Új privát üzeneted érkezett!

Fú, tök sokat megevett a gyermek az őszibaris rizspépből. Most megette az összeset, amit készítettem. Kár, hogy nem mértem le előtte. De elég sok volt. Persze azért még nem egy üvegnyi, de már haladunk.
Viszont Babyloves-os itatót ne vegyetek! Pár napja vettük, de már folyik a nyakánál. :twisted:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen mondókákat, nagyon jók és sok van köztük amiket még nem is hallottam :oops:

Itt nálunk szélvihar van, olyan jó :lol:


Kernico!

Gondolhatod hogy nem hagytam szó nélkül, tőlem zengett ott minden. A t.ambulancia mellett volt az uh, onnan is átjöttek a dolgozók nézni a balhét, meg még mejelent egy pár orvos. Persze a dokimtól megtudtam hogy az a főorvos volt akivel veszekedtem, így ott nem kívánatos személy vagyok. Mivel konkrétan megmondta a dokim hogy ezek után nem tudja biztosítani a megfelelő ellátást, ő nem tud garanciálni semmit, kénytelen voltam keresni egy másik korházat. Bár már akkor tudtam hogy oda a lábamat sem teszem be soha többet. És most bunkó leszek, de nagyon örülök hogy "bezárták azt a fos kórházat és kirugtak onnan minden szemetet" :oops:

Winni!

A Máv-ban szültem végül is és IMÁDOM az új dokim, soha ilyen precíz orvossal nem volt még dolgom :lol: Neki köszönhetően már tervezzük az újjabb manót, jövő januártól zöld utat adott és a legjobb hogy nem akar autómatikusan császi után császit :lol:

Hú, én nagyon buta vagyok , de mi is az a levelezési lista??? :oops:



Kipróbáltuk a csőrös poharat, nekünk nüby van. Nagyon tetszett a Ricsinek de a vizet kiköpködte :lol: Hát remélem csak azért mert nem kellett neki plusz folyadék :shock: Viszont úgy rágja a csőrös részét, alig tudtam kihúzni a szájából :lol:


Na ennyi voltam, kellemes szellős vasárnapot kívánok mindenkinek!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Néhány oldallal lemaradtam, mert ismét húzott a szívem és korán reggel, elutaztam ismét unokázni. Így láthattam, hogy szegény Laura is küszködik a meleggel, bizony gyakran a lemosás, törölgetés sem sokat ér. Itt is nagyon meleg van. Elég nagy a lakás, így megpróbáltak a lányomék egy kicsit hűvösebb helyet találni, hogy tudjon néha aludni, ha kifárad a sok forgolódásban.

Szilvi: biztosan sokkal kellemesebb most már Ákoskának is, nem izzad a kis fejecskéje a nagy haj miatt, bár ilyen melegben izzad már mindegyik, csak az nem mindegy, hogy gyorsan meg is szárad, mert jobban éri a levegő.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 

 
 

Az ünnepelteknek minden jót!

Nika: Gergőnek boldog felediket kívánok
Kép

Zsuzsi: Fannikádat is szerettel köszöntöm
Kép

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors kérdésre ugrottam be, a Csani még gluténmentes, mit adtatok először aki már adott a babájának? Tudtok valamilyen kekszet ajánlani, mert a babapiskótát túl édesnek találom. Előre is köszi a segítséget! Hűvösebb napokat kívánok mindenkinek!
sziszi22
 
 


Roni nagyi nagyon szépen köszönjük :):):):):): mindig nagyon cukik a képeslapjaid :D:D:D: nagyon szeretem őket :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Sziszi

Én kétféle baba kekszet ismerek, van a Hippnek és van a Milupának. Szerintem a Milupa a jobb.


Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Babakeksz: de mind a Hipp, mind a Milupa tartalmaz glutént.

Momi!

Már csak egyetlen rossz hír van, hogy a Mávot gyakorlatilag szétverték.
Nem tudom, mennyire lesz olyan vagy csak hasonló az új megakórház megaszülészete. Mondjuk mostanában a gyerekorsztályról sok rosszat hallottam szopiztatás szempontjából, de nekem nem volt gondom. Először még segítettek, azóta meg már nem kellett. Most meg csak arra vágytam, hogy hagyjanak 24 órában a babámmal lenni. (Egyébként én is a Rókusból váltottam, csak én már a hivatalos kiírásom után 4 nappal (többek között azért, mert a dokim indítani akart, meg a Rókus sem vonzott (volt különbség a két kórház között).)
A te dokid maradt a Mávban?

