Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, koszi a hsz-okat!

Linda, nalunk megy a csoros is, de a cumisuvegbol is olyan szepen iszik Veronika, hogy nem nagyon jutott meg eszembe odaadni... de ebbol is tud. Menet kozben is szepen fogja maganak a cumisuveget...leteszi...majd ujra felveszi ha kell neki. Fule nincs, de nem is kell :D
Délutan be szoktunk menni a setallo utcankba, ott nezelodunk... és akkor johet a viz cumisuvegbol, annak a kupakjabol, az asvanyvizes kupakbol imadja....
Poharbol is ittunk mar vizet, gyumlevet, paradicsomot,. de ez még nem szobatiszta :D:D:D

Edi: Veronika mar korbe nemtudommizze a szobakat. Igazabol kuszasos ez a maszas, de nem fokas, olyan kuszvamaszik :D Meg mar jon utananunk a furdo vagy a konyha felé...olyan cuki
Billegni kimondottan negylabon is sokat szokott, de akkor csak hintaztatja magat :D
Az, hogy az orrabol jott a kaki, az mit jelent??? :o
Camillas homeobogyot nyugodtan adj neki, este, vacsi elott pl. 20 perccel. Ha napkozben is baj lenne, akkor adhatsz meg napkozben is... és adhatod folyamatosan minden este, csak majd tarts szunetet, mert kulonben mar nem hat.... Ha ez sem hasznal, par napig panadolt is adhatsz esti alvas elott (vagy hajnali fog miatti ebredes)

Anita, Edi: szerintem a fogak meggyengitik az immunrendszert, ezert is johet am az a franya szajpenesz...

Timi: nalunk hetvegen, a sok izgalmas tortenes (apa otthon van, vasarlas, templom-istentisztelet...) total kimarad a de. alvas., és csak egy du.-i nagy van. Amugy meg 10-12 kozott, meg olyan 14-16 kozott van alvas MOSTANABAN, nagyjabol betajolva
Kivanom, hogy semmi komoly ne legyen a zorej!!!


Jubi: tunderi a pici lanyod!!!! nincs is ra szo :) csak szegeny karjat sajnalom. Tesok mit szoltak hozza?
Szallodaval nem tudnatok megbeszelni, hogy hamarabb is odaerhessetek, és akkor inkabb a reggeli (kevesbe) hoseget fognatok ki? mert delutanra mar az aszfalt is csak jobban nyomja a meleget, meg addigra forro a kocsi alapbol is... erted

Melodia: ha pistikekoru kislany lennek, akkor nalam sejtheted kinel dobbanna nagyot a sziv :D:D:D

Lanyok:tegnap megvolt az elso hintazasunk, méghozza egy jatszoteren :) Ti mikortol engedtetek a kicsit a homokozoba? és mit csinalt? Mert Veronika akkor is megenne a homokot, ha raszolnék, hogy ne tegye...szerintem Vagy hogy kell ezt csinalni?
Jajj, nekem még nem volt gyerekem, és nem tudom mit lehet, egy ilyen babaval, meg majd hogy kell :D :o :D:D ezt tanitjak valahol szajbaragosan?

na, itt ebredes, mentem

még valami, majd baranyhimlo elleni oltasokrol kerek velemyeitekbol, hogy akartok, nem akartok adatni... mikor akarjatok... vagy van aki tul van rjta...?

KépKép
rizibizi
 
 


..setalni...
ize, hibakert bocsi
rizibizi
 
 


Rizi!

A fiúk úgy vannak a Jazi karjával, mint mi: megszoktuk, fel sem tűnik. Egyébként minden este imádkozunk - ők is - érte, hogy minnél hamarabb felszívódjon.
Igazad van, lehet, hogy jobb lenne a reggeli indulás, de akkor pont elkapjuk a pesti reggeli dugót...nem tudom :roll:

Homokozó: szerintem minden babának az az első reakciója, hogy meg szeretné kóstolni a homok ízét - meg minden másét is -, de rá kell szólni határozottan, hogy "nem szabad". Jazi már tudja, hogy ez mit jelent, szépen megérti. A kerti homokozónkban még nincs homok, de már szokott velem gyomlálni, és a föld és gaz kóstolgatását szoktam ilyen "nem szabad"-okkal akadályozni.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 

 
 

Jubi
Jazi nagyon szép kislány :lol:

Edi
lehet hogy most azt kaptam. Te tudod hogy hogy van ez: vonnak le még belőle adót, stb? és mindig az előző havit küldik?

Ma ettük a paradicsomot és kinézte a szánkból, ugyhogy odaadtam neki a felét és elmajszolta, izlett neki. :lol: Most meg megkostoltuk a brokkolit krumplival, karfiollal. izlett az is. :lol:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

Bettus!
Akkor ti azért ettetek :lol:, aludtatok :lol: sokat, mert nem tudtatok annyit pancsizni mi? Kilóknak nem tesz jót :( De én sajnos ilyen melegben is ugyanolyan jól tudok enni. Nem kívánom a sok gyümit sem. Nekünk még nem hozzák ezt a k. csigát, mondta a nőci a telefonban. Folyamatban van. Sajnos ez van, tök kivagyok miatta…Ennyit a hírdetésről, igazán a körmükre koppinthatnának a felicitas kft. Biztosan sokan lázadoznak a beigért 2-3 hónap helyett!! Szerencse nektek hozták. Kittike szereti? Majd előveszed neki 2 hét múlva és megint újdonság lesz. Kittike a napszemüveges, fehér sapikában nagyon menő :D Ja és te is jól nézel ki.

Beusa/Bettus!
Voltatok a babanetes talin? Hol volt? Mennyien voltak? Jó volt?

Beusa!
Minna jól lesült 2 órás homokozás alatt?
Köszi a meghívást, szívesen taliznék veletek. De mozgásképtelen vagyok, csak apa tudna elvinni. :( Azért értesítsetek ha szerveztek talit, jó? Mikorra tervezitek? Merrefelé laktok? (priviben is írhatsz)

True!
Unokatesó mennyi idős? Nem semmi, hogy most 4 gyerekre felügyelhetsz, főzhetsz stb. És a lurkó megeszi a főztödet?

Sue!
Nagyon örülök, hogy rendeződni látszódik nálatok a kaja és éjjeli kelések. :wink: Mi az a Pár dolog amit Viki nem ehet tejtermékeken kívül? Hol voltatok fürcsizni? Vikinek tetszett?

Angel!
Elhiszem, hogy kicsit bánod a szopit. Én várom a végét, de tegnap istennek nem akart szopizni Kata csak 1-2 korty délután. Azért azt szeretném ha fokozatosan csökkene. Ő még napi 4-6x szopik, ebből 3 nagyobb, többi kicsi pár kortyocskák játszás közben. Többször megkínálom. Gergő egy nap mit, mennyit iszik?
Gergő elvan a járókában, hogy elkezdődött a felállás?
Uh: oké :), mikor kell mennetek kontrollra?

Timi!
Cindi érdekelne :lol:
astax@freemail.hu a címem, köszi
Panadol szirupot fog Kata kapni este, vagy ha du. nagyon sírna. Ma voltam vele a dokinál. Elég neki a Cebiont adni, de én kálciumot is adok neki. Állítólag egyszerre, vagyis hamarosan 6foga lesz. Egy kint van, mellette kettő majdnem. És alul is széles az ínye. Néha előkét kap a nyála miatt. Hirtelen beindultak szegénynek. Pár hónap fogzás lezajlik, pár hét alatt. Úgyhogy Chamommilát hanyagolom. Dentinox nem használ.

Anita!
A mondókás könyveknek mi a címe?

Melódia!
Kata is imádja az ásványvizes palackot :lol:

Linda!
Majd tegyél fel Lauráról képet. Kivi vagyok a fülbevalójára :wink: Nem piszkálja?

Jubi!
Jazi még mindig nagyon édes. Már akartam kérni tegyél fel új medencés fürcsis képet. Te is szoktál fürödni? Gyerekek gondolom minden nap nem?

Ribizli!
Orr kaki: egyszerűen megfázott a Kata. Most néha jön, de sűrűbb, sárgás…Szerintem a foga miatt is náthás, meg alapból is…Be is van kicsit rekedve, vasárnap este több órát sírt :( Akkor kellett volna a Panadol, de még nem volt itthon. Amúgy jókedvű, eszik rendesen. Mondjuk uszit ilyen melegben kihagyjuk, vhogy így jön ki a lépés, délutáni alvás függvénye. Szopit kap.

