne aggodj petike is szeret ülni de még magátol nem tud mert eldöl .

Lányok
petike kezdi megutálni a fekve evést mert idáig a karomon fekve ete a bébiételt is de mostanába csak ülve szeretne enni bébiételt igy vagy a babahordoba eszik vagy a lábamon ül miközbe fogom mert különben eldölne és ugy eszik .

Pusz Csics és a horkolo alvo petike
csics
 
 


Kataa, Beszti

Az alapító okiratban nincs benne, megnéztem de arra hivatkozik, hogy van rá valami rendelet. Már tele van a hócipõm az álszentségével, mert minden nap feljön valamilyen ürüggyel és megemlíti ezt, de ugyanakkor hozáteszi, hogy õ nem akarja elvenni a lakást mások elõl, csakhát szeretne nagyobbat és itt maradni a házban.

Lányok

Valamelyikõtök , vagy a párotok nem ügyvéd? Aki tuti biztosan tudná ezeket a dolgokat.

köszike
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Sziasztok lányok!

Idõm nem sok, nem csak a baba miatt, és végigolvasni nem hiszem, hogy sikerül, remélem jól vagytok, és a babák szépen gyarapodnak.

Zsófi is egyre ügyesebb, bugyborékol a nyálával, próbál oldaláról a hasára fordulni, mindent a szájába vesz.

Beszti,
Kijavítanád az életkoromat a táblázatban, ugyanis ÁPrilis 9-tõl én már 28 éves vagyok.KépKép

Próbálok majd jönni gyakrabban.
Zulu, én is sajnálom hogy nem találkoztunk, de majd a májusin remélem összefutunk, és összehozzuk a két kiscsajt.

pusza

Brokkoli és Zsófi
brokkoli
 
 


Gumicukor

Írtam Neked mélt...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


BrokkoliKép

Így utólag is nagyon boldog születésnapotKép Néhány nappal ezelõtt írtam neked ide, de ezek szerint nem olvastad. Leírom megint, hátha most elolvasod. Szóval a barátnõmék nem régen költöztek Lõrincre, és ha jól tudom, te is ott laksz. A barátnõm most már bármelyik nap megszülhet, de sajna gyerekorvost még nem választott. Tudnál ajánlani? Körzetileg nem tudom, hogy kihez tartozik, de a Csontváry utcában lakik. Van olyan orvos a kerületben, akihez inkább ne menjen, mert nincs túl jó híre? (Csak azért kérdezem, mert nálunk van ilyen.) Elõre is köszi.

LányokKép

Van köztetek esetleg valaki, aki szerzõdéses alapon fizeti a TB-jét? Szeretném megtudni, hogy ezt hol lehet intézni, és mennyi egy hónapban.

Üdv
Tüni és Gergõ
tüni
 
 


Gumicukor!
Köszi a hasas tippetKép
A másik topikban láttam, hogy Te is az Erikánál szültél. Én is. Szerintem is nagyon kedves és aranyos.

Beszti!
Remélem rendbe jön a kislányKép

Nyuszika!
A párom jogász, õ is úgy tudja, hogy csak ha a társasházi alapítóokiratban benne szerepel. Ha nem, akkor nincs elõvásárlási jog, de még utánanéz a törvényben.

pusz, Judy
Judy (fodroczy)
 


Sziasztok

Hatma tiszta lust vaolamAlex elaludt 10-kor es en is lefekudte,oooolyan jol esett : )))

MAno
Nalun is ugy volt hogy 18 kep 8900Ft aztan persze a 24bol mind jol sikerult ,darabja 500Ft-ert,ja es persze szep albumokat is vettem amiben ket kep van a nagyonak,ugyhogy igy jott ki az osszeg.Sajnos videken is ez az ar,mert tavaly mikor itton volta a noveremek csinaltattunk nekik is es ennyi volt.
4 gyakorlat volt az uszoson,eloszor a spricceles az arcra,aztan kinyujott kezzel betenni a viz ala bbat es mikozben magam fele huzom ugy emelek ki fokozatosan a vizbol.Aztan levinni a medence aljara es magatol jott fee s az utolso meg hogy a fejenel fogva lebegjena hattal vizen.Remelem erheto volt.

Sasha
Most eloszor ,ja es ma is ennyit evett,igy utana mar nem adtam neki tapszert mert ugy jollakott es el is laudt.gyumibol meg nem ertem mennyit eszik.Most vettunk digitalis konyhai merleget es azert tudom ilyen pontosan.
Bar a vedono szerint akinek a velemenyere nem adok mar egyaltaln 100 ml is leeg hogy maradjon a tapszer,de en inkabb mar redukalnam le a tapszerek szamat es egyen minel tobb termeszetes anyagot.ja es meg nem vettem neki bebi kajat,lehet hogy meg az elejen vagyok de ugy elvesem neki kotyvasztani a kajcsit : )))
Szerintem is hallgass meg megegy dokit egy sosem mervado.

Nyuszi
Ahogy Judy is mondta nincs ilyen tornveny,en onnan tudom hogy a mi vevoink egy ugyved hazaspar es ok mondtak.

Judy
De jo fejvagy hogy szeretsz vasalni,meg ilyet nem is hallottam : ))En ugyan nem szeretek de muszaj es akkor inkabb tul vagyok rajta minel gyorsabban.
En minden mosas utan rogton vasasalok hogy ne maradjon meg mert azt utalom.
A ferjem csak 100%apmut ingekben jar igy minden heten legalbb 5 ing a varhato ;(

Gumicukor
Ha nekunk nem kell akkor persze hogy komolyan.Beszeljunk rola Julius elejen es akkor kiderul,nekunk meg nioncs tervunk a nyarra.Biztos lesz balaton is de inkabb augusztusban.Meg valahova 2-en is elmegyunk hogy a Skymiles pontjaink ne vesszenek karba.

