Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

[quote="an°°di"]Z írta:an°°disu, azonnal hagyd abba az olvasást!!! én tegnap pont így jártam véletlenül az ikreseknél... majdnem koraszültem tegnap este, pedig csak elolvastam, h egy csajjal mi történt :roll: :? nem kell ez nekünk, ugye? tessék mantrázni: "minden rendben van Pankával!". ezt ma még 4ezerszer, légyszi.

Ezt akartam írni én is, én jelenleg a kedvenc parámmal vagyok el... tudjátok méhszáj, de már van mantrám: "a méhszájam zárt, a hasam puha, Dorka szépen fejlődik"

És mért is ne tenné ezt? :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Zsu, most el ne menj nekünk!!! Bármit írhatsz és kész! De inkább ha egy mód van ne parázz!

Jutta

KépKép
jutta

ugyehogyugye?
nem azért, mert nem veszem komolyan mások paráját, sőt, tiszteletben tartom, és kitalálok magamnak másokat, nehogy átfedés legyen...de vhogy azt érzem, h ha ráfeszülök arra, h nyitva van a méhszáj (nem rövidült, mert az Jutta és Marek baja), és cukros vagyok (Mónival és Marekkel együtt), az nem segít senkinek semmit. nekem főleg nem. és tudom, h mindenkinek tök nehéz, de Zsu, ne hagyd el magad!! fel a fejjel. mikor megtudtam, h ikrek, begépeltem a google-be, h "ikerterhesség" és az első oldalon, amit kidobott a kereső egy fasz(i) több monitornyi helyen részletezte a potenciális veszélyeket! :? :evil: másnap beírták a kiskönyvembe, h veszélyeztetett terhes vagyok, és még aznap beküldtek egy hétre kórházba. :?
de nem lett eddig sem semmi bajuk, és egészségesek lesznek, mert jó génanyaggal indulnak, és az ellenanyag-mizéria is gond nélkül megoldódik, meglásd!!!

remélem, Jutta, fekve írod ezt! ;)

Kép
an°°di

és tényleg :lol: , fekve :!: :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Csajok, arik vagytok, de most valahogy nem tudok mással foglalkozni, szóval inkább nem irok, de azért olvaslak titeket.
Azért kámpicsorodtam annyira el, mert eszembe jutott egy kollégám, akinek a feleségének hasonló problémája volt, de neki az volt a gondja, hogy nem kapott anti-D-t, amit én azért igen, és beteg gyereke született :cry: :cry: :cry: Szellemileg is és fizikailag is :cry: :cry: :cry:
Szóval azért ez több, mint egy nyitott méhszáj...az max annyit jelent, hogy talán előbb jön a baby, de nem beteg!
Mindjárt sirok...már sirok is :cry: :cry: :cry:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kép
jaj, Zsuuuuu, nem lesz gond. szegénykém!!!!
bőgd csak ki magad, annál semmi és senki nem segíthet többet!

Kép
an°°di

Zsu!

Sajnos ehhez nem tudok hozzászólni, nem értek hozzá, de nagyon sajnálom, de csak bíztatni akarlak, hogy nem biztos hogy nálad is az lesz mint a kollégád esetében!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Elmegyek fodrászhoz és ennyi mindent írtok!?
Na, jó babáztam is, meg utálom, ha hazudnak nekem, és megbeszéltem az ügyvéddel az ügyes-bajos dolgaimat (egyesület), meg végre megvan az apeh 0-ás igazolás (40, azaz negyven forint adósságom volt!) így végre dőlhet a lé az egyesületemhez, meg qrva áfa bevallás (kft-nk!), szal tele a pöttyös gumicsizmám!
Aztán meg felhív a rokon nődoki, és lehord, h miért veszem ilyen lazán a cukros dolgot, én meg magyarázkodom, meg, h a vérnyomásom (az ugye a béke segge alatt!)... Meg hogy össze ne merjek veszni a cukis doki csajjal, mert ő jóban van vele, és az ő férje lesz majd az aki az én lányomat is megnézi majd. Mert ő meg ortopédus. Szal le lettem b*szarintva, ráadásul elmondta azt is, h milyen hatásai vannak a magzatra, az, h cukros vagyok! Én meg mondtam, h én utálom azt, h még a kiskönyvemben is... meg sztem nem is vagyok...meg...na!Kész! Én másik bolygóra akarok költözni!
Zsu! Nem lehet baja Pankának, az én Jankámnak és egyik topiklakó gyerekecskének sem! És kész!
És ne bőgj, mert én is azt teszem mingyá'! :twisted:
És azt se tudom eldönteni, h kétségeesett legyek vagy mérges?
(Ezek a rokonok!!!)