Hettie!
Nem tudom mennyit vonnak a Gyed-ből. Neten biztosan fent van.:shock:

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!


Edit!

A címeded írjad, mert oda küldöm a dvd-t. Egyszerre 6 fog? Azt még egy felnőttnek is nehéz lenne kibírnia. Voltunk mérésen 9100g, és 75cm. Jó nagy csajszi már. Volt a védőnő, és azt mondta, h amit még hanyagolni kell: tej, tejföl, liszt, tészta, tojás. Ez már nem olyan sok minden. Mehet már az ízesített joghurt, adhatok neki heti 1-2*szer pudingot. Persze amit vennék abban is van tej, de gondolom, h elenyésző. Na mindegy! Úgy is mindenki mérlegel, h mit adhat a babának, és mikor, és mennyit .

Hettie!

Ilyen fincsi kaja Nekem is ízlene :lol:



Riz!

Éjjeli kelések, h alakulnak?


Tegnap este azt hittem, h a guta üt meg. Lefeküdt Dóri 8kor, és kelt 1/2 10kor. Egyszerűen nem tudtam visszaaltatni. 2 és 1/2 órámban telett. Azt hittem majd kel 8kor :lol: , de nem :cry: Hajnali 3kor kelt, majd rendesen 6:30kor. Lehet, h ez a dög meleg. Nem csodálkoznék. Nálatok a babák, h bírják a meleget? Simán letudjátok fektetni Őket?


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

Megvolt tegnap a gen. UH. minden Ok. :) Viszont ami nem jó, hogy nagyon mélyen tapadt meg a lepény, eléri a belső méhszájat, így ismét veszélyeztetett terhes vagyok. :( Nem emelhetek nehezet – a kicsi fiam 8,5 kg! – sokat kell pihenni – 9 hós gyerek mellett? – no sex :oops: , ülőfürdő tilos, ne köhögjek, ne tüsszögjek :shock: . Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy ha az ülőfürdő tilos, akkor strandra sem mehetek. Pedig épp most szombaton készülünk Mórahalomra a fürdőbe. Na majd megkérdezem a dokinőmet. Sok pihenésről annyit, hogy Manó egész éjjel hányt, alvás szinte semmi. Kijöhetnének már a fogai, mert rettentően szenved. :cry: Most viszont már fél 8 óta alszik, legalább kipiheni magát.

Melódia! Nagyon édes Pistike, azokkal a hatalmas szemekkel, és a kis fogacskáival. :D Mennyi foga van?

True! Persze a Te rokonod, Te tudod milyen, én mindenesetre nem „fognám rá” a gyerekre, hogy beteg csak azért, hogy több ideig és több GYES-t kapjak. A Sinlac 90%-os támogatással – mi úgy kapjuk – 296 Ft egy 650 gr-os doboz, a Pepti Junior pedig 315 Ft és 450 gr-os. Igazad van, a Pepti Juniorban is van tejsavó, de a lényeg, hogy laktóz nincs benne. És, igen a tejallergia „szerencsére” azonnal jelentkezik, a glutén viszont akár hónapok, sőt évek alatt sem derül ki. Az én védőnőm és dokim még a tejterméket is „tiltja” 1 éves korig, viszont a bogyós gyümit 1 éves kor után „engedi”. Tényleg tipikusan az „ahány ház, annyi szokás” igaz erre az esetre is, kicsit átértelmezve.

Timi! Boldog hófordulót Dórinak! Manó szerencsére nem izzad, de azért szerintem ő is szenved a melegtől. Ráadásul nálunk az emeleten kb. 30 fok van, és ha bekapcsolom a klímát lefekvés előtt egy órára, akkor is csak pár óra hosszat van elviselhető idő, aztán újra döglesztő meleg.

Rizi! Csőrös pohár arra jó, hogy hamarabb megtanuljon a gyerek pohárból inni. Manót én 4 hónapos kora óta abból itatom, és kb. 2 hónapja próbáltuk először pohárból itatni, mostmár egész szépen iszik abból is. A tejtermékekkel és gluténtartalmú ételekkel kapcsolatban én is Melódia véleményét osztom, illetve nekem hasonlóan magyarázta a gyerekdoki. A rizs nem tartalmaz glutént. Szerintem se adjál babapiskótát, bár én kiflit sem adok neki, illetve semmi nasit. Ráér nasizni majd nagyobb korában. Szájpenésszel valószínű, hogy igazad van, Manó az előző „fognövesztéskor” is beteg volt. Mi szoktunk homokozni a játszón, és ahogy Jubi is írta, ha meg akarja enni a homokot rá kell szólni, hogy „nem szabad”. Ebben a korban ezt már megértik, más kérdés persze, hogy azért meg kell kóstolnia. :P

Edi! December 10-re vagyok kiírva, de épp tegnap mondta a doki az UH-on, hogy nagyon valószínű, hogy a méhlepény rendellenes megtapadása miatt hamarabb fog megszületni. :? De remélem a 36-dik hétig marad a helyén. Igen, Manó is hamarabb született, 37 hétre. Bár szerintem ő el volt számolva, ezen kívül nekem 3 időpontom volt. Az én dokinőm okt. 20-át számolt, a gen. UH-on okt. 26-át, a mensi alapján meg okt. 8 volt az időpont, ehhez képes Manó okt. 2-án a tervezett műtét hallatán kirúgta a dugót. :P Érzem már, hogy mocorog, sőt jó nagyokat rúg néha, lenn a hasam allján a varratomat rugdossa. :D A két könyv: Mese, mese móka és Mackó, mackó ugorjál. Az elsőben rövid mesék és versikék vannak, a másodikban pedig mondókák, énekek. Bár én nem éneklek, mert tönkremenne a gyerek hallása tőle. :wink: :oops: Ezen kívül nekünk van Bambi és Öreg néne őzikéje, ezeket is szereti Manó nézegetni, abból tanuljuk az állatokat.

Beusa! Én is próbáltam már ezt a Holle rizspépet, de sajna Manó sugárban köpte ki, pedig gyümivel készítettem neki. Meg igazság szerint szerintem marha drága a Sinlachoz képest, 1010 Ft-ért vettem egy dobozzal.

Mindenkinek szép napot!

Anita

goodfairy
 
 


Anita!
Nekem a 24.héten a 4D-n mondták, hogy tudom-e, hogy a lepény eléri a belső méhszájat. Nem tudtam. Addig sem dolgoztam, pihentem. Utána sem esett nehezemre :D
DE feljebb kúszott a lepény, vagyis a méh növekedésével eltolódnak az arányok és rendes helyre került nekem.
Te a 20.hétben vagy, tehát elméletileg feljebb fog kerülni neked is!
MIndig amikor mész UH-ra kérdezz rá!
Elhiszem, hogy neked nehezebb a pihenés stb. Emelgetést hogy oldod meg? Van aki segítsen?
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy így eltűntem :oops: :oops:

visszaolvasni esélyem sincs, ne haragudjatok :oops:

Csak akkor vagyunk benn, amikor a Fiam alszik, akkor meg próbálom rendberakni a lakást, vagy én is alszom :)
Egyébként kinn fürdünk az udvaron, vagy fekszünk / játszunk az árnyékban.

Lenne viszont pár kérdésem:
- mivel mostok fel ott, ahol a gyerkőcök mászkálnak? Domestos?
a házunk nagy része (A nappali egyik fele, a konyha, a folyosó, az előszoba) járólapos, és állandóan azon mászkál Botond nem győzöm tisztítani (bár tudom, hogy nem is lehet mindig tiszta, hisz mi is ott járkálunk + por...)

- adtatok már vaniliás krémtúrót?

- hogy lehet rászoktani (megszerettetni) a darabos kajákat, ha még nincs fog? (az én fiam úgy öklendezik a daraboktól, majd meg akar fulladni) tegnap túrórudi belsejével próbálkoztam de nagyon nem tetszett a darabossága miatt :(

Köszönöm előre is a válaszokat!

Szép napot, és mielőbbi hűvösödést!
Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


NApraforgó ! tegnap votlak egy évesek a Fiúk!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKIK!!!!
HA még olvasol bennünket, nem tennél fel képet Róluk??

Jubi Annyira szép Jazi!!!!!!
Mikor mentek??? Ja és Balcsira?Már biztos írtad, de nem olvastam mostanában :oops:

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!!

