Sziasztok!
Hogy vagytok, örömmel állípítom meg, hogy azért már van jó néhány kismamánk itt a topikban!
Igazad van Alziza, nem nagyon voltam "itt" mostanában.
Rengeteg a meló bent, itthon meg nem visz rá a lélek, hogy ismét géphez üljek. Leeresztettem, nagyok a hangulatváltozások, sok a sírós nap
Szervezet meg nem akar helyrerázódni, pedig már 4 hónap eltelt...
Sajna még semmi, pedig már nagyon örülnénk egy pozitív tesztnek...
Most hétvégén megyünk nyaralni
, remélem ez egy kicsit ismét helyrebillenti a lelki egyensúlyomat. Már úgy várom, mint a messiást. Hiszen tudom, hogy amíg ilyen feszült vagyok, a melóhely is elég bajos, addig kicsi az esély a babára...
De nem vesztettem el az optimizmust, bízom benne, hogy hamarosan jönni fog az a várva várt baby és most majd minden rendben lesz!
Hova mentek nyaralni Alziza? Egy hétre? Mi péntektől péntekig leszünk. Biztos azért nagy itt a pangás, mert sokan szabadságolnak. Ebben a melegben az a lehető legjobb, amit teht az ember.
Balatonberényt én is tudom ajánlani. Igaz már tizen... éve jártam ott, de tényleg jó, nyugis hely (már annak aki ilyenre vágyik).
Nekem kifejezetten jó emlékek kapcsolódnak oda
Én is osztom az elevites véleményt. Én eleinte tiltakoztam, azt mondtam, hogy nekem tökéletesen rendben volt a laborom, nekem nem kell mesterséges vitamin. Aztán miután a 2. dokim is ajánlotta, május végén elkezdtem. De neem is megnehezít bizonyos dolgot
nem baj, most egy 100-t vettem, ezt még beszedem, aztán akármi lesz, több nem nagyon kell. Én addigra feltöltöm a szervezetem
Na megyek, megpróbálom még túlélni a hátralévő két napot a melóhelyen...
Babások, vigyázzatok magatokra! Persze a többiek is magukra!
Aki most készül nyaralni, annak pedig jó kikapcsolódást!
Pusz: