Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ebben a nagy melegban nem haladunk semmivel… Persze vannak más akadályozó tényezők is, mint Moto GP és Tour de France, de inkább a melegre fogja a párom.

Ági! Megmutattam a pocakodat a férjemnek és majdnem szívbajt kapott. Szerinte már az enyém is óriási, el se tudja képzelni, hogy még ekkorát nőjön.
Akkor ha csütörtökig nem születik meg Lívike, akkor már be kell feküdnöd a kórházba?
Légyszi segíts nekem, hogy hányadik betöltött hét után kellett először menned NST-re. A dokim mondta, hogy kérjek időpontot a 36. hétre, csak elfelejtettem megkérdezni, hogy az a betöltött 36-e vagy csak a betöltött 35. Köszi
Szép az új kocsitok, lehet Lívi úgy gondolja, hogy majd csak az új autóval akar menni a kórházba…

Eszter! Arik lettek a vonalzók. A pocid is szépen alakul…
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mondtad el a babát a kisfiadnak és hogy fogadta, remélem jövő héten elmeséled.
Mi a 26. héten voltunk 4D-s UH-n, akkor már nagyon szépen látszott minden, általában a 24-25. hét után javasolják. (Az izgulás miatt is pont jó, mert a 18. és a 30. heti közt félidőre esik, ami elég hosszú idő lenne.
A hízás miatt ne aggódj, még azt se tekintik kórosnak, ha fogy 1-2 kg-t az első trimeszterben, utána meg úgyis gyaraponak a kilók…


Koda! Mennyi ideig volt ilyen vizetek? Ez katasztrófa, még jó, hogy apukád tudott szólni.
A kisfiúk nagyon édesek együtt, Bence meg már extra ügyes, ahogy ott is maradt az oldalán.


Titi! Ne aggódj a védőnő reakciója miatt, szerintem csak a meglepődéstől szaladt ki a száján, biztosan nem akart megijeszteni. És ha lenne valami baj, akkor már felhívtak volna.
De jó, hogy nem csak én akadtam ki a dokik hosszú szabiján… Fogalmam sincs mikorra kellene időzíteni a szülést, nyáron szabira mennek, télen síelni… Elég gáz. De szerencsére megnyugtatott Ági pocifotója, az enyém még a közelében sincs, úgyhogy csak megvárjuk a dokit. 6.-a után meg majd azért szurkolhatunk, hogy 20-a előtt megszülessen …
Úgy tűnik tényleg felesleges para volt a bejelentkezés, tutira neked is marad ez a helyzet, ugyanis most szeptemberig nem csinálnak már semmit a parlamentben, utána meg mire belerázódnak, a te babád is megszületik.
Nagyon vigyázz magadra ebben a melegben, nehogy megint rosszul legyél. A vezetést bírod még? Mikor ma beültünk a kocsiba 39 fokot mutatott. Nehogy érjen valami útközben!
A pocid nagyon aranyos, és egyáltalán nem tűnik nagynak a feneked.

Éva! Tessél elűzni ezeket a pesszimista gondolatokat! Méghogy halálos kór… ami persze csak azért jutott eszedbe, mert még nem vársz babát. Olyan fura ez…
Köszööm a telefonszámot, már majdnem mindenkiét sikerült begyűjtenem…
Gondolom olvastad, hogy elhalasztottuk a talit, akkor remélem jövő héten még látjuk egymást, meg ugyebár nekem aug 06 és 20 között kell szülnöm… (remélem ezt eléggé sikerült belesulykolnom már a bébibe is).

Juci! Nem egyszerű munkahely ez a színház… De mi okozza ezeket a hírtelen változásokat?
Remélem jól éreztétek ma magatokat és tényleg nem volt próba!

Most befejezem egy időre, mert lassan vége a Tour-nak, talán rá tudom venni Zsoltit, hogy haladjunk egy kicsit, rettenet rumli van. Felhoztuk a babakocsit is Kecskemétről, meg a ruhácskákst is, most teljes a káosz…

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Ági!

Nem akarlak riogatni,csak elmesélem neked,hogy amikor én születtem nem volt anyuéknak kocsija,viszont amikor elfolyt anyu magzatvize taxit hívtak.A txis viszont azt mondta nem viszi el,mert fél,hogy út közben megszül és össze is kenheti a kocsit,és ezzel otthagyta anyukáméket.Ők meg álltak a hóesésben csomagostul ledöbbenve.Aztán jött egy vadidegen tarbis pasi,aki megkérdezte,hogy baj van-e és már vitte is anyumat a kórházba.Na nem kellett sietnie,mert anyum mint én is több mint egy napig szült még szegény.Szóval csak arra célzok,hogy talán érdemesebb volna mondjuk Karcsi révén a rendőrautó,vagy mondjuk a mentő.Esetleg ha taxi,akkor előre lebeszélni egy valakivel,bár remélem az elmúlt 30 évben változott ezen a téren a megitélés,de nehogy csalódjatok,szerintem előtte fussatok egy kört. :wink:

Éva!

Nagyon fogok holnap gondolni rád és kérlek az UH után feltétlenül adj életjelet magadról.És ne képzelj be minden kórt,ami valaha szembejött a kórházban,mert nem szabad.Minden rendben lesz veled. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


tarbis=trabis :shock:

Kép

Kép
anubias
 
 

 
 

Sziasztok:)

Kicsi!
Nagy gratula Dudunak az első szavához! Innen már nincs megállás :)
*
Dolgozz még egy kicsit a Miskolc programon, meglesz az:) Nagyon várunk benneteket. Gabi már tervezi a programotokat
:lol: :lol: Nagyon barátkozó típus.
*
És igen, nálunk Gabi is képben van. Ha hirtelen nem tudja kiről is beszélek, akkor addig nem enged el, amíg rá nem jön vagy meg nem mutatom neki képen:)

Titi:)
Olyan csinos vagy! Nagyon tetszik az a rózsás ruhácska rajtad. Az fehérnemű ugye? Olyan szép!

Eszter:)
Az okos orvosbácsik úgy mondják, hogy amit a 20. hét előtt felszedsz magadra, az marad vissza többletsúlyként kb. Háááát nem tudom mennyire igaz ez. De védőnőktől is hallottam ezt. Nálam nem így volt.
A fejecskédet miért vágtad le a képeről? :D

Verzsike:)
Kérdezted a vizünket...még 1-2 hétig lesz ilyen, mert tisztítják a csöveket.....Jó mi? mit fogok ebben a nagy melegben csinálni víz nélkül. Mert holnap az sem lesz.......
NST-re a betöltött 35. hét után szoktak menni, tehát a 36-on. Persze kérdezz rá, nálatok is így megy-e:)

Ági:)
De jót nevettem rajtad:) Ez a sok kísérletezés, hogy kijöjjön a gyerkőc :lol:
És képzed :lol: Én balga megkérdeztem, hogy mit tud az autótokról, amit venni akartok. Nagy hiba volt...azóta is a kocsitokról hallgatok kiselőadást :lol: Az a lényeg, hogy családi autónak tökéletes, de száguldozni nem kell vele. Ha akarsz tudni még valamit, kérdezz Gábortól 8)

Mesi hogy lehet?

Zsuzsa:)
Tudom, hogy nem olvasol, de úgy is visszafogsz:) remélem minden jól alakul és jól érzitek magatokat:)

Éva!
Mit vizsgálnaka a pajzsmirigyeden? Azt nekem is nézték, amikor Bence nem jött össze. Uh, endokrinológia.......Volt ciszta, meg is van nagyobbodva, de a hormonok jók szerencsére.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Juci! Eszter nagyon ügyes! Az a baj, hogy olyan baba nincs, aki előszört azt mondaná, hogy anya... Így lehetnek az apukák mindig a büszke szülők.
Persze sikerült a pakolás, egész emberi környezet lett estére a lakásból, sőt a végén Zsolti még magától ki is vasalt mindent, amíg én felpakolt lábakkal olvasgattam... Ez rettentően jóülesik, de azért olykor lelkiismeret furdalásom van miatta.
Hogy bírtátok odakint ebben a dög melegben? Mi nem mertünk kimenni sétálni, elég volt nekem 2 perc a teraszon.

