Új privát üzeneted érkezett!

Nem kő neki az ásványvíz, sőt inkább rágja a csőrt minthogy igyon. Viszont mikor ivott egy picit akkor fintorgott. Nagyon ínyenc a kisasszony úgylátszik :-).
Lehet a fürdőkádban a víz jobban ízlik neki mint az ásványvíz. A fürdőkádból is azért vettem ki a lányzót mert láttam, hogy mászik előre a kádban és közben a szájja meg benne volt a vízben és iszik belőle.

Kép

Kép
antekirt
 
 


hehe:) Anna a habot eszi :)
Próbáltad a gyümilevet? Annának sem kell a víz...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Lehet nem szomjas. :-)
De majd később kipróbálom a gyümilevet. De egyébként nem nagyon tudott inni inkább rágta a csőrt.

Kép

Kép
antekirt
 
 

 
 

Nekem azt mondta a védőnő, hogy szomjoltásra a legjobb az anyatej.Igazából nem is kapott eddig más folyadékot Martinka.A cumisüveget sosem fogadta el, mindig csak rágcsálja, és ugyanezt csinálja a csőröspohárral is.A pohár szélét is rágja.Majdcsak rájön a technikájára! Imád szopizni,tudja a kis huncut, mi a jó!

Dögmeleg van nálunk is,majd estefelé kimerészkedünk egy kicsit.Áprilisban szigetelték a panelházunkat,de olyan,mintha nem történt volna semmi!!

Tényleg, az üveges bébiételekből mennyit esznek egyszerre a babáitok?
alexa2006
 
 


Sziasztok!

Most megint van egy pár új anyuka köztünk-üdv nektek!:)

Na ilyen melegben örülök, hogy vályog házban lakunk, így csak (!)27 fok van bent, igaz a redőny leengedve, ablak csukva.

Szilvi!
Veronika születése óta hason tudott csak aludni. Mindenki mondta, hogy fordítsam meg, mert megfulladhat, de a hátán bömbölt. Mióta forog, azóta sokszor az oldalán alszik el, utána meg úgy forog, ahogy neki tetszik. Egyébként régen azért fordulthatott elő ilyen fulladás, mert akkoriban még nagyon puha takarón/ágyon altatták a gyereket, ahova be tudott süppedni, viszont most már kemény matracok vannak és hát ott a légzésfigyelő is!:)

Ante!
Tök édi a viziló az etetőszéken!:) Amúgy a habtapit nálatok nem szedi szét Lidi? Én már nem is rakom össze, mert ugyis lemászik róla és inkább a szájába teszi a darabokat.
Nekem azt mondta a doki, hogy nyugodtan csak szoptassam, mi 3 óránként eszünk! Bár nálunk nincs is olyan meleg! De ha elfogadja Lidi, akkor biztos szomjas, nem?! :roll: Ha nem, akkor elég az előtej! :wink:

Mági!
Ha megfagyott a kaja a Via pohárban, akkor kézmelegtől kicsúszik belöle a cucc és akkor be lehet tenni egy nylon zacsiba!:)

Beszti!
Hát persze, hogy nem ezen kell spórolni, nekem is a biztonság a fontos. De láttam olyat, amibe van betét,hogy a pici baba fejét és testét megfogja, ne lötyögjön az ülésben és ha már nagyobb, akkor azt ki lehet venni. Szerinted az nem jó?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Jeep: vízhőfokot én sem mérek, kézmeleg vízben fürdizünk.

Kernico: jók a képek, főleg a maszatos tetszik, a pizsis is jó.

Deszilvi: Ákos mindig ilyen mosolygós? Nagyon tetszik a nacija, csini.Nálunk még nem volt hason alvás, picinek nagyon sokat bukott, ezért vagy oldalt vagy háton altattam. Mosmár ő dönti el hogy alszik, de oldalt szeret, felrakja a lábát a kiságy rácsra, fejére húzza a pelust ez az esti elalvása.

Ante: már ügyesen ül Lídia, mi is így kezdtük, aztán egyre egyenesebb lesz a háta, meg tovább bírja.Baromi jól néz ki az etetőszék, nagyon tetszetős, nem csak praktikus.

Mágnes: én is szeretnék recepteket ha nem gond.Én bébiételes üvegekben is fagyasztottam le kaját.

