Sziasztok!
Móni!
Igen, a pénteki nap, már csak "szépítkezéssel" telt. Pénteken kozmetikus, Szombaton még megcsinálta a sminket, előtte fodrász. Végre magamra is volt időm.
Egész héten ideg voltam, mert Manó most volt nélkülünk először. Mutiék szombaton elvitték, és itthon is aludt (Mutiék vagyunk most). A múlt héten végig adagoltam, hogy Majd mamáék alszik, milyen jó lesz... Szerencsére mikor elvitték kocsival, akkor sem volt gond, adott puszit és még integetett is. Apu "lefizette" egy kocsival.
Nagyon jól érezte magát, nem is hiányoztunk neki... Ha szülők helyben laknának, már többször lettünk volna külön, de így a távolság miatt nem. Féltettem, nem tudtam volna egyből ugrani.
Timi!
Csajos neked mindig jön valami. Pihenned kellene, de ez nálad képtleneség kivitelezni. Nem a sok hajolgatástól jön vissza mindig a kaja? Majának is jobbulást. A gyerekeket sajnos, nem lehet egymástól elkülöníteni, ez ezzel jár, ha együtt (egy telken)laktok. A gyerkőcök ezért nem hibásak, mert oda vannak egymásáért, lehet, ők sem tudták, mármint a szülők. Vagy ne mentegesem Őket, Te ismered a családot.
Jutta!
Hasmenés? Hú az kellemetlen. Széntabletta?
Rita!
Tényleg nagy munkában vagytok. A párodnak a haverjai nem tudtak volna hétvégén segíteni?
Távozik a nyákdugó? Te ezt észre veszed? Én anno nem.
Vigyázz magadra!
Adri!
Üdv a topikon!!!
Marek!
40eft volt a festés egy szobában? Anyag árral együtt legalább?
Lassan nálunk is kezdődnek a munkálatok.
Képzeljétek, anyósom felajánlotta apának, hogy Apa szülinapjára megcsináltatja a festését és a tapétázást. Örömmel elfogadtuk, na igen, akinek nincs pénze, fogadja is el.
Augusztusban bezár a fősuli, így Apa is itthon lesz, az alatt meg is csinálja a festő.
Niki!
Nálatok is sok eső esett, láttam valamit a tv-ben. Küldj erre is egy kis hűsítő esőt.
Andi!
Tényleg van járgány? Mintha azt írtad volna, hogy kocsikáztok.
Plázás hűsölés nem is rossz ötlet.
Lagzi: Volt lagzis nóta is.
Tesó végig dobolt, főleg menyasszonytánc közben, biztos hangos volt neki a zene.
Hőség volt ezerrel. 3 helyszínen volt a lagzi. Nagy távolságra egymástól, így kocsival közlekedtünk, a légkondi addig legalább lehűtött minket. Kajálás egy szupi helyen volt. Itt volt étterem, panzió, lovarda egy helyen. Szép környezetben. itt voltunk mi is, egy amarikai típusú fehér sátorban. Minden ok lett volna, ha lett volna venti, vagy légkondi, de semmi. Olyan volt mint egy üvegházban a klíma.
22 óra után feltámadt a szél, így szerencsére hűvösebb lett. De mi így is jól éreztük magunkat. Jó tárasság jött össze. Ugyan a családból, mi sem ismertünk szinte senkit sem. Csak a haverokat, és az ifjúpárt, elég is volt ennyi. Életemben nem ittam ennyit, meg is lett az eredménye, mindenem bedagadt, gondolom a sok ücsörgésétől is. Távozni pedig nem tudott semmi sem, minden folyadék rajtam maradt. De a vasárnapi pihi és a dinnye után minden helyre jött.
Hajni!
Jobban vagy már? Köhögés?
Na megyek, már túl sokat írtam.
Szép napot mindenkinek!