Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok. :)

Timi:
milyen szívhallgatód van??
Muti mán. Én is , én is, én is akarok olyat.

Homesós bogyók:
csajok nagyon figyeljetek, h mit vesztek be. Én használtam, használt is, ennek köszöntehetem a nagyon nehéz szülésemet.
Én most tuti nem veszek. Biztos jó dolog, ha hozzáértő személy felügyeli. :oops:
Vendég

Jolka
ari a dédi :-)

hát nem tudom ,hogy vannak méretezve,levolt mérve plusz 15-20 cm ez a tépőzárasrésze,szülés után kb. akkora hasunk marad mint 5-6 hósan,én kalkuláltam :-) remélem jó lesz :-)

szerintem a dokik nem írják fel,egy csomó mindent felírhatnának pl. magnézium és mégsem teszik :-(

nevek:engem mindenki mindenhol kiröhögött a Majával aztán most a Bíborka kicist mintha jobban tetszene az embereknek,de engem rohadtul nem érdekel :-)

Egyem meg Majcit,pisi lett a bodyja ,viszi a szennyesbe :-)

áh én nem bolondultam meg :-) még így is 3 és fél évet itthon dekkolok utána szertnék kicsit visszatérni felnőtt emberek közé,lefogyni,dolgozni,aztán még akkor is csak 33-34 éves leszek akkor a csajok meg 9 meg 7 ,akkor még lehet lesz kedvem babázni.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Andi
dobhatnál egy kis salit :-)
Vendég

Timi, hiába kéred, nem adok salit. te úgyis kidobod (már bocs), nekem meg fogyóznom kell, tudod ;) úgyhogy kérj Gabciitól vagy Marektól.... :P
a képeket meg akárhányszor is rakod fel, irtó jó rucik!!!!! :D :wink: :wink: :wink: ha már nem kell a hasszoírtó, megengedem, h vásárolj nekem is, jó? ;) majd küldök paramétereket...
igazságtalan az élet. én szédülök az apróhirdetésektől. :? :D

Kép
an°°di

most ezt duplán küldtem el?képekkel?ügyes vagyok :-)igazi informaitkai zseni :-)

no

Gabci
szerintem teljesen jó,szép neve lesz Ádámnak,nekem teccik mindakettő,hú ha nekünk fiú mégis János lesz jó mi?Janika :-) én is ragaszkodom fiúnál a második névhez mert nem lesz csak János az tuti,de a páromnak smmi nem tetszik,ő totálisan meg van elégedve a nevével.

én ott a kórházzal szemközti gyógyászati boltba kérdeztem Majával a hűlósbuygit azt se tudták miről beszélek,dehát ez már majd 3 éve volt :-)

homeosbogyi:Majci nyügijére vettem ,hogy majd attól jobban alszik és nyugodtabb lesz,simán rosszabb lett tőle,erre az okosok azt mondták,hogy először rosszabb lehet tőle,na mondom köszönöm,rontsak a rosszon?honnan tudjam ,hogy a még rosszabb után a javulás a bogyónak köszönhető vagy amúgy is jobb lett volna,én nem bízom bennük.
Sőt eddig vettünk már egy csomó ilyen homeos vackot torokspray pl. hogy ne kelljen antibigyó Majának ,de mindig a kukába kötöttek ki :-(

Hajni
mingyá vadászok a hallgatóról képeet
Vendég

Timi, tündérik a rucik. Hogy csinálod ezt mond???
Hajni, mennyiben volt része a nehéz szülésedben a homeós bogyóknak?
Niki, hány fok van nálatok ilyenkor? Küldök 15-t ha gondolod.
Ja, és azt meg sem jegyeztem, hogy jó pasi a párod, biztos gyönyörű lesz a kislányotok is.
Sztem meg, meg kell kérdezni, felírják-e a cuccokat, mert sztem igen.
Megnyugodtam, hogy akkora marad a pocak, mint 5-6 hós korban. nekem most sincs nagy :lol: :lol:
Mentem, mert télleg nemlesz belőlem semmi, ha itt írogatok csak.