Brokkoli
Boldog szulinapot neked utolag is ;))))

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Nem igazán tudok olvasni bennetek, hihetlen sokat írtok. Kép Másik topikba szoktam néha bekukkantani, ott még viszonylag kevesen vagyunk és könnyebb naprakésznek lenni.
Szilárd már 7 hetes, túl vagyunk az elsõ heteken, szépen összeszoktunk. Nagyon aranyos gyerkõc, nem akarom elkiabálni, de nem hasfájós. Persze éjszakánként pukigondok vannak, amit csak teljesen éberen tud kitornászni. Így néha félalomba nyöszi van. Kép És persze az éjszakai evések után a büfizés is nehezen megy.
Rengeteg mosolyog:
[url=http://www.pollar.hu/0331/nevi.jpg" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/0331/nevi.jpg[/url]
[url=http://www.pollar.hu/0331/ezisvigyaz.jpg" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/0331/ezisvigyaz.jpg[/url]

ez pedig mai: [url=http://www.pollar.hu/0410/falat.jpg" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/0410/falat.jpg[/url]

Brokkoli
Boldog Szülinapot!

Gumicukor
Mikor jöttök Jb-be? Mi már sétálgatunk. Kép

myssnia+szilárd
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok
Myssinia
nagyon aranyos szilárdbaba Kép különösen amelyiken fekszik a szönyegen Kép

Kataa
a tápszer adagot én is szivesen csökenteném csak elöbb még felhizlalom petikét 9és fél kg de szerintem nem könyü kiváltani 1-1 tápi adagot mert sok mindent nem lehet még adni nekik .

Pusz Csics és petike
csics
 
 


Nyuszi
Én is a fogmanóra gondoltam (nekem sem nagyon engedte hogy az ínyéhez nyúljak) meg az új tudományra, de már valami változhatna. Annyira sajnálom szegényt, olyan fáradt egész nap, állandóan dörzsöli a szemét és tiszta nyûg.


Képzeljétek ma délelõtt aludt egy kicsit, apa volt a felvigyázó én pedig bejártam budát. Apa mesélte hogy amikor felébredt Levi, egybõl felállt a kiságyban. Ez egyrészrõl jóóó, de másrészrõl ezt még kómásan adta elõ, és ha apa nem ugrott volna akkor olyat vágódik... Remélem reggel nem fogja ezt elõadni, mert akkor még nem tudja elkapni senki. Nem jött még rá, hogy a rácsot nem szabad elengedni akkor sem, ha már felállt.

Hanyatvágódás: Levi is elég sokat vágódik ülõ helyzetbõl hanyat, ma pl. a küszöbön akart megfordulni (irányt változtatni), hát nem sikerült neki. És úúúúúúgy tud ilyenkor sírni. Annyira sajnálom.

Judy
Gratula Gergõnek a forduláshoz!

Lányok én is akarom látni a Pataki képeket!!!! Kép Hun vannak?

Brokkoli
Utólag is nagyon boldog születésnapot!!!

myssnia
Nagyon édes Szilárd!!! Az a manó fej... nagyon tuti. Kép Kép: Kép

Forti és a nyügi Levi aki ma 37 hetes

Kép
Kép
forti
 
 


Kataa,Judy

Nagyon köszi az infot, remélem is hogy nem ennek a tudálékos nõnek kell eladnom a lakást. Mikor ma reggel 10-kor becsengetett, persze Emília aludt, azt hittem pofán vágom. Persze a gyerek felébredt.

Brokkoli

Boldog szülinapot!!!

Myssnia

Gratulálok, nagyon édes fiad!Kép

Takarítás

A szobában mi sem mászkálunk cipõvel, csak az elõszobában. A dokinéni meg a védõnõ meg azonnal leveszi a cipõjét, aztán megy kezet mosni.Kép

Forti

Igen, nagyon tudnak panaszkodni egy-egy ilyen elvágódás után és hát igazán nem tudom mennyire fáj is nekik, vagy csak megijednek. Azért néha elég nagyot tud koppanni. Mint pl. ma , amikor Emília a kukával birkózott és mivel az üres volt egyik-egyik másik-másik irányba vágódott el. Elég nagy volt a koppanás a konyhakövön...Kép

na megyek szunyálni

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Ilke
Nektek, ill. Lilinek holnapra nagyon boldog 9 hónaposságot!!!
Mi az a 15 féle dolog amit eszik Lili?

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Gumicukor,
Mostanában mit csinálsz tévénézés alattKép?
Egy ilyen újpesti börzén már voltam tavaly és az egész jó volt, nem voltak sokan.

Sasha,
Örülök, hogy a tegnapi napotok már jó volt. Lehet, hogy magától elmúlik majd ez az egész.

Panda,
Nagyon jól hangzik az a tanfolyam.

Forti,
Gratula Levinek, hihetetlen milyen gyorsasággal fejlõdikKép.

Zita,
Itt Újpesten lesz a börze az Ifjúsági Ház-ban.

Brokkoli,
Boldog szülinapotKép!

Szerencsére a mi dokink és védõnõnk is olyan, hogy a cipõt egybõl leveszik aztán irány a mosdó. Viszont most dokicsere lesz, egy fiatal dokinéni lesz az én gyerekkori dokibácsim helyett. Remélem jól kijövünk majd.

