Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Monácska! Gratulálooook! :lol: :lol: :lol: :lol: Tényleg csorda van :D

Bettica! Én februárban kezdtem el szedni a metet (Meforal) és nem volt mensim, csak 1x Duphastonra és aztán barnázás 20 napra rá. Utána D-vitamin kúra és pozitív teszt....

A cickóim fájnak, de valami rendületlenül, egyébként semmi bajom. Készülünk a nyaralásra, amitől tartok, mert külföld és félek, hogy baj lesz....felkészültem minden gyógyszerrel, de remélem nem lesz rájuk szükség...

Gy***
jokaliza

Szia Liza!
Köszönöm szépen!! :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Monácska: Azta mindenit! Ez bizony 2 csík!
Annyira, de annyira örülök!!!
Halkan, de azért gratulálok!!!
Ennél jobb hír nem várhatott volna reggel. Tényleg a zebrák csordában járnak. Ebben a hónapban Te vagy az első, ha jól emlékszem, szóval tuti kell legyen valahol még egy zebrácska. Kinél van?

Kép

Kép
bettica

Bettica,

Kavicska múlt héten örvendeztett meg bennünket a jó hírrel :!:
és tulajdonképpen Alice is :wink:
és Lecsó is már júliusi kismami :wink: :wink:

Ugye nem hagytam ki senkit ? Vagy bújkál még valakinél zebrácska ? :lol: :lol: :lol:

mniki

Niki!

Őőőő...én is júliusi zebra vagyok, igaz kicsit zug, de azért zebra :wink:
Úgyhogy a páros számok törvénye miatt kell, hogy jöjjön még valaki!!! :lol:

Gy**
jokaliza

Szép napot!
Tartsátok meg jó szokásotokat visszatérésem örömére, és minden reggel várjon itt engem egy zebra, jó?

Monácska!!
Tiszta szívembôl gratulálok!!
Honnan szereztél ilyen érzékeny tesztet?
Még vigyáztatok is?? Megôrülök!
Kisnyavalyás kapaszkodj!!

Mamint!
Dehogy vagyok hôs!! Ha édeset eszek, nem kell 2 perc és rohanhatok...

Kavicska!
A pihenéshez minden adott volt, csak el kellett mennem!
Szerencsére a férjecském hétvégente meglátokatott!

Tükörvíz!
Szerintem lehetett a PÉ!! Hajrá!
Sokfélét alkottunk. Volt ott szobrász, festô, fotós, szóval mindenféle ember.
A végén kiállítást is csináltunk cserébe a túrós batyukért!
Nem a jellemem nagy, hanem a met ennyire nem bírja nálam az édeset és a tejeset... Egyik nap kedvesen kihoztak nekem egy pohár beh?tött jeges teát. Gondoltam csak nem utasítom vissza. Nem ittam többet EGY! decinél és rohannom is kellett. Zengett a falu...

Mniki!
Tényleg jó volt, pedig indulás elött nyafiztam, hogy mennem kell!
Most néztem az elôrejelzést, a héten sajna nem lesz h?vösebb csak melegebb.
Hogy vagy? Jobb már?

Lona
lona1

Ennyire feledékeny lennék? Hmmm, jó lenne egy kis szabi... :D

És milyen igazad van :oops:

Mindenkitől bocsi ;)

Jut eszembe: Vki majd elmagyrázná nekem, hogy miért érdemes meghozni a mensit, ha már túl hosszú kezd lenni a ciklus? Jelenleg a 24. napon tartok, de 40-nél nem nagyon szeretném hosszabbra húzni, ha addig nincs pém. Viszont fel kell készülnöm a hormonokra is, elmenni a Szabolcs u.-ba véralvadásgátló receptért, de ott is hosszú sorok vannak. Egyáltalán a Szabolcs utcában vannak még, tud erről vki vmit?

Kép

Kép
bettica

www.vitani.hu

Mi a lányokkal az nlc-n úgy csináltuk, hogy egy pesti elment érte, és vállalta a szétpostázást is. Sajnos, vagy hálistennek min. 50 db-ot lehet rendelni, viszont így kb. olyan 150 ft-ra jön ki egy darab. Olcsó és érzékeny!!!

Köszönöm a jókívánságokat mindenkinek!!! Zugzebra ez is a javából, mert nem számítottunk rá egyáltalán!!!
Vendég

Hopp, az előző az érzékeny tesztre volt válasz...........
Bocsika!
Vendég

Monácska!

