Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

A padlóval mi a baj...egy kis hajlongástól, klikkeléstől, fűrészeléstől már beparázunk? Nem ilyennek ismertelek!!!!

marek

:lol: :lol: ez nagyon jóóóóó :lol: :lol:

padlólerakáshoz tudnék ajánlani egy pacákot, de sajnos engem is itthagyott egy félig kész konyhával. hiába, nem mindenkinek van türelme a pepecs munkához! :twisted: meg, hát érdemes jóban maradnom az itteni csapattal, különben kinél szállunk meg, ha Soltvadkertre, Keszthelyre, vagy Somogyba megyünk nyaralni, nem? ;)

Gabcii, Ebinc... Kat, Niki, Ti meg merre jártok?

Kép
an°°di

Padlólrakáshoz van pacákom....minden bútort ő csinált nálunk, még a kétszemélyeskoporsó-méretű dohányzóasztalt is bevállalta (röhögni is csak halkan befelé), azóta se tudom félretolni, de legalább Bálint nyugodtan korzózhat rajta, nem fog felborulni :lol:
Sőt a könyvespolcot is ő csinálta, de anyukámtól azért megkérdezte halkan, hogy mit fogunk egy ekkora könyvespolcra rakni....anyukám meg mondta, hogy könyveket baszki.... :lol: Jó asztalos, de olvasni nem szokott ezek szerint :lol:

marek

hát én szívesen megcsinálom a padlót csak lehet nem kell utána menni rajta ,ránézni meg pláne.És a napi díjam mellé kérek klímát meg óránként 55 perc pihenő időt,fagyit meg inni meg enni.Jó???kihagyhatatlan alkalom

Andi
nálunk a hegyen csinálta egy pacák a fürdőt ,kapott kulcsot meg minden hogy ne kelljen kimászkálni hozzá,erre félbehagyta azt szevasz leépett,tárva nyitva hagyva mindent. Bírom az ilyen embereket nagyon.

Tényleg gabci hogy vagy?te hasonlóan küzdesz a meleggel mint én
Vendég

Marek, neked oltári rendes családod van hallod! Nekem eddig senki nem akart venni semmit, nem tolong a család az ajtóban, hogy kérik a listát! Illetve anyukám az őssejt levétel felét akarja állni, ezt már mondtam, de azt asszem passzolom, nem vetetem le.
Még jó,hogy az unokatesómtól annyi mindent kaptam.
És menj el arra a fránya vérvételre, ez most tényleg fontos, irgumburgum :evil:

Timi, ez a második gyereknek már nem veszünk semmit sztori ez olyan lehet, mint ahogy a szülők is állnak a második gyerekhez, nem? Az elsőt még hermetikusan óvják mindentől, a második meg már a padlót nyalja, akkor sem szólunk rá, nem? De azért te szinte mindent tudsz Maja után használni, főleg, hogy most is kiscsaj, szóval nem sok mindent kell venni, nem?
Egyébként gondoltam, hogy a kép nem mostani, csak hogy most cserélted le, mert eddig nem ez volt.

Andi, ha a 10 kg vágósúlynak számit, akkor lassan én is elérem...de a végére tuti. Most 7 kilónál tartok, de számold hozzá, hogy én 46-ról indultam! Viszont az az érdekes, hogy a hasamon kivül nem látszik sehol. Vagy nagyon egyenletesen ment egy pici mindenhova. Ugyanazokat a terhes nacikat hordom, amiket a 3. hónap végén vettem. Viszont a hasam már jó nagy, holnap majd jövök én is új fotóval :wink:

Jah, még azt akartam mondani, hogy aki légzésfigyelőt vesz, az menjen el egy tanfolyamra is!!!! Én a Madarász gyerekkórházba megyek, Andi, ezt neked is ajánlom, mert nincs messze Újpesttől. 1 órás tanfolyam, és megmutatnak mindent, ha gáz van. Az unokatesómék ott vették a légzésfigyelőt, kaptak hozzá egy nagyon részletes útmutatót, hogy probléma esetén mi a teendő, de a tanfolyamot is elvégezték.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi, en itt... hat nem vettel eszre?? Pedig nagyon vulgaris beszolasom volt kb 3 oraval ezelott... :oops: :?

Reggel bekukkantottam kicsit, de irtam, hogy jon a baratnom... most ment el eppen...csak irigykedem, 12 napra megy haza (o is magyar) :cry: :cry:

Most megyek fozni, aztan kicsit ki kene mozdulnom, ez az egyik nap a kb 10-bol egy evben, amikor nem esik... :?
Vendég

Timi:
nálunk sem vesz senki semmit a tesónak. Marci sem kapott sokat, babakocsit azt kész. :?

Zsuzsa:
várjuk a pociképet. :)
Nekem sajna nem csak oda ment, a seggem lett jó nagy ( amugy sem volt kicsi. :roll: mármint az alakomhoz képest. ) meg a csípőm lett 7 :!: cm-el több.
Vendég

Zsu
Majszikám május közepi volt tehát sok ruci nem klappol így sem,már vettem pár vékonyabb,vastagabb overállt a picinek ,meg vastagabb ruhákat,sapikat.A másik meg hog én 50es rucikra is számolok és azokat ami Majának volt már visszadtam.szzóval ibire is költöttem pár tízest.Hordozót is kellett vennünk,mózeskosarat stb.szóval lenne mire beszállni. :oops:

a kép a férjem csábításakor készült :-) a múltkor scanneltük be amikor a barátnőmnek a képet :D
Vendég

na ennyi hibát,szép is egy kezezni,sötétbe,vezeték nélkülivel :-)
Vendég

szerintetek melyik név jobb?
Bíborka vagy Lilla???bocs Hajni :-)

Gyurka a vezetéknév
szép mi?
Vendég

Zsu
Jövő pénteken megyek vérvételre, akkor tuti nem felejtem el..... :lol:

Ilyen tanfolyamot hol lehet csinálni? Mer én ugye nem vagyok pesti! Anélkül ne is vegyek légzésfigyelőt :? :shock:

Timi
Ezt az ajánlatot még meg kell beszélnem apukával...majd szólok, ha aktuális lesz, de úgy érzem te leszel a befutó :lol: :lol: :lol:

marek

Timi, nem csoda, hogy elcsábult :wink:
Ez a névkérdés meg nehéz ügy, annyira szubjektiv. Szerintem szép és aranyos mind a kettő, és illik is a vezetéknévhez. De ne hallgass másra, válaszd azt, ami NEKED tetszik!
Egyébként én is pont tegnap nézegettem, hogy ha nem Panna lenne, akkor még mi lehetne? De már úgy hozzámnőtt a Panna! Te nem igy vagy a Bibivel?

Hajni, rajtad is csak 8 kg van, ne szédits, hogy nagy a hátsód, mert nem hiszem el! A baba+viz+cici+méhlepény legalább 5-6 kg a 8-ból!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nekem Bíborka teccik!!! Most már ne agyaljatok a néven, szegény gyerek már hallgat rá...az én férjem is most szeretne Balázsra változtatni, mert rájött, hogy túl sok Bálint szaladgál a világban...mer Balázsból nem szaladgál sok? :?

marek

Zsuzsa:
majd csinálok Neked hátsós képet, csak nehogy megrémülj. :oops:

Timi:
én nem nyilatkozom. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rajtam is 8 van....illetve most szerintem 7...hasmenés :oops: De a 11 akkor sem tartható :twisted:

marek

Marek, gyerekkórházakban szoktak ilyet csinálni, de nálunk ott is van, ahol szülök. Ja, és a Brendonban is. Szóval először kérdezd meg a kórházatokat, ahol szülni fogsz, de lehet, hogy a védőnő tudja.
A légzésfigyelő csak jelzi, hogy nem lélegzik a baba...de utána mit csinálsz? Mert ilyen esetben újra kell éleszteni + mentőt hivni. Egyébként a tájékoztatót, amit a Madarász adott ki, azt én is elolvastam, nagyon jó! Akarjátok, hogy beszkenneljem? Bár a tanfolyam azért jobb lenne sztem.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, a Bíborka sztem jobb!

