Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Csajok!

Nekem a gyógyszertári Tenát ajánlották, az ennél jócskán durvább!! Ez is elég? Mondjuk örülök neki, ha a tapasztaltabbak azt mondják!!

Marek, Zsu, Móni, ment a lista!

Jajj, kegyetlenül fáj a fejem a melegtől... de megmostam a hajam és némileg (nyaktól felfele) emlékeztetek régi önmagamra! Ettől jobb a kedvem!

Jutta

KépKép
jutta

Tenából is van egy csomó fajta,vegyetek egy csomi vasstagot aztán elég a vékony szerintem :-)ha nem akkor meg apa vagy nagyi visz be vastagot
Vendég

Timi:
jaaa, nekem nem ilyen Tanám volt ám. Hanem amit a gyógyiban adnak, sztem nagyobb, mint Neked a Jessa. :shock:
komolyan, mint a pelenka.... :?
Vendég

bizti van olyan is :-)
Vendég

Sziasztok!

Zsu kérdezted, hogy milyen homeopátiás bogyók kellenek. Tudtam, hogy olvastam valahol:

CAULOPHYLLUM D12 (C5)

Méhszájat készíti elő, lazulásra képessé teszi.

Adagolás 36. héttől
2 napig 3x5 golyó
utána 2 napig 2x5 golyó
utána 5 napig 1x5 golyó
utána 2 nap szünet
utána 5 napig 1x5 golyó
utána 2 nap szünet

és ugyanígy tovább (5 nap golyó 2 nap szünet) a szülésig.

ARNICA C30

Megelőzi a szülés alatti kivérzést, gyorsítja a sebgyógyulást.

Adagolás:
Amikor elkezdődik a vajúdás 1x5 golyó
szülés után nem sokkal 1x5 golyó
szülés után 1 hétig napi 1x5 golyó

(El kell szopogatni a nyelv alatt. Néhány dologra ügyelni kell a gyógyszer bevételekor:

1. evés- fogmosás és golyószopogatás között min.fél órának el kell telnie. Ne egyél mentolos cukrot a kúra alatt.
2. Ne tegyed a mobiltelefon, mikro vagy számítógép közelébe, mert az elektromágnese sugárzás tönkreteszi a szert.)

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok. Egy gyors kukk.

Szétpakoltuk a konyhát és elkezdtünk építkezni... kivagyok és hülye. na mindegy. Csak két dolgot rakok fel amivel tele lesz az oldal. Bocsi. :D

Mit tanultunk szüleinktől?

1. Megbecsülni mások munkáját
("Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást az
öcséddel, kint csináljátok! Most takarítottam fel")

2. Vallást
("Jobb lesz, ha imádkozol, hogy kijöjjön a fehér ingedből!")

3. Az időutazás alapjait
("Úgy megcsaplak, hogy a jövőhéten térsz
magadhoz!")

4. Logikát
("Azért, mert én azt mondtam")

5. Tornamutatványokat
("Most nézd meg hogy néz ki itt hátul a nyakad!")

6. Bőrön át táplálkozást
("Fogd be a szád, és edd meg a vacsorád!")

7. Türelmet és kitartást
("Addig ülsz ott, amíg a spenót el nem fogy")

8. Meteorológiát
("Úgy néz ki a szobád, mintha tornádó söpört volna át
rajta")

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

¦¦¦¦¦ARANYTANÁCSOK, NA ERRE KÉSZÜLJ FEL¦¦¦¦¦

Az első 3 hónap

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- van idegesítőbb hang, a táblán végighúzott körmöknél.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezentúl befogod.
- marha nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű cickód miatt továbbra is csak ábránd marad...
- szörnyű dagadtnak lenni.
- nézed a vékony, feszesbőrű nőket
- már nem szereted a vendégeket
- sírsz, ha a tv-ben popsikenőcs reklám megy
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled
- sárkány leszel, mindenért b@szog@tod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze
- a híg kaki a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
-----------------------------------------------------------

3-9 hónap

- úgy tűnik az egész nap egy végtelen szoptatás
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- éhen fog veszni. . . nem eszik semmit ez a gyerek
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben
- napi 4x átöltöztetni nem is sok
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 5 kilós baba is 20 kilósnak tűnik
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd
- a legjobb játék az, ami földhöz csapkodva elég zajos
- a legjobb játék a pillepalack, a kád dugó lánca és a távirányító. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed egy reklámszatyorba sem férne be
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni
- mindenen bevarró címke a legérdekesebb
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a wc-re is követ négykézláb, és akár a nagydolgodat is végignézi...
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül!
- valakinek te vagy az ISTEN!
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le, és kipakolni izgalmas.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a csöcsbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- egy baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát!!!!!!!
- egy baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- egy baba lesz@rja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan mint futó vadra lőni. . . .
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábon
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a hullapelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a mikulás k. . anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból. . .
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- az üres bevásárlókocsit is tologatod, mint a babakocsit
---------------------------------------------------------------------------------
1-2 éves kor
-lakásod délutánra olyan mintha ciklon vagy tornádó söpört volna végig rajta
-jól mutat a golyóstoll az ülőgarnitúrádon
-délután már nem tudod ráadni ugyanazt a ruhát amiben délelőtt volt kint, miért is??

