Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na megyek, várom a vendégeket! Talán este, de nem bizti! Jók legyetek!

Kép
ermoni

Huu, most mondtak a hiradoban, hogy ma meg holnap egy havi eso-adag esik... :?
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is, csak ez a meleg kicsinál. Saját magamat nem viselem el, így mástól már elsem várom. :? :oops:

Timi:
júj, szegény Maja. :( Remélem rendeződik a dolog.

Andi hova tünt??
Vendég

szevasztok!
vagyok én, csak itt a gép előtt és nem a babaneten...
és nem is mentünk tegnap plázázni :P majd ma...
eddig meló volt ezerrel, most azonban végeztem és amúgy is elegem van... csinálok ebédet és pihenek.. ez a délutáni, shoppingolás előtti program...
azért még benézek egy picit...

Zsu, nem értem, h nem látod azt a hatalmas Bálint-kukit???? :shock: :shock: :wink:
cukifejű ő is, Marek... jól összehoztátok!!! :wink:

Kép
an°°di

alig tudtam levenni a szemem Marek hosszú ujjú ruhájáról... nem értem én ezt a nőt... :? :roll: :roll: csini, meg tetszik, meg minden, de jajj, miért v/tette fel???
engem is elért a hőguta... sajnos. pedig már azt hittem szélesebbek az ajkaim, a négercsöcs simán megvan (alakra nem színre).. de ezek szerint nem leszek afrikáner... kár.. már nem tudom érdemben léehűteni magam. folyamatosan melegem van, a gyerekek meg benn strandolnak 8)

Jutta, már a kép alapján is kicsike lesz az a lyány... :wink: :wink: :wink: ebbe a pocakba sztem max fél kilós gyerek fér el.. és jobb vagyok, mint a védőnőm, úgyhogy vigyázz!! :lol: :lol:
nem lesz Dorka miniatűr, ne féljél már! nem most szülünk még, nem? szeptember végéig nem csak behozza Jolka hihetetlenül (de tényleg!!! :shock: :shock: ) nagy babáját, de még le is hagyja, meglásd! :wink: és minél kisebb, annál könnyeb a Te dolgod cipelni őt.. ja, és hallgass Mónira és a nagymamámra: "majd megnő kinn!"

Kép
an°°di

Andi
hát ja a pici babák sokkal gyorsabban nőnek ide kint ez tény,Majszi 2-3 hónaposan úgy nézett ki ,mint egy pufifánk :-)

Andi
egész jól bírtad,hogy csak most sokalltál be a melegtől :-)

Hajni
hát énis remélem,

Figyu Marci már totál szobatiszta?kaki is bilibe wcbe megy?
Nálunk ost a pisi szinte mindig,csak ez a fránya kak ne lenne :-(

Móni
mikor kezdődik a kerti party 8kor? :-) előbb szerintem életveszély :-) bár ha van jó kis árnyékos hely az jó lehet.

Maja elaludt én bekajltam,csodás percek ezek :-)
És bent maradt a kúp,hát én még ilyet nem ..............
na mindegy ,majd felkel azt kezdődik előről a buli,király
Vendég

hehe, Timi, minek nem tud örülni az ember, mi? csak egy kis 'kínzás' kell, és máris szebb a világ, ha egy-két dolg a helyén van...

én pl. most nem.... kacsingat a kanapé... mennem kell ;)

még belesek, ha elköszönni is
:arrow:
horkhork

Kép
an°°di

no joccakát mindenkinek Majcinak, Andinak!
Timinek meg kellemes lazulást...

Timi, mi van... kúp bent és kaki nincs kint? és a kúp is bent maradt? :shock: vagy az ilyen kúpoknak idő kell? totál nem értek hozzá, atöbbi bölcsességet is csak tesőm 2 lánya miatt tudtam, mert náluk is hasonló volt a helyzet - de kúpot azért az anyjukra bíztam...

