Na, kaja letudva.
Homeo:
a történet ott kezdődik, h az előző nőgyógyim homeos orvos is volt és természetgyógyász. 11 hetesen váltottam a mostanira, mert sajna ő nem dolgozik kórházban, így szülni nem lehet nála, így fájó szívvel búcsút mondtunk egymásnak, de ha bármi van hívhattam. Egy tündér volt az a nő.
Szülés előtt megkerestem, h szeretnék ilyen bogyókat írja fel nekem miket szedjek és mennyit. Felírta. Elmondott mindent...
Elkezdődött a vajúdás én elkezdtem szedni. Nagyon gyorsan tágultam, mivel ezek gyakorlatilag oxitocinok, csak homeosban.
Tágultam. tágultam... a gyerek sehol, fent volt nagyon. Mígnem elsimult a méhszáj, a gyerek csak nem jön, kihúzta a fejét.
Így töltöttem el 3 órát tolófájásokkal úgy, h nem nyomhattam, mert eltöröm a nyakát.
( ezt a főorvos volt kedves odabökni mellékesen.)
Szval jó dolog ez a homeopátia, csak hozzáértő kell hozzá. Mikor elmeséltem a drnőnek, mondta, h jaj, abba kellett volna hagyni mikor látta a doki, h a gyerek nem jön.
Szval beleavatkoztunk a természetbe, ami gyors volt a babának.
Röviden ennyi.....
Azóta én is vettem több félét már, az egyikre pl. allergiás lettem, feldagadt a torkom, majdnem megfulladtam tőle.
Akkor bementem egy ilyen gyógyszertárba, h ugyan mondják már meg, h ez mit tartalmaz, mert ezt a hatóanyagut akkor nem veszek többet. És itt jött a döbbenet, SENKI nem tudja. Még a májkrémen is rajta van, h mit tartalmaz, ezen nincs.
Én akkor megfogadtam, h soha többet.
Nekem ez sem világos pl, h ezeket lehet szedni terhesen. Van egy csomó gyógynövény amit meg tilos, mert koraszülést, vetélést okoz. Akkor most mi van??
Lényeg a lényeg, nekem ez jó lecke volt.