Sajnos nekem meg kell válnom tőletek!
Holnap kell befeküdnöm a kórházba, és megszakítják a terhességet. Megcsinálták a genetikai uhut, meg vért is vettek és 15.000 hormon érték helyett 700.000-et mértek!!!!!
Tehát 100%, hogy előbb-utóbb beteg lesz a baba. Pedig most még egészséges! Nagyon sokat sírtunk ma apával, egymásban próbáljuk tartani a lelket. A holnapi nap szörnyű lesz, és utána minimum fél-egy évig NEM PRÓBÁLKOZHATUNK, amíg ez a hormon teljesen ki nem ürül a szervezetemből. Hormon kezelést is kell majd kapnom, pedig alapból totál egészséges vagyok. De hogy még tetézzem, ma közölték velem, hogy ennek a MOLA TERHESSÉGNEK az a szövődménye, hogy rossz indulatúvá válik, és a daganat átterjedhet a tüdőre. Szóval egy kromoszóma hibás terhességtől simán tüdőrák gyanús lehetek. Szóval, ha a környezetetekben hallotok MOLA terhességről, senkit ne bíztassatok semmi jóval. Amúgy azt mondta a doki, hogy annak ellenére, hogy nincs a köztudatban, nagyon gyakran előfordul, és nem lehet kivédeni, bárkinél előjöhet, és előtte-után simán egészséges gyermek születhet.
Pedig ma láttam először kalimpálni, és akkor mondta meg a genetikus, hogy ne tartsuk meg. Úgy bőgtem, mint a záporeső, a könnyeimtől alig találtam ki a rendelőből, mert nem láttam, persze mindenki döbben tcsöndben nézte végig.
Leveszem a vonalzót is, majd Boeskéén látom, hol tartanánk mi is
REMÉLEM MINDANNYIAN EGÉSZSÉGES BABÁT FOGTOK KIHORDANI. Nekünk ez még minimum 1.5 év optimális esetben
Remélem nem fog nagyon fájni a beavatkozás. A lelekem csak akkor fog begyógyulni, ha megszületik egy egészséges baba.
Arra gondoltunk, hogy megkérdezzük, kisfiú vagy kislány lett volna. Lehet, hogy bizarr, de minket megnyugtatna egy kicsit, és nem tudom megmagyarázni, hogy miért. Persze nem fogunk nevet adni neki meg ilyesmi, de a róla készült képeket, meg a pozitív tesztet megőrzöm.
Azt hiszem a következő babát egészen másképp, sokkal inkább félve, csodaként fogjuk várni.
Búcsúzom tőletek (azért majd még olvasgatlak titeket nosztalgiából)
MINDENKI NAGYON VIGYÁZZON "MÁSODMAGATOKRA"
Boo