Sziasztok!
Képzeljétek, délután ment a National Geographic-on az Élet az anyaméhben (az ikres rész)! Nagyon jó volt! Mutatták a szülést is, olyan csodálatos volt, teljesen elérzékenyültem!
Mona76! Én is úgy tudom, hogy a 38. héttől már hetente 2szer kell menni, valószinű nekem is...
Nekem ennyiszer nem néznek vizeletet!
Dimet! Szép nagy kisZsé! Ne izgulj, ilyenkor már tényleg nem a bajt jelzi, ha nem mindig mozog annyit vagy olyan erősen. Főleg egy ekkora bébinél! Nem fér már nagyon...
Mikegirl! Akkor még jó sokáig növeszti magát a bébi... Az én dokim is biztos volt benne, hogy augusztus lesz ebből...De majd ha meglátja, hogy mennyire lent van a pocim, átbeszéljük ezt még egyszer!
Én is 75-ről indultam, és én is 85-öst vettem szoptatós melltartóból!
Már egész mamásan nézek ki!
Selma! Üdv itt, szép a pocid! Bianka nagyon szép név, nekünk is tetszett!
Akkor már Neked sincs sok hátra...
Huni! Grat a klimátokhoz, de jóóó! Mostmár én is egyre gyakrabban érzem a jóslókat, vagyis asszem azokat...
Nekem jobb oldalt lent szokott ilyen szúrásszerű fájdalom sugározni... Nektek milyen?
Kis pupu! Remélem gyorsan el tudjátok intézni az apaságit! Nekünk végülis hamar megvolt!
Kiváncsi vagyok a 4d-tekre, majd tegyél fel képet is!
A csikok halványodni fognak. Sajnos, ha hajlamos rá a bőröd, akkor a testápolás sem sokat segit...
Diego! Sajnálom, hogy cumisüvegből esznek... Mikor engedik haza Őket?
Képzeljétek, Anyósom a mai napot nevezte meg Emma érkezésének, de mondtam neki, hogy már csak 4 óra van hátra...
Meg amig nem veszünk újra kenetet, addig jó lenne, ha türelmesen várakozna!
Nagyon gondolkodom, hogy megnézessem-e holnap a méhszájamat... Attól félek, hogy a piszkálódástól kezd majd el nyilni, ha eddig még nyugiban is lett volna!
Többektől hallottam ezt, hogy a doki megnézte de., délutánra már vérzett...
Jaj, adjatok tanácsot! Mit csináljak?