Kép
ermoni

Andi! Megkaptad a cuccot? És tudod használni?
Marek, Te majd este vagy holnap reggel válaszolj ugyanerre a kérdésre!
Hát komolyan elegem van!
Azt engedélyezte, h a saját magam által kitalált "diétát" folytassam, de csak addig, amíg jó a cukrom! :roll:
A f*tyimet! Na, nem őrjöngök tovább!
Zsu! Nincs baj, hidd el! Nem lehet, h a helyettesítő orvos volt egy kicsit túlbuzgó, mert helyettesít és hárít.
Jutta! Éljen-éljen a babakocsi!
Zsu! Lesz f*sza vásár a sógoréknál és Pankának is lesz!
Tyű, hasleszorító, bugyi, stb!

Kép
ermoni

Móni, ha leirom email-en az eredményt, nem hivnád fel a rokon dokit, hogy mit szól hozzá? Igy nem fogok nyugodtan elmenni nyaralni :cry:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni
épp akartam kérdezni merre jársz.
Én nem akarom senki baját elbagatelizálni,de amiket írtál értékeket kaja után azok egyáltalán nem egy cukros adatai.Nem értem a dokit,rokony meg ismerős ide vagy oda de miért paráztat be ennyire???Bizti mondtad neki,hogy méred állandóan és hogy jók azértékek.Vagy álmodtam ,hogy jók???

Jajj Zsu
úgy szseretnélek vigasztalni,mivel nem értek hozzá (amit olvastam most róla abba az volt hogy folyamatosan nézik az ellenanyagot és közbetudnak avatkozni ha gáz van) csak azt tudom neked mondani,hogy én boszi vagyok és Pankának nincs és nem is lesz semmi baja és Jankának meg Dorkának és egyik topik babának sem
Vendég

Küldd Zsu!
Megyek vacsizni! Jövök még!

Kép
ermoni

Hajni TÁDÁM
http://www.babaszoba.hu/services/smalla ... &x=26&y=13

ha gondolod nézd meg ezt a két hírdetést,azt azért tudnod kell,hogy nem olyan hangot ad ki mint a mi akórházba van,és ha pl. elöl van a lepény nem biztos hog yjól hallod.Eddig én egyszer csíptem el a szívhangját,igaz nem nézem vele túl sűrűn.
Vendég

Zsu:
nem is tudom mit írjak.
Talán csak egy ötlet.
www.scheringclub.hu
itt esténként nőgyógyi rendel chaten, én kérdeztem már Tőlük, korrekt választ kaptam mindig.
vagy:
http://forum.index.hu/Article/showArtic ... &t=9041994
Több szem többet lát. :) És nyugi.....

Timi:
kösssssziiiii. :))
Vendég

Na, vissza!
Timi! Én is nagyjából így gondolom, de néha azt is gondolom, h hálátlan vagyok! Mert csak figyelnek rám és abban akarnak segíteni, h minden rendben legyen Jankával! Csak néha olyan, mintha ez egy kicsit sok lenne!
:roll:
Na, ez van!
Amúgy meg egy fél délután alatt látod mit össze kellett pörögni!
Zsu! Sztem amúgy eddig is figyeltek Rátok emiatt, most is figyelnek! Fogd fel így! És nem lesz semmi baj!