Koda! Köszi szépen, akkor így kérek időpontot, mert nem hiszem, hogy a doki örülne, hja szabin ez miatt zargatnám...

Eszter! Elfelejtettem neked válaszolni... Fogalmam sincs, meddig merem még bevállalni a Kecskeméti utakat, szerencsére nincs annyira messze, a pályán kb egy óra alatt itt vagyunk.

Ági??????????????

Ha valki tud Mesiről, ugye megírja nekünk!?

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok Lányok!

Juci!
Gratulálok! Ez a legcsodálatosabb dolog a világon! Bizony innentől kezdve csak azt veszed majd észre, hogy újabb és újabb szavakat mond. Tüneményesek ahogy keresik a megfelelő kifejezéseket! Nincs olyan nap, hogy ne nevetnénk könnyesre a szemünket Balázson! Tegnap apukámnál jártunk a telkén és Balázs vödörrel locsolta a vizet. Ap keresett neki egy kicsi vödröt, hogy egyedül is tudjon locsolni és annyira édesen megkérdezte, hogy papóka ez a vödör hogy működik?

Koda!
Még decemberben találtam egy csomót a nyakamon. Szép nagy! Akkor azt modnták az Uh-on, hogy cysta és nem kell vele semmit csinálni. Nem hagyott nyugodni a dolog és elmentem endokrinológushoz, aki nagyon megijesztett, hogy ebből még bármi lehet. Az izotópos vizsgálaton semmi sem látszott. Még a cysta sem, pedig kívülről is látszik. A hormon eredmény még nincs meg, de ma megyek újabb Uh-ra. Rettegek, pedig valószínűleg ugyanaz fog kiderülni, de el sem hiszitek mennyire félek és milyen dolgokat képzeltem már be magamnak!
Uh után jövök és mesélek, de most egyszerűen nem tudok másra gondolni!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok lányok!

Hú, csak szaladósan vagyok most, mert sok a munka, 1/2 4-től angolunk van, 1/2 5-től pedig jön az új lány, megbeszéljük a jövőt. Ma dől el igazán, hogy mikortól tud kezdeni. Nem bánnám, ha augusztus elején már tudna jönni.

Felhívtam Mesit!!!

Szegénykém, holnap megy a kórházba, a dokija még mindig szabin van, remélhetőleg holnap meg tudja végre, mikor kell befeküdnie, és mikor lesz a császár.
A méhszájat még nem vizsgálták neki, csak NST volt, azt is szeretné holnap megnézetné.
Viszont anyukája csak vasárnapig tud Zsoltikára vigyázni, szegény Mesi, nem tudja, mitévő legyen utána.
A férje nem kereste őket csütörtök óta, így nem valószínű, hogy ő akár szabit is kivenne emiatt.

Bárcsak tudnék nekik segíteni, de én meg dolgozom... nem tudom, mit fog szegényke csinálni.

Holnap dél körül hívom, utána mindenképp jövök a hírekkel!

Ági, nálatok mi a helyzet?! Ma még nem jelentkeztél!!!

Jucikám, hát gratulálok! Hú, de szuper érzés lehet ez!!!
A képet külön köszönöm, kezdem én is úgy érezni, akkora ez a poci, amekkorának lennie kell!

Évikém, ha tudsz bármit, kérlek szépen gyere, mert én is nagyon izgulok érted!!!

Erzsike, hát Neked szuper férjed van. Mindig megdöbbenek ezen a vasaláson! Nekem a kezébe nem venné. :(

Eszter, de édes pocid van!!! Jut eszembe! Hogy állsz a nyári nacikkal? Nekem van 1-2, amit már nem tudok használni, mert nem férek bele. Nem fogadod el kölcsönbe? Esetleg valamikor elugorhatnál, és szétnézhetnénk, hátha tudsz használni egy-két dolgomat, amit már most kinőttem. Bár lehet, hogy Te még így is kipottyansz belőle, olyan vékony vagy!

Na, futok tovább dolgozni, és közben élvezni a kisasszony rugdosását! :)
Jut eszembe, szerdára kaptam időpontot a dokimhoz, 17.30-ra. Már nagyon várom! Kérdeztem tőle, neki sem szóltak az amnio miatt. Remélem, ez most már végleg jót jelent!!!

Puszi mindenkinek, de muszáj rohannom!!!

KépKép
titi_27
 
 


Köszönöm Lányok, hogy izgultok értem! Annyira jól esik!

Mesi!
Ez hihetetlen! Annyira segítenék, de pont most utazunk el! Nagyon nehéz lehet most Neked! Sajnos még, ha talál is az ember valakit, aki vigyáz Zsoltikára borzasztó nehéz olyan emberre hagyni a gyereket, akit nem ismer. Ráadásul a szülés után is szükséged lesz segítségre. Augusztus 2-án haza jövünk, onnantól bármiben nagyon szívesen segítek!
Én nem értem a férjed! Ne haragudj, hogy szemtelen módon beleszólok, de azt hiszem ez az a pont, amikor már nem érdemes küzdeni. Annyira fáj a szívem értetek, de hidd el lesz idő, amikor azt fogod mondani, hogy ennek így kellet történie azért sokkal, de sokkal boldogabb lehess!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Mesi!

Ez annyira megdöbbent,hogy nem találom a szavakat.Ugyanúgy gondolom ezt,ahogy Éva,de ezt beszéltük is a múltkori talin.Te egy okos,szép nő vagy,hamarosan 2 szép gyerkőccel, ne köss ekkora kompromisszumot semmiért.Nagyon sokat gondolok rád.Sajnálom,hogy még én is dolgozom és nem vagyok otthon,mert akkor hozhatnád Zsoltikát. :roll:

Juci!

Ez annyira fantasztikus.Én is büszke vagyok a druszámra. :D Igen,a sztori az én születésem,persze ez nekem olyan egyértelmű volt,mert nincs tesóm.De ha elvinnétek Ágit az tényleg jó ötlet volna,ha meg tudjátok oldani. :wink:

Ági!

Jelentkezz! :D

Éva!

Te is,ahogy hazaérsz a dokitól. :wink:

Titi!

De kedves vagy,hogy gondolsz rám.Előre is köszönöm.Erzsike is ad nekem kölcsön pocis cuccot,annyira jó,hogy így gondoltok rám.Na van előnye is ha az ember lekésik a topic címéről. :lol: Megmondod mikor jó neked és nagyon szívesen kiugrok hozzátok.Úgy is annyira régen láttalak. :roll: most érzem a hangodon,hogy optimista és nyugodt vagy és ennek nagyon örülök ám.Ami az alakomat illeti ari vagy,de én nem vagyok ám nálad vékonyabb,sőt.Csak azért akarok hízni,hogy a baba mindent megkapjon,nem nekem hiányoznak a kilók.Pl a popim alapból nagyobb,mint a tiéd most. :lol: Csini vagy nagyon és nem áll rosszul az a pár kiló. :wink: Most nem bánom,hogy melózok,mert legalább nem fővök meg a légkondiban és legalább az allergiám is viselhető. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok,
ugye nem bánjátok, ha csak magamról irok??? Most jöttünk haza ebben a nagy melegben, végigolvastam mindent, de reagálni már nincs energiám :(

Voltunk elintézni az autót, pénteken kapjuk meg előre láthatólag. :cry:
Képzeljétek, egy öreg Ladával mentünk intézni, mert anyukám élettársa tegnap kölcsön adta nekünk a munkáskocsit... Ne tudjátok meg!!!! :shock: Majdnem megdöglöttem benne.
De vissza is visszük, csak erre az autó intézésre kértük el. Végülis jobb volt, mint BKV-zni, de azért többre nem szeretném. :roll: :lol:

Ja, és beugrottunk a Péterfybe is a szülésznőmhöz. Kértem, hogy ha már benn van, csináljunk egy nst-t, mert ugye a múltkori nem volt tökéletes... Most az volt!!! Jól érzi még mindig magát a drágám! :D
Jaj, és hallottam fél órás bébi-sírást a szülőszobán! :lol:

Erzsike,
én azt hiszem betöltött 36.-on mentem, de ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget. Menj a 35.-en és mond hogy 36 hetes vagy! :D :wink:

Eszter,
nem tudom az egészségkártyát???!!! Van telefonszáma, azon meg lehet kérdezni esetleg... (273-1913) Egy asszisztens veszi fel, veszíteni valód nincs vele!

