Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

én is viszek sminket,de le se mertem írni,mert ahajgumit is kiröhögtétek :-)smink nélkül olyan vagyok soskzor ,mint a Fűrész 14 egyik áldozata.kis alapozó,spirál,szemöldök ennyi nekem minyimum kell.Hajszáírtítót nem viszek,mert utálok hajatszárítani ,remélem nem kell sokat bent lennem és megúszom az ott benti hajszíárítást.

Jutta
hát igen ottanék a fővárosba sok helyen megengedik a nai+ felső öszeállítást nálunk nem,bár nem tudom mit csinálnáak ,ha abba lennék kitagadnának vagy mi?
Vendég

Marek, Andi!
A kis füzet táblázatos részét este beszkennelem nektek! De most dolgozik a férjem, kérte, h később nyomuljak! Bocs! Sztem az összes táblázatot feldobom! Jó az úgy? (Főzelék és gyümölcs, gabonafélék meg ilyesmi! Hmmm? Válaszoljatok, mert feleslegesen nincs kedvem megmozdulni sem! Lusta vagyok, na ez van!)
Timi!
Mi tavaly elégeltük meg ezt a meleget. Arra lettünk figyelmesek, h ha nyáron meleg van, az annyira döglesztő, h kész! Ezért tavaly ruháztunk be klímára! Mondanom sem kell, nem bántuk meg azóta sem!

Kép
ermoni

Timi, vetélést a fórumtalin meséltem, tavaly volt, szar volt, igyekszem elfeleljteni :cry:

És miért nem lehet csupaszra borotválni, más divat járja a kórházakban? Én úgy gondoltam, ha már borotválok, akkor menjen minden! Egyébként én amúgy is szoktam :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta, meg ahogy azt móricka elképzeli :lol: .. gatyába szülés után a kórházban? meg se engedik - nálunk legalábbis anno nem engedték... napi jó kis gátkezelések, stb....
Lepukkant takarítónő jó hasonlat, bár én ecccerűen csak vágóhídon lévő marháknak éreztem magam, a méltóság úgy nagyjából teljesen elveszett azokban a napokban hogyfrancottegye... Mostani szülésemnél NEM HAGYOM, hogy ez történjen, abszolút határozott leszek és tudatos bizonyám...
Csak nehogy a végén az legyen, hogy belépek a kórházba és helyből lelövök mindenkit, úgy felpörgetem magam a nagy határozottságra és keménységre :lol:

Huh, Andi, Marek, Móni, nem lehet könnyű kalóriatáblázat alapján enni, nem irigyellek benneteket, tényleg sajnálom, na :cry:

Kép
ebinc

Andi, hol van a közelben Woman's Secret? És azok a cuccok egy nagy hasra is feljönnek?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, Andi sajnálom... :cry:
Ha vigasztal én is lassan kiiktatom a szénhidrátot, nekem ugyan jó volt az eredményem, de úgy hízok... :oops:

Ja és egy link: http://www.christinamoda.hu/shop/list.php?katid=83
Nem a legolcsóbb, de szoptatáshoz is alkalmas pizsik is vannak benne, ráadásul SZÉPEK!

Én rendelek egyet + veszek egyet Veresen...

Akkor most muszáj betárazni "normál" pamut bugyikat? Ne már... :roll:, bár úgy se lehet - akkor sem - szexelni, így tuti nem is fogom mutogatni Apukának, de még magam előtt is gááázzz... :oops:

Móni, jó ötlet a pakolás is! Vmi 5 perc alatt csodákat művelő - alvás helyett is alkalmazhatót betárazok, és viszem a kórházba is.
Dorkának meg megmondom, hogy ez ilyen nőcis izé, tehát csak szokja ő is a gondolatot! Biztos rögtön megértő lesz, hiszen ő is csajból van! :wink:

Andi, nyugi lassan -de biztosan - én se hozom a régi formám, itthon elkényelmesedtem... Na megyek is, zuhi - hajszárítás, had lássa Apjuk, hogy vmi még nyomokban fellelhető abból a nőből, aki alig 2 éve - hupsz lassan házassági évfordulónk lesz - elvett!!