Kép
ermoni

Eltűntetek?
Akkor én is csendben leszek! :roll: Még ha nehezen is bírom majd! :wink:

Kép
ermoni

Móni
tudom mit érzel,én is így voltam az afp körül,hát remélem csak túlféltésből ilyenek,de azért ne koplalj ,ha valamit megkívánsz tedd magadévá. :D
Vendég

hellóóó
átvettem a mikrós sterilizálós cuccot! eggyel kevesebb tétel van a listán, de még mindig ajjaj, de mennyi minden!
Móni, megkaptam,megnéztem, és tökéletesnek tűnik! bár az étrendi javaslatokat hiányolom, dehát ugye akinek semmi nem elég ;)

Kép
an°°di

Jé, de birka vagyok, Andi! Elfeledtem! Na igyekszem!
Timi! Magamévá teszem! :wink:
Állattartók! Nálatok hogy bírják az állatok? A mi kutyánk nagyon ki van nyuvadva, pedig rövidszőrű!
Sterilizálós cucc! Klassz! Azt írtátok a mosogatógép megfelel, ugye!?

Kép
ermoni

igen, neked elég lesz a mosogatógép. nyugiiii!
amúgy sem értem, hogyan mondhatta a rokony, h nem veszed komolyan a cukrosságosságot :shock: :shock: méred minden nap többször, óvatosan kajálsz (ugye?)... szóval, most mi a baja??? rémísztget?

Kép
an°°di

Zsu: ha RH negatív vagy és Panka esetleg RH pozitív, akkor sincs semmi, mert első terhességben nem jelent gondot,a másodiknál érdekes csak. DE arra van az anti D injekció, amit te már alapon kaptál. tehát, no para!
Az meg, hogy az ellenanyagszűrésed pozitív, szintén nem jelent veszélyt Pankára. Annyit tesz, hogy ha esetleg vért kell kapnod, akkor nem egyszerű csoportazonost, hanem (választott) sokkal jobban "bevizsgált" vért kaphatsz. Egy csom ó alfaktornak kell megfelelnie. Egyébként, meg a vércsoportot, nem ellenőrzik 3 havonta, ezért nem derült ki. Korábbi vércsoportos papírod nincs esetleg? Mert valszeg azon is rajta kéne lennie. Ha meg akkor nem volt gond, akkor az anti-D a ludas.
Az UH-val meg ne foglalkozz. Korának, megfelelő súlyú Panka, sőt.

Kép
Kép
gabcii

segítségkérés (főként Timinek címezve):
a barátnőm állítható járókát keres. "minél nagyobb annál olcsóbb" jeligére...
ha bárki lát vmit, szóljon lécci! kööööszi

Kép
an°°di

Andi! Hát a kajáról annyit, h nem eszem édességet, nem iszom cukroslötyit, nem cukrozok semmit. De ennyi! Más nem! (Azt mondta jó, nézzem akkor így a cukrom!) És állítólag nem kell mindig mérni azt a cukrot. (Ma csak reggel mértem :oops: ) Holnap majd kétszer! De nem akarok egész nap ezzel szórakozni! :roll:
Hát Gabcii! Látszik, h egészségügyi dolgozó vagy!

Kép
ermoni

Na, kérdezzük csak meg Nikit, ő mennyire parázik a terhességi cukortól és társaitól?
Sztem marhára fel van fújva ez az egész terhesgondi. Figyelnek ránk, nade ennyire azért nem kéne.
El sem merem mondani mikor voltam megnézetni a méhszájamat. Nem lepődnék meg, ha nyílogatna, vagy nem 3000-s lenne.
De nem aggódom. Azt olvastam még a terhesség elején, hogy az első trimeszter a leg veszélyesebb, utánna már elég ritka, hogy fogyatékos, beteg gyerek fejlődjön.
Oksé, ez természetes, hogy egyikőnk sem halál nyugodt, de egészségesek a gyerkőcök, és tudják a dolgukat.
Ma ez a meleg, engem is kikészített. keményedtem, és görcsöltem.
Kint sem voltam a lakásból, de még idebenn a 26 fokban is bár mikor tudnék produkálni egy ájulást...

Ezek a hasleszorítós bugyik, borzalmasak :lol: Monnyuk, ha ilyen hátsóm lenne, mint a tangás csajnak, nem ilyen fehérneműbe bújtatnám :wink:

Kép
Kép
gabcii

Gabciiiiiiii, te vagy az én emberem!!! ;) amúgy is eléggé fel vagyok fúvódva, nem kell erre még másoknak is rásegíteni ;) én mondjuk ettől függetlenül vigyázok, talán kicsit jobban, mitha nem ketten lennének, de még mindig nem annyira, amennyire gondoltam, h fogok, mert koraszülni nem szeretnék (legalább a kelengyét be kellene szerezni... vagy legalább az ágyakat!)
én bírom a melget, még mindig. de csak ha felém fúj a venti... 8)

Kép
an°°di

Andi! Ment a kaja-javaslat! Mégkaptad? (Marek, Neked is!)

Kép
ermoni

Ja, nem is mondtam, a két kisboszi soha nem aludt együtt, mert az anyjuknak az az elve, h úgy kell már csecsemő korban nevelni, "tartani", mint később szeretnéd a gyerekeket! Érthető ez az alapján ahogy leírtam? :roll:

Kép
ermoni

Móni
érthető amit írsz csak ehhez olyan gyerek kell aki közreműködik :-)
elveim nekem is voltak,aztán lett gyerekem
Vendég

Na, jó éjszakát, én lépek, mert Ádámka a torkomon akarja kilökni a gyomromat. Elég nehéz így ülni.
Ti nem éreztek ilyet? és hogy nagyon fent lenne a gyerek?
Nameg a belem is ég.
Jóvan, el...

Én, mint állat tartó: a macska nem iszik szinte semmit, nyávog, hogy ki akar menni az erkélyre 40 fokban, de amúgy elvan. Néha liheg.

Kép
Kép
gabcii

Móni, megjött, köszi... hát ettől én éhenhalok... :? na, meglássuk....
együttalvás: nemtom. meglátjuk. több berendezési terv is van...már amennyit a fél szoba megenged ;)
nem is tudom... miért baj az, ha együtt alszanak egy-két hónapig? tovább úgysem férnek el egy ágyban... de nem vagyok még benne biztos, h így kezdjük egyáltalán.. de vhogy humánusnak tűnik együtt altatni őket, ha már ilyen sokáig együtt vannak. vagy lehet, h örülnének a plusz helynek végre? :roll: :roll: :roll:
akitől a babakocsit vettük azt mondta, h az ő fiai nem aludtak jól egészen addig, míg össze nem tolták a kiságyakat.. ilyen is van. de köszi az infót... :wink:

Kép
an°°di

Tényleg csak info volt, ők így csinálják!
És Timi! Hát az tény, h partner kell hozzá! És tény, h nem vagyunk egyformák... no meg a gyermekeink sem lesznek azok! Csak gondoltam ezt is megosztom veletek! Hátha valakinek bejön!
Hát tényleg nem egy vaskos a kaja választék, de mivel engem nem fogtak kalória-kúrára, így én nyomom a szalonnát, zsírt stb :wink: . Na jó, kicsit túlzok! (A koleszterinem eddig még jó volt... és így is marad! :evil: )
Hát én lassan el, mert nagyon aluszékony vagyok megint!

Kép
ermoni

Jóccakát és vmi jó kis alvópozíciót (én ma reggel óracsörgés előtt kb 20 perccel találtam rá az igazi pózra :cry: )!
nekem sem mondták eddig még a kalóriát, de sztem elnézőbbek az ikrek miatt :? :roll: mondjuk a vágósúlyt asszem én érem el elsőnek...khmkhm...és én pedig emiatt nem vagyok hajlandó aggódni. :twisted:

Kép
an°°di

Tényleg el! Még olvasni is akarok! (Baricco- ma már idéztem is tőle! Beteg vagyok, mi?)
Timi, Te miket szoktál olvasni? Mert így nehéz egy jó kis könnyűt ajánlani, h nem tudom mi az amit nem vágsz be a sarokba! (Ugye jól emlékszem, h kérdezted?)
Jóccaka csajok és lurkók!
:arrow:

Kép
ermoni

Halihó
Máris itt...de ma milyen sz*r nap volt!! Szépen begörcsölt a hasam 10 perc séta után, aztán meg lett egy jó kis hasmenésem :oops: így mentem dolgozni, méghozzá busszal....ráadásul ma órát látogattak nálam, hát gondolhatjátok milyen jól sikerült!!!

