Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Boo: drukk megy. Én nem tudok semmit erről, de nagyon fontos, hogy higgy abban, hogy minden úgy van, ahogy lennie kell. Ha a baba győz akkor úgy kell legyen, ha a lepény akkor úgy. Nagyon szorítok és bízom benne, hogy a babának kell győznie!

Jadika: sztem senki nem ítél el emiatt, én nem. Lakni és enni muszáj és ha ezeket nem tudtad volna biztosítani akkor felelőtlenség lett volna szülnöd.

Kalitka: nagyon - nagy szeretettel üdvözöllek közöttünk! Köszönöm a történetedet is! Teljesen megértelek, én érzelmileg ugyanott járok mint te, sajnos. A férjemmel nekem is kiüresedett a házasságom, pedig csak 3 éve házasodtunk össze. Én akartam a tesót, mert nem akartam, hogy Boti egyke legyen (én az voltam 12,5 éves koromig és nagyon sok hátrányom volt belőle). És bizony én megmondtam a férjemnek, hogy ha nem képes engem szeretni és önmagán túllépni végre akkor két gyere ide-oda én elválok tőle. Mondjuk nekem más a helyzetem szociálisan mert jó a családi hátterem, sok segítsgéem van és a körülményekhez képest jó a jövedelmem (most visszavettek táppénzre).
De én sem bírok szeretet nélkül élni, lehet túl önző vagyok, de nekem a gyerek úgymond nem elég. A gyerektől egészen mást kapok és adok mint egy férfitől.
A házasságba te nem hoztál semmennyi vagyont? sztem beszélj egy válóperes ügyvéddel, hogy ha el szeretnél válni az adott szituban akkor mik a kilátásaid. Valahol lakni meg enni muszáj. A babát ne bánd, meglátod majd, hogy életed legjobb döntése volt. És ne felejtsd, hogy véletelenek nincsenek. A gyerek nem tartja össze azt ami nem összetartozó, ne hibáztasd a férjed , még ha direkt is csinálta ezt. Tudod milyen kicsi az esélye, hogy elsőre terhes legyen egy nő? Nagyon. Szóval a babád nem véletlenül van , ennek így kellett lennie. Ki tudja? Lehet ő lesz a következő nagy tudós v . orvos?

Én voltam tegnap a saját dokimmal UH-n megnéztük a bébikét. Nagyon aktív volt, simán zavarja ha baszkurálják a géppel, úgyhogy vadul ficánkolt meg szopizta az ujját meg integetett, volt minden. Orr megvan, nyaki redő még mindig kicsi, gerinc okés, szív okés. Kép még nincsen mert amit a géppel sináltunk az valami relytéjes módon nem sikerült, amit meg a telefonnal azt még nem tudjuk letölteni, azon küzd a férjem.

Gyerekem nem egyszerű hőháztartással bír, egyrészt ő a 40 fokban sem izzad (régen én is ilyen voltam, a terhességek óta már izzadok) , másrészt tegnap délelőtt fázott!!! és melegítő nacit kellett ráadjak. Kéééész :)

Norma

Kép
Kép
normajeane
 
 


Boo!

Ne keseredj el! Ha elsőre nemis úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnéd majd sikerül 2x, vagy 3x de biztos sikerülni fog. A szomszéd csajszinak sajna 3 ilyen terhessége volt , már ott tartottak, hogy lombikkal segítenek neki mire véletlenül megint teherbe esett.Nagyon megvoltak ilyedve de megszületett az egészséges fia, 14 hónappal rá pedig egy gyönyörű okos kislánynak adott életett.
jadika
 
 


Sziasztok!

Olyan szomorú dolgok vannak most a topikban, hogy belesajdul a szívem. :cry: Először Kalitka története, aztán meg Boo....

Kalitka: én nem tudok neked okosat írni, mert nem voltam még soha ilyen helyzetben. Egy ismerősről tudok, aki szakított a párjával, amikor 4 hónapos terhes volt, megszülte a babát, mert nagyon szeretett volna gyereket, és a mai napig rettenetesen boldogok ketten. DE ott nem volt szülői nyomás,sőt őt minden döntésében támogatta a saját családja, az egisztenciális helyzete több volt, mint stabil, és őt az idő is szorította, mert már elmúlt 34 és úgy gondolta, hogy neki ez az utolsó esélye a gyerekre.
Talán igaza van Blongyinak, hogy jobb lenne, ha nem lenne baba, mert akkor könnyebb lenne elhagyni a férjedet, az a módszer, amivel kijátszott undorító és felháborító :evil: , de nem tudnám neked tiszta szívvel ezt javasolni:( Bárcsak segíthetnénk neked!
Vörösbegynek igaza van, fiatal vagy még te is, van esélyed IGAZI boldogságra! Babával is!!!