Juci,
De jó, hogy már itt tartotok!!! Nem semmi, hogy milyen hamar! Illés gondolom, hogy elolvadt tőle... :)
A következő szó meg a "nem" lesz... :roll: :lol:

Éva,
nagyon várom, hogy írj, mit láttak uh-on!!!

Timi,
de aranyos vagy, hogy megkérdezted Gábortól! :D Remélem nem veszünk valami hibás autót, mert attól félek a legjobban... :( Amugy rettenetesen tetszik az autó, és praktikus is lesz!

Mesivel kapcsolatban pedig:
rettenetes ami vele történik. Felháborító, hogy hogy lehet ilyen egy pasi, főleg úgy hogy tervezett baba volt Ági, illetve Zsoltika az ő gyereke!! :(
Szegény Mesim, nem lesz egy könnyű időszaka ez az életének...

Na, csak nem bírtam ki, hogy ne irjak pár szót.... :)

Puszika,
Ági

Ha valami van úgyis jövök, vagy sms-t küldök!!! :)
csné
 
 


Sziasztok Lányok!
Megjöttem az Uh-ról és szerencsére egy óriási cystán kívül mást nem láttak. Remélem nem kell még kivenni, maradhat amíg megszületik a következő babám!
A hormoneredményeket augusztus 7-én tudom meg.

Ági!
Annyit gondolok Rád! Bele lehet halni ebbe a melegbe! Tartsd bent a babát, amíg elmúlik ez az iszonyú kánikula! Ott bent a legjobb ilyenkor! Legalább ő jól érzi magát.
Nekünk is volt Ladánk! A férjem megkönnyezte, amikor lejárt az utolsó műszakija. Még neve is volt! Erős, örökéletűre megépített autók. Mondjuk kényelem nélkül!

Juci!
Áginak igaza van! A következő szó a nem, aztán lesz majd amikor mindenre azt mondja, hogy "egyedül"! :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Jaj, Éva,
de jó híreket hoztál!!! :) Úgy örülök, hogy nem találtak semmit!!!
Azt mindenképp ki kell majd venni? Nem tud felszívódni??

Lehet igazad van, ebben a nagy melegben jobb is Livikémnek odabenn!
Amugy semmi nem hatja meg! Mostmár 3 napja csak szex és más semmi van! :) Pótolom mindenki elmaradását! :D :roll: :oops:

Képzeljétek a júliusi topikban ma 4 baba megszületett + 1-et császárral most délután hoznak a világra!!! ...és holnap is megindítanak reggel egyet...
Én is akarok!!!!!!!!!!!!!!
Kép
csné
 
 


Ági!

Na ez a kis ábra aztán tényleg nagyon tükrözi a lelkiállapotod. :lol: Szegénykém.Túl jó anya vagy. :lol: Látszik,hogy a gyerek azt csinál,amit akar. :lol: Félretéve a tréfát kitartás,reméljük most már tényleg előbújik. :roll:

ÉVA!

Jajj de jó.Most láttam ám,hogy kerestél és nemsoká vissza is hívlak. :wink: Hurrá! Hurrá!

Puszi

ESzter

Kép

Kép
anubias
 
 


LÁNYOK!

LÉGYSZI ÍRJÁTOK MEG NEKEM MESI SZÁMÁT SMS-BEN,VAGY PRIVIBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELŐRE IS KÖSZI

ESZTER

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter,
privi ment... :)
csné
 
 


Hali!

Balimama!

Jaj,ez nagyon jo hir...latod,megse haldokolsz :!: :lol: :lol: :lol: Es mindjart jon a nyaralasotok is!

Eszter!

olyan edi pici pocid van!!!! Es hogy a kisfiad csinalta a fotokat..ez is olyan edes...biztosan nagyon szuper,bensoseges lehet a kapcsolatotok,en is ilyet szeretnek! :wink:

Titi!

Es a tied is csodalatos...latod hogy telnek a napok,hetek...es biztosan minden rendben van!!!! Mar csak kettot kell aludni a dokidig. :lol:
Nekem is olyan fontosak voltak ezek a dokilatogatasok,annyira vartam mindig az ultrahangot. Talan ez az egyeduli idoszak egy no eleteben amikor varja hogy nogyogyaszhoz menjen. :roll:
Sikerult megegyezni a lannyal aki a helyedre jon??Remelem tud kezdeni aug. 1ol,te meg szepen otthon maradsz es magatokra koncentralsz! :lol:
Juci!

Elso szo,de szuper lehet!!!!! :lol: Perzse az anya szo valahol hatul fog kullogni.

Szerintem nalunk is a daddy lesz az elso..bar dadat mar mond mikor mutatom neki az apja kepet,es persze baba...ha ezt kicsit elnyujtottan es á-val mondana,akkor az apa lenne arabul. :lol:

Verzsike!

Hogy milyen ferjed van!!!! le a kalappal elotte...vasal..el se tudom kepzelni egy ferfirol :roll: :lol:
Neked is mar csak max. 7 heted van hatra..elvezd ki minden pillanatat!!!
Virag!

Tenyleg hova lettel???? :cry:
Es Rimar!!! Azert irhatnal par szot! :cry:

Agi!

Jaj,kepzeld tegnap veletlenul leljebb mentem es meglattam a juliusi babak topikot ...es beleolvastam..es ma is es latom,hogy mennyi baba szuletett..ujra ateltem,teljesen elerzekenyultem...hat akkor te hogy erezhetsz!!!!!
Olyan regen volt...ugy szeretnek megegyet...pedig meg eggyel se birok.
Segitsetek...Mishal egyszeruen nem hajlando nappal aludni,ma volt fel ora alvas...ebbol kovetkezoen este 6kor mar vacsi,furdetesnel mar sirt es 7kor cicin elaludt...hajnalban meg majd felkel nekem 3-4kor es nem alszik vissza....Megint kezdek alvashianyos lenni :roll: Amugy imadnivalo,csakhat egy percem sincs mar tole ahogy Juci
irta.Ma reggel fel kezzel kiemelte a vasalodeszkat a szekreny es komod kozul...meg jo hogy sikerult idoben elkapnom :roll:

Szoval Agi,annyira drukkolok...bar nem biztos hogy most lenne jo vajudnod ezer fokban legkondi nelkul....lehet hogy jobb ha megvarja a hidegfrontot...kocsit a kicsi Livi! :lol:

Es most megint kit is hagyok ki??

Vagyok am es minden nap elolvaslak benneteket...csak sok a dolgom szokas szerint.Ma csak egy bankot es piacot vallaltam be+meglatogattuk hugomeket(tegnap jottek haza Bulgariabol).Holnap ujabb burkolat valasztas...nagyja mar megvolt hetvegen,csak a haztartasi helyseg,tarolo,kamra maradt hatra...(marmint bentre).
Ferjem nehezen birja(egyik tesojanak a 3. lanya majdnem akkor szuletett mkor Mishal) es nehez neki nezni ahogy o jatszhat a gyerekevel o meg nem...mindig azt mondja,hogy en ne panaszkodjak,mert en Mishallal lehetek,o lemarad mindenrol..es o mind a kettonket nelkulozi,meg en csak Ot. Ma felhivott,de miutan megtudta,hogy kicsi fia hamarabb elaludt,mondta,hogy akkor majd hiv korabban legkozelebb ,mert o a fiaval szeretett volna beszelgetni.Na,en mar nem is vagyok jo neki. :lol: :roll:

Millio puszi mindenkinek,szep almokat...Agi,neked ha annyira szeretned akkor fajdalommentes tagulast..es konnyu hajnali szulest! De Zora olyan szepen leirta...csak be kellene minden este masolom...es egyszer csak valora valik :!: :?: :lol:
momo35
 
 


Sziasztok!

A párom elment fél hatkor dolgozni, én meg nem bírtam visszaaludni…

Titi! Remélem sikerült rávenni az új lányt a mielőbbi kezdésre.
Volt tegnap ünnepi vacsi? Hányadik évforduló volt? (Nekünk csütörtökön lesz a 4.)

Mesi! Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Már ugye a talin is beszéltük, hogy nem biztos, hogy megmenthető ez a házasság. De azért a férjedben annyi még lehetne, hogy ilyenkor melletted áll.
Ha minden jól megy, hétfőn dolgozom utoljára, ha tudok segíteni valamit, megoldjuk.

Eszter! Tiszta jó, végre egy teljesen optimista hozzászólás! Tegnap este pakoltam itthon a ruhákat, már félre is tettem, amiket viszek neked. (Remélem vasárnap tényleg talizunk, különben már a te pocidra se lesznek jók :lol: )

Ági! Én már nagyon izgulok… Akkor most szorítunk, hogy megvárja az új autót Lívike, vagy inkább bújjon ki előbb?
Nem lehet, hogy nagyon élvezi a szexet a bébi és tudja ha kijön, akkor már nem lesz részese? Rafkósak ám ezek a picik :wink:

Éva! De jó, hogy nincs komolyabb baj. Remélem így már nyugodt leszel a nyaralás alatt és igazából tudsz pihenni.

Momo! Még ebben a melegben is rohangálsz a ház miatt… Nem írigyellek. Annyi energiádat elvesz, hogy tuti unatkoznni fogsz, ha teljesen elkészül…
Sajna a nappali altatásban még semmi tapasztalatunk…

Mi még jól érezzük magunkat, szerencsére van az irodban légkondi. (Lehet néha majd a jövő héten is bemegyek hűsölni, mert a lakásban szinte nem lehet megmaradni annyira meleg van.)
Holnap megyek a dokihoz és kapom a papírt, hogy kiírjon az üzemorvos.
Tegnap voltam tornázni és meg kellett állapítanom, hogy a nagy babához képest pici a pocakom :( . Ilyen idős kismamiknak mind nagyobb volt.

Puszi
verzsike
 
 


Jó reggelt lányok!

Hú, én nagyon szarul aludtam, és alig bírom nyitva tartani a szemem. Tudom, hogy ma baromi nyűgös leszek, ráadásul van egy baráti talim is 6-kor. Össze fogok csuklani. :(
Pedig idebent van légkondi, de egyszerűen úgy nyomja az embert a kinti időjárás!

Erzsike, a jelek szerint még mindig dolgozol?! Azta! Én biztos nem bírnám eddig. Már most is kész vagyok, pedig az új lány sajnos csak aug 21-től tud kezdeni, utána még vagy 2 hét, amíg betanítom. Így szerintem szeptember 1-től tudok elmenni. Jó lett volna előtte már pihengetni, de ha nem megy, nem tudok mit csinálni.

Minden esetre igyekszem holnap megkérdezni a dokimat, ki tud-e egyáltalán írni betegállományba szeptember 1-től.

Hú, mindjárt leragad a szemem... lányok, ne haragudjatok, de képtelen vagyok többet írni, pedig úgy szeretnék. Itt tornyosulnak a papírok az asztalon, én meg itt alszom.

A kicsi bébi olyan, mint egy propeller, kering odabent. Éjszaka azt álmodtam, hogy baromian rugdosott. Szerintem nem csak álmodtam, hanem a valóságban is éreztem!

Délben hívom Mesit, utána majd írok!

Ági, hogy aludtál? Szegénykém, Neked még nehezebb lehet, mint nekünk.

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Erzsike:)
Hát nem irigyellek a nagy meleg miatt. Pocival elég nehéz lehet. Marcit pont ilyen melegbe szültem......brutál volt.....Szerencsére mikor te fogsz szülni, remélhetőleg frissebb lesz az idő. Amikormeg Titi,akkor meg nagyon friss :)
A ruhácskák már szépen gyűlnek:) Szerinted mikor küldjem el neked, hogy legyen időd kimosni. (persze tiszták, csak gondolom át akarod mosni, hogy frissek legyenek). Vagy Titvel küldjem el? Remlem aug. vége felé el tudnak jönni Eszterrel:)

Ági:)
A nagy meleg sem kergette ki Livit? Úgy várom már az esemeseket :) , Tőled és Mesitől is. Szegényke hogy lehet? Biztos nehéz neki így.

Momo:)
Ha jól olvstam, ugye te szoktál venni bio babakaját? Ki gyárt ilyeneket? És mennyibe kerül? :?

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Titikém!
Borzasztóan sajnálom, hogy ilyen sokáig kell dolgoznod! De tudom, hogy ez van, nem tudsz mit tenni :?
És tuti, hogy nem álmodtad a rugdosást! velem ugyan ez volt :) Annyiszor keltem arra, hogy azt álmodtam,hogy rugdos a baba,és tényleg rugdosott :D
Na és hogy összesel....ezen megpláne nem csodálkozom! Tényleg vigyázz magra. És igyál sokat!
Otthon tudsz pihenni?

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, már úgy izgulok, hogy Mesivel és Ágival álmodok! :lol: :lol: :lol:
Tegnap azon gondolkodtam, hogy nekem nagyon bejött a tavaszi szülés. 3 gyermekemből 2 is márciusi. Hát erre már nem sok esélyem van. Tényleg rémes lehet most nagy pocakkal.

Erzsike!
Nekem teljesen átlagos méretűek voltak a babák, az első 3000g, a második 3200g, a harmadik pedig 3600g. Persze én elég nagy vagyok, de nekem olyan pici hasam volt, hogy az első babámnál például a szomszéd rendelőben dolgozó asszisztensnőnek leesett az álla, amikor bementem babával, mert valamit intéznem kellett. Észre sem vette, hogy kismama vagyok, pedig naponta beszélgettünk és csak egy köpenyben dolgoztam.
Sőt az első munkahelyemen mellettem öltözött az öltözőben egy lány és elképedtem, amikor elbúcsúzott, hogy elmegy szülési szabira! :lol: :lol: :lol:
Jó erős a hasfalad és nincs rajtad zsír. Egyébként meg örülj, hogy nem nő óriásira a poci, mert szörnyű lehet, ha az ember már a saját cipőjét se tudja egyedül felvenni!
Annyi furcsa olvasni, hogy már csak 42 nap!

Titi!
Kicsit sok már ez a fáradékonyság! Időszerű lesz egy vérkép, mert a terhesvitaminokban nincs elég vas. Gondolom pótolni kell majd. Ne felejtsd el megemlíteni az orvosodnak!
Nagyon itt van az ideje a pihenésnek is! Remélem, hogy az utódod hamar beletanul!

Teljesen kikészít minket is a meleg! Annyi dolgom lenne és szeretnék Jucival egy jót sétálni, de nem hiszitek el nem tudom a gyereket kivinni itthonról a hőség miatt. Napközben legfeljebb a közértig megyünk. Egyébként meg készülök a nyaralásra és pakolgatok, meg vasalok és takarítok egész nap.
Délben jövök még!

Éva

Kép
balimama
 
 


Én is sokat gondolkodom rajta, mi a fenétől lehet rajtam ez a folyamatos fáradtság.
Évikém, ez egy jó gondolat, meg is kérem a dokimat a vérképre, elvileg cukorvizsgálatra úgyis megyek 1 hét múlva, akkor egy úttal teljes vérképet is csinálhatnának.

De abban szinte egészen biztos vagyok, hogy saját magam fárasztom le nem csak testileg, hanem lelkileg is. Ha csak belegondolok, hogy ott tornyosul a vasalnivaló, meg a feldolgozatlan hús a hűtőben, máris fáradt vagyok, mert tudom, hogy este csak 8 körül érek haza, stb...

Sokszor jut eszembe, talán túl sokat vállalok, és az a gond. Mindig ezerrel pörögtem, most meg csodálkozom, hogy nem megy annyira, mint annak idején.