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok, na hát ma "átlagos" hétvégi forgalom volt, ez a tegnapi szombat után meglepett :)

Tinu: HJ: most van pár üres CD-nk, így ha apát megfűzöm, taliig íratok át vele, oszt majd hoztok üreset cserébe :)nálam szinte nonstop ez a cd megy, 10 cd van rajta, napi egyszer lemegy, még meg sem unom.

tök jó, most hül a lakás, a szélben mindent kinyitottunk, másfél óra alatt másfél fokot lement a hő, jelenleg 27,5, de kint 25 van, remélem lesz ez még jobb is, mert egyre jobban szenved babóca is, teljesen felborult az alvási evési stb rendje.....

Voltunk ma C&A-zni, de nem találtunk semmi olyan azonnal meg kell venni típusút, így még megvan a kupon. viszont néhány DM-eset ellőttünk... meg nekem vettünk egy sortot. Eddig mindig én szívtem meg a vásárlásokat, mert én kenguruztam, apa meg tudott vásárolni, de ma cseréltünk, így én is tudtam próbálni :)
Jut eszembe, a Cora-ban textil-hetek vannak, és tök jó babarucik is elég rendesen le vannak árazva, ha valaki arrajár...

Jelentem, bár lehet, hogy senkit sem érdekel, haladok HPvel, és bazi izgi.....

Mi ma kipróbáltuk a HIPP-es almát, hát nem fogyott túl sok, de azért valamennyi igen, megkátjuk holnap. Aztán kedden megint barack, meg ne fogja a kakit. BÁr ma volt...

na folyt köv, lassan megyek fejni, megnt lehet olvasni :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


ja, Momi, csináltunk egy yahoogroupsos levelezési listát, ha elküldöd priviben az emilcímedet, felveszlek... csak hogy jó ha van, meg lehet ott küldözgetni

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


hú, most nézem, án is megkaptam a mondókákat, tök jó, néhány a Gryllus cd-n is rajta van.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok

Holnap olvasok.

Most csak egy kicsit tettem.
Ami gluténmentes az a rizs és a kukorica. Azaz a kukoricamálé nyerő, de tojást ugyen nem lehet beletenni, meg tejet sem... Szóval a legegyszerűbb keksz a kenyér. Az viszont nem gluténmentes, de a szimpla kenyérben semmi nincs liszten, són vízen és élesztőn kívül....
Azt mondják, hogy a cöliáka genetikus és akkor is kijön, ha a gyerök csak 1 évesen kap glutént...

Megyek is..
A Harry Potter engem nagyon érdekel.

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Sziasztok!

Húúú, jó lehet a HP.
Winnie: én is szeretném tőled is elkérni a zenéidet! Úgy, ahogy Tinuval? A talira vigyek cd-t? Köszi szépen. :D
Valamelyik nap megpróbálom felrakni a közös lapra a mondókákat, és akkor nem is kell mindenkinek külön küldözgetni. Ez egy jó dolog. :D

Na, ma én zárok?? Most lett vége az AXN-csatornán a LOST-nak. Uccsó 2 rész volt asszem. Hááááát .....

Na jó éjt mindenkinek!

Kép
kernico
 
 


Kernico: akkor én ne írjak neked cd-t, igaz? Gondolom, azok is rajta vannak Winnie-én, amik nekem megvannak.

Ma egész jól lehűlt a levegő éjjel, de Tündém hajnal 2-kor felébredt és csak negyed 5-kor aludt vissza. :shock: Ráadásul ma nem tudok nappal aludni, mert megyünk egész napos vendégségbe.

Winnie: köszi, akkor viszek neked CD-t talira! És majd küldök címet neked. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu: :?: :?: :?: Hát, ha ugyanazok vannak meg, akkor tényleg egyszerűbb, hogy ha egybe átírja Winnie (már ha nekem is átírja :D )

Zsu: bocsi, hogy csak így utólag, de boldog hófordulót Fanninak! :D

Ma állítólag kicsit jobb idő lesz, de holnap kezdődik megint. :( De mi sem leszünk ma, megyünk mamalátogatóba!

