Új privát üzeneted érkezett!

Alíz
hát nehezen bírjuk a meleget.De inkább mi felnőttek panaszkodunk, a gyerekek lazán kimentek napközben is egy kicsit :shock:
Most is ki van tárva melettem az ablak, és semmi friss levegő nem jön be rajta. Elvileg méf 2 ilyen nap, utána valamelyest enyhül :wink: :wink:

Rosszullét nekem tavaly nyáron az okozott legnagyobb gondot, hogy mit igyak :shock: :shock: még a víznek is érdekes ízt éreztem, gyümilék nem mentek, szénsavas szintén nem. Muszályból ittam, de a párom mindíg cseszegetett, hogy nagyon keveset :shock: :shock: :shock:

Szedsz valami amgzatvédő vitamint? van akinek az segít a rosszullétes időkben

Na csend van a kiságyban, lehet aludni :D :D

Jó éjt!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

kis_plutó!


Magzatvédő vitamint egyáltalán nem szedek. Az orvosom is azt mondta, hogy nem is kell. B6-ot illetve Folsavat kell szednem. Ennyi.


Csajok!

Merre vagytok???
Vendég
 


Sziasztok!

Én vagyok. Igaz épp indulok főzni, de előtte bekukkantottam. A folsav és a B6 jó. Nekem anno azt mondta a doki, hogy Elevitet szedhetek, de egy héten elég 2-3 szem belőle. Vagy minden nap egy fél, vagy másnaponta egy egész. Nem is a baba miatt (de azért is jó), hanem főleg azért , hogy a mi szervezetünk ne ürüljön ki teljesen. Ebben van vas is, s az bizony fogy a szervezetből. ( s ez is okozhatja a rosszulléteket ) Meg később a szopi alatt is fogy folyamatosan. Nekem a védőnő szoptatás alatt javasolta az Elevit mindennapi szedését, pont a vas miatt. Ugyanis a babók szervezetéből is ürül a vas, s állítólag a 3. vagy 6. hónapra elő szokott fordulni náluk vashiány. Meg az az igazság, hogy a szoptatás is igencsak leterheli a kismama szervezetét, én állandóan kóvályogtam, szédültem, muszály is volt szednem.

Már nagyon várom az enyhülést, egyre nehezebben viselem a meleget, pedig tegnap nem csináltam semmit, amikor Szilárd aludt én is pihentem. Vagy feküdtem vagy a gép előtt ültem, estére így is olyan voltam mint a hulla.

Holnap készülünk megint baba-mama napra Jobbágyiba. Medencés buli lesz. Mondtam apának ő is jöjjön, hogy nekem legyen kis időm dumcsizni a kismamákkal, meg az előadót is hallgathassam. Bár most nem lesz olyan érdekes téma, de azért érdekel. A szoptató-hordozó kendő használata lesz a téma.

Na most megyek. Mindenkinek szép napot, majd még később benézek.

Kép
szuzy
 
 

 
 

Jó reggelt!
Másfél óra palacsintasütés után jövök hűsölni :D :D

Alíz
folsavról én is sok jót olvastam. Czeizel Endrének olvastam egy cikkét, ő írta, hogy még terhesség előtt és a 12. hétig érdemes szedni, mert ezzel nagyon sok genetikai betegség kialakulása megelőzhető!
Terhesvitamin, hát a picivel én is csak 30 db.-ot szedtem be, azt is 2-3 nponta. Nekem a véreredményeim nem indokolták a rendszeres szedését.
Viszont ahogy megszületett a pici, a dr. első vizsgálatokor megállapította, hogy nagyon nagy a felső kutacs, sőt még a hátsó sem volt bezáródva :shock: :shock: Ő rögtön kérdezte a vitamint, mert, hogy a d vitamin miatt mindenképp tanácsos, azt nem nagyon lehet másból pótolni :cry:
Viszont ugye mondta ő is, hogy a nőgyógyászok nem ajánlják :shock: :shock:

Szuzy
én tegnap ugyanígy voltam. Csak főztem, és a ygerekekkel voltam, mégis olyan fáradt voltam estére. :shock: :shock:
Mi jót főzöl?
Holnap jó meleg lesz rátok :shock: :shock: akkorra mondja a meleg tetőzését :shock: :shock:

Ildi, Zita, Timi, Nika, Móni??Ti merre vagytok?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Aliz!
Orvosa válogatja, hogy ki mit mond. :wink:
Mivel én Dáviddal való terhesség alatt két orvost is elfogyasztottam, ezért a köztes megoldást választottam. :D
Az első dokim (Vác) kötelezően felírta és szedette a folsavat és a vasat (talán kombinált készítmény volt és mindkettőt tartalmazta)rágótabletta formában. :wink: B6-ot hányinger esetén.
A magzatvédő vitaminról azt mondta, hogy kiegyensúlyozott táplálkozás mellett nincs igazán rá szükség. :wink:
Második doki (Gyarmat) ajánlotta a magzatvédő vitamint(kétnaponta 1-et) és az előrehaladott terhesség során már nem tartotta fontosnak a folsavat. :wink: Én alig-alig kapkodtam be a Maternából (csak amikor eszembe jutott) és nem volt semmi gond Dáviddal sem és velem sem. :D


Hányinger: szörnyű lehet ebben a hőségben még azzal is harcolni.
Még szerencse, hogy van miért kibírnod ezt a nehéz időszakot. :wink: :D


Nika!
Rá nem jöttem volna a nicknevedből, hogy Mónika vagy. :oops: Pedig gondolkoztam rajta. :oops:

Gabi!
Igen, én is hallottam, hogy enyhülni fog a meleg. Egészen 30-36 fokig. :wink:
Mi is bírjuk még a hőséget. Csak rossz, hogy a fiúk napközben nem mehetnek ki és bent meg unatkoznak (de nagyon). :roll:
Én mindig arra gondolok, hogy milyen rossz volt télen, amikor hideg volt és egyből jobban érzem magam. :wink:

Reggelről és délután jó árnyékos az udvarunk, de délelőtt: :P
A medencében fürdés nálunk is napi program. :D Délben pedig a kádban hüsölnek a srácok. :wink:

Talán augusztus közepén megyünk nyaralni egy pár napra. :wink: :D Még nem tuti, de a férjem tegnap megigérte a srácoknak, hogy azon lesz, hogy mehessünk. :D De jó is lenne... :D

Elmesélem nektek, Dávid legújabb heppjét.
Valamit a fejébe vesz-néha teljesen blődséget- és nem enged belőle. :evil: :roll: Szerintem ez a hiszti továbbfejlesztett változata lesz, mert még nem találkoztam vele eddig. :wink:
Mondok példát: Tegnap 9 után kitártuk az összes ablakot, hogy legyen egy kis légmozgás. Erre az én fiam elkezdte mondani, hogy csukjuk be, mert ő így nem tud aludni. :shock: Természetesen nem csuktuk be, mert ugye oka van annak, hogy ki lett nyitva.
Dávid először csak sírt, aztán kiabált, aztán könyörgött... Olyan vicces volt, hogy elnevettem magam, de még jobban sírt.. :wink:
Akárhogy magyaráztuk neki, hogy nem csukjuk be az ablakot és miért, semmi nem használt. Ő csak hajtogatta, hogy nem tud aludni, ha nyitva van az ablak. :D
Aztán az lett a vége, hogy jött a számolás... Ez tudja, hogy nem jelent jót. Így sírva ugyan, de lefeküdt. :wink: De nem tudom, hogy miért csinálja az ilyet.
Ja, ezt már előadta a lámpával is. Kislámpa szokott égni addig, amíg elalszanak. Ő pedig azt követelte, hogy a nagylámpa égjen, mert csak úgy tud aludni. Miért talál ki ilyeneket???!!! :wink:

Sziasztok!