Ante: jó, hogy írtad a szelepes csőrt, nekem is aventes üvegem van.A Csani vízet iszik, leszoktattam a gyermekteáról, még 4 hós volt. Nem tetszett neki sem, azt mondta nekem gűű. De két nap allatt megszokta, persze furcsa elsőre, idő kell hozzá.Szerintem minennap nem jó a gyümölcslé, én ritkán adok neki.Most itt a sok gyümölcs. De ez az én véleményem.



Kép otthon strandolunk Kép sétából hazaérve...
sziszi22
 
 


Sziasztok!
Ugy latom ez itt a nagy visszateresek ideje, ugyhogy ha nem banjatok csatlakoznek en is. Talan paran meg emlekeztek ram... volt mar ket elkeseredett kiserletem, hogy lepest tartsak veletek. Most mintha jobban tudnam menedzselni az idomet es olyan izgi temaitok vannak, hogy tennek meg egy probat.
Persze vegig nyomon kovettem a forumot, ugyhogy mondhatom hogy szepen fejlodnek a babacskaitok es nagyon szepek. Buszkek lehettek rajuk!

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Sziasztok!

Jó meleg volt most is. Nem is tudom hogy lehetett volna ezt panelban kibírni. Itt is nehz volt.
Sajnállak titeket most akik benn punnyadtok a betonrengetegben. Át tudom érezni..

Újaknak üdv, illetve a régi ujaknak :lol:
Én is emléxem rátok, bár lehet akkor mikor én csatlakoztam, nem voltatok annyira aktívak...

Fotók nagyon aranyosak.

ma 3 szor fürödtünk, mert szegény jány annyira izzadt. itattam vele a vizet, mert a kutacsa kezdett behorpadni, pedig itvott, szopi is volt, és evett jó fél üveg hippes őszibarackos almát rízzsel. fel is jegyeztem, hogy ez bevállt.
Na de volt már ilyen, hogy valami egyik nap ízlett aztán más alkalommal meg szájzár.

Délelőtt shopping volt Aushan-ban. Fanni egy idő után olyan jót aludt, hogy csuda. Ott jó hűs volt, de mikor kimentünk, megcsapott a hőguta.

Tinu:
Szerintem is pihentessed a lábadat, nehogy visszatérjen a dolog.


Okké majd talizunk ha talizunk! :wink:
Velem lehet beszélni. :lol:

Hófordulós babáknak Sok boldogságot!!!

Még lehet benézek, de rííí a lányka.

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk orvosnál. Bekapott valami vírust. Fül orr gégészeten is voltunk, az negatív lett, doki nénink levett vizeletet és abból kimutatta, hogy vírus... Ma is volt még láz, hőemelkedés... Nyügi a gyerek

Szana

próbálkozom:

Kép [img]nappalinkban%20%20%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1184787514.2.jpg[/img] Hintázik a törpe [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 491.97.jpg[/img] Amerikai nagyival

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Kép Apuval a teraszunkon Kép Amerikai nagyival

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Állati kérdés:

Van valakinek a lakásban valamilyen állatkája, persze háziállatra gondolok, amivel a babátoknak meg kell barátkoznia? Kutya, macska?Vagy ilyen gondja nincs senkinek...? Kép tacsi
sziszi22
 
 


Kép Amerikai nagyival

Na még egy utolsó, just for you Szana :-)

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Sziasztok!

Üdvözlöm az újakat, nagyon jó, hogy itt vagytok. Érezzétek magatokat jól és legyetek Ti is aktívak!

Ma a fiúkat köszöntöm, mivel most Ők ünnepelnek: névszerint

Beszti : Simonnak

Alexa: Martinnak

Kataa: Leonnak

sok boldogságot! Kép

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Sziasztok!

A léghűtőről azt hallottam hogy nem sokat ér, bár ezt mondják a mobilklímára, de mi végül is mobilt vettünk mert kellett sos a hűs :lol: Így most bírjuk a hőséget, de most kapaszkodjatok meg, 36,4 fok volt a gyerekszobába :shock: Még jó hogy velünk alszik egy szobában a Ricsi, mivel nálunk üzemeltük be a klímát.

Hú, ne haragudjatok, de név szerint még nem megy :oops:

Nem kaptunk 5 hósan oltást, csak mérni vittük tanácsadásra a Ricsit, csak mivel volt egy "balesetünk" pár héttel ezelőtt -legurult a Ricsi a hintaágyról apa mellől :oops: - így a doki is megnézte. Visszanéztem gyorsan hogy mit írtam, :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: oltás ??????? :oops: :oops: :oops: :oops: mérés volt, miért írtam oltást :oops: :oops: biztos a meleg :roll: Bocsánat a félrevezetésért :oops:

Állat: nekünk van egy macskánk, de nem engedjük be a házba, sőt nem is macskázom. Lehet túlságosan óvom a Ricsit tőle :roll: majd jövőre bizti megtépi a farkát :lol:

Mi még mindig csak szopizunk de már gondolkodtam a plusz folyadékon, főleg most. Látom többeknek van ilyen problémája. Milyen ásványvizet adtok a manóknak? Gondolom babavizet, de melyik vált be? Hozatok ma apával hazafelé a munkából így valószínű holnap már mi is próbálkozunk majd az ivással.