Jutta

KépKép
jutta

Zsu
sejtettem :-(

hát izébizé,itthon én is néha telibe,de azért úgy gondoltam,ha naponta mutogatom másoknak a nunusomat akkor azért egy kis csík szoldiabb :-)

Ebi te szerencsés ,nekem egy gátkezelésem volt az 5 nap alatt annyira lese szartak
Vendég

Jaj, má' meg itt a szőrmedivat... Kellett nekem körmöt vágni!

Kép
ermoni

igenigenigen, Móni, légyszilégyszi szkenneld be!!!! mindenféle kaja érdekel!!! előre is kööööösz! :wink:

Ebinc, köszi az együttérzést, de sztem Móninak és Mareknek nehezebb, mert én tényleg nem kívánom az édest.

asszem, délután elrángatom Apukát a brendonba körülnézni. hátha javult már valamicskét a helyzet, mióta Timi itt járt... :roll: :roll: és moziba is szeretnék menni. kár, h fekvőhelyet nem értékesítenek. annyira utálok ülni :evil: :x

Kép
an°°di

Andi
áh a pécsi brendon a szívem csücske :-) nálatok biztos minden sziperszuper az a rohadt kurva meg üljön bele a székbe azt hintázzon :evil:
Vendég

Zsu, legközelebb sztem westendben. és nem mennek fel nagy hasra. de alatta elfér bármelyik ;)

én nem értem, mi a gond a normál bugyikkal... :shock: :roll: tök jók is vannak. főleg a francia bugyik.. sztem még szexibb, mint egy tanga.. vagy csak nekem van tökéletlen fenekem :roll:

Kép
an°°di

Ebi, én egyszerűen megoldom a dolgot - nem lesz hálóingem csak pizsim, ez van - ezt kell szeretni!! :lol:

Ja és magán nőgyógyi és magán szülésznő meg fizetett külön szoba mellett, nekem senki ne próbálja majd megmondani, hogy lehetek -e pizsiben vagy sem, mert még a TB befizetéseimet is az orra alá dörgölöm!!!!! Amúgy is ki vagyok akadva azon, hogy tök sok befizetett TB után, ha 1 vagy 2 személyes szobában akarok lenni, azért tejelni kell, de ez már egy másik téma...
Szülés közben tuti megszeppent kisnyúl leszek, de utána... szerintem az anyatigris és az amúgy is jócskán határozott - ha kell - személyiségem mellett elküldök én mindenkit a sunyiba...

(szülés közben Apuka lesz, aki ezt a funkciót átveszi)

Jutta

KépKép
jutta

Andi, lécci a Woman's secret fellelhetőségét....bár lehet, hogy Ausztriában is körülnézek ezügyben!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta
én akkor nyúl voltam szülés után mint a,a nagy nyúl.Csináltam a mit mondtak,bőgtem azon amit mondtak,azt sem tustam hova nyúljak,kitől kérsezzek.lehet hogy mert még életembe nem volta kórházba,meg a hormonok meg minden,de nagyon rossz volt.DE most anyatigrisként megyek szülni is és én fogom kikészíteni a csecsemősöket nem ők engem.
Vendég

Ebi! Nem kalóriatáblázat, szénhidrát! Bár táblázat! Hát ha még a kalóriát is nézni kéne! És én csak úgy nagyjából tartom (igazából csak nézegetem néha) és próbálgatom a határokat! Amúgy máskor azt mondanám tanulságos kis táblázatok! De komolyan!
Van olyanom is, h étrendi ötletek! Andi? Kell?

Kép
ermoni

Andi, köszi! :wink:

Jutta, a pizsi nadrágján elég gázosan átsejlik majd a hatalmas pelenkabetét :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, aug közepén jönnek őszi pizsik a veresi J.Press boltba, a nyáriak tök normálisak, tehát lehet hogy lesznek szépek!