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Gabi!
Majdnem egyszerre írtunk! :D

Kép

Kép
thimó
 
 


Jaj, majd elfelejtettem. :roll:

A www.-re kattintva megjelenik egy honlap. Nos, ez nem az enyém, de mivel a vezetéknevem ugyanaz, mint az oldal címe és van rólunk is kép ott, ezért raktam ide. :D

Egyébként az oldal tulajdonosa a No-ban élő kedvenc unokabátyám. Ők most nagyon izgatottak, mert nemsokára születik a második baba, de már késik a kiirt időponthoz képest a kissrác. :wink: Nagyon szorítok nekik. :D

Ha tudtok, írjatok légyszi nekik pár sort a Fórumukba, biztos örülnének. :D

Na most már tényleg lépek...

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Timi
mostanában a kicsijeim a Tódoron "vonakodnak"Ugye Krisztikének az szent dolog, az elmaradhatatlan kispajtás, anélkül nincs alvás :D :D :D Viszont Eszterkének nagyon tetszik :shock: :shock: Tegnap meg is kaparintotta, átölelte és aludt volna, erre kicsi fiam elkezdett hisztizni, mert, hogy azzal ő alszik. Oda kellett persze adni, odafeküdt a kicsi mellé, az meglátta a Tódort nyúlt mint a gumicukor :shock: :shock: És sehol nem kapok másikat, pedig már a neten is kerestem :cry: :cry:

Képeket majd megnézem :wink: :wink:

Jajj ma Adrika úgy örült. Ma először leküldtem egyedül a zöldségesbe :D :D :D nagyon kis ügyi volt :D :D :D

Szerintetek mitől lehet az, hogy nekünk a medencénkben a víz 1 napig fürdenek benne, és hiába takarom le másnapra bebüdösödik?
Már gondoltunk arra, hogy itt elég klóros a víz és attól :shock: csak ez így nem gazdaságos. elég sok viz fér(ne) bele a medencébe, csak a harmadáig engedjük, de az is jó sok liter :shock: :shock:

na megyek felteszem a kaját, már elő van készítve :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


kis plutó: Gege forog,űl,gagyog, felhúzni még nem tudja magát de könnyedén felűl ha fogom a kezét de ezt már régóta csinálja most már inkább tökéletesiti a tudományait.Hasról hátra már 3 hónaposan tudott fordulni de mióta hátról hasra is tud ezt az előbbit mintha elfelejtette volna :):):):) Meleget úgy viseljük hogy tényleg többet alszik sokat iszik meg pancsizik a kiskádban :)

Annó mikor terhes voltam vagyis tavaly :oops: én csak a magne b6-ot szedtem de azt is csak mig rosszul voltam az elején aztán a 30. héttől a d vitamint kellett napi egy cseppet

Timi: még párom nevezett el így mikor megismerkedtünk azelött Gütyü voltam mindenkinek mert hát a Gürtlert nehéz kimondani és ezt is középiskolában kaptam :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Remélem, mindenkivel minden ok. ebben a melegben. :D Nem is meleg, szaharai forróság. 8)

Gabi!
Nem tudom, mitől lehet büdi a víz a medencétekben. Szerintem, ne szagolgasd! :D Nem lehet, hogy pont a letakarástól lesz büdös? Esetleg sokat éri a nap és bepocsolyásodik?
Egyébként komolyan nem tudom. :wink:
Nekünk pont ugyanolyan van, mint Anyukádéknál. Délelőtt és kora délután éri csak a nap, olyan 3-ig. Nincs letakarva és nem büdös. Legalábbis nem érzem, mert nem szagolgatom. :wink:
Viszont nagyon sok víz elpárolog belőle mindennap. :shock: Valamint rengeteg darázs-méhecske :?: leli benne halálát, mert odajárnak inni. Szegénykék is szomjasak nagyon. :cry: A fürcsit azzal kezdik a srácok, hogy halásznak.
Ja, szombat este engedtünk bele vizet és azóta csak töltögetünk hozzá. Még elfogadható tisztaságú, de az esti zuhanyozást csak az első fürdés válthatta ki, ez a víz már nem. :wink:
Arról nem is szólva, hogy már 4 családon kívüli gyerek is pancsolt benne. :wink:

Ma ebéd előtt vettünk egy kádfürdőt a fiúkkal. Dávid természetesen ordított, mert megmostam a haját is. :roll: Nyitva van a fürdőszobaablak és a szomszéd mindig mondja másnap, hogy hallotta, hogy hajmosás volt nálunk. :lol:

Nektek a gyerekek szívesen mosnak hajat? Dávidnál kész tortúra...

Gabi, még tegnap akartam mondani, hogy nagyon okos ötlet volt tőled, hogy nem vitted Esztert a dokihoz ilyen melegbe. :D

Mi sem mentünk ma a boltba. Majd hazajön a férjuram és előállok az ötlettel, hogy menjünk el a Lidlbe. Biztos oda lesz, meg vissza. :lol:

Adrika igazi segítség már neked! :D

Tódor-ügy: tegyél fel képet, hátha több szem többet lát alapon sikerül beszerezni még egyet. :wink:
Esetleg nem tudsz Krisztikével alkut kötni, hogy ha odaadja Tódort a tesójának, akkor ő kap valami mást? (jobbat-szebbet-nagyobbat-stb)
:wink:

Ildi!
Tudom, hogy "elvagymintabefőtt", de azért írjál már egy kicsit. :wink:

Nika!
Gütyü: :lol: :lol:
Szegény picurok, hogy kiüti őket ez a meleg. És ők még csak panaszkodni sem igazán tudnak, nem úgy, mint mi. :wink:
Ti kertes házban laktok egyébként?

A fiaim még alszanak és én nem is tudom, hogy mit csináljak. Nem azért, mert nincs mit, csak valahogy semmi hangulatom semmihez. :oops:

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Szuzy
Hát jó lett volna egy olyan autóba beülni :wink: és menni egy kört a kétszemélyesben :wink: Látom Szilárd is igen érdeklődő kiskölyök, nagyon helyes!!! Hidd el, h sokkal jobb, h ilyen, majd meglátod, h a közösségbe (ovi) is könnyen be fog illeszkedni! :lol: A Liliána névhez nagyon ragaszkodtam, olyan szép csengése van. Na és a vezeték nevünkben egy u és egy ó betü van, szóval sztem illik hozzá :lol:
Ja, a lényeg! Szuper, h már ilyen jól eszik Szilárd!!! Szépen haladtok :wink:

Timi
Neked is feltünt, h 3 órán keresztül dumcsiztunk :?: :lol: Mikor mondtam apának csak nevetve ingatta a fejét :lol: Mivel mindkét szobában lesz radiátor csere egyszerre kezdünk, de a kisszobát akarom először teljesen megcsinálni, aztán jöhet a nappali, konyha. Mondjuk egyszerre nem is megy, mert nem férnek el a butorok :shock:

Alíz
O szegény Petike! Mielőbbi jubbulást Neki! Hát nem irigyellek a rosszullétekért, iszonyat lehet ebben a melegben :( Ráadásul még igencsak az elején tartasz. Kitartást!