Jutta

KépKép
jutta

Hahó, vagyok én is, csak ugye mikor van a legtöbb meló? Nyaralás előtt fél nappal! Dolgozom ezerrel, nem tudom mikor leszek kész :evil: Már rég pakolni kellene, holnap reggel indulunk. Na azért se mérgelődöm, igenis jó lesz a nyaralás :wink:

Timi, nem lehet Maját megvesztegetni valamivel? Hogy mondjuk elviszed fagyizni, vagy kap valami apróságot, ha kakil egyet? Jó nevelési módszereim vannak, mi? Irjátok a tapasztalatlanságom számlájára.

Andi a kukit kivételesen láttam, csak a közte lévő részek homályosak nekem :lol: De lényeg a pofi és a kuki :lol:

Kis gyerek - nagy gyerek. Szerintetek mennyire lehet bizni az UH pontosságában? Már leirtam, azért ismétlek.
Múlt hét hétfőn 1050 g volt Panka, ezen a héten szerdán meg 1580 g. Hát ennyit erről :shock:

Timi, te meg fejezd be a kis poci pszichózist. A tesómnak a 9. hónapban akkora hasa volt, mint nekem kb az 5.-ben. Egyetlen terhes ruhát nem vett, kivéve egy gatyát, ezt komolyan mondom! Az összes cucca jó volt rá a végsőkig, és összesen 5 vagy 6 kg-t hizott. És 3400 g-os gyereke lett.

Ja, én Orsay párti vagyok. Az összes tunikám onnan van és mind nagyon szeretem! De most én is beújitottam egyet a Promodban a leárazáson :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta
csak azért adtam be neki a kúpot,hogy kakira ingereljem,ddig mindig kakilt tőle,most meg semmi :shock:

Zsu
áh Maja úgyfél a kakálástól ,mint Marek a rézfaszóbagótól.
Fagyiba biztos benne lenne,de nem kakilna

jó nyaralást nektek,ott biztos hűvősebb van :-)
Vendég

ja, Zsu... biztos félreolvastam... dehát ilyen melegben... :? :? :?
végig jók voltak rá a ruhái???? ez annyira hihetetlen. én már azokat is kinőttem, amik 2 hónapja még elég hosszúak voltak..
hogy mik vannak!!!
fejed fáj még?

a lazulásról csak annyit, h hiába minden... arra ábredtem, h folyik a fejemen a víz. pont mint az éjszaka..
arra gondoltam, h moziba megyünk aludni... hüje ötlet? 8) :roll:

és lassan el kell indlunom.. nem vagyunk normálisak... de nem tudok várni. és megőrülök itthon egyedül...
legalább az ujjaim lelappadtak... a bokám nem... mindegy..
elmegyek még egyszer zuhanyozni meg hajat vizezni... pfűűű :oops: :oops: :oops:

Kép
an°°di

ja, és igen, Zsu, klassz nyaralást!!!! addig már úgysem találkozunk! és vigyázz magadra és Pankára és pihenj sokat! és várunk az élménybeszámolóval persze ;)

Kép
an°°di

Pattogóbolhánk nagyon eltűnt

Rita
szereztem leírást a kendőhöz ,írd meg z emailcímedet ,hogy eltudjam küldeni :-)
Vendég

sok mindenki eltűnt...remélem, csak hűsölnek, nem belőlünk van elegük :?

én is eltűnök mára...
még este lehet.... nem tuti

csááá

Kép
an°°di

Timi, könyvajánló:
ha tetszett az afrikás trillógia, akkor ez is fog!
Sabine Kuegler: A dzsungel gyermeke
Megtörtént eset, Nepálban játszódik. Ott nő fel az írónő egy ottani törzsben, aztán elküldik Svájcba tanulni. A 2 világ ellentétét és a beilleszkedési nehézségeket mutatja be a könyv.
Nekem tetszett!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Mire én ide, addigra Ti el!
Lemondták a grillezést! Hát nem nagyon bánom! Majd kisütöm én a bepácolt husit és jó lesz a gyümi joghurt (én csináltam :wink: ) lefagyasztva fagyinak nekünk is!
Zsu! Ha még itt vagy, jó utat! És gondtalan pihenést! (És ahány uh, annyi adat!)
Timi! Van már eredmény? Remélem!

Kép
ermoni

Zsu:
jó utat, kellemes pihenést.

Timi:
Marci sem szobatiszta még, pisinél szinte mindig szól, kakinál nem. Ott van, h a bugyiban landol. :oops: De legalább akkor megmondja. Szval haladunk, de messze még a vég...

Uh:
én erre már nem adok. Szülés napján az uh gép 4860 g-ra saccolta a kölköt, este megszületett 3250 g-al. :lol: :lol: :lol:

Na, én is lépek, nem bírom mááá ezt a mai napot. :x
Vendég

Hajni, ez jó! Gondolom be voltál tojva, hogy egy 5 kilós gyereket kell megszülnöd :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, jó utat!!!

mindjárt írok hosszabban is, csak hátha még ezt látod!

Jutta

KépKép
jutta

na jó, akkor miért járunk UH-ra? Ez költői kérdés volt...

Jutta

KépKép
jutta

Hajni
mi pisivel nagyon frankón állunk :-)

Móni
eredmény nuku,most hozott apa aszaltszilvalevet ,nem adjuk fel :-)

lécci lécci küldjél eg kis olyan gyümisfagyisbigyótmeg pácolt husit :-) sali is van? az is jöhet :-)

anyós babalevest meg palacsintát csinált,a hátam közepére kívánom.

bláá ég a torkom,egy hős vagyok kitakarítottam a fürdőt :-)

Zsu
köszi a tippet,már rá is mozdultam,de vagy elkell adnom valmit vagy "használtat" keresek elsősorban,szerintem nekem is tetszeni fog :-)

vigyázz magatokra RELAX :wink:

Kép Ilyen boldog vagyok amikor a mamával beszélgetek :-)
Vendég

Vagyok még, csak holnap délelőtt indulunk, de még dolgozom meg pakolni kellene.
Most meg még be van szervezve egy program, találkozunk az erkélykorlátos brigáddal, hogy egyeztessünk egy utolsót. Hát ezt már nem kellett volna :x
Ti is jók legyetek, próbáljátok átvészelni a meleget.
Néztem egy előrejelzést a Wörth-i tó környékére jövő hétre, 26-28 fok lesz, az prima! :lol:

Rita tényleg jól eltűnt...csak nem....???

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, nekem jöhet a bableves palacsintával....hmmmm

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!! :lol:
Komolyan csodállak titeket mennyit tudtok írni.
:wink: És nagyon aranyos pocakokat láttam!!! :D :lol: :wink:
Szívesen olvasgatnám is fórumot, de vagy olvasok, vagy írok, mert olyan sok alkalmam nincs, mert az én 1,5 éves Gergő fiam elég kevés dolgot enged csinálni. Utálja, ha leülök a gép elé, mert ugye nem vele foglalkozom. Így a tv-t is elég sokszor kikapcsolja.
Most alszik, de nem tudom meddig lesz időm olvasgatni.

Ja, rólam még egyszer annyit, 39 éves vagyok (szerintem itt rangidős köztetek, de azért remélem jöhetek!) egy 18 éves kamasz srác, egy 1,5 éves bébi, és egy 27 hetes pocaklakó anyucija, a családom az életem, férjemet imádom, egyébként 2004 októberében házasodtunk. Na majd folyt köv, elsőre ennyit rólam.

A hasleszorítót azt ajánlom ne vegyétek meg előre, mert fel kell próbálni, és ugye azt most nem lehet. Egyébként én is gyógyászati segédeszköz boltban vettem ilyen tépőzárasat, kb. 6000 volt, de két cég is forgalmaz ilyet, érdemes szétnézni.
A bugyis haskötő azért nem a legjobb, mert akkor abból többet kell venned, hacsak nem veszel alá még egy bugyit, de miért is vennél, ha már a haskötőn bugyi van….

