Sziasztok,
HÁt nagyon sokat írtatok!!!!Számszerűen 4 oldal, ebből az első kettőt már átfutottam, de lehet hogy inkább bekapcsolódok.
Megint kalandos egy hetünk volt, remélem azért Dani majd nagykorában nem lesz olyan izgága, mint mi, mert ez nagyon fárasztó.
Szóval otthon kezdtük a nyaralást. ebből szegény férjem elsö ké napja ablakfestésből állt.
((Mi meg a kertben pancsiztunk. Utána anyósomék elutaztak a balcsira, így a kertesházuk egy hétre amiénk lett (volna.) az első két nap nagyon jó volt, felállíottuk a Daninak vett medencét (amibe a férjem fekve belefér), így hárman pancsoltunk, Dani a kiscsónakjában a medencében, mi meg tologattuk ót a vízen. Nagyon élvezte.
))
Ez ment két napig, este csillagos ég nézegetéssel, majd anyósék kitalálták, hogy menjünk le a balcsira. Kb fél óra alatt meghánytuk vetettük a dolgot, és szerda estére már már pesten voltunk, hajnalban az első etetéskor indultunk a balcsira.
Nagyon jól bírta Dani a balatont, ittünk neki minimedencét, ő abban pancsolt az árnyékben, és este 6 után bementünk vele a balcsiba is, persze jó messzire, ahol már nem olyan felkavart az iszap és az utolsó nap beletettük Danit is a vízbe. Nagyon imádta. (egyébként kb 30 fokos volt a Balaton is)Szombaton még megjártunk egy rokon találkozót, felért egy kislagzival, és vasárnap jöttönk haza.
Ez a szálláson készult reggel, ahogy Dani hűsölt :
A képtárba is rakok még fel képeket.
Egyébként kipróbáltuk az asztal kisszékes etetőszéket az étteremben. Mikor már benne ült, nem volt fáradt, az egész ebédet végigülte benne, és jót kajált a csirkesalimból, viszont egyedül nem tudnéám beleültetni, mert befeszített beültetéskor.És atálca nem levehető.
Melegkiütés Danin is volt van ezerrel, de a pancsolás, látványos eredménnyel jár.
Én eddig még csak színházjegyet vettem neten.
Az újaknak üdv, gyertek gyakran mert lemaradtok.
Winnie, köszi az emlékezést, tegnapelőtt volt Dani névnapja.
Gegenek boldog hófordulót, és apának is gratula a tortához!!!!
Többi ünnepeltnek is sok boldogságot, és most már megyek, mert rengeteg tennivaló van, és Dani nem tudom meddig alszik.