Vörösbegy: gondolok rátok! Állítólag tényleg nem fájdalmas vizsgálat és közben végig nézik uh-on, hogy minden rendben legyen. Pihenj sokat utána!!!!

Boo: én is azt mondom, hogy ne adjátok fel a reményt! Nem lehet ezt valahogy közben orvosolni?? Hiszen a baba láthatóan jól van!!?
Írj,hogy mit mondott a genetikus!! Szorítok neked nagyon!


Norma: nagyon cuki lehetett a kis aktív poronty!! Én ilyenkor mindig bőgni tudnék örömömben, hogy látom milyen édes, hogy jól van, stb. Biztosan a hormonok miatt van, mert egyébként én nem vagyok egy elérzékenyülős fajta:) Boti nem semmi ezzel a melegítős sztorival :D

Én éjszaka alig aludtam, olyan melegem volt, tuti, hogy az egész hétvégén vízparton fogom tölteni!!

KépKép
Kép
sagi1
 
 

 
 

Vörösbegy túl van rajta.. de bizti jönni fog valamikor.. Bár most szigorú fekvés van...
De túl van rajta, sajna nem volt valami kellemes... de MINDEN RENDBEN LESZ!!!!
(csak gondoltam szólok nektek) :roll:
Vendég
 


Jajj Boo! Annyira drukkolok, hogy vmi jót mondjanak az orvosok. Komolyan mondom, hogy még a könnyem is kicsordult:( Nagyon-nagyon remélem, hogy tudnak erre majd vmi megoldást találni. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ne lenne vmi ami megállítaná ezt a folyamatot!

Vörösöbegy! Neked is szorítok! Remélem, hogy minden rendben lesz és tényleg nem lesz fájdalmas a dolog.

Kalitka: nagyon nehéz döntés előtt állsz, de biztos vagyok benne, hogy a baba később csak örömet fog szerezni neked. Nagyon felelősségteljes gondolat, hogy esetleg az apánál hagyd,mert ott jobb körülmények várnak a kicsire, de azt gondolom, hogy abban a pillanatban majd mikor megszületik a kis csöppséged meg fogod magad gondolni és nem fogod tudni elengedni a babát:( Nem tudom, hogy mi lenne a jó megoldás és iszonyatosan, nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Próbálj otthon nyugodt lenni és gondokozz, mérlegelj még van időd!!! Biztos kihült már teljesen ez a kapcsolat?? Mitől romlott meg? Nem lehet már megbeszélni és változtatni a dolgokon?

bingii
 
 


Pöttye!

Tényleg?? Dokik mit mondtak neki????
Jajj szegény, most biztosan nagyon kimerült:(

bingii
 
 


De jó,hogy írtál Pöttye! :D Most biztosan pihikél, remélem az aggodalom anyira nem veti szét :( Nem akarok mártírt játszani, de úgy érzem,hogy nekem van a legnagyobb rizikóm, és egyben örülök, hogy Vörösbegynek és Lafeadnek megnyugtató eredményei lesznek.

Tudjátok, ahogyan olvasom hozzászólásokat úgy örülök, hogy ennyire együttérző a csapat. Tuti, hogy nekem is nagyon jól fog esni, hogy drukkoltok nekem :lol: Bár én már majd csak 01-én fekszem be, 02-án szúrnak :shock:
Vendég
 


Blongyinka, veled sem lesz semmi!!!!!!!Egyikünkkel sem!!!!!!!!Minden rendben lesz mindannyiunkkal!!!!!!!!Ugye????

Vörösbegynek add át drága Pöttye jókívánságainkat és azt, hogy szorítunk neki!!!!!
Vendég
 


Norma! Gratulálok, legalább te jó hírrel jöttél ma. Nálunk is iszonyú a hőség, csak az éltet hogy szombaton már a tengerben fogok ülni.

Kalitka! Üdv köztünk, nagy okosságot én sem tudok most írni, mint örülj a kisbabának és majd ha megszületett meglátod. Nézz körül más topikokban, hogy vannak akik hány éve szeretnének és nem jön össze nekik, szerintem még cserélnének is veled, csak hogy legyen kisbabájuk. Kitartás!

Boo! Mikor mész vissza az orvoshoz?

Kép
barbi5
 
 


El is küldtem neki egy SMS-t a nevetekben. :oops:

Nem tudok egyébként többet, csak hogy nem volt valami kellemes... Nem akartam őt telefonnal zavarni, biztosan pihenni szeretne. Remélem mihamarabb fog jelentkezni.