Sajnos a tegnapi vacsi elmaradt, Daninak esze ágában sem volt elmenni, én meg már nem akartam a számat húzgálni, hisz nem felejtette el, kaptam tőle egy szál vörös rózsát, ami nagyon jól esett. Ebben a dög melegben meg talán még nekem sem lett volna túl sok kedvem kimozdulni. (Vasárnap végül átjöttek a szülei, és estig nálunk voltunk, grilleztünk, így esély se volt rá, hogy kimozduljunk valahová. :()
De azt hozzátette, hogy a 10. évfordulónkra elutazunk valahová. Jó lenne előtte is, talán lehetne úgy tervezni a nyaralásainkat, hogy az évfordulónk pont beleessen. Csak mikor lesz a következő nyaralás?! Szerintem vagy 5 év múlva jó esetben. De sebaj, a bébik az elsők!!!

Igen, Koda, sajnos tökéletesen igazad van, tényleg nem tehetek mást. Muszáj vagyok megállni a helyem, és maradni addig, amíg nincs nyílt út a táppénzig, mivel az anyósomról van szó, nem hagyhatom cserben. Nem áshatom ki magam alatt a fát. Arról nem is beszélve, hogy van egy hülye természetem, nem tudnék én úgy itthagyni csapot-papot, hogy ne tudjam jó kezekben a dolgokat. De addig is kiveszem a szabijaimat, pénteken és hétfőn nem is jövök dolgozni! :) Aztán pedig max csak 4 órában, úgy fogom kivenni a szabikat, hogy 2 napra egyet.

Na, hát szégyenlem is magam az önzőségem miatt, hogy csak magamról beszélek itt, de tudjátok, annyira jó veletek megosztani az embernek a bajait, problémáit. Tényleg olyanok vagyunk már lassan, mint egy nagy család.

Jucikám, talán Te kérdezted valamelyik nap... én is folyamatosan beszélnék rólatok, Danit sajnos ez a buzi gép úgy leköti, néha csak bólogat. Azért tökéletesen tisztában van vele, ki kicsoda.
Mindig úgy mondom neki, hogy Balimama-Éva, Anubias-Eszter, meg Juci, tudod, a színésznő, Rimar a festő, próbálom kötni valamihez. És a jelentős dolgokat mindig elújságolom. Most pl mindig mutogattam neki Csné-Ági :wink: hasát, ő is rendesen ledöbbent. Szeretném, hogyha picit belelátna azokba a dolgokba, amik lekötnek, és ismerné azokat az embereket, akiket így szeretek. De tudom, hogy a pasik sajnos kicsit másképp vannak összerakva. Mindemellett el kell, hogy mondjam, boldog házasságban élek, imádom a férjem! Ha szükségem volna rá bármikor, tutira ott hagyna csapot-papot, és a segítségemre rohanna. Na persze, ha nem vasalásról van szó! :wink:

Na, csak öntöm magamból a szavakat, a munka meg nem halad.

Igyekszem még jönni!!!

KépKép
titi_27
 
 


Igen, Jucikám, én is gondoltam rá, tegnap mondtam is neki, hogy biztosan tudjátok vállalni Zsoltikát felváltva. Én is megtenném, ha otthon lennék.

De azt mondja Mesi, hogy nem igazán fogadja el az idegeneket. Persze, ha gyerekek között volna, talán hamar feloldódna.

Minden esetre természetesen fel fogom neki ajánlani a segítségünket telefonon!

Én is mondtam neki, hogyha autókázni kell valahová munka után, szívesen segítek, csak szóljon.

Majd jövök a hírekkel!!!

KépKép
titi_27
 
 


MESI MOST MEGY VISSZA A KÓRHÁZBA, MERT AZ NST SZERINT 7 PERCES FÁJÁSAI VANNAK!!!

BE IS FEKTETIK, MERT NEM AKAR A BABA MOZOGNI, DE HÁL' ISTENNEK AZ UH SZERINT JÓL VAN!

LEHET, HOGY ESTE MEG IS SZÜLETIK ÁGIKA, ÉS AZ SEM KIZÁRT, HOGY AKÁR TERMÉSZETES ÚTON!


Lányok, ha bárki többet tud, rögtön jelezze azt!!! Az tuti, hogy én most nem fogom zabridálni Mesit, majd holnap felcsörgöm, de kértem, hogy mindenképp jelezze, hogyha szüksége van a segítségünkre, és ha történne valami.

Jaj, tisztára bezsongtam, mintha én mennék szülni!!!

MESIKÉM, TUDOM, HOGY NEM TUDSZ OLVASNI, DE EZERREL DRUKKOLUNK NEKTEK!!!

KépKép
titi_27
 
 


Jajj lányok!

Én még délelőtt beszéltem Mesivel,jól volt,utána ment a kórházba.Azt igérte ír sms-t,ha lesz esemény.Nagyon drukkolok.

Ági viszont nem válaszpl az sms-emre,remélem ő is szül már. :roll: :D

Annyira drukkolok nektek lányok. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Most beszéltem Mesivel. Vár a szülőszobák előtt, hogy felvegyék az osztályra.
Én megyek délután a kórházba előadásra, előtte mindenképpen bemegyek hozzá. Este jövök.

Puszi
verzsike
 
 


Hű Lányok!
Annyira izgulok, hogy már én is percenként járok pisilni! :oops: :lol:

Mesi!
Nagyon-nagyon szorítunk!!!!!


Erzsike!
Remélem délután már hozod a jó hírt Mesiről!!!

Ági!
Jelentkezz, már nagyon izgulok!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Hú, Erzsike, akkor Tőled várjuk Mesiről az infókat! Én azért is írtam, hogy nem zabridálom, van most neki ezernyi problémája, minthogy pont a mi telefonhívásainkat fogadja.

Úgyhogy kérlek, ha hazaértél, gyere mesélni róla!!!

Lányok, Ágit hívta ma valaki? Én már nem merem ennyiszer zavarni. Tegnap hívtam, de már nincs pofám. Jucikám, semmi híred róla?

KépKép
titi_27
 
 


Lányok!
Én nagyon szemtelen voltam és fehívtam Ágit!
Még egyben van és egyelőre semmi új fejlemény! Mondtam Neki, hogy már nem bírtuk tovább, annyira izgulunk!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok! Ma gyakran belestem hozzátok. :oops:
Mesinek és Áginak üzenem, hogy én is gondolok rájuk és szorítok nekik!!!!!!!
Vendég
 


Itt vagyok, Ne haragudjatok!!!!!
Megigértem, hogy jelzek valahogy, ha bármi van, és ez igy is lesz!!! Nem ér idegeskedni addig amíg nem szólok!!! :) :wink: :roll:

Amugy reggel jó korán már a körzetinél keztem a táppénzes papíromért (amig nem volt ilyen dögség), aztán meg apával mentünk ki anyukámékhoz, most jöttünk nemrég haza!!!

De imádlak ám titeket, amiért így aggódtok! És nyugodtan hívjatok ám!! Senki nem zavar, ha meg igen, akkor legfeljebb nem veszem fel. :roll: :lol:

Egyébként jól vagyok, és semmi jelem nincsen... Csütörtökön orvos délben.
Ja, és a kocsit lehet, hogy már holnap esetleg elhozhatjuk!!! :D Úgyhogy jöhet Livikém ezerrel :lol: :lol: :lol:

Mesinek mennek a nagy-nagy drukkok!!! Aki beszél vele, az azonnal hozza a híreket!!!