DZsu! Ne keseredj el, fel a fejjel, biztos lesz megoldás. Én is paramami vagyok, de inkább nyaggasd az orvosokat, mert sokszor nem beszélnek világosan(sajnos)…

Ermoni! Küldtem privit, de lehet, hogy el se ment. Megkaptad?
A cukros mamiknak mennyi volt a cukor? Ne haragudjatok, nincs időm visszakeresni…..
Marek, aranyosak a dédik. Nekünk nem volt semmi segítségünk….pedig most is elkéne az őj babucinál. Talán annyi jó, hogy ha bútor kell, munkadíj nincs, csak anyagköltség, mert apa mindent megcsinál, mert asztalos a drágám! A 4D-s kép nagyoooooooooon édi!!!!

inkább írok egy köv.-t, mert aztán hosszú leszek!!!
katherina

Ja...........ma voltunk 4D-n de sajnos nem lett belőle semmi. Az én picinyem kersztbe fekszik, az arcát meg két kezével, és két lábával takarta, pedig anyuci, apuci ott könyörgött neki, hogy mutassa meg magát, de nem akarta, csak húzta a lóbőrt. Annyit azért megtudtunk, hogy most 1,20 kg, ja és egy fotó van a lábicskóiról, azegyetlen fotó....
Majd talán legközelebb.....bár októberig már nem sok lehetőség lesz rá....

Lábicskós fotót is tennék, de nem tudom hogy kell méretet csökkenteni. Ti már nagyon rutinosak vagytok. ha valaki elárulja, felteszem.

húúúúúúúúúú most mennem kell...enyém Gergő gyerkőc felébredt!
puszi
katherina

Timi, ha egyszer elhozod Majcit vmi talira, akkor megzabáljuk!! :lol:

Rita még egyben, olvastam az aug. fórumot, na ott ma megindult a szülés vagy 3 csajnál! :shock:

Te jó Isten, utánuk mi leszönk soron... ők az utolsó nyári hónap...
De én még erre gondolni se akarok!!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Kat! Ment(ek) az e-mail(ek)! Jelezd, h megkaptad-e! Jó tanulmányozást! :wink: És ne légy berezelve!
Timi! A husiból és a fagyiból küldök! :wink: A salit pont akkor akartam összedobni, amikor telefonáltak, így az nincs hozzá! De gondolj hozzá egy kis bolgár salátát!
Jutta! Muti má' a pizsit!

Kép
ermoni

Móni
úgy olvastam,hogy bogár salátát :-)

jaja Jutta muti a pizsit :)

bizony lassan mi jövünk,hamar elmegy az a két hónap :-)

Kat
bocsi de azt tudjátok hogy mi a neme a babónak?jól kitolt veletek :-)
Vendég

Timi! Bogár saláta??? :lol: :lol: :lol:
Hát csajok, ugyan a meleg nem nyúvaszt ki, de folyamatosan álmos vagyok!
Jutta! Te nagyon ráérsz hallod-e! Az augusztusi topikot olvasod? Meg a szakirodalmat... Meg a horoszkópodat! Hát nincs otthon valami jó dvd vagy könyv? :wink: Meg ne stresszeljé má'! Én még várakozni akarok, nem szülni! :roll:

Kép
ermoni

Na, ha Ti is szunyáltok, akkor én is!
Jóccaka! :arrow:

Kép
ermoni

Halihó!!!

Máris itt....körbejártam Szegedet 40 fokban...nem vagyok normális, de meglepően jól bírtam, bár most nézem, hogy a lábam kicsit bedagadt... Votunk jó indiai vendéglőben ebédelni, Bálint még mindig bírja a fűszeres kaját.
Ja, és úgy néz ki holnap is megyünk. Valaki nyert Ghymes koncertre két jegyet és nem szereti...mi meg nagyon, úgyhogy megkaptuk. És a Dóm téren lesz a koncert....Szabadtéri Játékok...tök jóóóó :lol: :lol: :lol:

Visszaolvasok, megnézem mi volt ma.... :D

marek

Sziasztok!

Itt vagyok. Kicsit. Izzadok mint egy ló. Vagy nem is tudom. Eddíg semmi bajom nem volt. De. Elkezdtük a lakásátalakítást. A konyha romokban. A szoba romokban. Apa aranyos, mert csak ritkán hisztizik. Viszont itt van a mostohafiam, és a lányom. Ők igen is hisztisek. Meg tudom érteni őket. Szegények. Napközben nem engedem ki őket a kertbe, mert még árnyékban is hőgutát kapnak. A lakásban sem mehetnek most akárhova, mert mindenhol bútorok, por, szerszám stb. Ma voltam az utolsó uh-n és vérvételen. Kissé aggaszt, hogy 29 napom van csak, és még ajtókat kell falazni, és másik ajtókat kell vésni. :( Remélem A legkisebb ugrifüles benntmarad még 4 hetet. Addígra talán készen leszünk.