Szépek az etetőszékek! Nekünk valószínű nem lesz ilyen, most van egy asztalra feltehető, kipróbáltuk,a Ricsinek tetszett, és így velünk ülhet az asztalnál. Aztán majd meglátjuk, lehet hogy az evéseknél majd nem fog beválni, akkor kénytelenek leszünk venni egyett. Pár hét és kiderül :roll:

Jajj, még a méréssel kapcsolatban: a doki itt olyan amilyen, itt battán talán egyik sem jó. Az egész sztk egy nagy kalap f.. Annyira link ott mindenki :? A kiskönyvbe csak a súlyát írják, egyszer mérték a hosszát meg a fejkörfogatát. Itt nem a doki méri hanem a védőnő. A védőnő aztán főleg gáz, alapjában jó fej de a gyereket hat hetes kora óta kétszer látta mikor vittük 3 és 4 hós oltásra, aztán ennyi. Szóval itt gáz az egészségügy, nagyon gáz :?

Még alszanak a fiúk így megpróbálok gyorsan kicsinyíteni pár képet hogy lássatok minket :lol:

Szép reggelt és hűs nappal kívánok mindenkinek, vigyázzatok magatokra ebben a hőségben :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Akkor a képek:

Kép hát ez a nagy etetőszékünk egyenlőre :lol: 500 ft-ért vettük, olcsó darab volt :lol:

Kép Ez vagyok én meg egy kis Ricsi darab :oops:

Kép Íme Ricsibaba



Na felkeltek a fiúk, mennem kell, kezdődik a nap.... hú itt már most meleg van :cry:

Pusz mindenkinek

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Hú, de iszonyú meleg és alváshiányos éccaka volt ez. :? Egész éjjel pucéran (pelusban), takaró nélkül aludt a jány. MÉg reggel is 33 fok volt a lakásban. Azóta kinyitottam a bejárati ajtót is, és már csak 31 fok van. Tiszta megváltás. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Momi: de jó, hogy raktál képet! Nagyon helyes vagy te is, meg Ricsi is! ÉS beelőztél. :lol: Általában én szoktam az első lenni reggel. :wink: Úgy látszik, te is koránkelő vagy. (Vagy legalábbis a gyerekek.)

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!

Most van jó idő!!Jó nagy huzatot csináltam!Martinka még alszik, ő is csak pelusban.Ma megyünk méreckedni, remélem hízott a Manó!11-14 óráig van a tanácsadás, pont a legmelegebb időszakban kell mennünk.Már előre félek!
Tegnap estére szegény kisgyereknek melegkiütései lettek!Még sosem volt rajta!Úgy sajnáltuk!Fürdés után aztán halványodni kezdett.

Bunny,Momi:helyesek vagytok a képeken!Máténak jobbulást!

Etetőszék:Mi olyat vettünk ,ami később asztallá és kisszéké alakítható.

Nem sikerül feltenni a képeket.Majd megpróbálom később. :? [/img]
alexa2006
 
 


Sziasztok!

Gyorsan írok, mert apa ma itthon van, és ha felkel, akkor inkább vele leszünk, nem lesz időm írni! :D :D :D :D

Állatok: nekünk van egy kutyánk a kertben, de nekem is gondot okoz, hogy mit kezdjek vele. Az előző kutyánk nagyon barátságos, nyugodt volt, hiszen vadászkutya volt. Én azt szoktam meg. A mostanit meg bedobták a kertünkbe, szóval megtartottuk, de elég egy kis kiszámíthatatlan. Újfundlandi-tacskó keverék! :lol: :roll: és olyan kis vérmesen véd mindent, hogy minden kutyának neki megy például. Kicsi-nagy, neki mindegy. Emberekkel viszont mindenkivel barátságos, és biztos nem bántana egy felnőttet sem. De nemtom mi van a gyerekekkel. Nagyon kíváncsi, már hagytuk, hogy megszaglássza, meg Kiara meg is simogatta egyszer-kétszer, de volt olyan is, hogy Kiara elkezdett kalimpálni a kezemben, hogy oda akar menni a kutyushoz, és az meg úgy megugatta. Azóta jobban félek ettől a dologtól. Ti mit csináltok? Mert ha nagyobb lesz, szerintem már nem lesz gond, de addig? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Momi: rendes kivezethető mobilklímát vettetek? Milyen? Jól hűt? Idén már biztos nem, de jövő tavasszal beruházunk egyre, úgy döntöttünk. Most mosogatógépem lesz! :twisted:

