Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

én vagyok legfölül :-)megint :-) és a 100 ik oldal :-) Kép
Vendég

Látom megint jól elvagytok...
Levágtam a lábamról a körmöt, kipingáltam, assziszem mára meló be is fejezve :?
Ti ezt hogy csináljátok? Keresnem kell egy pedikűröst!
Én a meleget csak hallom, h van, mert ki se dugom a klimatizált házból az orrom! Tudom, egyesek szerint ez rohadék dolog... szerintem is... de én rohadék vagyok!
És úgy döntöttetek, h elüldöztök innen? Csokiról, meg édességről dumáltok? Sztem ez elég randa dolog! Ugye Marek, egyetértessz?
Tényleg nem jövök, h arról dumáltok, h milyen jó ez a gyereknek! Az én gyerekem meg ebből is kimarad... :evil:
Na, olvasok, oszt meglátom van-e mihez hozzászólnom! :evil:

Kép
ermoni

Timi
Neked nagyon rossz lehet, mert én még mindig rosszul vagyok....Pedig már ebédeltem, meg minden, de ez az édesítő iszonyat....van aki állandóan ilyet iszik?!? :shock:

Andi
Jól esett a gyerekeknek a cukros lötyi? Akkor mostantól minden nap igyál meg egy pohárral!!! :lol: De nem lehet, hogy csak felháborodtak, és azt akarták kifejezni, hogy mi a f*sz van (már elnézést)? Mer én sose tudom, hogy mikor üt-vág örömében és mikor bánatában :cry: Vagy csak én vagyok ilyen béna??? :shock:

marek

Marek, kijelölés és Ctrl+C :lol:

Hajni, én, mint fő paragép tuti, hogy már reggel 8-kor a dokinál álltam volna sorban :roll: De ugye az én véleményem nem számit, én mindig parázom :lol:
Egyébként az én dokim is 5 hét szabin van, de adott egy helyettesitési tervet, hogy melyik héten kit keressek, ha gond van.

Jutta, én is perverz vagyok, ha ezen múlik, küldd lszi a full listát :lol:

Timi, ez a Brendonos sztori nem semmi :shock:
Amúgy ez a nedves wc-papir és a fertőtlenitő kendő tényleg jó ötlet!

Móni, a tesóm a Szabolcs utcában szült, igaz, hogy 14 éve, de akkor jó kórháznak számitott! Már nem az?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Huh, azta, körömvágás még csak-csak, de arra már képtelen lennék, hogy be is fessem a lábamon, nem bírok ráhajolni a hasamra.... na asse utolsó, hogy egész életemben láttam, hogy mi van a hasam alatt, most abszolút nem, úgyhogy a különböző.. izé... olyan dolgokat, mint pl. borotválás (két naponta ráadásul, kész kínzás) abszolút látatlanban kell végeznem. persze párom felajánlotta a segítségét, de hát nem adom az összes méltóságomat, de nem ám :) - amúgy is: én ilyenekben hülye vagyok, bizonyos szférán belül nem engedek senkit...

Móni, közel sem biztos, hogy azért ficánkol ilyenkor a gyerkőc (nem írom le, milyenkor, jó? :wink: ), mert jó neki, lehet, hogy egyszerűen csak felpörög tőle (koffein, kakaóvaj, francccsetuggyami...)
A klíma meg cseppet sem rohadék dolog, sőt, én is AKAROK, mert így nem lehet aludni sem normálisan...

Andi, jaja, látom én, hogy te a szájat is a nőiességet meghatározó dolgok közé sorolod - ami létezése persze erre az utolsó pár hónapra nem is elhanyagolható szempont :lol: - aztadegörényvagyok :lol:

