Icus!
Szerintem a csokitorta megfelelő lenne... Látványnak sem utolsó, amikor beletur és eszi
Egyéves korra már nem kell annyira centizni az élelmiszerekkel,ha korábban nem mutatott semmi reakciót.
Pöri is akkor evett először csokitortát, aminek azóta is lelkes hive
Kedves Druszám!
Nagyon jó kis programon voltatok, a fiuk láthatólag élvezték. Te is szereted az ilyen fius dolgokat, vagy csak elmész, hogyegyütt legyetek? (Én biztosan csinálnék magamnak ilyenkor valami lófrálós napot inkább
) A férjed tényleg hasonlit arra a szinészre.
Fanny!
Irigy-irigy! Felépült az a szálloda ezek szerint
És a Kékfestő muzeum
Olyan érdekes hely, én azóta szeretek ilyen mühelyekbe járni, mióta Pápán voltunk. De azt hiszem ez a z országban egyedülálló, már ami az üzem nagyságát illeti. Máshol csak kézi manufakturák vannak Mo-on.
És ha ez az öregedés jele, akkor nem vagy egyedül, mi is évek óta ilyen helyekre szeretünk legjobban menni...
És már dolgozol? Egyéb nyaralás, külföld?
Nagymama és kutya
Megfelelő sorrend
Jól van a kis menyed? Hogy birja a meleget? Mostmár növöget a poci rendesen, igaz? A pihenés alatt is kötögettél néha?
Akkor várunk Benneteket ám augusztusban, nem elfelejteni!
Paga!
Végre Te is aktivabb vagy! Ezek szerint nem váltottál munkahelyet.
Az unokahugod tartósan Nálatok fog lakni? Hogy megy ez a dolog, az anyuka megkérdezi, hogy nem-e lehetne-e-esetleg, vagy a pesti rokon ezt felajánlja? Tőlem kicsit távol állna az ilyesmi... Igaz, csak a férjem rokonait tudnám gardirozni, de inkább mégse... Nem a családjához mentem feleségül...
Mandula!
Gyönyörü tartásban ül Meséd! Mennyit fejlődött 2 hónap alatt! Olyan nagylányos lett ezzel a tartással!
Szerintem lehet vizpartra menni babával, mi Pörivel kb ilyen idős korában már lubickoltunk a Velencei-tóban és imádta. Most is készülök már, ha letelik a 6 hetem, reszkessetek vizek!!! Szóval vigyétek, adjál Rá egy hosszuujju bodyt és kendőt vagy sapkát a vizbe, és irány a pancsi! És kenni, árnyékban is! Uszópelus szerintem kihagyható ha természetes vizbe mentek és van rajta body, na meg mondjuk kakilt előtte épp.
Rólunk. Pörikém elkezdett bilizgetni, már több sikeres pisilés összejött. Valamiért viszont folyton belenyulkál, hiába mondjuk, hogyaz nem jó. Meg cipeli folyton mindenhová. A kaki még nem sikeredett, bár mutatja, hogy kell, de hiába üldögél, majd feláll és pl. sikerül a szőnyegre pottyantani
Viszont Lukuka termelése iránt továbbra is olthatatlan érdeklődést mutat
Ő szokta kibontani a felé eső oldalon, már előre csodálkozik a várható látványon, meg lehet zabálni amilyen képeket vág. Meg is szoktam szagoltatni Vele még ruhában, nem büdös-e, Ő meg gyanakodva mondja, kaka
Persze nem mindig van... Egyre aranyosabbak együtt, a kicsi imádattal nézi Emesét, és viszont, Pöri odabujik hozzá, puszilgatja, öleli, simogatja.
Lukuka már nagyon figyel, egyre messzebbre lát, a karomat szoktam fekve felemelni és az ujjaimat mozgatva közelitem felé a kezemet, van 1 pont, kb 40 centi magasan, amit már tökéletesen észrevesz. Az éjszakáink hol igy hol ugy sikerülnek, azért már 5 órát kb sikerül átaludnia, és ha evett, tovább alszik, ami a lényeg! A sulynövekedésünk is megbizható végre, gondolom a dokinéni holnap már nem a fogyás, hanem a hizás miatt fog kicsit aggódni
30 deka 1 hét alatt! Na de volt mit behoznia!
Nekem pedig meg is jött, ugyhogy a tejnek szerintem végleg lőttek, ez Emesével is igy zajlott éppen, csak kicsit később. Ma már reggel sem feszegetett, nem is csöpögött, csak Luku szivogatta kicsit megszokásból. Ugy látszik, a testem az nagyon készül a reprodukcióra, csak valahogy mindig kimarad a csecsemő táplálásának reflexe
Na de most kell védekeznünk is valahogy, amire az elmult 18 évben nem volt példa
Azt hiszem a naptár módszer az jó lesz, gyógyszert nem fogok szedni, a spiráltól félek, akkor marad a számolás. Aztán vagy bejön, vagy nem...
A kicsi lányom mindennap uj szavakkal kápráztat el, és iszonyat, hogy milyen füle van! Már körmondatokban kell beszélni ahhoz, hogy ne kezdje el amiről épp szó van (pl. a Luku cumisüvegének megkaparintása). Nem unatkozunk! Reggelente négyen lustálkodunk az ágyban, épp ugy ahogy álmodtam róla, Lukut támasztja a kispárna, amin Pöri fekszik, szorosan Apához bujva, én meg Luku másik oldalán. Még jó hogy széles az ágyunk. Hát még ha együtt fognak ugrálni rajta (rendeltetésszerüen használva
) És ez a kicsi olyan jó kis nyugodt baba, este fürdés után, tele pocakkal békésen nézelődik kicsit, meghallgatja Ő is a Kutya- meg a cicatárt, és egyszercsak elszenderedik, éjszaka van Neki is. Könnyebb a dolgom, mint remélni mertem! Igaz, a 2 gyerek mellett ilyen fényüzések, mint vasalás, vagy internet pl, elég bizonytalanok, de később nyilván össze lehet majd szervezni. Még most alakulunk csak.