Kép
Kép
gabcii

http://www.babyuniverse.com/pro/baby/33 ... tener.html

eddig csak a méh zajait lehetett hallani vele,meg amit ő hall ,de most már elég nagy a baba hozzzá és tegnap simán megtaláltam a szívhangot :-)

köszönöm a dícséretet,hát ezek nem azok a nagyon occsókategóriájú rucik,de még mindig occsóbb,mint a bótba és nem jön szembe az utcán :-)

Gabci
hát igen csak akkor már nem lesz abba az 5-6 hós poicméretbe baba ,csak kötény :-(

Andi
szívesen segítek,majd megírod a paramétereket aztán vadászunk neked egyet,szeintem ikrek után még jobban kell :oops:
Vendég

Timi: kettő gyógyászati segédeszköz van a kórház közelében.
Az indra, avygis inkább a fornettis mellettit ajánlanám (ha csinálhatok reklámot ismerősnek). Nagyon segítőkészek és tuti nem néznek hülyének. ha nem tud vmit az eladó, megkérdezi, de hidd el, látott már hálós bugyeszt élőben is a csaj , keresd csak nála nyugodtan

Kép
Kép
gabcii

jaja Gabci
ott néztük a mérleget anno :-)
akkor még nem volt nekik ilyen bugyeszuk,de nekem most tényleg nem kell, van vagy 50 bugyingóm amiket nem sajnálok eldobhatóvá tenni :wink:
Vendég

Gabcii, itt most 20-21 fok van, de hozzateszem, ez a het az eddigi legjobb egesz nyaron. A tavalyi nyar nagyon szep volt. Most meg mindennap esik. Pentekre megint hatalmas ezoseket mondanak. Mar tele van a tokom. (Ez a tokom viccesen hangzik ekezet nelkul :D ) Szoval, nagyon koszi!! 7-8 fok eleg lesz :D :D

Hat az, hogy gyonyoru lesz-e a lanyunk...mindharom lanyunk tenyleg nagyon szep, ezert mondtam a paromnak, hogy szegeny bebi, micsoda elvarasok...ha csunya lesz, akkor is megtartjuk... :D
Vendég

Gabcii!
Szerintem is szupi neveket választottál. Ádám nekem is tetszik, de Manónál azért kellett kilőni, mert a Zolkó kollegájának a fiát is így hívják. :?

Timi!
Nagyon ügyi vagy!!!
Az első pulcsi és az utolsó kabi kimondottan tetszik. :D

Hajni!
Én is kiváncsi vagyok mi történt.

Én a következők miatt nem hiszek benne. A mai modern anyukák (mint pl. mi), az orvosokat leszarva (itt nem magunkra gondoltam)egyből ehez fordulnak, most ez a trendi (?). Sok anyuka írja különböző fórumokon, hogy mit adott be a gyereknek, csak úgy szakember megkérdezése nélkül, hisz más is ezt adja. Utána csodálkoznak, hogy a gyerek semmit sem javul, de azért is a bogyókat adja tovább. Gyerek meg kinlódik. Lehet, hog egy kis anti rég helyre tette volna a gyereket. De sajnos sok anyuka szemében tabu. Nem értem, ha rendesen ki van kúrálva a gyerkőc, akkor nem esik vissza. Ez az én véleményem. Tudom sok doki bojti, az enyém is, de a gyerekdokink angyal. Még h.bogyókat is ajánl, ha vaalki ebben hisz.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ez az en nagylanyom.... :?

Kép
Vendég

Timi!

Ne már 5-6 hós pocak marad? Nekem elég lenne ami Manó után maradt, az is nagy volt. Na csak az első féléves méret kell, mert utána megnőtt. :? (híztam jó sokat).
Viszont ami érdekes, hogy a 11. héten nagyobb volt a pocakom cm-re mint most. :) Akkor annyi volt, mint amennyivel MAnót szültem. Persze ne kismami pocakot képzeljetek, hanem csepfolyósat. :?
Neked tényleg minden van ami a babához kell. :)

Eldobható bugyikat lehet kapni a brendonba és nagyobb bababoltokban is.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Niki!
Nagyon helyes a nagylánod. És még csak 15 éves?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Niki, tiszta anyja! :wink: és nagyon szép valóban! de ő nem ettől a férjedtől van, ugye? :oops: ha lehetek indiszkrét...