Forti,
Nagyon köszönjük!Kép
Amiket eszik: alma, körte, õszibari, banán, burgonya, sütõtök, sárgarépa, cékla, meggy, hoppsz ez nincs is 15Kép.
Börzére jöttök holnap?

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Myssnia,
Nagyon édes Szilárd baba!Kép

Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Judy,
Jó ez a "hastáncosbõr" kifejezés Kép Találóan leírja a helyzetet.
Az oltás helyén duzzanat Solyminak is volt (illetve van), lassacskán elmúlik. Piros nem volt.

Beszti,
Nálunk bejött a szõnyegezés: kb. 3 napja egycsapásra megtanult kúszni Kép. Persze lehet, hogy nem ettõl... Én sajnos nem nagyon tudom otthagyni egyedül, ha kint van a földön, mert egyik szobánk se igazán "gyerekbiztos". A múltkor is seperc alatt odakúszott a pelenka-kukához, kiborította és vadul elkezdett guberálni Kép

Manó, Kataa,
Lemaradtam a fotótéma elejérõl, de ha digitális képek nagyításáról van szó, a Sooters tök olcsón, klassz minõségben csinálja... Bocs a közbekotyogásért.

Gumicukor,
Köszi a hasizmos tippet! Ki fogom próbálni. Van itthon egy függeszkedõrudam, azon szoktam lábemeléseket csinálni. Elvileg az is alsó hasizom, de eddig nem nagyon látom az eredményt...

Vasalás: a gyerek cuccait én se vasalom, a párom pedig szerencsére a legritkább esetben hord inget.

Cipõzés: a gyerek születése elõtt vettünk új rongyszõnyeget az IKEÁ-ban, azóta nálunk sincs cipõben bejövés. Persze, kell az immunitás, de mégsem örülnék, ha Solymi az utcáról behozott kutyakaka-nyomokat nyalogatná...

Üdv:
Zita
parazita
 


Nyuszi

Olvastam a mailt, pont Halacsak is írt, Annáról maiket írt, szinte uazokat csinálja Dani is! Írok, amint lesz több idõm!

Myssnia
Elmúlt hétvégén voltunk Jb-ben és szerintem Téged láttalak a DM-be bemenni, én kint álltam a babakocsival a DM elõtt, Dani éppen durmolt. Valami világos és sötétkék felsõ volt rajtad és világos naci, ugye? Furcsa Laurával is találkoztunk útközben, nagyon cuki a kislánya.

Szilárd gyönyörû kis bébike és hogy nevetgél! Ugye mennyi örömet tud adni, már ilyen kis picurkán is?

Legközelebb húsvétkor megyünk, ha minden igaz.

Ilke
Most már csak tévézek! Kép Kép

Voltunk ma elõször hármasban, apa, Dani és én TESCO nagy beváésárláson. Danit beültettük a kosár elejébe, kiplédeztük, hogy ne legyen kemény, és annyira élvezte, nézelõdött, kiabált, rámolt volna, ha hagyom Kép Vettünk neki cuki kishajós totyogókat, meg egy nyári ujjatlan felsõt + kisnacit. Ma kimostam õket és holnap divatbemutatót tartunk belõle. Hazafelé pedig beájult a kocsiban Kép Aztán meg úgy pörgött, mint egy búgócsiga Kép Este 1/4 8 óta már alszik.
A pénztárnál meg a nõcikkel kokettált és megengedte, hogy megmutassuk egy néninek a kis fogacskáit. Bezzeg, amikor én akarom itthon megsasolni, akkor nem engedi! A gyerekeket, akik körbe karikába szaladgáltak, ,állandóan követte a szemével.
Csináltam neki kelkáposzta fõzit, úgy nyelte, mint kacsa a nokedlit, nem gyõztem rakni a szájába. Már korábban is kapott és zöldbabot is, egyáltalán nem fújta fel, nagyon szereti. Most már a mi kajáinkat is inkább barna rizsliszttel rántom be olivaolajjal. sokkal finomabb és egészségesebb is.
Tegnap elõtt megkóstoltuk a hajdinát joghurtos gyümibe keverve. Hát sec-perc alatt eltûnt Kép Én is ettem, nagyon fincsi. A gyerkõcök egészségesebb életmódra nevelnek minket is Kép
Mai produkció: galérialépcsõre mászok anya! de már nemcsak felkapaszkodom, hanem feltérdelek az elsõ lépcsõfokra és akarok továbbmenni. hát gondolhatjátok, mit éltem át!
Tiszta sajtkukac ez a gyerek!


most puszi, megyek apollo 13-at nézni

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Sziasztok!

Forti,
hajra Levinek a fogacskanöveszteshez!Kép
Es gratula a felallashoz!Kép

Nyuszi,
irigykedemKép, hogy ilyen komoly gondolatokkal es gondokkal kell-szabad foglalkoznotok!

Gumicukor,
en bezzeg nem mertem egy fogamat sem kihuzni, csak vartam hogy beleragadjon a kenyerbe, vagy hasonlok.Egyet azt hiszem igy le is nyeltem!
Aranyos lehet Dani, amikor buuu-t mond az orrporszivo lattan. Es nem zavarja? Marmint a porszivozas?
En is epp tegnap gondolkodtam el azon, hogy hamarosan annyi ideje lesz Rebecca kint, mint bent volt...