marek

Móni
én is úgy kezdtem,hogy amint hazajöttünk a kórházból a kiságyba tettem ,azt hittem ott a helye,ott fog aludni meg minden ,de aztán Majci semmimásba nem volt partner mint a szopásba,na de majd most Bibi olyan esz mint egy álom ,hehe,szép álom :-)

mos olvastam az afrika szeretők 2 részét,az tetszett,de megnem tudnám mondani konkrétan milyet szertnék most olvasni :-) mindenevő vagyok,igazából egy jó kis röhögős,vidám valamire vágyom,nem tudom van e ilyen :-)
Vendég

szegény Marek,épp már akartalak kérdezni
Vendég

Vendég

Kép
Vendég

ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ, 100X100-AS FA JÁRÓKA + BETÉT

A fotón látható felszereltséggel

Minőségi, gyári csomagolású, újszerű, nem használt járóka eladó.

Anyaga: bükkfa

Szélesség (cm): 100

Hosszúság (cm): 100

3 magassági pozícióba állítható fekvőrész

Fékezhető kerekekkel

Kis méretűre csukható

Az alsó textilbetét a járóka felszereltségéhez tartozik

Új ára: 39.900 Ft - Mostani ára: 18500 Ft + postaköltség (1590 Ft)

Német termék.

az elöző járókához a leírás :-) ennyiért szeritnem nagyon jó
Vendég

Marek, nekem is megy a hasam mostanában. én a cukros löttyre gyanakodtam, de az ma nem volt :?
nem jól sikerült az óraláűtogatás? nabummm... 40 fokban senki nem tanít a legjobb formájában... sztem. vagyis én tuti nem :oops: :roll: :twisted:

Timi, köszi! már továbbítottam is a linket! :wink:
könyvet röhögőset... én mostanában olyat nem olvastam. most egy nagyon komolynak tűnő regénnyel szenvedek... de ha eszembe jut vmi, szólok...

és lassan én is lelépek, mert ezek a gyerekek már mindenfelé rugdosnak... belülről s*ggbe... ez a legújabb szórakozásuk :roll: :evil:
komolyan nem értem őket 8) :?

Kép
an°°di

Andi
milyen értelmes mondat nem? "egy ikreké volt"

engem is seggbe rugdos állandóan ez a bébi

nekem valami jó röhögős könyv kéne vagy valami rominatikus,vadregényes vagy valami ami leköt :-)
Vendég

Most olvastam vissza, és besz*rtam, ugyanis én is kaptam beutalót olyan vérvételre mint Zsu, de nekem valahogy elkeveredett és nemrég találtam meg, tehát nem nézték meg :oops: Eddig csak röhögtem rajta, hogy milyen hülye vagyok, de most már nem röhögök...basszus!!! Akkor most mi is van? Jövő pénteken megyek vérvételre, akkor megcsináltatom, de ne már, hogy most ezen is paráznom kelljen!!!!

marek

Engem nemcsak seggbe rugdos, hanem hüvelyen is...próbálom neki megtanítani, hogy nem illik valakit nemiszerven rúgni, de valahogy úgy néz ki, hogy nevelhetetlen..... :shock:

Móni
Megkaptam, sőt válaszoltam is az e-mail-re...vagy ezt csak álmodtam :? :oops: De komolyan meg voltam róla győződve, hogy megköszöntem e-mailban :roll:

marek

Timi, majd megkérdezem a tesómat könyv-ügyben... ha már a szakmában dolgozik... 8)
téged is seggberugdos Bibi?? :shock: azt hittem, ez vmi egyedi :lol:
holnap, a mai linkjeiden felbuzdulva, nekilátok hordozó/autósülést keresni.. mivel nem akarok rá sok pénzt költeni, lehet, h nem is érdemes használtat keresni, mert kb mindenhol van 9-10ezerért totál szimpla, még a brendonban is. a biztonsági követelményeknek meg az is ugyanúgy megfelel, nem? legfeljebb a huzat bírja kevésbé a strapát, gondolom... 8)

na, ha Marek, te is parázni kezdesz, akkor tényleg lelépek ;) (nem azért!!! nehogy komolyan vedd!)...

megyek, agykímélésképp nézem egy kicsit, ahogy Apuka játszik :oops:

Kép
an°°di

ja, ez lemaradt:
:arrow:
jóccaka!