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Andi!
SAjnálom az eredményt! Remélhetőleg szülés után minden rendeződik, miért ne rendeződne. :wink: Kitartás, már nincs sok hátra.

Kórház:
Én pizsi párti vagyok, anno az volt rajtam, v. a kórházi hálóing. Vizitnél elvárják a tiszta anyukákat, és a friss hálóinget. Nálunk lent is megvizsgáltak minden nap, vagyis csak ránézésre. Biztos nem díjazta volna a doki, ha akkor még a gatyát kezdtem volna letolni. Na meg mi is jól jártunk, mert hamarabb kimentek.
Én is alapítványi szobába kezdtem volna, de szerencsére teltház volt. Majd a 3. nap jöttek, hogy csomagoljak, azt hittem baj van, de nem , csak vittek volna az 1 ágyas szobába. Na nem, olyan jó társasság összejött, hogy maradtam, meg itt nem tudnak "zaklatni" a rokonok. Nálunk az alapítványi és a baba-mamás szoba között annyi a különbség, hogy 4-en vagyunk, nincs bent mikro és tv. De ez nem is hiányzik. De szép, új, rendezett, kúltúrát az egész szülészet.
Én sima always betétet használtam, de szülés utáni éjszakára, még kaptam régi libero betétre emlékezetető valamit, lehet, hogy az is volt. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Halihó

Timi
Micsoda gyűjtemény...! Ezt mind a kórházba kell vinni? Gondolom annyira kimerültek leszünk, hogy már az orrfújás se fog menni...csak ráragasztunk egy always minit, azt hadd gyüjjön :lol: De most komolyan! Ez mind kell? Melltartóba is ezeket gyömöszkéljük :? :shock:
Móni
Én nemcsak szénhidrátot, hanem kalóriát is számolok ám...! Mer ugye levágnak, ha 11 kilónál többet hízok! Van itt már valaki vágósúlyban??? Én már alakulok :oops: Csak az a baj, hogy a kalóriaszámlálás nekem sokkal nehezebb, mer honnan kéne nekem tudnom, hogy az a nyamvadt cukkini, aminek a szénhidráttartalma ugye lényegtelen hány kalória? Na nehogy már a zöldésgeket is elkezdjem méregetni...két szelet paradicsom....1,5 dkg...az annyi mint....ez vicc....

marek

na, újra itt! voltunk brendonban (volt klassz, olcsó kiságy, szép színű, sztem olyan lesz 2, bár még megyünk abba az elefániba is terv szerint). Zsu, azt írtad, h a maxcitybe már nem érdemes, ugye?
megnéztük a harry pottert is, és totál bedagadt a lábam közben a török bugyogó gumis alja miatt (is). most épp egy vödör langyos vízben áztatom pedikűr előtt ;)
és vettem még egy hatalmas felsőt a promodban. ez is olyan afrikás. nem olyan csudizebrás, mint Jolkáé, de szép azért. majd egyszer, ha a Zuram engem is lefényképez, megmutatom...

Jolka, még egy ilyen remélhetőleg és sikítófrászt kapok! :twisted: :twisted: miért maradnék cukros? :twisted: :twisted: ja, és még jó, h nem az elején van ez a terheléses. különben hogy híztam volna ennyit eddig? ;)

Rita!!! :lol: :lol: Apuka is köszöni a listát. csak akkor is olyan vicces legyen, mint most ;) sok szerencsét az "építkezéshez"!!!

szia Kat! igen, vannak "igazi terhességi cukrosok" itten. Móninak majd lesz soksok anyaga. ha kérsz tőle, sztem szívesen ad.. :roll:

Kép
an°°di

Andi
Te hogy tudsz moziban ülni....Harry Potter...szégyen, még egyet se láttam :oops:

Megyek, megeszem az utóvacsorámat, bár mégcsak most volt a vacsora....hiába, aki sokáig dolgozik, annak a kettő egyszerre van...ez persze nem jó, de lesz*rom....

