Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Én se vihart akarok, hanem esőt....vihart írtam??? :? Andiról és az autójukról pedig nem tudok semmit, csak gondoltam autókáznak azér nem jelentkezik... :lol:

marek

Sziasztok!

Végre éjjelre kicsit enyhült a meleg :lol: Mára is kíméletesebb napot mondanak (csak 30-33 fokot)
Timi, Majának mielöbbi gyógyulást. Levert is a láztól?
Figyu, ha ennyire megvisel téged ez a nagycsaládi együttlakás, nem gondoltatok még különköltözésre? Nem akarok okoskodni, csak kérdés volt. Az Uh-ról, meg várjuk az híreket.
Jutta: ezt meg hol hallottad? 100 éves öreganyám, valszeg igen takarékon létezett, mert én fele annyira sem pörgök, mint Marek, vagy Rita. Tuti sokat nőtt Ádám, mert ha fekszem, van mikor fáj ahogy mocorog. tegnap, megállása sem volt. Annyira "szeretem", mikor a bal bordámat emelgeti és közben fejelgeti a húgyhólyagomat. de legalább tudom, hogy jól van, mert aktív kisbaba. Mostanában, egyre inkább érzem lent a mocorgását, de a hasam, még eléggé fent van. Ez nem gáz gondolom.

Móni, látom kellően kiszívott téged is a meleg. Hogy kiakadtál a szomszédokra. :lol: Szójjál be nekik, hogy azért viselkedni is lehet hajnalban. A nyaralásra, meg jó időt kívánok, asszem kibírok még egy hét meleget, de max 30 fokot, többet nem kapsz! :wink:

Kat, üdv a fiús anyák táborában.
Azt hallottam, hogy akiknek fiú sikerül, keveset kekszelnek, a lányos szülők, meg aktívabbak. Akkor számolgassunk, kinél, hogy is volt??? :lol: :lol:
Rita: kitartást neked, és igazán ügyik vagytok apukával. Azért, ne hajtsd túl magad!!!. Hurrá nyákdugesz. lehet, hogy ezután, nem nagyon kéne téglát cipelgetned?!
Jutta : gondolom sok gyümit eszel, meg tejterméket, nameg a magne B6 is lazítja a székletet. Kicsit irigylem tőled, mert émmeg úgy megszorultam, hogy ennyire még sose...

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Móni!
Igen, a pénteki nap, már csak "szépítkezéssel" telt. Pénteken kozmetikus, Szombaton még megcsinálta a sminket, előtte fodrász. Végre magamra is volt időm.
Egész héten ideg voltam, mert Manó most volt nélkülünk először. Mutiék szombaton elvitték, és itthon is aludt (Mutiék vagyunk most). A múlt héten végig adagoltam, hogy Majd mamáék alszik, milyen jó lesz... Szerencsére mikor elvitték kocsival, akkor sem volt gond, adott puszit és még integetett is. Apu "lefizette" egy kocsival. :) Nagyon jól érezte magát, nem is hiányoztunk neki... Ha szülők helyben laknának, már többször lettünk volna külön, de így a távolság miatt nem. Féltettem, nem tudtam volna egyből ugrani.

Timi!
Csajos neked mindig jön valami. Pihenned kellene, de ez nálad képtleneség kivitelezni. Nem a sok hajolgatástól jön vissza mindig a kaja? Majának is jobbulást. A gyerekeket sajnos, nem lehet egymástól elkülöníteni, ez ezzel jár, ha együtt (egy telken)laktok. A gyerkőcök ezért nem hibásak, mert oda vannak egymásáért, lehet, ők sem tudták, mármint a szülők. Vagy ne mentegesem Őket, Te ismered a családot.

Jutta!
Hasmenés? Hú az kellemetlen. Széntabletta?

Rita!
Tényleg nagy munkában vagytok. A párodnak a haverjai nem tudtak volna hétvégén segíteni?
Távozik a nyákdugó? Te ezt észre veszed? Én anno nem.
:?
Vigyázz magadra!

Adri!
Üdv a topikon!!!

Marek!
40eft volt a festés egy szobában? Anyag árral együtt legalább?
Lassan nálunk is kezdődnek a munkálatok.

Képzeljétek, anyósom felajánlotta apának, hogy Apa szülinapjára megcsináltatja a festését és a tapétázást. Örömmel elfogadtuk, na igen, akinek nincs pénze, fogadja is el. :) Augusztusban bezár a fősuli, így Apa is itthon lesz, az alatt meg is csinálja a festő.