Ez szuperr! Én GRATULÁLOK! Ha nekem lenne ilyen érzékeny tesztem, bizti elsütnék most egyet :)

Lányok, köszi hogy ennyien szurkoltok!
Vendég

Monácska :!: :!: :!: Fantasztikus!Gratulálok! :lol: -ha van eladó teszted....átveszem,meg Anyooo is szerintem! :wink: Neked ugyse kell több :wink:

bettica!-a Szabolcs természetesen üzemel áll. vannak ,olyan pletyók,hogy lehet decemberig is elhúzódhat az ottani ellátási mizéria!-szóval oda kell menni! :roll:
Niki!pü-ment!
kandi72
Budapest III. kerület

lehetséges hogy a nyárron minden topiklakó kismami lesz????? ( aki még nem)
Vendég

Ginuska!Vigyázz a bébikre és ne filoz a teszten,majd csak vasárnap-hétfő környékén.........de jut eszembe,nem is akarsz tesztelni nem?????Vérvételre mész!? Kép
kandi72
Budapest III. kerület

na próbáltam visszaolvasni kicsit...

Andika, Nati nagyon édes, jó fej kis krapek! :wink: :lol: Most már tuti hogy fiút szeretnék másodikra! Nemhogy elijesztett, nekem is kell egy kis pasi! (és Apa is nagyon fiút szeretne majd)
És ő kipihente magát? Lába?

Mamint, csak bepirult végre! :lol: Progival nincs tapasztalatom sajnos, nem tudok segíteni benne Neked.
Jól vagyok, köszi, várom a pé-t...
Vasárnap anyuéknál bűnöztem ezerrel, tegnap meg egész nap foftam... :oops: :?

Lafim, várom a híreket!

Lecso, gratula a babókához! :lol: Most már tényleg nyugi! :wink:

Monee, mai hőjelentés? Helyzet? tudod, amíg piros nincs, addig van remény!!!

Csakegy, nagyon tetszett a házi kiskatona vizsgálat! :lol: :lol:

Kincs, már csak 2 nap a tesztig?! :wink: Nagyon drukkolok!!!

Ginuska, Neked is! Tudjátok, a zebracsorda... :wink:

Zsizsik, nem is rossz a görbuszod!!! mai hőd? Kutyus annyira édes! unokatesóm vizslájánk talán ma születnek meg a kölykei :lol:

Linacska, üdv közöttünk! Én is azt mondom, hogy olvasgasd a www.pcos.hu-t és kérdezz nyugodtan!

Rejo, ne félj ennyire a mettől! Nálam pl egyedül a fofás van meg ha olyat eszem. De azt meg ki lehet tapasztalni, hogy Nálad mit nem szeret a met!

Lona, hű de erős vagy! Én tuti nem bírtam volna ki azt a sok finomságot!

Tükörvíz, ez aztán az álom! Kívánom, hogy egy éven belül tényleg átéld! :wink:

Akinek nem írtam, annak pusssz!

Kép

Kép
anyoooka

természetesen nem tesztelek...hétfőn vérvétel :wink: de ha volna 10es tesztem...ó
Vendég

Ginuska, szerintem várjál még a teszttel! De úgyis ott vannak a babák!!! :wink:

Kandika, igazad van! Át ám! :wink: Nati hogy van?

Kép

Kép
anyoooka

Hm..érdekes kérdés ez a fiui vagy lány..... tudom hogy egy gyerek is ki tud valakit készíiteni néha..de én most 2-őt akarok, lehet mindkettő fiu is :)
Vendég

KAndika, Anyóóka!
Várnék még a tesztek eladásával, de ahogy megerősíti a labor a jó hírt, azonnal felajánlom, nem tudom mennyi van!

Ginuska! Ne akarj tesztelni. Ilyen érzékennyel se! Én azért teszteltem, mert félek, alacsony a progim, lehet, hogy pótolnom kell. Van is itthon Duphaston, nem akarom elkezdeni még. De te szded, ne aggódj kérlek!! Rendben lesz minden, ha nem kettő, de egy babád lesz tutira!!!!!
Vendég

Jokaliza :oops: :oops: :oops:
Ha megvernek sem emlékeznék arra, hogy Te már júliusi zebrásunk vagy. Elnézést !

Hogy vagy ? Olyan ritkán jössz...

Hmm, azt hiszem júliusban lesznek még meglepetések, azaz zebrásak a topikon :!: :wink: :lol:

Kandi, ez a pocakos kép annnnnyira jó !

Gina, ne tesztelj még, érzékennyel se ! Van időd és a bébiknek idő kell a fészekrakáshoz !

Ilona, köszi minden OK !

mniki

Hűamindentimonácska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Izgulok érted!!!!! -na meg mindenkiért!!!!!!

