Dincuska: lehet, hogy tényleg szülni fogsz?? A szülésznőtől kérdeztem,mik az első jelek, hogy lassan itt az idő, mikor van az, mikor el kell indulni otthonról, stb... azokat a válaszokat kaptam, hogy a has leereszkedik, lehet sűrű székelési inger, esetleg hasmenés (ez nálad így is van), és fájások, amik egyre rendszeresebbek, és egyre hosszabbak, élesebbek lesznek, bár nem mindenkinél. A nyákdugó távozása, bár ez sem jön ki mindenkinél előbb. a magzatvíz elfolyik, akkor azonnal indulni, de a fájásoknál csak ha rendszeres, és kb. 40-50 sec.ig tart...
Lehet tényleg érdemes lenne a dokit megkeresni??
A komódokról várom a képeket, lehet, én is rábeszélem párom, nézzünk el Kikaba, mert nálunk is minden fenyő. Imádom a fenyőőőt.
Én a vasalást mióta pocakos vagyok, ülve végzem
Tök jó, beteszem a deszkát a tv elé, és egy film közben kivasalok. Bár, így hosszabb ideig tart néha, de kényelmesebb, mint állni.
Nelli: Köldökcsonk lepotty: hurrááá
Depi: ejj, ejj, ne legyél az. Osztozom azon a véleményen, hogy használd ki, hogy kettesben lehetsz a picúrral.
Sör: én az ICE GÖSSER-re esküszöm, 0,33-as (asszem), és citromkarikával nagyon finom!!! Bár, ez nem alkoholmentes
Manóci: dinnyéből nekem már undorom van, rajtam 1-2 hete végigsöpört a napi fél dinnyeevési láz..
Nálam most őszibarack feldarabolva, fagyival a menő
Ildi: Bűbájos a kicsilány!! És a fickóid is
meglepik
annak mindig örül az ember. Várom én is a szülési sztorit.
Szilvih: homeo-s oldalt köszi, találtam is tuti bogyit.
Kíváncsi leszek a dokira, mit intéz UH- ügyben. Viszont, van ennél egy rosszabb dolog, szülésznőm mondta, állítólag dokim augusztus végén szabin lesz
Alig várom a szerdát, hogy kérdőre vonhassam. Ha valós a hír, mérges leszek rá
Szylvi: ne aggódj a méretek miatt, bizti minden rendben lesz
Homeos bogyit találtam, már csak vennem kell. így a masszázs elmarad, helyette lesz bogyó és málnalevél
Tegnap végre elmentem a babakocsiért
Nagyon patent, toltam is egy kanyart
Az éjszaka én sem aludtam szinte semmit. Nővéreméknél töltöttük az éccakát, és elég szűkös volt a hely, vagy csak apa paszírozott a falhoz, nem tom...
Ráadásul, 1-2 × keresztül dobta rajtam a lábát, imádtam érte, alig bírtam kiszabadulni alóla
és az a meleg...
Most meg anyuéknál, és már megyek is babaruhát mosni. Aztán jön haza apa, és kísérem fogdokihoz. Néha úgy kell őt elvonszolni. Hihetetlenek ezek a pasik, mit össze tudnak parázni az orvosoktól. Biztos vagyok abban, hogy Mi, Nők, 100× szívósabbak, srapabíróbbak, és bátrabbak vagyunk!! Nem véletlen, hogy nekünk jutott az anyaság és a szülés!!
Mit szólnátok ahhoz, ha már mindenki megszült, csinálnánk egy topic-os találkozót? 2007-es babák és mamák találkozója. Mondjuk tavasszal??
Asszem, legközelebb csak hétfőn jövök.
Addig is kitartás mindenkinek a kánikulában, és csajok, aki teheti: CSOBBANJON!!!
Finishelők: drukk, hátha valaki megszül a hétvégén!!
Pussz