Timurr: privi ment.

Na puszi mindenkinek. :arrow:

Ja és a legjobb, hogy most kezdtem el vizesedni. A kentaur az ember felsőtestű ló alsótestű lény. Én az ember felsőtestű és vemhes elefánttestű lény vagyok. Kéne erre is valami fantázianév. :P :P Na megyek ellátom a családomat, mindenkit igénye szerint, aztán megpróbálok pihizni. Mindenkinek jó éjt. Majd megpróbálok valamikor normálisan visszaolvasni.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita!!!
A baba tudja, hogy neki jobb most odabent, úgyhogy gondolom ott is marad még négy hétig.

Andi
Azért vettem/tettem fel a ruhát, hogy megmutassam....bocs, hogy hosszú az ujja, nem akartam senkit megbotránkoztatni...
:lol: Most mondta az uram, hogy egy régi barátja meghívott minket a lakodalmába...két hét múlva lesz...fel vagyok dobva...imádom az ilyeneket....ráadásul egy másik bolygón lesz, Makó után egy kis faluban.... Szerintem ez a ruha pont jó lesz oda, addigra majd ideér a hűvös amit Niki küldött....

Na, ha senki, akkor én most lelépek, kicsit fárasztó volt ez a nap. Ja, és a védőnő hívott reggel, megkérdezte hogy vagyok, meg mondta, hogy ne mozduljak ki a lakásból, mondtam jó, most indulunk Szegedre ... :lol: akkor igyak sokat...de az meg nekem nem megy, különben is ki akar a Kárász utcán bepisilni :? Azért rendes volt, hogy így aggódik a kismamáiért.... :lol:

marek

Jó éjszakát mindenkinek!!! Holnap néha leszek, este megyünk....és most néztem, csak kilenckor kezdődik, hurrá!!! Addigra már csak 30 fok lesz!!! De nem a Dóm téren lesz...kit izgat.... :lol:

Andi elaludt a moziba, vagy mi ? :? :lol:

marek

Majszi kakált :-)
persze estiműsorral egybekötve,de kjött ,éljen :-)

Marek
rendi a védőnőd,az enyém eltűnt :-)

Rita
kitartást az átalakításokhoz,nem lehet egyszerű

elküldtem a mailt remélem okés lesz
Vendég

Móni, nyugi én se azt gondolam, hogy most azonnal, mondjuk 4-5 hét múlva az eleje, de szigorúan kiírt időpont szerinti sorrendben!

Mi még... hajaj! Végig nyomjuk a hőséget augusztusban is! Utána hűsölönk egyet szeptemberben pocival, és ha már jól lehültünk és MINDEN megvan (a gyerekek jó fejek megvárják az utsó bevásárlást is) no akkor! Így jó?

A pizsben akkora a seggem (világos rózsaszín az alja) hogy nem mutogatom nyílvános helyeken! Csak majd a kórházban, de tuti veszek köntöst is, mert ebből nem kisejlik a tundrabugyi, hanem a szabásmintája is levehető... :shock: :lol:

Éljen! Éljen Majci! Na legalább jól alukált, ma meg jól érbed! Nagyon gáz volt, vagy az ezernyi praktika azért a végén segített?