Sasha,
nagyon igyekszik a fiad! Szerintem ameddig sajat erejeböl huzza fel magat es nem Te huzod, addig alljon csak ameddig ö bir!Kép
Szerintem sem kell törödni a dokival, ha Gabi egyebkent jol van. AZ en gyerekeim, mindkettö igen bukos volt, Rebi neha meg most is, nekem nem okoziott nagy aggodalmat.Bar ha hörögne, nekem sem tetszene. Ugyan, ha "csak" hörög, de egyebkent semmi baja( ugy ertem, lathatoan nem zavarja es neked sem tünik ugy) hat, en azert amondo lennek, hogy hörögjön csak...

Dio,
Neked is megy az irigykedes a költözesert, es persze a drukk, hogy minden ugy alakuljon, ahogy szeretnetek!

Panda,
az tök jo lehet, marmint a varras, patschwork-ös tanfolyam! En is szivesen csinalnam!En semmi mast nem tudok/szeretek kezimunkazni, csak varrani. DE most arra sem szekitok idöt...

Rit,
Bezzeg nalunk! Ha bekapcsolom a porszivot, Rebi ugy el kezd üvölteni, hogy hu de!Kép

Beszti,
en egy kronikus nem vasalo csaladbol szarmazomKép. Ha szepen van felteregetve es összehajtaskor is kisimitod akkor szerintem nem lesz gyürött a ruha.
Bar meg kell valljam, en vasalok, de csak azert, mert a haz mosokonyhajaban van vasalogep. Es csak azzal. Tehat igy agynmüt is,babaruhat es polokat is, mert gyors es egyszerü. Fel ora alatt megvan az egesz.Kép

Brokkoli,
boldog szülinapot!!!KépKépKép

Myssnia,
nagyon aranyos kisfiad van!!!

Hat en rolunk azt tudom irni, hogy Rebecca megtalalta a valtot es mostmar elöre is tud maszni. Mar jo par napja, csak en nem irtam.Kép
Es mar egy hete probalkozik a fellallassal is. Edes, mint egy U szög, ugy nez ki. Na nem mindig.Kép Neha egyenesen is tud allni!
Enni meg mindig csak 5-6-7 kanalnyikat eszik, hat istenem!

Mostanaban probalom atszoktatni az itthoni alvasra es a babakocsis nezelödesre. Ez nagyon elönyös, mert igy tudok itthon pakolni, vagy mas hasznosat csinalni.

Most akkor ennyi eleg lesz, joejt,
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 


Szisztok

Megint szar éjszakánk volt,Levi most simán elaludt, viszont 3/4 12-tõl ismét ment a keserves zokogás. Akkor én már javában aludtam és hát volt olyan hogy mire oda értem már aludt is tovább. Nem tudom mi lehetett vele, de egész hajnalban ez ment.
Fogacska még mindig nincs. Kép Kép

Kryss
Nagyon ügyes Rebi, csak így tovább.

Levi sem viszi túlzásba a fõzi evést a fülfájás óta. Most kb. 1 hete sütõtöközik almával vagy krumplival, de mást nem igazán hajlandó megenni.

Ilke
Hány órától van a börze? Ti mikor mentek? Lehet hogy kinézek.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Sziasztok

Gyorsan irok mert megyunk kocsinezobe,a ferjem mar csomo kereskedonel jart,most engem is elvisz hogy eloben is lassam mit veszunk nekem.: )))Engem nem igazan erdekelnek a technikai dolgok csak hogy milyen a szine; ))0hat igen tipikus no : )

Csics
Petike mar 9 es fel kg.vagy addig akarod felhizlalni,alt. egy 9 es fel kg-os gyerek mar kb 10-11 honapos.
Persze en is csak azt adok neki amit mar ehet,majd a jovo heten elkezdjuk a buza petet is.


Nyuszi
Engem a postas tud is felidegesitni ha nagy neha eljon az ajatog itt szoszmotol mikozben o is hallja hogy sir a baba.
Csak kemenyen a szomszeddal : ))
Mi dokinenink is mos kezet csak a cipoval all hadilabon,persze nem szeeretin ha nyomom neki a fertotlenito folyadekot,de hat O nap mint nap beteg gyermekekkel foglalkozik hat miert nagy keres a fertotlenites ?

Zita
Ezek profi fotos kepek es egy fotos jott ki es csinalta oket(nekem az albumomban vannak akepek,Manonak mega profiljaban ).Mi is kiprobaljuk majd a digitalis elohivast.

Kryss
Hat igenjo is az ha az ember tud otthon ugykodni mig a baba alszik.Gratula az eloremenetelhez : )))

Na megyek,mert delutan meg uszi lesz.

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Vasalás:
Nem tudom, szerintem azért a vasalt és elrakott ruha soha nem fog olyan gyürödten kinézni, mint a vasalatlan. De a nagyaobb baj, hogy gyürödt ruhában nem szeretek még otthon sem lenni (hát még elmenni), tehát vagy egyszerre kivasalom, vagy minden nap azt, amit felveszünk. Ez utóbbi elég macera lenne, igy marad az egyszerre vasalás.
Viszont ha csinálom, akkor nem szeretem félig. Ugyhogy én is vasalom még a bugyikat is.Kép
De tegnap végre nagyon aktiv voltam, és sikerült a teljes ruhagombócot a pólók kivételével eltüntetni. Igaz, több órámba telt, de legalább mindkét gyerek szekrénye rendes.
Bár, hogy ne legyen ilyen egyszerü a dolog, rögtön elö is vettem Nátánnak a nyári ruhákat (azért, hogy megnézzem mit kell még venni), mehettek a mosásba!Kép

Panda!