Kép
ebinc

Móni
A mi gyerekünk majd megtapasztalja odakinn, hogy milyen a csoki...engem ez egyáltalán nem bánt, ill. az igen, hogy a nagypapa csokival fogja tömni, és én meg rá kell, hogy szóljak...majd mondják is, hogy milyen vagyok...
Szóval nem baj, ha nem szoktatjuk rá túl korán...ezért nem érzem olyan tragikusnak ezt a diéta dolgot, bár az igaz, hogy ennél több dinnyét is meg tudnék enni... :cry: Most csak attól parázok, hogy a következő terhelésnél is magas lesz, és akkor már végleg cukrosnak nyilvánítanak.... :roll:

marek

Ebi
:lol: :lol: :lol: :lol: Ha ezt a nagymamám olvasná :oops: :oops: De mire is gondoltál :?

marek

na, szar ügy
8,3
ez van
akkor megnyitom Móni linkjét a cukkerról, és elolvasom
:? :evil: apicsába

Kép
an°°di

bahh... Andi.. ez tényleg nem jó hír, sajnálom :(
Ezek szerint ezért nem kívánod te az édességet....

Kép
ebinc

Andi, mingyá megvan az eredmény, és tuti jó lesz, meglátod :wink:

Én ma otthoni epilálásra készülök, de a hasam alatti részt én se látom, nem tudom, hogy a bikini vonalam hogy fog kinézni :lol:

Viszont méltóság ide, méltóság oda, a szülés előtti borotválást inkább apukára bizom, mint hogy ott csinálják a kórházban. Már közöltem is vele, hogy ez az ő feladata, csak nézett bambán, de nem mert tiltakozni :lol:

Jutta listáján ez a Tena betét ez mi a franc? az nem valami felnőtt pelenka? Na azért nehogy már! :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi
Üdv a csapatban :cry: .... hidd el, ki lehet bírni....de komolyan....bár az első délutánt végigbőgtem, hogy akkor én most cukros vagyok, mi jöhet még.... :cry: És egyáltalán nem kell éhezni, az a 175g szénhidrát rengeteg, de komolyan.... tegnap se sikerült elérnem....

marek

Nabasszus, mire elküldtem, már meg is lett a szar eredmény! :roll:
Andi, sajnálom, de azért ne parázz. Látod, hogy a diétával Marek is milyen jól kezeli! Ez van és kész, legalább ti tényleg nem hiztok el, nézd a jó oldalát a dolognak :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
Mindenki azt mondja, hogy a rendes betét l*sz*rt se ér, szóval ez az, amire te gondolsz....Ehhez kellenek a jóóóóó nagy bugyogók...nem ám tangával használni!

marek

Marek nem, de Móni igen....nekem tegnap is magas volt :oops: Egyébként kiragasztottam, hogy Ctr-C, csak nehogy leessen... :lol:

marek

hát, evvan
Marek, Móni, mi alapján számoljátok össze a cukrot? :roll: a kedvenc zabpelyhemet nyomhatom azért?

Zsu, szted nem fogunk vérezni szülés után???

Móni, pedikűr... halál... egyáltalán nem tudom már levágni a körmömet. tegnap próbáltam, úgy-ahogy sikerült, de a lakkozást én már nem vállaltam be. :?

Kép
an°°di

Andi, persze, hogy fogunk, nade pelenka? Azért méltóság is van a világon, nem? vagy akkor szarni fogok az ilyen apróságokra? Azt hittem, hogy egy éjszakai betét is megteszi.
Nekem a vetélés után vérzett rendesen, de azért egy éjszakai betét bőven elég volt :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Amikor nekem kiderült, Móni vagy Timi rakott fel egy linket, ott van egy táblázat, az alapján lehet kiszámolni.... Napi hatszor kell enni, reggeli 30g, tízórai 20g, ebéd 50g, uzsi 20g, vacsi 40g, utóvacsi 15g....ez összesen 175 g szénhidrát egy nap...nem olyan gáz...
Zöldségeknél (kivéve krumpli) nem kell számolni. De ezt el fogják neked mondani gondolom, addig is érdemes elkezdeni.

Ja és mérni kellene a kajákat, nekem nincs digitális mérlegem, a rendes konyhaival csinálom, ami sz*rt se ér, de mindig fölfele kerekítek, nagyot szerintem nem lehet vele csúszni, de lehet, hogy Móni mást fog erre mondani.

marek

ja, az nem olyan betét féle, csak pelenka a neve? biztos nem nadrágpelenka azért... :wink:

Kép
an°°di

Zsu, őőőő.. nem vérezni fogunk, hanem - Jutta helyes megfogalmazásában - "vízesni" :lol: mi anno a kórházban kaptunk valami betét féleséget, életemben először láttam olyan nagyot és olyan furát, gyorsan megértettem, miért is ilyenek...

... és nekem csak tangáim vannak, a kórházra tényleg be kell szereznem mamabugyogókat....
(bakker, nekem nincs is semmim, ami a kórházba kéne a fogkefémen, meg a sminkkészletemen :lol: kívül, otthon pólóban alszom, köntöst a büdös életben nem is használtam, ilyenkor szembesülök vele, hogy én mekkora paraszt vagyok...)

Kép
ebinc

Mondjuk a sminkkészlet az fontos... :lol: nekem még az sincs...remélem ott van Jutta listáján...Milyet vegyek szerintetek? Van olyat, amit kifejezetten az első pár hétre javasolnak? Mer ugye minden részletre figyelni kell... :lol: Nem lehet odaállítani valami teljesen alkalmatlan sminkkészlettel gondolom....

marek

Ebi, ne aggódj, nekem sincs semmi ilyesmim. Én is tanga párti vagyok, én eldobható bugyikat fogok venni a kórházra. Nekem sincs se hálóingem, se köntösöm. De egyszer mindenki életében eljön az idő, hogy ilyeneket beszerezzen :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

nem van olyat, hanem van olyan... :oops:

marek

Marek, és ez mekkora mennyiségre vonatkozik? 10 dkg?
ez amúgy tiszta Atkins diéta... attól tök sokat fogytam egyszer ;) na, megnézem, most honnan fogyok... bár a fenekemből mehetne le...jaj, de mégsem!!! akkor mi lesz a tutiklassz új bugyijaimmal??? :roll: :roll: :? :shock:
:lol:

Ebinc, a köntös nélküli paraszt :lol: :lol:
nekem van, de ajándékba kaptam és nem is jön rám. illetve rémjön, de minek. nem fázik a karom mostanában... hehe...most akkor mivan? vegyek másikat? vesz a halál...

Kép
an°°di

basszus, smikkészlet!!!
nekem van egy pillaspirálom és egy alapozóm.. az elég? :roll:

:lol: :lol: teljesen hüje vagy, Marek, már megbocsáss!!!

Zsu, hálóinged sincs? azt értem, h nem hordasz, de h nincs is? :shock: gyorsan rendelj egyet a teszveszről... ;) én mondjuk asszem elmegyek egy kínai boltba, és ott veszek bugyikat és hálóüingeket, amiket utána nyugodt szívvel kidobálok...

Kép
an°°di

A táblázat? 10 dkg...ja.

Ne aggódj, én csak egy kilót fogytam tőle, aztán vissza is jött...meg még +1...szóval nagy reményeket ne fűzz a dologhoz, bár te biztos ügyesebb vagy...a bugyikat azért tartsd meg nyugodtan.... :lol:

marek

Sziasztok!!

Hat komolyan...mas topikokban veresen komoly keszulodes folyik...itt meg??? Alkalmi, vagy hetkoznapi sminkkeszlet... :lol: :lol: Meg kulonben is?? Milyen kismama az, aki a 8. honapban azt sem tudja, mi az a Tena betet?? :lol: :lol:

Hat szoval jol feldobjatok maganyos napjaimat, mit ne mondjak :D
Vendég

Most néztem...az Avent bőröndben szerintem sminkkészlet is van..bocs :oops:

marek

Marek, fogós kérdés, eddig azt hittem, hogy sima sminkkészlet jó, na de ha a sima betét se megfelelő, akkor tuti, hogy az előbbi se.... Na, mingyá utánanézek a neten :lol:

Jah, azért azt elmesélem, hogy szülés után nekem az arcom totál tele lett apró piros pöttyökkel, de nagyon durván, és mind a két szemem bevérzett, nem csak kicsit, hanem egyáltalán nem volt meg a szemfehérje (vagymijarossebb...).. Ezt én nem tudtam, mikor bejött a dokim, leült az ágyamhoz, rámnézett, röhögni kezdett és azt mondta, hogy nyugi, egy hónapon belül teljesen el fog múlni.. Nem tudtam miről beszél, azt hittem, a fájdalmakról... Na aztán azt a sokkot, mikor kimentem a mosdóba, ahol a bejárati ajtóval szemben voltak a tükrök és megláttam valamit, ahogy jön befelé (az voltam én...)... szóval egy ilyen fejre és ilyen szemekre még milyen előnyös lett volna egy kis smink is (lehetőleg feketével kihúzva...) Timi következő horrorfilmjében tuti engem alkalmaztak volna baltásgyilkosfűrészes főszereplőnek :lol:

Zsu, nézegettem már a hálóingeket, csak az a bajom velük, hogy ami normálisan néz ki, azon nincs felül sok gomb (márpedig szoptatás miatt muszáj), sokkal inkább póló jellege van... a többi meg..., ami ugye praktikus szempontok miatt muszáj... jajj... olllan öregasszonyos....

Kép
ebinc

Ja ja, Ebinc, nekem is rohadtul beverzett a szemem a nyomastol, szoval Marek, valami olyan szinu szemhej-pudert keress, ami jol passzol a piros szemgolyohoz...szep zold... :)
Vendég

Én olyan de olyan szarul vagyok...asszem korábban el kell indulnom órára, ha véletlen vezetés közben meg kellene állnom néhányszor hányni, akkor legyen időm.....Andi...édesítőszerrel ne próbálkozz, ha hányni akarsz inkább nézd meg a Fűrész hetet, annak nincs ilyen hosszan tartó hatása szerintem...

marek

hordárokkal megyek szülni, már látom... és azokkal is jövök ki. az aventos cuccban van kalapdoboz... Ebinc élményei alapján jól jönne még vmi fátyol, nem? vagy vmi méhészcucc, hm?
Ebinc, sima múmiafejbandázst nem lehetett kérni? :lol: :lol: szegééény!!!

Kép
an°°di

Én olyan hálóingre gondoltam, amin vannak kis hímzett virágok is, meg csipke meg fodor...nagymamám biztos vesz nekem a piacon :lol: :lol: És mindenképpen fehéret szeretnék, hogy mindenki lássa a csini melltartóbetétemet és Tena lédimet a tangámban benne.... :lol:

marek

Avetnos méhészcucc??? Nézem is a teszveszen....

marek

ha hányni akarok??? :shock: :shock: oké, elrakom a jótanácsot...sose lehet tudni ugye
igyál vizet rá, az is segíthet....

nem azt mondják, h ha becsukod a szemed, nem lesz piros? :twisted:

Kép
an°°di

mármint aventos :oops:

marek

De ha becsukom a szemem, akkor nem látok :oops:

marek

Marek :lol: :lol: remélem, ugyanilyen szórakoztató maradsz Bálintnak is ;)

na, ettem ebédre egy kis petrezselymes krumplit (20), 3 fasírtot (1.5) és egy paradicsomot (4)...
milyen jó is lenne, ha én se lennék éhes, mint Hajni. de az vagyok. :|
ja, és tízóraira volt egy mini bagett (127) és 50 gramm cukroslötty reggelire... ma már nem érdemes számolgatni, nem? majd holnaptól...

Kép
an°°di

Sziasztok!

Egyrészt: Tena betét az nem pelus, csak vmi extra nagy betét - én se láttam még, DE
állítólag az első éjszakára ill. szülés előttre (amikor elmegy a magzatvíz) egy tényleg pelus Tena is jól jön! :shock: :shock:
Ezzel a gondolattal még azért barátkozom...

Másrészt mindenki megnyugtatására közlöm, hogy nekem sincs egy fél hálóingem és köntösöm SE, tundrabugyikról ne is beszéljünk... végtére is nem is tudom hogy mertem és bébidollban gyereket csinálni - szólhattak volna, hogy az elölgombos hálóing a kötelező ruha már akkor is! :lol:

Ja és napközben nem vagyok hajlandó pizsiben lenni (hálóingben meg egy percet se) még egy kórházban sem, ezért viszek 1-2 nacit + vmi felsőt (gombos, vagy szétnyílós megoldás)

Amúgy ahogy ismerem magam némi smink és a csoda hajszárítóm tuti nálam lesz (ezek nélkül párom szerint sehova nem megyek 24 óránál hosszabb időre), terv szerint a kórházban sem akarok lepukkant takarítónőnek kinézni, de lehet, hogy két sírás közt, gátsebbel lentebb adom, de addig is...

Apuka nekem se borotválhat, vmi kozmetikus kellene itt Veresen v. Gödöllőn. Környékbeliek tudtok vkit? (most nem akarom részletezni, de aki majdnem csupira is normálisan leszedi gyantával? - bocsi)

Jutta

KépKép
jutta

Háááát... az a cukroslötty egy kicsit megnyomta...nyugodtan számolgasd tovább, de 1000g-nál állj meg szerintem... :lol:

marek

Na hello!
Itt meg mi történt közben? Köntös nélküli paraszt? Aventos sminkkészlet?
Juj, én nagyon kilógok a sorból... Van hálóingem (na nem mondom, h kórházi, gombolós, olyan kis selyem, bordó meg ilyenek), sőt gyönyörű pizsijeim (most is leárazás van a women'secretben... de most nem csábulok el...) és köntösöm is van néhány! Olyan jó is egy hideg téli reggelen a tévé előtt bambulni egy jó meleg köntösben (mert nekem nyári és téli is van!), egy jó kávéval a bbc gyerekműsora előtt! De komolyan!
Andi! Sajnálom! :cry: És mit mondtak Neked?
Marek, ha van olyan füzeted, akkor abban van egy mérleg hiányában oldal! Az azért nem olyan rossz!
És 180 gr ch diétával kell kezdeni! (Mi ez a 175 Marek?)
Ja, és nem lehet fogyni, mert akkor rosszul csinálsz valamit!

Kép
ermoni

Marek, ne izéjjél már!!!! komolyan akarom ezt venni :evil: :evil: :evil: azt írtad, h 175.. a cukros lötty nélkül már meg is van. hüje bagett :evil: :evil:

Jutta, jaj, én olyan igénytelen vagyok. most is bugyiban és pólóban nyomom itthon... :oops: :oops: fésűm sincs :cry:

Kép
an°°di

Azt mondjátok, valami zöld a szememre? Akkor az úszógumi is zöld legyen amire ülök...ugye? Fehér hálóing...piros-zöld szem és zöld úszógumi...ez így szerintetek jó? Vagy kifelejtettem valamit???

Jutta!
Lesz neked ott kedved hajat szárítani :shock: Mondjuk még sose szültem, de voltam már kórházban, egy idő után semmi nem zavarja az embert, ha őszinte akarok lenni....

marek

má meg itt röhögök rajtatok ,olyan hülék vagytok
parasztok,meg tangások,megpiros szemgolyó :-) hihihihahaha

szal
Zsu
írtad már ezt a vetélés dolgot ,mert másodszorra akad meg rajta aszemem,de nem emlékszem rá :-(

ez volt a komoly része hsznek

a tingitangabugyingók nem fogják ám jól az éjszakai vékony betét sem,otthonra is kell nagybugyingó.Hú micsoda megkönnyebbülés volt amikor visszatérhetem a tingitangákhoz.

Tena betét van kicsi is,éppolyan ,mint a msáikak,egyesével csomagolt vékony,csak talán jobban szívják a cuccot.Bevallom töredelmesen kaptam egy csomót úgyhogy én bevagyok tárazva rendesen tőlük.

Hálóing:vásárba vettem pamut elöl gömbös és helyes kis birka van rajta :-)
Kööntöst:én is csak akórházba használtam,használok,szintén piacos.Ott an nektek a Józsefvárosi,ha többet vesztek még enegednek is aokat a húzott szeműek.
Vagy ilyet ne is említsek???Csak viidéki parasztlyányok szeretnek ott vásárolni?

Andi
jajj sajnálom neked is ezta rohadék cukrot :-(

Móni
ha ilyenek maradnaka nyarak,ha a testemet is kell licitre bocsájtanom tutira lesz nekünk is klímánk :-)
Mi újság?Morc vagy ?
azért egy kocka csokit néha nyomj Jankának amikor belefér a keretbe :-)
Én már nem bírom levágni a körmömet alábam ,csak nagy nehezen.Borotva java része is apjuké.Aki repdes ilyenkor az örömtől ,én meg a félelemtől.Amikor Maját is szültem,két naponta borotváltatta magma vele,mert akkor a kórházba nem kell,err eúgy lenyírt tökre égtem :oops:

Marek
szegénykém tényleg nagyon szar a kávé édesítővel,én is úgy ittam mindig hogy inkább nagyon pici cukor ,mint aza fos íz
Vendég

Móni
Őszintén...a diétásnéni nem talált 160 g-os táblázatot, csak 175 g-ost. Ezért kaptam még 15 g szénhidrátot...kegyes velem a sors :lol:

Akkor lehet, hogy nekem nem olyan füzetem van? Esetleg felvarázsolnád azt a mérleghiányában oldalt nekünk ide valahogy? Köszi

marek

Ja, és én a francia bugyi barátja vagyok... Bár tangám is van!
És vagyonokat költök dekorkozmetikumokra (a férjem szerint), bár szerintem meg nem látszik meg rajtam. Sminkkészlet, naná!
De Jutta! A hajszárító is jó ötlet! Mondjuk az uti hajszárítót úgyis viszem mindenhová!
A férjem szerint egy bőröndnyi kencefincét cipelek állandóan magammal. Jó hogy le nem rohad a bőröm, ki nem hullik a hajam, le nem esik a körmöm ennyi sz*rtól. De, hát ugye az én koromban! :roll:
Amúgy a maszkjaimat ő is használja! :wink:

Kép
ermoni

Móni, köszi. hát nem repdesek. és dolgozni sem tudok, mindig elkalandozom...
mit mondtak? semmit. sztem jövő hétfőn mehetek a szakrendelésre immár 2 éhgyomri 4.4es és ezzel a fránya 8.3as eredménnyel. de elöljáróban azt mondta a nővér múlt pénteken, h 5ször enni keveset!!!!, és reggelire a legkevesebbet. nem tudom, h fogok kitalálni 5 kaját, amiben kevés a szénhidrát...
kapunk kis füzetet is? tutijó :twisted:

Marek, zöld-fehér?? hol marad a piros? ja, a szemed!! oké, hungarikum. :wink:

Kép
an°°di

Andi, nincs egy szál hálóingem se, illetve még gyerekkoromból talán van, de az most nem jön fel a hasamra szerintem :lol:

Most mi van, csukott szemmel kell szülni??? :roll:
És pelenkát kell magamra aggatni?
Eddig ezt nem mondta senki! :evil:

Ebi, én is nézegettem a hálóingeket, véleményünk megegyezik, ami gombos, az banyás, szóval nem veszem fel.
Szerintem én is keresek valami szabadidő gatyót és hozzá pólót napközbenre, éjszaka meg nem tudom mi lesz. Talán pelenka tangával és melltartó melltartóbetéttel :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Olyan jól elcsevegtem itt, hogy most már késésben vagyok, még hányni se lesz időm útközben :lol:
Este jövök, remélem addig lesz itt valami komolyság, mert ez már kibírhatatlan, há mégiscsak komoly diplomás emberek vagyunk vagy mi :wink:

marek

ne hüjülj már Zsu, nézz be a women'secretbe még ma. már nagyon olcsók a kis aranyos póüló/trikó rövid/hosszúnadrágos együttesek... van gombos elejű is! ;) és vannak hálóingek is. még otthoni kisruhának is elmennek.. az én várható méretemben ugyan nincs kínálat (sőt, nem is gyártanak akkora méretet egyáltalán), de Te még simán válogathatsz!

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?