Beuka: orulok, hogy itt vagy, visszaolvasason most ne aggodj! :)
Darabos kaja nem fog fuggo... Fog nelkul is lehet mar jokat "ragcsalni" Babafuggo. Nalunk amit megszokott pepesen, az lassan mehet darabosan (cseresznye, barack...) tegnap adtam neki 3 szem zoldborsot :D nagy mennyiseg De ezt nem tolta ki a szajabol. Ha repaval kinaljuk, van, hogy megeszi, van, hogy fintorog, és kiloki vagy kohog...

Minden nap kinald meg kicsit darabosabb kajcsival, de ha nem tetszik, akkor pepeset egyen, de minden nap kinald darabosabbbal is -nekem ezt mondta vedono.

Lanyok: tegnap Veronika felult :):):) aztan este apanak is megmutatta, meg tobbszor probalkozott még -esésekkel vegzodve :)

Zoldborsot meddig kell hej nelkul adni?

zi

KépKép
rizibizi
 
 


Anita: nalunk is panel, legteteje (bar ez nem szamit itt) kicsinel egesz nap megy a ventillator, és néha, rasegitek kis klimaval. Szerencsere 8-9 utan mar lehet szelloztetni, akkor nekunk mar nem kell klima (denevereket leszamitva :D)

És nem kinevetni panelpatkanyt! A negyediken az erkelyen felfujhato medenceben pancsiztatom a Veronikat. Medence épp befer... melleterdelek, és mehet a locs-pocs.... ott ult fel tregnap eloszor... Multkor is ott kezdett el kusz-maszni :):):) az elet apro oromei

Ma karfiolt csinaltam sajjtal (kis krumpli nagyon pici repa), és egesz jol ette :D reggel csak cicin logtunk :( meg leszaladtunk piacra, és remeltem, hogy nem kap hogutat :o locsolgattam menet kozben :)
Kerdes: padlizsant mikeppen csinaljatok? És ha veletlenil keseru lesz, akkor az mitol lehet, a belsejetol vagy a hejatol? Mert mar ketszer csinaltam, és a masodik alkalommal keserulett-szemetbevele. És eddig csak felbevagva foztem, de sutni nem nagyon szeretnem... szoval, ki hogyan csinalja???


Timi: ejjeli kelesek? Hat folyamatosan valtozoak. Van csak egy keles (hajnali 2-3 kozott, és reggel 6 korul. Ez egy kelesnek szamit :D ) és Van hogy ejjel 3-4 is.... valtozo... És nalunk is van, hogy, 8 korul elalszik este, és nemsokra ra megebred... de ez nalam meg nem szamit bele az ejszakai kelesekbe

Ha este furdes utan evett, és nem akar elaludni, akkor hagyom jatszani, mert akkor hamarabb kifarad (maszas, csorges) mintha félhomályban csak vegetalna... Jatek fel ora se kell, de altatas eltartana akar egy oraig is. Nem tudom, nem hiszem, hogy igy elrontom, ugye?
De van, hogy csak elég egy kis sotetsegben a projektoros zenelo forgobol (fp) és utana kiabal a ciciert, aztan alavas

Beuka: felmosas, szerintem nem kell mindig domestos. Sot, kell az immunrendszernek egy kis ez az. eleg siman is felmosni. Domestos csak ritkan -szerintem


na, ma mar nem irok tobbet (remelem)
sziasztok

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok,csajok!

Csak egy villámra ugrottam be,fáradt vagyok,megjártuk a szülővárosomat délelött egy trappban,még jó,hogy volt az autóban légkondi! :?
Muszáj volt ügyeket intézni,mert még mindig föggőben van a lakásszerződésünk,és baromira szorít az idő!Szegény apa most is azt intézi a 40 fokban! :x
Itt azért a lakásban elviselhető,25 fok van!

Linda!
Köszke a kajálda címet,megkeressük! :lol:

Zi!
A padlizsánt én még gyereknek nem csináltam,de azt mondják,hogy a fém késtől keseredik meg,dehát kinek van másfajta kése!Én padlizsánkrémhez sütni szoktam,bedobom a platnira olyan 35 percre,aztán lehúzom a héját! szerintem babának is lehet így készíteni!De,hogy mivel vágd,az más kérdés,habár nekem nem keseredett meg,az is lehet,hogy öreg volt,túlérett,vagy ilyenek...

Beuka!
Örülök,hogy jöttél,pihizz is sokat...
Én 3-4 naponta mosok fel,enyhe Domestosos,vagy Flóraszeptes vízzel,de nem tömény!Szerintem pont jó ilyen időközönként!Habár mi nem kertesben lakunk,lehet,hogy ott sűrűbben kell... :roll:
Krémtúót még nem adtam,szerintem túl cukros az még a kisbabáknak...
darabos étel adása türelemjáték,Pisti is fulákol még néha,de lassan adagolom neki,így nyelegeti!Gyümiket szinte már csak darabban eszi!

Köszönjük mindenkinek a bókot,jólesett!
Másik fejlemény,hogy Pistike feláll!Az elöbb is állt a járókában...Majd este dobok róla képet!Akora élmény ez,úgy örülök! :lol:

Na megyek,mert megeszi a papucsomat... :?
Sziasztok! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Hol van mindenki?

Nem bírom ezt a meleget :!: :cry:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Én ha tehetem - és naponta többször is szakítok rá időt - a medencében :D Tegnap este 31 C volt a lakásban, ma reggelre lement 28,5 C-re. TEgnap este eldöntöttük, hogy elkezdünk gyűjteni egy klímára, mert a jövő nyáron nem akarunk megfőni :shock:

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Ezen ma reggel sírtam egy jót, legyen szép napotok!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok

Csak bekukk hogy mizus :wink: :lol: látom nem csak nálunk van forróság.Nem akarok nagyképüzni,de mi megint a strandra megyünk,Györökre a pesti barátaimmal :oops: 8) Laura még alszik,de nemsokára ébresztem és indulunk is egy kissebb túlélőcsomaggal :roll:

Jubi,tegnap kinéztem az intersparban egy bikinit,most utközben megveszem.5 kilóval én is debütáltam a diétával. 8)Jazi tök arnyos és milyen nagy haja van megint :wink:

Timi,remélem máskor is alszik Dóri majd ilyen ügyesen :wink:

Edi,Beusa,jó volt egy kicsit melózni,de azért fárasztó volt .Majd hivnak máskor is,egy kis plussz lové mindig jól jön.Edi,ti mikor is mentek Hamburgerbe :?: :lol: Beusa,és ti :?:

Anita,rem.minden oksa lesz majd :wink:

Beuka,én is felmosok mindenap,néha domestossal,néha öblitős vizzel,néha a fürdővizzel.De hiába,minden eggyes mászkálás után tele van a kis lábikó hajjal,szösszel,morzsával.... :lol: :lol:

Na megyek lányok,ja Melódi, a györöki strandon van gyerekmedence is :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Hőség van! Dóri nem bírja :cry: ! Tegnap is felkelt, és 2 órába telt amíg visszaaludt. Már a ventillátort is bevittem Neki. Nehéz szülés volt amíg elaludt. Bettusék szoktak átjönni, h a lányok pancsoljanak(panel lakás 9.emelet, erkély). Legalább Nekik legyen egy picit jó :lol:

Linda!

Ez most már a pofátlanság netovábbja..........Bizti mentek akkor nyaralni amikor mi megyünk? Nemá!!!!!!!!!

Hetti!

Itt vagyok, de nem bírom csak fürdőruhában.


Beuka!

Én Ajaxot használok a felmosáshoz. Dóri is fuldokol ám amikor darabosar adok neki. Muszáj próbálgatni, mert még a végén amikor már lesz foga nem fog tudni vele mit kezdeni :lol: Amúgy amikor mi eszünk, akkor mindig kunyizik, és összenyomva adom Neki a kajákat. De pl: még babapiskotát, kiflit nem adtam neki. Félek, h nem tudja elrágni. Tudom, h felázik a nyállal, de akkor is......Múlt héten ettünk dinnyét, és felapróztam neki tányérkájába tettem, és nem tudott vele mit kezdeni. Nem tudta, h abból úgy jut a szájába ha kiveszi, és beleteszi a szájába. Most ezt tanítom neki. Az én kezemből elfogad mindent.


Anita!

Sokat gondolok Rátok, h mennyire bírjátok ezt a hőséget! Azért tavaly nem volt ennyire meleg. Azért az a klima nagyon príma lehet. Szóval megnéztem, és Dóri szobájában bizony 30 fog volt. Nem is csodálkozom, h nem tud aludni. Őrület

:x


Edit!