A varrásos nagyon jó lehet.KépKép Nézegettem a gyerek Burdát, és csinálnék Nátánnak meg a szomszéd kislánynak rucikat. Olyan egyszerünek tünnek, de van dolog, amit nem értek a leirásban, igy nem tudom mi lesz belöle. Elöször azt nem értettem, mi az az alátét, de aztán az le volt késöbb irva benne, igaz egy olyan szóval, ami nem volt magyarázat, mert magát a szót sem értettem (talán stircelés??? volt a szó, de hogy mit jelent?).
Pedig olyan aranyosak! Egy kislány ruhácska alá kisnadrággal. Meg a Nátánnak egy egyszerü nyári rövidujjas ruha (ö overallnak hivja).
Bár azt hiszem, azért nekiállok, majd veszek elöször valami nagyon olcsó anyagot, aztán kisérletezek rajta. Ha sikerül, akkor mehet "komolyabb" anyagból is! Csak idöm legyen rá. De pont azért lenne jó most elkezdeni, mert nyárig azért csak befejezném!KépKép

Gumicukor!

Nátán nálunk is a bevásárlókocsiban ült már a múltkor (tud magától ülni, ugy gondoltam, miért ne?), és nagyon élvezte. Olyan aranyos volt, ahogy nagy komolyan kapaszkodott!KépKép

Zita!

Nekünk már volt ebben a lakásban egy gyerekKép (igaz, csak 15 hónapos korától lakunk itt), ugyhogy nekünk már be kellett rendezkedni "bababarátságra". Bár még nem teljesen az, mert Beni nem próbálta megenni a virágföldet, mert a fürdöszobában is lehetett a földön dobozban tartani mosóport.
Viszont a konyhaszekrényekre akkor került gyerekzár (amit persze egy felnött látogató sem tud elsöre kinyitniKépKép), amikor már térdig jártunk a konyhaeszközökben: eleinte nem akartuk, hadd pakoljon a gyerek, de aztán már nem lehetett birni, hogy mindenütt müanyag dobozok hevernek (amiböl egyébként elég sok van, mert a fözéshez kell).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Szilárd köszöni a bókokat. Kép

Forti
Ugye, hogy tényleg olyan Silárd, mint egy manó? Néha Manónak is hívom. Kép

Gumicukor
AZ tuti én voltam. Kép Ezt a szerkót hordom mióta megszültem. Csak ez jó rám, és ez takar annyira amennyire szeretném...Kép A DM-be pedig elég gyakran járok. Szoktam nézni a babakocsis vásárlókat, de nem emlékszem rád. Kép
Majd legközelebb. Nyugodtan kiabálj rám, én biztos szólok, ha látlak. Kép

Ilke
A mi védönõnk nem veszi le a cipõt, télen még a sapkát sem, kezet sem mos, és ráadásul még izzadtság szaga is van. Nagyon nem szeretem. Alig várom, hogy elmenjen, mikor látogatóba jön. Ja! És semmi értelmeset nem mondott még.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Még valami.
A szülés után megállapította a dokim, hogy hátrahajló méhem van. Elõtte nem volt az, ez biztos. Van valakinek e téren tapasztalata vagy hasonló cipõben jár?

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


myssnia
igen, nagyon édes kis manó feje van. Tündéri kis krapek. Kép

Ilke
Asszem jól lemaradtam errõl a börzérõl. Nem emlékszem hogy amikor beszéltünk róla, hány órát mondtál, hogy mikor kezdõdik.
Most már mind1, viszont aludtam helyette Levive délután. Ez is valami. Kép

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Ilke
Én is megkérdeztem már múltkor a páromtól, hogy miket evett már a Petra de õ tudta. Igaz neki sokkal kevesebbet kellett megjegyezni.
A jövõ héten mész a suliba? Azon gondolkoztam, hogy ti is nemsokára szeretnétek babát és hogy belegondoltál abba, hogy hogyan fogod bírni két gyerekkel a sulit? Biztos nagyon nehéz lesz. Én a Petrával sem tudom nagyon megoldani pedig nagyon jó kislány. Szombatonként pl. úgy kell menni, hogy reggel 8.30-tól este 20-ig. Azért ez elég sok.

Nyuszi
Én azt hittem, hogy csak a XIV és a XVI kerületbe kerestek. Mi is gondolkoztunk az építkezésen is de elég drágák a telkek és ha lehet azért szeretnénk Pesten maradni. Ha használt akkor meg az a baj, hogy a szocpol.-t elbukjuk (pedig az két gyereknél már 2Mft).
Én nem hallottam még errõl a rendelkezésrõl. Annak adod el akinek akarod. Küldjed a másik vevõt hozzánk!!!

Gumicukor
Én is mondtam a páromnak a34. héten, hogy a Petra pont annyi ideje van kint mint amennyit bent töltött.

Sasha
És a párod mit mond, hogy ne aggódjál vagy azt, hogy vigyed másik orvoshoz.

Dió
És szerinted a szocpolnál az is baj, hogy az anyosómék balatoni nyaralója a férjem nevén van? Erre nem is gondoltam akkor lehet, hogy így fel sem tudjuk venni.

Panda
Én már biztos kipurcantam volna ha ennyiszer kellett volna kelnem éjjelente. És mikor az Ádám felébred akkor enni is kér vagy csak felsír? Most volt pár nap a Petránál is, hogy valamiért felsírt de én csak kivettem az ágyából fogtam pár mp-ig és utána visszatettem és aludt tovább. Az a baj ha beteszem a mi ágyunkba akkor egybõl felémfordul és tátog mert keresi a cicit én meg nem szeretném ha visszaszokna így 9 hónaposan.
A tornagyakorlatokat csak nézegeted vagy már el is kezdted csinálni? Én sajnos lusta vagyok és nekem meg sem fordul a fejembe.

