Sziasztok!
Hajnoca,
Isten ments, hogy leszúrtam volna valakit is... Megértelek, csak 2 sorral feljebb volt és ezért írtam.. Én meg melózok és le-le csípek 5 percet, de akkor meg gépelek ezerrelllll.
(látszik a külalakon)
Szóval bocsi, látjuk, hogy elfoglalt anyuka lettél!!!
Jó látni a napodat...mindenki látja, tényleg egy menetrend az életed most..........
Egyébként én mindig a büszkélkedéssel kezdem, hogy x..hetesek ésx..naposak vagyunk. (elnézést).De lassan tényleg csíkot kellene varázsolni...Csak az olyan furi,emrt ugyebár nálunk "én" irogatok.....
Ginuska,
Nagyon sajnálom, de most ezek a jelek és ahogy leírtad.......
Én szívemből mondom, hogy a házassági évfordulótok és az egymás iránti érzelmek segíteni fognak! Ez kell, hogy most erőt adjon!!! El kell menni pihenni, kikapcsolódni..sétálni és sokat beszélgetni...hidd el.....de Te is tudod, hogy ezek segítenek!
Amit írtál az nagyon egybevág azzal ami nálunk kezd kialakulni, ezért kicsit (de nem teljesen) megnyugodtunk..
AZÉRT VÁROK MÉG VÉLEMÉNYEKET, ESETEKET,AKIVEL ILYEN TÖRTÉNT...
Krisz,
Nálunk is lecsíptek valamiket, de utána kellett a 3 db szuri.
3 hónap.....a vége kicsit nehezen ment...
De a dokik majd dűlőre jutnak , a hogyan továbbról...
Egy biztos, tény, hogy laparos műtét után megnő a lombikok eredményessége..Nekünk is mondta a "guru", hogy nem igazán tudják 100%-ig, hogy miért is van...
Talán azért mondta a doki a 3 hónapos szurit, mert ha esetleg kissebb foltok "maradványok" maradtak, akkor azokat "is" megszüntetheti a 3 hónapos szuris kezelés.
Utána nekünk azt mondta a doki, hogy jó lenne 6 hónapon belül eredményesnek lenni..nem ment..
utána meg igen...
De most az a lényeg, hogy jól vagy!
Üdv. mindenkinek....megyek haza....
csao
Apacs