Timi, nem haskötőt akartam, hanem ruhát. (haskötő az tutira kelleni fog sztem is) de már nem aktuális, mert annyi ruhám van, mint a szemét. csak egyik sem jó rám. most szortízoztam ki azokat a pólókat, amik rövidek, pedig eddig jók voltak. nem akarok több ruhát venni ez alatt a terhesség alatt. teli a szekrény mindenfélével, pedig a barátnőmnek elvittem már vagy 10 kilónyit.. :? hm, kíváncsi vagyok, rámjönnek-e még valaha, vagy értelmesebb lenne most elkezdeni elszállítani mindet a vöröskeresztnek? :roll: 8) :?

Kép
an°°di

Jolka, akkor volt vagy most cseppfolyós?
én rendesen megnéztelek a zebrás pólóban is, meg a nyaralásos fotókon is... azokon nem folyik.
ne legyél hüje! :twisted:

Kép
an°°di

Andi!

Nekem megint marad szülés után, a sportosabb ruhák. FArmer polo, pulcsi. Nőies cuccok kizárva, főleg, ha tejcsi is sok lesz megint. Remélem apa nem kacsingat majd a fiatal fősulis csajok után. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja még 11 hetesen volt csepfolyósan nagy. Alig vártam, hogy a tesó formába hozza. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok, most végeztem az UH-val és az egyéb agyrém vizsgálatokkal.

Csak hogy nekem is kijusson a jóból és hogy lehessen megint parázni, az ellenanyag szűrésem pozitiv lett.
Mivel én A-Rh negativ vagyok, és a baba esetleg pozitiv, fennáll a veszélye, hogy a szervezetem ellenanyagot termel ellene, és ez fejlődési rendellenességekhez vezet. Namost ezt ki is mutatták a legutolsó vérvételen. DE...az amnio miatt én kaptam anti-D injekiót, pont azért, hogy ne termeljem ezt a szart, szóval az is lehet, hogy csak a kapott ellenanyagot mutatták ki a véremben, de csóválták a fejüket, hogy akkor is túl magas. Szóval holnap mehetek vérvételre, amit továbbküldenek elemzésre mittudoménhova, agyrém!
Azt nem tudom mikor lesz eredmény, de igy megyek most nyaralni :evil: :evil: :evil:

Ja, és UH-n most 1580g volt Panka, múlt hétfőn 4D-n csak 1050. Biztos jó pontosak ezek az adatok :evil:

És most visszaolvasok.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

jaj, Zsu, ezek nem jó hírek. de akkor van rá mód, h leállítsák az ellenanyag-termelésed, ha jól értelmezem, ugye?
és tuti, h nem lesz meg az eredmény, mire indultok? szombaton, ugye? :roll:

Kép
an°°di

Koszonom, Andi sajnos o sokkal szebb, mint en vagyok, de azert koszi!! :D :D Nem vagy indiszkret, a parommal ez az elso kozos babank, neki van 2 lanya, 13 es 4 evesek, es nekem van fent latott, aki igazabol meg csak 14 es fel. Jolka, tudom, idosebbnek nez ki, foleg ezen a foton, en is majdnem elajultam, mikor meglattam...hirtelen azt gondoltam...hat nem vagyok fiatal :?

Majd ez a baby megfiatalit!! :D :D

Zsu, ne izgulj, nem lesz semmi gond, erre a dologra van megoldas!!
Es Panna tuti teljesen egeszseges!! Lattam a 4D-s fotokon!!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Elkezdtem visszaolvasni az egy hetes lemaradást, de nagyon elálmosodtam. Egyébként azért tűntem el, mert nem dolgoztam, otthon meg szétkaptuk a lakást és ki volt húzva a számítógép is. Kifestettük a kisszobát, holnap jön a nappali, de tök jól át is rendeztük a lakást.
Az elöbb elmentem a kisboltba, gondoltam egyszer eszem már egy jégkrémet. Vettem egy norbi update 1-est hozzáadott cukor nélkül. És tök finom volt! Még kettőt be tudnák nyomni, bár a hasam már így sem fér el sehol.
Egyébként hálós bugyit meg hasszorítót a bababoltokban is lehet kapni. Nálunk például most jött be a Chicco hálós bugyi, meg van nekik már gigantikus méretű szülés utáni betét is!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Na, kaja letudva. :)