Forti,
Gratula a felálláshoz!

Rit
Jössz a következõ találkozóra? Ha igen akkor meg lehetne oldani, hogy elhozod? Vagy ha nem gond neked akkor megbeszélhetjük és elmegyek érte.

Manó
És az öltözõben akkor sorbaállás van a pelenkázónál?
Vasalás: Én is utálok de néha sajnos muszáj.

Brokkoli
Boldog Szülinapot!!!

Péntek: Ma voltam suliba és sajnos elkezdõdtek a vizsgák is. A jövõhéten lesz kettõ. Így kicsit ritkábban fogok jönni. A Petra már három napja nem tud kakilni a hülye banántól. Már gondoltam arra, hogy nem adok neki többet de ha csak ezt szereti akkor ezt nem vonhatom meg tõle. Ma este kapott egy ki s barackot, remélem használni fog.

Ma feldíszítettem a lakást. Teletettem barkával és tojásokkal.

Szombat: ma voltunk úszni és átkerültünk a haladó csoportba. Vettem ma a Petrának egy új kanalat és nem tudom, hogy ez milyen de lehet, hogy varázs kanál mert de megevett fél üveg õszibarackot, ebédre fél üveg sütõtököt és vacsira meg 100g rizspépet mind ezt szopi után. Szóval semmi okom a panaszkodásra, nagyon örülök. Olyan kis ügyes.

Ági
petra2
 
 


Sasha
Sikerült rám hozni a frászt. Legközelebb én is megkérdezem a doktornénit. Hanna is szokott néha hörögni a pépes kaja után, de ált. köhög egyet és meg van oldva. Anyám (aki nem ért ehhez) azt mondta ez semmi úgyhogy nem aggodtam. Eddig!!
Na most mit tegyek vele? Kivizsgáltassam? Õ nem szokott bukni (csak ha evés után valami extrém gyakorlatot mutat be). de a hörgés kb. hetente 2x megvan (napi pépes kajcsi).
De semmi veszélyre utalót nem láttam nála az elmúlt 3 hónapban. eleinte minden kajánál csinálta (kb. 1-2 percig), most már egyre ritkábban.
Megjegyzem nem hiszem hogy bármi köze lenne a túlszopáshoz (már ha ilyen létezik egyáltalán). Hiszen Hanna egyáltalán nem szopik.

Nyuszika!
Nem találom a probléma elejét (én mindig eltévedek), de dolgoztam ügyvéd segédként ilyen társasházi ügyekben. Ha az alapító okiratban nics benne a társasházi tv-ról lehet szó. Ha az egész ház egy helyrajzi számon van (tehát a ti bejegyzett tulajdonotok az egész ház X%-a, akkor valóban a többi tulajdonosnak elõvételi joga van.
Ha a ti lakásotoknak van külön helyrajzi száma (pl. XXX/XXX/a/X, ha lekéred a tulajdoni lapot csak a tied van rajta), akkor nem társtulajdonosok a többiek, tehát nincs elõvásárlási joguk.
Egyébként mi bele szoktunk írni egy hülye szakaszt ennek mellõzésére (ha kell megírom), tehát meg lehet oldani akkor is ha társtulajdonosok. De ha nem akkor maximum ajánlatot tehetnek mint bárki más, ajánljanak töbet! Kép
Remélem világos voltam

Brokkoli
Boldog születésnapot!

Voltunk úszni a Camponánál. A 10esen (Hanna nagyon korán kelt). Nagyon jól bírta, bár már kicsit "öreg", de úgylátszik az én vízmániámat örökölte. A gyakorlatokat is egész ok. vette, csak a vége felé fázott. Most szoktatjuk majd a hidegebb vízhez. Egyébként minden ok. volt, csak nagy volt a tömeg az öltözõben.

Puszi
dec8
dec8
 
 


Folytatás (bocs)
Myssina
Nekem elev hátrahejló héhem volt, szülés után ezt újra megállapították. Azt mondták nehezen fogok teherbe esni (nekem ráadásul az egyik petefészkem sincs már meg) ehez képest 2 hónap alatt bejött. Szóval emiatt ne aggódj. különben is azt modják az elsõ teherbeesés a néhéz ilyenkor, aztán már nem.

Védõnõ
Nálunk van nekik ilyen kis gumis zacsijuk (valami kórházi cipõvédõ lehet) azt húzzák fel amikor jönnek. És mindig kezet mos (egyébként általában csak akkor fogja meg a gyereket ha meg akar rajta nézni valamit. Általában csak nézeget, én vetköztetem forgatom stb.

dec8
dec8
 
 


Ági
Ha szabadtéri lesz, akkor megyek!! Azok nekünk inkább bejönnek, persze ahogy gondolod, talizhatunk is.

Képzeljétek pénteken voltam futni! Végre elszántam magam, hogy kimenjek a szigetre egy kis edzést tartani. Ahhoz képest, hogy elsõ alkalom volt, tök jól ment, egybõl felbuzdultam és megígértem magamnak, hogy hetente 2x v. 3x fogok járni. Dodo végigaludta az egészet, a legzûrösebb rész az odáig való villamosozás volt - bár az a tapasztalatom, hogy akit leszólítok, hogy segítsen, az segít is. Csak én vagyok az a barom, hogy nem teszem ezt meg, csak leszálláskor, így felszállni elég bénán sikerült - mondjuk a kocsi stabilan landolt, de én majdnem visszaestemKép
Hétvégére viszont eljött az anyukám - ez nálunk nagy szó, mivel innen 250 km-re lakik - így elmentünk moziba végre!!! Tök jó volt, bár eredetileg színházba akartunk menni, csak épp ami érdekelt volna arra vagy nem volt jegy, vagy nem játsszák ma este. Ez az én formám, legközelebb ki tudja mikor adódik majd ilyen lehetõségemKépKépKép

Jó 7végét mindenkinek!