Bunny: milyen kis szöszke Máté! :D Amerikai nagyi az anyós, vagy nektek nagymamátok? Máténak jobbulást!
Momi: Ricsi is édes! Hogy trónol a kis székében. Mintha mondaná: Na gyertek, hozzátok a fogásokat! :lol: Oldalt tartja valami Ricsit? Nem mászhat belőle ki?
Sziszi: Csanád is nagyon helyes! Húúú, teli vagyunk fiúkkal! :D

Alexa: de jó nektek, hol laktok. Én is úgy csinálnék huzatot, de szél sem rezdül. Már most 30 fok van a gyerekszobában.
Kiarának is kijöttek tegnap melegkiütések, de fürcsi után neki is jobb lett.

Húúú, autósülés téma engem is érdekel. Már kilóg a lábunk a hordozóbol. Most kaptunk egy 0-18 kg-osat, de nézegetek azért, hogy milyenek vannak. Szívesen olvasom, csak beszéljetek róla! :D

Hát az este katasztrófa volt. Mármint az elalvás. Eddig betettem kajcsi után az ágyába, és elaludt. Tegnap majdnem 3 órát sírt, úgy fájt a foga. A végén adtam neki Nurofent, attól kicsit jobb lett (csak nem jutott előbb eszembe :oops: ) így 7-től szenvedtünk kb. 11-ig. :cry: Azt hittem mára kint lesz már a foga, de még mindig nem! :roll:

Mági: nekem is elküldenéd a listát? Elküldöm priviben az email címem.

Na sziasztok!

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!
Tegnap zárás előtt egy órával megjártuk a dm-et, tök jó volt csak mi voltunk! Zárásig ki sem mentübk, már csúnyán néztek ránk, de Apára várni kellett, hát hülye leszek a hőségben kint a gyerekkel! Így olyan jót aludt ott Panna!

ma kipróbáltuk a csőrös poharat. Nagyon ügyes volt, fel sem tűnt neki a változás!!
Nálunk 30 fok van , az volt eddig a tetőpont. Ventillátor megy, de semmitsem ér, Annát viszont nem zavarja a hőség. Engem annál inkább. Pláne, mert nem tudom, aki menstruál már, hogy van vele, de nekem ez az első nagyon brutál! Éjjel is 2 óránként járnom kell a fürdőbe, folyton tusolok...Pedig már a 3. nap... :x

Sziszi:
add meg priviben a mailcímed, és küldöm a recepteket.
Csani nagyon édes, milyen ügyesen ül ő is!
Nekünk van egy westie kutyusunk. Anna születése óta nyaral Anyuéknál. Ott nagyon jó helye van. Először azért vittük el, mert lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem tudok vele foglalkozni a gyerek mellett. Aztán később haza akartuk hozni, de miután a szomszéd mésfél éves kislányára rámordult, azóta inkább nem merem. Így marad, míg el nem költözünk.
Őzi:
Én emlékszem rád! Egy nap különbséggel voltunk kiírva, de ahogy látom, te kicsit tovább hordtad a lurkót! :) Kép?
momi:
Nagyon jók a képek, amin együtt vagytok, nagyon aranyos.

Bunny:
Ezt én is kérdezni akartam, hogy az amerikai nagyi kinek a kije??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[
Ő a mi ebünk: White Golden Twig Robin, azaz Hobi :)
/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes!Nagyon aranyos kis kutyusotok van!

Nálunk nincs semmilyen állat,de azt hallottam,hogy akkor lehet gond,ha előbb van a kutya és utána születik a baba.Így lehet,hogy nehezebben fogadja el az új jövevényt.Jobb az óvatosság!

Én is szeretném tudni, milyen vizet adtok a lurkóknak!Bébivizet?

Kernico!Panelban lakunk,K-Ny-i fekvésű,de csak reggel van jó idő!
alexa2006
 
 


Alexa:
Én eddig csapvizet forraltam, de állandóan azt kellett néznem, hogy nem megy-e bele vízkő. Most vettem Humana bébivizet, de csak azért mert kuponom volt rá. Egyébként óbudai babavizet ivott párszor, azt fogunk venni.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Bunny, :D
Köszi :lol: Máté menyire nagyfiú! Szeret hintázni?