Ti, h bírjátok a meleget? Kata miket csinál d.e, és d.u ? Küldjed a címed, mert akkor nem tudom feladni.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Timi!

Dóri nagyon belehúzott, ha már 30 fognál tart! :D :P :D

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi!

Igen! Jó lenne ha 30 fognál tartanánk :lol: :lol: Szóval 30 fok volt a szobában.

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!

nálunk tegnap 32 fok volt bennt. :shock:

Jubi
nektek van medencétek?
nekünk is jo lenne egy, férne hova. Majd gyűjtünk rá. nem tom melyik a legjobb. de én olyat szeretnék ami kellőképpen mély, de nem annyira, mert uszni nem tudok. Olyan kék műanyagra gondoltam, és azt be is lehetne ásni a földbe. csak abban nem tudom hogy lehet cserélni a vizet. Tavaly lett volna 12ezerért a tescoban vízforgatós, bánom már hogy nem vettük meg annyi pénzért, és még nagy is volt.

Timi
én is vettem fürdőrucit, jo nagyon és egyrészeset, nem akarok magamból sokat mutogatni, habár a hasam nem is annyira gáz, inkább a combom. van rajta minden, narancsbőr, csikok. :cry:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!
Húú,lányok,én nem fogytam semmit,és mégis kétrészes rucit vettem magamnak a minap.... :roll: Vagyos a terhesség elötti állaptomfoz mérten fogytam,de magamhoz mérten nem...67 voltam "lánykoromban",most 70 vagyok! És lóg a hasam...És kétrészest vettem...Na mindegy,majd nem hajolgatok annyit,amit ugye kisgyerek mellett meg lehet tenni :?
Mondtam én apának,hogy egyrészest vegyük,de ragaszkodott a kétrészeshez,habár szerinte jól nézek ki :roll:

Fúúú,de hőség van,és még legalább 2 nap ilyet mondanak... :cry:
Most nálunk 26 fok van bent,de már Pistit lepancsiztattam kint az ajtó elött...már úgy izzadt! :roll:
10 kilo 90 deja,ma mérték,és rendületlenül áll mindenhol,meg táncol,és puff eltanyál,és persze nem mindig vagyok ott... :roll:

Linda!
Köszi,kipróbáljuk a gyereklocsit!irígy vagyok nagyon rátok... :roll:

kitartást mindenkinek!

puszi
Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Hettie!

Nekünk olyan kék műanyag felfújható, vízforgatós medencénk van, amiről te írtál. 60 cm mély és 2,5 m az átmérője. Mi mind az öten beleférünk. Akciósan 10 ezer volt, de kell még bele algaölő, gombaölő, klór meg pelyhesítő, ami még jó sok plusz pénz, de még így is sokkal jobban megéri, mint strandra járni.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

No mi tegnap eldöntöttük, szereltünk klímát, pedig én nagyon ellene voltam, de ezt már nem lehet elviselni, nem is miattunk...
Holnap már jönnek is beszerelni.

Ma rájöttem, hoyg a Fiam, tök jól elvan egy lavor vízben :)
kénytelen voltam beleültetni a fürdőszobában, mert délelőtt úgy bekakilt...
Jobban tetszik neki, mint a medencéje :)
Na ha sikerül felvarázsolnom a képeket, rakok fel.

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Akkor merek én is domestossal mosni 4-5 naponta, közben meg jöhet a fürdővíz (Linda köszi a tippet, nagyon jü ötlet!!!).

Melódia gratulálok az álláshoz!

Linda akkor megnyugodtam, szegény Botinak állandóan tele van a keze/lába mindenféle gyösszel, kosszal, hajszállal, pedig próbálok tisztaságot tartani.
MI is gyakran járunk strandra :) igaz az nem a Balaton, de ez is jó.

Timisajnálom, hogy ennyire nem bírja Dóri éjjel a meleget :( szegényke, megértem.

Akkor a darabos kajákat próbálom türelemmel, szép lassan.

Én úgy vettem észre a Fiamat a hőség a kajálásban viseli meg a legjobban. alig akar enni :( főzeléket egyáltalán nem fogadott el a napokban.

megpróbálok feltenni képeket.

Kép
Kép
beuka
 
 


Bettus!
Jó lehetett nyaralni és kimozdulni otthonról. Nekünk is olyan FP-s járássegítő van (az egy kocsi, amit tolni és húzni is lehet, ugye?). Jók lettek a képek. Nekünk Babyruf bébiőrünk van és meg vagyunk vele elégedve. 10.000 ft volt az Astiban (lehet, hogy akciósan). Ennek is az a funkciója, hogy egy másik helységben vagy a szabadban hallod, hogy mozog vagy sír-e a babó a szobában.

Rizibizi!
Az etetőszéknél azt szokták figyelembe venni, hogy legyen bekötési lehetősége, esetleg állítható magasságú és dőlésszögű az ülőkéje, legyen kerék a könnyű mozgatáshoz. Ha ezek nem fontosak, akkor egy teljesen egyszerű is megteszi és az olcsóbb is. Mi is már elég régóta homokozunk, de még mindig tud meglepetést okozni. Ma például láttam, hogy lefelé hajol és rászóltam, hogy nem szabad, mire ő felemelte a fejét, majd ugyanolyan hirtelen le is tette a homokba, nyitott szájjal, úgyhogy mehettem a játszón lévő kúthoz kimosni a száját és lemosni az arcát. Ez bármikor előfordulhat, akkor is, ha már hónapok óta homokozik. Lásd a mi esetünket. Egyébként Barni csak 2-3 alkalommal próbálkozott bekapni, de nem is a homokot, hanem inkább a benne lévő falevelet vagy botocskát.

Kriszti!
Sajnálattal olvastam, hogy Gergő már nem igényli a szopit. Gondolom neked is furcsa volt, hogy hirtelen ennyi szabadidőd lett :lol: és nincs, aki csüngjön rajtad :lol: . Örülök, hogy az uh-t rendben találták és nincs komolyabb gond. Hogy bírjátok a hőséget? Sajna ilyenkor sem előnyös, ha nincs jól szigetelve a ház.

Melódia!
Sok sikert és energiát a költözéshez. Jókorát nőtt Pistike és amint olvasom nagyon felgyorsultak az események és már mindenhol pakol :lol: .

Edit!
Barni is kiköpi a cumit, ha az itatóval vagy kajcsival közeledek felé és már nyitja is a kis száját. Ilyenkor olyan édes. Anno mi is használtunk chamomillát, de mostanában már inkább a dentinox segített (lehet, hogy hozzászokott a chamomillához, így most szüneteltetjük). Egyébként nekünk a dr-nő éjszakára egy nagyobb dózisút ajánlott, amitől tényleg jobban aludt Barni: ch 30-ast, amiből 1 db-ot kell feloldani kis vízben és beadni neki.

Anita!
Vigyázz magatokra. Remélem, hogy az a fránya lepény hamarosan odébb vándorol és akkor már nem lesz semmi gond.

Beuka!
Régen Barni is öklendezett a darabos dolgoktól, de most már elég jól haladunk, pedig még egy fogunk sincs. Nálunk úgy kezdte, hogy kukoricagolyót kezdtem el neki adni (a köles túl nagy volt neki elsőre, de most már azt is szereti) és azt előszeretettel rágcsálta. Azóta már mindent kunyerál, amit eszünk , de csak abból adok neki, amit egyébként is ehet már. A gyümölcsöket imádja kikönyörögni a kezünkből és a banánt is élvezettel falja.

Valószínűleg én is megyek a babanetes talira, mert olyan jó lesz másokkal is találkozni. Mi a régiekkel tavaly is voltunk és jól éreztük magunkat.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!

Hú, annyi mindenről írtok, hogy alig lehet ennyi mindenre reagálni. Hettie, a medencét gondoljátok meg, nekem tök sok kisgyerekes ismerősömnek van, és nem nagyon tudják használni, mert csak velük együtt fürcsizhet a baba. A barátnőm is inkább átjön hozzánk a kb. 2 m átmérőjűbe, ebbe belecsücsülnek a kicsik, és mehet a locsizás. Nem kell bele semmiféle vegyszer, este simán kiborítom, és másnap újratöltöm. Még mi is beleférünk, igaz, úszkálni nem lehet benne :lol:
Nálunk bent a lakás még úgy-ahogy elviselhető, reggel becsukom az ablakokat, lehúzom a redőnyöket, de már ez is kezd durva lenni. Este csak 5-6 körül megyünk ki.

Én is kétrészes fürdőrucit vettem, igaz, a hasam elég gáz, de én nem bírnám elviselni az egyrészest. Majd lehet, hogy feldobok egy képet, mert a barátnőmnem nem működik a levelezője, és vele nem tudtam kitárgyalni, hogy szerinte milyen. Mégiscsak a nők tudják jobban megmondani. Rajtam nincs semmiféle csík meg ilyesmi, viszont eszméletlen hatalmas a hasam, kb. 5 hós terhesnek nézek ki, de úgy döntöttem, 3 gyerekhez ez már jár és passz. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Jubi! Te mit szoktál főzni a srácoknak most, hogy itt a szünet, és ráadásul ilyen dögmeleg van? Jazinak külön főzöl? Kíváncsi vagyok, hogy csinálod.

Beuka: én már adtam krémtúrót is Levinek, de olyat is, amit én csináltam, gyümivel v. vaníliás joghurttal, az ilyesmiket nagyon szereti. NÉha szoktam kukoricapelyhet darálni gyümivel, joghurttal, v. babatejjel leöntve, az is jöhet neki. Túrórudi is. Szerintem gyereke válogatja a darabos kajával kapcsolatban, Hanna rohadt sokáig meg akart fulladni tőle, sőt, sokszor hányt is. Levinél semmi gond nincs, simán megeszi, mint akinek 32 foga van, pedig csak 2! (Már két hónapja) Szerintem nagyon puha falatkákkal lehet fokozatosan bevezetni a darabost, pl. banán, meg ilyesmi, ami nem akad meg a torkon.

Rizi: én annyira jókat nevetek a stílusodon, meg azon, hogynincsenek ékezetes betűid, mindig élvezem, amiket írsz! Egyébként itt vagy tőlünk nem túl messze, én Bonyhád és Szekszárd mellett!

Na képfeltöltés kilőve, apa letörölte azt a programot, amivel fel tudtam tölteni :twisted: ilyenkor falra tudnék mászni. Na jó, elmegyek inkább alukálni, már persze ha tudok ebben a dögmelegben! Jó éjt mindenkinek!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Gesztenye kukoricagolyó? Az micsoda? Remélem nálunk is lassan beindul az ilyenfajta evészet.
Igazad van, hogy elmész a talira!

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Bocsi, kicsit sok lett :oops: :oops:

Jó éjt!!!
Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Sziasztok!

Huhh,ez a hőség....És egyre durvább,csak tolódik,tolódik kifelé a megszűnésének az időpontja! :twisted:
Ma már boltba se mentünk ki,tegnap betankoltunk mára is,mert már reggel is 30 felett van a hőmérséklet :roll:
Tegnap is este 6 után mentünk el egyet fagyizni,de leégett rólam a bugyi! :? 8)

Beuka!
Dehogy sok a kép,élvezettel nézem Botit,mindig!Olyan nagypasis már ő is! :lol: Látom már ő is mászik...,és persze pakolja a szekrényt,ahogy Pisti is!Habár érdekes,mert csak a szekrény kinyitása foglalja le,amit benne talál,az annyira nem,de szerintem addig jó... :wink:

True!
A nagyhas szerintem is velejárója a gyerekeknek,ha nem vagyunk olyan szerencsések genetikailag,hogy egyből visszahúzódik,és rögtön kockahasúak leszünk!Én nem tartozom ebbe a csoportba,régen is volt egy kis hájam,az első gyerek után is maradt,most is akkora,csak jócskán meglógott,hiába a bőr már nem bírja annyira! :roll: De most tényleg nincs energiám este még tornázni istegnap is úgy takarítottam,hogy a lábam között mászott Piasti,mert a járókában se lehet hagyni,mert ott is feláll,a szobában is feláll a franciaágynál,szóval mindenhol...De takarítani ugyebár meg kell valamikorMost a nagylány sincs itthon,hogy segítsen felügyelni rá picit,de jövő héttől teljes lesz a létszám,apa szabin lesz..Hurrá!

Nyaralás után,augusztus első hetében ugorhatunk neki a lakásfelújításnak,így van remény,hogy végzünk vele...

Na,megyek,vasalok egy cseppet,nincs még elég melegem... :roll:

sziasztok!Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Sziasztok!!!!

Az elobb pirongattam hagymat, most meg kieg a szemem.Olyan almosnak erzem magam. Vagy nem is a hagymatol? :O ma lecso lesz (ha megeszi)

Nagy hosegtol nalunk sincs etvagy.

Lanyok, ti hogy a csudaba csinaltok barmit? Mondjuk, ok, reggel 7 és 9 kozott haromszor kert cicit... épp feltudtam porszivozni... de akkor mar reggelizni ne akarjak :(
Multkor megallapitottam, hogy most mar maszik, akkor mar ketnaponta kell porszivozni. Tegnap fel is mostam mindenhol -nagy melo volt, nekem- milyen buszke voltam magamra. Aztan ma reggel mikor bucsuztatta apat, és kimasirozott az eloszobaba, mar csupa sz..r volt a ruhaja :( :( de hat tegnap mostam fel (??? ) és nem is nagyon élunk most itthon, a nagy melegtol, csak vegetalunk :(
Asszem, le fogom porszivozni apat is, meg magam is legkozelebb :D:D:D

Mókás: (naturista voltam regen) terhesseg alatt eléggé megnottek a honalj alatt levo csini kis pon-ponok, szinte mellemig ert -na, hagyjuk a reszleteket :D
Szoval szortelenito kremek egyikkével én is szoktam már élni. De csak szoktam, mert mostanaban elmaradt. Viszont a napokban itthon elkezdtem ujjatlan poloban flangalni, és szopi kozben Veronika nagy erdeklodessel szurta ki, hogy ott biza van valami, és a kis apro ujjacskaival na-ná, hogy azokat akarja bizgeralni, huzkodni -kis mocsok :D na, ha megnő visszakapja :D

Kukoricat mikortol lehet adni? Mert neten osszevissza talaltam. Volt, ahol egy eves kor felett ajanlottak.
És a kukoricagolyot? Meg a kolest? Ezeket mikortol lehet?

Altalatok dontesre jutottam. Apaval megbeszeltük, hogy ovatosan adunk sajtot, joghortot, ilyesmi tejtermeket... de glutencuccot inkabb elkeruljuk még... Se glutenmentes babapiskotat. Nekunk nem hianyzik vmi baj... mi raerunk :) Kiflit nagyon ritkan lehet kap, ragcsalni, de nem akarom ezzel etetni még :)
Talan igy jot teszunk.

Ma elgondolkodtam, hogy nem fozok, hanem gyari bebikaja jon. Ez a hoseg... nalunk a konyha ilyenkor katlanna valik. De azert nem adom fel
Veronikaval mar nem pancsoldazunk az erkelyen. Ebben a hosegben a furdoszoba huse is forrosagnak tunik, ott pancsiztatom napi haromszor

Etetoszekes infokat koszi, mar hasznaljuk... majd dobok kepet

True: koszi az udvarlast :D ;) :D
Beuka: Boti nagyon aranyos a kepeken, és nem sok. SENKITOL sem sok a kep soha!!

Ha sok vagyok, szoljatok ram batran, baranyhimlo kerdes pedig még él!


szep napot valami jo hűsben!!! zi

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Dobok egyet a járássegítőről. Gesztenye mi beletettünk az aljába egy 1 literes teli vizes flakont és így nem gurul olyan gyorsan, amúgy mindig belenyalt a padlóba. :)
Kép

Meg találtam még egy kukucsos képet:

KépKép

Rizi: én nem adok kölesgolyót meg meg gabonabigyókat neki, én sem eszek ilyen egészséges dolgokat :oops: mondjuk meg is látszik :lol:
Én vele fürödtem valamelyik nap, és hát nekem a lábam közti érdekességet szúrta ki :D

Beuka: Botond nagyon kis hunci, főleg az uccsó képen. Nem szokta becsukni az újját a fiókba. Nálunk van hogy kihúzza, ráfog aztán tolja is be, utána van sírás-rívás :roll:

Fürdőruci: nekem csíkos lett a hasam így egyrészest vettem. De még ebbe is látszik a karom és a combom :?

Edi: babanetes tali, ha jól tudom még nem volt. Még gondolkodom hogy megyünk-e? 1000 fokban nem szívesen...

Jubi: nagyon édi Jazi. Megértelek hogy nem mentek standra. Mi se mennénk ha nem lenne ingyé :wink:
De ha mégis otthon maradunk akkor vagy átmegyünk a Timiékhez pancsizni, vagy a KÁD nevű medencét hasznájuk otthon :lol:

Na megyek pakolok, holnap a velencei tóhoz megyünk.

Szép hétvégét: Bettus

Kép
bettus79
 
 


Beuka!
A kukorica, köles és egyéb golyókat általában bioboltokban lehet kapni, de arra figyelj, hogy ne legyen ízesített vagy sós. Nagyon édes Botond a fotókon.

Rizibizi!
Nálunk mostanában szopi közben a számban próbál turkálni és olyan erővel nyomja be az ujjacskáit, hogy nem tudom csukva tartani (meg néha el is nevetem magam). Ezért már nem teljesen fekve szoptatok, hanem inkább a könyökömre támaszkodom, mert így nem éri el és nem jut eszébe ilyen bolondság. Mindig találnak valamit, amit nem kéne :roll: . Szerintem kukoricagolyót már nyugodtan adhatsz neki. Mi már 7 és fél hónapos kora óta adogatjuk Barninak és nagyon csípi.

Beuka!
A miénk nem teljesen ilyen (FP), de ugyanilyen játékok vannak rajta. Nekünk keskeny az eleje, nem olyan széles mint a tiéteknek, talán majd tudok róla feltenni egy fotót.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Hello

tegnap seta kozben apa telefonalt, és addig atvettem a babakocsi tolasat... én balga, aztan valahogy belerugtam az aljaba... kisujjam eltort -nagyon valoszinu. Valamikor 7 éve mar eltortem ugyanott. :o
Haaat kicsit fajdogal de nem veszes.

Viszont a ferjem.. Képzeljetek milyen tunderbogar.
Hetek ota akarok megint eljutni kozmetikushoz, hogy a labam mentesitsuk a kiserdotol... és baba mellett... nehez. Mire apa figyelmembe ajanlotta az epilatort. Amire én nagyonhulye azt hittem eddig, hogy az a noi borotva, amelyrol hallani sem akartam. Nos tegnap megtudtam, hogy ez is tepked, mint a gyanta. Hol maradtam igy el? :o :o :( De apa segitsegevel lett nekem is egy ilyen kutyum, és azt kell mondjam szuper :D:D:D És apa a férjek gyongye!!!!!!!!

Hőségbol mar nagyon elegem van :twisted:

nektek puszi
zi

KépKép
rizibizi
 
 


Bettus!

Tetszik, hogy kitti mindig vigyorog valamin :D

Nekünk bio-járássegítőnk van, "Apa" márkájú :wink:

Szőrök: találtam egy oldalt a neten: www.leilatitka.hu . Jónak tűnik, próbálta már valaki?

Beuka!
Boti nagyon kis kiegyensúlyozott, boldog babának látszik! Nagyon édes, és a sérója még mindig nagyon tetszik! :D

True!
Én nem főzök külön Jazinak, azt eszi, amit mi. Vagyis mi nem eszünk olyat, amit ő nem ehet. Van egy nagyon fincsi gyümölcsleves receptem, öt perc alatt készen van, hideg és ízlik a gyerkőcöknek:

5 dl tej
5 dl natur joghurt
1 evőkanál cukor
3,5 dkg főzés nélküli pudingpor, vaníliás
egy pici fahéj
25 dkg gyümölcs (szeder, málna, eper, de én barackkal csináltam Jazi miatt)

A hozzávalókat beleteszem a turmixgépbe, úgy hogy csak a gyümi harmadát turmixolom bele. A többi a végén beledarabolom.
Jó étvágyat!!! Nálunk falták..

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok! Nagyon eltűnt mindenki! Nyaraltok? :roll:
Mi meg sülünk meg a lakás mélyén! :?
Pistit pancsoltatjuk naponta többször,de így is szenved csórikáém,és alig eszik :? De gondolom más babáknál is így van ez!

Jubi!
Fininek tűnik a gyümilevi,kipróbálom!
lehetne ám rekni a recepteket továbbra is a receptes topicba,én írtam utoljára...

Kitartást mindenkinek!Puszi! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Jubi
Gyümileves jol hangzik, majd ki is probálom. :D
Én is hallottam arrol a krémről. Emailben jött, már regisztráltam, de nem rendeltem.

Rizi
Az jo ha kaptál egy ilyet ha azt szereted. Én nem szeretem, nem bírom a tépkedést. Én maradok az egyszerű borortválásnál. :)

Manónak jön a foga felül, jol megduzzadt neki. Nagyon nyügi volt du, igy adtam neki chamomillát, utána meg már vigyorgott. :lol:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

NÁlunk már egészen picikét enyhült az idő, de én észrevettem délután! Kész vagyok, holnap reggel indulunk Zamárdiba, nem tudom, mikor kelek, mert egy csomó mindent csak reggel indulás előtt tudok becsomagolni. Nem tudom, mi lesz az udvaron a virágokkal, szerintem tönkremennek 1 hét alatt :( A szomszéd eteti majd a kutyát, de erre már nem akarom megkérni, túl sok lenne a szívességből.

Jajj, annyira édesek a babák!

Levike egész nap olyan kis savanyú szagú, hiába fürdettem le ma 4x is! :P Persze így is imádom, meg tudnám zabálni! (Meg is szoktam! :lol: )

Az epilálás persze nekem is kimaradt, viszont kivasaltam a hajam (mondjuk strandra nem túl praktikus) viszont anélkül úgy nézett ki, mint a szénaboglya, gondolom a nagy meleg kiszívja. Lehet, borotválás lesz a Balcsin-

Jubi, kösz a receptet, ez a leves jónak tűnik nagyon, én ugyanezt főzős pudinggal csináltam sokat tavaly, mert sok barack volt, de ez sokkal jobb, mert nem kell várni, míg kihűl. Írhatnál majd még többet is, ha lesz időd. Én nem tudok mindig olyat főzni, ami Levinek is jó, mert neki csak 2 foga van, és inkább még főzeléket eszik. Azt akartam még kérdezni, hogy Jazit a hideg vízbe teszitek bele? Mert mi a kismedencébe meleg vizet is szoktunk tenni, de gondolom a nagyba nagyon sok kellene.

Na megyek, mert Marci és Hanna ölik egymást, és mindjárt felkeltik Levit is. Jó éjt és jó nyaralást! Az öcsémnél lesz laptop, ha tudok, majd fellépek! Sziasztok!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Beuka!

Dehogy tüntél el, emiatt ne kérj bocsánatot :wink: én sem tudok jönni ahogy szeretnék, itt ez a hülye meleg, meg ugye Katára kell figyelni…sajnos nekünk itthon már nem fér el a járóka, a kiságyba csak jókedvében marad el, amíg teszek-veszek. Így a kiszobában szokott lenni, de a játékok nem mindig kötik le, ő szeret mászkálni, meg minden felnőtteknek való cuccot birizgálni :wink:
Boti nagyon helyes. Nekem jobban tetszik, ha a haja lefelé normálisan van fésülve, utolsó képen. :)
Katának egy foga kint van, de régebb óta próbálkozunk darabossal. Nem tudom te mekkora darabokat adsz, én a barackot, banánt kézzel adom, és szétnyomom valamennyire neki. Főzit villával széttöröm. Zsömle, sajt darabkákat is megeszi. Rágcsálja, forgatja a szájában. Majd belejön Boti is. Nincs elkésve.

Ribizli!
Gratula a felüléshez!

Linda!
Mi aug.közepén megyünk Hamburgerbe :lol: :D
És voltunk tegnap Balcsin fürcsizni, tök jó volt. Kata szépen evett, ivott. Nem érdekelte a meleg. Igaz tiszta kiütés a gyerek amióta meleg van, nem győzöm hintőporozni, de javul neki, közben meg jönnek újak… Nyakán, arcán oldalt alul, füle felé is vastagon van. Iszonyatosan izzad szegényke. Ma is csak egy pelusban volt itthon egész nap. Sőt a teraszon fürdött a csónak-medencéjében. Te bevitted Laurát a balcsiba?