Marek, TE milyen aktív életet élsz! De jóóóóóó!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, te mikor kelsz? Nem tudsz aludni? Kidob az ágy? Rózsaszín alsó? :wink:
Marek!Jó Ghymes koncertet. Bár addig lehet, h még összefutunk!
Rita! Kár is lenne elaprózni! Mindent egyszerre! :lol: Azért óvatosan!
Andi! Milyen volt a pláza?
Zsu! Összepakoltál? Jó nyaralást!
Timi! Hurrá! :wink:

Kép
ermoni

Halihó!!!
Lehet, hogy a tegnap egy kicsit sok volt, mert ma nagyon kómás vagyok....
Aktív élet? Ez már nyugdíjas élet szerintem.... Bár most összejöttek a dolgok.
Tegnap ketten is megdicsértek az új ruhámban, úgyhogy lehet, hogy jó vásár volt.... :lol: Az út széli munkásoknak is tetszett, amikor mentünk át az úton és jött egy gyenge szellő...na ilyet már rég láttak... :oops:

marek

Móni
Hogy csináltad ezt a joghurtos jégkrémet??? Olyat még én is ehetnék...ugye?

marek

Marek! Ez a joghurtos cucc nagyon egyszerű és Te is eheted! És csak joghurt rajongóknak!
Vagy te csinálod (nekem van joghurt-készítő masinám), de amúgy meg vegyél probiotikus natúr joghurtot (én 8dl-1l szoktam csinálni) vágd tele gyümölccsel (de nagyon-nagyon sokkal), az enyém áfonyával(véletlenül volt a zöldésgesnél!) és őszibarackkal van tele... Édesítsd annyira, amennyire édesszájú vagy (édesítőszerrel!), és irány a fagyasztó! Néha nézz rá, keverd meg amikor nagyon kezd fagyni, hogy könnyebb legyen majd szedni!
Előnye: melegben olyan fini savanykás! A gyümölcsök nem szottyadtak benne! Egészséges, diabetikus!
Szóval ennyi! Nem egy nagy találmány, én tudom! De fini!

Kép
ermoni

sziasztok!
egyszerűáen csak nem volt kedvem leülni a gép elé tegnap este. kipurcantam teljesen... annyira jó volt a plázázás, h ma is megyünk... kihagyhatatlan, h 38 fokban nyomjuk ezerrel... már most vörös a fejem.. megyek is zuhanyozni...

Móni, ez a joghurt-csoda... nyammi.. én is csinálok egyet majd délután..

Marek, neked micsoda egy nagy büdös mázlid van: veszel egy csini ruhát, és utána meghívnak lakodalomba... velem miért mindig a fordított sorrendben történik? aztán meg rohangálok, mint a mérgezett egér, h fel tudjak venni vmit... :?
ügyes vagy! ;) Ghymes, ingyen? tökjó :D ű

Jutta, rakj fel képet elölről, hm?

Majának kitartást.. ja és Timinek is persze!!!! 8) 8)

na, el zuhany...

Kép
an°°di

Rita! nagyon szerencsétlen időpontot választottatok, de csak a meleg miatt. ami azonban biztos, h a melegfront egyetlen szülést nem indított még be, legalábbis én még egyről sem hallottam. ebből a szempontból tehát rettentő okosan kezdtetek neki a ház szétszedésének! azért ne hajtsd túl magad... Apuka pedig már mint pálmaleveles rabszolga is bizonyított, így nem is csodálkoztam, mikor írtad, micsoda angyali türelemmel végzi a dolgát! ;) csak így tovább!

Kat, az én zsömle/tejes cukrom 7.1 volt a cukroslöttyös 8.4. :? ja, és kéozeljéltek, a védőnőm szerint ez nem diabétesz :lol: :lol: :lol: eldöntöttem, h szeretni fogom. már ezért megéri. :wink:

Kép
an°°di

Andi!
És mi a fenét csináltok Ti a plázában? Elárulod? :roll:
A joghurtos cuccal tudom, h nem én találtam fel a spanyolviaszt! (Amúgy a cukros barátunk felesége csinált egyszer ilyesmit!) De legalább minimális tartósítószer van benne! És fini!
Tyű, nekem már most melegem van! Megyek én is a zuhany alá, aztán lassan bekapcsolom a klímát!