Niki!
Nálatok is sok eső esett, láttam valamit a tv-ben. Küldj erre is egy kis hűsítő esőt. :)

Andi!
Tényleg van járgány? Mintha azt írtad volna, hogy kocsikáztok. :)

Plázás hűsölés nem is rossz ötlet.:D

Lagzi: Volt lagzis nóta is. :) Tesó végig dobolt, főleg menyasszonytánc közben, biztos hangos volt neki a zene.
Hőség volt ezerrel. 3 helyszínen volt a lagzi. Nagy távolságra egymástól, így kocsival közlekedtünk, a légkondi addig legalább lehűtött minket. Kajálás egy szupi helyen volt. Itt volt étterem, panzió, lovarda egy helyen. Szép környezetben. itt voltunk mi is, egy amarikai típusú fehér sátorban. Minden ok lett volna, ha lett volna venti, vagy légkondi, de semmi. Olyan volt mint egy üvegházban a klíma. :? 22 óra után feltámadt a szél, így szerencsére hűvösebb lett. De mi így is jól éreztük magunkat. Jó tárasság jött össze. Ugyan a családból, mi sem ismertünk szinte senkit sem. Csak a haverokat, és az ifjúpárt, elég is volt ennyi. Életemben nem ittam ennyit, meg is lett az eredménye, mindenem bedagadt, gondolom a sok ücsörgésétől is. Távozni pedig nem tudott semmi sem, minden folyadék rajtam maradt. De a vasárnapi pihi és a dinnye után minden helyre jött. :)

Hajni!
Jobban vagy már? Köhögés?

Na megyek, már túl sokat írtam. :)

Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép Kép
itt már rendesen betagadt mindenem. :) Láthatok eg yigazi bálnát. :)
Apa nem volt hajlandó képviselni a családot, így nekem kellett megforgatni a menyasszonyt. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Kismamaruhát szeretnék ajánlani nektek. Képet teszek fel róla, ha valakit esetleg érdekel írnon egy privát üzit. Ára 5500-ra gondoltam.
Jó állapotú nem sokat használtam. Van még egy farmer is 3500-ért.Nadrág+felső mind a kettő.Szép napot mindenkinek. Kép
sziszi22

Sziasztok!

Voltam a védőnéninél, mondtam a hasmenést, ő is avitamint okolta... de mondta, hogy azért csak szedjem...

Mivel 3 napja nuku tejivás és 1 hete nuku gyümi, és a helyzet változatlan ezért a diétát felfüggesztettem. (ő is ezt mondta)
Úgyhogy egy tejeskávé mellé lenyomtam a széntablettát... vicces párosítás :-)

Ja tök jó kedvem van, Dorkával betöltöttük a 30. hetet! Asszema 35. hétnél már nem leszek ekkora boldog,mert a szülés is eszembe fog jutni...

Az előbb csuklott a gyerek, meg közben én is... hát vicces volt...

Marek, a 100 éves öreganyád ritmusból legalább a brazil sorozatokat vedd át, különben meggondolatlan anyukának foglak tartani...

Móni, nemán és ki lesz a fórum ddokija akkor?

Jolka, tök jó, hogy végre magaddal is tudtál törődni!!!

Rita, no azért álljon meg a nászmenet... ne takaríts már!!!!
Még van pár napja a babának bent, ne tessék siettetni!!! Ha pedig ott lakik a fél család, akkor mondjuk segíthetnének is... főleg hogy ennyire nagy mér a pocakod! :shock:

Tudom, hogy elkényeztetett fruska vagyok, de nekem lassan mindent kivesznek a kezemből ami több mint 2-3 kg, és én oda is adom!

(Ez itt a riogatás minden nagytakarítónak, akinek nem inge... aki meg nem akarja elolvasni nyugodtan ugorja át:
Nagymamám 2 gyereket szült, mindakettőt idő előtt, anyát 7. hó végén, tesóját 8. hónap végén - persze azért mert nem bírt nyugton maradni... piacra járt és nagytakarított ezerrel - pedig nem kérték rá, sőőőőt... csakhát "hogy veszi az ki magát?" - hál istennek happy enddel végződő storyk ezek, mindkettő gyerekének kutya baja se lett - bár anyámra egy egész ház árát költötték anno a családi hagyomány szerint, ami hihető, hiszen 1947-ben nagy merészség volt 1,5 kg-mal születni ...)

Jutta

KépKép
jutta

Jolka
Ebben az árban nem volt benne az anyag, csak a munkadíj...de nem csak egy szoba volt, hanem másfél (a fél a férjem leendő dolgozoója, mivel kiűzetett a paradicsomból, azt kapja Bálint :lol: ). Meg az új radiátor miatt voltak benne csövek, meg mindenféle javítások...így is sok??? Naná, hogy sok, de ha valaki nem tudja megcsinálni és későn szól Timinek, akkor így jár....