Móni
Tegnap minden ok volt hazafelé? Hogy birtad a buszozást, már igencsak meleg lett akkorra!!!! Levi nagyon jópofa kisfiu :wink:

Nika
Gergő nagyon szépen fejlődik, ügyi, h már ülni is tud! A frogással enyémek is igy voltak, mikor hátról hasra is ment akkor leginkább ezt gyakorolták :wink:

Timi! Tegnap a kamerás kaziról irogattuk át a felvételeket DVD-re, és éppen volt egy több perces felétel Liliről hisztizés közben. Azért kezdte, mert miután elkészitettem a reggelire a vajas kenyereket kitalálta, h ő inkább piritóst enne. Én meg mondtam, h már van más, majd holnap. Na ebből tombolás lett a hálószobában, majd a nappaliban, de közben abba-abbahagyta, majd ujra rázenditett (totál lehetett látni-érezni, h erőlködik :lol: ) Egyszercsak el kezdte nézni a tetkóját, h már eléggé megkopott. Megmutatta, majd gondolt egyet és ujra elvetette magát az ágyon és megint rázenditett :lol: Olyan jókat nevettünk rajta apával :lol:

Képzeljétek, ma megpróbáljuk elhagyni a cumit! Már jó ideje megkopott 2 db-ra a készletünk, ebből mostanában csak az egyiket kapta meg, mintha ez lenne az egyetlen. Mindig csócsálta én pedig figyelmeztettem, h ha kirágja nem fog másikat kapni! Hát ma megtörtént a dolog és ki is dobtam a kukába! Igaz, h igy cicizve aludt el délben, de ez engem nem zavar, a cumira sokkal jobban haragszom :? Bizom benne, h sikeres lesz az akcióm és nem kell a dugicumihoz nyulnom, de eldöntöttem, h kemény leszek :lol:

Nem tudom ki hogy van vele, de én egész nap tocsogok az izzadságban :roll: 30 fok van a lakásban! Nem is nagyon strapálom magam, a minimumot megcsinálom és kész, nincs mosás-vasalás, eszement takaritás (ugyis nemsoká szét lesz szedve a lakás :wink: ) Szóval kétnaponta főzök, mosogatok és rendet rakok és punnyadok :oops:
Én személy szerint már annak is örülnék, ha legalább éjszaka elviselhető lenne a meleg!!!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Gabi, Timi
Anya idén vett a tecsóban medencékbe való algásodás gátló, fertőtlenitő folyadékot! Csak pár kupakkal tettünk bele, ÉS TELJESEN ELKERÜLTÉK A MÉHECSKÉK, BÖGLYÖK!!!!! Pedig tavaly nem győztük hajtani őket :x

Ja, anyósom mesélte este, h a telken annyira felmelegedett a viz a medencében (jóval kisebb, mint Timiéké), h hideg vizet kellett hozzá önteni :shock: Jó mi?

Kép
Kép
mókuska
 
 


Ildi!

3 órát???!!! :shock: Húú, csak az életem párja meg ne tudja! :lol:

Ez szuper ötlet volt anyukádtól! :D Nekünk is fog kelleni, mert azért féltem a srácokat a csípésektől. :wink:

Képzeld, hirtelen nem tudtam, hogy honnan tudod, hogy nekünk nagyobb medencénk van, mint a telken lévő. :oops: Ráfogom a melegre...
:lol:

Kép

Kép
thimó
 
 


Ildi!
"kemény leszek!": :lol: :lol: Persze-persze, most még könnyű mondani, de majd nem fog-e megesni a szíved az egyetlen kicsi fiadon amikor sírva kéri a cumikát??? :D Nálunk az oviban sok kiscsoportosnak van még cumi és az ebédutáni alváskor használják is. :wink: Az óvónők is tolerálják, és az alvós pelust is... :D

Lilike hisztije drámai lehetett. Olyan igazi kislányos, bevetve minden fegyvert. :D
Dávidnak úgy hullanak a könnyei, mint amikor komolyan fáj valami neki. :shock: Na és amikor kéri: lédszi anya, lédszi, na kérlek!-ekkor van végem. :oops: Ha nem ilyen hülyeségeket kérne, még engednék is neki, de hát most nem lehet. :cry: :D

Egyébként Lilike otthon van már? A szavaidból arra következtetek, hogy Dani igen. :wink:

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Hát nagy főzést nem rendeztem, csak hurkát sütöttem krumplival, a gyerkőcnek meg főztem csirke combit, krumplit, brokkolit. Már egyáltalán nem turmixolotam. A gyerkőc nagy húsevő lesz, a kaja felénél már csak a husit ette, ha mást adtam kiköpte.....
Látszik, hogy 0-ás a vércsoportja. (nekem is az)
Nekem sem esik jól semmit csinálni. Főzés után le is dőltem Szilárd mellé, 2 órát sikerült pihiznem. Szivem szerint most is azt tenném, de becsavartam a hajam, mert nem birtam szárítani a hőségtől, ebben meg kényelmetlen a fekvés....

Nálunk már 3. napja az a víz van a medencében. Nem érzem büdösnek, éjszakára mi is letakarjuk. Délután 14,30-kor mentünk pancsizni egy fél órát. A víz rendesen meleg volt. kb 30 fokos. Árnyékban voltunk, de fél óránál nem birtam tovább. Nehéz most a gyerkőccel, mert állandóan ki akar menni, s ebben a hőségben nem igazán lehet. Reggel már 7,15-kor sétáltunk, akkor még jó volt a levegő. Este is kimegyünk majd, de akkor rémesen meleg van. Ha nem viszem ki hiszti ezerrel. Közben még mondja is babnyelven. Rémesen idegesítő, de az jön be a legjobban amit Ildi javasolt: nem veszünk róla tudomást. Igaz elég nehéz megállni a dolgot.

Alíz! Nem irigyellek a forróságban, még hányinger is. Én ezt az időszakor nehezen viseltem. Ráadásul állandóan fuldokoltam, olyan tüneteket produkáltam mint akinek arcüreg gyulladása van. A lámpázás segített. Ebben a forróságban nem igen venném elő az infrát...

Gabi, Nika! Nagyon ügyesek, erősek a gyerkőceitek, hogy ilyen hamar megfordulnak mindkét irányba! Nálunk a hasról hátra nagyon gyorsan, hat hetesen ment. Viszont fordított irányba csak az 5. hónapban fordult meg ha jól emlékszem. Igaz, rajta 5 hétig kengyel volt, amiben semmilyen irányba nem tudott mozogni, s ez vissza vetette őt a fejlődésben. Utánna azonban gyorsan behozta a lemaradást, s rá is "vert" a többiekre afelülés, állás, elindulás terén.