Marek, csináljuk azt, h én elmegyek a tanfolyamra, ti meg vesztek légzésfigyelőt. na? ;) én asszem, nem szeretnék. annyi mindenre rá lehet parázni... ezt én kihagyom, ameddig lehet. aztán lehet, h a kórházban aszongyák, h jól jönne... akkor veszünk.

Zsu, 10 kiló plusz még nem vágósúly!!! nem lehet... a könyvek szerint még számíthatok 10re ezen felül... az még belefér hivatalosan. főleg, ha ilyen tempóban növekednek és ilyen szép nagyon maradnak. és mi lesz velük, ha engem közben felfüstölnek??? :roll: :roll: :shock: :?

Niki, láttalak, de azóta sem...ezért kérdeztem. és tessék iihasználni a jó időt.. arrafelé tényleg nem gyakori az sernyőmentes nap :?

Kép
an°°di

Igen Zsu...szeretnénk...köszi!

marek

Hát azért varálok,nem azért hogy más mit mond,hanemm mert Bíborka magába hosszú a Bibi meg így becézve olyan hogy bibííí meg bibi(bibis újj) vagy hülye vagyok????
vagy még lehet úgy hogy Borka,de az meg olyan nehezen jön a számra.

Lilla meg lehet Liló,Lili,Lillus stb.

Zsu

na ja akkor még kecses voltam és bájos :-)

Panna mint név van?vagy Anna lesz és úy Panka

Másik kedvencem különben az Anna magában is szép és 100 féle képpen lehet becézni,de szerintem a mi nevünkhöz nem megy

Marek
azt ki is hagytam az ajánlatból,hogy közbe vigyázhatsz Majcusra :-) én vagyok a főnyeremény hidd el :-)

ha netán csoda folytán kukink nőtt akkor János Bálint lesz :-) nekem bagyon tetszik a Bálint :-)
Vendég

én is Timire szavazok, Marek.. és még sört sem iszik ;)
lassan sajnálom, h nálunk nem kell semmit felújítani :twisted:

Kép
an°°di

ha sípol a légzésfigyelő akkor már lehet attól a hangtól levegőt vesz a baba,de odaugrasz és felkapod vagy arcába fújsz esetleg akkor levegőt kell vennie,ha újraélesztenikell az már nagyon rossz,akkor lehet a tanfolyam se segít.De a kölykök betúdják ám fúrni magukat rácsvédőbe,párnába vagy csak az orrukat a matracba ,akkor is jó szolgálatot tesz a légzésfigyelő
Vendég

Két gyerekkel 10 kiló? Ez vicc...szerintem mostanában még nem lesz tor :lol: Előbb visznek engem a vágóhídra....Meg ugye az állam se hülye....két gyereket ruházni, etetni, taníttatni... jobban járnak, ha te neveled fel őket. Meg szépen adózol, becsületes állampolgár vagy...nem kell félni.... :wink:

marek

Andi
szégyen nem szégyen iszik :-)
Vendég

Andi, te melyik reszen voltal Angliaban?
Vendég

Timi
Galamb nélkül nem jöhetsz....Közben sütök neked galambot nyárson, megvan az ebéded is, te is jól jársz, meg Andi is rád szavazott, tehát lehet, hogy te fogsz nyerni... :lol:

marek

:shock: :shock: :shock: iszol???
na, még jó, h időben kiderült... ment volna Kőbányaira, amit a másikon megspórolt volna Marek...

két gyerekkel eddig(!!!) 10 kiló... mit értetlenkedsz, Marek??? csak nem meleg van?