Így terjed a pletyka.... Andi még nem írta, hogy vettek autót, csak mi kérdezzük állandóan :lol: :lol: :lol:

marek

Jutta
Melyik brazil sorozatot tudod nyugodt szívvel ajánlani? :lol: Vagy kérdezzem meg nagyit, hátha ő tudja??? :lol:
Ja, és én segítséggel nagytakarítok, mindent anyukám csinál, én meg dirigálok....komolyan vigyázok magamra, mer azér be vagyok ám tojva, nem kéne még szülni....

marek

Sziasztok. :)

Timi:
jobbulást Majcinak.

Rita:
júj, nemsoká megkezded a sort. :) Izgi.
Oszt óvatosan azzal a takarítással.

Jolka:
köszi jobban vagyok. :)
Szép nagy a pocid már.

Andi:
merre mászkálsz?

Én most értem haza melóból. Apuka elutazott, Marcim nagyinál, este jön haza. Így nem főztem, rendeltem kaját.
Jó kis kínait. :)
Erős leves, szecsuáni csirke, rizzsel, sült-mézes banán.
Tiszta diéta. Nuku só, fűszer, kevés szénhidrát. :lol: :lol: :lol:
No, de 1x csak szabad bűnözni, nem. :?

Éhes vagyok, nekiesek. :)
Vendég

:D

jolka: a baj az, hogy apának nincsenek haverjai.. Munkatársai vannak, azok meg ide nem jönnek. A családom tudott volna segíteni, mivel nagybátyám kőfaragó, de amikor célozgattam neki, hogy segítsen, azt mondta, hogy nincsen szerszáma hozzá... :evil: Magunkra maradtunk. Illetva apa maradt magára szegénykém.
És nem is vagy bálna. :D

jutta: ami az itteni családot illeti a helyzet a következő. Van a dédi 72 éves és ő vigyáz Vivire. Meg max mosogat. Anyám dolgozik napközben, meg neki a szája nagy. Beleszólni tud a dolgokba, de mást nagyon nem. Ha már pörgök egész nap akkor vagy elvállalja a lányomat, vagy összesöpör, vagy kitereget. Apa szegényke 6-kor indul el itthonról és este 7 van mire hazaér. Eszik és utána esik neki a melónak. 10-11-ig kalapál, vés, fúr farag stb. Mert csak akkor van rá ideje. Nem várja el, hogy egész nap pörögjek és takarítsak. Csak engem zavar. Próbálok neki legalább ebben segíteni. De úgy pakolok, hogy ne legyen megeröltető. Pl: összesöpröm a törmeléket egy kupacba, utána ülve pakolok, aztán összeszedem a törmeléket aztán teregetek. Próbálok nem sokat emelgetni meg ilyesmi. Azért vigyázok én magamra :D Jó lenne, ha Lala még legalább egy két hétig maradna a fenekén. Illetve a fején:D:D

timurr: hatalmas gyógypuszi a nagylányak!! ♥♥♥♥:)

Na megyek pakolászok kicsit megint. :) Jövök nemsokára. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Megvolt az ebéd :lol: :lol: Paprikás krumpli....meg sütöttem palacsintát apukának, mert jófiú volt :lol: Mondjuk ehhez még mindig egy kicsit meleg van, de szerintem megérdemelte....
Most meg elnézek a fogorvoshoz, kérek tőle időpontot, de remélem nem tud mára adni, mert még nem vagyok kész erre az élményre.... Tudom, hogy erre már majdnem késő, de nem jutottam el korábban...ill. nem vitt rá a lélek... :lol:

Legyetek jók, nézzétek a sorozatokat!

marek

Na, kaja már a múlté. :)

ÉSSSSSSS.....
van babakocsink. :)

Mózeskosár:

Ajánlott kor: újszülöttkortól 5 hónapos korig

Mózeskosár jellemzői: bölcsőfunkció, vázra rögzíthető, szellőzési rendszer, fekvőfelület dőlésszöge állítható, textil hordozófül, antiallergén belsőhuzat

Travel System rendszerre felkészítve: igen

Tető jellemzői: kupolás

Huzat anyaga: pamut és poliészter

Huzat kezelése: levehető, 30 fokon mosható, kézzel mosható

Váz anyaga: alumínium

Váz jellemzői: felfüggesztéses rugózás

Kerekek tulajdonságai: közepes méretű, 8 db, bolygosítható első kerék, fékezhető, habosított műanyag futófelület

Tolókar jellemzői: magassága állítható (ez a funkció nem működik)

Összecsukhatóság: mózeskosárral együtt, ülőrész nélkül, lapalakúra

Hordozó

Ajánlott kor: újszülöttkortól 15 hónapos korig (13 kg-ig)

Bekötése: menetiránynak ellentétesen az autó 3 pontos biztonsági övével, a gépjármű első vagy hátsó ülésére, légzsákkal felszerelt első ülésnél nem használható, övzáró csat rögzíti az autó biztonsági övét

Tartozék: biztonsági öv, váll és csatpárna, naptető, újszülött ülésszűkíőbetét, energiaelnyelő betét a vázban, rögzítőtalp, beépített vízszintjelző

Hordozókar jellemzői: véd a másodlagos visszacsapódás, felborulás ellen, 4 fokozatba állítható, hátrahajló

Biztonsági öv jellemzői: 3 pontos, központi övfeszítős, magassága több fokozatban állítható

Naptető jellemzői: lehajtható, levehető

Rögzítőtalp jellemző: állítható

További tulajdonságok: bölcsőfunkció

Huzat anyaga: poliészter és pamut

Huzat kezelése: levehető, 30 fokon mosható, kézzel mosható, nem centrifugázható

Hordozó súlya (kg): 3.5 (talp nélkül)

Sportkocsi

Ajánlott kor: 6 hónapos kortól 15 kg-ig

Tartozék: 5 pontos biztonsági öv, lábzsák

Ülőrész jellemzői: vízszintesig, fokozatmentesen dönthető

Biztonsági öv jellemzői: 5 pontos

Lábtartó jellemzői: állítható

Huzat anyaga: pamut es poliészter

Huzat kezelése: levehető, 30 fokon mosható, kézzel mosható

Ajándék: univerzális esővédő

Képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mindenkinek egészségére az ebédhez! :D

Marek!
Szerintem így akkor korekt volt aa ár. :) Jól jártattok.

Hajni!
Gratulálok a kocsihoz, és egészséggel használjátok.

Jutta!
Eddig diétáztál? Jól bírtad. Ugyan ebbe a nagy melegben mindenki ezt csinálja, ha még nem is tudatosan.

Rita!
Ha kész a festés én is nagytakarítok. De a héten én is megcsinálom a konyhát mint Marek, jönnek a haverok hétvégén...:)
Nálunk a Tesó szószerint a fenekén ül. :D A buksija itt vana köldököm felett, már most simogatom neki, állandóan a hasfalomhoz nyomja, párnánka használja. :)

Ebéd utánra mindenkinek kellemes pihit, én még csak most eszek.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ez igen! Ügyesek vagytok! Ez aztán tud mindent! Hol sikerült....? Ár esetleg? :oops:

marek

Marek:
teszveszen. Licit nélküli fix árral hirdették 60.000-t, este írtam neki, h ha 50.000-t odaadja megveszem. És lám........ :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajni!
Jó üzletet csináltál, komolyan. Eredeti ára 100 felett van. Ügyi vagy.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

jolka:
a csaj ízt írta, h ők 3 éve vették 160.000-t. Amugy néztem én is, h használtan is csak a hordozót árulják 35000-t, a mózest is ekörül.
Brendonba sztem olyan 180.000 körül van, ahogy elnézem.
Vendég

Na hello!
Hajni! Éljen a babakocsi! :wink:
Jolka! Nem akarom bántani a mennyasszonyt, de ezen a képen nem is Te vagy a bálna! :roll: Jaj, tényleg bocs! Amúgy most ez az amerikai izé a menő? Nem rossz, nem rossz... de régen is sátras lagzinak hívták, most is az, mégha amerikai, akkor is!
Ja, és lassan bizony hozzá kell szokni, h Manónak nem is hiányzol a nagyiéknál... :wink:
De hol van az Andi! Kezdek aggódni!Ugye nincs bajod, Andi? Csak dógozol marhára! :roll:
Gabcii! Nekem még a jövő hétre is kéne az a jóidő! :roll: :oops: Nem baj? A 30 fok elég lesz! :wink:
Na megyek, még van egy kis pörögnivalóm!

Kép
ermoni

Andiért én is aggódok. Valaki nyomjon mááá neki egy sms-t.
Megvan valakinek a száma? :oops:
Vendég

hellóbelló
vagyok már végre, de olyan klassz hétvégét tudok a hátam mögött... 8) 8) 8)
voltunk vásárolni elefáni babadiszkontban (10% kedvezmnény ikreseknek ugye): onnan van matracok, pelenkázófeltét, textilpelusok, kifogók, fésű, lázmérő, popsikrém, lepedő
utána ikeában: kiságyak (nagymamától :D ), plédek, komód
vasárnap tesco: két kapucnis kocsikabátnak is nevezhető melegebb felső (majd mutatom), és diabetikus jégkrém (2.4 g szénhidrát/100 ml!!!!)... épp azt ebédelek...

most pedig visszaolvasok, mi történt, amíg én strandon heverésztem és a dorogi bányatóban úszkáltam...

Kép
an°°di

Sziasztok!

Nem betojatni írtam, de tényleg...

Csak már annyian jöttetek ezekkel a nagytakarítáásokkal, nekem meg állandóan ez jutott eszembe, hogy inkább leírtam!!!!

De látom azért mindenki ésszel él és takarít a lehetőségekhez képest! Úgyhogy PARA királynő Jutta mindenkit nagy dícséretben részesít! Igenis van egy picuri kiskölök a hasunkban és ezt mindneki vegye figyelembe a családban, ja és mi magunk se feledkezzünk meg róla! Na jó, azért jól érezhetjük magunkat és nem kell egésznap vízszintben heverni! Csak amint elfáradunk, de akkor meg jár és kész!

A szomszédék (egyben régi barátok) itthon vannak egy pár hétig, mármint Anyuka és 2 éves Panka csajszi (na most ő tényleg kiköpött Majci :lol: ) egész nap! Tök jó, van ki szórakoztasson! 8)
A kiscsaj meg annyira édes: lerajzotatta magát, anyát, apát, engem - úgy hogy Dorka is látszódjon! és a párom! :lol:
Meg kérdezgeti, hogy mit csinál bent a baba!
Utána meg azt - miután felhúzta a saját pólóját és megmutatta, hogy neki ott nincs baba - hogy neki miért nincs? :D
Még jó hogy egyéb részleteket nem kezdett el firtatni... :shock:

Na a többi részt is visszaolvasom és jövök!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, gyomrod hogy van már?

Marek, Ghymes jó volt??? ja, látom igen... én elmennék Palya Beára... tán nem kellene utána sétálgatni, nem??? :roll: :roll: :roll:

Timi, nekem fáj a mellbimbóm néha, de ha fázik (mostanában ugye nem nagyon), akkor hihetetlenül és mindig...

autó: még nincs. Apuka ráállítva, de azért vettem most ahazfelé egy újságot. ha az meglenne, a fejem sem fájna... 8) :roll:

Kép
an°°di

Gabcii. sztem költözzetek, ha már beálltatok vmilyen napirendre a babával...Ritának meg most már nem sok választási lehetősége van...amit elkezdett, azt be kell fejeznie...

üdv, Adrinalinnak!!

ja, azt kifelejtettem, h vettem egy szoptatós melltartót magamnak a women'secretben 3500ért az nem drága, ugye?

Kép
an°°di

Na, látom Andi is előkerült. :)

Mivel unatkozom ezért csináltam nektek pocakképet. :)
Kép
Vendég

Rita, kitartás!!!!! nagyon ügyesen nyomjátok. és az milyen jó lesz, ha vége lesz.
hogy lehet észrevenni, h nyákdugó-esemény van???

Móni, halál a telkes baromarcúakra :evil: :evil: :evil: nekünk a szomszédunk volt ilyen otthon, a szüleimnél...jajjj, de borzasztóóó

jaj, de jóllaktam a jégkrémmel... és csak olyan 20 gramm szénhidrát volt ;)

Kép
an°°di

Szia Andi!

No azért máskor előre szólni ha eltűnsz napokra!!

Marek, brazil szappanoperában nem vagyok jártas, de már lassan én is röstellem ezt!!!

Hajni, tök szupi a babakocsi és eszméletlen jó áron, nagyon ügyi vagy! :lol:

Diétás fagyi, hmmm nyam-nyam.... de miért is diétás? 4 hete nem híztam és még cukros sem vagyok, szerintem vmi rendes fagyit hozatok Apával vmelyik nap!! Jó ötlet!
Andi, de neked diétás - ráadásul én ettem egy pár olyat már és - ugyan olyan finik, tehát mindegy! 8)
Tök jól bevásároltatok!!!

És Niki? Szegénykém lehet, hogy csónakkal közlekedik!

Jutta

KépKép
jutta

Hajni: hol van a rettenetes hátsód? Én nem látom! :wink:

Andi, poci ugyanúgy, amúgy nem fáj, csak totál lötyi az output (már bocsi, hogy leírom) és napjában mondjuk 4x van.
Mivel a diéta (értsd tejtermék és gyümi megvonás) eredménytelen volt, ezért sz@rok rá - szószerint! :wink:
Na jó, a tejcsihez bekapok egy széntablettát kompenzálásképpen...
De lehet, hogy emiatt nem hízok, miközben többet eszem, tudjátok mit, akkor még örülök is neki!