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Sziasztok!

Na, felavattuk a hordozókendõt. Tetszett mindkettõnknek, tényleg nem nehéz benne Peti. Apát látogattuk meg, aki a népszavazás miatt ma is dolgozik, sõt, csak holnap este jön haza.Kép Úgyhogy magunk töltjük az éjszakát. Nem szeretem.Kép

Gumicukor!
Társasház, természetesen. Ikerházra nincs pénzünk, de ez is nagyon jó, és sikerült olyan korán mennünk, hogy még kifogtuk a legjobb lakások egyikét, amihez nagy kert is van.
Petinek is nagyon jó ízlése van, õ is nagyon szereti a zabpehelybõl, rozspehelybõl, kukoricadarából készült pépeket. Én úgy hívom, hogy babamüzli, mert anyatejben fõzöm és gyümölcsöt teszek hozzá. Tényleg mi is sokkal egészségesebben étkezünk, mióta Peti is eszeget.

Védõnõ: nálunk is gumis zacsis megoldás van. De õ se macerálja Petit feleslegesen, hagyja, hogy én fogjam, öltöztessem stb.

Ági!
Én úgy tudom, hogy a családtagok egyikének sem lehet a nevén ingatlan, de azért érdeklõdjétek meg pontosan. Sok sikert a sulihoz és a vizsgákhoz!Kép Egyébként õsztõl én is szeretnék tanulni, és valószínûleg közben meglesz a tesó is. Nem lesz egyszerû, de majd lesz valahogy.

Ilke!
Te milyen sulit végzel?

.- n;m z m, m - ezt Peti üzeni nektek!

Puszi mindenkinek!

Dió és Peti
szabotimi
 
 


Sziasztok

Megvolt az uszas,latom en mar senkivel nem fogok talalkozni ha mindenki delelott jar: (
Hu eleg lerobbant lett a Muv .Haz most hogy lebontjak.Alex csak 5 percet sirt,de nem a gyakorlatok kozben csak ugy mert faradt volt.
En ma tiszta szingli napot artpttam mert anyukam nekem is itt volt es az usziba is jott.Megint sikerult jo rovidre vagatnom a hajam egy uj fodrasznal,de eddig meg tetszik,ja es meg szoli is bejatszott ugyhogy kenyeztetes felso fokon : )))

Dec8
Hat igen mindig sokan vanak,ugyhogy en szretek Koran menni es 5 perccel hamarabb mar kijovunk mert akkor mar ugyis sir,igy a tomeg elott elkeszulunk.

Rit
Te mar igy is nagyon vekony vagy,meg engem is tul teszel1 kg-al: )))
Es hozott anyukad olyan kolbaszt????
Remelem a jovo heten mar jo ido lesz es mehetunka verge piknikelni.
Latod Te sem szeretsz senkit megkernia megalloban.
En benne lennek egy szabadteri taliban a tobbiekkel,majd elmegyunk valahogy : )))

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Forti,
Sajnos csak most tudtam ránézni az internetre, és most látom, hogy nem tudtad a börze idõpontját. Délelõtt volt, de sajna most már mindegy. Én végül egyedül mentem ki, mert Lili pont akkor aludt el, amikor elkezdtem volna öltöztetniKép, így gyorsan elszaladtam a börzére meg a piacra. A börze elég jó volt, van mindig pár anyuka akik külföldi új cuccokat hoznak ki és nagyon potom áron adják a rucikat. Párat vettem is Lilinek, nagyon édesek. Aztán meg kimentem a piacra és feltankoltam zöldségekbõl, meg barkából. Viszont lesz májusban is börze 17-én.
Most megyünk fürdetni, de este még jövök.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Hi!

A Kenguru Gold üzletekben törzsvásárlói akcó van. (10.000 ft feletti vásárlás esetén kapható törzsvásárlói kártya) Egyes termékek 24-50% kedvezmény. Mostani sláger árak:
- rövid ujjú póló: 198 ft-tól
- vászon nadrág, ruha: 498-tól
- pamut, vászon totyogó 598 -tól
- póló3short együttes: 698-tól
- napozó: 298-tól
Az akció ápr. 9-19-ig tart.

Szerintem ezek baromi jó árak! Azt hiszem jövõ héten megyek vásárolni

puszi
sasha

Kép
sasha
 
 


SashaKép
Ezek tényleg jók. Én a kenguru goldos rucikat szeretem a legjobban, mert, 1. gyerekre szabják, 2. gumis a sarka. Kép
Kaptunk mi bõ "bugyogókat" is, de azt nem szoktam ráadni. Kép
Köszi az infót!

Rit
Én tegnap kezdtem el a biciglizést, mert futni még nem mertem. De 1, másfél hónap múlva már jöhet a futás is. Kép

dec8
Engem nem is zavar, hogy hátrahajló, csak azt nem értem, hogy mitõl lett az? A szülésnél mikor vart a dokim, akkor is kérdezte magától, hogy miért akar hátra menni? Akkor kicsit meglepõdtem, mert az újdonság erejével hatott, de nehéz szülésen alig fél órával túl nem igazán érdekelt.