én asszem elmegyek még egyszer zuhanyozni... ma vhogy nem bírom...ég a bőröm...sztem a védőnő tehet róla... nála kezdtem el izzadni :evil: :evil:

Kép
an°°di

Sört azér már csaknem akarsz! Akkor inkább a mestör meg a tanítványai, azoknak elég a kóla....

marek

Niki, Londonban egy fél évet... meg egy rövidke hetet a skótoknál.. de véletlenül ott és akkor épp nagyon fincsi idő volt: se hideg, se szél, se eső...

Kép
an°°di

Szerinted sok a 10 kiló???? :shock: VAgy mi van??? :shock:

marek

fújj galamb,megakarsz ölni?ma már hánytam belese gondolok

anyós mondta amikor Maját vártam hogy majd főz nekem galamblevest ,mert attól sok tejem lesz,na mondom ha jót akar ki se ejtse a száján ezt a szót inkább eszek eg marék földet
Vendég

Én meg Dorset megyében egy farmon egy évet meg néhány röpke nyarat.... volt párszáz tehén, meg libák, meg disznók, meg lovak, meg saját templom amit én takarítottam, meg pub, ahol az uram mosogatott, meg bedandbreakfast, ahol én pucováltam a vécét :lol: De szép is volt :lol:

Ja, tőlem senki nem kérdezte :oops:

marek

én szeressem a sört,most hogy a férfi családtagok nyakalják agybafőbe én is ittam tegnap :-)

10 kiló két gyerekkel szuperjjóóóóó
simán kitesznek már most annyit,na nem a bébik,de víz meg placenta meg méh meg vér meg víz :-)
Vendég

Jaj, Marek :lol: :lol: :lol: Megfulladok a rohogestol!!
Vendég

Marek, nemtom, mivan...mindegy. azt hittem, szted összesen lesz +10... de eddig ennyi sztem nem sok... bár, ha a lábfejemet láthatnám, óóóó 8) 8)
a tanítványait is viszi?? mi ez? továbbképzés ingyér? :roll:

na, tényleg zuhany..

Kép
an°°di

Szoval, ha par orat nem vagyok, ne csodalkozzatok...nekem meg edzenem kell magam ehhez a forumhoz :lol: :lol:
Vendég

jajj Niki úgy irigyellek ,nem bírom ezt a dögséget ami itt van :?
Vendég

Már megint mit mondtam? :? :oops: :? Én már semmit se értek :?

marek

itt a fórumban? igen, Timi? szted itt dögség van??? :evil: :evil: :evil: na, mindjárt keresek és csatolok egy galambleves képet... :twisted:

(jaj, csak rosszul ne legyél nekem itt már a gondolattól is) :oops: :oops:

Kép
an°°di

arra gondoltam,hogy olyan meleg van itt mint a dög,itt a szobába
32 fok Majci rajtam relaxál,ömlik rólam a víz.Alex kutyának van kint egy fa teknő vzzel asszem befekszek mellé :D
Vendég

Andi kérlek ne fenyegess ,nem akarok hányni :-(
ma eddig van bennem két joghurt,innivaló )nem sör :-)) meg 5 szem mogyorós csipsz
Vendég

Le vagyunk dögözve? Nem baj, már megszoktam.... Timi... ezt már ki nem magyarázod :lol:

marek

:D
nem baj jót röhögtem :-)

most is :-)

hogy magatokra vettétek :-) édes :-)

jajj istenem valaki borítson már le egy vödör vízzel
Vendég

Én most fogom magam és elmegyek Kecskemétre apukával....a plázában biztos hidegebb van mint itt. Vacsira eszünk egy jó csípős kínait, hátha attól jó aktív lesz Bálint az ultrahangon...

Nem olyan kínait, aki bugyikat árul...(mer itt vannak akik mindent félreértenek...)

