Új privát üzeneted érkezett!

Hello!

Az elöbb írtam, de úgy eltünt minden....

Ági: A héten még bőven 30 fok felett lesz!:( Abban bízom, hogy éjjel jobban lehül a levegő. Csajok már nehezen viselik a bezártságot, ezért ma elszaladunk KIKA-ba ebédelni, meg játszóházazni...meg persze megnézzük a konyhabútorokat is.

Megyek csajokkal játszani,mert nyügősek nagyon!:(

j.

mamiblue

sziasztok!

pattogo, áttérzem a helyzetedet, mert nálunk a parkettás van itt, és az asztalos, teszi be az ajtókat. Főznöm is kell nekik :x
sziszike, én is viszkedem, és a homeos bogyokra, vagy a teára gondoltam :? lehet, hogy a teát mellőzöm :?
tegnap voltam fodrásznál :D
ma van anyu névnapja, és semmit nem vettem neki :oops: gyors elugrok, ebédet meg akkor esznek a melósok, mikor kapnak :oops:
Délután 5-re megyünk ctg-re, aztán meg szerdán :D kell még valakinek hetente 2* járni? Nem,értem hogy nekem miért :roll:
Aztán mindig előtte nézik a vízeletet, de kedden még a védőnő is kiváncsi rá :roll: Az meg aztán lerázhatatlan. :x

Kép
mona76

hali lányok, kicsit más téma. remélem nem baj :oops:
csak hátha volt már vkinek ilyen.....
de tegnap be kellett ugranunk a kórházba,mert megijedtem,mert kiszsé 1 napja alig mozgolódott. amikor mozgolódott,meg piciket nagyon.
feltették az nst-t, szívhang rendben volt. igaz nem mozoglódott. 20 perc után megmozgatta a hasamat a szülésznő. akkor párat mozgott. de megnézett az ügyeletes doki uh-val, és alapvetőne minden rendben, "csak" egy kicsit kevesebb a magzatvíz. a méhlepény még jó állapotban van. az áramlások is jók. de hetente uh-t javasolt, meg kedden megyek nst-re eleve. de azt mondta,hogy ha ma sem érzem nagyon, ma is menjünk be nst-re. egyébként íííírtóóó rendes doki volt. olyan szinten elmagyarázott mindent!!! nagyon kedves volt. még a szülésről is bezsélgettünk, a fájdalomról. stb.......(mondtam neki,hogy nála szülök legközelebb :D )
de kicsit aggódok, remélem smemi baj nem lesz. mert ma sem nagyon érzem. hiába ettem lekváros kenyeret reggelire :roll:
de max. délután bemegyünk megint, ha nem lesz mocorgás nagyon. furi, egyébként. mert nagyon vártam a 36. heti uh-t (mégha tényleg vhol csak a 38. héten csinálják is...), éppen ezért, mert volt egy kis rosszérzésem.......azt mondta a doki, legrosszabb esetben napi nst és uh.....hogy figyeljék a babát.
aggódok. kicsit.
egyébként kb. 3100 g-os kisZsé :) pont a korának megfelelő. úgyhogy nagy baj tuti nincs.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Köszi a bíztatást. :)

Ami a viszketést illeti: Nem a teától meg a homeós bogyóktól van. Az utolsó hónapokban bizony normális. De szóljatok a dokinak azért erről. De meleg van, izzadtok, rohamosan nő a bébi ( heti kb 250 g-ot asszem ) szóval ne csodálkozzatok. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Halihó!!

Most jöttünk meg a dokitól, csak még átolvastam, hogy kivel mizujs.
Hát az én Babszin nem akar megszületni. A mészáj totál zárva, hátul van mnden, mondta doki, hogy nyugodt szívvel utazik, mert szerinte ebből aug 8-ra sem lesz semmi, kivéve, ha nem lesz burokrepedés. Háááát, úgy tűnik, hogy a nagy talákozásra BAbszival még várnunk kell.
Egyébként azt mondta, hogy ha szabin van, akkor van helyettese a Schöpf - Méreiben, vagy együtt szülünk a Sote II-n. Csajok, a Sote II-n ágy ügyben mi a helyzet? Dugig van?

Diego
Már most jó apa vagy!!! Szerintem ez később csak fokozódni fog..... :) A szoba és az otthonotok gyönyörű, barátságos. Szuper fészek :D A szopi meg biztos majd be fog indulni, csak nem kell idegeskedni. türelem és nyugalom kell hozzá. A fiúk biztos meg fognak bírkózni ezzel a feladattal rövid időn belül. Hiszen a Ti fiaitokról van szó...... :D

Pattogo
Hát valóban gáz a romokban heverő lakás, de gondolj az eredményre. Hogy milyen szép és jó lesz majd......És egyetértek azzal, hogy most nem a luxor só a legfontosabb.....

