Marek, neked oltári rendes családod van hallod! Nekem eddig senki nem akart venni semmit, nem tolong a család az ajtóban, hogy kérik a listát! Illetve anyukám az őssejt levétel felét akarja állni, ezt már mondtam, de azt asszem passzolom, nem vetetem le.
Még jó,hogy az unokatesómtól annyi mindent kaptam.
És menj el arra a fránya vérvételre, ez most tényleg fontos, irgumburgum
Timi, ez a második gyereknek már nem veszünk semmit sztori ez olyan lehet, mint ahogy a szülők is állnak a második gyerekhez, nem? Az elsőt még hermetikusan óvják mindentől, a második meg már a padlót nyalja, akkor sem szólunk rá, nem? De azért te szinte mindent tudsz Maja után használni, főleg, hogy most is kiscsaj, szóval nem sok mindent kell venni, nem?
Egyébként gondoltam, hogy a kép nem mostani, csak hogy most cserélted le, mert eddig nem ez volt.
Andi, ha a 10 kg vágósúlynak számit, akkor lassan én is elérem...de a végére tuti. Most 7 kilónál tartok, de számold hozzá, hogy én 46-ról indultam! Viszont az az érdekes, hogy a hasamon kivül nem látszik sehol. Vagy nagyon egyenletesen ment egy pici mindenhova. Ugyanazokat a terhes nacikat hordom, amiket a 3. hónap végén vettem. Viszont a hasam már jó nagy, holnap majd jövök én is új fotóval
Jah, még azt akartam mondani, hogy aki légzésfigyelőt vesz, az menjen el egy tanfolyamra is!!!! Én a Madarász gyerekkórházba megyek, Andi, ezt neked is ajánlom, mert nincs messze Újpesttől. 1 órás tanfolyam, és megmutatnak mindent, ha gáz van. Az unokatesómék ott vették a légzésfigyelőt, kaptak hozzá egy nagyon részletes útmutatót, hogy probléma esetén mi a teendő, de a tanfolyamot is elvégezték.