Megyek eszek valamit, bár nem sok az étvágyam ebben a melegben...

puszi,
Ági

Mororo, köszi, hogy belestél és izgusz értünk! :)

ui: lessetek be a júliusi topikba, olyan édes pár perces képek vannak fenn!!!!
csné
 
 


Sziasztok Lányok! Beszéltem Mesivel, felhívtam a kórházban. Leálltak a fájások, egyenlőre nem szül még, de már nem jöhet haza. Holnap megyek hozzá, és hozom a híreket! Puszi mindenkinek!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Voltam Mesinél. Egyenlőre semmi, maradtak csak a keményedések. A doki hazament, annyit mondott, hogy lesz még egy NST este.
De bíztató jel, hogy Zsoltikánál is ugyanilyen keményedésekre emlékszik…
Sajna a férjével kapcsolatban csak romlott a helyzet és megfogalémazódott benne, hogy el kell válnia, csak jobb lehet, de retteg attól hogy a férje megpróbálná esetleg elvenni Zsoltikát tőle.
Remélem azért jót tett neki, hogy egy kicsit kibeszélhette magát, majdenm másfél órát diskuráltunk.
A segítséget felajánlottam az itthon levők nevében is. A jelenlegi helyzet az, hogy az anyukájának legkésőbb jövő szerdán már dolgoznia kell, kb ½ 8 – du ½ 4-ig. Valahogy ez idő alatt kellene Zsoltikára vigyáázni. Azt mondta mindenképpen szól, ha segítsünk, mert tényleg nincs más lehetősége.

Titi! Jó későn kezd az új kolléganőd. Tuti ki tud írni a dokid, nem szoktak ebből gondot csinálni. Az meg tök jó, hogy engedik hogy fél-fél napokat legyél bent. Az rengeteget fog számítani szerintem.

Koda! Köszi a ruhácskákat, azt hiszem az lenne a legegyszerűbb, ha Titivel el tudnád küldeni, ha szépen megkérem biztosan elhozza nekem.

Éva! Simán hihető, hogy nincs kedvetek kimenni ebben az időben… Rettenet a hőség, de hamarosan már a tengerparton élvezitek…
Ügyi vagy, hogy felhívtad Ágit, tök gáz, hogy itt agyonizguljuk magunkat, de nem merünk telcsizni… Mi azt hisszük zavaró, de hallatszott délután Mesi hangján is , hogy nagyon örült a hívásnak.

Holnap megyek a dokihoz, az csak 3 megálló a kórházhoz, lehet benézek megint hozzá. Bár ezt nagyban befolyásolni fogja a lábam állapota is, mert sajna már teljesen vizes, még a combomban is érződik a víz, a lábfejem meg egyre jobban zsibbad. Holnap remélem mond valamit a doki…
Addig is megyek feküdni felpakolt lábakkal.

Puszi
verzsike
 
 


Erzsike!
Meg kell nyugtatni Mesit, hogy a jelenlegi gyakorlat az Mo-on, hogy 3 éven aluli gyereket SOHA nem vesznek el az anyától!!!! Főleg ott, ahol az apa alkalmatlan a gyereknevelésre, hiszen Mesi többször is írta, hogy képtelen rá még vigyázni is. Borzasztó nagy teher lehet ez most neki!
Azt hiszem az a legokosabb, ha megpróbál egylőre nem foglalkozni ezzel a dologgal.
Lehet, hogy Neked is egy kicsit töbet kellene pihenned már! :roll:

Juci!
Bizony elkezdődik az az időszak, amikor egy pillanatra sem veheted le a szemed Eszterről! Nem tart sokáig, csak kb. 3 éves koráig! Sokszor kimerítő és idegesítő tud lenni, de olyan hálás dolog velük foglalkozni. A mozgásfejlődésével párhuzamosan iszonyúan meg fog ugrani az értelmi fejlődése is!

Este még benézek!
Nagyon izgulok a kismamikért!!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok Lányok,
remélem még emlékeztek Rám:):):):)
Tegnap írtam litániát, erre idejött Hercegnő és megnyomott egy gombot az egész el is szállt.

Szóval most csak gyorsan.

Először is Mesinek,
Most csak magaddal foglalkozz!!!! Semmi más nem számít. Mi mindenben segítünk. Én vállalom, hogy megyek hozzád vinni dolgokat, de komolyan. És még valami, nincs esélya a férjednek, mert azt kellene bizonyítania, hogy alkalmatlan vagy a gyerekek nevelésére.

Lányok, Ti meg mondjátok meg melyik kórházban fog szülni, mert ilyen melegben ne Ti rohangáljatok.

Ági,
nem semmi, hogy még egyben vagytok. Azért remélem hatásos lesz már végre az Apával együtt töltött idő:):):)

Erzsike,
Te pedig felejtsd el a dinnyéket, nem tudom ettél-e. Szigorúan só és fűszer mentes étkezés. Nekem a kezeim is dagadtak. Azt javasolták, hogy egy napig csak reszelt alma, vagy alma. Meg igyál igazi citrom levet. Egynek kifacsarod a levét és vagy lehajtod így, vagy egy pohár vízben.

Éva,
azért jól beijedtem, amikor írtad a csomót, de megnyugodtam. Vigyázz magadra nagyon...

Bocsánat, akit kihagytam, de megyek robotolni...

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Jó reggelt, sziasztok lányok!

Iszonyatos ez a meleg!!! Szegény bébikém is érezheti, mert ma kicsit kevesebbet mocorgott eddig. Odahaza már bent is 29 fok van! Pedig azt hittem, ennyire nem fog felmelegedni.
Néha nagyon hiányzik a klíma!

Annyit gondolok Mesire, vajon mi lehet vele?! De így akkor hívni sem merem, ki tudja, nem merítem-e le a telefonját?! Pedig annyira aggódom, és úgy szeretném, hogyha végre kint volna már Ágika!

Zseppy!!!
Hát hogy kérdezhetsz ilyet, hogy emlékszünk-e még Rád?! De kicsit mesélhetnél magatokról, hogy vagy?! Dolgozol már?! Hogy áll a lakás?
Mesi a Szent Imrében van, ott fog szülni! Nagyon gondolkodom rajta, hogy ma doki után el kellene ugranom hozzá. Csak olyan messze van! Meg így, hogy fel sem lehet hívni, azt se tudja az ember, mivel tudna neki segíteni. Picit olyan tehetetlennek érzem most magam!

Évikém, mikor is utaztok? Annyira jó, hogy végre túl vagy az UH-n is, és nem kell így tovább idegeskedni! Fel lehet végre lélegezni egy kicsit! Bevallom, kicsit megijedtem, mikor mondtad a dolgokat... de az eredmény a lényeg!!!

Koda, én aug 6-án Miskolcon leszek szabin, 14.00-re megyek kozmetikushoz, így szerintem előtte vagy utána elugranék hozzátok mindenképp. Mert nem tudom, utána mikor fogok tudni hazajutni. Talán még szeptemberben hazamegyek, de nem vagyok benne biztos. Tudod, én nem merek már ilyen messzire tervezni, majd ahogy adódik. Ez legalább biztos, és akkor el tudom hozni Erzsikének a rucikat, hisz akkor tájt fog szülni, és biztos nagy hasznukat fogja venni.
Előtte még mindenképp beszélünk róla!!!

Na, megyek dolgozni, ma hamarabb megyek el, mivel megyek dokihoz.

Erzsike, Te pedig hogyha mégis bejutnál Mesihez - de jó volna - akkor utána kérlek, mindenképp gyere az infókkal!!!
Szegénykém, ez a vizesedés... kíváncsi vagyok, mit fog tanácsolni a doki! De ha ma mész hozzá, akkor mikor lesz a doki szabin? Mostantól 3 hétig?!

Na, már itt sem vagyok!

KépKép
titi_27
 
 


Én itt vagyok, töretlenül, és várom a híreket, de ezek szerint még senki nem tud semmit Mesiről.

Ági?

Jucikám, nagyon köszönöm az e-mailed, annyira drága vagy! Válaszolok is rá este!!!

Én beszéltem Erzsikével, és - én el is felejtettem - Zora megy be Mesihez, de hogyha mégsem, akkor ő bemegy hozzá. Így este már csak tudunk valamit róla. Én már tűkön ülök, annyira aggódom értük!

KépKép
titi_27
 
 


Én is itt vagyok, csak amióta Gabi az irodájában dolgozik, elég nehéz a 2 gyerkőccel......nincs is időm ideülni. De olvasni olvasok, nagyon várom én is a híreket!!!!

