Kukurikúúúúú! Jó reggelt!
Ma nem Dorka keltett, hanem Apuka, mivel korán indult Pécsre! Este nem lesz itthon, tehát drukkokat kérek, hogy el ne raboljanak a rézf@szú baglyok, fűrészelők és társaik...
Tegnap én is görcsölgettem, és rossz kedvem is volt tőle, pedig lassan magnézium túladagolásom lesz! Node délután rájöttem, hogyhát: borocska
, na ez a Mg-mal ellentétben 20 perc alatt úgy belazított....
Csajok, nekem is hasmenésem van á pedighát elvileg ilyenkor a szorulás lenne a "normális". Na mondjuk, ha nem túl sűrű, akkor még mindig jobb, de én tegnap az elevitem és a MG mellé bevettem egy széntablettát is (tájékoztatója szerint tterhesek is szedhetik)
Ja és Dorka úgy döntött, hogy ha már volt fejjel lefele (26-ik hétig mindig), majd megfordult (28-ik hét), akkor most jó lesz neki keresztbe is, hogy ne legyen olyan uncsi (ez most nem UH, hanem személye megfigyelés - lassan kitapintható, ha egy kicsit befeszül) No a 36-ik héten forduljon irányba, addig pöröghet kedve szerint!
Zsu, milyen kedvel keltél? Remélem ez a nap jobb lesz!
Andi, honnan számítjuk a vágósúlyt? Bár én most 10 kg körül stagnálok, még 2-3 hét és akár már normális is lesz ez! Ja tényleg ezen nem is paráztam mostanság!
Ez a méhnyakrövidülésdi jól elterelte a figyelmem, hát ha az ember lánya már a paráit se tartja rendesen számon!
Móni, ne hecceld magad rajtuk! Tudom, hogy nem a legmegfelellőbb beteg-hozzáálás, de mondjuk mi lenne, ha nem sokolnád a dokikat, hogy lesz@rod cukrodat, amíg jó értékeid vannak, és nem kötnéd az orrukra mit eszel...
Terhesség után meg közösen konstatálnátok, hogy "jééé, már nem is magas a cukrod!, biztos jól csináltuk a diétát!". Hmmm
Hajni, te hogyan állsz a súllyal? Neked mondták, hogy nagyon kellene vigyázni, nem? Bár fotók alapján gondolom skerült!
És most megyek boltba, míg be nem üt a kánikula, olyan jól kiszellőzött a lakás!