Sziasztok

Kép
kernico
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Picit el voltam tűnve a hétvégén. Esküvőn voltunk ebben a k.. melegben, szabályosan folyt mindenkiről a víz. A fényképésznek a könyökén csepegett, szabályos tócsa lett alatta. Nagyon durva. Vasárnap meg férjem Netezett ezerrel. Nos.

Kaki: Nálunk már csak a tejcsi mellett is durva volt, mert ahogy a vasat kapta az rendesen bezavart. Ronda zöld volt és büdös. Most nem kapja a vasat, de a baracktól, almától, stb-től meg olyan, de olyan, hűűűűűűűű. Állagra kenőcsös, ami azért jó, mert így már O.K a Pampers. Nekem idáig nem vált be, mert a hátsó gumírozás hiányzott és kifolyt a híg kaki. Viszont a melegben meg csak a Pamperstől nem lett pöttyös a kis dereka. Próbáltunk: Liberót, Rossmannost (a kettő tök ugyanaz szerintem) meg Cient (ez Lidl-s).Ti milyet használtok?

Melegkiütés: Csak a nyakán van, azt erősen hintőporozzuk, így jó. Viszont a meleg is jó volt valamire, a koszmó most tűnt el teljesen a fejéről, leizzadta. Csinálhattam én akármit vele. A Bebés koszmó elleni sampon semmit nem ér, ne vegyetek, ha gondolkodik valaki rajta.

CD: Winnie! Nekem is légyszi! Küldök CD-t postán, úgy jó? Találkozóra én nem tudok menni, sajni. Biztos nagyon jó CD. Petrát a Bebe tv köti le nagyon, de hiába kimondottan babáknak van létrehozva, nem engedem 10 percnél tovább nézni.

Van valakinek listája arról, hogy melyik bébiitalok, ételek nem tartalmaznak cukrot? Mi a fenének raknak bele? O.K., általában a gyümipürét én készítem, de ha úton vagyunk, jó lenne egy cukormentessel kínálni.

Na befogom a szám! Nálunk még mindig nagyon meleg van! Hol az a hidegfront??? Elhúzott Cs megye felett???!!? :twisted:

omr
 
 


Sziasztok,

Danika boldog hófordulót!
Fanni, Gege boldog hófordulót utólag is:oops:

Jaj, mennyit írtatok :lol: Szuper!
Minden nap beleolvastam, de írni nem tudtam, mert nagyon zsúfolt volt a hétvége.

Hozzátáplálás óta nálunk is más a széklet állaga, színe természetesen, viszont legalább nem folyik ki a pelusból. Na de a bűze... :shock: Hihetetlen!

Winnie, ha nem gond én is szeretnék cd-t, mi még a babazene albumokat hallgatjuk, szereti. Nekem is tetszik. :wink: Na és persze én is énekelgetek mindenféle őrültséget; de a vuk és a pancsoló kislány a favorit.

Omr, nekem nincs ilyen listám sajnos; mi nem iszunk ilyet, illetve egyszer próbáltuk s Hipp alma-sárgarépát, de nem ízlett a törpének. A Szentkirályikat múltkor megnéztem, mert írtatok róla, de azokban volt, így nem vettem. Hippnek vannak olyan gyümilevei, amik nem tartalmaznak cukrot az tuti.
Hidegfrontot mi éreztük éjszaka, de csajok már most 8kor annyira meleg a lakás :evil: , pedig egész éjjel áradt befelé a hűvös levegő :shock: Már annyira sajnálom Jázmint, szegénynek folyton tiszta víz a fejecskéje; 3* fürdünk, de ez csak 20perces felüdülés... Vége lehetne már.

Mennem kell, hív a kicsi...

Kép
Kép
szana80
 
 


Jajj, Máté drágám kimaradt...

Máté boldog hófordulót nagyfiú!

Kép
Kép
szana80
 
 


Szép jó napot.