Rendben lesz minden...

De szegény boo... Rajta nem tudok napirendre térni. Olvastam jópár dolgot erről a dolgoról. És annyira sajnálom. De nem szabad feladni a reményt.!!!!!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Régen jelentkeztem és most elég sokmindent kellett visszaolvasnom, hogy tudjam mik történtek.

Előszöris jól vagyunk, de sajna nincs minden rendben. A dokim a 12. heti UH után kiírt táppénzre és sokat kell pihennem. A babával is minden rendben volt és én is jól vagyok, de a "a méhlepény kissé rálóg a belső méhszájra". Ahogy a doki magyarázta ez azért gond, mert nincs így a méhlepénynek alátámasztása és leszakadhat, bevérezhetek. Lekopogom, eddig egy csepp vérzés sem volt. Nagyon el voltunk kenődve a vizsgálat után, de most már jól vagyunk, úgy állunk hozzá, hogy nem lesz baj, mert nem lehet. Ez kissé homokba dugós taktika, de nem akarok most semmi rosszra gondolni. Aug 6-án kell visszamenni a dokihoz, akkor lesz az újabb UH és meglátjuk rendeződtek-e a dolgok.
Hallottatok már valakiről hasonló problémával? eddig nem mertem utánna kérdezni, de ha tudtok infókat erről lécci írjatok.

Géndiagnosztikai vizsgálatok: olvastam, hogy többen is voltatok az Istenhegyi úton, minket is elküldött a doki és integrált tesztet csináltatott, csak jövhéten lesz a második vérvétel és aug 3-án tudom meg az eredményt. Nem tudom mit gondoltok róla, de nekem is üzleties dolognak tűnik ez az egész, megcsináltatják pluszpénzért, de a negatív eredményeknél sem lehetsz nyugott, mert ugye van néma hibaszázalék, hogy álnegatív eredmény lesz....
Mi még 35 alatt vagyunk, nincs a családban olyan betegség, ami indokolttá tette volna, de azért elmentünk....

Képzeljétek, jövhéten leszek 4 hónapos, hihetetlen, hogy telik az idő, mindjárt túl leszünk a babavárás felén... Érdekes módon eddig nem voltam hányós, csak elvétve volt délutáni émelygés, mostanában viszont szinte minden délután hányingerem van, lehet csak a meleg miatt. Róka eddig még nem volt, úgy tűnik most pótolom be, ami az elején kimaradt rosszullét.

Mindenkinek minden jót és kitartást a nagy melegben!!!
Üdv
Ildi
palildiko
 
 


Ildi, annyira sajnálom, de sztem nem homokbadugós taktika, igenis jó, hogy így álltok hozzá!!!!!!!!!Pihizzél sokat!
Émelygés inkább a melgetől van sztem.
Vendég
 


Vörösbegy: remek, hogy legalább túl vagy rajta! Majd írd meg milyen volt, ha úgy érzed magad!

Blongyinka: az a legszörnyűbb, hogy még 2-áig várnod kell, és addig majd jár az agyad... Remélem, hogy Vörösbegy (biztosan) jó eredménye majd téged is megnyugtat valamelyest!

Ildi: szerintem is jól gondolkodsz, így biztosan nem is lesz komplikáció! Fő a pozitív gondokodás!++++++++++++:)

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Sziasztok!

Én eddig csak olyanról hallottam, hogy a belső méhszájnál tapadt meg a méh lepény. Emiatt sokat volt kórházba. Én már csak akkor találkoztam vele mikor szülni jött.




Kép

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Ildi: én is most kezdtem el délutánonkénk émelyegni.
És sajna nekem sincs róka, pedig utána sokkal jobb! Vagyis két tapasztalatom volt eddig.

Istenhegyi út/vizsgálatok: lehet, hogy elítéltek, de kezdetben gondolkodtam én is, de aztán már nem szeretnék menni. Ha megkérdezném a dokit, tuti azt mondaná, hogy fölösleges. Amúgy engem nem nyugtatna meg az eredmény, mert tudom, hogy amit szűrnek, azon kívül még egy csomó minden lehetséges... Ha pedig valami gázt állapítanának meg - hát. Szerintem Vörösbegy és Blongyi is a biopszia után jó eredményekkel fog visszaállni közénk, és ez az egész akkora nagy testi és lelki megpróbáltatás.
Én bízom a dokimban - ő a nőgyogyó, ő az uh-s, ő a magán... jó
doki és ő a főorvas, gondolom nem véletlenül. Így azt hiszem, ha bármi furát látott volna, akkor sikít. De eddig megdícsérte az erdményeim. (ja és hiszek abban a qrva gravidában is!)
Én 30-án megyek uh-ra. Már alig várom, hogy láthassam végre a kis nyuszit! És most az uram is láthatja majd "élőben". Már alig várom, hogy együtt legyen a család!
Lehet, hogy valaki úgy gondolja, hogy jobb félni, mint megijedni, ezért csináltatja meg a vizsgálatot, de én már nem bízok benne.

