Jó reggelt!
Remélem ti jól aludtatok. Nálam már tart a nem alszom napok óta éjjel.
Már most nagyon meleg van, utálom!!!
Légkondisok, nektek napi hány órát megy?
Hálós bugyit, hasleszorítót, meg szexi tenát, gyógyászati segédeszközben lehet venni, de gondolom gyógyszertárban is.
Szülés után érdemes csak beszerezni a hasleszorítót, de ez evidens mindednkinek ugye.
Marek, ha vágósúlyba értél, szóljál, arra én is befizetek. Jó disznótorosért, meg hozzám már jöhettek (13 kiló!!!). Biztos meglesz a 20, szülés után ebből a rossebb tudja mennyi ugrik le, aztán a végén, még jövő nyáron is strandkorlátozás lesz, mert nem akarok elüldözni a látvánnyal senkit sem
Jutta, ha jót akarsz magadnak, ne apukát küld betétet venni, mert garantáltan nem olyat kapsz, mint ami kéne. Lányos zavarában, lehet még el is ájul ebben a melegben.
A beszerzésről, meg képeket kérünk ám.
Mi most nagyon megáltunk a vásárlással. Légzésfigyelőt kinéztem, bérelni fogom ismerős boltjából. Hálós bugyi és tartozékai a legvégén kerülnek megvételre. Kiságy megrendelve, kókuszmatrac, ha itt az ágy akkor. Lakás átrendezés, meg... fejben megvan, de augusztus elején ejtjük meg valszeg.
Zsu, infót kérünk az uh-ról, ha megérkeztél.
Móni: én meg pontosan azt tapasztalom, hogy a fiam miatt sajnálnak le, hogy nem lányból lett . De már lesz@rom, senki véleménye nem érdekel. A nevét sem szívesen mondom meg, mert általában diszkkrét fintor a válasz . (minek 2 keresztnév, meg egyáltalán...)
A másik kedvencem, ha ismerőssel találkozom, hogy húúú, toxémiás vagy, mert nagyon dagad a lábad??? Kedvem lenne beszólni, hogy kicsit utánna kéne nézni a témának, mielött dumál, mert a pisimben a fehérjét, meg esetleg a magas vérnyomásomat (ami nincs is) biztos nem látja így szabad szemmel.
És, Marek, nem, nem vagy nagyon terhes, mert Bálint fészkét tervezgeted. Majdha mindenen így felkapod a vizet, mint én, akkor már lehet gondolkozni rajta, hogy ez már kóros.
Mai napra ebéd ötletek??? De ne kelljen bevásárolni menni hozzá.