Kicsit hűvösebb talán, mint tegnap.
Végre lehetett egy jót szunyálni

Fanni fenn kukorékol már fél 7 óta, így mondom akkor belesek ide hozzátok!Igaz most elpilledt a játszószőnyegen a kis drágám.

Köszönjük a köszöntéseket!
Roni nagyi: Nagyon édi a kép, neke dis köszönjük szépen. Aranyos vagy, hogy mindenkire név szerint gondolsz.

Bunny:
Boldog hófordulót Máténak
.

Winnie:
Énisénisss szeretnéék Halász Jucit!!!Viszek csere CD-t a talira.
Van egy bakelites lemezünk tőle, csal a lemezjátszó már nem ugy viszi ahogy kéne.

Szana:
Lehet mondtam már, vagy ha nem, akkor utólag boldog hófordulót !

Akkor a talival mi legyen?
Mikorra tűzzük ki a dátumot?

Legyen auguszstus 1. (szeda) ??
Winnie azt mondtad neked ez jó.
Mondjuk 14 óra?

Szavazzumk akkor mikor is az akkor. :D (lehet mást is odaírni amúgy...)

Név----------------------------Dátum------------------------Időpont
1. Winnie..............................aug.1 ..............................14 óra :?:
2. Zsuzsi...............................aug 1...............................14 óra

Ezt elküldöm....

Kép
zsuzsu74
 
 


Fanninak bejött a Hippes banán-őszibarack desszert, kis üveges, mint az alma. na az alma nem jött be egyááltalán.

Kép
zsuzsu74
 
 


Ja Szana!
nem teszel fel Jázminról ide pár fotót?
Tudom, hogy van a táron, de had ne kelljen keresni. :wink: És biztos mindenki szeretné látni mennyit nőtt már!

Kép
zsuzsu74
 
 


és akkor pár szó végezetül rólunk:
Fanni is kutyázik ahogy Tinu írta. :) Annyira cuki, igaz párat csak, de alakulgat a dolog.
és ha leteszem ülve, úgy marad, Mondjuk minap eldőlt, mint a krumpliszsák, volt kis rinya, de nem sok, mert aztán hasra vágta magát és elvolt aztán. Kintről lestem, mit alkot, mert ha bemegyek, jobban elkezdett volna sírni. Így meg egy kis hüppi volt és kész.

Pancsolni nagyon szeret. Ahogy beteszem a kiskádba, elkezdi mondani, hogy huhh, hahh, hehhehh, höö, meg ilyeneket és csapkodja a vizet.

Sajna a melegkiütések a kis buksiján is vannak, ott nagyobbacskák. :cry:

Na most eldugulok, mert velem lesz tele az oldal. :oops: De még jövök ha tudok... :wink: :lol:

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok!

Röviden a hétvégénkről: elhagytam 10e Ft-ot, anyumékkal szemben égett az erdő, még a híradóban is volt úgye. Az újpalotai erdő égett. Persze senkit nem tudtam elérni a családból pedig ikerház és egyik felében anyumék, másik felében a nagynénémék laknak. Az áramot is kikapcsolták, így valószínű én ekkor telefonáltam. Még a szomszédokat sem tudtam elérni, hogy tudjak valami hírt, hogy most menjek-e haza vagy sem. Anyumék Balatonon voltak.
Lidi belekakilt a kiskádjába amiben hűsölt. Mióta hozzátáplálás elkezdődőtt még soha ekkora kakit nem produkált. De most igen csak úszott a szép formás kaksik a vízben. Bocs a részletezésért.

Lidi, képzeljétek feltérdelt így mostmár bármikor várható, hogy felálljon, a megmászásunkon kívül is.

Talira mi sajnos nem tudunk menni, mert apa a jövőhéten is délután kettőkor végez. Most két hétig reggel hattól délután kettőig dolgozik. De ez csak kivételes.

Kernico, nekem is eltudnád küldeni a mondókákat?

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!

Na most én nem tudtam jönni hétvégén, persze volt is forgalom!:) :lol: :lol:
Szombaton vásárláson voltunk, még jó hogy klimás a kocsink és az üzletek is. Vettünk kiscsajnak játékot, Micimacis tányért :wink: , ivópoharat stb. Tök jó volt! Vasárnap eljegyzés volt. Szóval meg volt megint a heti program!:) :D

Mági!
Milyen volt a keresztelő?

Nika!

Boldog feledik évfordulót Gegének! Tök jó mini tortája volt. Tényleg a párod csinálta?! :roll: :o ÉS megnyalhatta Gege? Látom, hogy már válaszoltál :oops:

Momi!
Hát ez nem gyenge, hogy 35. hetesen új dokit kellett keresned! Felháborító! :twisted: :twisted:

Zsu!
Fannikának is boldog 7-ket!
:lol:
Szana!
Letudnád írni priviben a vuknak a szövegét?! Szégyen, de nem emlékszek a teljes szövegre :oops:

Tudom, hogy én még a kuss kategóriába tartozom :lol: :lol: :lol: , mivel a lakásunk hőmérséklete kb. 28-30 fok, de már Veronika is izzad ezerrel. Ezért nappal két óránként szopiztatom!

Na még majd jövök!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Zsuzsu,

Rendben, teszek majd fel képeket; de mostanában olyan béna vagyok fotózás terén, hogy elképesztő. Jázmin már többször is felül úgy igazán, szóval max a combján támaszkodik, de még egyszer sem sikerült normális képet csinálnom róla. :evil: Vagy lelóg, vagy túl messze/közel van, szóval elbénázom...pedig nem egy nagy dolog. Mostanában egyébként a következő produkciót hajtja végre előszeretettel: bemászik a dohányzóasztalba :shock: , rugózik egyet-kettőt, majd felül és a másik oldalon kimászik... Nem semmi a kiscsaj, ja és ezek után megrángatja és dobálja a hosszabítót - amit már nem tudok hova elrejteni előle... :? S közben mondja abababa. :lol:

Ante,
Az erdőtűzről én is hallottam, atyaég.
Kaki a kádban nálunk még nem volt; csak olyan, hogy mielőtt apa beletette volna a kádba a parkettát és apa atlétáját tisztelte meg. :lol: Feltérdelés nálunk is volt, s múltkor rám támaszkodva felhúzta magát, de ehhez még nem elég erős szerintem.

Név----------------------------Dátum------------------------Időpont
1. Winnie..............................aug.1 ..............................14 óra Question
2. Zsuzsi...............................aug 1...............................14 óra
4. Szana...............................aug. 1..............................mindegy

Kép
Kép
szana80
 
 


Valaki árulja el nekem léccike, hogy miért nem tudom elküldeni a privi üzit? :?: :roll: Küldtem kettőt és nem az elküldöttbe teszi, hanem a kimenőbe! :roll: Nem értem :oops: Én vagyok béna?

SZóval ha még sem megy el a privim, ide is leírom az e-mail címem: fnoe@freemail.hu
Kérek szépen babarecepteket, mondokákat stb! JA és Winnie, ha esetleg te se kaptad volna meg a pü-t, akkor kérlek rakj fel a levlistára! Köszi mindenkinek

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok,


HÁt nagyon sokat írtatok!!!!Számszerűen 4 oldal, ebből az első kettőt már átfutottam, de lehet hogy inkább bekapcsolódok.

Megint kalandos egy hetünk volt, remélem azért Dani majd nagykorában nem lesz olyan izgága, mint mi, mert ez nagyon fárasztó.:)

Szóval otthon kezdtük a nyaralást. ebből szegény férjem elsö ké napja ablakfestésből állt.:(((Mi meg a kertben pancsiztunk. Utána anyósomék elutaztak a balcsira, így a kertesházuk egy hétre amiénk lett (volna.) az első két nap nagyon jó volt, felállíottuk a Daninak vett medencét (amibe a férjem fekve belefér), így hárman pancsoltunk, Dani a kiscsónakjában a medencében, mi meg tologattuk ót a vízen. Nagyon élvezte.:))) Kép

Ez ment két napig, este csillagos ég nézegetéssel, majd anyósék kitalálták, hogy menjünk le a balcsira. Kb fél óra alatt meghánytuk vetettük a dolgot, és szerda estére már már pesten voltunk, hajnalban az első etetéskor indultunk a balcsira.
Nagyon jól bírta Dani a balatont, ittünk neki minimedencét, ő abban pancsolt az árnyékben, és este 6 után bementünk vele a balcsiba is, persze jó messzire, ahol már nem olyan felkavart az iszap és az utolsó nap beletettük Danit is a vízbe. Nagyon imádta. (egyébként kb 30 fokos volt a Balaton is)Szombaton még megjártunk egy rokon találkozót, felért egy kislagzival, és vasárnap jöttönk haza.