marek

majd megnézed Bálinttal, sose bánd! csak nincs kedvem ithon ülni egész nap, meg még utána is :? menni még rosszabbul tudok, mint ülni, azaz kevesebb ideig, feküdni sehol nem lehet ugye :evil: , strandra nem lehet menni, sportolni dettó (nem mintha 40 fokban szeretnék, bár úszni miért ne?)... és még be is férek a székbe! bár most olyan teremben voltunk, ahol kissé szűkös volt a hely :?
tényleg, vacsora!!! azt KELL! azt mondták! eszek is egy főtt tojást meg egy paradicsomot. más úgysincs itthon :roll:

Kép
an°°di

Abban alig van szénhidrát....ne csak egyet egyél, hanem mondjuk tíz tojást, meg egy kiló paradicsomot :lol:

Most viszont megyek, megmutatom apukának, mit művel a fia a "gyönyörűséges" pocakommal....

Jó éjszakát!

marek

Sziasztok!
Na, kiválasztottuk a kanapét, ha minden igaz! És még egy szekrénykét is vettünk!
Marek, az én táblázataimban kalória is van. Nem tom beszkennelni, mert tegnap vette a férjem ezt az új cuccot és egyáltalán nem tudom kezelni- még! De kitartás, legkésőbb holnap délelőtt!
Amúgy 30 Kcal 10 dkg cukkini! Fú, Te ez így még sz*rabb, mármint számolgatás miatt! És mennyi a napi kalória adagod? A fórumtalin egyáltalán nem úgy néztél ki, mint egy vágómarha- már bocs! Rakjál má' föl friss fotót, h biztathasson más is, ne csak én!
Rita! Hát volt mondat, amin tényleg jót röhögtem! Ez a jövőképünk? Segítség!
Timi! Na, ezt tanulmányozom! Mondjuk dm-ben kapható ilyen tena cucc! Én eddig is tamponos voltam, a betétek között elveszek!
Jolka! Mi van? Olyan ritka vagy itt mostanában! Ugye nincs semmi baj!
Zsu! Majd mesélj mi volt uh-n!
Jutta! Köszi a listát! Megkaptam! :wink: Eldobható bugyi és hasleszorító bigyó amúgy hol kapható?
Hajni! Hol vannak a fotók!
Kat! Itt az elmúlt hetekben elég sok szó esett a cukorról... És ma is folytatódott a téma! Egy kicsit olvasgass vissza, ha van rá időd, kedved! Marek, Andi és én vagyunk érintettek -sajnos- a témában!
Fú, és ezzel a melltartó dologgal is zavarban vagyok! Mert én vagy nem hordok (bár állítólag gáz, de ezt mindig lógó nagymellű csajoktól hallom, h ciki és gusztustalan :roll: , de ha nekem kicsi és égnek álló van, az biztos, h gusztustalan? én nem úgy vettem észre!)vagy sportmelltartót veszek! De a strandon még le is dobom! :roll: Gáz, mi? Na kíváncsi vagyok, jövő nyáron le merem-e dobni!?
Na, lassan, pá! Mer' akkorákat ásítok, h az nem is igaz!

Kép
ermoni

Ja csajok!
Mailen mehet a lista? Mert ide nem tudom felrakni... és nem is nagyon akarok erőlködni vele!

Kép
ermoni

Andi! És én ugyan nem vagyok rajongó, de minden HP-t láttam! És a kölkök imádják!
Holnap fodrász, manikűr! Önző dög vagyok, mi?

Kép
ermoni

Móni
Asszem 1400 a kalóriaadagom....mára 850-et számoltam...nem értem :? Valószínű a számolást valahol elcseszem, például nem vagyok hajlandó a margarint számolni, meg a két szelet paradicsomot, pedig biztos ott van a további elrejtett párszáz...
Egyébként két kilót híztam a tali óta, nincs mit mutatnom, de ez már sok és kész...vágás lesz azt jónapot...majd meghív benneteket a család egy jó disznótorosra, azt úgyis ehetitek, de szigorúan kenyér nélkül... :lol:

marek

Jöhet mailen...naná...

marek

Marek
nekem napi egy csomi betét elment ,ez csak a töredéke annak ami van,pedig a homlokomra nem is ragsztottam :-)

Móni
én is feszes cici voltam ,most meg aztán :-( bele sem merek gondolni,hogy milesz még egy szoptatás után.