Gondoljátok, hogy lehet, hogy ott azt mondanák, hogy x% hogy beteg a babám?
konkri
 
 


Jadika: köszi:))) Remélem mi is szülünk. Köszi mindenkinek a biztatást, nagyon jól esik.

Olvastam a csíkokról, hogy nem rég az volt a téma. Én is rossman-os olajat használok, meg nagyon javasolták az avonos terhességi csík ellenit. A biztonság kedvéért veszek, oszt majd meglátjuk segít-e.

Pocakkal hogy álltok??
Mint mondtam jövhéten leszünk 4 hónaposak.
Eddig is volt úszógumim és szerintem még most is csak az látszik, csak mintha kissé kijjebb jött volna, semmi babapocak.
Tudom, hogy ez egyéntől is függő, de nektek látszik már valami??

Konkri: mi is gondolkodtunk ezen az istenheygi viszgálaton, hogy nem megyünk el. A védőnő meg is kérdezte, hogy minek csináltatjuk??
palildiko
 
 


Ildi: szerintem a pocak attól is függ, hogy ki hogy viseli. Én úgy gondolom, hogy elmegy hájnak, mert tudom, hogy volt, de mások már látják a babát is, úgy hogy ez megvígasztal :)
És te most mész az Istenhegyire?

Csajok, a múltkor megdummáltuk a csíkokat, a szőrt... most nekem is van egy kínos kérdésem: aranyér...
Szóval aki szült már az biztos tudja, hogy mennyire gáz, vagy nem. Tulajdonkép azt se tudom, hogy hogy néz ki (az enyémen kívül) :) de nem is szeretném. De abban se vagyok biztos, hogy nekem az aranyér, vagy csak bőr? Szóval mi a problémás aranyér? Mi van a gát metszés és szakadáskor? Én szülni szeretnék.
És mi van a beöntéssel?
konkri
 
 


Konkri!


Tök jó hogy nemcsak én gondolom így a dolgokat. Szereintem ha valaki végig stresszeli az egész terhességet az nem jó.
Néha én is félek, de én amiatt félek,hogy milyen nehezen jött össze a dolog. Volt 2 méhenkívüli terhességem 8 hónap eltéréssel, utána elkezdtünk lombik programra járni mire megállapították hogy mindketten alkalmasok vgyun a programra megint eltelt kb 8 hónap.Utána jöttek a ciszták és nem tudták megmondani hogy mitől van és hogy mikor múlik el. Már megint majdnem megmütöttek de eljött a mi pillanatunk áprilisban.Végre el lehetett kezdeni a torturát. Nem a beavatkozásoktól félek hanem ha most elveszíteném a babákat mikor leszek megint alkalmas megit a beültetésre?
De próbálok nem erre gondolni, s mostanában elég jól sikerül mert vagy másfél hete nem volt barnázásom Majd igazából 30.-án nyugszom meg mert akkor kell mennem UH-ra.
Kép

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Konkri: szerintem minden normális, első szülő nőnél felmerülnek ezek a kérdések. Hála az égnek erre is vannak nagyon jó topikok a babanet társalgójában, szülés címszó alatt keresd. Én már az összes szüléstörténetet végigolvastam, van jó is, rossz is, de legalább már van valami képem arról, hogy miként megy végbe a dolog.
Gátmetszés, gátvédelem fórumokat is lehet találni, javaslom nézz szét, bizti találsz valamit az aranyérről is!!

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Hát az az igazság, hogy két dologtól félek:
1. hogy el ne veszítsem.
2. hogy egészséges legyen.
A sorrend a gondolataimtól változik :) :(

De ma haza megyek és este kipróbálom azt az alfábamenős valamit. :) Azt megdumálom vele, hogy mi legyen, mit hogy csináljon.

Norma: a tesós dolog: két húgom van 5-5 év eltéréssel, és úgy imádom őket! Beleőrülnék, ha nem lennének.
konkri
 
 


Sziasztok Lányok!!

Én is csatlakoznék hozzátok, ha nem bánjátok!! Mi a kistesót várjuk 2év 3hó korkülönbség lesz!
Hiába második én is minden vizsgálatra, (már amennyi eddig volt) parázva megyek, az elején mindkét terhesség nehezen indult, Annával ellapuló képletet láttak, ami még bármi lehet :?: , kistesóval feszült a hasam és mensis érzésem volt, ami a védőnő szerint azt jelenti, hogy gondolkozik a szervezet, hogy megtartsa e, utána para és alig mertem örülni, pedig az elején lehet csak igazán, amikor kiderül a nagy hír :D

Szóval szerintem mindenki nagyon aggódik, hogy egészséges legyen, engem most sem érdekel az, hogy kisfiú vagy kislány, bánom is én csak ép és egészséges legyen, ez a lényeg!!Bár a pozitív hozzáállás az mindig jobb!! :D

Kép, Kép
nemen
 
 


sziasztok!

itthon vagyunk, Ákos 1 percre engedett ide a géphez :o
a vizsgálatot ki lehetett bírni, de nem volt leányálom...változó, van aki röhögve jött ki, van aki zokogva, én a kettő között...
viszont a lényeg: a genetikus ismerős kitett magáért...a kezemben van egy kinyomtatott géntérkép, amiből rohadtól nem értek semmit, de a lényeg, hogy EGÉSZSÉGES KISFIUNK LESZ! Pötty már keresi a kék kiscipőt, amit szombaton Ákos megkap a szülinapjára...én még próbálom átkódolni az agyam, mert biztos voltam a kislányban :lol: Lényeg az első szó, hogy egészséges!
Nem fér bele az időmbe a visszaolvasás, Pötty mondta, hogy drukkoltatok, köszönöm mindenkinek!
Megyek pihenni, holnap talán kapok 2 percet!
Blogyinka minden rendben lesz NÁlatok is!!!!!

puszi, jó éjt!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Vörösbegy! A sírással küszködöm, és örömömben! :D :D :D :D :D
Nagyon boldog vagyok, örülök. Olyan szeretet töltött el, őrület.
Pihizz nagyokat, pusszantás nektek!
Vendég
 


Sajnos nekem meg kell válnom tőletek!

Holnap kell befeküdnöm a kórházba, és megszakítják a terhességet. Megcsinálták a genetikai uhut, meg vért is vettek és 15.000 hormon érték helyett 700.000-et mértek!!!!!
Tehát 100%, hogy előbb-utóbb beteg lesz a baba. Pedig most még egészséges! Nagyon sokat sírtunk ma apával, egymásban próbáljuk tartani a lelket. A holnapi nap szörnyű lesz, és utána minimum fél-egy évig NEM PRÓBÁLKOZHATUNK, amíg ez a hormon teljesen ki nem ürül a szervezetemből. Hormon kezelést is kell majd kapnom, pedig alapból totál egészséges vagyok. De hogy még tetézzem, ma közölték velem, hogy ennek a MOLA TERHESSÉGNEK az a szövődménye, hogy rossz indulatúvá válik, és a daganat átterjedhet a tüdőre. Szóval egy kromoszóma hibás terhességtől simán tüdőrák gyanús lehetek. Szóval, ha a környezetetekben hallotok MOLA terhességről, senkit ne bíztassatok semmi jóval. Amúgy azt mondta a doki, hogy annak ellenére, hogy nincs a köztudatban, nagyon gyakran előfordul, és nem lehet kivédeni, bárkinél előjöhet, és előtte-után simán egészséges gyermek születhet.
Pedig ma láttam először kalimpálni, és akkor mondta meg a genetikus, hogy ne tartsuk meg. Úgy bőgtem, mint a záporeső, a könnyeimtől alig találtam ki a rendelőből, mert nem láttam, persze mindenki döbben tcsöndben nézte végig.

Leveszem a vonalzót is, majd Boeskéén látom, hol tartanánk mi is :(
REMÉLEM MINDANNYIAN EGÉSZSÉGES BABÁT FOGTOK KIHORDANI. Nekünk ez még minimum 1.5 év optimális esetben :(

Remélem nem fog nagyon fájni a beavatkozás. A lelekem csak akkor fog begyógyulni, ha megszületik egy egészséges baba.
Arra gondoltunk, hogy megkérdezzük, kisfiú vagy kislány lett volna. Lehet, hogy bizarr, de minket megnyugtatna egy kicsit, és nem tudom megmagyarázni, hogy miért. Persze nem fogunk nevet adni neki meg ilyesmi, de a róla készült képeket, meg a pozitív tesztet megőrzöm.
Azt hiszem a következő babát egészen másképp, sokkal inkább félve, csodaként fogjuk várni.

Búcsúzom tőletek (azért majd még olvasgatlak titeket nosztalgiából)
MINDENKI NAGYON VIGYÁZZON "MÁSODMAGATOKRA"

Boo

KépKép

KépKép
boo
 
 


Boo, ez annyira szörnyű!Nagyon sajnálom!Katasztrófa.

Vörösbegy, Nektek pedig szívből örülök!
Vendég
 


Boo!
Szívemből együtt érzek Veletek! :cry: Azt hiszem,hogy igazán okos, vígasztaló szavakat nem is lehet ekkor mondani. Az idő is hosszúnak tűnhet mire újra lehet próbálkozni, de első a Te egészséged! Testileg-lelkileg. Utána jöhet az újabb baba.
Azt hiszem a sírás maradna nekem .

Tudjátok , azért hány alkoholista, kábszeres meg miegymás felelőtlenül szexel,és terhes lesz, aztán meg megszülik az egészséges babákat.
Aki meg szerettel, gondoskodással várja, annak beleszól a "nagybetűs".
Vendég
 


Blongyinka, ez mindig igaz lesz, mert hát nézd meg más apektusból, sohasem azzal lesz baj, aki részegen vezet....
Vendég
 


Sziasztok!

Boo:
Nagy szomorúsággal olvastam mi történt!Sajnálom! :cry: Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked!

mazsolasyl
 
 


Vörösbegy:
Örülök,hogy Nálatok minden rendben van!Próbálj minél többet pihizni!


Blongyika:
Nyugodj meg,ne idegeskedj,drukkolok/drukkolunk Nektek!

mazsolasyl
 
 


Jó reggelt, már akinek...

Boo, iszonyúan sajnálom és teljesen átérzem!
konkri
 
 


Boo:

Nem tudok szavak keresni ahhoz, hogy elmondjam mennyire sajnálom az egészet!
Tegnap én is utánaolvastam a MOLA terhességnek. Nem sok bíztatót olvastam, de az elrákosodástól ne félj kérlek, csak nagyon ritkán jön elő.
http://www.babanet.hu/faq/tervet09.php


Fájó szívvel gondolok rád, így ismeretlenül is, hiszen ez tényleg váratlan arculcsapás volt az élettől.
Tanács nincsen. Csak annyi, hogy szeressétek egymást nagyon-nagyon, kapaszkodjatok össze ebben a tragédiában is.
Bízzál az orvosodban, hoyg segíteni fog, és miután minden eredményed negatív lesz, újult erővel belevághattok a baabvárásba. Felügyelet mellett.

Nagyon-nagyon sajnálom, teli van könnyel a szemem.. mert hol csudajó híreket kapunk, hol együtt sírunk a másikkal..

"Egy gyermekért azt adjuk, ami mindenél drágább ezen a földön: a szeretetünket, az életünket."

(Helen Thomson)

Vigyázz nagyon magadra, magatokra... és kérlek, jelentkezz később.

Nagyon-nagy ölelést és sok erőt küldök Neked!!!
Vendég
 


Vörösbegy!

Örülök, hogy mindent rendben találtak. Tessék sokat pihenni és most már csak a szépre jóra gondolni! :)

bingii
 
 


Boo!

Bevallom itt ülök a melóhelyemen és a könnyeimmel küszködök:(
Annyira nagyon sajnálom, hogy ezt történt és, hogy épp Veled mikor annyira nagyon vártátok és olyan nagy szeretettel! Igazságtalan az élet, hogy ahogy Blongyinka is írta a sok alkesz simán megszüli az egészséges gyerekét majd nem is foglalkozik vele :(
Talán erős most ilyet írni,de azért úgy gondolom,hogy jobb, hogy most derült ki a betegség mintha megszülted volna abban a reményben, hogy minden rendben és utána derül fény a betegségre ami az egész életeteket befolyásolta volna. :(
Boo, nagyon szorítok, hogy több ilyen ne érjen és minden rendben legyen majd! Pihenj és vigyázz nagyon magadra és párodra! Szeressétek egymást és nem lesz baj!

bingii
 
 


Boo, ez rettenet... Iszonyúan sajnálom!!! Nagyon remélem, hogy mihamarabb egészséges kisbabát hordhatsz majd a szíved alatt!!! Nagyon szorítok Neked, hogy a lehető legkevesebb fájdalommal (mind fizikai, mind lelki) kerüljetek ki ebből! Kitartás!!

Vörösbegy! Örülök, hogy Nálatok minden rendben van!!! Mostmár leereszthetsz! :) Beszélgess vele minnél többet! :)

Mi ma megyünk Istenhegyi útra... Azért kicsit félek, de tudom, hogy minden rendben lesz! Muszáj erre gondolnom! Majd jövök az eredményekkel!

További szép napot! Igyatok sok sok folyadékot!!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Szia Lányok!

Boo: rettenetes, ami veletek történt, tegnap én is lesújtva meséltem a páromnak, hogy ilyen is van :cry: , de reméltem titkon, hogy még lehet tenni valamit!
A megszakítás állítólag nem fáj nagyon, csak majd szegény lelked sérül... Sírjál sokat, engedd ki az érzéseidet, hogy aztán tiszta lappal tudjatok majd belevágni egy új kisbaba tervezésébe!
Látogass meg minket néha, nem fogunk elfelejteni! Még egyszer: nagyon-nagyon sajnálom, és együttérzek veletek! :cry:

Vörösbegy: neked pedig annyira örültem, mint amennyire bántott a Boo-ék esete! Ugye megkönnyebültél???

Blongyinka látod!!??? Nektek is rendben lesz minden!

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Sziasztok!

Boo: sajnálom. Sírd ki magadból és tűzz ki új célokat. Ez a hormonkezelés ez muszáj??? Félő, hogy jó időre felborítja a szervezetedet :(

Nemen: üdv közöttünk! Lafead vezet táblát, priviben küldd el neki az adataidat.

Konkri: aranyérhez nem tudok hozzászólni, nekem nem jött ki egyáltalán, még a szüléstől sem. Beöntés: kórházfüggő, a SOTE-n nem kötelező, kérheted. Én nem kértem mert aznap 6x kakiltam, a szervezet tudja mi a dolga. Borotválás csak a gátnál van, nem érezhető és kb fél mp-ig tart mig lekapja a szülésznő. A gát nagyon ritkán reped, mivel a szülésznő azt látja, hogy mennyire bírja a rá nehezedő babafejet, ki fog-e férni. Nekem nem kellett vágni, a szülésznő olaj segítségével meg tudta oldani, hogy Botos kiférjen. Ezért is ragaszkodok hozzá ! Fontos, hogy együttműködő legyél a szülésnél, hogy amikor nem szabad nyomni akkor lihegd majd el. Mondjuk nekem ez nem volt nehéz mivel nem voltak igazi tolófájásaim, csak normál fájásaim azt meg könnyű ellihegni.

Vörösbegy: gratula kistökihez!

Délután BKV-zunk át nagymamához és ráadásul ezer intéznivalóm van, jajj. Szerencsére Boti állati jól viseli a 40 fokot.

Norma

Kép
Kép
normajeane
 
 


sziasztok lányok!

Boo annyira sajnálom, ami veled történt...és ne haragudj, hogy én meg beugrottam tegnap a nagy ujjongásommal, de csak most tudtam visszaolvasni, mi történt...
mikor a nőgyógyászati UH-ban dolgoztam, telefonált egy volt osztálytársnőm, hogy másnap leszek-e,mert kismama és jönnek UH-ra és tudnék-e segíteni, hogy ne kelljen órákig várnia...megbeszéltük, jött, ha jól emlékszem 9-10 hetes lehetett...az orvos elkezdte vizsgálni és rögtön mondta neki, hogy nagy a baj és pestre kell mennie...én is akkor hallottam erről először...nagyon megviselte szegényt, de pontosan egy év múlva minden rendben volt nála és azóta két gyereke van...nagyon nagyon sok erőt kívánok Neked, hogy lelkileg tudjatok ezen túllépni, amikor babát szoríthatsz magadhoz!

Köszönöm a gratulációkat! Már teljesen megszoktam a gondolatot, hogy lassan két fiam lesz :lol:
Sokat pihenek, de ez sem jó, mert a hőségtől meg beleragadok az ágyba... :shock:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Boo!


Nem tudom mennyire vigasztal, de csak szomszéd csajszival tudok példálózni megint.
Sajna neki 3 ilyen terhessége volt és neki is kikellett hagyni közöttük 1-1 évet a hogy nehogy rosszindulatú daganata legyen, de neki is sikerült. Hidd el neked is fog!




Kép

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sleepin????
Vendég
 


Sziasztok!

Na túlvagyunk rajta. Persze nem volt áram, amikor mentem, így csúszás volt (de nem volt vészes + odaértünk előbb) de emiatt nem működött a tv, és csak a plafont tudtam nézni, de az utolsó 5 mp-ben visszajött az áram! :D Így azt már láttam! Aztán várnunk kellett... Na hát a véreredményem "érdekes" lett. Ugyebár 2 hormont néznek. Az egyik teljesen jó (PAPP-A) 1,61 MoM, viszont a másik kicsit magas: 5,80 MoM. A nőci azt mondta, hogy mivel az UH és a másik hormon tök OK, ezért ezzel nem lehet gond, de azért éredemes lenne mennem a köv. tesztre. Hát őszinte legyek tartok tőe, hogy kicsit ez pénzfogás, de mind1. Azért persze elmegyek, Ők is erre számítanak... Szal esélyek:
ÉLetkori kock. Down-ra: 1: 1416
Számított kockázat: 1: 14102
Életkori kock. 13+18 szindr.: 1:11607
Számított: 1: 232118

Tehát a teszt negatív!

Ami érdekes, hogy a 12 hetes kórházi UH-n a nyaki redő 2,2 volt, most 1,5. Ja és ma 13+6-nak mondták a méretek alapján... Pedig 13+0-n lennénk! :) Holnap jövök méretekkel és képekkel!

Puszi!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Gratulálok!!!!Jó nagy baba!
Vendég
 


Szia Sleepin!

Nagyon örülök az eredményednek! Hogy őszinte legyek, szeintem is pénzfogás a második teszt. Szerintem a dokid is le fog beszélni róla.

Én meg azóta orvost váltottam, most már nem a Dél-pestiben szülök, hanem a Bajcsyban, már ha minden jól megy. :roll:
Vendég
 


NEGATÍV LETT A LELETEM!!!!!!!!!!!
HÍVTAK NEMRÉG, HOGY A DOWN-KÓRRA 1:8000 ÉS A NYITOTT GERINCRE 1:7000 AZ ESÉLY, AMI KICSI, AZT MONDTÁK. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Délután megyek az eredményért, mert a sírás mellett nem hallottam mik lettek az értékek. :oops:
Vendég
 


Csakis így történhetett Lafead!!! Örülök a hírnek!!! :)
Vendég
 


Lafead: jaj de jó, nagyon örülök! :D

Bárcsak én is ezt tudnám mondani Nektek a vizsgálat után. Most megint aggódom.
Vendég
 


Ne aggódj!!!!!!!!!Jobban árt, mint használ!Mondom én, aki végigaggódta egész ma 10ig.....de tényleg nem szabad aggódni!!!!!
Vendég
 


Sleepin, Lafead!

De jó, hogy minden rendben van! Gratula és most már aztán nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))))

bingii
 
 


Csajok!
Gratulálok a remek eredményekhez!!
Úgy néz ki, hogy én is csatlakozhatok hozzátok az örömben, mert az AFP eredményem mégiscsak két nap múlva megmondták (szerdán vették le a vért, ma hívtam őket reggel). Minden rendben, jók az eredmények -ennyit mondott a nő - hétfőn mehetek a papírért!!

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat! Átadom! :) És Lafi, Sagi Nektek is gratula!!! Tudtam, hogy nem lehet baj!!! :)

Blongyi, Lafi jól mondja, nem szabad elkeseredni és aggódni, mert érzi!!! Bíznod kell benne, hogy minden rendben lesz!!! És úgy is lesz! :)

Boo, remélem jól vagy!!!!

Mint ígértem, méretek:
NB: látható
CRL: 71,5 mm
BPD: 23,0 mm
NT: 1,5 mm
HC: 92,6 mm
AC: 76,1 mm
FL: 14,0 mm

Így vagyunk 13+6-ok az UH szerint, de én maradok a régi időszámításnál! :) Viszont az AFP-t melyik szerint vetessem le szerintetek? Most melyik időt nézzem?

Sajnos a fényképezőnk beadta az unalmast, így videozva prt scr.-nel leszenvedtem 1 képet :) Elég homályos, de azért csatolom! :) Fogja a fejét a kis drága! :)

Kép

Jó hétvégét Csajok! Ha tehetitek menjetek vízközelbe, vagy valahogy hűsöljetek! Tegnaphoz képest ma +1,3 fokkal van melegebb... Ha ez így megy felforrunk! :?

Sziasztok!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Vörösbegy! Gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon rossz volt? Miért kell egy nappal előbb befeküdni?

Sleepin, Lafead, Sagi gratulálok a jó eredményekhez!
Sleepin, várom a képeket!

Mindenkinek jó hétvégét, mi elutazunk, majd csak egy hét múlva jövök. Remélem addig csak jó hírekkel lesz tele a topik.

Kép
barbi5
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?