Lina kedves!

Üdv itt köztünk...jó helyen vagy

Vizecském!
Köszi édi vagy, új dokihoz megyek.....isten sem tudja hanyadik ( lassan úgy érzem magam mint örm...asszony :lol: :lol: ) a sok dokitól....vagy legalább is magát dokinak nevező fehérköppenyes embertől ) - a kivétel meg csak erősíti a szabályt!

Pusszancs
csipi78

Jokaliza!
Mikor teszteltél +at? mert ha elsiklottom felette, sorry! És grat!
Vendég

Sziasztok!

ÉN MEGMONDTAM,HOGY A ZEBRÁK CSORDÁBAN JÁRNAK!!!!!!!!!!!!!

GRATUÁLOK HALKAN MONÁCSKA!!!!

Kép
EZ SZUPER HÍR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek nagyon jó napot kívánok!

Kép

Kép
lecso

Anyooo!na akkor mi kapjuk a pozitívos teszteket Monácskától!Fifti-fifti!ok?Nati lába ki lett áztatva,leszedtem a sebet....felszabadult a seb alatti rész,lement a gyulladás....steri-strip van rajta és ragtapasz....ugy uszkál (vízáló ragtapasz!)!De már szebb neki sokkal!szombat este szégyelte magát a kocsiban,de okoskodott,hogy nem az Ő hibája volt a borogatás :shock: !
Jöhetne Lafi végre!!!!! :roll:
Niki!Csak miattad,hogy tudd mi fog benned történni hamarosan!
Ginuska!Majd nézel a nagy számokon nagyokat!Fogsz Te sok csíkot látni tőle! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Hihi ez hihetetlen, enyi zebra egyszerre nem volt még a topik életében, és nekem is vannak megérzéseim Niki, lesz itt még juliusban egy-kettő zebra... :wink:

Monácska gratulálok!!

tegnap este elkezdtem a metet!

Kép

Kép
rejo

Rejóka!

Köszönöm!

Én is gratulálok Neked a methez!! Ne aggódj, nekem sem volt mellékhatás a kezdeti émelygésen kívül. Nekem hasmarsot nem okoz, és nem is okozott!
Vendég

Jaj lányok, nem térek magamhoz! Ez a nyár tényleg zabracsordát hoz nekünk. Annyira megy az idő, hogy én azt hittem, ebben a hónapban még nem volt zebrásunk, aztán tessék ;)
Lassan több pocakos név lesz a táblázatban, mint amennyi áhitozik utána :D ( Na, jól megnézem a táblicskut, hogy ki hol tart baba ügyben. ) - Ámen :)

Kép

Kép
bettica

Monácska
Gratulálok!!!!!!

Rejo
Én pl a mettől nem hypoztam.Bezzeg mióta nem szedem... :wink: Ne félj tőle,és a legjobb fogyókúra a világon! Kép Vizsgád sikerült?

Rambóka
A listád szuper!Én a magam részéről a TENA betét helyett egy szupervékony változatot vittem,és viszek,mert Utálom a betétet!!!Sajnos tampont ilyenkor nem lehet. :(

Andika
Gratula az egyere rövidülő ciklusokhoz!!!!

Ginuska
Nagyon drukkolok,hogy extra magas HCG -d legyen pár nap múlva!!!!+++++++++++++++++++++++++++++

Kavicska
képeket mindjárt nézem.

Ma megyek dokihoz,kíváncsi vagyok mit mond.Kicsit parázom is,nehogy már nyíljak ,és fekvésre ítéljen. :oops:
Ha minden igaz aug. közepétől pedig debreceni lakosok leszünk.Éljen!Csak írják ma alá a szerződést végre!
Tegnap vette észre egy csomó ismerős,hogy babát várunk. :shock: Eddig azt hitték csak hízom.Hová tették aszemüket nem tudom?!Na és sajnálkoznak ,hogy ismét lányt várunk.Ettől meg felmegy a pumpám.Nem tudom idegen embereknek miért is nem mindegy?? :?: :idea:

KépKép

KépKép
okr

Monácska!

Köszi!! Megnéztem a honlapot. Terhességi tesztet nem találtam meg, de ovulációst igen. Szuper!!

Lányok!
Ki szeretne olyan tesztet amilyen Monácskának van? Érzékeny, olcsó.
Szívesen megveszem és postázom akinek kell!
Várom a jelentkezôket!

Lona
lona1

De van hcg teszt is, tutira, én magam is ott vettem, de kifejezettem a 10-es érzékenységűt kérjed!!!!