Kép
an°°di

Timi
Vidám, szórakoztató könyvet én sem tudok mondani, de rengeteget olvastam mostanában a halálról, már kezd unalmas lenni, lehet, hogy lassan keresek egy már annyit emlegetett pöttyös könyvet...

Megyek letusolok, aztán olvasok még egy kicsit, mert aludni úgysem tudok ebben a melegben...

Még benézek fürdés után elköszönni...

marek

Akkor talán most el is köszönnék...jó éjszakát mindenkinek ... nyugodtan nyissátok ki az ablakokat, nem fogtok fázni :lol:

marek

Kukurikúúúúú! Jó reggelt!

Ma nem Dorka keltett, hanem Apuka, mivel korán indult Pécsre! Este nem lesz itthon, tehát drukkokat kérek, hogy el ne raboljanak a rézf@szú baglyok, fűrészelők és társaik...

Tegnap én is görcsölgettem, és rossz kedvem is volt tőle, pedig lassan magnézium túladagolásom lesz! Node délután rájöttem, hogyhát: borocska :wink: , na ez a Mg-mal ellentétben 20 perc alatt úgy belazított.... :lol: :wink:

Csajok, nekem is hasmenésem van á pedighát elvileg ilyenkor a szorulás lenne a "normális". Na mondjuk, ha nem túl sűrű, akkor még mindig jobb, de én tegnap az elevitem és a MG mellé bevettem egy széntablettát is (tájékoztatója szerint tterhesek is szedhetik)

Ja és Dorka úgy döntött, hogy ha már volt fejjel lefele (26-ik hétig mindig), majd megfordult (28-ik hét), akkor most jó lesz neki keresztbe is, hogy ne legyen olyan uncsi (ez most nem UH, hanem személye megfigyelés - lassan kitapintható, ha egy kicsit befeszül) No a 36-ik héten forduljon irányba, addig pöröghet kedve szerint! :lol:

Zsu, milyen kedvel keltél? Remélem ez a nap jobb lesz!
Andi, honnan számítjuk a vágósúlyt? Bár én most 10 kg körül stagnálok, még 2-3 hét és akár már normális is lesz ez! Ja tényleg ezen nem is paráztam mostanság! :lol: Ez a méhnyakrövidülésdi jól elterelte a figyelmem, hát ha az ember lánya már a paráit se tartja rendesen számon! :wink:
Móni, ne hecceld magad rajtuk! Tudom, hogy nem a legmegfelellőbb beteg-hozzáálás, de mondjuk mi lenne, ha nem sokolnád a dokikat, hogy lesz@rod cukrodat, amíg jó értékeid vannak, és nem kötnéd az orrukra mit eszel...
Terhesség után meg közösen konstatálnátok, hogy "jééé, már nem is magas a cukrod!, biztos jól csináltuk a diétát!". Hmmm :?: :wink:

Hajni, te hogyan állsz a súllyal? Neked mondták, hogy nagyon kellene vigyázni, nem? Bár fotók alapján gondolom skerült!

És most megyek boltba, míg be nem üt a kánikula, olyan jól kiszellőzött a lakás! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Na jó elárulom, hogy 6:50-kor ment el a levelem, bár 5:50-et mutat a babanet...

Jutta

KépKép
jutta

Pálinkás jó reggelt!

Engem se Bálint ébresztett...tegnap biztos olvasta, hogy Dorka milyen kis ügyi és nem ébreszti óránként anyukáját és most meg akarta mutatni, hogy nemcsak a lányok tudnak ilyet :lol:

Ma este megyek 3d-re, végre kiderül, hogy mennyire kicsi a baba....

Mást nem is tervezek mára....szerintem apuka elmegy dolgozni, én meg visszaheverek, aztán lesz ami lesz....a takarítóbrigád még nem ért ide, de nem izgatom magam.

Jutta
Elmeséltem a barátnőmnek a megrövidült méhnyakam, erre azt mondja, hogy neki a tizenvalahanyadik héttől ilyen és azt mondta a doki, hogy semmi gáz..... Most már többen szavaztak a semmi gázra ... persze azért nem árt vigyázni, de parázni viszont árt.... :lol:

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?