Jutta

KépKép
jutta

Hani, irtó klassz a babakocsi.. és végre!!!!! ;) ügyes vagy!!!

Timi, mi van már Majcival??? :roll: :roll:

Móni, Veletek minden okés? de cuki vagy, h féltesz... de ma úgy nézem ha dolgozom is, majd csak este... vagy akkor sem...kicsit elegem van...hihi

Kép
an°°di

Na kicsit kisimultam kelelt várni a dokira,gépre,de aztán sikeres uh volt.Csajszinak nézétk úgyhogy már elis hiszem ,hogy az .-)
Perpill egy héttel idősebb a babszi úgyhogy szeptember vége lesz a mi időnk.Másfél kiló körül van,mondom én hogy nem lesz egy haspók :-)

Mjaszika azóta nem lázas,mindjárt megmérem neki,amúgy is nehezen vislem ha beteg ,de este nagyn kibuktam.Nem részletezem ,ha valaki kíváncsi a hogy s miértre privibe elmondom.

Drukkoljatok,hogy hamar átvészelje :-)

Ma neki állok Bibus szobájának,hlnaptól meg mosok-vasalok.

Hjai
nagyon tuti a kocsi,ennyiért meg kész főnyeremény.

és a pocak is nagyon szép :-)

Jutta
aranyos lehet a kiscsaj :-)

Múltkor nekünk is volt egy jó sztorynk :-) Ülök itt a székbe Bibi meg kegyetlenül tud ficeregni,felnyomja a fenekét a bordámig és nekem ez baroi kényelmetlen,hát még ha ütvág közbe.Mondom-Hé ez a baba mindjárt kijön.Majszikám iderohan nézi a pocimat:majd ártatlanul:Nem jön :-) elmondva,írva nem olyan jó,de annyit nevetttem rajta.

Jolka
nagyon csinos voltál :-)

tudom,hogy nem a gyerekek tehetnek róla,de a kedves zülők?ja hogy ők dolgoznak?éjjel-nappal??és ezért kell az én gyerkemet,gyerekeimet állandóan megfertőzni? :cry:

Andi
köszi a választ bimbó kérdésben :-) tegnap szabályosan nedvedzett amikor Maja sírt.A hüle hormnok miatt ,majd állandóan fog folyni a tejem akkor is ha Maja sír ,csodás :-)
Vendég

Sziasztok!!!
Nekem ma is melegem van!

Hajni, a babakocsi nagyon kafa! :D :wink: A pocid is aranyos :wink:
Olyan jó olvasni a 'nagy bevásárlásokról'. :wink:
Nekünk nem kell sok minden, mert a pici örökli Gergő cuccait. Babakocsiból is kettő van, ha meglesz öcsi, Gergő csak a sportot fogja használni. Csak ágyikó kell. De még azt is lehet, hogy csinál apa (Gergőnek) és akkor a kiságy meg a picié lesz. No meg most nyaggatom egy őj babaszekrény készítése miatt, csak kicsit sok a munkája. Most éppen másnak készít pelenkázót..... Szerencsére az nekem nem kell. De babaszekrény kellene, mert addig nem tudom kimosni az újjszülött rucikat, mert nincs is hová rakjam. Most egy dobozban csücsülnek!!!

Lakásfelújítóknak kitartás! :wink: De azért nagyon vigyázzatok magatokra!!! Pattogóbolha, te is nagyon óvatosan emelgess!!!

De jó is nektek, hogy van aki segítsen. Hozzánk jár anyukám, de inkább azért, hogy kiszabadítsa a panelből a másik unokáját, nekem csak több munkám van itthon miattuk!!! Anyósom meg 540 km-re lakik, nem is tudom segítene-e. Majd kiderül két hét mulva. Jön hozzánk látogatóba.Nem is tudom örüljek, vagy sírjak. Örülök, mert egyébklént nincs gond vele, de ha vendég van otthon, valahogy mindig többet kell dolgoznom....
katherina

Köszi Móni. Semmi gond, Ő volt aki nem hívott meg a lánybúcsúra. :( Nem is tudom kik lehettek ott, mert egy csaj sem forgolódott körülötte az esküvőn. :) Mi asztalunknál többet voltak, mármint az ifjú pár. Tényleg tök mindegy minek nevezzük a sátort, de emlékszem még régi falusi sátorra. :D Nem volt ilyen szép, de legalább a hangulat,mindig tetőfokán volt.

Timi!
Tényleg, nekem már nem érzékeny a cici, de csak mostanában vettem észre.

Hajni!
CSini vagy, Tök jó neked, szülés után meg sem látszik, hogy pocakos voltál még nem rég. Vagy ezt már írtam?

Andi!
Jól bevásároltattok, most már neketek is szinte minden meg van.

Múlt héten megnéztem Manó régi kifogóját, szerencsére semmi baja, nem sárgult be, a pólyahuzatok is fehérek, remélem a tipiknek sincs semmi baja, mert akkor tényleg nem sok mindent kell vásárolni. Hálistenek, mert mostanában nagyon kiganéztunk magunk alól.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timurr, aranyos Maja :lol: :lol: Ja és enegem is érdekelne hogy mind buktál ki. Ha van kedved, inkább írd ki ide!
katherina

Kat, de jó, h itt... tessék ám járni, mert hozzádszokunk ;) ezt a másik unokát kiszabadítóst én nem értem.... :roll: :roll: :oops:

Jolka, tökjól néztél ki a zebrás virágos felsőben!!!!!!!! :D :D :D 8) 8) 8) a vizesedés meg ha elmúlt, akkor jóvan..

na, mennem kell mosgatni, mert pöcegödörszagú a minikonyhánk :? :?

Kép
an°°di

Na, de jó Andi, h előkerültél! És hurrá, h ennyi lóvé s*ggére sikerült ráverni! És hogy ennyi minden megvan! (Mondjuk, h hová pakoltátok a panelben, azt megnézném! :wink: :lol: )
Megyek dolgomra, amúgy is rossz a kedvem! Nem tom miért, ez van! Sz*rul alszom, fáj a csípőm és a hátam... Ezt még nem írtam, mert nem akartam nyavajogni! (Cukrom amúgy okés! Eddig!)
Na megyek, valamit pótcselekszem!

Kép
ermoni

Köszönöm a dicséretet.
Andi, jó mosogatást.... :? :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Megnézett a fogorvos....lesz dóga :twisted: :twisted: :twisted: Gyűlölöm..... És a fogkövet nem adom....az úúúúúgy fáj...! Vagy nem? :?
Á nem vagyok hisztis...csak k... éhes. És mi a sz*rt egyek...? És folyik rólam a víz, és én kis naív azt hittem, hogy Bálint volt olyan rendes és legalább a fogaimat békénhagyta, ha már a cukrommal kicseszett.... :cry: Persze nem ő tehet róla, de a cukrot is ő szívja, meg ezt a sok fúrás-faragást is meg fogja érezni gondolom... :cry:
Ti mind túlvagytok már a fogorvoson??? :?

marek

Megyek nézem a Fridát a férjemmel....nem brazil, de megteszi...de ott is olyan meleg van!!! :twisted:

marek

Fridaaaaa
én azt nagyon bírom.... az a sok gyönyörű szín...
én már voltam fogdokinál, de mennem kell még eygszer (szerdán valószínűleg), mivel egy helyen begyulladt az ínyem. ne spórold meg a fogkőlevételt, mert azsongyák attól gyullad az íny.... okosok... :roll: :roll: :roll: fáj kicsit, de inkább kellemetlen, és nem kell minden héten azért!!!

Móni, cuccok köszönik, de elférnek. még dobozban persze és a szoba közepén hehehe... ;)
a harmadik trimeszterben az lenne a csoda, ha nem lennénk nyűgösek :?
na, lassan eldőlök lábat polcolni
még jövök!!!!
:arrow:

Kép
an°°di

No közben dógoztam! Mármint laptopon!

Nekem csak fogkövet kellett leszedni, de amúgy okés volt minden... nem is értettem,mert vagy 3 éve nem jártam fogdokinál... :oops:

De a fogköveimet fél évente le kellene állítólag szedetni, mert hajlamos vagyok rá és a fogínyt bántja - és tényleg, anyunak is ez az egyetlen problémája és tök olyanok a fogaim!

Összes cukros: állítólag legújabban 8-ig jó a cukker!! Védőnéni mondta! Móni téged meg már 7 fölött be akarnak azonnal küldetni kórházba - ugye jól emlékszem? Ezt már akkor is furcsáltam, mert a 6 még tök okés, 7-nél meg kórház :?: :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Marek!
Kitartás, a fogászat nem fáj. A fogkövet meg végkép nem lehet megérezni. Kapsz erre is érzéstelenítőt, csak sparyt, legfeljebb utána lesz furcsa, egy pár napig, mert érdesebb lesz a fogaid, szokatlan.
Én még nem voltam fogdokinál, nem is megyek, pedig vinni kellene a védőnőnek az igazolást, hogy kezelve van a fogaim, de majd szülés után megyek, mert utána is romlik, szoptatás közben.

Egyelőre az anyagiak is hátráltatnak. :( Csak magánba tudok menni a rendelési idő miatt, Manót sem tudom senkire sem bízni, így elég drága mulatság.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Nekem az a bajom, hogy el se jutok a körzetihez cukormérésre....
Aztán diétázom is azóta, de mi lesz augusztusban, ugyanis férjem unkatesója lagzijába megyünk Erdélybe! Mit fogok én ott kajcsizni????? lövésem sincs....

Marek, de jó, hogy rászántad magad a fogdokira. Nekem is még hátra van. ha kicsit lehűl a levegő el is megyek asszem.

Csajok ki fog először szülni itt? pattogobolha?

Készülök vonalzót csinálni, de a múltkor elszúrtam, nem vagyok valami rutinos.....

Na most tényleg mennem kell, Gergő felébredt....és itt az unokatesó, aki szétszedi a nappalit!!!! :roll:
katherina

Én is nagy szeretem ezt a filmet....meg láttam Frida Kahlo képeit valahol (asszem Tate Modern, de lehet, hogy nem is Londonban) és olyan jó volt!!! Ja, London volt, mert emlékszem, hogy csak én mentem be, csak egy jegyre volt pénzünk...az uram viszont elment színházba, ott is csak egy jegyre volt pénzünk :lol: :lol: :lol: A nagy magyar valóság :oops:

Nekem is szerdán kell visszamennem...meg még majd párszor asszem.... Hurrá....! :twisted:

marek

Andi
Te fürödtél a hétvégén a tóban? Mert tegnap én nem akartam belemenni, csak térdig, de aztán nem bírtam ki. Akkor szerintetek szabad???? Mert olyan jóóóóó, de azóta is a fertőzés jeleit lesem, mintha annak lenne bármilyen jele ... :oops:

marek

Köpjetek le! Fogorvos az egyik unokatesóm! Én már leszedettem a fogkövet, betömettem a bölcsességet... (Mondjuk a tömés+gyökérkezelés a régi fogdokimnál volt! Ő vállalta! Amúgy én csak anyagárat szoktam fizetni.... :oops: )
Marek! A fogkő leszedése nem fáj! Ne izélj már!
Ha jól emlékszem ebben az Andi sorstársam: nekem sz*rok a fogaim, és én rengeteget kellett-kell hogy járjak fogdokihoz gyerekkoromtól kezdve!
Remélem Jankának gyönyörű fogsora lesz! Én mindent meg fogok tenni érte! (Erről már írtam sztem! Gyerekfogorvos tanácsai... Ugye?)

Kép
ermoni

Móni
Emlékeztem, hogy van fogorvos a családban :lol: Nálunk sajnos semmi ilyen nincs... köpjetek le, de ez van... :oops:

marek

pfűpfű
köpködök én mindenkire, csak kérni kell ;)
nekem meg dagad a bokám, ezért is le lehet vkit köpni? :lol:

én biza fürödtem. a dokinénim azt mondta, h uszodába ne, de Balatonban lehet. akkor egy bányatóban miért is ne? :roll:
na, de most tényleg polcolok.. eddig egy csajszival dumáltam lenn a jáétszótéren, akivel még a 6-7. héten ismerkedtem meg az akkor még niytva lévő szülőotthonban...
szóval később!!!
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Marek! Sztem én nem köplek le, de Te se engem! :lol: Nem jellemhiba az sem, h nincs, az sem, h van! Vagy igen? :roll:
Ja, lehet, h nálatok a fogkő leszedést vésővel meg kalapáccsal csinálják? Azért félsz? Én tudok olyan helyet, ahol nem! :lol:
Kat! Még Te augusztusban egy erdélyi esküvőre mész? Mikor fogsz Te szülni? (Hajrá vonalzó!)

Kép
ermoni

Andi! Köpködjé csak Te, te, te... Az vízhajtó, amúgy? :wink: :lol: :lol: :lol: Mer' az jót tesz a lábadnak! :lol:

Kép
ermoni

Timi! Mi a helyzet? Majci?
(Nekem küldheted priviben is! :wink: )

Kép
ermoni

Ja nem vésővel csinálják....? Azt hittem :shock: Akkor minden okés....sőt direkt várom...vagy azt azér nem kell??? :lol:
Én nem szeretem a fogorvost és kész...mindegy, milyen eszközt használ....
Móni nem baj, ha én nem köplek le? Olyan száraz a szám ebben a melegben... :lol: Meg különben is ... ezér valaki leköpne szerinted???

Timi
Nekem is jöhet priviven, de szerintem ide is írhatod....!

Kat
Mikor lesz már vonalzód? ... Kérdezem én, akinek Zsu csinált, mert a saját készítésű egy idő után már nem volt vicces :lol: :lol: :lol:

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?