Kép
ermoni

mitmit??? 8) 8) plázázunk persze
:wink:
nem is plázában voltunk, hanem ikeában. a program: pisi, sétálgatás, kanapénézegetés (ti ott vettetek végül, Móni?), méricskélés, huzatcsekkolás, kaja, pisi, ajándékkütyü-vásárlás, t9öbbszörös csalódás, mert csak az nincs, ami nekünk tényleg kellene, pénztár, nyűglődés, fizetés, hazakocsikázás..

a kajaötletek és a spanyolviasz témában, azt hiszem, Stahl Juditkánál lentebb süllyedni asszem nem lehet :evil: Te legalább bevállalod az ötletlopást...khmkhm...ő meg ugye...

hehe, Apuka elaldut a fürdőkádban :D

Kép
an°°di

Hali,

Móni nem tudom mi van velem, de reggel 6-ra mindig felkelek, és nemis mindig Panka kelt... főleg mióta nem dolgozom és egész nap itthon döglöm, lehet, hogy azért mert napközben is néha szunyálok...

No mind1, fáradt nem vagyok, reggel megnézem a Napkeltét és utána várom, hogy Apuka felkeljen...
Szegénykém, tegnap ellenprzésük volt és vmi APEH-es vagy hasonló állatfajta este 8-ig finnyogtatta őket...
Ez vmi egyesületi cucc volt (nyertek pályázati pénzt) csak azt nem tudom, hogy meddig tatott volna ha nem 2 okleveles adószakértő és közgazdász az "ügyfél", vagy pont ezért gondolták, hogy na akkor ezeket jól megszivatjuk? :twisted:
Mivel Pécsen volt,még haza is kellett jönnie...

Jutta

KépKép
jutta

Móni
Ez tök jó...de én nem teszek bele édesítőszert, mert akkor megint rosszul leszek egész nap....ne is vagyok édesszájú már legalább egy hónapja :lol:

Andi
Ezt te mázlinak nevezed, hogy mehetek lakodalomba 200 tök idegen ember közé a világ végére??? Se a vőlegényt, se a menyasszonyt nem ismerem... :shock: Az ilyen mázlit én meghagynám másnak. Gyűlölöm a lakodalmakat..., de ezt már leírtam... Mondjuk az mázli, hogy nem kell azon agyalnom, hogy mit vegyek fel...lehet, hogy inkább erre gondoltál? Ennyi szerencse meg kell az ember nem túl szerencsés életébe...és anyukám most vett egy csini Batz papucsot, pont lakodalomba való(na jó, annyira nem, de mást meg nem vagyok hajlandó...), biztos kölcsönadja...

Mit csináltok a plázában...? Csak hűsöltök? Az mondjuk nem hülyeség...

marek

Andi
Nem találtátok meg az ottfelejtett cuccainkat???

marek

nem abban voltunk, de ma megnézem... írd meg a pontos listát... de gyorsan, mert a víziszüörny felébredt és lassan elindulunk! :D :wink:

különben is mivanmááá'?? egy héten egyszer elmegyek boltba és már plázacicává avanzsáltam :evil: :twisted: ??? nem értelek benneteket, komolyan...

Jutta, tényleg álmos vagy még... :lol: :lol: Panka????? lopkodjuk a névötleteket?? :twisted: :shock: 8)
:wink: :wink:

ja, és igen, Marek a ruhavásárlási mizériában gondoltalak szerencsének... lagzi.. jajj, ne...többet se... én olyan jól elvagyok lakodalmas nóta nélkül. van olyan, h egy egész nap is eltelik úgy, h nem gondolok rá....
de laglább akkor már talán nem ilyen hőség lesz...azisjó

Kép
an°°di

na, mi léptünk..
benézünk az elefáni diszkontba is http://bababolt.echt.hu/, mert az ikresek azt mondták, jó árak vannak, és van 10% kedvezményre jogosító ikerkártya... :wink: tyűű :wink: majd elisszuk, amit megspórolunk... hehe
jók legyetek!

Kép
an°°di

Lakodalmas nóta...erre még nem is gondoltam...most megint rémálmaim lesznek :evil:
Ha tudnám, hogy miket hagytunk ott.... :? Legyenek vele boldogok...gondolom már visszarakták a polcra....az ilyen hülyékből élnek az üzletek, nem tudtad?
Na megyek zöldségboltozni...pláza nálunk nincs...de a zöldségboltban is van klíma... :lol:

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?