Sziasztok!
Aliz!
Orvosa válogatja, hogy ki mit mond.
Mivel én Dáviddal való terhesség alatt két orvost is elfogyasztottam, ezért a köztes megoldást választottam.
Az első dokim (Vác) kötelezően felírta és szedette a folsavat és a vasat (talán kombinált készítmény volt és mindkettőt tartalmazta)rágótabletta formában.
B6-ot hányinger esetén.
A magzatvédő vitaminról azt mondta, hogy kiegyensúlyozott táplálkozás mellett nincs igazán rá szükség.
Második doki (Gyarmat) ajánlotta a magzatvédő vitamint(kétnaponta 1-et) és az előrehaladott terhesség során már nem tartotta fontosnak a folsavat.
Én alig-alig kapkodtam be a Maternából (csak amikor eszembe jutott) és nem volt semmi gond Dáviddal sem és velem sem.
Hányinger: szörnyű lehet ebben a hőségben még azzal is harcolni.
Még szerencse, hogy van miért kibírnod ezt a nehéz időszakot.
Nika!
Rá nem jöttem volna a nicknevedből, hogy Mónika vagy.
Pedig gondolkoztam rajta.
Gabi!
Igen, én is hallottam, hogy enyhülni fog a meleg. Egészen 30-36 fokig.
Mi is bírjuk még a hőséget. Csak rossz, hogy a fiúk napközben nem mehetnek ki és bent meg unatkoznak (de nagyon).
Én mindig arra gondolok, hogy milyen rossz volt télen, amikor hideg volt és egyből jobban érzem magam.
Reggelről és délután jó árnyékos az udvarunk, de délelőtt:
A medencében fürdés nálunk is napi program.
Délben pedig a kádban hüsölnek a srácok.
Talán augusztus közepén megyünk nyaralni egy pár napra.
Még nem tuti, de a férjem tegnap megigérte a srácoknak, hogy azon lesz, hogy mehessünk.
De jó is lenne...
Elmesélem nektek, Dávid legújabb heppjét.
Valamit a fejébe vesz-néha teljesen blődséget- és nem enged belőle.
Szerintem ez a hiszti továbbfejlesztett változata lesz, mert még nem találkoztam vele eddig.
Mondok példát: Tegnap 9 után kitártuk az összes ablakot, hogy legyen egy kis légmozgás. Erre az én fiam elkezdte mondani, hogy csukjuk be, mert ő így nem tud aludni.
Természetesen nem csuktuk be, mert ugye oka van annak, hogy ki lett nyitva.
Dávid először csak sírt, aztán kiabált, aztán könyörgött... Olyan vicces volt, hogy elnevettem magam, de még jobban sírt..
Akárhogy magyaráztuk neki, hogy nem csukjuk be az ablakot és miért, semmi nem használt. Ő csak hajtogatta, hogy nem tud aludni, ha nyitva van az ablak.
Aztán az lett a vége, hogy jött a számolás... Ez tudja, hogy nem jelent jót. Így sírva ugyan, de lefeküdt.
De nem tudom, hogy miért csinálja az ilyet.
Ja, ezt már előadta a lámpával is. Kislámpa szokott égni addig, amíg elalszanak. Ő pedig azt követelte, hogy a nagylámpa égjen, mert csak úgy tud aludni. Miért talál ki ilyeneket???!!!
Sziasztok!
Timi