és dettó tampon ,dehát szülés után kelleenek a betétek sajna :-(
szerintem egy csomi vatag jó ha van a többi meg egy kutya,olyat válassz ami jó nagy (éjszakai) és szárnyas.

sajna jobb ha beszerzel jó kis pamut szopis melltartót vagy olyan sportot amit nem sajnálsz hogy tejcsis lesz,én is utálom a melltartót,de szülés óta felveszek mindennap,eleinte a szopi miatt utána meg mert nagyon lógós lett.
Vendég

Móni, minden jöhet mailen, perszehogy..
önző dög vagy, ja, de ezt eddig is tudtuk ;)

én is lelépek, mert nagyon dagadt a lábam. bekenem és felpolcolom, és tovább egrecéroztatom(?) Apukát
holnap!
:arrow:

Kép
an°°di

Na, még mindig itt! Csajok, átlöktem a táblázatokat! Kat, ha küldessz priviben elérhetőséget, neked is szívesen átküldöm!
Na tényleg el!
Puszi, pá!
:arrow:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Valaki mondja meg, hogy Dorka, miért pont reggel 6-kor kezd el a hugyhólyagomon szambázni?

Na mindegy, legalább szellőztetek lent egy kicsit, amíg nincs 200 fok!

Amúgy is éhes is vagyok, ha most tovább alszom akkor éhenhalok?
Mert úgy korog a gyomrom... bár egy szelet müzlitől meg úgy érzem magam mint aki degeszre ette magát...
Olvastam vhol, hogy terhesen az ember úgy eszik mint egy csecsemő - 2-3 óránként - hát találó... lehet, hogy a 9. hónapban már éjszaka is felkelünk :?: :roll:

Ilyenkor Apuka már alszik, este meg én alszom be, legalább nem tudom csesztetni... se... :roll: :wink:

Mai napi hőstette a CAM babakocsi szemrevételezése és tetszés esetén önálló megvétele / megrendelése - KÉKET akarok - lesz.

Jövő héten a bébiőr/ légzésfigyelő / kuka - ANGEL CARE - s 3 in 1 csomag megvétele lesz a feladat...
Ha nagyon szivatós kedvemben leszek akkor a betétkollekciót is vele vetetem meg... :lol:

Ja és rendeltem 1 pizsit, majd beszámolok!

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelit!
Már meginn olyan dolgot írtál Jutta! Mi az az angel care-s 3in1 csomag? Biztos tudnom kéne... :oops:
Kék babakocsit szeretnél? Mindenki azt fogja hinni, h csak a szülésnél derült ki, h lány, amúgy úgy tudtátok, h fiú! :wink:
Oszt majd Te is megkapod, h kislány! Nem baj az csak egészséges legyen! Komolyan, erre ütni tudnék! Én amúgy is lánypárti vagyok! De soha nem szóltam be a fiús anyukáknak! Én meg már most kapom a beszólásokat... Majdnem sajnálnak, h lány! Nők! Akkor saját magukat is lesajnálják vagy hogy van ez? Én szeretek nőnek lenni....
Jaj, már így kora reggel! Ugye, h menjek a francba!
De, nagyon szorítok, h olyan legyen a babakocsi, amilyenre számítotok és legyen Dorkának is járgánya!
És akkor már csak Pankának nincs mivel közlekednie, Zsu? Jól számolom?
Amúgy az osztrákoknál valóban olcsóbbak a dolgok, de csak egy kicsivel! A mi babakocsink (röhögjetek ki: én szoktam tologatni benn a házban :oops: ) akciós volt, ezért volt kb. 60.000,-al olcsóbb!
A ruhácskák kb. ugyanannyi, egy-kettő leheletnyivel olcsóbb! De ha akarsz a kiságy fölé zenélő forgót, az olcsóbb volt jóval, mint nálunk. De a Brendonban én sokkal jobbakat láttam! Szal, majd meglátod!

Kép
ermoni

Jó reggelt!

Elmentek a festők!!! :lol: Most már csak a takarítóbrigádot várom, egyedül nem nagyon kezdek el takarítani....addig tűrök, de valószínű az majd csak szombaton lesz, tehát tiszta idegroncs leszek, ha nem vigyázok...De legalább elkezdődött valami :lol: :lol: :lol:

Jutta
Hol veszed ezt a légzésfigyelőt és főleg mennyiért? Mert anyukám "szeretne" venni légzésfigyelőt és bébiőrt Bálintnak, eddig legolcsóbban az Elefániban láttam, de az nekem most messze van... :cry:

Móni
Én is tologatom a babakocsit...még a bordűrt is hozzá választottam Bálint szobájába... :lol: Most azon agyalok, hogy kellene keresni valami hasonló anyagot és Bálint kiságyát is ilyennel dekorálni :oops: Ez már nagyon terhes...? :?

marek

Jó reggelt!

Marek!
Tök jó, hog ykészen van a festés. Bár, mi is itt járnák már.

JUtta!
H. bogyókat eddig is használtál? Vagy csak most a szüléssel kapcsolatban fogod használni? Hiszel benne?
Bocsi attól aki jónak tartja, de nekem hókuszpókusz az egész.

Szép napot mindenkinek! Napra ne nagyon menjetek, ha lehet.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Móni, Marek ez most mindenhol "akciós", így együtt 35 000 körül van, a Brendonban is. Külön - külön szerintem drágább, max használtan olcsóbb. Lehet, hogy Ciripkénél is van? Ha igen ott venném... csak ő most nincs...

Jolka, homeopátiés cuccokat eddig nem használtam, de nekem a nővérem és az egyik barátnőm is azt ad leginkább a gyereknek.
Én egy fejfájáscsillaőítót vettem eddig, az használt, ha elég hamar bevettem... erős fejfájásra nem hat annyira, de olyanra nekem az algopyrin is smafu... :cry:

Ártani nem árt és a szülésznő is mondta, ő meg már csak tudja... meg még a málnalevél teát mondta, de az mire is jó? (tejcsi vagy tágulás?)

Ja és idő előtt (36. - 37. hét) el ne kezdjetek semmi ilyet szedni, mert elvileg a méhszájat puhítja fel a szülés könnyítésére. Ha használ... :roll:
Majd beszámolok, bár azt nem fogom tudni, hogy milyen lett volna nélküle... :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Ezt az akciót már én is néztem, de nekem nem esett le, hogy ehhez bébiőr is van! Ez kell nekem!!!! Pénteken megyek Szegedre barátnőzni, apukával el is vitetem magam a Brendonba!!! :lol:

Egyébként nem mondod, hogy téged csak 6-kor ébreszt Dorka...akkor ő valóban egy nagyon jólnevelt kislány...Bálint 1-kor kezdi, aztán fél 2, majd 2...aztán később hagy egy kicsit aludni, de jobban örülnék a 6-nak. Engem ma 6-kor egy iszonyatos lábgörcs ébresztett. Elkezdtem üvölteni, apuka berohant, hogy mi van szülünk... :shock: Asszem vennem kell kálciumot....Móni...neurológus nincs a családban??? Mert szeretném tudni, hogy szedhetek e magnéziumot vagy nem...egy hülye doki azt mondta, hogy nem, mindenki más azt mondja, hogy igen, de én azóta nem mertem bevenni....pedig nem ártana keményedésre se, meg ezekre a görcsökre sem....

marek

Jó reggelt!

Remélem ti jól aludtatok. Nálam már tart a nem alszom napok óta éjjel. :evil:
Már most nagyon meleg van, utálom!!!
Légkondisok, nektek napi hány órát megy?
Hálós bugyit, hasleszorítót, meg szexi tenát, gyógyászati segédeszközben lehet venni, de gondolom gyógyszertárban is.
Szülés után érdemes csak beszerezni a hasleszorítót, de ez evidens mindednkinek ugye.
Marek, ha vágósúlyba értél, szóljál, arra én is befizetek. Jó disznótorosért, meg hozzám már jöhettek (13 kiló!!!). Biztos meglesz a 20, szülés után ebből a rossebb tudja mennyi ugrik le, aztán a végén, még jövő nyáron is strandkorlátozás lesz, mert nem akarok elüldözni a látvánnyal senkit sem :lol:
Jutta, ha jót akarsz magadnak, ne apukát küld betétet venni, mert garantáltan nem olyat kapsz, mint ami kéne. Lányos zavarában, lehet még el is ájul ebben a melegben.
A beszerzésről, meg képeket kérünk ám.
Mi most nagyon megáltunk a vásárlással. Légzésfigyelőt kinéztem, bérelni fogom ismerős boltjából. Hálós bugyi és tartozékai a legvégén kerülnek megvételre. Kiságy megrendelve, kókuszmatrac, ha itt az ágy akkor. Lakás átrendezés, meg... fejben megvan, de augusztus elején ejtjük meg valszeg.
Zsu, infót kérünk az uh-ról, ha megérkeztél.
Móni: én meg pontosan azt tapasztalom, hogy a fiam miatt sajnálnak le, hogy nem lányból lett . De már lesz@rom, senki véleménye nem érdekel. A nevét sem szívesen mondom meg, mert általában diszkkrét fintor a válasz . (minek 2 keresztnév, meg egyáltalán...)
A másik kedvencem, ha ismerőssel találkozom, hogy húúú, toxémiás vagy, mert nagyon dagad a lábad??? Kedvem lenne beszólni, hogy kicsit utánna kéne nézni a témának, mielött dumál, mert a pisimben a fehérjét, meg esetleg a magas vérnyomásomat (ami nincs is) biztos nem látja így szabad szemmel.
És, Marek, nem, nem vagy nagyon terhes, mert Bálint fészkét tervezgeted. Majdha mindenen így felkapod a vizet, mint én, akkor már lehet gondolkozni rajta, hogy ez már kóros.

Mai napra ebéd ötletek??? De ne kelljen bevásárolni menni hozzá.

Kép
Kép
gabcii

Gabci

Nekem nem kell bevásárolnom az ebédhez....megyek anyukámhoz gyümilevesre, meg rakottkrumplira :lol: Vagy nem jó ötlet...??? Tudom, én el vagyok kényeztetve :oops: Ollllyan ciki....de nem baj...különben is, ha apuka itthon van, akkor főzök, de kezd elege lenni a diétás táplálkozásból :lol: Szegény....!

marek

Megyek a hűvös szobába, mert ezt nem lehet bírni...pedig úgy elkezdenék takarítani, de nem vagyok én Bálint ellensége... :roll:

marek

Homeós bogyókat, én is kipróbálom, aztán vagy használ, vagy nem. A málnalevél tea is a tágulást segíti elő.
Kaptam apukától egy homeopátia napjainkban c. könyvet. Szépen leírogatja, hogy melyik bogyesz mire való, de nem csak terhességben, szinte bármilyen kórképben lehet szedni. Azt nem tudom mennyire hatékony.

Kép
Kép
gabcii

Marek, a rakottkrumpli tuti jó 5let, imádom nagyon.
de anyukád, mikor állt neki megfőzni-sütni? Mert 40 fokban kész öngyi begyújtani a sütőt.

Kép
Kép
gabcii

Gabcii, fúúú 33. hét amán nem semmi!!

Még egy kérdés, ebben a könyvben a cuprum metallicum- ról van vmi, állítólag görcsoldó és jó a pocikeményedésre. Homeopáiás cuccot meg bátrabban vennék be mint mást...

Jutta

KépKép
jutta

Ja Marek, akkor nem szólok semmit a reggel 6-hoz! Dorka baba rendes csajszi! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Helló
nálunk készül az ebéd spagetti és sorry a cukisoktól almáspite
hú iszonyat meleg van,brühhü és még hol van a hétvége?????borzalom.

nekem már van hasszorítóm.állítható,szerintem jó lesz ,én egyből használni fogom.

Most Bibi lustult be,már este féltem,úgy összement a hasam,tiszta lapos volt,de van szívhangfigyelőm és meghallgattam a szívét :-) azóta se viszi túlzásba a mozgást

homeopátiás bogyókba én sem hiszek ,Majánál próbáltam aztán kidobtamviszont a málnalevéltea nekem használt szerintem 37ik héttől ittam napi egy majd két bögréval,5 óra altt megszültem,reggel egy újjnyi voltam,3 körül ,7kor meg már nyomtam :-)

most is iszom majd :D
Vendég

Jutta: a cuprum metallicumról azt írják, hogy:lábikragörcs, görcsös csuklás, rohamszerű görcsös szárazköhögés, hasgörcs éles hsai fájdalommal és görcsös hányással.
A méhösszehúzódásokra, (ez kell neked) a Magnesia phosphorica-t írja a könyv. 9CH 1x5 golyó. Javasolható a görcsök felléptekor.

Kép
Kép
gabcii

Timi!

Kérhetnék képet a hasszorítóról? Dédinek van valmi, amit ennek gondolok, de elég kényelmetlen lehet.Nem akarom levenni róla. :)Legutóbb a fűzőjét (gyógyászati)akarta nekem adni. Azt mondta, hogy most úgyis divat, és milyen jól mutatna egy bálon rajtam. :) :shock: :? :oops: Szegényke csak jót akart.

Gabcii!
Engem érdekkel milyen nevet választottál.
Mi még sehogy sem állunk. Harc lenne csak belőle, egyelőre szüneteltetem.
Tamás Zoltánnal kezdtünk. De APa húzta a száját a Tamás miatt. Mivel majdnem Tamási (lánykori nevem). Én pont emiatt választottam, hogy az én nevemből is legyen valami. Hisz én is örömmel felvettem az Ő nevét.
Majd lett Kristóf, Zolika nélkül (Zolkó Apa neve), De erre meg anyósék ugrottak. Hogy ez olyan ronda név. Hát, nagyon szarul esett. Nem mintha, Márknál nem ugyanez lett volna. Tehát nagyon tanácstalan vagyok.
Anyós váltig állította az első uh után, hogy ő megmondta, hogy kislány lesz, majd kiderült, hogy mégis kisfiú. Még fel volt háborodva, miért nem kislány, mintha mi lennék a hibásak. ELvileg, apa a ludas. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
kerestem egy képet amin olyan van mint az enyém,mert az valamelyik zsák alján van.DE ugyanilyen,méretezve van amikor 4-5 hós voltam úgy maxon ráment a hasamra,de a tépőzárral variálható. Kép
Vendég

Jolka! A Zolikát én sem bírom! De a Zoltánt igen! A férjem is az! És szerintem szép férfi név! És kisfiúnak is szép!
Gabcii! Ádámnak mi a második neve?
Szal Téged meg a fiú miatt b*sztatnak! Na, ilyenkor jussak eszedbe és sz*rd le magasról! Én is ezt próbálom!
Baricco szerint az ember két dolgot csinál őszintén: nevet választ a gyermekének, és meghal! (Bocs, ha túl komoly voltam, de most olvastam és van benne valami!)
Legalább a név már nem gond! Remélem ez a magzatvíz tényleg megmondja biztosan, mert különben... :shock:
Szal az a 3in1 légzésfigyelős cucc! Aha! És hasszorítót hol lehet kapni? És az eldobható bugyit? (Nem válaszoltatok!)

Kép
ermoni

Délután majd valamikor! Mert lassan fodrászhoz megyek! (A körmöm már kész! :wink: )

Kép
ermoni

Móni
te kellenél nekem ide :-) leütni a sajnálkozó néniket,olyan bunkók tudnak lenni,azt kérdezik:és fiú lesz a tesó?nem valószínűleg lány-óh szegények,meg hasonló a reakció.Én jól elleszek két kislánnyal is ,csak tutu pár év múlva majd mindenki csesztet ,hogy legyen még egy.azt ha az is lány akkor mi van?elmenjünk 7ig mint öregapám???,én 5-6 évnél elöbb biztos nem leszek terhes ,de majd még azt is 100szor meggondolom.

eldobható bugyit nem tudom,aszongyák gyógyszertárba ,de én amikor venni akartam nem tudták miről beszélek,nekem most nem kell mert kaptam vagy 30 tundrabugyit meg maradt is úgyhogy ellehet azokat is dobni ha csúnyák lesznek.
én a hasszorítót a teszveszen vettem 2500ért gyógyászai segédeszközboltba lehet amúgy venni,közel 10 rugóért.azt moondják császárosknak ajánlják sima szülés után a bugyit,de nekem maradt hasam bőven bugyi ide oda,erre beruháztam

Majának vadásztam pár rucit :-)
Vendég

Timi!
Köszi a képet. Erre gondoltam, akkor csak leveszem a Dédiről. :) Na jó, nem, mer tneki méretre csinálták.

Tényleg gondolom ebből is van több méret. Milyet vegyen az ember? Ugye ezt is fel lehet íratni a dokival? Nőgyogyival, vagy házival? v. mind1?
Nem volt kényelmetlen anno? Én az anyagát nem fogom bírni, főleg, ha melegem lesz a tejcsitől, poló fölé is lehet vajon tenni? :oops:

Én pénteken és szombaton megyek szépítkezni. :wink: Manikürt és pedikürt még nem döntöttem el. Új a csajos, és még nem sok vendége volt, így nem tudott semmi biztatót mondani a fodrász róla. :( MÁshova meg nem akarok menni, mert közel van hozzánk. Na majd kihozok valamit a körmeimből. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok!
hát nem emberi, amilyen idő kinn van. :oops: :oops: :oops: ilyen vörös lett a fejem, mire hazaértem. ha nem dumáltam volna az órám után még vagy 30-40 percet, akkor már rég itthon dekkolhatnék bugyiban és melltartóban. 8) komolyan kezdem megszeretni a fordítást: felpolcolom a dagadt lábaimat (pedig, én sem vagyok toxémiás, Gabcii ;) lesz*rni a hüjéket), beindítom a ventilátort, iszom a koffeinmentes teát, almát eszem, ide is írkálok, és közben ha elfáradok, nyugodtan lefekhetek... ja és pénzt is keresek közben...
nálunk a mai ebéd: saláta paradicsommal és olívaolajjal és ha találok vmi húst, sütök hozzá :roll:

Jolka, ne hagyd magad név terén. anyósnak meg mi köze van hozzá?? :shock: :shock: most komolyan. én megmondtam az enyémnek (azaz a majdnem anyósomnak), h neki is van fia, akinek ő választott nevet. és itt be is van fejezve a történet. ez a mi fiunk lesz, úgyhogy akinek nem tetszik, az megtarthatja magának a véleményét :P

hasszorító: ebből ugye vannak különféle méretek? nekem vajon mekkora kell? bár, ha öregekre van megfelelő méret, akkor biztos rám is, ugye?

Kép
an°°di

Miket vadásztál?

Én azzal szoktam lezárni a tesó témát, hogy 5. meg sem állunk. Pofa leesik, mi meg bazsalygunk. :D Mi lehet, hogy jövőre neki állunk egy kislánynak, de szerencsére még messze van, sok minden történhet még addig.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Andi!

