Sziasztok!!
Komolyan csodállak titeket mennyit tudtok írni.
És nagyon aranyos pocakokat láttam!!!
Szívesen olvasgatnám is fórumot, de vagy olvasok, vagy írok, mert olyan sok alkalmam nincs, mert az én 1,5 éves Gergő fiam elég kevés dolgot enged csinálni. Utálja, ha leülök a gép elé, mert ugye nem vele foglalkozom. Így a tv-t is elég sokszor kikapcsolja.
Most alszik, de nem tudom meddig lesz időm olvasgatni.
Ja, rólam még egyszer annyit, 39 éves vagyok (szerintem itt rangidős köztetek, de azért remélem jöhetek!) egy 18 éves kamasz srác, egy 1,5 éves bébi, és egy 27 hetes pocaklakó anyucija, a családom az életem, férjemet imádom, egyébként 2004 októberében házasodtunk. Na majd folyt köv, elsőre ennyit rólam.
A hasleszorítót azt ajánlom ne vegyétek meg előre, mert fel kell próbálni, és ugye azt most nem lehet. Egyébként én is gyógyászati segédeszköz boltban vettem ilyen tépőzárasat, kb. 6000 volt, de két cég is forgalmaz ilyet, érdemes szétnézni.
A bugyis haskötő azért nem a legjobb, mert akkor abból többet kell venned, hacsak nem veszel alá még egy bugyit, de miért is vennél, ha már a haskötőn bugyi van….
DZsu! Ne keseredj el, fel a fejjel, biztos lesz megoldás. Én is paramami vagyok, de inkább nyaggasd az orvosokat, mert sokszor nem beszélnek világosan(sajnos)…
Ermoni! Küldtem privit, de lehet, hogy el se ment. Megkaptad?
A cukros mamiknak mennyi volt a cukor? Ne haragudjatok, nincs időm visszakeresni…..
Marek, aranyosak a dédik. Nekünk nem volt semmi segítségünk….pedig most is elkéne az őj babucinál. Talán annyi jó, hogy ha bútor kell, munkadíj nincs, csak anyagköltség, mert apa mindent megcsinál, mert asztalos a drágám! A 4D-s kép nagyoooooooooon édi!!!!
inkább írok egy köv.-t, mert aztán hosszú leszek!!!