Telefonon le kell adni a rendelést előtte egy-két nappal!

Rendes tőled, hogy bevállalod!!!!

A minumum rendelés 25 db, de így elég drága, ezért mi mindig 50-et rendeltünk, és agy postáztuk szét kinek mennyi kellett!!!
Vendég

Monácska, gratulálok!!!!!!!!Ez szuper!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Monácska: Ez az?

Kép

Kép
bettica

Sziasztok,

Monácska, micsoda hííííííííííííír !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok !!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Remélem a büdös kölke veled marad, nagyon vigyázz rá !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Többi kismami is vigyázzon magára, olyan k...va meleg van, hogy az már téboly, ne menjetek az utcára egyikőtök sem (DIMET) , mert most ez gyilkos a javából...!

Voltam tegnap Szent Imrés doki néninél, nagyon szimpatikus volt. Komoly, de megértő, minden kérdésre kimerítően válaszol, szóval jó benyomást tett rám. Egy biztos: rengeteg nő jár hozzá, eléggé zsúfoltak lehetnek a napjai.
Rákszűrést megcsinálta, meséltem neki a pco-ról , teljesen képben van, dr Tűűt nagyon jól ismeri, és ahogy kivettem a szavaiból, Tűű véleménye alapján menjenek a dolgok szerinte. Megnézte a petefészkeket, ÉS NINCSENEK ciszták ! Volt egy baromi nagy tüsző, de mivel 28 cn volt tegnap, gyanítja, hogy ez volt a ciklusbeli tüsző, csak nem repedt meg. Azt mondta, hogy valszeg késni fog pár napot a mensim.
A closyt támogatja, de előtte szerinte kéne csinálni egy átjárhatóságit, hogy tuti biztos legyen, hogy ott bent minden rendben van. Szóval abban maradtunk, hogy várunk a következő Tűű vizitig, (szeptember közepe) és akkor esetleg csinál egy petevezető átjárhatósági vizsgálatot.
Ha valami miatt nem maradnék a doktornőnél, az csakis a tömeg lesz, egyszerűen lehetetlen hozzá bejutni, 1 hónapokra adják az időpontokat.

De a lényeg, hogy a met azért csak javított valamit rajtam, a ciszták eltüntek, ez azért jó hír.
Ja és jótanácsként mondta: ne akarjuk olyan göcsösen azt a gyereket. Oké, milyen jó tanács, eddig még soha nem hallottam. :?
zsizsik

Zsizsik, nem lehet, hogy ő már a sárgatestet látta és nem "tüszőt" :?: :?: :?:

Norka, Te mit gondolsz ????

mniki

Niki, én nem tudom mit látott, de egy akkora fekete paca volt, nem is értettem először, hogy mi a fene az. Méricskélte is többször, de elfelejtettem megkérdezni, hogy mekkora volt. :twisted:
Én eddig UH-n mindig több kisebb cuccot láttam, ekkorát még soha. Aztán lehet, hogy a gépe volt nagyon jó, mondjuk nekem saját képernyőm volt, amin nézhettem mit néz.... :shock:
zsizsik

Ja, csak hogy gyűljenek a hozzászólásaim 8) : én is beszállnék a pozitiv tesztek vásárlásába. Na jó, egyelőre a sima tesztekkel is beérem, csak legyen köztük legalább 1 pozitiv.... :P
zsizsik

Bettica!

www.vitani.hu

Amit itt lehet venni, az piros színű, amit Te belinkeltél az meg kék!!!
Nézzétek meg a fotót, amit feltettem! A kék 20-as, az enyém 10-es!

Lafika! Nagyon szépen köszönöm! De szééééééééép! Tök jó látni a nevem mellett azt a dátumot!

Zsizsik! Köszönöm szépen! Remélem kapaszkodik! Ott a helye egy kis ideig!! Örülök hogy a petefészkeid rendben vannak, ez már nagyon nagy eredméyn! Mészáros doki sem látott a múlthónapban nálam se cisztácskákat, és erre tessék!! Lonának szóljatok a tesztvásárlással kapcsolatban, célszerű lenne priviben szerintem.
Vendég

Sziasztok!

Monácska!