Ante, szerintem is kínálgasd Lidit folyadékkal; Jázmin is csak ritkán fogadja el sajnos.
Mondjuk én eddig csak babavizet (Óbudai vagy Jana) adtam neki, ma hozatok apával vmilyen teát vagy gyümilét; csak igyon végre.
Aki ad teát, milyet ad?

Nálunk is 30fok volt reggel a lakásban, pedig egész éjjel nyitva voltak az ablakok. S ez még csak fokozódni fog, félelmetes!

Sziszi, Momi édesek a srácok!

Háziállatok: nekünk foxink van/volt. Jázmin születése előtt elköltözött anyósékhoz, kb. Jázi 1 hós kora körül itt töltött pár hetet, de hamar rájöttünk, hogy nem fog menni az együttélésük. A foxi amúgy sem egy gyerekbarát eb, legalábbis a miénk nem, az tuti.:( Ő egy kis agresszor, s halálra idegesített azzal, hogy akárhányszor meglátta Jázmint, elkezdte nyalogatni a száját. :? Először nagyon sajnáltam, hogy meg kell válnunk tőle, de sokkal jobban érzi magát a kertes házban persze. Áshat, házat őrizhet :lol: kedvére. Jut eszembe nem is tudom, hogy oldottam volna meg a sétáltatását… :roll:

Kép
Kép
szana80
 
 


Sziasztok!

Mi kb 20 perce keltünk. Végre én is aludhattam, bár hozzáteszem ilyen még nem volt, de hajnal háromkor felkelt Lidi és csak háromnegyed 4-kor aludt vissza. Valahogy nem volt álmos.

Bunny, milyen nagy lett Máté, fúú nagyon nagyfiús lett. Jók a képek :-)

Sziszi, Lidi még egyáltalán nem kapott semmiféle italt anyatej helyett. Sok gyümölcslevet nem is adnék inkább ásványvíz amit preferálok én.

Noémi, óóó dehogynem szedte szét a habtapit. Talán csináltam is képet róla. De mostmár mióta mászkál a lakásban nem szedi szét mivel inkább a pakolással van elfoglalva Lidi így nincs is jóformán a habtapin.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Próbáltam még este is adni a Szentkirályi ásványvizet de nem kellett neki. Lehet tényleg elég neki a tejci?

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ante!

Szerintem igen. Simon gyakrabban szopizik, és bár én is adtam neki vizet, inkább csak az üveggel szórakozott, nem ivott.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Annyira jó, olyan jó fej a gyerekem, mindent megeszik, amit a szájába teszek. :D Most kapott pár kanál őszibaris rizspépet és benyammogta. A maradék őszipürét meg én faltam fel. :wink:
Ma próbálkozunk a sima Szentkirályival. Hát eddig nem nagyon iszik. De az őszisből is csak kb. 1 decit ivott egész nap tegnap.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Hihetetlen, a fiúk már megint alszanak :lol: Bírom, mindig befoglalják az ágyat én meg aludjak a kiságyban vagy a földön :lol: Mikor megszületett a Ricsi, megdumálta vele a párom hogy majd együtt fognak alukázni a nagyágyban, na ez azóta is remekül megy nekik, bezzeg én hiába próbálok meg vele aludni nekem felkel :shock: na mindegy, addig tudok netezni :lol:


Mobilklíma: hát én tuti nem vennék mégegyszer. Nagyon jól hűt meg tud párátlanítani meg fűteni is de annyira erősen fújja ki a levegőt hogy hú, néha szélvihar van a szobában. Pedig a legkisebb fokozatra állítottuk, és ezért csak keveset megy de legalább segít valamennyit. Szóval én nem ajánlom, meg elég hangos is. Azért vettük ezt mert ehhez nem kell szerelő csak kivezettük a csövét és kész. Nem akartunk most várni a szerelőre.


Mági: cuki a kutyusotok, barinőméknél is ilyen van, nagyon jó fej :lol:

Kernico: Pont ettől félek, hogy oldalt kibújik, bár bele lehet kötözni, van benne egy 3 pontos b.öv de nagy oldalt a luk. na majd meglátjuk, meg meg kell mondanom ahogy itt nézegetem a szebbnél szebb etetőszékeket én is kedvet kaptam egy beszerzéséhez de olyan drágák. Hátha jó lesz ez is :roll:

Tinu: Ricsi a koránkelő, van hogy 4-kor kel. Ma kivételesen én nem tudtam aludni a melegtől. Amúgy az egyik fiú az apa :wink: Hát igen, már megint sikerült fogalmaznom, hisz honnan is tudhatnátok hogy a fiúk, az apa meg a Ricsi :oops: Összekapom magam, igérem :lol:


És így a végére: köszönjük szépen a dicséretet. Á, én nem vagyok helyes csak véletlenül jól sikerült a kép, illetve hozzám képest jól :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Fnoe!

Nem tudom biztosan, de amit láttam eddig, abból két dolgot szűrtem le:
1. Az ilyen ülések egy része a 9-36 kg-t úgy gondolja (ami olcsóbb), hogy egy darabig használható teljes, korának megfelelő ülésként (kb. 3-4 éves korig) és utána a háttámlát levéve ülésmagasítóként. Ez elvileg normális megoldás. Csak nekem nem tetszene, mert azt gondolom, hogy még egy darabig fontos lenne, hogy fej- és oldalirányú védelme is legyen a gyereknek, tehát fontos az állítható fejtámasz. (Ha jobban belegondolok, Nátán mostani ülése is ilyen, de én mindenképpen fogok neki venni újat, ami fejtámaszos).
2. Láttam olyat, ami jobban tetszett, ami esetleg már tényleg olyan lenne (állítható fejtámaszos), amit én is használnék, viszont azoknak meg olyan ára van (50-60 e Ft), amiért a két korosztálynak való ülést is megvehetném. Akkor viszont én inkább azt választom, hogy speciálisan a korosztályának megfelelőt veszem meg.
De persze ti döntetek, ti látjátok az ülést. Mielőtt bármit megvesztek mindenképpen ültessétek bele Veronikát, ill. az sem árt, ha egy jóval nagyobb gyerek is kipróbálja (esetleg a boltban lévő nagyobb gyerekkel ki lehet próbáltatni, mondja meg, neki mennyire kényelmes, stb.)

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok lányok!
Új vagyok, illetve már voltam a babaneten még terhesen. No pár szóban bemutatkoznék a lányommal együtt.
2007.február 8-án született Petra császárral, elhúzódó vajúdás után. Eddig még csak szopizott, bő egy hete az esti szopit pótolni kell tápival, de csak 100 milivel. Emellett gyümölcsöt kap. Legújabb produkciója, hogy négykézlábra áll és ringatózik.
Még nem kacag hangosan, pedig egész nap vigyorog. Ti hogy tudjátok megnevettetni a manókat? Már annyi mindent kipróbáltunk.
Rólam: hajam hullik, körmöm begyulladva (ez is szoptatós probléma, vagy mi?). Amúgy 28 éves vagyok és boldog.
Hűvös szellő mindenkinek! (Ez esne most legjobban, nem? :D )

omr
 
 


Szana:
Akkor ti is vidéken hagytátok a kutyát. kicsit megnyugodtam... Apa nekem állandó lelkiismeret furdalást csinál azzal, hogy kérdezgeti: mikor hozzuk haza Hobit. Már többször elmondtam neki, hogy gondoljon bele: nálunk a kutya az ebédlőbe jöhet be, a szoba tiltott hely. Szegénykém folyton azt látná a küszöbről, hogy én bent játszok a szobában Annával. Aztán sétálni sem tudnám vinni. Amikor mi elmegyünk Pannával, akkor meg itthon lenne egyedül. Tiszta depis lenne! Anyuéknál király dolga van, mindenhová bejárása van, imádják, kényeztetik, folyton játszik vele valaki, és nem utolsó sorban valaki mindig van otthon!
Ennek ellenére a párom mindig mondja, hogy a mi kutyánk, és eldobom, meg akkor minek vettük, stb... Olyan rossz érzés. Nem érti, hogy az eb érdekeit nézem, és pont azért hagyom ott, mert szeretem, és tudom, hogy ez a legjobb neki!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


hű, úgy látom a régi vonalzóm még itt van. hogy lehet ezt leszedni, ki tudja? :roll:

omr
 
 


Szia omr!
Én a legjobban úgy tudom Pannát megnevettetni, ha a pelenkát a feje fölött lebegtetem. Élvezi, hogy fújja a szellő, és hangosan kacag! Próbáld ki :)
Képek???

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Momi!