Homeo:
a történet ott kezdődik, h az előző nőgyógyim homeos orvos is volt és természetgyógyász. 11 hetesen váltottam a mostanira, mert sajna ő nem dolgozik kórházban, így szülni nem lehet nála, így fájó szívvel búcsút mondtunk egymásnak, de ha bármi van hívhattam. Egy tündér volt az a nő.
Szülés előtt megkerestem, h szeretnék ilyen bogyókat írja fel nekem miket szedjek és mennyit. Felírta. Elmondott mindent...
Elkezdődött a vajúdás én elkezdtem szedni. Nagyon gyorsan tágultam, mivel ezek gyakorlatilag oxitocinok, csak homeosban.
Tágultam. tágultam... a gyerek sehol, fent volt nagyon. Mígnem elsimult a méhszáj, a gyerek csak nem jön, kihúzta a fejét.
Így töltöttem el 3 órát tolófájásokkal úgy, h nem nyomhattam, mert eltöröm a nyakát. :shock: ( ezt a főorvos volt kedves odabökni mellékesen.)
Szval jó dolog ez a homeopátia, csak hozzáértő kell hozzá. Mikor elmeséltem a drnőnek, mondta, h jaj, abba kellett volna hagyni mikor látta a doki, h a gyerek nem jön.
Szval beleavatkoztunk a természetbe, ami gyors volt a babának. :roll:
Röviden ennyi.....

Azóta én is vettem több félét már, az egyikre pl. allergiás lettem, feldagadt a torkom, majdnem megfulladtam tőle.
Akkor bementem egy ilyen gyógyszertárba, h ugyan mondják már meg, h ez mit tartalmaz, mert ezt a hatóanyagut akkor nem veszek többet. És itt jött a döbbenet, SENKI nem tudja. Még a májkrémen is rajta van, h mit tartalmaz, ezen nincs. :shock: :shock:
Én akkor megfogadtam, h soha többet.
Nekem ez sem világos pl, h ezeket lehet szedni terhesen. Van egy csomó gyógynövény amit meg tilos, mert koraszülést, vetélést okoz. Akkor most mi van??

Lényeg a lényeg, nekem ez jó lecke volt.
Vendég

http://www.nol.hu/szerda/
csak mert nekem tetszik.
eszek is egy kis dinnyét a kelkáposztára (ejj)

Kép
an°°di

Andi! Magyart forditasz angolra, vagy forditva? Vagy vegyesen? Egy cegnek dolgozol, vagy mint magan tobbnek? (bocsi, mar ha nem vagyok en sem indiszkret :D :oops: )
Vendég

Timi:
nagyon szépek a kisrucik. :)
Várom a képet, hol vetted? :))

Gabcii:
nagy részben köszöhetem a bogyónak. :oops:

Zsuzsa:
júj, most hogyan tovább?
Vendég

Niki, fordítok én mindent mindenhová. ;) fura, mivel angolra könnyebb. ha magyarul elszúrsz vmit, egy szakembernek azonnal szemet szúr, angolul meg annyi anyag van a neten, h meg lehet találni mindent kb (ha van olyan angolul ugye).
és magánban nyomom, kicsi bétével (ma délelőtt utaltam át az áfát, de nem is akarok rágondolni... :? ), tehát kapcsolatban állok több céggel (vannak állandó ügyfeleim, alkalmiak, és persze a haverok, akikkel köcsönösen kisegítjük egymást)
kis kíváncsi ;)

Kép
an°°di

Andi :D :D :D :D :D
Marmint ez a sok rohogos figura nem a komoly beszamolodra, hanem aminek neveztel... :) )

Tenyleg erdekes, hogy ezt mondod, mert en angolrol magyarra mindent leforditok, de vissza eleg neheznek talalom

Egyebkent csak azert voltam ilyen "kis kivancsi" mert ugye mint irtam, itt csak fel ev az un. gyes, de nekem eszem agaba sincs a kis bebimet itt hagyni. Szoval azon gondolkodom, mit tudnek csinalni, amihez itthon tudok maradni. Es ez a forditas dolog mar reg az agyamban volt.
Vendég

Zsu!