Sziszike
Én homi bogyót nem eszek, csak teát iszok, napi egy bögrével, de nem viszketek.....csak annyit mint máskor :D

Mona
38. héttől heti 2 ctg-t csinálnak. Nálam is ez megy. De ez megnyugtat. És már teljesen hozzászoktam, hogy mindenki az én pisimre kíváncsi :D Szóval ugyanúgy hordom én is a védőnőhöz, adok mintát a ctg után is.
Egyébként én aug 8-ra vagyok kiírva, első kisfiúnkat - Mike Attilát - várjuk. Tervezetten a Schöpf-Méreiben fogok szülni Dr. Kósánál.

Na töltse mindenki kellemesen, és hűvüsben a napját, sok-sok pihivel - bár állandóan nyüzsögtök, és csináltok valamit :D . Én megyek, folytatom a tegnapi függönyvarrást. A fejembe vettem, hogy ma befejezem.

Időnként majd Rátok nézek :D

mikegirl

Sziasztok!

Csatlakozhatom?
Első babámat várom, aki az UH alapján kislány lesz...
Vendég

Csajok.....segítsetek!
Cicim alatt sebes lett ebbe a k...a melegbe.Pedig naponta többször váltom zuhik után a melltartót.Hintőporoopm,de nem bírom magamon elviselni a csöcstartót.
Nincs valami ötlet hintőporon kívül,??Szép látvány leszek holnap reggel amikor csecsetartó nélkül libbenek kórházba :oops:

Szia Selma!
Mesélj magadról.Első bébi?

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Selma szia :) !Gyere nyugodtan!Hogy fogják hívna a kiscsajszit?

Miniliza,drukkolok,hogy Mátéval minden rendben legyen,és minél hamarabb haza mehessetek!

Sabine,neked meg azért,hogy a lurkók elkezdjenek szopizni!Diego gyönyörű lett a srácok szobája :wink: !

Nekem a nyákdugó Gábornál pisilés közben ment el,szülés előtt 1nappal.Barnás,vöröses volt,és olyan kocsonyaszerű trutyi.Már bocs a kifejezésért,de ez az igazság :oops: :lol: .

Tegnap 10-re kész volt a klíma.Olyan jó hűvi van :D .Még takarítani is van kedvem :lol: .Csak most egy picit vízszintesbe helyezem magam előtte,mert egy picit fájdogál a pocak alul.Ezek már bizti a jóslók.De doki azt mondta nekem is,hogy 2-3 hétig bizti nem lesz babó,mert borzasztóan fent van még.

Mikegirl jó varrást!Ügyi vagy,én bizti nem fognék neki,mert csak elszúrnám :oops: .Nincs az ilyenekhez türelmem.

Kép
Kép
huni

Jucu
Vékonyan kend be popsikrémmel....

Igen, első baba... és talán Bianka lesz...
Már nagyon türelmetlen vagyok... nehezen viselem ekkora hassal ezt a meleget....
Vendég

Sziasztok kismamik! :)

Tartsatok ki, holnapra azért már jobb időt mondanak, 31-32 fokot. Azért az nem mindegy ám, mennyivel van 30 fölött! :shock: Meglátjátok, kellemes hüvinek fogjuk érezni, ha tényleg így lesz. :D

Mona,
a jövő héten már nekem is két ctg lesz, úgyhogy ez nem egyedi eset, nyugi.

Dimet,
szerintem ne ijedj meg, szinte mindenkinek volt már néhány olyan nap, amikor a babó lustizott, aztán meg újra beindult. Egyébként is kevesebb már a helyük, és a végén hajlamosabbak a lassulásra, vagy legalábbis mindig nem egyformán mocorognak. Lehet, hogy holnap már úgy fogod érezni, mindjárt kiugrik a pocakodból. :D Ha meg mégsem, akkor úgyis ellenőriznek, és a leírásod szerint jó kezekben vagy, szóval biztos nem lesz semmi baj. :)

Selma,
szia! :) Hol fogsz szülni?

italoman

Jucu próbáld ki a DM-es babylove olajat, én azt kenem mindenhova, igaz egy fél óra mire beszijja a bőröm de semmi kipattogzás, repedés. sztem jó lesz a melled alá is.

Kép
sziszike77

Italoman
Debrecenben....