Jutta

KépKép
jutta

Zsu, ezért lesz vmi trendi köntösöm is! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Zsu!
Ausztriában is ugyanannyiba kerülnek a cuccok, mint itt. Csak egy-két márkában más a választék! A w's nem ilyen! Az uaz!
Mingyá' cukrot kell mérném!

Kép
ermoni

Móni, ha azt is lehet, akkor kérem. olyan fantáziátlan vagyok. főleg 35 fok fölött :? kössz

Kép
an°°di

Huh, Jutta, ezek tényleg jól néznek ki, ebből érdemes rendelni, nagyon tetszik, főleg a pizsik...

Egyébként vélhetően tényleg mi vagyunk a hibásak, mert az ember a kórházban annyira kiszolgáltatottnak érzi magát, elveszítjük a határozottságunkat és hagyjuk, hogy tényleg úgy is viselkedjenek velünk, mint a kis apródokkal....., úgyhogy hajrá, dörgöljük a TB-s papírokat odanekikazéris....
Jajjjajj, szerintem ez már a félelem, ami belőlem beszél, előre húzom magam (közeledik az időpont, egyre jobban be vagyok szrva...)

Kép
ebinc

Ja és még vmi, utána megyek vizszintbe dobom magam:

Tegnap este voltam fogadni szülésznőt! Őt ajánlották többen is, rendes volt és szimpi, megmutatott mindent - Apuka még nem látta a szülőszobát, mondta, hogy amikor CTG-re kell menni, akkor majd beszélünk arról, hogy hogyan szeretnék szülni - miért ez kívánság műsor :?: :lol: - gondoltam előadom neki, hogy fádalom nélkül, secperc alatt- és valahogy ezt közölje a gyerekkel ő is... én már mondtam neki, hogy 1-2-3 és kész, ő kipottyan, úgy kell elkapni...
:lol: :wink: 8)

Persze ezt mind a kiÍrt időpont +/- 2 napban fél óra alatt! :lol:

Ja tényleg nem is tudom mit aggódok, már megbeszéltem Dorkával, ő meg jó gyerek, tehát azt csinálja, amit anyukája mond!!

Timi, ez az tessék anyatigrisnek lenni, amúgy az a tapasztalatom, hogy ha elsőre határozott vagy akkor már nem is kell megmutatni hogy mennyire is az tudsz lenni, leveszik és tiszteletben tartanak... csak pofátlanság, hogy ehhez ez kell, ha vki nyuszi/félénk akkor rögtön máshogy állnak hozzá... :roll: :?

Jutta

KépKép
jutta

na, halljuk, mennyi az annyi, Móni?

közben valaki végigmeszelt a hasfalamon belülről... esküszöm, krosszmotoroznak csak motor nélkül... :lol:

Kép
an°°di

Jutta, tényleg jók ezek pizsik :wink:

Ebi, képzeld, én nem vagyok beszarva, sőt, várom és kiváncsi vagyok. Persze nagy a szám, nem tudom mi vár rám :lol: Te már tudod, és parázol is, szóval akkor kezdek én is fosni :lol:

Valaki tudja, mik azok a homeopátiás cuccok Jutta listáján? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta
naná tigrincs leszek,te meg ne félj Ebi hanem spannold magad :-)

állandóan azzal voltak elfoglalva hogy hhonnan ismernek engem?mondom sehonnan az tuti,dede állították.Aztán bármit kérdeztem nem tetszett,volt egy nagyon bunkó nő is.5 nap bőgés,nuku szopi után azt mondja:így akar haza menni,ellehet felejteni na mondom azt a :evil: :twisted: ukkmukkfukk.Bár voltak rendesek is,mondtam az egyknek,hogy tömje meg Maját mérezkedésre csak hadd menjünk már haza,megtette :.)
Vendég

Sziasztok!