Szegényke, tényleg nincs nyugodt napod, mindig akad valami. De szerintem sem lesz semmi baj, már jó kezekben vagy, szerencsére kiderült időben. Az Uh nem mutatott semmi rosszat, szerintem ezután sem fog.
Szerintem tök jó helyre mentek, nekem ennél luxusabb körülmény nem is kellene. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi, ez a betétkiállitás brutális...miért ijesztgeted szegény tapasztalatlan kismamákat halálra??? :lol:

Na ezek után a hozzászólások után homeopátiás izéket tuti nem fogok venni!

Móni, igen, nekünk még nincs babakocsink, de reménykedünk, hogy mi is kifogunk valami akciósat Ausztriában.

Én nem ilyen fajta haskötőt fogok venni, hanem van egy bugyis féle, egy barátnőm mutogatta, az rendes konfekció méret szerint van beméretezve, és szerintem általában bababoltokban lehet kapni, meg eldobható bugyit is.

Andi, biztos van mód, hogy leállitsák, adnak még egy anti-D injekciót. Én csak azért aggódom, hogy remélem az elmúlt hetekben nem történt semmi visszafordithatatlan. Az a baj, hogy szokás szerint csak hümmögött a doki (persze ilyenkor a saját dokim szabin van :evil: ), szóval nem volt egyértelmű.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

minden rendben lesz... miért is ne lenne? láttuk a pofiját, szép kis pufi már most... a taplával sem volt gond... nem lesz baja, hidd el. az a hátralévő 75 nap már nem sok, de végigparázni igen. 8) mondjuk sztem inkább bosszantó, h ezt pl miért nem nézték rendesen és rendszeresen...

bugyis haskötő.... azannya :D újabb misztikus elem... :roll:

Kép
an°°di

Andi, az a gond, hogy a dokim szerintem megnézte, és nem találta rossznak, mert én a vérvétel után felhivtam, és akkor nézte meg nekem a cukrot is és azt mondta, hogy minden ok.

Most csak azért ugrottam be a terhes ambulanciára, mert úgyis ott voltam UH-n, és az eredményeket irásban is ki akartam kérni, hogy elvigyem a védőnőnek.
És ott szúrta ki az asszisztens, hogy az antianyag pozitiv lett, és nem adta oda, hanem elküldött az egyik ügyeletes nődokihoz.
És itt ebben a kórházban mindennel nagyon alaposak, szóval a legkisebb kockázatot is ki akaják zárni. Ami egyrészről jó, másrészről beszaratják az embert. A doki azt mondta, hogy biztos csak az injekció miatt van ez az érték, de azért csináljunk egy kontrollt. Hát ezzel szaratott be :evil:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi, ez a bugyis haskötő meg nem egy nagy dolog, csak egy nagy bugyi, ami feljön a köldököd fölé és jó szoros, gumirozott.
Én azt már beviszem a kórházba, rögtön akarom használni.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sztem inkább legyenek fölöslegesen alaposak... talán ezért voltam már több, mint 10szer UH-on... :roll:

most pedig lelépek sziesztázni egy kicsit. vagy legalábbis lefekszem. nincs kedvük a gyerekeknek dolgozni ;)
délután jövök, addig megálmodom, mit nem vettünk meg még...
:D
:arrow:

Kép
an°°di

http://www.bambino.hu/index.php?m=kismamafehernemu
EZt találtam ,legalább már van elképzelésem . :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó pihizést :wink:

Jutta mutatott tegnap egy weboldalt, azon van ilyen hasszoritós bugyi, sima is és kapcsos is
http://www.christinamoda.hu/shop/list.p ... b266a9303c

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jolka, megelőztél :lol:

Ez a terhes tanga milyen baromi hülyén néz ki :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Mindenkinek őszinte részvét, akinek ki kellett dugnia az orrát ebben a melegben!

Hajni, akkor se jó a homeo, ha a választott szüléznőm ajánlotta, és ő ért hozzá, és ott lesz a szülésnél végig?Vmilyen továbbképzésre is járt...
Most megrémisztettél... :shock:

Apuka volt a bababoltban és megrendelte a kocsit, mert neki tetszett! No ez is kipipálva!

Ciripke, nektek milyen égzésfigyelőtök van? Olyan van ami kombinált a bébiőrrel (AngelCareben láttam). És jövőhét szerdán dolgozol esetleg? Megyek délután dokihoz!