Na üdv mindenkinek

Kép
szuzy
 
 


Szuzy!

Teljesen ki vagyok lőve a forróságtól (most már egy kicsit enyhülhetne). Mondjuk azt én is tudom, hogy az infrát ilyen időben nem igazán ajánlják. :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Timi
Déli alvásnál nem volt gond, mikor kérte mondtam, h kilyukadt, ki kellett dobni. Helyette jöhetett egy kis cici :lol: Majd az éjszakára is kiváncsi leszek!
Anno Lili csak egy napig kereste, aztán eszébe sem jutott :wink:

Szuzy
1/4 8-kor még aludni, de legalábbis feküdni szoktam :oops: (mióta ilyen meleg van)

Dani valóban itthon van, Lili a telken aludt, de ma jönnek be, viszont kijelentette, h ma éjszaka is mamiéknál alszik :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Timi: sajna nem kertes a ház ez egy négy emeletes téglaház emeletenként 3 lakással de nagyon kedves szomszédok vannak és egy hónapja költöztünk ide mert az elöző helyen eladták a fejünk felől a lakást.Ez is csak albi de egyenlőre ez igy is jó aztán egyszer csak majd talán lesz saját lakás is :)

Mókuska rólam is szakad a víz egész nap :) Gergőt ma már kétszer pancsiztattuk meg de nagyon élvezi igy nincs vele gond:)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Nika!
Hát persze,hogy jó egyenlőre az albi is. :) A téglaház egyébként is talán egy fokkal jobb, mint a panel. :wink:
Mi most kertesben lakunk, de ha évvégéig nem tudok megfelelő munkát találni, akkor mi is megyünk albérletbe városba. Még nem dőlt el, hogy hová, de lépnünk kell, mert nem tudom egy fiziből 3-an miként élnénk meg. :wink: Itt nálunk semmi munkalehetőség nincs. :(
Na ez még a jövő zenéje, addig nem aggódok rajta. Sőt, még úgyis szabadságon vagyok a régi munkahelyemről. :D

Ildi!
Na, sikerült a keménység, vagy nem is volt rá szükség?
Pénteken takarítasz- ezt már megtanultam, de én nagyon kíváncsi vagyok... :D
Azt sem újságoltad itt nekünk, hogy mentek nyaralni valószínűleg. :D Ez tök jó lenne, drukkolok, hogy összejöjjön. :D

Gabi!
Ma is palacsintát sütsz Krisztikének?? Az én fiaimnak alig esik jól a kaja, biztos a meleg miatt.

Szuzy!
A 0-ás vércsoportúak szeretik a húst??!! Ez tudományos dolog, vagy olyan horoszkóp-szintű?
Csak azért, mert én is 0-ás vagyok és nagyon nagy húsevő és a férjem is 0-ás és ő is. :wink: :shock: Nekem fincsi sült husi görögsalival v. sopszkasalival a gyengém. Minnél fűszeresebb, annál jobban szeretem. :D
A fiúk vércsoportját nem tudom. Szerepel valahol alapban? (kórházi zárójelentésre, kiskönyvre ilyesmire gondolok, mert én még nem találkoztam vele sehol :wink: )
Ma mi jót főzöl? A sütögetés is mindennapos még nálad? Mielőtt elmentetek nyaralni, emlékszem, szinte mindennap sütöttél.. :wink:

Móni!
Nagyon eltüntél. Ismét taliztatok Ildivel? De jó nektek? :D

Ahhoz képest, hogy csak pár mondatot akartam írni, egész sok lett. :shock:
Ma már muszáj haladnom. Semmi különös, csak a szokásos: mosógép bekapcsol, közben takarít-mosogat-kaját csinál-kukát kirak. Így szoktam magamnak felírni és tök jó érzés, amikor mindet kipipálhatom, hogy kész van. :D Egy kis sikerélmény.. :wink:

Van egy jó hírem (nekem legalábbis :P ), megszületett a várva várt kisbaba az unokatesóméknál. A vezetékneve ua., mint az enyém, a keresztneve Zoltán. :D

Kitartás, állítólag már nincs sok a forróságból. :D

Szép napot!
:D
Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Timi
Jajj jól esik, h ilyen szorgosnak gondolsz, de ebben a kánikulában eszem ágában sincs a szokásos takaritást elvégezni :oops: Másrészt ugye csak Dani van itthon, szóval nem nagyon kell pakolni sem, tegnapi kaja elég lesz mára is, ugyhogy pihi :wink: Mosni sem kell még, szinte csak apának van szennyese, Dani meztelenkedik én meg esténként kilötykölöm az itthoni szellős ruhámat, szóval nem gyülik ugy, mint máskor.

Eddig nem kellet keménykednem cumi ügyben, uis este olyan szépen elaludt (mondjuk előtte jó sokat cicizett :lol: ), egyáltalán nem is kérte, de azért néha automatikusan be akarta rakni a szájába -a semmit :lol: :lol: :lol: Ma de. kérte, de mondtam, h emlékszel, ki kellett dobni és ez elég is volt neki. Sztem ha hozzászokik lassan a cici is elmaradhat.

Nyaralás: Hát még meg kell győzni apát, bár Ő sem zárkózott el tőle, na és nem tudom, h lesz-e hely. A hétvégén mindenképp megbeszéljük és akkor hétfőn próbálkozhat a helyfoglalással. Kaptunk képet is a házról, nagyon jól néz ki, külön fürdők vannak a szobákhoz, a konyha közös, de mindennel fel van szerelve. Ugy gondoltam, h egy hosszu hétvége elég is lenne (3 éjszaka a min. foglalás)

Na megyek mert zsivány fiam itt matat és mászókának használ :roll: :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Ja! Timi! Belenéztem a honlapba és pont olvastam, h megszületett a baba! A nagyobbik is nagyon aranyos :wink: Gratulálok Nekik!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Timi! A vércsoport diéta témakörben találtam, hogy a 0-ásak szeretik a husit, és nem is árt nekik, sőt kifejezetten jót tesz nekik. Nekünk az eü-s kiskönyvben szerepel a gyerkőc vércsoportja, amibe az oltásokat is vezetik. De már a kórházban megtudtam, mert én RH negatív vagyok, őkelme meg pozitiv ezért antiD injekciót kaptam császár után.

Sütések ebben a hőségben elmaradnak. Kedden akartam ugyan sütni, de mivel tojás egy szál se volt itthon elmaradt. Most meg örülök ha megfőzök. Ma rántott patiszon van szalma krumplival és kovi ubival. Anyám is küldött krumpli főzeléket fasírozottal. Így lehet válogatni. Igaz ha szólt volna időben akkor nem kezdek hozzá főzni. Na mindegy, így jut belőle holnapra is.

Képzeljétek Szilárd majd 4 órája alszik. Ilyenkor szokott 3-at, de négyet?? Azt hiszem délután nem fogom lefektetni. Ehhez hozzá járult az is, hogy éjszaka felében mellettem volt, s jött ment, forgolódott, szóval nem aludt. Biztos a nagy hőség őt is kikészítette. Ezért én is szerettem volna most aludni, de nem jött össze a dolog. De legalább feküdtem én is vagy 2 órát. Úgy érzem nem birom tovább a hőséget.
Baba-mama találkozó elmarad, de he nem maradna el se mennék ebben a forróságban.

Timi! Nem 4-et akartál írni. Mármint az egy fizuból. Hát nem is tudom, hogy csináljátok. Kész művészek vagytok. Én gyedből a maximumot kapom és a férjem sem keres rosszul (mondjuk sokat sem), de hó közepe felé már igencsak elfogy a pénz. Nem tudom mi lesz velünka 3. évben ha már csak gyes lesz. Valamit majd nekem is kellene kezdeni. Munka nem igazán jöhet szóba, mert itt bölcsi nincs, s a mamik is dolgoznak. Így max valami itthon végezhető meló lenne jó, de az meg mind átverés.

Ildi! Már 8-kor ma is sétáltunk ám nagyban. Olyan kellemes levegő van olyankor. Muszály is kimenni Szilárddal, ő egész nap is szeretne kint lenni. Állandóan húz a lépcsőhöz, és mutatja, hogy menjünk. Na megyek, úgy hallom végre fölébredt a fiatalúr.
Sziasztok

Kép
szuzy
 
 


Szuzy!
Igazad van, 4-et akartam írni. :wink: :D
Nekünk viszonylag sok pénz befolyik, de sok a havi kiadás... :wink: És hát ugye 4 :!: -en vagyunk rá. Most még én egész jó pénzt kapok,(a Gyeshez képest üditően hat) mert szabadságon vagyok immár 5. hónapja, de aztán.... :?:
Tudjátok, engem nem is az borzaszt, hogy nem tudok elmenni átmenetileg dolgozni, hanem inkább az, hogy nem is látom a megoldást arra, hogy miként oldjam(uk) meg a dolgot. :(
Mert,ha nekem azt mondják: Timi tanuld meg ezt és ezt és akkor lesz állásod, akkor nekidurálnám magam és megtanulnám. Nem mond ilyet senki és és 2 gyerek mellett egyébként sem vagyok egy aduász. :wink:
Munkalehetőség még csak-csak lenne számomra valami, de olyan, ami ne ütközzön azzal a ténnyel, hogy nincs segítségem és a gyerekeket magamnak kell mindenféleképpen megoldani, olyan munka nincs. :(

Na jó, befejezem. Bocsi, hogy elmorfondíroztam itt magamnak a helyzetemen, nem akarok ám senkit sem terhelni-untatni vele, és azt is tudom, hogy nem egyedi a problémám. Nektek hasonló nehézségekkel kell majd szembenézni. Csak hát az nem mindegy, hogy az embernek van e egy önzetlen segítsége, avagy nincs? :wink:

Ildi!
Köszönöm Pierre nevében a gratulációt. Majd átadom. :D

Úgy néz ki nagyon jól ráéreztél erre a "a hagyjuk abba a cumizást"-dologra. Csak így tovább.. :D

Egyébként tényleg kis szorgosnak gondollak. :D Emlékszel, egyszer még csodálkoztam is, hogy miért porszívózól mindennap?! :D
Vasalások számát még nem sikerült csökkenteni? :wink: Tudod, csak azt vasaljuk, ami valóban gyűrött. :D Sőt, az otthonravaló gyerekholmikra ez sem igaz.. :D

Képzeljétek, a srácaim kiégették a kanapét. :x :evil: :shock: Van egy olyan állólámpánk, amelynek van egy mozgatható kisebb lámpa a közepén... biztos tudjátok, milyen... Nos bekapcsolták és lehúzták, rá a kanapéra. :? Már nagyon füstölt, amikor Beni szaladt értem.
Szegénykém úgy megijedt, de azért a szidást megkapták. :wink:
Tavaly nyáron a 2.szomszédunkban egy néninek leégett a háza... Beniben olyan mély nyomott hagyott, hogy hihetetlen. Még most is gyakran beszélünk róla, de most már nem fél annyira. Hónapokig mindig lángoló házakat rajzolt... :cry:
Egyébként tényleg félelmetes volt, de egy felnőtt azért könnyebben feldolgoz egy ilyen eseményt.(talán).

Ma nem alszanak a fiúk, hogy éjjel jobban tudjanak aludni. Ma éjjel jövés- menés volt. A férjem aludt végül a fiúszobában és a két gyermek a hitvesi ágyban velem. :shock: :roll: :lol:


Gabi!
Láttalak a szomszédban, és a képeket is. :D Én vagyok a főnök: :lol: Egyébként tényleg ez jön le a képről. Aranyos mindegyik..
Ha ide nem írsz, csak oda, akkor féltékeny leszek és elutasított... :lol: :lol:

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Timi
Nem semmik a fiaid :lol: Még jó, h nem gyulladt ki teljesen!
Vasalás: hát most ebben a melegben nem, pedig lenne egy jó adag, de apának még van mit felvennie ugyhogy nem érdekel :wink:
Munkahellyel kapcsolatos félelmeidet átérzem, ugye én sem tudom, h mi lesz, DE én annyival előnyösebb helyzetben vagyok, h bent lakunk városban+apósom nyugdijas és ha minden jól megy anyósom is hamarosan az lesz (igaz, h csak 70%-ban, de akkor sem kell majd minden nap dolgoznia), ráadásul a sógornőmék is itt laknak, szóval sokkal több a segitségem.

Az előbb beszéltem anyukámékkal, Gyöngyös környékén már dörög!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Hali!
Dörögni itt is dörgött, de eső mégsem lett belőle. S az esőnek már se híre se hamva...... A levegő 1000 fokos.
Móni, Timi! Ti mit dolgoztatok a gyerkőcök előtt?

Timi! Neked a nagymamik miért nem tudnak semmiben segíteni? Messze laktok? Vagy már olyan idősek? Vagy csak nem segítőkészek? Bocs ha nagyon indiszkrét voltam. Ha nem akarsz ne válaszolj.

Sajnos nekem mindkét nagyi csak az után megy nyugdíjba, hogy Szilárd ovodába megy... Pedig de szép is volna ha már nyugdíjasok lennének. Biztosan többet lehetne rájuk számítani.

Üdv mindenkinek

Kép
szuzy
 
 


Timi! Tényleg jó, hogy a fiaid még időben szóltak, ebben a hőségben sajnos a tűz könnyedén tovább terjedt volna.

Kép
szuzy
 
 


Szuzy!
Nem voltál indiszkrét egyáltalán. :D Sajnos sem anyukám, sem anyósom nem élnek már. :(

Én személyszerint egy gyárban dolgoztam(TDK), mint diszpécser.(ez az elnevezés a termelés folyamatos biztosítását, adminisztrációját és a dolgozók segítését takarta) Mindezt 3 műszakban űztem egészen addig, amíg Benivel terhes nem lettem. Sokszor kellett emelgetni ezt-azt, ezért a doki egyből betegállományba vett. Egyébként egy kereskedelmi érettségim van, de nem dolgoztam soha a kereskedelemben. :wink:

Nálunk esett vagy 10 csepp eső... :roll:

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!


Ildi! Kérdezted hogy értünk haza. Felszáltunka buszra és Levi mint aki 4napja nem aludt, kidőlt. Hazaértünk épségben és apa 20percen belül meg is jelent. Ő is végzett addigra. Láttad hogy gányszor telizett, mintha 2hónapra mennék, de ő már csak ilyen. :lol: :lol: :lol:

Terhességet még jól viselem, bár lassan nadrágok után kell néznem. Ma adtam tesómban egy budmil szerelést, mert nem férek bele. És 5hónapja vettem. :wink:

Levi nagy krakek, kegyetlen. Már ő is ott tart hogy megmondja mutogatva vagy veszekedve hogy mit akar. Ma az apját osztotta ki, szó szerint, hogy ő nem megy galambozni, hanem pancsizni akar. :lol: :lol: :lol: TEszek képeket, tortáról, kutyusról. Kaptunk 8hetes puli kutyát. Levi kicsit még fél tőle, de majd megszokja.

Torta:
Kép

Kiskutyus:
Kép

Levi az öcsémmel:(190cm és 16éves) :
Kép


Na ennyi. Majd még jövök ha tudok.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


sziasztok!

Timi
délután elkezdtem írni, de eszembe jutott, hogy a gombát nem pucoltam meg. Tegnap hozta a párom, nem erdei gomba :wink: :wink: az egyik munkatársáék fogalkoznak vele :D :D :D délelőtt 4 nagy zacskó cukkinit reszeltem be a hűtőládába :shock: :shock: még az egyik ujjamat is sikerült elreszelni :shock: :shock: meg főztem, úgyhogy nem voltam gépközelben.

Hétvégén vasalásra nekem is rá kell(ene)szánnom magamat :shock: :shock: :shock: nekem bántja a szememet a gyűrött ruha, úgyhogy úgy nem veszem fel :oops: :oops: :oops:

Munkahely majd csak adódik valami. Munkanélkülire fogsz menni gondolom, hátha alakul közben valami :wink: :wink:

Tűz, hát nem semmi :shock: :shock: Nekem Adri egyszer gyufázott, olyan jó 2 éves forma volt. Mentem a konyhába állt hátratett kézzel(sírni nem sírt)és mondta, hogy fáj a keze, és akkor mutatta a jó nagy hólyagot rajta :shock: :shock: meggyujtotta a gyufát, és hagyta leégni, teljesen :shock: :shock:

Szuzy
bevállalós voltál Te is a rántott tökkel és szalmakrumplival :shock: :shock: nekem 3 napig nem kell főznöm-hurrá :D :D :D :D :D :D :D

na megyek fürdeni-nap fénypontja :D :D :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Lehetek őszinte veled? Nagyon remélem, hogy igen. :wink: Olyan furcsán jön le az előbbi hsz-od... :(
Nem számonkérés akart lenni, hanem viccnek szántam azt, hogy féltékeny leszek. :oops: Egyébként sajnálom az ujjadat.

Vasalás: mi sem veszünk fel gyűrött ruhát. :wink: Az itthon lézengős az más dolog nekem, mint a kimenős... :D

Munkahely: majd csak lesz valami-na ez az, amit nem birok. Úgy szeretnék valamit tenni azért, hogy legyen munkahelyem... :wink:
Illetve már mehetnék is dolgozni, de a gyerekek... És én nem a gyerekeimet hibáztatom, hanem inkább igazságtalannak érzem... :evil: :(


Szép napot!
:D
Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Csak bekukantottam. Szilárd ismét 5,45-kor kelt, így 7-kor már sétáltunk. Isteni finom hűs levegő volt. Majdnem 9 volt, hogy bejöttünk. Egy gyors tízórai és már alszik is a kislegény. Remélem legalább délig húzza a lóbőrt!
Én indulok mosni. Ebéd anyósoméknál. Bár még a tegnapi kajából is van bőven. Miért van az ha nem főzök akkor smmi kaja, ha meg főzök ránk romlik????? Ha nem főzök nem hoz senki, de ha igen akkor tutira küldd anyuci is???? Na mindegy ez már így sikerült.

Timi! Szerintem senki nem gondolja, hogy a gyerekeid hibáztatod. Elég elkeserítő a helyzet, de nem a gyerkőcök a hibásak. De mit várunk idegenektől amikor még anyóspajti is, az egyik ismerősének azt ajánlotta ne vegyen föl kisgyerekes anyukát, mert az sokat fog hiányozni. Ugyan már! Amikor ők szültek nem ugyan ez volt a helyzet?!! Azt már elfelejtik ugyebár!!!!!!!!!!!!!!
Totál ki tudok az ilyen akadni. Esküszöm a férfiak nem ennyire "lyenek" mint a nők...

Gabi! Most 3 napig tutira én sem főzök. Holnap anyumékhoz megyünk ebédre, s hétfőre még tutira pakol be belőle!
Na szép hétvégét mindenkinek.
Eső persze az éjszaka sem esett.

Kép
szuzy
 
 


sziasztok!

Timi
hát persze, hogy lehetsz :D :D :D :D csak sokszor rohanok, és lehet, hogy nem úgy fogalmazok ahogy kéne :wink: :wink: :wink:
Jövök én ide is szorgalmasan,már amennyire időm engedi. Viszont írni már csak úgy tudok ha a kicsi nincs az ölemben, mert egyébként bogozhatnátok a sorok között :twisted: :twisted:

Munkahely: hát dehogy a gyerekek hibája. Nekem ebből a szempontból szerencsém volt, mert pl. az oviba 6 órától volt dadus, 7 órától ovónő, úgyhogy mivel háromnegyed 7-kor indult a buszom kényelmesen le tudtam vinni Adrikát.
Viszont sok helyen sajnos ez nem így van :cry: :cry: :cry:

Nektek Bgyarmat mennyi km? Kereskedelemben, de esetleg olyan üzlet ami 8-kor nyit? Vagy ott is a sok kínai bolt van, amik természetesen be sem jelentik az embereket, se szabi se táppénz :cry: :cry: mert nálunk sajnos ez így működik :cry:

Rá kéne szánnom magamat a vasalásra :shock: :shock: :shock:

Majd délután még jövök :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


A legfontosabb meg lemaradt.

Ildi

Danikának Boldog Névnapot!!!!!
Kép egy csokor virág
Kép egy kis ajándék
Kép én nagy ölelés :lol: :lol: :lol:

És sok puszit küldünk!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!
Én is pont most néztem a freemailemen, hogy Dániel névnap van.

Dani! Nagyon Boldog Névnapot kívánunk mi is!
Puszi

Kép
szuzy
 
 


Csatlakozom:

Boldog Névnapot Danikának!

Kép

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

DANINAK UTÓLAG IS BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!

Kép

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Halihó!

Itt vagyok. Látom Móni is nagyon ügyesen kelt így vasárnap. Már mi is fölvagyunk 5,45-től újra. Megvolt a szokásos séta és hajnali játszás, Szilárdot most tettem le durmolni. Azt hiszem én is csatlakozom hozzá hamarosan. Remélem most is alszik három órát. Reggel apa volt vele így volt időm megcsinálni amit akartam. Igaz vasalni még kellene amit tegnap kimostam, meg a múlt hétről is maradt ágyhuzat, de úgy gondolom későbbre halasztom.

Aztán ebédre megyünk Tarra anyumékhoz. Délután ott leszünk, s lehet nagymamámat is meglátogatjuk. Beteg látogatóba is kellene mennünk, de szerintem oda már ma nem jutunk el. Majd valamelyik hétköznap délután inkább.