Timi!
Katának eddig és most is azért beteszem a szájába a zsömlefalatokat ill. sajtot (néha, ha azt vacsizok és velem van a konyhában). Össze tudja már csippenteni az ujjával, egyszer odanyomtam a kezét a szájához és megette. Azóta a tenyeremből is fel tudja csippenteni a falatot és viszi a szájába. Nagyon aranyos. :)
Nekünk így alakul a nap kb.: reggel 6felé kelés szopi, öltözés, pelenkacsere, játszás, majd séta és kocsiban alvás. (vagy itthon alvás együtt, de ilyen melegben reggelente megyek sétálni).
Aztán Kata felébred, feljövünk és gyümievés. Aztán játszás, ebéd és alvás rá nemsokára. Felébred szopi. Játszás, kínálom gyümölccsel. Ebben a melegben sajt kivételével nem adtam joghurtot stb. Ja, de egyszer reggel az enyémből kunyizott J Majd játszás, kis szopik ha kell, vacsi, fürcsi, szopi és alvás. De inkább úgy alakul, hogy fürcsi, játszás, nyüglődés, szopi próbálkozás azt vmikor alvás…Változó. Csodálom, hogy ebben a melegben el tud aludni.
De képzeld ma kb. 2,5dl folyadékot megivott. Reggel sokat ivott, szopi után amikor játszik.

True!
Hol az a kép? :wink: Várjuk :lol:
Merrefelé mentek Zamárdiba? Mi 2x ott voltunk egy héten belül. A szabadstrand tök jó! :)

Melódia!
Nektek meg gratula a felálláshoz! Képet! :wink:
Kata is szereti a fiókokat, de már vmikor kiszedi a tartalmát. Pl. amikor itt ül a kezembe a gép előtt (nagyon ritkán) mit szed ki? Hát az ollót, számológépet meg elhajította azt nem érdekelte…

Bettus!
Nagyon jók a képek Kittikéről!!! Nagyon édes. Az a vigyor :D
Látom az a virágos szőnyeg nektek is Arte Espina hm? Milyen gyakran porszívózod? Megáll a tetején a kosz és össze is lehet söpörni nem? Legalábbis én néha szoktam, aztán apa porszívóz. :)

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Durci Kata:
Kép
Kata ennyire álmos volt:
Kép

Kép
Kép
edi78
 
 


Jubi!
A második kép vmi szuper, versenyre illő :wink: Nagyon aranyos Jazi!!!

Kezd lehűlni a levegő... :? csak 28fok van

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok 8)

Timi,én is fürdőruciban nyomom itt bennt is nem csak strandon.A Balcsi vize nagyon jó,Laura is élvezi,sőt ma felfedező útra ment a homokban,meg is kostolta :lol: Nem értem miért félsz a kiflitől és társaitól,hiszen Dórnak van már 30 foga :lol: :wink: Adjál neki előszö akkor kukót,csak bátran.Azt bizti meg fogja majd a kezével.Laura két pofára tömi :P :P

Melódi,képzeld a györöki gyerekmedencébe 2 év alatti kiskölök nem mehet be,sőt a szűlők sem :? :shock: csak gyerekek,a felnőttek meg kintről nézhetik hogy mizus :roll: Fati bemehet majd 8)

Beuka,tök klasszak a képek :wink: én is tennék fel de egyenlőre nem jó képnézegető progi,de ha egyszer jó lesz én is bombázom majd a képeket.Botinak van már foga :?: Laurának még nincs,de eszik kiflit meg kukót meg bulátát meg darabos kajcit is.A strand nagyon jó dolog,ki kell használni ezt a jó időt.

Bettus,a te képeid is csudajók :lol: Laura is néha odacsipi a kis kezéta fiókhoz :cry: klassz lehet 9.-iken pancsizni :lol:

Jubi,gyümileves fini lehet.Jazi nagyon kis édi a kis fürdőruciban meg kalpagban :wink: Nemsokára egy éves lesz. Torta :?: Milyen lesz ha lesz,saját vagy rendelt esetleg húsos :?:Láttam egyszer a Spektrumon egy ilyen gyerektortát,torta alakú fasirozott volt,közte krumplipüré,meg az oldala is azzal volt bekenve,sárgarépa karikákkal volt diszitve,nagyon guszta volt :lol: Irtó jó sütit sütöttem ma,búvártúros,keress rá a neten :wink:

Világutazók figyelem,hol lehet eü. -kártyát kérni a babának :?: Ugyebár külföldre utazunk,és nem árt ha van, ha esetleg orvosi segitség kellene.....de persze nem kell majd :wink:
Az útlevelet is megigényeltük,1500 ft volt 2 évre,kb 2 hét mire megjön. Na megyek,dobok még egy tust.......

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!


Melódia!

Itt vagyok, csak nagyon lihegek a melegtől. Mi nemsokára indulunk Alsópáhokra. Jövő héten csütörtökön, és vasárnap jövünk haza. Balcsira meg aug2-7ig.


Riz!

Ezt a szőrtelenítős dolgot nem értem. Soha nem hallottál epilátorról? Mondjuk szerintem az sokkal fájdalmasabb, mint a patron. Én sokkal hamarabb végzek vele. Kb 3-4 patroncsík kell egy lábszárhoz, és már kész is :wink:


Hettie!

Most már van 2 részes fürdőruhám is :wink: De mire ma megvettük már azt hittem sírva fogok fakadni. KB 10 boltban voltam bent, de lehet több boltban is, és nem kaptunk Nekem rucit. Akkora mellem lett, h sehol nem találtam magamra valót. Ami jó volt felül(elég kevés), annak a bugyija volt tundrás. Már azt mondtam, h legyen akármennyi csak kapjak. És lám-lám kaptam. Nagyon szép Triumph, és 8eft volt. Ja! Leárazva!


Beuka!

Boti igazi komoly fiú. Nagyon jól áll Neki ez a pici kis barnaság. Dóri hála azért alszik este. Csak akkor gáz amikor felébred, és kb 2 óra amíg újból vissza tud aludni. De ilyenkor sem nyűgős, csak éppen azt hiszi, h reggel van, és elkezd játszani, csacsogni, stb......De én ilyenkor is rettenetesen imádom. Hogy érzed magad? Jól vagytok?


Jubi!

Dvd-t elküldtem. Jazi még mindig gyönyörű kiegyensúlyozott kisbaba abban a fürdőruhában nagyon tündéri. És azok a kis formás lábak :wink: ! Valóban jól hangzik ez a szőrtelenítő krém, de sajnos én nem hiszek benne. Ez megint szerintem azoknak jó akiknek egyáltalán nincsen szőre. Én sajnos :cry: elég szőrős fajzat vagyok, és én lennék a legboldogabb ha ez így lenne. Már megkérdeztem a végleges szőrtelenítést is(lézeres), h milyen elven működik stb......Sajnos az sem végleges! Kozmetikus barátnőm mondta, h az is kinő. Mondjuk egy próbát megér, h milyen hatása lesz. Hogy jutottál ehhez az infóhoz?


Most pedig pár kép Dórikámról

Timi [KÉP] [KÉP]

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Edi,nagyon aranyos a durci Kata :wink: Még szép hogy bevittem a Balcsiba :lol: Sőt ott ücsörögtünk a szélén a homokba,holnap viszem a kis homokozó szettet is :lol: Nekem is van oyan relax székem mint Katának ,csak persze nagyobb :wink: Laura tök cuki a fülbevalóval,majd ha jó lesz a progi dobok fel ezer képet legalább.... :lol:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Timi,olyan Dóri mintha balettozna :lol: aranyos nagyon :wink:
Képzeld én 3napja este 9 kor bementem az intersparba és ott vettem sitty-sutty egy fürdőrucit,nagyon raj,csikos kis övvel meg egyszinű felső.
Csütörökön mikor indultok el otthonról :?: Mi majd csak pénteken megyünk Orfűre.Esetleg egy gyors randi,akár este is....

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Lányok-lányok!!!!!!!

Ez nem ér, h mire befejeztem itt állt egy csomó h.sz :evil: !!!!


True!

Dóri feje teteje meg élesztő szagú. Majd megpuszulok Tőle, és persze én is imádom :lol: :lol: :lol: !!!!!!! De ebben a hőségben szinte természetes.

Edi!

Megzabálom az alvós képen Katát. Ezt szereted mi? Amikor alszik? Ma Dóri is rekordot döntött 2 dl sikerült!!!! De csak szigorúan a vyz jöhet számításba. Dórikám is izzad, és jött egy csomó melegkiütés amire csak a vastagon rászórt hintőpor segít. Voltam is vele dokinál, és ő megnyugtatott, h ez melegkiütés rajta. Ő mondta, h vastagon kell hintőporozni, és napközben egy textilpelus legyen rajta amíg ez a nagy hőség van.


Linda!