Jutta

KépKép
jutta

77/44 a vérnyomásom,rosszul vagyok,melegem van :-(

úh Hajni ez nagyon rosszul hangzik
http://www.babyuniverse.com/pro/baby/33 ... tener.html

Jolka
mit csináltok egész nap?mert nálunk dvdzés megy

tök jók ezek a szorítós bugyik és nem is olyan drágák :-) na megnézegetem ezt ahonlapot :-)
Vendég

Zsu
én ezt nem teljesen értem,de nem is nekem kell,de az hogy lehet hogy fejlődési rendellenésséget okoz???hisz Panka már csak nől,érik,kész van mindene.mindenesetre drukkk,drukk
Vendég

ajánljatok nekem légyszi könyvet :-) olyat amin vagy röhögni kell,de sokat vagy olat ami nagyon izgi
Vendég

Hát totál kivagyok...kicsit utánaolvastam ennek az ellenanyag szarnak, és ezt találtam:

Az anyai vérből a magzat keringésébe jutó ellenanyagok a magzat vörösvértesteit oldják, es azok szétesését eredményezik. A szétesett vörösvértestek pótlására a csontvelő burjánzani kezd, ugyanakkor a szétesett vörösvérsejtek festékanyagai a magzat súlyos sárgaságát okozzák. Súlyos esetben az állapot a magzat elhaláshoz vezet.

Hát ez fasza! :cry:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
inkább ne olvass utána,én eddig csak azt tudtam ha - a vrcsoport a baba meg + akkor kasz szülésnél egy szurit,de ilyenekről én még nem hallottam :roll:
Vendég

Jutta:
ha van valaki melletted, aki ért hozzá, akkor biztos jó, mert mondom, nekem is használt, gyorsan tágultam tőle. Csak nálam sem a doki, sem a szülésznő nem értett hozzá, így szedtem-szedtem és ez lett belőle. :roll: Ha valaki időben kontrolálja akkor abbahagyom, vagy ritkítom a fél órákat és nem ez van...
Bár bevallom, én a feldagadás óta nem használok, mert eszembe jutott, h mivan, ha a gyerek dagad fel és megfullad? :? :oops:
bár az, h én valamelyik gyógynövényre allergiás lettem, nem azt jelenti, h Te is az leszel. Szval sztem szedd, csak figyeld a jeleket és a szülésznő is figyeljen oda Rád.

Zsuzsa:
nem lesz semmi baj.

Timi:
hol vettél ilyet? Innét rendelted?
Vendég

Hajni
nem,a babaszobán egy csajtól,nagyon ritka holló
Vendég

Timi:
ha esetleg rábukkansz ilyenre, majd gondj rám. :wink:
Vendég

már körbe is néztem,de sajnos nincs :-(
Vendég

Zsu, azonnal hagyd abba az olvasást!!! én tegnap pont így jártam véletlenül az ikreseknél... majdnem koraszültem tegnap este, pedig csak elolvastam, h egy csajjal mi történt :roll: :? nem kell ez nekünk, ugye? tessék mantrázni: "minden rendben van Pankával!". ezt ma még 4ezerszer, légyszi. :wink:

jók a bugyik!

Kép
an°°di

Jutta!

Írtam az elöbb, de nem találom, azt hiszem elszált. Szóval kit választottál szülésznőnek? Már én is eldöntöttem kit szeretnék.
Jövő szerdán nem dolgozom, de ha jössz akkor beugrok szívesen, csak mondd meg kb mikor.
Nálunk nem 2in1, de ezeket forgalmazzuk www.homecare.hu és annyiba kerül nálunk is.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Andi, bárcsak ilyen egyszerű lenne.
De inkább nem fárasztalak titeket a nyomorommal, elkullogok és nyalogatom a sebeimet.
Majd akkor jövök vissza, ha valami pozitivról tudok beszámolni :cry:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ha valakit erdekel info az angelcare-es legzesfigyelorol, ez a honlap: www.angelcare.hu A forgalmazo ceg a legjobb baratnomeke, az oldalon van egy mobilszam, ez a baratnom szama, kerdezzetek meg, lehet-e kozvetlenbe rendelni, lehet, igy olcsobb.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?