Dimet
Én is bementem volna... és be is megyek, ha nem érzem úgy mozogni Biust....
Vendég

Pattogó: Én nem is tudom mit léptem volna e helyedben, de kitartást, most egy hétig Luxor mnetsek leszünk..... :lol:

[/b]Márkanyuka: Nagyon sajnálom ezt a helyzetet. Nem lehet könnyű ezzel a ténnyel várni a picit. Nagyon drukkolok,hogy még találkozhassanak egymással..... :cry: legyél erős!!!

Sziszike: Nekd is drukkolunk, hogy szép lassan nyíladozál és nem sokára kis manókád a karodba tartsad. Sajna nekem erre még nincs esély, semmi jele.... :lol:

Mona:Téged meg egynesen irigyellek a fodrász miatt én is még beiktatok majd egyet, míg nem érkezik meg a Kis Szerelmem. Nehogy már megijedjen az anyától, amikor megszületik..... :lol:

Dimet:jelentkezél, hogy mi van Mini Manóval, nagyon izgulok, hogy minden rendben elgyen veletek. Nekem sem volt túl aktív a babszi, de árom napja nagyon beindult.....pedig már én is nagyon aggódtam,de szerintem csak jókat alszik, olyna mint az apja:)

Huni: Mond a címet, mi is megyönk oda hűsölni, irigylek....Mókásan néznék ki ha betelepdnénk hozzád, kismama szálló:)

Diego: Sabine biztos nagyon fog örülni a szoának, tényleg nagyon szépen elrendeztél minket. A kissrácok még csak sejtik, hogy milyen gondos apukájuk van, de hamarosan megis tapasztalják majd. Kérünk még képeket a babszikról :lol: :lol: :lol: !!!Ja és Sabint nagyon várjuk vissza és a szopizáshoz kitartást, mond meg neki, hogy ne idegeskedjen, azzal csak árt!!

Minilizának meg nagyon drukkolok, hogy ennyi kórházban töltöt nap után, végre minél előbb hazavihessék Mátét, gyorsan gyógyuljanak meg!!!!

Tegnpa nem nagyon voltam , mert anyuékkal voltunk végre haza jött Egyiptomból, :oops: én annyira irigyeltem, idén úúúúúúúúúgy akartam menni nyaralni, csak nem meretm bevállalni.

Képzeljétek holnap ebben a melegben indulunk és végre elintézzük az apaságit, utána meg az egy hónapja várt 4d következik, remélem ezért még valamit látunk majd belőlevalamit. Ha tudok majd teszek fel képet, meg jövök majd a beszámolóval.

Olyan jó lehet, hogy apa itthon lesz egy hét szabin, de persze ez majd csak este derül ki, de ha marad, akkor nincs menekvés irány egy kicsit Agárdra....................Jupijééééé

Meddig tart még ez a dög meleg??????????

Kép
kis pupu

Sziasztok!

Csajok: köszi a bíztatást, nagyon aranyosak vagytok, reméljük a legjobbakat.

Miniliza: remélem Máté hamarosan rendbe jön és együtt lesz a család!

Olyan jót aludtam a nappaliban, isteni volt. Jött be az ablakon a friss hűvös levegő (a sarokágy pont az ablak alatt van), még fáztam is és be kellett takaróznom. Ha ezt előbb tudtam volna... De most már kibéreltem magamnak ezt a helyet, úgyhogy apa magára van hagyva az emeleten.

Van olyan, amikor nekem is olyan picikéket mozog a baba, olyan mintha pihegne ott bent, amúgy nagyon sokat csuklik, de aztán amikor beindul, akkor nyomja ki a sarkát, térdét, könyökét, popsiját ... Azt már észrevettem, hogy a vérnyomásmérést nem szereti, mert amikor meghallja, hogy csipog a gép, akkor nagyokat ugrik, és ez naponta több alkalommal is van. Lehet, hogy éppen alszik és erre felébred.

A viszketésről én is olvastam a júliusi topicban, ilyen valóban előfordul.

Kép
Kép
márkanyuka

köszi csajok, a biztatást :) mostmár mozgolódott. tuti lusta a melegtől.
anno azt hittem, csak az első három hónapot "éljük" túl, utána nem kell izgulni. de tévedtem :) mondjuk nem ozgultam magamat agyon. de vannak izgi dolgok.

meg kellene csinálnom a körmeimet, a lábujjaimom.... :lol: lhet csak este, ha hűvösebb lesz esetleg. mert nagy meló lesz :)

a dög meleg ma enyhül. 3 fokkal :shock: aztán szerdán már csak 31 fok lesz. de csütörtöktől újra melegebb jön..... :cry:

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Ekkora a pocakom...