NAHÁT EZ FANTASZTIKUS! :D:D:D:D
Babó, kapaszkodj anya pocijába nagyon!
Szerencse babó! :)

Hú, tényleg, csak úgy potyognak az égből a zebrák. Tömegesen. :D
Tavaszi baba dömping várható. Lehet hogy nyitni kéne egy PCOS bölcsit hamarosan. :)

Nem is baj hogy én még most nem, legalább majd ebben is lesz tapasztalatok és kérdezgethetlek Benneteket! :lol:

Jelentem megjöttek a piros betűs napok. Öhm, legalábbis elkezdődött valami. Hőm is leesett, uh. ez tuti nem a mi hónapunk. Jó lesz nekem az áprilisi babázás is. :D
Bevallom ám, hogy vettem egy várandós naplót, plusz valamelyik nap meg fog érkezni az első kismami felsőm, szintén a netről rendelve. Már alig várom! :wink:

Kavics!

Köszi a képeket, mindegyiket megkaptam én is, csak még időm nem volt megnézni!

Lona!

Én szeretnék! Pont kérdezni akartam hogy nem-e tudjuk valahogy megbulizni a budapestiekkel a dolgot?! :D
A részleteket most nem tom megnézni, de ígérem, otthon meg fogom. :)

Okr!

Hízni?! :shock:
Viszont jót röhögtem a „Hová tették a szemüket?”-en? :lol: :lol:
(Engem meg mindenki terhesnek akar látni?! :oops: )

Zsizsik!

Kircsi hogy minden rendben van! A jövő hónapra ráúszunk, oks?! :wink:

Lafi!

Lécci javítsd majd annyival a táblát, hogy írj nekem 3*850 met-et. Ma elkezdtem az emelést. Ünneplésként reggel ettem egy hatalmas croissant sok-sok vanília pudinggal. Höm, azért voltak mellékhatások, de baromira jól esett. :D

Bocsi hogyha kihagytam valakit, de most mennem kell.
Vár még egy kis meló...

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Lona,
én is szeretnék tesztet... Monácska féle pozitívat 8)
Ha lehet, minél előbb :lol: Kb. 15-20 db érdekelne.

Kép
wandrea

Nincs garantálva ám a két csík csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!!

Itt aztán történések vannak!
Monácska nagy nagy gratulációm!
Nem semmik vagytok clost,uh nélkül...egy kis védekezéssel és jön a babó :)

Pont reggel (7után nem sokkal) nézegettem a táblicskut ,hogy kik lehetnek zebraközelben.. olyan jó ez a babaesőőőőő

Szeretnék én is júliusi zebrás lenni de nagyon fáj a derekam pocakom,és jönnek a patik és ingerültebb is vagyok.. :(

Zsizsik gratula a hiperszuper dokinőhöz!! És sztem az a sárgatest volt a hőmérő nem szokott csalni :wink:

ennyire emlékszem az olvasásból..

Nagy puszi mindenkinek!
Vendég

Kincs!

Felröhögtem!

Ez lesz a recipe!!! clost,uh nélkül...egy kis védekezéssel és jön a babó

:lol: :lol: :lol:
Köszönöm a jókívánságot! Szívből ugyanezt hamarosan. Mindenkinek!
Vendég

Andika, megegyeztünk, fifti-fifti! :wink: Nati édes nagyon! A borogatás meg tényleg nem az ő hibája! Ő csak arrébb húzta... sok hülye véletlen összjátéka! Hidd el, Anyja, én láttam! :wink: :lol:

Zsizsik nekem is az jutott eszembe mint Nikinek, a sárgatesttel kapcsolatban...

Monácska, mi lesz a motorral?! :wink: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Én is szeretnék 10-15db-ot!De csak ha pozitív! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Anyooo!Ok,Neked hiszek akkor!
Lafika,Mi volt?
kandi72
Budapest III. kerület

Ja, pozitív tesztet én is kérek 10-et!! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Nekem elég lenne 3-4db pozitív teszt 3évente egyesével :D :lol:
Vendég

Anyóka!
Mi lenne! Megvettük, majd jár vele aptya, mert mostan lettem figyelmeztetve, hogy tán friss terhesen nem kellene kitenni magam ilyennek..... És igaz na! Néha nagyon buta tudok lenni...... :oops: :oops: :roll:
Vendég

CSajok, én lenni kissé butuska, most a sárgatest alatt mit is értünk pontosan ...?? Babakezdeményt netalántán ? :oops: :oops: :oops:
zsizsik

Drága Kandikám, hívlak mingyá!!!!!Amúgy egyetértek Anyónkkal, tényleg nem Nati tehet róla, mert 1. szarul tették rája a tetejét 2. el volt egy kicsit dőlve, mintha lett volna alatta valami és azért nem vót egyenes!!!!
Summa summárum olyan kis hős volt, szegény, mintha elkámpicsorodott volna , de mégsem mert pityeregni közönség előtt!!!!!És:lett egy új nacija :lol:
Vendég

Zsizsik! :lol:
kandi72
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?