Ez a szálláson készult reggel, ahogy Dani hűsölt :
Kép

A képtárba is rakok még fel képeket.

Egyébként kipróbáltuk az asztal kisszékes etetőszéket az étteremben. Mikor már benne ült, nem volt fáradt, az egész ebédet végigülte benne, és jót kajált a csirkesalimból, viszont egyedül nem tudnéám beleültetni, mert befeszített beültetéskor.És atálca nem levehető.

Melegkiütés Danin is volt van ezerrel, de a pancsolás, látványos eredménnyel jár.

Én eddig még csak színházjegyet vettem neten.

Az újaknak üdv, gyertek gyakran mert lemaradtok.

Winnie, köszi az emlékezést, tegnapelőtt volt Dani névnapja.

Gegenek boldog hófordulót, és apának is gratula a tortához!!!!

Többi ünnepeltnek is sok boldogságot, és most már megyek, mert rengeteg tennivaló van, és Dani nem tudom meddig alszik.

csernusn
 
 


Sziasztok!

Martinka is ahét végén elkezdett "kutyázni"!!Úgy örülünk neki!Nagyon cuki volt,ahogy kitámasztotta a lábait,és emelte a popóját,majd ringatózott!Mondta is a férjem,hogy tiszta férfias mozdulatok!

Tegnap nyügis napunk volt,főleg délután.Délelőtt anyósoméknál voltunk,vszínű, hogy nagyon elfáradt a kisgyerek.
Próbáltam többször ciciztetni,de nem fogadta el,és a gyümilevet sem.Furi volt,mert közben izzadt ezerrel.Este viszont jó nagyot szopizott,aztán beájult.

Ante,hát elég rossz hétvégéd volt, Te szegény!Én is tiszta ideg tudok lenni,amikor sokáig nem érek el vkit!Ráadásul még a tűz is!

Boldog hófordulókat mindenkinek!

Én úgy látom, a legtöbb bébiételben , italban, van egy kis cukor.Én nem félek annyira tőle,mert nagyon keveset tartalmaznak.Van,amelyikre ez külön rá is van írva.Én majd inkább arra figyelek,hogy ne egyen a gyerek később cukorkát,csokit.Az az igazán ártalmas,szerintem.
alexa2006
 
 


Kép Veronika így ül, de csak ha én oda rakom

Kép

Amúgy ha van mire felmászni egy kicsit(én, apja, bébihordó), akkor már fel ül, de kell támaszkodni. Kutyázás nálunk is nagyon megy, ja és ha meg akar mászni, akkor a kezével húzza fel magát és a lábaira rááll, persze még nem áll
Tök jó, hogy a többi babák is hasonlóan fejlődnek és ugyanolyan folyamaton mennek át, hogy eljussanak a mászásig, ülésig, állásig. Én ezeket előtte nem tudtam :oops:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Szana, nálunkis Lidi feláll ha ránktámaszkodik :-), de most a feltérdelés az a járóka szélében kapaszkodva történt és közben rugózott. Lidinek a lábai erősek mert simán felnyomja magát állásba, de az alsó hátizma még gyengécske ezért van, hogy az ülés is nemrég kezdődött.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Asszem Dani bejön Veronikának, mert míg itt ülök a gépnél, mindenáron oda akar mászni a monitorhoz és dumál neki ezererrel! :lol: :lol: :lol: AMúgy boldog névnapot! És tök jók a medencés képek!:)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Alexa, az én párom is mondta ezt, hogy na tiszta pasi :-), de mostmeg, hogy mászik Lidi és kb egy fél másodpercen belül már a szoba végében van azóta rohangál utána és már könyörög Lidinek, hogy Lidi csak 1 percre had szusszanjon Apa :-) én meg jót röhögök a konyhában, hogy én hétközben kapom és nem hiszi el mennyire elfárad az ember.

Niki, nagyon jók a képek! :-)
Mozgalmas napjaitok voltak akkor. Ebben a melegben, hogy bírtátok az utazást?