Kép
Vendég

Húúh Selma szép nagy pocak. majd egyik nap én is dobok fel....:)
Ja és Üdv köztünk Selma!!!

Kép
kis pupu

Selma: üdvözlet közöttünk, nagyon szép pocakod van.

Dimet: te nagyon ügyes vagy, ha még eléred a lábadon a körmeidet. Én már nem is próbálkozom vele, megkérem apát erre a műveletre. Amúgy pont ma mondtam neki, hogy szerintem nekem nem fog a hasam leszállni, hiszen így is elég lent van, nem tudok az ágyon felülni, mert nem fér el a combjaimtól a pocakom, állandóan összeragadnak, amikor vízszintbe akarom helyezni magam, meg kell fogni a hasam, mint egy labdát és szinte arrébb rakni.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Megyek anyaekhoz... :lol:
Vigyazzatok magatokra!
Vendég

Kész az ebéd!!! Szerintem 1 hete nem főztem, mindig hideget ettem, a férjem meg rendelt. De ma erőt vettem magamon: gyümölcsleves (na, ez hidegen készíthető verzió), sóska, krumplipüré, tükörtojás. Ez lesz a mai menü. :oops:

Dimet, tényleg jó kezekben vagy, ne izgulj. Nekem múlt héten mozgott alig a gyerek, de amióta meleg van, szét akar rúgni. Főleg étkezések előtt érzem (most is).

Mona, 38-39. héten nekem is heti kettő ctg lesz. Férjem ki is van akadva rendesen, hogy pont akkor ráncigálnak, amikor a legtöbbet kellene pihenni. Hááát, biztos meg van az oka a gyakori vizsgálatnak. Remélem, bírok majd menni.

Huni, asszem, én vagyok a legközelebb hozzátok. Mikor jöhetek át?
:lol:

Selma, üdv közöttünk. Hatalmas pocakod van... nem nehéz nagyon? Bocs, ha hülyeséget kérdeztem :oops:

Köszi az előrejelzéseket. Azt nem tudja valaki, hogy augusztusban is ilyen hőség lesz-e?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Csajok, ha már csak 32 lesz kint, fázni fogok...... :D :D :D

Djimet
Én nem nagyon érem el a lábikómat :D Nagy kínkeservvel, akrobatamutatványokkal esetleg....utána fél óra pihegés :D

Szia Sema!
Úgy látom, már nincs sok hátra :D Jó nagy poci :D

Jucu
Én nem is hordok itthon cicitartót. Csak akkor, ha el kell menni valahová. Neked muszály? Esetleg olyan szupi ciciméreted lett? :D Én 75B-ről indultam, és a szoptatósból 85-öst vettem. :D Persze, még nem töltöm ki, van hely benne a tejcinek. De a lényeg, hogy a két kis pattanásomból elég jó méretű cicik lettek.....elégedett vagyok :D Apa is :D

Egyébként már egy függöny kész. Most pihizek egy kicsit. Mivel apa nem akart beugrani ma az Ikeába karikákért és kampókért, hiába strapálom magam, úgysem tudjuk mind felrakni, hiába varrom meg :(

mikegirl

Bocsi az elírásért: Dimet, Selma!

mikegirl

Ági
Én minden másnap járok CTG-re...

Pocakom... szenvedés...
Nem bánnám, ha már megszabadulnék tőle...
A dokim szerint bármikor jelentkezhet a hercegnő...
Már nagyon lenn van a pocim, beilleszkedett a fejecske....
Vendég

Kispupu,Ági gyertek nyugodtan :lol: .Van jégkrém,jó hideg dinnye is,na meg hüsi ház :lol:

Kép
Kép
huni

Sziasztok!
Hát nem azt ígérték, hogy ma 5-6 fokkal kevesebb lesz az előző napoknál? Hol? Nálunk most is 40 fok van árnyékban... :cry:

Miniliza!
Szegény pici Máté! Kívánom, hogy minéll hamarabb rendbejöjjön!

Diego!
Sok puszi Szabinának! Remélem a srácok hamar belejönnek a szopizásba.
Jók az új vonalzók...Minden nap más nyelvűek lesznek?
Ne aggódj, nagyon jó apuka leszel, sőt már most is az vagy! A babaszoba nagyon klassz, biztos jól fogják a srácok érezni magukat benne. És a lakás is szép és otthonos...

Selma!
Üdv a csapatban! Mesélj magatokról! Nagyon helyes pocid van!

Dimet!
Az elmúlt napokban az én kis hercegnőm is keveset mozog, inkább este indul be. Aggasztott is a dolog, de a szívhanggal minden rendben van.Mindenesetre holnap megyek dokihoz, aztán uh, NST. Remélem én is megnyugszom.

Huni!
Érdekes, de nekem mindkét gyerekkel az utolsó percig nagyon fent volt a poci, még vajúdás alatt sem akart lejjebb menni. Tomit a könyökével nyomta ki belőlem a doki. Szerintem ebből nem mindig lehet arra következtetni, hogy mennyi idő múlva szülünk. Egyébként a mostani pocóm sokkal lejjebb van...

Csajok, a múltkor írtatok a kirepedezett sarkakról. Van vmi bevált recept amivel helyre lehet hozni? Én az elmúlt napokban lettem " repedtsarkú" és nem elég, hogy ronda de fáj is, csinálhatok bármit.
Tud nekem valaki segíteni?
bee73

Sziasztok!
Egyik nap kérdeztem tőletek valamit.Lehet, hogy elkerülte a figyelmeteket, vagy csak senki nem tud róla semmit. Azért megkérdezem mégegyszer hátha valakinek volt már hasonló!
Szóval voltam védőnőnél és acetont talált a vizeletemben. Légyszi ha tudtok valamit erről akkor írjátok meg nekem mert elég ideges lettem, mert azt mondta hogy ez nem túl jó és hogy vigyek jövő héten is vizeletet.Ha akkor is lesz benne akkor szólnom kell a dokimnak aztán majd ő csinál valamit.Előre is köszi a válaszokat.
Miniliza nagyon drukkolok, hogy a kisfiad minél előbb jobban legyen és végre otthon lehessetek.
Diego: szép lett a babaszoba.A szopi miatt meg nyugi, úgyis rákapnak majd a cicire a kisfickók!
Babóka nekem is keveset mocorog és már kezdek én is idegeskedni.
Ha megyünk a kocsival akkor mindíg beindul.Lehet azért mert megy a klíma és ez tetszik neki.Nekem is mindenki azt mondja milyen lent van a hasam. Hát nem tudom :roll: Majd meglátjuk a doki mit mond csütörtökön.
Vigyázzatok magatokra!

KépKép
dudu_84

Huni ne csigázz minket, hüvi van és még dinnye is......Indulunk!!! :P :lol:

Csajok nekem anniyra szétrepedt a hasam, pedig kentem nagyon rendesen, nem is olcsó olajjal, majdnem 5000/üveg. :cry: :cry: :cry:
tapasztalt anyukák ez szülés után fog halványodni vagy valami???? :shock: :oops: :cry:

Kép
kis pupu

Huni,
vigyázz, ha ilyeneket írogatsz, hamarosan tényleg kismamaszálló lesz a házatokból... :D
Kép

Bee,
én régebben használtam egy avonos krémet sarokra, csak már nem emlékszem a nevére, sajna. Elég jó volt, bár azt hiszem, a probléma "súlyosságától" is függ, hogy mennyire használ. Esetleg kérdezz rá, ha van avonos ismerősöd!

italoman

Dudu
Aceton... lehet, hogy kicsit kiszáradtál ebben a melegben... igyál sokat...
Cukrod milyen volt? Cukor volt a vizeletedben?

Sarokra Neutrogena...

Csíkok... egyéni....

Nézzük a F1-et... ott csak 15 fok van....
Vendég

Ildi! Selma!
Köszi a tippet!

Dudu!
Nekem cukor volt a vizeletemben, azt mondták az nem gond ha nem fordul rendszeresen elő. ( Szerintem csak a rengeteg dinnye miatt volt.) Acetonnal kapcsolatban nincs tapasztalatom... Sabine doktornénink pedig babázik, most ő sem tud tanácsot adni.

Lányok, kb. 2 órája panaszkodtam, hogy a babóm olyan keveset mozog napközben. Na, végre úgy döntött, hogy nem idegel tovább és már vagy másfél órája folyamatosan ugrál. :lol:
bee73

Nekem a derekam szakad le...
Vendég

Dudu,
Én ezeket találtam a netem:

Magyar név:
Aceton a vizeletbenn
Orvosi név:
Acetonuria módosítvaa
BNO kód:
R8220
A betegség lényege:
A vizeletben aceton nevű vegyület jelenik meg. zxcvcxvzxcvzx
A betegség oka:
Ha a szervezet energiabevitele kisebb, mint energiaigénye, a sejtek éhezni kezdenek. Ekkor a zsírban raktározott energiát kezdik felhasználni. A zsírok lebontása során aceton is keletkezik, ami a vizelettel ürül. Az acetonuria oka lehet éhezés, pl. fogyókúra miatt. A sejtek akkor is éheznek, ha nincs elég inzulin a vérben, ugyanis a sejtek cukorfelvételét az inzulin segíti elő. Ezért nem megfelelően kezelt cukorbetegségben is megjelenhet ez a tünet.
A betegség tünetei:
Csak a kiváltó ok okoz panaszt, az acetonuria önmagában nem.
Elvégezhető vizsgálatok:
Az acetonuriát vizeletvizsgálat segítségével mutatják ki. Ha felmerül cukorbetegség gyanúja, vérvizsgálatra is sor kerül.
A betegség várható kezelése:
Fogyókúra esetén nem igényel kezelést. Egyéb okokból bekövetkezett éhezésnél biztosítani kell a szervezet és a sejtek energiellátását, azaz megfelelően kell táplálkozni. Cukorbetegségnél inzulin, vagy egyéb antidiabetikus gyógyszereket adnak.
Javaslatok:
Táplálkozzon rendszeresen (naponta inkább többször, alkalmanként kevesebbet). Cukorbetegek ügyeljenek arra, hogy az orvos utasításainak megfelelően szedjék gyógyszereiket, adják be az inzulint.
A betegség várható lefolyása:
Az acetonuria a kiváltó ok megszűnésével elmúlik. 65465465

Egy másik oldalon:
Ha nagyfokban és tartósan emelkedik a vércukorszint, az anyagcserezavar következtében a vizeletben savanyú vegyhatású anyagok (elsősorban aceton) jelenhetnek meg.

Tőlem ennyi telt....

De Sabine majd megmondja, ugye Sabine? De remélem, most a két szép kisfiát szopiztatja :)

mikegirl

hűű, én nagyon jót aludtam. Késöbb megyünk ctg-re, mert kegyetlen meleg van még mindig :x
dudu, nekem a terhesség elején találtak acetont a vizeletemben, akkor azt mondták igyak 2-2,5litert naponta /én ekkor 1litert sem ittam meg/ ezt betartottam /azóta is :lol: / és következő héten már rendben volt. :lol:

Kép
mona76

Köszi lányok!
Én nagyon sok folyadékot megiszok úgyhogy nem hiszem hogy attól lehet. Mostanában elég sok dinnyét megettem , talán attól lehetséges. Kedden viszek új vizeletet, majd meglátjuk. Dinnyét meg már nem is eszek.Már úgyis meguntam.
mégegyszer köszi csajok!

KépKép
dudu_84

Selma!
Bocs hogy nem üdvözöltelek!Isten hozott köztünk! Gyere minél gyakrabban!

KépKép
dudu_84

Kis pupu
Bár a kérdés nem nekem szól - első babámat várom :) - én úgy tudom, hogy igen. Kifehéredik, és sima lesz a bőr, kicsit fényes.
Én Vichy krémet használtam és használok - és eddig úgy tűnik működik. Űllítólag a már meglévő csíkok gyógyulását is segíti. Árban ott van, ahol az olaj, amit használtál.

mikegirl

Köszike Mikegirl, de sajna szerintem én akármit használhatnék.....hajlamos vagyok rá, ennyi....
Csak annyira csúnya és még hol van a vége....!!!! :cry: :cry: :cry: :oops:
Majd hátha valahogy el lehet tüntetni.....

Kép
kis pupu

Sziasztok!

Babák ma már ettek... cumisuvegbol... Sabine feladta az elveit...
Egyebkent jol vannak... ha babik esznek, akkor johetnek is haza...

A forrosagban egy kep... tavaly erre jartunk...
Kép
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, délután ment a National Geographic-on az Élet az anyaméhben (az ikres rész)! Nagyon jó volt! Mutatták a szülést is, olyan csodálatos volt, teljesen elérzékenyültem! :oops:
Mona76! Én is úgy tudom, hogy a 38. héttől már hetente 2szer kell menni, valószinű nekem is... :?
Nekem ennyiszer nem néznek vizeletet! :roll:
Dimet! Szép nagy kisZsé! Ne izgulj, ilyenkor már tényleg nem a bajt jelzi, ha nem mindig mozog annyit vagy olyan erősen. Főleg egy ekkora bébinél! Nem fér már nagyon... :D
Mikegirl! Akkor még jó sokáig növeszti magát a bébi... Az én dokim is biztos volt benne, hogy augusztus lesz ebből...De majd ha meglátja, hogy mennyire lent van a pocim, átbeszéljük ezt még egyszer! :D
Én is 75-ről indultam, és én is 85-öst vettem szoptatós melltartóból! :D Már egész mamásan nézek ki! :D
Selma! Üdv itt, szép a pocid! Bianka nagyon szép név, nekünk is tetszett! :D Akkor már Neked sincs sok hátra...
Huni! Grat a klimátokhoz, de jóóó! Mostmár én is egyre gyakrabban érzem a jóslókat, vagyis asszem azokat... :oops: Nekem jobb oldalt lent szokott ilyen szúrásszerű fájdalom sugározni... Nektek milyen?
Kis pupu! Remélem gyorsan el tudjátok intézni az apaságit! Nekünk végülis hamar megvolt! :D Kiváncsi vagyok a 4d-tekre, majd tegyél fel képet is! :D
A csikok halványodni fognak. Sajnos, ha hajlamos rá a bőröd, akkor a testápolás sem sokat segit...
Diego! Sajnálom, hogy cumisüvegből esznek... Mikor engedik haza Őket? :D

Képzeljétek, Anyósom a mai napot nevezte meg Emma érkezésének, de mondtam neki, hogy már csak 4 óra van hátra... :D
Meg amig nem veszünk újra kenetet, addig jó lenne, ha türelmesen várakozna!
Nagyon gondolkodom, hogy megnézessem-e holnap a méhszájamat... Attól félek, hogy a piszkálódástól kezd majd el nyilni, ha eddig még nyugiban is lett volna! :? Többektől hallottam ezt, hogy a doki megnézte de., délutánra már vérzett... :?
Jaj, adjatok tanácsot! Mit csináljak? :roll:

KépKép
dincuska

Sziasztok!
inkább olvasni szoktalak titeket, valahogy nem sikerül írni soha.

Miniliza! Sabine!
Gratula a babákhoz!

Jucu!
Körömvirág kenőccsel kend magad, sztem az jó lesz, nekem bevált.

Bee!
van egy Naturland-os lábpuhító krém ami szuper jó, ill. a popsikenőcsnél nincs jobb és olcsóbb, ez a csúcs a lábra.
próbáld ki.

Áruljátok el hogy tudok lábon körmöt vágni :?:
én hónapok óta pedikűröshöz járok, most meg végképp, a nadrágomat is alig tudom felvenni. lehajolni nem tudok.

a ctg vizsgálat gyakoriságán teljesen ledöbbentem. nekem még a doki azt se mondta mikor kell menni, igaz júliban szabin van, ill. ha minden igaz a jöv.hét közepén lesz, de ő a múltkor se siette el a 38.héten kezdtük heti 1szer.
itt is minden orvos másképp csinálja, van aki már a 35.héten megy.
ja, ráadásul faros a baba, és a 30.hét óta UH se volt, ha így haladok nem is lesz, pedig az se ártana, én nem értek már semmit.
Vendég

Dincuska
Én már nem bánnám, ha megérkezne Bianka....

Hidegfront érkezik... állítólag az nagyon babacsalogató....
Vendég

Hello!

Selma: 2 hidegfront is lesz a héten! Lehet, hogy a folyosón fogunk feküdni, mert nem lesz szabad ágy!

Diego: Szerintem még van esély, hogy rá kapnak a cicire! :)

Nem tudja vki, hogy milyen vizsgálat az INR?

Zozo: Azért az nem semmi 1 hónapra lelép! De biztos bepótólja a vizsgálatokat!

mindjárt jövök csak csinálok kakaót a csajoknak!:)

J.

mamiblue

Zozo
Az én dokim aug-ban megy szabira... 08.12-ig még Debrecenben lesz... addig meg kell szülnöm... :wink:

Mamiblue
Az én laboros-papíromon is van olyan ... 1,05
Vendég

Sziasztok!

Szia selma. :D

Jippíííí:D Kész az egyik ajtókeret kivésése. Már csak középről kell kiütni a téglát és kész. Aztán már csak egy ajtót kell kivésnie apának és jöhet a falazás. Kép Kép Kép Kép

Bocsi a sok képért. :roll: Na L jó éljt. :D :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok...

Dudu!
Neked akartam írni én is, de látom, hogy már többen megelőztek... nekem akkor volt aceton a vizeletemben, amikor Benivel terhesen napok óta hánytam és nem maradt meg sem a kaja, de a víz sem bennem.... Szóval, annyira nem jó jel. Egyél, igyál :)

Diego, Sabine!
Bimbóvédővel lehet, hogy menne.... :?: :!:

Remélem, jól telt a hétvégétek a meleg ellenére!

Megyek zuhizni.

Kép
Kép
pfranciska

Csajok, megjött a hidegfront :D
Fújdogál a szél, így tudtunk huzatot csinálni. Az összes ablakunk nyitva, hül a lakás :D Már csak 28,5 fok van lent.

Na megyek, mert kivagyok. Folyt köv holnap. De addig egy bazi jót alszom :D :D :D Nektek is ezt javaslom.

Jóéjt!!!

mikegirl

Sziasztok!

Most értünk haza ctg-ről, ma már nem dobok táblát. :oops:
Képzeljétek a szülőszobában csinálták, /eddig nem/ és olyan fúra volt ott feküdni.
Na de olyan fájásokat produkáltam, hogy a 20perc helyett majdnem 1órán keresztül figyeltek. A szülésznő aztán hívta az ügyeletes dokit, hogy ő is nézze meg a "cikk-cakk"-jaimat. Kérdezgettek mennyire keményedek, mondtam hogy sokat, mikor vizsgált a dokim, stb.
Közben jött 2 kismama is, hogy nekik tuti szülniük kell, mert rendszeres fájásaik vannak, de a doki azt mondta /persze csak nekünk/ hogy a front, a szél hozta be őket, mert nekem a masina több, és erősebb fájásokat mutat mint nekik, akik szülni akarnak :lol:
Ugy váltunk el, hogy azt mondta a doki, ki tudja mit hoz az éjszaka :roll: Na nesze kismama, és aludj nyugodtan :x . Húú, már nagyon kezdek beparázni. Különben a babó meg délután óta folyamatosan mocorog.
Kedden megyünk az önkormányzathoz az apasági nyilatkozatért, holnap meg apa estig Bécsben lesz, szóval próbáljuk rávenni a kisembert, hogy a szerdát várja meg :roll:
Különben 3-4-5 percenként keményedek, szerintetek ez normális dolog?

Kép
mona76

Mona!

Szerintem ne aggódj! Nálam sokszor volt ilyen, csak a legutóbbi ctg volt sima menet, amikor fél óra alatt leengedtek a gépről (egyébként mindig 1 óra volt), mert nálam is egy csomó fájást és contractiót jelzett. Én is sokat keményedek. És még azóta is egyben vagyunk. :D Mi újság a méhszájjal?

Nem adtatok tanácsot, hogy megnézessem-e a méhszájam...? :roll: Ti hallottatok már olyanról, hogy vizsgálat után kezdett el valaki vérezni, és ettől elindult a bébi? Ettől félek, de nagyon. Akkor inkább nem kiváncsiskodom, és megvárom, amig a saját dokim néz meg 30-án...

KépKép
dincuska

Miniliza!
Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, pedig már nagyon kijárt volna neked egy kis nyugis otthonlét! Gyógyulást a babónak!

Pattogó!
Tényleg jó nagy átalakításban vagytok...Kitartás és próbálj meg nyugis maradni, hogy babóka kivárja az építkezés végét a pocakodban!

Selma!
Üdv itt köztünk!

Diego!
Szuperul megcsináltad a babaszobát! Kár hogy ahhoz a gyönyörű havas képhez tartozó klímából nem tudsz küldeni nekünk...
Sabinének kitartás... még összejöhet az a szopiztatás...

Mona!
Akkor te már nagyon-nagyon a célegyenesben vagy... Egyébként a gép által kimutatott fájásokat érzed is? Vagy csak keményedsz?

Képzeljétek tegnap végre kidíszítettem a gyerekszobát... ma még bepakolom a rucikat a komódba és teljesen kész a babó kuckója...

Lányok!
Ti visztek babókának ruhákat a kórházba vagy kórháziban lesz?

Kép
mirosz

Sziasztok!

Lányok. Volt valakinek olyan, hogy a nyákdugesz nem egyben, hanem darabokban jött?? Nekem anno egyben jött, viszont tegnap 2x is fájt lennt alul és utána jött valami ami állagra hasonlított a dugeszra, csak nem tudom, hogy mennyire kis mennyiségben képes távozni. Szóval akinek volt ilyen már az felhomályosítana? :)

Diego: nagyon szép lett a babaszoba. :D A srácok és Sabine is biztosan nagyon fognak neki örülni. :)

Hét végére megint 40 fokot mondanak... :cry: :cry: :cry: :cry:

Na kicsit L. Asszem ma sittet fogok takarítani és bezsákolok mindent ami belefér és nem használjuk.. Az összes gyerekjátékot is. Vivi jobbszeret mostanában szívószállal és tégladarabokkal játszani... :? :roll:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?