Sziasztok!
Ma voltunk Plázázni a csajjal busszal. Apa még mindig csak aludni jár haza, így kifogytunk mindenből. És persze, hogy azt felejtettem el megvenni, ami a legfontosabb lett volna. De legalább légkondis helyen voltunk. Itthon meg jó kis extra hőség fogadott.
Kiara a napokban nagyon nyűgös. Folyton sírhatnékja van, és megállás nélkül mondja, hogy nemnemnem, ami nálla tényleg azt jelenti, hogy valami nem jó.
Olyan édes, de úgy sajnálom. A foga is egyre jobban kínozza. Most már tuti, hogy tényleg jönni fog, látszik nagyon. Egyszerre 6 akar kijönni.
Nagyon jók a székek. Ante: Lidi nagyon ügyi. És milyen édi.
Ante: az a kérdés, hogy anyatej mellett igyon-e? Remélem nem értettem félre. Mert ha igen, akkor igyon. Pláne ebben a melegben. Kiara iszonyat mennyiséget megiszik napközben vízből. Azt tanácsolják az okosok, hogy szopi után is kínáld meg, meg különben is max. fél óránként, ha ilyen hőség van. Eleinte Kiarának sem kellett, de most már nagyon sokat iszik. És mindig, amikor odaadom neki. Vagy az volt a kérdés, hogy esetleg a szopi látná kárát, ha cumisüvegezne?
Nekünk elméletileg hétfőn jön a Tupperware-s csőröspoharunk. Remélem gyorsan megtanul majd abból inni, mert mi is szeretnénk elhagyni az üveget.
Tinu: azért pihentesd is. Nekem amikor a lábamat műtötték, azt mondták pihentessem utánna, de persze ezt mond egy 17 évesnek. Naná, hogy szinte semmit nem pihentettem, és úgy begyulladt a seb, hogy csak na. Meg jegelni kell. Az jó az ilyenekre. Szóval inkább szedd össze az összes fekvős játékot.
Zsu: jaja, szerintem is vagy augusztus, vagy ha legközelebb halljuk, hogy kezd lehűlni az idő, akkor gyorsan talizunk egyet.
Momi: Jobbulást nektek. Szerintem ha 80 meg 86os rucikat hord Ricsi, akkor ő is 80 centi fölött van már. Nem így vannak a méretezések? Most kicsit elbizonytalanodtam.
Elméletileg az egészségügyi kiskönyvben meg benne van, hogy a tanácsadások alkalmával mit kell mérni 1 éves koráig, és ott vezetni: súly, hossz, mell- és fejkörfogat. Már boccs, ha egy nagyon jó doki, de azért szerintem egy fél perces mérés belefér ilyenkor.
Na végre, elaludt picit a csajszi. Remélem már jobb lesz neki, mire felébred.
Üdv.