Új privát üzeneted érkezett!

Sieepin: a kép így is jól kivehető, szerintem állati jó!!:)
Tündéri, ahogy ott gubbaszt! :D :D

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Ja látom itt is van! Nagyon aranyos! Tényleg jó nagy baba lesz! A nemére nem mondtak semmit?

Kép
barbi5
 
 


Boo
annyira sajnálom,nem tudok én sem okosat irni,kivánom hogy hamar vészeljétek ezt a tragédiát át :cry: :cry: :cry: :cry:

Vörösbegy
nagyon örülök neked :oops: :oops: :oops:

bibar
 
 

 
 

Köszönöm Csajok! :) :D

Barbi Jó nyaralást és pihanést! Vigyázz magatokra! :D

Én is megyek, hazaért Apa! :)

Puszi! Sziasztok! Jó hétvégét!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Ja a nemére nem mondtak semmit, de én kukit láttam, de persze az bármi más is lehet... :) Igazából nem kukit várnánk, de OLYAN MINDEGY CSAK EGÉSZSÉGES LEGYEN! :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Kép
Vendég
 


Hello Lányok!

Csak sikerült felvarázsolni . Kár,hogy a buksija nem látszik. Ezen a képen 13+5 hetes/napos
Vendég
 


Sziasztok, én is csatlakoznék hozzátok, ha befogadtok. Január 30-ra vagyok kiírva, remélem nem csúszok át februárba.
30 éves vagyok, most a harmadik babámat várom, van két kisfiam. Sok szomorúságot olvastam a hsz.-ban, mindenkivel nagyon együttérzek. Mindenkinek jó egészséget, gyönyörű babákat kívánok.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Szia Csibe, üdv itt!!!!
Vendég
 


[quote="lafead"]S írta:lafeadzia Csibe, üdv itt!!!!

Szia, nagyon szép neve lesz a babádnak. Nemsokára már tudni lehet, hogy fiú, vagy kislány lesz. Vagy nem akarod megkérdezni?
Mit szeretnél jobban?

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Na még szép, hogy tudni akarom!!!!!!!!!! :lol:

Mindegy, mi lesz, csak fiú legyen és egészséges :oops: :lol: :lol:

Na ha Lelle lesz, teljesen megfelel, de egészséges legyen. Ennyi megpróbáltatás után, már tényleg mindegy....
Vendég
 


Sleepin, Blongyinka!

Hát ezek babáááák:) Annyira jók ezek a képek:) Tiszta anyjuk:D :D :D
Olyan jó nézegetni az ilyen édes képeket! :)

Csibe!

Üdv közöttünk:)
hogy bírod ezt a meleget?

bingii
 
 


Sziasztok Kismamik! :D


Sleepin,Blongyika:
Szépek a babáitok! :D

Lafead,Sagi:
Örülök,hogy jók lettek az eredményeitek! :D

Csibe:
Üdvi közöttünk! :)

Vörösbegy:
Mi van Veled?Remélem jól vagy!

Pusszantás Mindenkinek! :)

mazsolasyl
 
 