Szerintem érdemes körülnézni licitálós oldalakon (Vatera, Teszvesz) is vagy pl. a Babaszobán, mert egész kedvező áron lehet találni etetőszékeket.
Pl. a Vaterán és a Teszveszen is van 8500 Ft-tól már Stokke típusú szék (valószínű csak olyan stílusú, nem az a márka), szépséghibás termék, azért ennyi (gondolom ugyanaz árulja, csak két helyre tette fel).
Meg egy csomó másik, márkás, de használt. Ha jó állapotú, akkor használtként is érdemes megvenni. Pl. nálunk Hanna használt egy széket majd két évig, és azon kívül, hogy a magasságállítás miatt egy picit kopott pár helyen a váza, tökéletes állapotban van, majdnem mintha új lenne. Szóval Simonnak nem kell új.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Szia Omr!

Nálunk is beválik amit Mági írt. Csak mi hozzá is szoktuk értetni a pelust.
Vagy birkózni szoktunk Lidivel még akkor is kacag, van, hogy elment vadásznit játszunk.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Köszi lányok! Kipróbálom ha felébredt! Most alszik. Mióta ilyen nagy meleg van, elnyomja az álom. Kép? Mindjárt teszek fel!

omr
 
 


Kép Petra manó
omr
 
 


Szia OMR!

Hogy teszel fel képet? Nekem mindig azt írja ki,hogy hiba történt. Megőrülök!
Ja,és az új vonalzó sem jön össze.Béna vagyok
alexa2006
 
 


Ja még annyit, hogy a használttól sem kell feltétlenül megijedni. Én pl. licitáltatok egy esernyőre csukható babakocsit (nem a reklám helye :D:D), aminek 1 Ft volt a kikiáltási ára és viszi amiért viszik. Hozzá kell tenni, hogy semmi baja, nem szakadt, tiszta, 1 évig volt használva, azt is csak lightosan. Azért adom el, mert van másik, amit azért vettünk, mert utaztunk és olyan kellett, ami dönthető (az előző nem volt az, de a lányom az utazáskor csak 10 hónapos volt), meg lábzsákos és esővédős. Az eredeti ára 10 e ft körül van újonnan, a licitem jelentleg 801 Ft-on áll. Aki elviszi, jól jár szerintem.
Szóval magamból kiindulva akár ilyen is előfordulhat.

Omr!

A tickeredet az aláírásban tudod megváltoztatni (ezt töröld), újat legegyszerűbben úgy tudsz csinálni, ha valamelyikre, amelyik tetszik, rákattintasz és követed a lépéseket. BBCode-ot kell bemásolni.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Nagyon édes a kislányod!Gratula!
alexa2006
 
 


Alexa!

Mekkora képet akarsz feltölteni? Nem az a gond, hogy túl nagy? Max. 600*600-ast enged...

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Köszi Alexa! Lehet, hogy nagy a kép, amit fel szeretnél tenni,nem? Vmilyen szerkesztőbe vedd kisebbre.

Beszti!
Köszi, éppen rájöttem az aláírás dologra. Lehet, hogy újat nem csinálok, mert agyamra ment a sok e-mail amit küldtek a vonalzó után.

Mindenki! Jöhet fog alul oldalt? Szóval nem középen, hanem bal 3-asként? :roll:

omr
 
 


Köszi, majd megpróbáljuk,majdcsak összejön!
alexa2006
 
 


Omr, ez jó kérdés a foggal kapcsolatban mert nekünk jobb oldalt van egy horpadás az ínyen. Ami nem volt ott, és ezen filóztam már én is, de mindenki azt mondja, hogy alul jönnek az elsők.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!

Szia Omr!

Nálunk az a nyerő ha a számmal "megcsípkedem" vagy hogy mondjam, bekapkodom az oldalán a bőrt és közben meg mondom hogy ham-ham-ham. Na meg a legújabb, ha köhögök úgy rötyög a Ricsi :lol: Már most kárörvendő :shock:
Tündéri kislányod van!


Beszti!

Köszi a tippet! A tesz-veszen szoktam licitálni és már nyertem is nagyon jó dolgokat. Dolgokat? Inkább játékokat, mert azokra licitálok :oops:
Nem félek a használt dolgoktól, sok ilyenünk van és van hogy sokkal jobb állapotban vannak mint az újonnan vásárolt és egyszer használt.