Legyetek jók, egyetek sok galambot, Timinek jó lubickolást Alex kutyával, csak vigyázz, mert mindig így kezdődik :wink:

marek

Timi, ez a megrázom, vagy ráfújok, és levegőt vesz, szerintem ez hülye tévhit, de lehet, hogy megint csak túlspirázom. A tanfolyam egyébként 1-2 ezer Ft volt 4 éve, szóval nem lehet egy nagy összeg. És ez a tudás még jól jöhet bármikor, mert komplett újraélesztést mutatnak be.
De tényleg döntse el mindenki, hogy megy-e vagy nem, csak javasoltam :wink:

Egyébként nem gázok a Biborka becenevek! Látom sok időd van agyalni ezen :lol:
Légkondit és redőnyt szerelni nem tudsz? most pont azokat vadászom, de a kánikula miatt mindenkinek annyi dolga van. De azért már van egy kis remény!

Andi, a 10 kg 2 babával szupi jó!

Marek, akkor te az angol tehenektől és libáktól tanultad az angolt? :lol: :lol:
OK, küldöm majd neked a tájékoztatót, de csak jövő hét után, mert holnap már nem jövök be az irodába, jövő héten meg nyaralunk!

Senkinek nem fáj a feje? Mert nekem igen, pedig hetek óta nem fájt :evil:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Igen Zsu...a tehenektől főleg, mert a libák mindig elkergettek... Ezt a tudást adom át a nyelviskolában.... :lol:

marek

Marek, KÉPET!!!!!!!! elég lesz este, és ha lehet, ne a kínairól... :D

Timi, ádehogy, nem vettük magunkra. én speciel végig tudtam, h miről van szó :? :wink: :lol:
én leöntöttem magam vízzel... és sokkal jobb. főleg, h a hajam is vizes.... bob marley...egy kis jamaika ide a melegbe... kinek így ugye, kinek úgy, mint Nikinek... :wink:

Zsu, nekem van egy redőnyös telcsiszámom...megpróbálod? hátha holnap lemérnék és mire kinyaraltátok magatokat meg is csinálnák? :roll:

Kép
an°°di

Ja, Móni, én is nagyon kivánom a tejet! Ez lehet, hogy a megnövekedett kalcium igény miatt van, reggel is és este is azt iszom, bögre számra. Meg sok gyümit, főleg sárga és öszibarackot. Nekem a dinnye nem jön be annyira.

Most meg rámjött, hogy úgy ennék egy kis banánt...de miért pont banánt??? Sose voltam oda érte annyira :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Köszi Andi, ari vagy, de már tárgyalunk egy céggel, nagyon jó a minőségük, csak időben ki kell várni. Most már nem akarunk másikra átállni.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

ezek az üzletasszonyok, ááá :P :roll: :lol:
na, megyek teregetni meg eszem egy almát..
ja, a fejem hónapok óta nem fájt... amúgy sem votlam sosem fejfájós... hálistenek...

Kép
an°°di

Zsu
nem tom,ügye nálunk nincs tanfolyam,azt az írást letöltöttem én is anno.áttanulmányoztam :-)sose kelljen senkinek,de szerintem ösztönösen próbálunk majd segíteni.Ismerős mondta ,hogy felkapták a babát és minden oké volt,szerencsére nekem nem volt ilyen tapasztalatom.egyszer sípolt be amikor kifogyott az elem,nagyon megijedtem.A tanfolyam mindenképp hasznos :-)

redőnyünk van,de ebbe a szobába pokol van,itthon vagyunk éjjel nappal,mennek a gépek,déltől este 8ig tűzi a nap :-(klíma idén nem lesz,mert még a szülésre sincs félrerakva alové.de jövőre valamit muszály lesz venni,mert ez kibírhatatlan

fejem nem fáj

szóval maradjon Bibi :-)

Marek
irigy irigy vagyok,olyan jó lenne egy emberi program ,kínai meg klíma meg 4 d húúúúú

majd vigyázok az Alex-el mindig sexelhetnékje van
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?