Én még nem csináltam semmit sem. :oops: Lusta vagyok. Szerencsére Manó sem vágyik ki. Már pancsolt egyet a kádba. Nép lavórra nem vágyok(strand), túl sokan vannak, meg nagyon meleg van, még ott is.
Kaja van, még ezzel sem kel kínlódni, csak vendég ne jöjjön...
Felmosni felmosok, legalább frissül idebent a levegő, egy ici-picit.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!! :D

Udv a szeles, borus Angliabol!! :?

Jolka, szerintem se tudtok a nevvel mindenkinek kedvezni, az a lenyeg, hogy nektek tetsszen!! Amikor mar a baba is tarsul a nevhez, mindenki imadni fogja!

Hu, nekunk nagyon nehez volt a nevvalasztas, mivel a paromnak nagyon angol neve van (McRae), na most ehhez olyan nevet valasztani, ami passzoljon is, de az en draga szuleim is ki tudjak mondani... :? (Annyit sem beszelnek angolul, hogy OK :) )

Na, aztan elso uh-n azt mondtak, valoszinu fiu... nagy nehezen talaltunk fiu nevet, mire kozoltek, hogy lany.. Aztan tenyleg nagyon nehezen talaltuk a Rania-t. Optimistan azt hittem, ez nem nehez a szuleimnek, de szegeny anyukamnak igy is fel van irva, arra az esetre, ha valaki kerdezi :lol:
Vendég

A haskotorol: Nekem volt egy hasplasztika mutetem (a hulye fejemmel) szoval egy honapig hordtam, nem kenyelmetlen es nem is meleg (pedig nyar volt) sot, nagyon jo erzes, hogy tartja a hasat. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy a has szebb lesz tole szules utan... hat bizzunk benne :?
Vendég

Basszus én meg most indulok ebédelni...kicsit tartok ettől a rövid sétától is...Aztán meg busszal megyek dolgozni, uramnak kellett az autó...remélem lesz hely...meg légkondi....
Megmondom őszintén, rettegek ettől a melegtől...ugye ez nem árt nekünk??? ÁÁÁÁ dehogy!!! :lol:

Ma már nem láttok...használjátok ki :wink:

marek

Jolka
ari a dédi :-)

hát nem tudom ,hogy vannak méretezve,levolt mérve plusz 15-20 cm ez a tépőzárasrésze,szülés után kb. akkora hasunk marad mint 5-6 hósan,én kalkuláltam :-) remélem jó lesz :-)

szerintem a dokik nem írják fel,egy csomó mindent felírhatnának pl. magnézium és mégsem teszik :-(

nevek:engem mindenki mindenhol kiröhögött a Majával aztán most a Bíborka kicist mintha jobban tetszene az embereknek,de engem rohadtul nem érdekel :-)

Egyem meg Majcit,pisi lett a bodyja ,viszi a szennyesbe :-)

áh én nem bolondultam meg :-) még így is 3 és fél évet itthon dekkolok utána szertnék kicsit visszatérni felnőtt emberek közé,lefogyni,dolgozni,aztán még akkor is csak 33-34 éves leszek akkor a csajok meg 9 meg 7 ,akkor még lehet lesz kedvem babázni.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Andi
dobhatnál egy kis salit :-)
Vendég

Móni: hasleszorítót, hálós bugyit, meg tenát is lehet venni gyógyászati segédeszköz boltban. (asszem írtam már fentebb is :P :lol: )
A hasleszorítóhoz, meg kell mérni derék bőséget, de állítható úgyis.
Jolka, ha dülőre tudsz jutni apukával név terén, az elég. Mindenki más fújjogását, meg sz@rd le. A Tamás és a Kristóf, pedig sztem nagyon szép név ( A ZOltán nekem nem tecc, de tod, sz@rni rá :wink: )
A kisfiunk becsületes neve, meg Ádám Gellért lesz és ebből már nem engedek. Ádámot apuka adta, a Gellért meg ugye az én álom nevem volt. 2 keresztnév is apuka miatt lesz, de jó is így. Nekem tetszik, az meg hogy a család mit gondol (képzelhetitek :twisted: )
már rég nem érdekel.
És hiába voltam lány párti, mostanra már kifejezetten örülök, hogy fiunk lesz. (mert ugye, a lány gyerek lett volna az igazi dédunoka )
Tehát Timi, megértelek etéren és fogok rátok gondolni Mónival, amikor csakazértsem veszem fel ha megjegyzést tesz vki.
Én még mindig nem főztem semmitse. ha ti ennyire bátran begyújtjátok a sütőt, akkor megkísérlem én is és tepsis krumplit sütök, császárszalonnával (Bocs, naa)

Kép
Kép
gabcii

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?