Sziasztok lányok! Megjöttünk a kórházból, gondoltam megírom nektek mi történt velünk odabent a 4 nap alatt.
Első nap csak befeküdtem, vért vettek, vizsgáltak stb. Sajnos délutánra nagyon megijedtek, mert a véreredményeim már horribilis rosszak voltak. a HCG hormonnak ebben a korban 15.000 körül kell mozognia, ezzel szemben nálam 700.000-res értéket találtak, ami másnapra agresszíven szaporodott, és közben burjánzott bennem ez a valami. A leleteimet átküldték a MOLA központba, ahonnan azonnal azt az utasítást adták, hogy valami injekciót is kell, hogy kapjak, mert megmondták, hogy hiába vesznek ki mindent a kaparásnál, ez a daganat tovább fog növekedni magától. Ekkor már láttam a dokin, hogy ő is parázik, bár ügyesen próbálta leplezni előttünk.
Másnap megint vérvétel. Sajnos a dokim épp egy kritikus császárt végzett, ezért a tágító tablettát a hüvelyembe egy másik doki rakta be. Nagyon durva sztori volt:
Fogalma sem volt, hogy ki vagyok, és miért vagyok ott. Megkérdezte mikor menstruáltam utoljára, majd megállapította, hogy 3 hónapos terhes vagyok, mire a legbunkóbb stílusban megkérdezte, hogy MINEK VÁRTAM IDEÁIG AZ ABORTUSSZAL???
Erre fel, elég ingerült stílusban elmondtam neki, hogy nem én akarom elvetetni a gyereket, hanem beteg és meg kell szakítani a terhességet, ezel után feltukmált az asztalra, és úgy vizsgálta meg, hogy azt hittem szájon rúgom, mert annyira fájt, erre közölte, hogy ne feszítsek. Mondtam neki, hogy fáj amit csinál, azért feszítek. Megkérdezte, hogy hol vannak a készült uhuk, mire mondtam, hogy a gyerekről készült képek nálam vannak, mert visszakaptam őket a dokitók. Erre kioktatott, hogy annak a leleteim közt van a helye, és különben is ne nevezzem gyereknek, MERT AZ CSAK EGY MAGZAT!!!
Na itt azt hittem, hogy nekiugrok és kikaparom a szemét. Végül úgy döntöttem, hogy bemegyek a professzorhoz, és el fogom neki panaszolni, hogy mi történt. A dokimnak és a nővéreknek is elmeséltem, mire mondták, hogy ez egy bunkó fasz, és nyugodtan szóljak a profnak. Ezt az orvost úgy hívják, hogy SZÁNTHÓ JÓZSEF - CSAK A ROSSZ HÍRÉT TERJESSZÉTEK!! :evil: :evil: :evil:
Hát így vágtunk neki a megszakításnak.
Délután 2-ig kellett várni a tágítóval, addig nem lehetett inni, a kórházban 40 fok, én már azt hittem, hogy megdöglök, olyan szomjas voltam. Aztán végre bemenzünk a műtőbe. A dokim irtó édi volt, mondtam neki, hogy nagyon félek, hogy fájni fog, és egyebek. Megsimogatta a kezen és megvígasztalt :)
Az egész műtétből semmire sem emlékszem, és utána is nagyon jól voltam és vagyik azóta is. Alig vérzek, és hál istennek nem görcsöl a hasam sem. Most 3 hét szigorú itthon levés, pihenés jön, aminek őszintén nagyon örülök. :D
Azt mondta az orvos, hogy mostantól hetente kell vérvételre járnom, és amíg ki nem ürül a szervezetemből ez a két hormon, addig nem lez nyugtom, ha így marad akkor nagy a baj, és mennem kell a mola kp-ba mindenféle kezelésre, de én bízom benne, hogy erős a szervezetem és hamar kimegy ez a dolog.
Így sajnos a nászutat is töröltetni kellett, majd szeptember közepén mehetünk talán, ha addigra minden rendben lesz.
Nagyon örülök, hogy ezt az orvost választottuk apának is nagyon szimpatikus.
Egyébként a baba valószínűleg már beteg volt, mert amikor kérdeztük erről az orvost, nagyon elzárkózott és nem nagyon mondott semmi konkrétumot :(
Azt mondta, hogy szerinte nem kell egy év ahhoz, hogy újra próbálkozhassunk. Viszont apával megbeszéltem, hogy ha megint babát várunk, és rögtön kiiratom magam veszélyeztett terhesnek, és a doki is azt mondta, hogy nagyon szigorúan fognak vizsgálni, és nagyon gyakran. Szerinte, bár hatványozottan több szövetet vett ki, mint az normális lett volna, és ezért a végén már eengem veszélyeztett az egész terhesség, a következő babánk egészséges lesz, mert 2x nem üt ugyanabba a fába a ménykű. :wink:
Úgy döntöttem, hogy ha nem zavar titeket maradnék közöttetek, mert olyan jó veletek lenni, és örülni a ti örömötöknek. Ha megmarad a fórum a szülésetek után is, akkor esetleg nyomon kövehetitek majd a mi babánk fejlődését is (REMÉLEM)
Ja és mégegy: bent azzal vígasztalódtam, hogy minden nap átmentem a szülészeti osztályra, és megnéztem a kirakatban a friss árut :D Hát tüneményesek, egyszerűen mindegyik gyönyörű volt!

Köszönöm a sok drukkolást, biztosan ezért ment minden ilyen könnyen. Most már félig egészségesen én szurkolok nektek és mindent írok nektek, ami velünk történik.
Bár néha még sírdogálok, azért most már egyre jobban vagyunk!
Úgy döntöttünk, hogy arccal előre, és nagyon várjuk a következő babát :D
boo
 
 


Szia Boo!

Örülök,hogy a körülményekhez képest jól vagy,és nem adtad fel!!
Hát a dokihoz egy szavam sincs,csupán annyi,hogy egy érzéketlen,vandál,köcsög,bunkó!! :evil: Felháborító!! :evil:
Én személy szerint nagyon örülnék,ha köztünk maradnál,szerintem a Többiek nevében is mondhatom ezt! :)
Sok kitartást,egészséget kívánok Neked!Fel a fejjel,gyorsan repülnek majd a hetek és a hónapok,és meglátod nemsokára megint jó hírt fogsz közölni velünk!Kívánom,hogy így legyen!!

mazsolasyl
 
 


Hello Lányok!
Köszi a babához fűzöteket :D

Szombaton apa nem bírta elviselni a hangulatomat és elkezdtünk beszélgetni. Elmondtam neki , hogy aggódom a baba egészsége miatt, ha mégis beteg ,akkor a következményektől félek...stb.
Mit ne mondjak jót tett a beszélgetés, ismét sírtam egyet csendben, hogy apa észre s vegye. Aztán megkönnyebültem. Azóta alig gondolok arra,hogy a baba beteg,, mert nem beteg, hanem egészséges és kész.

Boo: örülök,,hogy jelentkeztél és, hogy a körülményekhez képest jól vagy! :D A dokihoz én sem fűznék többet, jó lenne ha az ilyenek valahogy lemorzsolódnának a szakmától.
Én is örülnék, ha velünk maradnál. Biztos vagyok abban,hogy hamarosan jó hírekről számolhatsz be, és különben is csak úgy repül az idő! :lol: Képzeld mekkora durranás lesz,ha ikrek lesznek!! :D
Vendég
 


Boo, a dokid egy mocskos fasz (bocsánat)!!!!!!!!!

Örültem, hogy egy ilyen pozitiv gondolkodást olvastam tőled és örülök, ha rendszeresen jelentkezel és köztünk maradsz. Itt elmondhatsz mindent, a munkádról, bármiről. És aztán drukkolunk majd a babagyártáshoz!
Vendég
 


Felháborító némely orvos viselkedése.
Nekem volt egyszer egy terhességem, ami sajna megszakadt a 7. héten. Utána egy egészségügyi kaparást kellett csinálni. A műtőben az aszisztnsnők voltak nagyon bunkók. Futószalagon megy az abortusz, és rám is csak annyit mondtak, : na mégegy. Az orvos szólt rájuk, hogy viselkedjenek, nem simán elvetetni jöttem a babát. Amúgy is megviselt lelkileg a dolog, hát nem esett jól az a beszólás.
Boo, az tényleg jó, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá, remélem sikerül majd neketek is, és legalább annyi örömöd lesz benne, mint nekem.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Boo!

Még szép, hogy maradj!!!
Annyira tisztellek, hogy ilyen jól bírtad és, hogy a körülményekhez képest ennyire jól vagy és ilyen pozitívan írsz! Az a másik doki egy érzéketlen tuskó volt!
Meglátod elrepül az idő és hamarosan ott fog totyogni az az édes baba:)


Jajj csajok!
Nekem úgy fáj a fejem...lehet, hogy jön vmi hidegfront,mert nekem attól szokott fájni és ha tényleg jön akkor nem bánom ha fáj,mert nem bírom ezt a meleget. Csak pakolom magam egyik fotelból a másikba, vedelem az ásványvízet és naponta 100x tusolok.
Várom már nagyon az augusztus közepét is, mert akkor leszek szabin...elmondhatatlanul fáradtnak érzem magam:(

Ti hogy vagytok?

bingii
 
 


Én szerencsére most voltam szabin ebben a nagy melegben, jól kifogtam, örülök, hogy most nem kellett mennem dolgozni. Nagyon nehez bírom, én is egy csomószor tusolok, meg vizes textil pelenkát teszek a tarkómra, meg a hátamra. Reméljük, nem hiába fáj a fejed, jó lenne már egy kis hűs. És persze egy kiadós eső sem ártana.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Boo!

Szuper vagy, hogy lekileg ilyen jól bírod csak gratulálni tudok! Az a doki viszont aki a tágítot tette fel el kéne venni a doktori címet, minek lesz egy ilyen ember orvos!





Kép

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Hello Lányok!

Olvasva Bingii-t, én is csatlakozom. Qrvára sz@rul vagyok. :? Én is megyek egyik ülő-fekvőhelyről a másikba. Éhes vagyok, enni nem tudok, inni sem, állandóan kavarog a gyomrom.
Baromi nagy szerencsém(?) van,mert itthon dolgozom, és mondjuk a lakás be van légkondizva. Kb. 5 éve csináltattuk, tetőtérben lakunk,és egy vasalás alkalmával majdnem elolvadtam, mindenemről szakadt a víz. No, akkor a Kedves bringára ült és a légkondis házakba becsöngetett és érdeklődött. A gatyánk ráment, szerintem azóta sem hevertük ki :lol: de megérte. Mondjuk ilyen még egy nyáron sem volt, hogy ment a légkondi majdnem egész nap. Általában 1 óra alatt lehűti a lakást és ki is lehet kapcsolni. :roll:

Szóval én is úgy várom az esőt! Szerintem mi sem ússzuk meg a vihart, biztos nem lesz annyira durva,mint az angoloknál, de már a bajoroknál jár :D

Tavaly mi megjártuk gyerekestül az augusztus 20-át, szegény gyerek azóta sem akar tűzijátékra menni :? Mondanom sem kell,hogy idén nem megyünk. Egy vitorlázó ismerősöm mesélte,hogy amikor az a bizonyos "T" gerenda megjelenik az égen,akkor menekülni kell azonnal. Na, most én ezt láttam miközben álltunk a nagy eseményre várva, csak ez az info még nem volt a birtokomban :P Iszonyú volt.

Maradok a lakásban, ha egy mód van rá. Bár ma elmentünk Anyumnak ajándékot venni. Az Árkádban jártunk, szerintem a légkondi nem is ment, ez akkor vált nyilvánvalóvá amikor átlihegtünk a Sugárba. Ja, a parkolóban meg megszólított minket egy srác,hogy van napszemüvege meg parfümje eladó, nézzük meg. :shock: Miközben udvariasan (sose lehet tudni) elutasítottuk, azon filóztam,hogy vajon az áru melyik üzletből való? :lol:

Na, abbafejezem....szájmenésem szokott lenni. :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a dícséreteket! :) Átadom! :)

Blongyinka :) Nagyon édes a babód! :)

Lafi, Te nem teszel fel képet?? Amúgy Neked miért is kellett visszamenned a négyes tesztre? Melyik értéked volt magasabb?

Szerintetek melyik idő szerint kéne mennem az AFP-re? A mensi szerinti, vagy amit momst mondtak a genetikain? (6 nap van a 2 között...)

Mi szombaton Agárdon voltunk, nagyon jó volt -a vízben- kint a parton elviselhetetlen volt... :? Vasárnap meg amit Ti is meséltetek, egyik fotelből a másikba 50x tusolva... Borzasztó, de ma kicsit kellemesebb lesz remélem!

Boo! Nagyon nagyon örülök, hogy jobban vagy!!!! Eszméletlen csaj vagy!!! Én is nagyon nagyon örülnék, ha maradnál! Amiben csak tudunk segítünk!

Csibe üdv itt! És gratula a 3. babóhoz! :)

Puszi! Élvezzétek a kb. 5 fokkal hűvösebbet! Nem sok, de már ez is felemelő lesz a 40 fok után...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin írtam pénteken püt, válaszolsz rá?????????
Vendég
 


Sleepin, nekem az összes rossz volt!!!!!!!!Most is magasak, ezért lett csak 1:7000 és 1:8200hoz, de ez így is jobb, mint az elsőnél...........és az itt megállapított szerint kell nézni, de rakjál rá még néhány napot.
Vendég
 


Ja és képem nincs......csak a fejéről amikor a redőt nézték. Amúgy azt hogy csináltátok, hogy a dvdről csináltatok képet?????Mert akkor olyant tudnánk, ha elmondod nekem!!!!!!!!
Vendég
 


Válaszoltam! :)

Tehát akkor most nem 13+4-en vagyok, hanem 14+3? Fú anyám... én ezt nem fogom tudni követni... De pl Pandácskának is nagyobbnak mondta a babát, pedig neki beültis volt, szóval tuti, hogy akkora amekkora... :) Nekem ez már magas...

Kép: Nekem adtak 3d-set meg a fejecskéjéről profilt (nyaki redőset). De ha a videot beteszed a számítógépbe, és amikor a végén a 3d-t mutatja, nyomsz egy print screent, megnyitod a paint-et, crtl v, és mentés másként. Ja és le kell kicsinyíteni! De azt már tudod! :)

Remélem sikerül!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Köszi !!!!!!!!!

Na akkor otthon kipróbálom!!!!tudom, hogy követhetetlen, de sajna, az uhu adatok az egyedüli biztosak, arról nem is beszélve, hogy nálunk meg, de leginkább nálad meg aztán a mensi ugye.....szóval vedd azt alapul, mindig az uhu lesz az irányadó!
Az meg soxor változik, szóval ez van, követni kell......
Vendég
 


Sziasztok!

Sleepin és Blogyinka grat a képekhez, nagyon szépek már ezek a babaformájú képek :lol: Blogyinka nyugi, biztosan nem lesz semmi baj! a biológus mondta, mikor az eredményemért mentem, hogy mind a 12 anyukának egészséges a babája...nyugi!!!! a fejem nekem is fáj, de szerintem a hőségtől van...én csak azzal vigasztalom magam, hogy nem most vagyunk az utolsó időben...az borzasztó lenne...vagy az elején, a hányós időszakban... :oops:
én is csak iszom, enni nem bírok, fogytam 3 kilót :)
Boo! hihetetlenül erősek vagytok, hiszem, hogy az élet hamarosan kárpótolni fog ezért a veszteségért! Az eü-ben sajnos nagyon sok oda nem illő "ember" dolgozik...a diplomával csak szerzett intelligencia jár, de sokaknak hiányzik a veleszületett...azt nem adják az egyetemen! :x NAGYON JÓ LENNE HA VELÜNK MARADNÁL, AZT HISZEM EGY EMBERKÉNT DRUKKOLNÁNK HOGY MIELŐBB BABÁTOK LEGYEN!
Csibe! üdv közöttünk, látom Te is 3 gyerekes anyuka leszel :)
Mazsolasyl! köszönöm szépen jól vagyok...már nem fáj a hasam, pihentem rendesen...és Ákos megkapta a kék kiscipőt, de abból nem jött rá, hogy fiú, "csak" a kromoszómatérképről :lol: de nagyon megható, felejthetetlen pillanat volt mikor megtudta, hogy kisfia lesz...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


íme a kisfiunk kromoszómatérképe :lol:

Kép

az utolsó két kromoszóma határozza meg a baba nemét, a nagy az X, a kicsi az Y...tehát a miénk XY vagyis kisfiú... :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Hello Lányok!

nagy izgalmamban Csibét elfelejtettem üdvözölni :oops: Drága Csibe! üdv közöttünk és én is gratulálok a 3 gyermekhez!!!! :D Szerintem már Te is tapasztaltad,hogy milyen jó csaoat gyűlt itt össze.
Nekem most hasonlóak az érzéseim ahhoz, amikor régen Atkinsesek uebben a formában traccsoltunk. Aztán egyikünk szervezett egy találkát, utána nem volt megállás :D Jókat ettünk, ittunk , röhögtünk és bowlingozni jártunk.

Vöröbegy: jót nevettem, ez tetszett...néha a pasiknak a legegyértelműbb dolgok nem akarnak leesni..hihihihihi. Nálunk a párom meg van róla győződve,hogy fiúka van a pocakban. Mivel van már egy kispasink, mi Anyával jobban szeretnénk, ha most kislány lenne. De a lényeg, hogy egészséges legyen!! :D

Tetszik ez a géntérkép. nagyon jó lenne, ha nekem is ilyen lenne csak yx-ben :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Vörösbegy:
nahát........lehet hogy nagyon buta vagyok,de ha nem írod le a magyarázatot,én csak a kék kiscipőből következtettem volna :oops: :lol: Találtatok már nevet?:)
Én Emőkénél nem tudtam,hogy mi lesz,volt is meglepi mikor megszületett :D Most azért szeretném tudni,úgyhogy majd jól meg is kérdezem a legközelebbi UH-n :lol: Tulajdonképpen teljesen mindegy,csak egészséges legyen,na de a kíváncsiság..... :D

mazsolasyl
 
 


Cső csajok!

Hát én túl vagyok egy mozgalmas, üdülős, gázos hévégén.
Péntekre kértem szabit, azt mondtam dokihoz megyek, így elengedtek - sajnálom, hogy itt ehhez kell folyamodni...
Csütörtök esete lementünk Zánkára az iskola táborba a barátokkal nosztalgiázni... Mi vittük a 'kistesómat' (18). A testvérem eléggé okos, orvosnak készül, kemény a humora... Aztán szombat este még lejött egy pár barát, akik közül volt aki összeszólalkozott szegénykémmel. Hozzá kell tenni, hogy Briguskám nagyon jó kislány, de ha butaságot és hülyeséget megfelelőképpen lereagálja. Ezek után a gyerek jól leoltotta, hogy mit képzel, kis tizen évesen, adja meg a tiszteletet. Aztán a csapat jól összeveszett, mindenki mindenkivel - persze olyanok álltak a húgom mellé, akik tudnak normálisan viselkedni és olyanok ellene, akik végig kipofáztak minket (azt hitték, hogy nem hallom meg). Volt aki éppen előtte került szóváltásba egy helyi lánnyal, mikor utánaszólt, hogy kint a melltartó pántja, igénytelen... meg aztán volt már ott szó kinyalásról, meg mindenről. Szegény férjének is égett a feje. Na és az ilyen szólja le a húgom, hogy tizen éves és adja meg a tiszteletet. Az ilyentől falra mászom, ha valaki a korára hivatkozik. Rólam meg magyarázott mindenkinek/az uramnak, hogy ne hagyja, hogy elhagyjam magam - én nem mentem fel délbe a táborba ebédelni, illetve másnap kocsival mentünk vissza, mert mire felértem a hegyre (árnyék nuku) a kezem lábam bedagadt, és örültem, hogy nem ájultam el. Szóval szerinte (aki még nem volt terhes, a kismamák hajlamosak elhagyni magukat... és ezt a sétát ki kellett volna bírnom. (szerintem üdülni/pihenni mentem és nem szenvedni) És ettől függetlenül uszkáltam, matracoztam+egy órát kajakozgattam is. (a kajak jó volt, mert az csak a karom vette igénybe,a ladik nem borult fel, és nem is a vízben voltam közvetlenül) De az atrocitásokat leszámítva a víz jó volt, az egészben csak az bántott, hogy én szerveztem az egészet, és mikor azt mondtuk, hogy ezek után mi vasnap reggel jövünk haza az este helyett, senki se marasztalt minket. Leszarom. Köcsög banda. Tudom ki az aki normális, a többi f.sz meg nem érdekel.

Csibe üdv!

Boo! Nagyon örülök én is hogy így állsz hozzá. Bevallom, hogy kicsit riasztott és megijedtem én is, mikor leírtad, hogy mi fog történni, de így hogy leírtad azt is, hogy mi is történt valójában - leszámítva a köcsögöt - már sokkal nyugodtabban érzem magam. aggódtam, hogy milyen dolgok történhertnek még velem is, de a hozzáállásod sokat segít és bátorítást ad nekem is, hogy ne aggódjak, ne féljek. Tegnap relaxáltam is a kicsikémmel. Jó volt! megnyugodtam és nem is panaszkodhatok rá, eddig jó gyerök volt. De az a fránya gravida - tegnap megint volt egy hánykolódásom... :( f.sz kivan! -bocs!

A meleg miatt, mi azon gondolkodunk, hogy beruházunk egy medencébe, igaz készül a kerti tavunk is, de az jó lesz peca tónak (hogy apa ne menjen el otthonról) és a medence jó lesz jövőre a babusnak is. nézek is gyorsan valami akciós medencét...
konkri
 
 


Hahó Lányok,

Boo: köszi a történetet! Ha van kedved maradj velünk, én szívesen veszem ha írsz , hogy hogy állsz a hormonokkal , stb.

Gratula mindenkinek az eredményekhez!

Sleepin: A 23-as BDP 13+1-nek felel meg, bár lehet, hogy a többi adat meg nagyobb és a gép átlagot néz. Sztem a 23-as BDP (ez a feje) a 14+3-hoz kevés, annyi nem lehetsz.

Csibe: üdv közöttünk! Az első babád tervezett volt? Jó korán szültél!

Lányok! ha vki ilyen stílussal találkozik , mint Boo, akkor egészen egyszerűen fel kell szólítani, hogy engedjen leszállni, nem kívánod, hogy ő kezeljen rajtad bármit. Higyjétek el, hogy vannak jogaink, a beteg kiszolgáltatottságának is vannak határai és vannak személyiségi jogaink is. Főként egy ilyen helyzetben! Szóval nem szabad ezt hagyni és kész. És Boo, jól tetted, hogy bepanaszoltad!!

Mi holnap utazunk Balatonföldvárra 1 hétre, nem biztos, hogy holnap tudok jönni, már pakolunk meg ilyenek.

Puszi és csak jó híreket!! :)

Norma

Kép
Kép
normajeane
 
 


ja, mi egész jól birjuk a meleget, Botosnak csak két napja jöttek ki a melegkiütések a nyakánál és vállánál, amúgy jól eszik és alszik a körülményekhez képest és nem is hisztisebb mint szokott. Remélem tetszeni fog neki a nyaralás!! Izgis lesz!

Kép
Kép
normajeane
 
 


Köszönöm mindenkinek a meleg fogadtatást.
Konkri! Ismerős ez a helyzet, vagyok egy másik fórumonis, de nem nagyon írogatok már oda, mert van ott egy kiscsaj, kb. 23 éves, aki állandóan kioktat mindenkit az élet nagy rejtelmeiről, meg a párkapcsolatról, és a gyereknevelésről, pedig fingja sincs róla. Hogy mást ne mondjak otthon lakik anyucinál, és együtt ját egy fiúval. Azért dolgozik, hogy nyaralásra legyen pénze, nem azért, hogy eltartsa magát, de engem felelőtlennek nevez, mert a 3. gyerekemet vállalom egy sz@r panellakásba. Szerinte gyereket szűlni, csak hatalmas kertesházba lehet, luxusautóval, meg medencével, és csak egyet, mert akinek 2-3 gyereke van, az nem tud nekik mindent megadni. Remélem, az ő gyereke majd azért nem attól lesz boldog, hogy mindene meglesz. Hiába mondom neki, hogy a gyereknek nem a pénz a legfontosabb, hanem, hogy szeressék, hajthatatlan. Ennyit erről.
Nálunk nincs semmi enyhülés, már ami az időjárást illeti. Leszámítva a tegnapi estét, amikor kellemesen fújt a szél. El is mentünk apával sétálni egy nagyot este, most nincsenek gyerekeim, anyukám elvitte őket egy hétre.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


[quote="normajeane"]
írta:
normajeaneCsibe: üdv közöttünk! Az első babád tervezett volt? Jó korán szültél!
Norma


Hát ez jó kérdés, mivel mindössze 2 hónapnyi ismeretség után estem teherbe, úgyhogy nyilván nem terveztük, de a tény tény marad, eszünkbe sem jutott védekezni. Ez egy nagy kérdőjel számunkra is, de én azt gondolom, nekünk az első pillanatban eldőlt, hogy egymással szeretnénk leélni az életünket. 21 évesen szültem az elsőt, ez most korainak tűnik, de a mi szüleink korában ez teljesen természetes volt. Nem bántam meg, nem gondolom, hogy lemaradtam volna bármiről, és azt tegyük hozzá, hogy bár akkor ,még anyunál laktam, de teljes mértékben eltartottam magam. Ami talán kimaradt az életemből, az a főiskola, de arról még nem mondtam le, tervbe van véve, de ha nem jön össze, az sem lesz baj. A második babát már terveztük, de sajnos az nem maradt meg, azért is van ilyen nagy különbség a kettő között. A harmadikat (aki most a második fiam), szintén terveztük, nem akartam 30 fölött szülni, direkt úgy teveztük, hogy még előtte meglegyen. A mostanit nem akartuk már, nem is akartunk, csak kettőt, ez csak becsúszott, de nem volt szívünk elvetetni, hiszen ő is a miénk, és ahogy halad előre az idő, egyre jobban várjuk.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Csibi: most fiút szeretnél, vagy lányt?

Szerintem nem hülye kérdés ez, mert mi 3-an vagyunk lányok és tök jó. Örülök, hogy a kistesóm nem fiú lett.
Szerintem Dani és az új tesó jobban lesznek egymással, mint a két kicsi. A Daninak mindig ő lesz a kistesó és még ha nem is játszanak majd "úgy" együtt, ők sokkalk evesebbet fognak veszekedni. Szerintem. :)

Ja amúgy hülye kérdésnek azt tartom, mikor tőlem megkérdezik, hogy örülök e a babának... - nem b@zd meg, nem örülök! áh, a falra tudnék mászni ettől.

Képzeljétek holnap lesz a szülinapom. Hát kíváncsi vagyok, hogy az uram elfelejti e, mert nem hozom szóba:) + holnap 7után ér haza, így nem tudom, hogy mivel tud majd meglepni?
konkri
 
 


Hali Csajok!

Kicsit felületesen olvasgattam vissza, nem nagyon van ma időm, de gondoltam indenképpen benézek, h mi van veletek!

Blongyinka: nagyon jó a kép a babáról! Hihetetlen micsoda pozíciókat vesznek fel! :D Most még van helye, nyújtózkodhat...:)

Boo: azt olvastam ki a sorok közül, hogy már jobban vagy (lelkileg is) és ennek nagyon örülök, valóban ügyesen és erősen tartod magad, és tök jó, hogy megpróbálsz - a hülye doki-élmény ellenére - pozitívan hozzáállni a dolgokhoz! Jobbulást kívánok neked és MARADJ VELÜNK!!

Konkri: érdekes lehetett a nyaralás! :) Egyébként a sétálástól nekem is nagyon bedagad a kezem és a lábam is, de ez számomra teljesen új, eddig még ilyen bajom nem volt!


Csibe: Üdv nálunk! Remélem közöttünk nem fogsz majd okoskodókkal szembesülni, szerintem jól fogod magad érezni!

Én is túlvagyok egy kellemes hétvégén! Mondtam a páromnak, hogy a két napot kizárólag csak vízközelben vagyok hajlandó tölteni, az irodában nincs kílma, egész nap a saját levemben fővök. Így szombaton strandoltunk, este lánybúcsún voltam, egész sokáig bírtam:), vasárnap pedig az élő Tiszán úszkáltunk, nagyon-nagyon kellemes volt. Bár párszor megfordult a fejemben, hogy nem csinálok-e a babának bajt ezzel a nagy pancsolással - félek egy kicsit a strandvíz minőségétől - de az élővízzel állítólag nem lehet baj!

Norma: csütörötökön hajnalban mi is indulunk Horvátországba! Már alig várom!!! 5 nap lesz, nem túl hosszú, ebből egy csomó elmegy az utazással, de remélem megéri!

Konkri: akkor előre is, Isten éltessen sokáig!!! :P

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Sagi, köszönöm!
Amúgy a kéz és láb bedagadás 'viszonylag' normális még áldatlanul is ebben a melegben... vizesedés. De ha nagyon dagadnál, akkor szólj a dokinak vagy a védőnőnek!
A vizesedést legfőkép sok vízzel lhet elkerülni, semmi sós vagy olajos mag láb felpolcolás.
konkri
 
 


hELLO LÁNYOK!
RÁMSZAKADT EGY KIS MELÓ. OLVASGATTAM A HOZZÁSZÓLÁSOKAT, KONKRI HAGYD A FENÉBE EZEKET AZ EMBEREKET. ŐK NEM IS BARÁTOK. MEGLEHET,HOGY EGY KISKAMASZ NEM MINDIG ÚGY SZÓL AZ EMBERHEZ AHOGYAN KELLENE, DE SZERINTEM EZÉRT NEM KELLENE NEKIUGRANI VAGY KIOKTATNI, ARRA OTT VANNAK A SZÜLŐK. ÚGY GONDOLOM,HOGY MINDENT MEG LEHET BESZÉLNI MINDENKIVEL, NORMÁLISAN. NEM TUDOM, ÉN VILÁGÉLETEMBEN JÓL KIJÖTTEM EZZEL A KOROSZTÁLLYAL (IS) NÉHA HAGYTAM,HOGY VICCET CSINÁLJANAK BELŐLEM (PERSZE NEMVOLTAK TISZTELETLENEK) A MÓKA KEDVÉÉRT,ÉS ÁLTALÁBAN RAGASZKODTAK HOZZÁM, MERT ÉN IS ÉS ŐK IS ŐSZINTÉK VOLTAK VELEM. AHHHH, CSAK NE LENNÉK ENNYIRE TÜKÉLETES :D
JA, AZ A CSAJSZI AKI MEG KIOKTAT,HOGY NEHOGY ELHAGYD MAGAD. SZERINTEM NEM NORMÁLIS. DE NE IZGULJ AZ ILYENEKT UTOÉLRI A SAJÁT ÍTÉLKEZÉSÜK.

NA, AMIT CSIBE ÍRT.... HÁT LEHET BAROMI NAGY ÉLETTAPASZTALATA LÁNYNAK.BÍROM AZ ILYET :twisted:

SAGI+NORMA: ÉREZZÉTEK NAGYON JÓL MAGATOKAT, MEG EGY KIS KÉNYEZTETÉS IS KIJÁR. PIHIZZETEK.

SKACOK! TOTHZSU MEGSZÜLT MÁR? ELTŰNT :shock: LEHET, HOGY MÁR MEGSZÜLETETT OTTHON A BABÁJA?
Vendég
 


JA, VÍZESEDÉS. AZT OLVASTAM VALAHOL , HOGY ENNEK A KEZELÉSÉRE JÓ A KRUMLI. MÁRMINT EGY NAPIG CSAK KRUMPLIT KELL ENNI. MIT GONDOLTOK ERRŐL.
HÍZÁS: 2 HÓNAP ALATT HÍZTAM 1,2 KILÓT. KÉT HÓNAPJA MÉREM MAGAM. PEDIG GYEREKEK AKKORA A HASAM,MINTHA FÉLIDŐS LENNÉK.AMIKOR A VINIT VÁRTAM ALIG VOLT HASAM. 7-8 HÓNAPOS LEHETTEM MIKOR MEGKÉRDEZTE AZ EGYIK ÜGYFÉL, HOGY: "jÉÉ, TE TERHES VAGY?" NO , AKKOR IRÍGYKEDVE LESTEM A NAGY POCAKOSOKAT, ARRA VÁGYTAM, HOGY SZÉP KEREK HASAM LEGYEN. NA, MOST MEGKAPTAM :? KENEGETEM VESZETTÜL, MERT FÉLTEM A BŐRÖMET. HOGY FOG EZ VISSZAMENNI???? :cry:
Vendég
 


Sleepin, köszi sikerült!!!!!!!!!!!

Na akkor felrakok egy képet ami 4 hete készült!!!!

Kép
Vendég
 


Lafead!!

Nagyon jó ez a kép! :) Formás picúrka:D
Azt néztem, hogy tökre hasonló a baba testtartása az enyémhez képest csak nálunk a jobb kezét emelte fel és a bal vol nyújtva :) Mókás:)

Blongyinka!

Én a legelső napok óta mérem magam. 1,5kilót híztam. Igaz most megiszok napi 3-4litert szerintem. A hasam nekem is nagyon nagy. azt modják akkora mint egy 5 hónaposé. Én azt gyanítom, hogy ez nem csak a baba, hanem a sok gyümölcs és zöldség puffasztó hatása :lol: Ezt csak azért is gondolom,mert reggelente sokkal kisebb a pocakom mint nap végére. Aztán persze ki tudja:D

bingii
 
 


Helloka!
Lafead: nagyon aranyos a kép, őrület,hogy mér ekkor is milyen formásak :D
Bingii: szerintem is közrejátszik a puffadás, és igazad van reggelre én is slankosabb vagyok :lol:
Bár az a rém kellemetlen puffadás,ami az elején volt, az már nincsen.Amikor a Vinivel voltam terhes, az egyik ismerős a savra panaszkodott, akkor ő a Renie-t szedte,mert lehetett a terheseknek is. Most láttam a reklámban,hogy ennek a cégnek van puffadás ellen is szere. Bár ne is legyen rá szükség.

Valaki kérdezte,hogy dvd-ről hogyan lehet képet csinálni. Én úgy csináltam,hogy elindítottam , az a megfelelő képre katt a jobb egérgombbal, itt felajánlotta a "fénykép" lehetőséget. Onnantól már "csak" méretezni kell.
Vendég
 


Konkri! Isten éltessen sokáig! Hogy fiút, vagy lányt szeretnék, nem is tudom. Apa lánynak örülne jobban, nekem teljesen mindegy, de én úgy érzem, fiú lesz, a másik kettőnél is megéreztem. Ti hogy vagytok ezzel? Igazából én attól tartok, hogy Bence féltékeny lesz a picire, még csak 3 éves lesz, nem igazán lehet neki megmagyarázni, hogy most miért kell neki arra várnia, hopgy vele is foglalkozzak. Danival nem volt ilyen gond, ő 7 éves volt, megértette már a helyzetet.

Csajok, ezt a puffadást én is érzem, estére nekem is hatalmas a pocim, ehhez társul még a székrekedés, van, hogy 3-4 napig nem tudok menni wc-re. Pedig én még nem híztam, hanem 1 kilót fogytam eddig.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Sziasztok!

Nem kell valakinek kismama farmer? Kb egy hónapot hordtam. Sem szakadás, sem kopás nincs rajta. A cimkéje szerint S-es, de az L-es fenekemre pont jó volt. :)
Akit érdekel küldjön privit. :)

Kép Kép

További jó pocakosodást. :)

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Szép jó reggelt Lányok! :)

Lafead:
Naaagyon cuki babád vaan!!! :D

Konkri:
BOLDOG SZÜLINAPOT!!
Kép

Csibe:
Mikor kislányomat vártam,végig állítottam,hogy fiú lesz,csak párom mondta,hogy kislány! :lol: Hát,Neki lett igaza! :D Most is azt mondom,hogy fiút érzek a pocakomba,lehet,hogy megint lány lesz? :D Mindegy,csak egészséges legyen!!!

Csajok,én még csak 1 kilót híztam,pedig annyit eszem mint az elefánt :lol: Azért a pocim növöget rendesen :D

mazsolasyl
 
 


Cső Csajok!

Lafead, nagyon jó a kép, de Blongyikáé is. Már nem kell sokáig aggódni! Tuti minden rendben lesz.
Csibe, köszönöm. Azt hiszem, hogy reggel éreztem apró tompa mozgásokat, mintha tényleg kis bugyborékok lettek volna, ami csak úgy eltűnt bennem (tuti nem olyan volt, mint a gyomor bugyborék) Először balra határozottan, aztán lefelé. Úgy hogy talán ennek örültem legjobban a szülinapomon. Szerintem tuti ő volt - mikor kiértem az állomásra leültem a padra és egyszer csak puty-puty... :) De csütörtök este is bal oldalra szurkált, aztán picit lefelé, de aztán elbeszélgettem vele - itt a balaton, örüljél, most jól érezzük magunkat... aztán jó is lett :)

Az előbb kaptam szülinapomra felhúzható zenélő zsiráfot - imádom a zsiráfokat. Meg brendon kártyát.
konkri
 
 


Köszönöm a szülinapos kívánságokat! :)
konkri
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?