Úha bömbizik a Ricsi, mennem kell. sziaszotk

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Üdv Omr!
Tündi először attól kapott röhögőgörcsöt, mikor a fejemmel hirtelen közeledtem az övéhez és közben azt mondtam, hogy "szopi, szopi, szopi". :) De máskülönben teljesen mindegy volt, mit mondok, de épp ezt mondtam. Biztos számított az arckifejezésem, meg a hangsúlyom is.
Tegnap meg azon rötyögött, hogy csikiztem az oldalát, meg a hasát. Meg puszilgattam. Most hogy meztelen, szinte állandóan csak puszilgatom. :lol: De szereti, ha a nyakába puszilunk, azt is. Meg hülye fejeket vágunk. Az ijesztgetés is néha bejön. Szerintem attól is függ, hogy milyen kedve van épp. Van, mikor mindenen röhög, van, mikor max. egy félmosolyt lehet kicsikarni belőle.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Már nem tudom ki mit kérdezett, de amire emlékszem arra próbálok reagálni :lol:

Autósülés: mi is Németországból rendeltünk egy Maxi Cosi ülést, illthon 74.000 Ft körül van legolcsóbban, mi 50 körül megkaptuk házhozszállítással együtt. Azért nem mindegy...
Ahogy én néztem, szinte minden ülés sokkal olcsóbb odakint, meg jó kis akciókat is ki lehet fogni egyes oldalakon.

Itatás: Márk kizárólag Szentkirályi vizet iszik, én nem is próbáltam soha gyümölcslét, vagy mást cukrot tartalmazó italt, mert az én véleményem szerint nem jó ha rászokik. Ő eddig nem panaszkodott hogy rossz lenne, igaz anyatejen kívül más folyadékot még nem kapott :D És én nem csőrös pohárból, hanem sima kávéspohárból itatom, hogy már most tanuljon meg pohárból inni, akkor később nem lesz gond. És már most nagyon édesen fogja a poharat amikor itatom :D Persze megy néha mellé is egy kicsi, de a víztől se neki se a ruhájának nem lesz baja, legfeljebb kicsit hűl tőle :lol:

Én amíg csak szoptattam addig nem adtam neki semmi mást. Talán 1-2 alkalommal próbálkoztam a vízzel, de nem tetszett neki. Amióta eszik barackot és Sinlacot, azóta a vizet is jobban elfogadja, igaz szinte csak kajálás után vagy közben adok neki. Illetve ebben a nagy melegben kap éjszaka is.

Snoopy, köszi a tejpépes tanácsot, akkor ez alapján nem veszek neki! Nézegettem a Holle termékeket. Azok ugye jók? :shock:

Használt dolgok: érdekes módon én korábban el sem tudtam képzelni hogy használt dolgot vegyek. Azért valamennyire megengedhetem magamnak, hogy drágább dolgokat is megvegyek, vagy ha megtetszik valami akkor ne kelljen hónapokat spórolni rá, aztán most a gyerek mellett mégiscsak "rászoktam" a használt dolgokra is. Annyira pofátlanul drágán adnak dolgokat, és annyira jó áron lehet szinte vadi új használt dolgokat venni, hogy inkább veszem a használtat. Persze megnézem hogy mit veszek, és tényleg az alig használtat veszem meg, de már nagyon jó dolgokat vásároltam Márknak (babakocsi, ruhák). Azért talán más a gyerekcuccok használt vásárlása, mert egy pár hónapos gyerek pl. nem nagyon tud egy ruhát lehordani abban hogy csak fekszik otthon, azért egy felnőtt sokkal tovább hord 1-1 ruhadarabot.

Omr, én semmilyen e-mailt nem kaptam a vonalzóm miatt...

Ennyi jutott eszembe így hirtelen :-)

Kép
szdorka
 
 


Ja, és a meleg :D
Én azt hittem hogy nálunk meleg van, de ahogy itt elnézem én csak örülhetek a lakásban uralkodó 27-28 (max 29) foknak. :roll:

Kép
szdorka
 
 


Újra itt :oops:

Elment párom dolizni én meg újra függő lettem :oops: Persze amíg Ricsi alszik 8)


Olyan jó dolog történ tegnap előtt és elfelejtettem megosztani veletek:

a Ricsi másfél hónap után végre megtanult vissza forogni a hasáról a hátára Úgy gurul, alig érem utól :lol: Leteszem az ágy egyik felére és mire átmegyek az ágy másik felére már ott is van, alíg bírom elkapni :lol: És már csinálta a másik irányba is, tehát ide-oda tud pörögni én meg rohangálok az ágy egyik végéből a másikba :lol: De ezt éjjel sajna nem tudja kivitelezni, kicsi neki széltében a kiságy így bömbizik ha elakad :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?