Lassan elpályázok aludni, mindenkinek jóéjt!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Dec8!

Ne törõdj a hörgéssel! Nem tudom ismered-e az elõzményeket amiért most dillemmáztam!? Gábor kórházba került asztmás jellegû hörghuruttal, úgy hörgött, meg sípolt az egész tüdeje, hogy szabad füllel is hallani lehetett. Azóta az ilyenektõl frászt kapok, pláne, ha még egy doki agonizál. De a saját doki+védõnõm nem tulajdonítottak neki semmit, hiszen Gábro is elintézi egy köhögéssel. Csak ez a "szakorvos" olyan össze-vissza beszélt, elõször küldte, majd nem küldte az Isz. gyerkklinikára, aztán küldte, majd lemondta a Heim pálba a vizsgálatot... Te bíznál ezekután egy ilyen doki szavában? Ráadásul leámadott, hogy miért etetem túl a gyereket?! És itt nem a túlszopásról van szó, hanem átlag az etetésrõl, de az én véleményem az az, hogy ezek a kis lények még ösztönösen táplálkoznak és nem élvezetbõl, vagy unalombol, vagy csak úgy, hanem azért mert éhesek és annyit fognak enni amennyire szükségük van. Ezért nem értem a dokit...

Ne aggódj szerintem még csak "ügyetlenek" a pépes étel elfogyasztásában, hiszen eddig csak selymesen hígat ittak. Mindenhez hozzá kell szokni. Sõt még ez a doki is azt mondta, hogy minden további nélkül ki lehet ezeket nõni... akkor meg mi a fenének kínozzam a gyereket vizsgálatokkal és szar szirupokkal?

sasha

Kép
sasha
 
 


Dec8

Köszi, értem. Most dolgozik az ügyvéd a tulajdoni lap megosztásán, mert ahogy írtad egy helyrajzi számon van az összes lakás most. Szóval akkor egyszerûen addig nem adom el a lakást, amíg az meg nem lesz és akkor tiszta minden.Kép

Ági

Igen már Pesten kívül is nézelõdünk. Sajna az álmaink házát Pestem nem tudjuk megfizetni. Egyébként a barátnõm és a férje 1 éve laknak Gödön és szeretik.Kép
Nagyon ügyes Petra, hogy ilyen jól eszik!Kép
Ma négy házat néztünk meg.

Tök fáradt vagyok, megyek is aludni.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Hali!

Ma itt van a hugom, holnap megy vissza a fõsulira. Danit szétnyúzta délután, de nem bánta a kiskrapek Kép

Myssnia
Akkor jól gondoltam, hogy Te voltál! Nem bent voltam, hanem kint álltam az OTP automata elõtt. Majd legközelebb rádkurjanok akkor Kép

Én futni nem merek még, egyrészt a tej miatt, pedig így lassan 10 hónap távlatából már nem durranósaka cickók, de mikor a futógépet újra használni kezdtem, akkor kifejezetten kellemetlen volt az ugrálás. Inkább csak erõsítõ, has, comb, fenék gyakorlatokat csinálok. Bringázni már én is nagyon szeretnék, remélem, hamarosan jó idõ is lesz hozzá.

Hátrahajló méh
Nekem is a szülés utáni kontrollon mondta a doki, hogy az van, elõtte 4 évig meg sem említette. Ahhoz képest nekünk csak úgy összejött Dani, semmi nehézség nem volt vele. Egy ismerõsöm is elsõ próbálkozásra már teherbe is esett. Tehát nem feltétlenül esik vki nehezebben teherbe, mert hátrahajló méhe van. Nekem korábban kiálló fenekem volt, most a szülés után laposabb lett, tuti a Dani kiegyenesítette a kunkort útközben Kép


Jó éjt mindenkinek!
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


No, itt vagyok, Lili alszikKép. Hát kicsit húzós napunk volt, alig voltunk itthon.
Ma 9 hónapos LiliKép!

Kryss,
Mászás után rögtön felállás? Nem semmi ez a Rebi, nagyon ügyi.

Kataa,
Nekem is az volt az elsõ kérdésem, mielõtt a mostani autónkat megvettük (nagy hozzáértõ lévén), hogy milyen a színeKép.
Jövõ hétre én is tervezek egy kényeztetõ napot, ez egy kozmetikust és egy fodrászt fog jelenteni ha minden igaz. Már alig váromKép.

Vasalás:
Hát én is a szinte mindent vasalók táborába tartozom (a bugyikat és a zoknikat nem vasalom, azon kívül mindent), azért nem mondom, hogy nincs néha elegem belõle. Fõleg, hogy sohasem tudom magam utolérni. Egy bazi nagy fotel mindig tele van a vasalatlanokkal, a párom néha beígér a kiürítéséért valamitKép.

Myssnia,
Akkor ritka kellemetlen védõnõd lehet. Én tuti szólnák neki.

Forti,
A délutáni alvás biztosan többet ért mint a börze, fõleg ha ilyen nyûgös éjszakáitok vannak.

Ági,
Igen, jövõ héten kell mennem. Ne is mond, szerintem kár elkezdeni, mert annyi mindenbe akarunk idén belekezdeni, hogy még végiggondolni is elég. De próbálok arra is felkészülni ha ezek nem jönnek össze, akkor legalább hasznosítom magam és tanulok. Te is levelezõn vagy?
Lehet, hogy a kanál nem tetszett eddig Petrának?Kép

Dió,
Közgazdasági szakra jelentkeztem.

Sasha,
Megkaptam én is a Kengurus levelet, jövõ héten megyek is majd körülnézniKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?