Sziasztok,
Monácska, micsoda hííííííííííííír !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok !!!!!!!!!!!!!
Remélem a büdös kölke veled marad, nagyon vigyázz rá !!!!
Többi kismami is vigyázzon magára, olyan k...va meleg van, hogy az már téboly, ne menjetek az utcára egyikőtök sem (DIMET) , mert most ez gyilkos a javából...!
Voltam tegnap Szent Imrés doki néninél, nagyon szimpatikus volt. Komoly, de megértő, minden kérdésre kimerítően válaszol, szóval jó benyomást tett rám. Egy biztos: rengeteg nő jár hozzá, eléggé zsúfoltak lehetnek a napjai.
Rákszűrést megcsinálta, meséltem neki a pco-ról , teljesen képben van, dr Tűűt nagyon jól ismeri, és ahogy kivettem a szavaiból, Tűű véleménye alapján menjenek a dolgok szerinte. Megnézte a petefészkeket, ÉS NINCSENEK ciszták ! Volt egy baromi nagy tüsző, de mivel 28 cn volt tegnap, gyanítja, hogy ez volt a ciklusbeli tüsző, csak nem repedt meg. Azt mondta, hogy valszeg késni fog pár napot a mensim.
A closyt támogatja, de előtte szerinte kéne csinálni egy átjárhatóságit, hogy tuti biztos legyen, hogy ott bent minden rendben van. Szóval abban maradtunk, hogy várunk a következő Tűű vizitig, (szeptember közepe) és akkor esetleg csinál egy petevezető átjárhatósági vizsgálatot.
Ha valami miatt nem maradnék a doktornőnél, az csakis a tömeg lesz, egyszerűen lehetetlen hozzá bejutni, 1 hónapokra adják az időpontokat.
De a lényeg, hogy a met azért csak javított valamit rajtam, a ciszták eltüntek, ez azért jó hír.
Ja és jótanácsként mondta: ne akarjuk olyan göcsösen azt a gyereket. Oké, milyen jó tanács, eddig még soha nem hallottam.