Titi:)
Aug. 6 tökéletes, mert 10-én megyünk nyaralni. Csak összejött nagynehezen.....Veszprémbe megyünk.

Már ilyen ügyesek vagyunk, pedig nagyobb a cumisüveg mint Bence:)
Titi! A tőled kapott bodyban van:)

Kép

Kép


Mégmindig így alszunk:)

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Tűkön ülök a két csaj miatt. :D Nagyon drukkolok nekik.Sajnos még melózok,de itt legalább légkondiba.Otthon a tetőtér miatt elviselhetetlen a hőség.

Koda!

Annyira szép Bence. :D

Otthonról jövök.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok,

Vagyok, csak nagyon döglődöm ebben a melegben...
Semmi nincs velem, miattam nem kell még tűkön ülni! :D

Mesi miatt izgulok én is! Szegényemnek, ez a várakozás benn a kórházban ebben a melegben... Gyertek majd a hírekkel!!!

Megyek, valamit ennem is kellene, de nem nagyon akaródzik.

Pusz,
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokitól!!!

Koda, de szuper!!! Akkor majd hívlak addig, és repülök hozzátok!
Nagyon édi Bence, és ez a cumisüveges fotó!!!
Örülök nagyon, hogy tudod használni, amiket vittem!!! Ez olyan boldogság számomra!!!

Lányok, én felhívtam Zorát, aki volt ma Mesinél. Állítólag délután 3-kor ment be hozzá a doki, azóta ezek szerint semmi hír?! Csak jelentkezik már valakinél a hírekkel.
Zora még azt mondta, hogy megy be ma hozzá a férje, viszi a töltőt!!! Úgyhogy már talán hívhatnánk is! Ha nem jön hír róla estig, akkor felhívom mindenképp!

Ági, szegénykém, semmi?! Hát, jól kihúztad végig! Most aztán már tényleg jöhetne Livi!

Képzeljétek, velünk minden rendben van, a méhszájam teljesen zárt!
Imádom a dokimat, a kedvemért megnéztük mindkét veséjét, minden rendben van! Már 670 grammosak vagyunk!!! Istenem, lassan kezdem elhinni, hogy lesz egy kisbabánk!
Kérdeztem, hogy ha negatív az amnio, akkor milyen jelentősége lehet a két érnek? Azt mondta, így semmi, és higyjem el, hogy elég gyakori eset.
Na, de ha megszületik a baba, úgyis megnézik, hány ér volt benne, mert mondtam neki a 16. hetes fizetős 4D-s UH-t, amin 3 eret láttak.
Szegényt elbizonytalanítottam, mondta, hogy ő szentül meg van győződve, hogy két eret látott.
Mondtam neki, hogy ne bosszantsa magát, szerintem az a doki meg sem nézte.
Ja, és mondta, hogy nagyon mozgékony a pici! Tényleg nagyon mocorog! Azt mondta a doki, hogy csak győzzek majd szaladgálni utána!
És a magzatvíz mennyisége is átlagos!!!

Nem győzök itt örömködni!!! Talán lassan megnyugszom már végre!!!

Na, megyek, majd' éhen pusztulok!

Később még benézek!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Nem volt energiám már bemenni Mesihez, mert egy darab papírért több mint 1 órát vártam a dokinál…
Már pénteken se dolgozom! A doki holnaptól adta a papírt, de még be kell vinnem a honvédba meg utána a melóhelyen a dokihiz, úgyhogy holnap még megyek intézkedni. Utána meg csak elhozom a holmimat.
Ez a nyár szabadságolás csak az aggódást hozza nekem… Találkoztam a szülésznővel is ma, de mivel ő is megy szabira, már a 37. hetet is betöltöm, mikor mehetek alőször NST-re.
Tegnap meg tapasztaltam Mesinél, milyen rossz ha szabin van a dokid is meg a szülésznőd is, abszolút nem törődött vele senki…
És ahogy olvasom Juci írását, ezek szerint ma se. Akkor meg mi a fenének ment be hozzá a dokija? Szörnyű ez a helyzet.

Juci! Hogy bírsz ilyen sokáig fent lenni?!
Már iszom a lábamra aloe teát is, az olyan vízhajtó, amit kismamák is ihatnak, az íze rettenetes, de nem bánom, csak használna…
Jövő héten megírnád nekem a bogyólistát valamikor? Akkor már lesz időm megveszegetni őket.

Zseppy!
Köszi a „vizes” tippeket. A dinnyét miért felejtsem el? A dokim azt mondta minden mennyiségben, mert jó vízhajtó…

Koda! Bence gyönyörű kisfiú, és nagyon édin alszik…

Titi! Szuper, hogy minden rendben…

Puszi
verzsike
 
 


Azt a mindenit Jucikám, megnéztem a videot!
Mindamellett meg kell jegyeznem, tudom, már lerágott csont ez tőlem, de zabálnivalóan édes!!!
És hogy milyen fürgén mászik!!!

Erzsike, ez szuper! Én is megkérdeztem a dokit, legközelebb már én is kapok papírt! Szegénykém, és más szülésznő nem csinálja meg az NST-t addig, amíg Kata szabin van?
Ez szörnyűűűűűűűűűűű!!!

Lányok, én sem értem szegény Mesi helyzetét! Mi a fenének várnak addig???!!!
Szerintetek hogy segítsünk neki???!!! Én hétfőn be tudok hozzá menni, ha nem császározzák meg. Ha igen, akkor gondolom, nem lehet meglátogatni.
Szegénykém, jól kijár most neki! Ez a lakás is... nem tudom, jókor jött-e?!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Ma a kórházban kötöttem ki ,úgy begörcsölt a hasam.Napi 4*2 magnéziumot fogok enni és ha nem múlik be kell feküdnöm.Most úgy néz ki múlik,mert itt írok nektek.A baba jól van,a dokim meg szabin,de ebben a kórházban nagyon emberiek,úgyhogy nem éreztem a külömbséget,hogy egy idegen orvosnál jártam.Vagy 20 percig uh-ozott és sokáig nézte a köldökzsinórban az áramlást.Eddíg minden ok,csak a lepény van rossz helyen. :roll: Nagyon bosszant,hogy ennyire nem törődnek Mesivel és nem császározzák meg. :evil:

Ági!

Nem jelentkeztél be.Minden rendben ugye? :wink:

Erzsike!

Akkor már nem dolgozol tovább? Jajj de jó.Ideje is pihenned,mert már nem sokáig teheted. :wink:

Na megyek pihenni.Hétfőn szabin leszek és megyek a bolgárkerékbe genetikai UH-ra,ami 4d-s ,oda,amire Ági adta a telcsiszámot. :D Remélem minden rendben lesz. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok,

csak gyorsan irok, mielőtt indulunk, hogy ne idegeskedjetek! :D

Ma nem leszünk itthon, megyünk anyuékhoz visszük vissza a Ladát, aztán megyünk az új autóért, utána pedig a kórházba délre... Remélem ott kitalál nekem valamit már a doki, mert ezt a meleget nagyon rosszul birom. Ma semmit nem aludtam. :(
Délután pedig, ha nem szülök, akkor kimegyünk anyumhoz vissza, meg kicsit elmegyünk megjáratni az autót Vivimmel :)

Cuccal megyek a kórházba, hátha valamit intéz nekem a doki, bár holnap és holnapután biztos nem indítja meg, mert akkor van a maszek rendelése... :cry: De még a délutánba és az éjszakába beleférek :roll: :wink:
Jucinak mindenképp üzenek legalább annyit, hogy jövök haza, vagy maradok, illetve hogy mit mondott a doki...

Millió puszi,
Ági

Juci,
én már kinéztem magamnak egy babakocsit, megmutatom, hátha tetszik neked is :) Szegény apát egy hónapja ezzel nyaggatom :D

Kép
csné
 
 


Sziasztok!

Jövök még, csak Jucinak gyorsan beteszem a babakocsis linket:

http://www.arzuhanas.com/Babakocsik-Kat1025.html

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jó reggelt!