Kép

Kép
antekirt
 
 


Fnoe,
Küldtem a Vuk szövegét :wink:
De fura, hogy nyújtott lábbal ül Veronika :shock:

Niki,
Jó, hogy jelentkeztél...Ezek szerint benéztem és csak holnap lesz hófordulós Dani :oops:
A Balcsin azért gondolom elviselhetőbb volt a hőség. Én is annyira várom már, hogy menjünk.

Kép
Kép
szana80
 
 


Néhány kép...
Kép kukucs
Kép Kép Kép

Kép
Kép
szana80
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk, még Anyuéknál vagyunk.
A recepteket küldöm, amint lesz egy kis időm.

A keresztelő megvolt tegnap, nagyon édes volt Panna, végig fintorgott a templomban. :) Nagyon meleg volt az étteremben is, most is nehezen bírjuk, de itt talán jobb az idő, mint nálunk.
Anna sem eszik ebben a nagy melegben, egy alkalommal 80-90 ml-t hajlandó csak beszlopálni.. Nem is erőltetem, a folyadék viszont megy!
Az éjjel fél óránként kellett ébrednem hozzá, folyton szomjas volt. Ilyen rosz éjszakám még nem volt!
Na most megyek is, csajnak szunya, aztán strand!
Kernico.
a nyuszi a talin ráér, ha megyünk :) Köszi!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági,

Majd képeket tegyél fel a keresztelőről, ha lesz időd.:)

Szana,
nem baj az, az ajó,hogy vonalzó nélkül is eszedbe jutott.:)))ŰMit evett Minike?:)

Képzeljétek, dani most nyalogatta a kamera átjátszókábeljét, és a pont be volt dugva a szg-be
:oops: ,ő a másik végén, és a gép kiírja, hogy új hardver, majd az usb eszközt nem lehet felismerni.:))HÁt csodálkoznék, ha kiírná, hogy "kisdani csatlakoztatva" :))))

csernusn
 
 


Niki,
Igen, rég írtál már és nem bírtam visszakeresni a vonalzódat; ezért a hiba.
Új hardver :lol: :lol: :lol: még most is röhögök. Jázmin is imádja rágcsálni, nyalogatni az ilyen-olyan kábeleket; pedig nagy részét már elrejtettem, ja és rendszeresen kikapcsolja a számítógépet...nem foglalkozhatom mással, csak vele. :lol: :lol:

Kép
Kép
szana80
 
 


Ja, tejpépet vacsizott és ugye hadonászik össze-vissza kézzel-lábbal; s ez lett az eredménye :roll:

Kép
Kép
szana80
 
 


Sziasztok!
Azokhoz lenne kerdesem akiknek ekcemas a babajuk. Ha jol emlekszem Snoopy, Winnie... (bocs ha megsem!)
Nektek vagy a parotoknak volt babakoraban ekcemaja? Minden nap furdetitek a gyerkocoket? Van az altalanosokon kivul valami speci modszeretek amivel ritkabbak lehetnek a kitoresek?

Kellemes hetet kivanok mindenkinek. Akiknek meleguk van azoknak pedig enyhulest!

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Sziasztok!

Nálunk nem új hardver van, hanem Hanga inkább a telefontöltőről eszik, mint a cicimből... :wink: :D :D :D

Ekcéma? Igen, nálunk van-volt, most csak egy kicsi foltocska a nyakán. Nem iszom tejet és nagyjából figyelek a többire is, gyógyszertári fürdetővel fürdünk, langyos vízben. Régebben homeopátiás bogyót kapott, meg kentem visszazsírozóval, de most annyira nincs tünete, hogy békében hagyom. llítólag a hideg víz és a napsütés múlasztja. Az elején szteroidos kenőcsöt is kapott.

Elsején még kenutúrán leszünk szerintem...Így nem tudunk talizni. De majd teszek fel képeket, és talán a következő talin már összefuthatunk.

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Csernusn! Jaj de jót nevettem! :lol: :lol: :lol:

omr
 
 


Csernusn: Már értem, szóval így töltöd fel kábelról a képeket Daniról.Nem semmi! :P Jók a képek! Szupi lehetett a medencében hűsölni.

Erről jut eszembe babaszépségverseny, nem neveztek be? Olyan képekkel lehet ami nem benti, szabadban, medencében az jó, ha jól emlékszem, a nyaralás a téma. Nekünk nincs ilyen képünk, de nektek van!!Meg is kerestem:

http://www.bastiano.hu/index.php?todo=s ... elt&apa=69

Szana: aranyos a maszatos kép, nekem mindig nagyon tetszenek. A fürdis is jó.

Mági: majd ha hazaértetek, képeket szeretnénk a keresztelőről!

Fnoe: na már egész jó ez, megy már az ülés, ügyes Veronika.Ja, küldtem a mondókákat.

Ante: Sajnálom a hétvégéd!! Sz@r lehetett.

Akinek küldtem mondókát, bocsi nem szép a külalak, ahogy összeszedtem, elmentettem őket úgy van, szebben átírhattam volna. Bocsi
sziszi22
 
 


Sziszi! Lehet, hogy én vagyok béna, de nem látom, hogy mit lehet nyerni a versenyen. Nem indulunk ám akármilyen ajándékért! :D

omr
 
 


Szana!

Köszi! Megkaptam, sőt már el is énekeltem Veronikának!:) Miért furi hogy így ül? Vagy csak nekünk felnőtteknek? Kell hozzá izom-kiprobáltam!:) :lol: :lol:
Hú, de nagy lány Minike. Jobb, hogy ide is feltetted a képeket! Olyan jó hosszú haja van!:)

Niki!

Jót mosolyogtam a „Dani és a szg „ sztorin!:) Új hardver! :lol: :lol: :lol:

Snoppy!
Kenu túra??? Mi lesz Hangával?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Fnoe! Köszönöm a mondókákat!

omr
 
 


omr: Az még nincs kiírva csak az hogy az ötöslottó szerint húzott számok helyén álló képek lesznek a nyerők Gege is fent van lehet rá szavazni a bébi kategória és a lavóros kép van fent úgy a 8-9. oldal tályán vagyunk:):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziszi,

Köszi a tippet, beneveztem a kislurkót.:)))

És akkor légyszi támogassátok Danit a szépségversenyen:

http://www.bastiano.hu/index.php?todo=s ... 1&lapoz=12


Omr,

Ha töltesz fel képet rád is szavazok.:)))

csernusn
 
 


Winnie!

Most ne nézd az Aktivot, mert állítólag elmondják a Harry Potter végét! :? :lol:
Amúgy te angolul olvasod?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Niki: Danikádnak boldog névnapot és hófordulót
Kép

Winnie: Rékapannádnak is kívánok boldog hófordulót
Kép

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Sziasztok!

Na visszajöttünk a mai rohangálásból. Voltunk anyóséknál, tescoba, fagyizni a Dunaparton. Szegény csajszi úgy elfáradt, hogy csak na. Már 3/4 7-kor elkezdtem fürdetni, mert majd' elaludt. :wink:

Mondókák: Felraktam a yahoo-s oldalra a mondókákat a Linkekhez. Onnan mindenki letölt, amit akar! Jó így? Mert mindenkinek elküldözgetni .... :roll: De persze az újaknak, vagy aki már tudja, hogy nem fog csatlakozni ott, azoknak elküldöm, ha küldötök email címet priviben! (nehogy pont nem tudom olvasni az oldalakat :? )

Daninak és Rékának is boldog hófordulót, meg Daninak boldog névnapot is! :D Cuppppppp Ezt a puszit tessék nekik átadni! :D

Ante: "Jó" kis hétvégéd volt. Tiszta ideg lettem volna én is.

Gofrit sütök! :D :D :D :D Azért van még javítanom a tésztáján, de elsőre nem is olyan rossz. Remélem apának is ízleni fog, ha hazajön. :D


Név----------------------------Dátum------------------------Időpont
1. Winnie..............................aug.1 ..............................14 óra
2. Zsuzsi...............................aug 1...............................14 óra
3. Szana...............................aug. 1..............................mindegy
4. Kernico.............................aug. 1-2...........................14 óra

A 2.-át csak esőnapnak írtam! :roll:

Jó éjt!

Kép
kernico
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?