Ildi! Volt tegnap, vagy lesz ma valami kis ünneplés a Daninak?

Alíz, Nika, Zita merre jártok???

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, jövök máris. Nagyon nehezen bírom ezt a meleget elviselni, egy kicsi enyhülés lehetne már. Petikém már meggyógyult az orrmelléküreg-gyulladásból. Szegénykém már alig várta, hogy ne kelljen neki szedni antibiotikumot. Manócskát meg már annyira várjuk, hogy megszülessen, de még addig van egy jó pár hónap.
Vendég
 


Alíz!
Kitartást ezekhez a forró napokhoz, meg a rosszullétekhez!
Nefélj ha ezek alább hagynak a hónapok is sokkal gyorsabban elszaladnak majd. Próbáld a figyelmed elterelni valamivel. A rosszullétektől tudsz azért valamit csinálni? Mogyorót napközben majszolj el egy-két szemet. Reggel ébredés után azonnal, még fekve egyél meg egy-két darab kekszet. Szerintem ezek is segítenek ha nem is túl sokat, de szerintem enyhébbek az émelygések. Próbálj kicsit eszegetni is, nekem a cerbóna szeletk jöttek be anno. Mert ugye étvágyam egy szál se volt, de ezeket azért meg tudtam enni. Ja! Most már lehet enni főttkukoricát, én azt is birtam.

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Szuzy!
Látod, még nekem az is szuper lenne, ha segítséget nem is kapnék tőlük, de ilyen hétvégi ebédekre meglátogathatném a szüleimet. :wink: Boldog lennék! Na jó, egy anyóssal is kiegyeznék.
Te pedig nagyon szerencsés vagy! :D Két nagymamára is számíthatsz. :D

Tök jól beálltatok erre a kánikulai napirendre. :D Jó így nem? Legalábbis azt leszámítva, hogy korán kell kelnetek, egész kiszámítható és még haladni is tudsz a munkákkal. :wink:

Gabi!
Rendicsek, túl van tárgyalva. :D Tudod, beszéltünk is róla még a múltkorában, hogy a babanetezésnek nem kényszerből kell(ene) működnie. :D És természetesen nem mindig tud-akar-van ideje az embernek ideje írni.

Van olyan üzlet, ahol 8-kor nyitnak, de már a 7-es busszal el kell mennem( talán nálunk is nyitva van az ovi már, ezt nem tudom pontosan) és akárhogy is számolom 16-ig ott kellene lennem a munkahelyemen. Sajnos, így nem érnék haza az óvoda zárásáig. Más lenne, ha lenne autóm és nem lennék a buszhoz kötve. És azt is számolni kell, hogy az is idő, amíg a buszmegállókig eljutok..
Ha nem kellene ingázni, akkor minden ok. Ezért is lehet, hogy albérletbe megyünk... , majd meglátjuk.
Na mindegy. :cry:

Ildi!
No, lesz nyaralás? A hosszú hétvége is tök jó. Mi is csak arra tudnánk elmenni-ha megyünk-, mert a munka..

Móni!
Ez a torta a párodé volt? A kutyus nagyon aranyos.
:D Kérdezte Szuzy- engem is érdekelne-, hogy mit dolgoztál Levike születése előtt?

Szép vasárnapot mindenkinek! :D

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


sziasztok itt vagyok csak ez a július a csládban 3 szülinap meg egy névnap igy ma vasárnapra maradt az összevont családi ünnep:):):):) párom 29-én született a húga 25-én sogórnőm kisebbik lánya ma született 9 éve és a testbvérének 17-én névnap. ja és nem is beszélve arról hogy kisfiam is tegnap volt 6 hónapos :):):) még tortát is csinált neki a párom de persze majd mi eszzük meg :):):):):):)
Kép

Csajok baromi nehezen bírjuk a meleget de legalább van valami légmozgás most :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Először is köszönjük a névnapi köszöntéseket :lol:

Tegnap du. elmentünk Kisterenyére az usziba, olyan nagyon jól esett! A gyerekek nagyon jól érezték magukat, Dani olyan, mint egy kis ebihal :lol: Nem zavarta a mély viz, sem az, mikor az apja beledobta a vizbe :lol: Sőt, simán beugrott egyedül is (karuszó volt rajta)
Ma lustiztunk, 10 órakor keltünk fel :oops: , aztán "jó" háziasszony módjára délben ugrottam le az ebédnek valóé (turós csusza volt) :oops: Délután összekaptam egy kicsit magam, még mostam is :P

Nika
Nem mondom, jó sürün jönnek az ünnepek! Mi már alább adtuk, egyszerüen nem lehet anyagilag birni :? Nagyon guszta Gergő tortája! Nyitva van az ablakom, esetleg küldhetsz belőle fénypostával :wink: :lol: Ja, és dicséret a párodnak, h ilyen remeket tud késziteni! Mit nem adnék, ha apa fele ennyire ügyes lenne a konyhában :roll:

Timi
Hát még nem tudjuk lesz-e nyaralás, ma összeszólalkoztunk vmin és inkább hanyagoltam a témát napközben. De mivel ugye nem vagyunk haragtartók még este szóba fogom hozni :wink: Egyébként meg minden attól függ, h lesz-e hely egyáltalán :roll:

Alíz
Hát még van egy pár hónapotok a baba érkezéséig! Tudom, h nem vigasztal, de szerintem utolsó idősen, nagy pocival még rosszabb lenne ez a meleg :?

Szuzy
Hát mi nem szoktuk ünnepelni a névnapokat. Felköszöntöttük a fiatal urat, de semmi extra. Bár ráfoghatjuk, h névnapja alkalmából elvittük usziba, utána meg a Mekibe :wink: :lol: (ami esetleg lement szedjük gyorsan vissza :x :twisted: :lol: )

Móni
Nem csodálom, h Levi kibukott abban a nagy melegben!!! A Te tortád is guszta! Belül is csokis volt? Nagyon aranyos a kutyus, biztos jó barátok lesznek Levivel :lol: Öcséd jól megnőtt :lol:

Cumimentesség továbbra is jól megy, igaz, h ma du. megkérdezte, h hol a dudó, aztán mondtam, h elvitte a ninós (kukás) autó. Reakció: Ja! Apa dudó kuka autó :lol: Gabi! Ti következtek :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Timi! Nagyon sajnálom, hogy mindkettőtök anyukája ilyen fiatalon meghalt. Borzasztó lehet. Azt hiszem ki sem birnám. Anyámnak mindent elmondok, mindenben kikérem a tanácsát, így nem tudom mihez kezdenék nélküle. Na meg segítség terén is jól jönnek a nagyik!
Tényleg jó így a napirend, ami a napközbeni alvásokat illeti. De már vágyom egy is reggel legalább 8-ig történő alvásra!!!! Igaz napközben a múlt héttől szinte minden nap le tudtam dőlni egy órára, de az nem olyan pihentető számomra, mert csak néha tudok elaludni, többnyire csak fekszem.