Eszter! Nagyon vigyázz magadra! Jól megijesztesz itt minket. Tudja a doki, hogy tulajdonképpen mitől volt a göcsölés vagy csak szimplán a magnéziumhiány?

Juci! Mi is onnan rendeltük a babakocsit, ahonnan Kodáék. Nagyon szupi kis járgány és jelentősen olcsóbb volt, mint boltban az ugyanennyit tudó masinák.
Mindenképpen nézd meg a babakocsinál mekkora a belső mérete, mert a barátnőmék úgy jártak, hogy az 1 éves gyerkőc nem fért bele az esernyőkocsiba amit rendeltek neten…
Felteszed, amit már kinéztél?
A doki semmi újat nem mondott, csak azt, reméli elég lesz, hogy nem dolgozom és sokat pakolom fel itthon Ha meg nem, akkor most 3 hétig úgyis szabin lesz, tehát marad a szenvedés…(ezt nem mondta, csak én gondolom).

Ági! Rendi vagy, hogy nem hagysz minket aggósdni egész nap. Ha nem írtál volna, 10-kor már telel lenne a topic, hogy tud vki vmit Ágiról esetleg?
Szorítok, hogy végre kicsalogassa a dokid Lívikét.

Nem tudjátok, megy ma valaki Mesihez?

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy így eltűntem, főleg Jucitól kérek elnézést, de egyszerűen egész nap takarítok, vasalok és készülődök az utazásra. Ráadásul a lányok sincsenek itthon, szóval Balázzsal ketten tartjuk a frontot. Sajnos a délutáni séták is lemaradtak a héten, mert annyi intézni valónk van! A vásárlásokat csak akkor tudom elintézni, ha itthon van apa. Nem szívesen tömegközlekedek ebben a hőségben Balázskával.
Szegény fárjemnek is kijutott, mert valami iszonyú hajrá van a munkahelyén szigorúan titkos okokból. Közben készen lett a Merci motor és váltócseréje, le is lett vizsgáztatva, de Gyulára kell menni érte. A nagy busznak minden centijét át kellett nézetni, váltó, motor, kipufogó, kormánymű, lengéscsillapítók, klíma és ha hiszitek , ha nem mindent máshol!
Bajára is le kell menni a vasakért, amik tartják a hátsó ajtón a pótkereket és a tetejére is kerülnek. Plusz még a hétvégébe be kell férni egy Komármi útnak is a lakókocsi kulcsai és egyéb dokumetációi miatt!
Szóval alig várom a hétfői indulást. A héten még egyszer sem aludtunk 3 óránál többen.

Juci!
Nagyon megértem az éjszakai bagolyságot. Sok évig dolgoztam éjszaka. Én sem tudok lefeküdni hajnali 1-2 előtt, délelőtt pedig ne szóljon hozzám senki. Én úgy szoktattam a gyerekeket, Balázst is, hogy 9 óra előtt nem kelthetnek fel. Kivétel ez alól, amikor segíteni kell reggel, uzsit csinálni, vasalni, de akkor is visszafekszem 9-ig!

Az esernyő babakocsival kapcsolatban: Én nem vennék látatlanban! Balázs 3-at tört össze egy év alatt, pedig teljesen rendeltetésszerűen használtuk! Most a nyaralásra újat kellett vennünk. Ennek akkora kerekei vannak, mint egy tolókocsinak és úgy meg van építve, hogy még engem is elbírna!
Persze azon el kell gondolkodni, hogy miért veszi meg az ember! Tömegközlekedni akarsz-e vele, vagy egyszerűen csak kisebb helyet foglaljon. Nem mindegy a súlya (az enyém 10 kg!).
Nálunk ez a babakocsizás úgy működk, hogy soha nem fordulhat elő, hogy kiveszem a babakocsiból! Baba kora óta így van ez. Kivéve, a játszótéren. Ezért ő tudomásul veszi, ha benne kell ülnie. Persze mi már csak akkor használunk babakocsit, ha vásárolunk, vagy valamit intézünk, ilyenkor is a gyerek biztonsága miatt. Balázs simán ki merne szaladni az úttestre. Még mindig nem hajlandó huzamosabb ideig fogni a kezem és arra menni, amere én akarom. Most úgy tűnhet, hogy gyereknyúzó szívtelen anya vagyok, de van néhány olyan szabály, aminek a betartása kötelező, még soha sem tértünk el tőle semmilyen okból és nem is fogunk. Ezek mind a gyerek biztonsága miatt szükségesek.
Persze minden gyerek más és más. A lányokkal egy éves koruk után már nem használtunk babakocsit.
Megnéztem Eszter ágyra mászós videóját! Egyszerűen hihetetlen!!!! Milyen gyorsan fejlődik és milyen huncutul nézett vissza és várta a reakciót!

Erzsike!
Nem irigyellek! Ez az iszonyú lábdagadás biztosan a melegtől van! Sokat fog segíteni, ha otthon maradsz és nem mászkálsz sokat a melegben. Mostmár tessék elkezdeni pihenni. Hamarosan már annyak is örülni fogsz, ha néhány perc időd lesz Magadra!

Koda!
Olyan szépek a fiúk!!!! Mind a ketten!
Tegnap voltunk meglátogatni egy 6 hetes babát. Megint rám jött, ahogy annyira szeretnék már én is!!!!

Eszter!
Hidd el, hogy nem lesz semmi baj! Tudom, hogy nagyon sokat számít a pénz, de nem tudnál legalább szabira menni! Néhány nap is sokat számítana! Nem csak a baba miatt, hanem én úgy érzem, hogy Neked is jól jönne egy kis feltöltődés!

Ági és Mesi!
Borzasztóan szorítok!!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Hú de kevesen jártatok ma erre...

Éva! Kitartás, még pár nap hajtás és jön a megérdemelt pihenés. :)

Juci! Köszi a helyzetjelentést. Várom este a hosszabb beszámolót.

Eszter! Remélem ma nem volt semmi gáz, nem azért nem jöttél.


Képzeljétek munka után mikor jöttünk haza egyszer csak megállt a párom a kocsival, hogy mindjárt jön és kaptam gyönyörű virágot a házassági évfordulónkra...
És mindjárt indulunk vacsizni, legalább az étteremben van légkondi. Itthon a lakásban kb 32 fok, szinte elviselhetetlen.

Este még jövök.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!

Na, végre itt vagyok, bár nagyon szenvedek, mögöttem megy a sütő, a fene vigye el, maradt hús, muszáj vagyok kisütni, mert be lett már fűszerezve. Rólam meg szó szerint ömlik a víz!

Jucikám, drága vagy nagyon, köszönet, hogy írtál a lányoknak!
Sajnos én nem tudtam jönni egész nap, pedig reggel beszéltem Mesivel.

Szóval, hívtam - már nem is tudom mikor, olyan dél lehetett - Mesit, és akkor azt mondta még, hogy semmi fejlemény, állítólag a professzor holnap megvizsgálja.
Reggel volt UH-n és NST-t, és azt látták már, hogy a lepény már 3-as érettségű! Az NST-n meg láttak fájástevékenységet.
De ezek után semmi! Semmit nem csináltak, csak azt mondták, holnap vizsgálat! Végre, gondoltuk!

És utána jött az sms Mesitől, hogy megvizsgálta mégiscsak a prof, és holnap császár.

Most fel is hívtam, szóval valahogyan - miután beszéltünk - a prof megjelent, hogy megvizsgálja. Szegény, azt mondja, iszonyatosan fájt! És mivel a méhszáj nincs olyan állapotban, hogy felhelyezzék azt a tágító lufit, vagy mi a fenét, és a babát már ki kell venni, így holnap császár!

Úgyhogy holnap 1/2 9-12 között valamikor megszületik Ágika! Utána küld nekem fotót, én pedig igyekszem majd feltenni Nektek!

Mondtam neki, hogy mindenki nagyon szorít neki, és puszilja, köszön mindent, a drukkokat, és hogy gondolunk rá!
Így megoldódik Zsoltika problémája is, mivel szerdáig hazamehetnek!

Lányok, muszáj innen elmennem, mert meggyulladok. Ha megvacsiztunk, még jövök!

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: