má meg itt röhögök rajtatok ,olyan hülék vagytok
parasztok,meg tangások,megpiros szemgolyó
hihihihahaha
szal
Zsu
írtad már ezt a vetélés dolgot ,mert másodszorra akad meg rajta aszemem,de nem emlékszem rá
ez volt a komoly része hsznek
a tingitangabugyingók nem fogják ám jól az éjszakai vékony betét sem,otthonra is kell nagybugyingó.Hú micsoda megkönnyebbülés volt amikor visszatérhetem a tingitangákhoz.
Tena betét van kicsi is,éppolyan ,mint a msáikak,egyesével csomagolt vékony,csak talán jobban szívják a cuccot.Bevallom töredelmesen kaptam egy csomót úgyhogy én bevagyok tárazva rendesen tőlük.
Hálóing:vásárba vettem pamut elöl gömbös és helyes kis birka van rajta
Kööntöst:én is csak akórházba használtam,használok,szintén piacos.Ott an nektek a Józsefvárosi,ha többet vesztek még enegednek is aokat a húzott szeműek.
Vagy ilyet ne is említsek???Csak viidéki parasztlyányok szeretnek ott vásárolni?
Andi
jajj sajnálom neked is ezta rohadék cukrot
Móni
ha ilyenek maradnaka nyarak,ha a testemet is kell licitre bocsájtanom tutira lesz nekünk is klímánk
Mi újság?Morc vagy ?
azért egy kocka csokit néha nyomj Jankának amikor belefér a keretbe
Én már nem bírom levágni a körmömet alábam ,csak nagy nehezen.Borotva java része is apjuké.Aki repdes ilyenkor az örömtől ,én meg a félelemtől.Amikor Maját is szültem,két naponta borotváltatta magma vele,mert akkor a kórházba nem kell,err eúgy lenyírt tökre égtem
Marek
szegénykém tényleg nagyon szar a kávé édesítővel,én is úgy ittam mindig hogy inkább nagyon pici cukor ,mint aza fos íz