Nika! Gergőnek boldog hófordulót! És gratula a férjedhez is! Az én férjem max palacsintát tud sütni. De ezt a tudományát is egyszer mutatta meg a tíz év alatt.....
Egyébként nálunk is nyáron minden hónapban van egy csomó szüli- és névnap. Tegnap pl anyósomnak névnapját, ma anyukámnak szülinapját tartottuk. A múlt hónapban fordítva, és még akkor volt Szilárdnak és a keresztfiamnak is a szülinapja. Az augusztus sem jobb (anyagilag) Ja még előtte Júli végén Szabolcs névnapja, aztán másodikán az én szülinapom, majd 9-én a sógorom, 10-én a nővérem fiának szülinapja, aztán hó végén apám, nagymamám, és Szabi nagyanyjának névnapja........Szóval kész anyagi csőd. Nagy ajándékot mondjuk nem veszünk, de ha csak 3-4000-et számolunk is egy főre.....

Leadni mi is próbáltunk már ezekből, de nem igazán sikerült, sőt...még jöttek is hozzá újabb ünnepelni valók.

Na jó éjt mindenkinek! Alíz, Nika rátok is kíváncsi vagyok. Mit csináltatok a gyerkőcök előtt?

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!


Szuzy!


Én Gödöllőn dolgoztam a Lear-ben (most is onnan jöttem el táppénzre). Ilyen mindenes voltam. Ez azt jelenti, hogy ha valaki hiányzott a sorról akkor annak a munkahelyét csináltam vagy pedig ha meg volt a létszám, akkor pedig sor mellett javítottam.
Vendég
 


Hellósztok!

Alíz! Akkor nem volt valami könnyű munkád. Úgy hallottam, hogy ott igazán nehéz súlyokat kell emelgetni.

Ma kb 1 fokkal mintha enyhébb lenne az idő... Szóval ez a nagy felfrissülés, és holnaptól újra kánikula a köbön..... Reggel sikerült 7,15-ig aludnunk! Igaz Szilárd 5,15-kor már egyszer fölpattant, de gyorsan becsuktuk az erkély ajtót, és leengedtük a redőnyt, valamint megitattam, s még vissza aludt! Hurrá! Kilenctől tízig vasaltam, hát a víz patakokban folyt a halántékomon, pedig én nem vagyok egy verejtékezős tipus.....

Most főznöm szerencsére még nem kell, így egy-két "rongyot" még kimosok és fekszem Szilárd mellé. Másképp nem birom ezt a hőséget. Sajnos apa szabija is letelt, így délután és este egyedül leszek pirinyóval. Hát erőt kell gyűjteni hozzá!

Szép napot mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!


Nem egy pehelykönyűek azok a műszerfal-korbácsok. Amúgy Ruhaipari-szakközépiskolába jártam, majd amikor a sulit befejeztem elvégeztem még egy Kereskedelmi és Vendéglátóipari sulit Vácon illetve egy alapfokú Számítógépkezelői tanfolyamot. Ezeken felül még beszélek angolul, németül, oroszul is.
Vendég
 


Sziasztok!

Meglepődtem, hogy milyen kellemes idő van kint. :D

Szuzy!
Olyan jól hangzik a reggeli kommandós bevetés, hogy Szilárdot rávegyétek még egy kis alvásra. :lol:

Jó pihenést és erőgyüjtést neked! :D

Aliz!
Az jó, hogy meggyógyultatok. :D
Ezekszerint Te Petike után visszatudtál menni dolgozni. Ez jó, még akkor is, ha a gyári munka nem egy leányálom. Gondolom, te sem válogathattál a lehetőségek között. :wink:

Ildi!
Nagyon bátor gyerekeid vannak. :D ÍGy bírták a vízbedobálósdit??!!
Biztos lesz hely.. :wink: Egyébként sokan pályáznak arra, hogy odamenjenek?
Tegnap én is nézegettem a lehetőségeket a Balatonon. Végülis kiadó nyaralókat találtam elfogadható áron :roll: , kérdés az, hogy nincs-e lefoglalva mindegyik... Az lenne a legjobb, ha a férjem munkatársának a kérójába mehetnénk. :roll:
Balatonlellén olyan jól megcsinálták a strandot. A kisgyerekeknek is teljesen biztonságosan sekély a víz és homokos! Nekem nagyon tetszik..., ha nem is nyaralunk ott, de ide szeretnénk elmenni még a nyár folyamán.
Keresek képet:
Kép

Gabi!
Láttad, hogy a tavaszi csapatnál milyen viharok vannak. Barbus ki is lépett. Nem semmi, pedig az ember azt hinné, hogy akik ilyen régóta "együtt" vannak azoknál már nem lehet komoly gubanc. :wink:

Nika!
A férjed cukrász? Nagyon jó néz ki a torta. :D

Megyek mosogatni. (még mindig nincs bekötve a mosogatógép :evil: )

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


mókuska: Párom is csak január óta táltosodott meg :):):) azelött nem nagyon volt konyhaközelben csak ha enni kellett :D:D:D:D

Szuzi én peten éltem mig a páromat eg nem ismertem és én elsőként bölcsiben dolgoztam két évet majd a postához kerültem itt 15 évet dolgoztam majd leépítés volt és el kellett jönnöm :( itt már nem dolgoztam mert nem volt lehetőség munkanélkülin voltam ami alatt elvégeztem egy tanfolyamot mixer-vendéglátó vállalkozó és közben lettem várandós Gegével igy mikor szeptemberben vége lett a sulinak már nagy pocival nem helyezkedtem el sehová ezért kapok én egyből csak gyest :):(:(

Timi : párom :) még nem a férjem :):):):) nem cukrász csak veszem a príma konyha című szakács újságot és ihletet kapott azóta meg sütöget mindig amúgy szerkezet lakatos de most ablakokat épít be :):): aztán ha lesz hely a tűzhelygyárba akkor megy oda mert muszály valami bejelenett állást neki ha egyről a kettőre akarunk jutni.

Viharról: Öcsémék 5 év után egy éves kisfiúval válnak. Csajszika megcsalta öcsémet és még az sem biztos hogy öcsémé a gyerek :( szép? anyukám meg úgy halt meg :(:(:(:(:(:(:( decemberben hogy van egy unokája és jön a másik sajnos az én fiamat már nem élhette meg de vigyázz ránk odafentről én hiszek benne:):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika! Nagyon sajnálom az anyukádat! Hogy birtad ki? Így terhesen még nehezbb lehetett...... Az én nagymamim volt nagyon beteg amikor terhes voltam, azt hiszem ha meghalt volna a stressz és depresszió hatására velünk is történt volna valami rossz... Ettől is féltem nagyon. Ő azonban szerencsére felépült.
Munkaheyl: hát itt vidéken, főleg Nógrádban nehéz elhelyezkedni nagyon...Kutyára nehéz lehet gyesből kijönni...gondolom pelenkáre épp, hogy elég...

Kép
szuzy
 
 


Szuzy: nagyon nehéz volt de mindig voltak mellettem és nem is nagyon engedték hogy beforduljak. nagyon nehéz volt senki nem számított rá.

nehéz gyesből de párom dolgozik igy valamennnyire jóbb a helyzet mintha minimálból kéne megélni amúgy a gyes 24000 ft+ a családi 11700 ennyit kapok én szóval csajok készüljetek fel :):):):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?