Sziasztok!
Gyorsan írok, mert apa ma itthon van, és ha felkel, akkor inkább vele leszünk, nem lesz időm írni!
Állatok: nekünk van egy kutyánk a kertben, de nekem is gondot okoz, hogy mit kezdjek vele. Az előző kutyánk nagyon barátságos, nyugodt volt, hiszen vadászkutya volt. Én azt szoktam meg. A mostanit meg bedobták a kertünkbe, szóval megtartottuk, de elég egy kis kiszámíthatatlan. Újfundlandi-tacskó keverék!
és olyan kis vérmesen véd mindent, hogy minden kutyának neki megy például. Kicsi-nagy, neki mindegy. Emberekkel viszont mindenkivel barátságos, és biztos nem bántana egy felnőttet sem. De nemtom mi van a gyerekekkel. Nagyon kíváncsi, már hagytuk, hogy megszaglássza, meg Kiara meg is simogatta egyszer-kétszer, de volt olyan is, hogy Kiara elkezdett kalimpálni a kezemben, hogy oda akar menni a kutyushoz, és az meg úgy megugatta. Azóta jobban félek ettől a dologtól. Ti mit csináltok? Mert ha nagyobb lesz, szerintem már nem lesz gond, de addig?
Momi: rendes kivezethető mobilklímát vettetek? Milyen? Jól hűt? Idén már biztos nem, de jövő tavasszal beruházunk egyre, úgy döntöttünk. Most mosogatógépem lesz!
Bunny: milyen kis szöszke Máté!
Amerikai nagyi az anyós, vagy nektek nagymamátok? Máténak jobbulást!
Momi: Ricsi is édes! Hogy trónol a kis székében. Mintha mondaná: Na gyertek, hozzátok a fogásokat!
Oldalt tartja valami Ricsit? Nem mászhat belőle ki?
Sziszi: Csanád is nagyon helyes! Húúú, teli vagyunk fiúkkal!
Alexa: de jó nektek, hol laktok. Én is úgy csinálnék huzatot, de szél sem rezdül. Már most 30 fok van a gyerekszobában.
Kiarának is kijöttek tegnap melegkiütések, de fürcsi után neki is jobb lett.
Húúú, autósülés téma engem is érdekel. Már kilóg a lábunk a hordozóbol. Most kaptunk egy 0-18 kg-osat, de nézegetek azért, hogy milyenek vannak. Szívesen olvasom, csak beszéljetek róla!
Hát az este katasztrófa volt. Mármint az elalvás. Eddig betettem kajcsi után az ágyába, és elaludt. Tegnap majdnem 3 órát sírt, úgy fájt a foga. A végén adtam neki Nurofent, attól kicsit jobb lett (csak nem jutott előbb eszembe
) így 7-től szenvedtünk kb. 11-ig.
Azt hittem mára kint lesz már a foga, de még mindig nem!
Mági: nekem is elküldenéd a listát? Elküldöm priviben az email címem.
Na sziasztok!