Remélem azért mi is élvezhetjük a Balcsi melegét jövő héten :wink:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Linda!

Az tök kircsi lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Megy a tel számom, és csörgünk egymásnak. Mázlista vagy a fürdőruha miatt :P


Azt elfelejtettem írni, h Dóri a héten ismerkedett meg a homokozóval. Nagyon tetszett Neki. Érdekes módon nem vett semmit a szájába. Pedig itthon egész nap ezt hallja szegénykém:- Dóri azt nem szabad, Dóri ne vedd a szádba stb............ :roll:

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Jó reggelt

Ma is vár minket a Balcsi 8) kész az ebéd is,Laurának patiszonfőzelék,nekünk meg rántott patiszon,tegnapi gyümilevessel és a búvártúrossal :lol:


Timi,várom a számodat.Dóri este úgysem alszik el egyhamar,akár át is jöhettek hozzánk :wink: Laurán is jelentkezett a melegkiütés,de nem vészes annyira,a hintőpor neki is jó.

Tru,várjuk a képet a fürdőruciról.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


szasztok,
Jubi,
nem tudom, aktuális -e még. Sztem is mindenképp hajnalban menjetek, ha nincs klíma a kocsiban - Pesten mindig csúcsforgalom van sztem.... Ált. minden szállodában van egy kis szoba a recepció mellett, ahova kijelentkezés után, bejelentkezés előtt lehet rakni a csomagokat. És így délutánig még a BAlcsit is felfedezhetitek.

Beusa
Kép
beusa
 
 


Újra itt,
elszállt egy órányi irományom, így most csak emlékezetből próbálom újra termelni.

Beuka,
mászás-kezdetekor naponta porszívóztam - mostam fel (két óra), jó kis hajnali progi volt... most hetente 1-2x, Domestos kb. havonta. Járólap ismerős..de jobb, mint a padlószőnyeg. Sajnos viszont 2 óriási pókkal is találkoztam, így újra gyakrabban kell felmosnom, azt hiszem... Az vígasztal, hogy panelben meg biztos csótány van.
Boti édes, nekem is a sima hajas tetszik:-)
Darabos, ha eljön az ideje, ő fogja kérni. Lánykám kb. 2 hete alig fogad el kaját kanálból, a kezemből eszeget, és persze rengeteget szopizik.
Nem is tudom, mi van ebben a melegben azokkal a babákkal akik, nem szopiznak?? Bettus???
:?:

Edi,
árnyékban, 40 faktorossal homokoztunk, így hófehérek vunk:-) A hétvégén lesz a tali, talán megyünk.

Melódia, Rizi, True,
én is kétrészesben nyomom, de nem izgat a lógó háj olyan nagyon...inkább mint megsülni az egyrészesben...Szőr, én még mindig a kozmetikusra esküszöm, epilátortól a csillagokat láttam, mikor kipróbáltam.

Anita,
vigyázz nagyon magatoktra, kérj segítséget ahol csak lehet.

Linda,
jó lehet Balcsinál lakni, így nem kell ülnöd a dugóban...

Gesztenye,
szájban turkálás ismerős :D sőt mostanában ütöget is. :D ja és néha olyan tudományosan elemeli a fejét, kicsit megpiszkálja majd elégedetten szpizik tovább :lol:

No, megvolt a hajnali nagy szellőztetés, jöhet a nappali forróság, készek vagyunk. Amúgy mi is 2x pancsizunk egy nap, az egy méter átmérőjű teknősben :lol: imádja.

Szép napokat Nektek:-)






Edi,

Beusa
Kép
beusa
 
 


Sziasztok,

Lanyok, ettol a melegtol van, hogy az en pici lanyom, este alig alszik el, vagy csak nem farad ki megfeleloen? Bar tegnap napkozben is alig aludt :(
De este 20-tol 22:15-ig altattam, hagytam sirni, jatszott...szenvedtunk... mire elaludt.

Kerdesek:ha furdes es szopi utan nem akar elaludni, akkor
-ha leteszem maszni, jatszani a padlora, akkor hamarabb kifarad (de a szobabol nem mehetek ki... ő a nagyszobaba menne, de oda nem engedem) Vegulis jol eljatszik a kisszobaban, aztan szol ha almos
Ezzel elrontom?
-de jatszhatna a kisagyban, vagy olvashatok is kozben verseket neki (szimplan versolvasas nalunk nincs) Ezt lehet felhomalyban, fenyben, zenelo forgonal... de kisagyban lassabban farad ki
-Ha sirni hagyom, ez szemetseg is szerintem, bar tegnap mar ott tartottam. Szoval akkor csak total behergelodik, ez nalunk nem hiszem hogy eredmenyre vezetne.

Tanacsaitokat, velemenyeket, ezekhezt valo hozzaszolasokat varom. Altatni cicin szoktam, regebben a cumi is jo volt bekajalas utan, de egy ideje ujra cici kell hozza.

És most mindenkinek aki a szőrszáltól sírva fakad :D
Nos, hogy hogyan nottem fel nem tom. Hajdanan borotvaltam a labam... kozmetikusra nem telt nagyon... Aztan nagyobb lettem, akkor megbaratkoztam a kozmetikussal.
Őszinten, nem tom milyen perverzitas ez, de mikor a meleg gyanta a labamra kerul, azt szeretem, az olyan ellazito erzes, aztan a huzogatasokat is tuleltem, sot hianyoznak :)
Viszont a kozmetikusom jol dolgozik, igy masikhoz sem szivesen megyek, ha ő nem tud fogadni... Viszont a baba ota allandoan lecsuszok rola.... és marad a hosszu nadrag.
Ezert sajnalt meg apa :D és igen, én az epilalast mint szortelenitest tudtam csak, és azt hittem az epilator a noi, kifejezetten noknek valo borotva. Csupan design miatt ;)
Nem tudtam, hogy sok kis csipesz eldugva egy kis kutyuben...

Lanyok, abszolut nem fajt!!!!! DE semennyire. És piros is csak egy oarar lett (?) ami tok jo :D Szoval lehet nekem bevalik.

Fentebb valahol mar irtam, hogy en naturista voltam regen, de eskuvoi ruhahoz kellett a honaljat is mentesiteni.... azt hittem ott halok meg. Áááááá, életetm legnagyobb fajdalmai azok voltak, a szules mellett, meg amikor eloszor kiszedtek a szemoldokom.


Mindenkinek jo nyaralast!
zi[/b]

KépKép
rizibizi
 
 


Hahóó

Rizi,sajna nem tudok neked jó tanáccsal szolgálni,nálunk Laura 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát.Fél 8-kor fürdés,majd kaja,aztán ágyikó,jóéjt puszi,integetés,szobából kijövés,ajtó behajtás :lol: Max negyed óra múlva mikor visszamegyek megnézni,addigra már alszik is.)totál ellenkező irányban :lol: )Nagy ritkán persze nálunk is van hogy nem kar egyből aludni ,akkor még fél óra játszás van engedélyezve,és leges-leges legkésőbb fél 9-kor alvás van :!:
Ha hagyod még egy kicsit játszani azzal nem rontod el,de szerintem fontos egyfajta rendszeresség is hogy a gyerek megszokja a napi ritmust.Persze az esti elalvás előtt már 3-4 óra játszás,mászás ,strandolás van mögötte,ennyi élmény után nincs gond az alvással.Nálunk ez nagyon bejött . :wink:

Beusa,már feltettem a nagy kérdést,reméltem hogy te esetleg tudod hol lehet a babának eü.-kártyát kérni.Mikor mentek nyaralni :?:

Képzeljétek,Laura is áll már,nagyon bátor,egyenlőre még csak akkor ha ott fekszem mellette a földön,akkor odamászik és feltornázza magát,persze billeg ide-oda de nagyon büszke a végére mikor sikerül.Egymás után többször s megismétli,majd lehuppan :lol:

Szőr.Jővő januárban elmegyek és kinyiratom az összeset lézerrel.Van epilátorom,már nem is fáj annyira,de sajna nem marad 6 hétig sima,még 2-ig se nagyon..... :shock: :? :cry: :wink: A gyantaszűz reklámot meg kinem állhatom,azoknak a csajoknak nem is szőrős a lábuk.Miért nem egy férfi lábán mutatják be :?: :!: :lol:

Tök fini jeges kávét iszom reggelente.Mokate ice frappé,instant,2 dl hideg tejbe kell beleönteni.A Pennyben vettem 12 darabos ,249 ft. :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?