Élek ám (bár nem nagyon hat meg gondolom senkit se), csak nincs kedvem írni, létezni, nameg egyáltalán semmihez se.
Timi, szülésznőm nem lesz (ill, szülészfim lesz, ez lesz apuka), szülésfelkészítőre nem megyek.
Te már elég jól átlátod baba és mamabarát szülészetünket. Nem tájékoztatnál róla, mikor jön el az a pont, amikor feltétlenül rendet kell bontani?
És, nem lehet póló+ rövidnaciban lenni??? Mért is?? pedig azt terveztem, hogy abban nyomulok, mert nekem sincs hálóingem.
Köntösöm még akad, de hol van az előírva, hogy csak elöl gombos hálóing fölé szabad felvenni? És, szintén tangás vagyok. Atombugyim egy szál sem, tehát maradok én is a (hugyos) hálós bugyinál és hozzá tartozó tena, szuperszexi betétnél.
Sőt, én abszolút nem sminkelek. Most akkor ruházzak be (Aventos :lol: ) smink készletre, vagy elég lesz a bevérzett szemem és fejem is?
Elég elkeserítő, hogy szülés után, sőt már a terhesség végefele is, olyan mint nőiesség, marhára megcsappan.
Na, most én pont így érzem magam. Fantasztikus! :evil:
Pedikűr: ez nehéz dió. A jobb lábamon, még naggyából megy, a balt nem tudom normálisan, de ilyen, hogy lakkozás, ááá.
Apuka, meg irtózik másnak körmöt vágni. Megkértem rá, de aszonta, ha neki ezt meg kell csinálnia, rosszul lesz.
Tehát, pedikűröshöz kell elfáradnom...

Andi, Marek, Móni: nem értem teljesen, hogy mi okból van ennyire sok cukorbeteg kismama. Kíváncsiságból, bökni fogok magamnak egy cukrot, komolyan. Tök jól bírjátok ezt a tortúrát.

Kép
Kép
gabcii

Hát Jutta! Én is különszobát terveztem (a régi mávban 2 személyes szobák voltak ugyi és csak az egyesért kellett volna fizetni!), most meg jó ha nem a folyosón fogok!
Zsu! Pont tegnap beszélt a Szabolcs utcai igazgató! Ő mondta, h általában 5 fős szobák vannak (akkor ez akár több is lehet :twisted: ), és hogy katasztrófa a helyzet! (Akkor ez azt jelenti, h még annál is sz*rabb!)
Andi! A kedvedért kiszámoltam: ebéd: kb 95-100gr ch-át nyomtam (vagyis dupla dózist!) be és 6,3! Na ez már kezd felcsúszni! (mondjuk 7-ig oké!) A reggeli és a tízórai szigorúan betartott- véletlenül! Csak most számoltam utána! Reggeli: 31gr ch 4,6! Tízórai: 20gr ch 4,9!
Szuper! Ha van rá keret, vegyél egy cukimérőt! Én úgy döntöttem, h jó lesz ez később is! Vagy ha itt van anyám... Szal nem baj az, ha van!

Kép
ermoni

Hajni, ugyan még nem olvastam vissza, de remélem már jobban vagy.
Köhögés ismerős, tuti nem a magzatvíz lesz. Én Manóval szinte végig köhögtem, fulladás, öklendezés u.u mint nálad. Nem tudták mi a bajom, egy megfázással indult az egész. :( Szülés után elmúlt. Nekem a sok köhögés miatt volt balesett. (pisi) MÁr azon paráztam, hogy tuti oxigén hiányos lesz a gyerkőc, mert sokszor én is alig kaptam levegőt. Borzalamas volt.
Nagyon remélem, hogy minél hamarabb rendbe jössz. SAjnálak, hisz elég volt a múltkori tüdőgyuladás is.
Jobbulást neked!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta, mikor mentek megnézni a babakocsit?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Gabcii, mi a baj?
én mondjuk lassan minden második este ok nélkül elkámpicsorodok, és bőgök egyet Apukának, aki eddig jól bírja (vagy úgy tesz)...
szóval, mi van???? :roll:

Móni, amúgy is akartam gyógyszertárba menni (megnézem Jutta gyógyszertári cuccait...), és lehet, h veszek egyet... bár kissé félek, h rákattanok.... :wink:

Kép
an°°di

Ehh, mi van itt. :)

Andi:
sajnálom a cukkert. :(

Jolka:
köszi. :) Na, nem parázok ezen. Nem az volt oszt kész. :lol: :lol:

Hálóing:
én a sajátomat vittem, nem volt gombolós, de nem is kellett, felhúztam, betakaróztam azt kész...

Köntös:
sima selyem köntösöm van, azt vittem, nem nagyon használtam.

Sminkkészlet:
én is vittem, de használni nem volt erőm, na majd most. :wink: :wink:

Betét:
nekem elég volt az éjszakai és később a sima. Lehet, h többször kell cserélni, de én azt a Tenát nem vagyok hajlandó. :shock: :?
Vendég

Azt akarod mondani, h rákattantam a cukormérésre? Hát, lehet h cukimérő-függő vagyok! Be kell valljam qvára fájnak már az új begyeim ettől a sok döféstől. Lehet, h mazochista is vagyok? :lol:

Kép
ermoni

Na megyek valamit uzsonnázni, mert már nagyon éhes vagyok!

Kép
ermoni

Köszi Hajni, már le is vettem a Tena betétet a listáról :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

ha láttad volna, Móni, milyen lelkiismeretesen mértem egy hónapon át a vérnyomásom reggel és este :oops: :lol: szinte hiányzott, ha kimaradt vmi okból.
irtó profi képzelt beteg lennék!!!! :wink:
de azért sem leszek! elég nekem a terhességi cukormizéria :evil:

Kép
an°°di

Hajni, neked jobbulást és kitartást a maradék időre.
Egyébként is ennyit vagy beteg, vagy csak mióta terhes vagy?
Toxoplasma szűrést nem végeznek nálatok mindig az aktuális vérvétellel? Egyébként, kb 3-4 nap, mire elkészül az eredmény
Megbízható a teszt, de tuti nem vagy toxos. Ahogy már Timi leírta, nem a macska a legfőbb veszélyforrás, bár rájuk fogják.
Marek, nekem a 2. toxos tesztem is tök negatív, és már egy ideje van macsekom. Nem kell ahhoz állatot tartani, hogy átess rajta...

Andi: indokolatlanul vagyok hülye napok óta. Remélem, nem marad így a visszalévő időre.

Kép
Kép
gabcii

Gabcii:
előtte tán 5 éve sem voltam beteg. Sztem a terhesség lehúzta az immunrendszerem.
Nálunk nem néznek automatikusan, nem kötelező, a kórház meg spórol. Szval alapos indok kell, h megcsinálják. :evil: :evil:
Vendég

Andi! Én is méregettem a vérnyomásom, de annyit, h kifogyott az elem belőle! Azóta meg lusta voltam venni, így marad a cuki-mérés. Tényleg fájnak az ujjaim! :cry:
Gondoltátok volna, hogy egy müzli-szelet egy szénhidrát-bomba! Tele van kül. gabonával ugyi!Most nyomtam le egyet! (Tiszta hülye vagyok a férjem szerint, h mindent átvizslatok, meg ennyit méricskélek! De hát ha egy hipochondernek asszongyák cukros... :roll: )
Gabcii! Meg ne hibbanj már, elég ha én nem vagyok 100-as!
Tena lady- hát utána nézek, ha már a cukrommal nem leszek ennyire elfoglalva!
Megyünk az ikeába állítólag, mert qrvára szorít az idő és sehogy nem állunk itt az átvariálással...

Kép
ermoni

Gabci
baba-mama szobára gondolsz?sok infót nem tudok róla,mert mire lekerültem eltelt 3 nap.Most úgy van,hogy este 8kor viszik fürcsizni,mérni a babákat amúgy 24 órásra kint lehet hagyni vagy amikor akarod beviszed őket az osztályra.Azt mondta a szülésznő most ha kékfény alá kell őket rakni akkor is tartják a 3 órás szopit :-)vigél törlőkendőt neki,pelust,textilpelust neki.frankó bonyolult kisingbe és angolpólyába pompáznak,azt ráadni egy művészet.reggel van kis vizitz nagy vizit babavizit,nem macerálnak ha nincs gond,lázmérés,megkérdik hogy vagy megnézik hol a méhed,ha ntá nem eléggé húzódik kapsz szurit.babaviziten nem tom mi van ,mer egyszer sem volt ott a babám.itt 3 feltétel van a hazamenetelhez súlya elkezdjen a súlya nőni,szép köldök,ne legyen sárga.segíteni nem nagyon fognak,csak némelyik,rányomják a kis fejét a cicidre azt szevasz.
kérdezz bármit,látod benem áll a szám :D
Vendég

Tenát lefgom nektek fotózni,nem kell tőle félni :-)
Vendég

szegény Móni,puszi az újjadra,tdom milyen szar,még egy is fáj nem ám ennyi mérés :-(
Vendég

Timi:
én vettem Tenát, de mikor kibontottam a kukában végezte. :? :oops: :wink:
Vendég

Köszi Timi! Túlélem! :wink: Remélem! :lol: :lol: :lol:
Engem rémísztgethetsz a tenával! Perverz is vagyok, de hiába! Csak nem jön Jutta full extrás listája! :roll:

Kép
ermoni

Mai pocakfotó, a nyaralásról meg remélem este érkeznek. :)
Kép
Vendég

na, én leléptem bababoltozni meg talán mozizni
találtam egy török bugyogót: nagy, szellős, sötétlilás-bordós... kényelmes... és most már semmi értelme azt játszanom, h csinike vagyok. meglátjuk, beválik-e ebben az időben...ár kételm. most semmi nem válik be.
este jövök!
:arrow:

Kép
an°°di

Köszi Timi. Majd meglátjuk, mennyire lesznek partnerek az újszülöttesek, meg én mennyire leszek beszámítható szülés után :D
Hajni, csini vagy nagyon. Tényleg, neked hogy áll a diétád?
Móni, ekkora lelkiismeretesség azért mégsem kéne ezzel a cukorral, már önkínzásba mész át.
Meghibbanni, meg talán nem fogok, bár sztem itt már senki sem önmaga. (aki igen, attól én kérek elnézést)

Kép
Kép
gabcii

Hajni, csini a poci, olyan jó kis kerek :lol: És hű, micsoda sárkány vagy mi kandikál ki a gatyódból :roll:

Én is léptem haza, este nem jövök, de irjatok sokat!

Holnap megyek 30.heti UH-ra 10-re, szóval holnap is csak későn leszek.
:arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ma álmomban asszem hatalmas Tenna betétek fognak kergetni és fojtogatni :lol:
Na tényleg :arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Első bejelentkezésem óta kicsit eltüntem, kb. 1 hete jártam itt nálatok először, de remélem van aki még emlékszik rám. Csak aztán voltam a dokinál, és kicsit közel vagyok a cukor határértékhez (glukozt ittam a terhelésesnél) és nekem 7,6 lett, 7,8 a határ. A dokim alaposan rámijesztett, kb. 1 hétig szinte semmi kedvem nem volt, csak még jobban beparáztam. Diétáznom kell, meg cukit kellene méretni, de ilyen dög melegben ki tud lejárni a házidokihoz?!?
Van itt aki diétázik?
Mit esztek?

Ja, és kérek még egy kis súgást. Hogy rakjátok fel a fotókat, nekem mindig azt írja ki, hogy túl nagy a fotó mérete. lehet valahogy kicsinyíteni?

Szeretnélek jobban megismerni titeket.
Szép napot,
Kat, Geri baba és a kis pocakmanó
katherina

perverzek figyelem
a betétjeim :-)
a jessa alegvastagabb azt vettem magzatvízfolyás esetére vagy ha nem kell az első napra úgy nézem következő nagyságra az éjszakai always aztán a libress és mi a legkisebb ?na mi ? a tena Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?